AgePlay

Vuxen men ändå liten…

Det som var märkvärdigt med Lisette var hennes storlek. Hon vägde knappt 40 kilo, var 143 cm lång men ändå fullvuxen. Smal som en sticka, kort som ett barn men ändå en vuxen kvinna.

Lisette, kära väninna, vad skulle jag inte kunna göra med dig? Fantasier tar fart och jag klär dig i barnkläder. Små rosa trosor med en hårlös fitta skymtande bakom tyget. En trång liten fitta som vill ha nått instoppad så långt upp det bara går. En tunga mellan smala ben, mellan trånga fittläppar och alltsammans med en vuxen kvinnas kåthet.

Kanske har du satt upp håret i två tofsar som dinglar och runt dina smala armar, alla armbanden. På överkroppen en trång T-shirt och läppstift som smetar runt munnen då du suger min hårda kuk.

– Tror du jag är mörkrädd?
– Inte ett dugg, kanske skrämmer jag dig? Svarar jag lite skrattande…
– Knappast.
– Jasså, då vet du nog inte vad jag tänker på.
– Jo, det tror jag nog, men mina fantasier är mycket, och det menar jag, mycket snuskigare än dina… så du vet.

Det där sista viskade hon i mitt öra på samma gång som hon nafsade mig på örsnibben. Hennes ena hand högt upp på mitt vänstra lår och jag kände hur blodet rusade mot skrevet.

– Vad tror du jag fantiserar om då? Viskade jag lite försiktigt.
– Den gamla vanliga ”lilla flickan med små bomullstrosor, kjol och hela alltet”. Jag har hängt med rätt länge eller har du nått nytt att komma med?
– Du Lisette, hur gammal är du egentligen?
– Elva, vad trodde du? Sa hon och såg så oskydig ut hon bara kunde.

Så skrattade hon igen. Den här gången ganska rått, men fortsatte:

-så gammal som du vill ha mig… fast jag är nog äldre än vad du är egentligen.

Det där sista sa hon och blinkade, sen vickade hon till med överkroppen så de runda små brösten gungade till, plutade med munnen och viska:

– Om du vill sätter jag gärna på mig svarta underkläder. Väldigt tunna sidentrosor, så gott som genomskinliga, svarta stayups med nätmönster och en liten svart BH.

Lisette log och lovade sex i alla möjliga former.

Så ställde hon sig på tå och sträckte sig upp och gav mig en puss och höll om mig runt midjan med sina tunna armar. Hon var verkligen liten, nådde precis min bröstvårta med nästippen, det kändes som om att krama ett litet barn. Hon knäppte upp mina jeans.

– Mmmm, vilken jävla bamsekuk, viskade hon då kuken sprätte fram.

Hennes lilla hand nådde knappt runt om.

– Inte får jag in den här i munnen… Hon stönade när hon sa det men gapa så stort hon kunde och sög sen in ollonet.

Tungan vispade runt och slickade girigt i sig det blanka och hala på samma gång som hon runkade skaftet. Jag såg alltsammans i spegeln på väggen bakom henne. Det lilla huvudet som guppade upp och ner och den lilla rumpan som svankade när hon knäppte upp sina svarta jeans och klev ur dem.

– Ta av dig resten också, mumlade jag.
– Lugn… snart tar jag ta av mig allt. Kanske vill du göra något annat med mig?

Det var som om själva frågan innehåll svaret och hon såg nyfiket på mig. Men innan jag hann svara:

– Du kanske vill raka min fitta så den blir alldeles blank och slät… precis som på en kåt liten tolvåring och sen kanske du vill sätta upp mitt hår i tofsar?

Hon höll ett stadigt tag i kuken medan hon sa allt det där. Plötsligt stönade hon till och höll upp den andra handen.

– Lukta, det luktar kåt liten fitta, kåtfitta, våtfitta, lillfitta eller bara fitta. Visst vill du smaka min våta, hala lilla fitta?

Jag gapa och kände den sötaktigt syrliga smaken på samma gång kände jag hur allt där nere drog ihop sig. också tog hon av sig resten av kläderna.

– Sådär, lika naken som du och glöm inte att mina bröstvårtor kan ge mig orgasm om du suger, drar eller nyper i dom.
– Herrejävlar… stönade jag. Du måste sätta upp håret i tofsar, och sen på med en trång liten T-shirt. Fick jag fram med kåtrusad röst

Hon tittade spjuveraktigt på mig:

– Jag tror det finns en här som blir kåt på småfitta, på en svullen liten lillfitta, kanske till och med på nyrakad liten flickfitta.

Försatsen sipprade ur mig så det plaska när hon runkade med stadiga drag.

– Jag har raksaker i badrummet, finfina saker som gör mig alldeles slät, slät som en mjuk solbulle. Vet du vad som gör mig riktigt kåt? Jo, små tonårsbrudar som har tights på sig så man ser deras runda små bullfittor. Jag minns själv hur skönt det var att leka med den när jag var 12-13 år. Min härliga lilla fitta, rund, våt och mjuk med sina hemliga veck och hål som jag kunde stoppa in lite av varje i. Fingrarna, pennor eller annat som jag trodde kunde vara skönt. Blir inte du kåt av att höra allt det där?

Blunda och tänk på tights som smiter åt runt smala lår, en trång liten stjärt och bulliga små fittor. Fittor som avtecknar sig som små runda bullar precis dit där tröjan inte når. Gud, vad jag går igång på det och när jag rakar mig där nere blir min fitta till just en sån liten bullfitta. Du kommer att älska den, jag lovar. Kanske vill du att jag sätter på mig ett par små trosor också? Då vill jag att du trycker din mun emot och slickar fittan rakt igenom tyget. Kanske ska jag helt enkelt sätta mig rakt över din mun?

Visst vill du slicka min lilla fina fitta och tofsar, javisst ja, och en trång liten T-shirt. Fast bröstvårtorna syns nog, och du, du måste suga och blöta ner tröjan ordentligt. Nafsa, bit lite, om du gör det så flödar fittan och blir hal som såpa. Allt går att trycka in då och du anar inte vad jag har knullat mig med när jag håller på. Både det ena och det andra.

Lisette pratade på, som om hon var i någon slags kåttrans, och jag ville verkligen att hon skulle fortsätta.

– Berätta vad du haft i din lilla fitta…
– Mmmm, allt från små julgransljus till morfars kompis tjocka fingrar. Fyra stycken fick han i mig den där gången i bastun då de bjöd mig på öl för att jag skulle strippa för dom. Jag var fjorton år och jag lovar, alla fem gubbarna satt och runkade så det plaskade. Tjocka kåta gubbkukar som runkade i kapp medan en av dem pullade min trånga fitta med sina grova fingrar. ”vill smaka, snälla.

Låt mig smaka, snälla… var det en av dem som viskade när han började spruta tjocka strålar sperma över mina bröst och min haka. Två av dem satt alldeles nära varann så de började runkade varandras kukar medan de glodde på mig. Rätt som det var böjde sig den ena och sög in den andres kuk i munnen. När han gjorde det började hans kuk att pumpa iväg massor av kuksås som rann över den andra gubbens hand. Det var verkligen en riktig orgie men störst kuk av alla, hade morfar, satt på översta laven.

Han tokrunkade medan han mumla om morsan och hennes lillfitta, att min var lika rund, ”att små fittor utan hår är de som smakar bäst”.

– Herrejävlar, vill du att jag sprutar på en gång? sa jag med överaskad röst.

Lisette lugnade ner sig och oss, sen sa hon:

– Okey, okey, vi går in i badrummet då, jag måste i vilket fall kissa. Och du, det var inte länge sen jag rakade fittan. Titta, inte är det särskilt långt, eller hur?

Nog var fittan välfriserad men det var några veckor sen för stubben var drygt en halv centimeter.

– Där är rak grejerna.
– Blöt ner dig så går det lättare, sa jag och klickade ut gelén i handflatan.

Lisette sköt fram bäckenet och lutade stjärten mot badkaret. När jag löddrat in henne drog jag några långa drag med hyveln, uppifrån och ned. Vilket gjorde att det mesta av fitthåret försvann. Hon särade mer på benen, svankade så jag kom åt ordentligt vid de svullna blygdläpparna som nu var alldeles blanka av fittsås och rakgelé.

– Jag vill att det blir helt renrakat, gud, vad kåt jag blir. Vill du slicka mig sen? Slicka min nyrakade flickfitta, lillfitta, min kåta, våta, trånga lilla tolvårsfitta.

Det där sista fick kuken att rycka till och försatsen att flöda. Lisette knäade, fittan var nu helt slätrakad, blygdläpparna svullna och spända. Alltsammans glipade en aning så klittan stod utspänd och kikade fram mellan de spända hudvecken.

– Slät och mjuk som barnkind.
– Mmmm, jag måste kissa.
– Ställ dig i badkaret och kissa, så där som småflickor gör. Kissa långstråle med varmt och skönt kiss så där så det plaskar i badkaret.

Lisette tittade på mig där hon satt med sin nyrakade fitta. Min kuk pekade rakt mot hennes mun och hon gapade och sög in ollonet och jag viskade så tyst jag kunde:

– Min lilla kuksugerska, kissa för mig, kissa så jag ser… Snälla, visst vill du?

Hon log och nickade och ställde sig på kanten, med en fot på var sida om badkaret. Jag tittade rakt upp mellan hennes smala lår. Slät som ett barn var hon mellan benen. Fittan svullen och blank också hukade hon sig ner mot mitt ansikte.

– Är du beredd för nu kommer det.

En kiss stråle med varmt kiss kom farande ur den lilla fittan. Strålen sprutade över badkaret så det plaskade om det. Lisette hukade sig mer och mer och hon kissade klart. Hon böjde fram fittan mot mig och till sist var den den lilla fittan så nära min mun att jag kunde känna hennes underbara lukt.

Hon viskade:

– Slicka mig ren, slicka bort allt kiss, tryck upp tungan så långt du kan i mig. Nafsa, slicka och känn hur gott det smakar om min lilla fitta, min bullfitta och din kåta flickfitta.

Jag gjorde det, slickade från anus ända upp till naveln. Långa drag mellan spända, blodfyllda blygdläppar och hon stönade.

– Så ja, så ja. Mjukare, hårdare och långsammare, fortare, fortare… nej, nej inte så fort.

Hennes glatta fitta gled omkring på min haka, på mina kinder och tungan for runt, in och ut och upp igen. Rakt över klittan som jag sög in, hårt och bestämt för att sen slicka mjukare och hon började gny. Först tyst, sen allt högre, i ett stönande som ökade mer och mer…

– Såja, mjukare, hårdare. Håll om mina skinkor, tryck mig mot dig, hårt. Känn fittan i munnen, sära fittläpparna.

Hon satt nu helt på huk, tryckte fram sitt bäcken så låren gled helt isär så hennes blöta, hala och hårlösa fitta var vidöppen. Jag gjorde som hon sa och hörde hur hon babbla…

– Ojojoj, nu kommer jag, herre gud nu har du hela min lilla fitta rakt upp i ansiktet och jag kooooommer såååå skööööönt.

Hennes orgasm red henne länge och hon skakade och stönade om vartannat. Sen föll hon över mig, för en kort sekund hängde hon liksom still i luften innan hon gled ner i karet.

– Håll om mig… gud så många gånger som jag fantiserat om just det här… och så sker det. Jag kanske vågar göra allt det där som fantasierna tar med mig på när jag ligger ensam med fingrarna i fittan.

En stund senare står Lisette framför mig med håret uppsatt i två tofsar.

– Nå, fina vän, vad vill du göra med en liten kåtunge som jag då?
– Sätt på en kort kjol, absolut inga trosor. Sen vill jag att du berättar en riktigt snuskig historia. Den måste handla om en kåt liten tolvåring som inte har nått hår på fittan och tofsar i håret.

Jag satt i soffan, endast iklädd en morronrock och rummet var mörkt, bara en liten lampa i bokhyllan som lyste när Lisette klev in. Hon var magnifik, som en verklig liten flicka stod hon där. Kort kjol, Tshirt och strumpor som gick precis upp över knäet. Ett par vita sneakers och med tofsar högt uppsatt på huvudet. Tonårssminkad och med ena pekfingret i munnen.

– Ursäkta, kan jag få smaka ett glas vin?
– Vem är du då? Är inte du lite väl ung ut för att dricka alkohol, eller?

Hon log där hon stod i dörröppningen:

– Jag heter Liss och känner Lisette. Hon har lovat mig att köpa en flaska vin av henne. För ikväll vill jag bli full och göra saker jag bara drömt om.
– Jaha, vad då för drömmar, sex eller?
– Mmm, var är Lisette? Är inte hon hemma?
– Inte just nu. Hon var tvungen att gå iväg på ett ärende men det är klart att jag kan fixa en flaska vin till dig om hon nu lovat det. Har du pengar så du kan betala?
– Inte särskilt mycket men jag kanske kan… göra nåt eller så…

Jag lät tyget i morronrocken glida åt sidan så min kuk kom fram i det fria. Tung, stor och stenhård stod den rakt upp mellan mina ben.

– Oj jävlar… Lilla Liss drog in andan och såg förvånad ut.
– Berätta något för mig så kanske kommer du billigt undan. Fortsatte jag.
– Jo, men jag kan nog bara berätta nåt… snuskigt, hihi… För jag är en slampig liten kåtis med en alldeles blank liten fitta under kjolen.
– Du Liss, hur gammal är du egentligen?
– Tolv, hur så.
– Du får göra vad du vill, med den här, alltså… medan du berättar.

Jag lät benen glida isär så hon såg kuken stå spikrakt upp efter magen.

– Oh jävlar så stor… gärna. Suga, runka och kanske vill du ha ett finger i min hala fitta medan jag snaskar kuk. Också brukar jag svälja, jag lovar, det är säkert och du får spruta rakt ner i halsen om du vill. Massor med varm härlig sperma. Gillar du om sperman rinner ur min mun… efteråt? Ner på mina bröst?

Lilla Liss var en snuskig liten väninna. Liten och smal, stod hon framför mig, med benen en aning isär. Hon kliade sig förstrött på ena låret.

– Får jag sitta bredvid dig när jag berättar.
– Visst.
– En gång i vintras skulle hela familjen bada bastu. Både mamma, pappa och jag. Senare skulle morfar och hans kompisar komma också. Men i början var det bara vi i familjen. Det var i vintras så jag var tolv och jag hade redan alla snuskiga fantasier om kukar och min lillfitta. Jag satt där alldeles hårlös mellan benen tillsammans med mamma och hennes små tuttar och breda bak. Pappa kom in och dingla med sin långa kuk.

Att morsa och farsan knullade, det visste jag, i alla fall när vi var ute med husvagnen. Som den kunde gunga när de trodde att jag sov.

Nåja, den här fredagskvällen satt vi där i bastun. Farsan med sin öl och morsan som hade druckit en hel del vin till middan. Som sagt, senare på kvällen skulle morfar komma med sina kompisar. Jag hade inget att göra och blev kvar där inne i bastun med farsan och morsan. Efter ett tag kändes det som om dom ville att jag också skulle bli klar, men jag låtsades som ingenting utan satt kvar. Jag hade ju inget att göra. Dessutom blev jag lite småkåt av att de verkade vara lite småkåta, kanske till och med knullsugna. Morsan kliade sig förstrött på knät och lät ena benet falla ner så att hon särade fittan alldeles framför farsans ögon.

Hon trodde inte att jag såg vad hon gjorde men jag låtsades som om ingenting. Hennes ena handen gled ner mellan låren på och jag kunde ana att hon för ett ögonblick sära sina fittläpparna så farsan såg rakt in i henne.

– Hämtar du en öl till och en handduk är du snäll, sa han åt mig.

När jag kom tillbaka satt farsan och sög på morsan fingrar och kuken stod som ett hammarskaft. Men jag ”låtsades som om ingenting” och satte mig så farsan skulle kunna kika in mellan mina ben också. Jag lät mina smala ben försiktigt glida isär och blottade helt skamlöst upp min hårlösa lilla bullfitta.

– Du Liss, är du snäll och hämtar in mina rakgrejjer, sa han då och jag gjorde det.
När han var klar ville morsan låna hyveln för att raka benen. Farsan satt där, drack sin öl och kikade på oss.

– Ska du inte ta bort lite där mellan stortårna också.
– Om du hämtar ett glas vitt vin till, kanske jag göra det, svarade morsan helt fräckt.

Hon och jag tittade på varandra och när han gått också sa hon bara:

– Karlar gillar att man är rakad, inge hår i maten.

Hon fnissade när hon skummade in fittan med raklödder och började dra hyveln längst med fittbulan. Jag trodde inte mina ögon men när pappa kom tillbaka hade hon redan fått bort det mesta. Jag såg storögt på hur noga hon var med rakningen. Ända bak mot stjärten rakade hon sig, hela tiden sköljde hon sig med ljummet vatten och kände med fingrarna efter om det var slätt.

– Voila, nu är det färdigt, fint va? fnittrade hon åt farsan..
– Lika rund och go som Liss lilla puppilura, skrockade farsan som bara pappor kan, medan morsa satt där med nyrakad fitta och sippa på vinet.
– Liss, har inte du bastat klart nu? Frågade morsan.

Men jag hängde på svaret och drog ihop benen, kände hur det pirrade och dunka där nere. Ville bara upp i sängen för att klia fittan, samtidigt som jag var spänd på vad som komma skulle, hon fortsatte:

– Kom igen nu Liss. Pappa och jag vill faktiskt vara ifred en stund.

– Gjorde du det då? Avbröt jag henne med…
– Vaddå?
– Kliade fittan på rummet?
– Självklart och det var skönt, hur skönt som helst. Ska jag fortsätta med att runka dig medan jag berätta klart?

Sen böjde hon sig fram, kysste mitt ollon så tofsarna kittlade mig på magen och viskade in i mitt öra:

– När du vill, bär in mig i sängkammaren och tryck in kuken i vilket hål du vill, i lillfittan, min mun eller kanske i något annat litet trångt hål…
– Va härligt, jag som trodde du var klar men fortsätt berätta istället.
– OK

– Stick in till bastun med några öl,  sa farsan när han och morsan badat klart och morfar och hans jaktlag tagit plats där inne. Jag hade satt på mig en T-shirt och tights, förstås. Tshirten slutade precis under naveln så du förstår att min lilla bullfitta putade ut så där uppnosigt som jag berättade om alldeles nyss.

Inne i bastun satt fem stycken gubbar, de var redan ganska fulla. En av dem sa något om ”lammkött, inge hår i maten” och jag bara njöt där jag stod och tittade på deras tjocka kukar.

– Lovligt byte sa en av gubbarna och pillade sig på kuken.

Jag tittade på honom, särade långsamt mina ben och sköt mjukt fram höften. Hans kuk började då sakta att räta på sig, upp mot magen och till sist nådde den ända upp till naveln. Just då slängde morfar en skopa vatten över mig så mina kläder blev dyngsura. Han skrattade och sa

– Ta av dig så torkar dom här inne i bastun”
– Om du gör det så får du hundra spänn… sa gubben med den tjocka ståkuken.

Då jag såg hur de där två andra gubbarna satt och fingra på varandras kukar. Jag drog tröjan över huvudet och klev ur mina tights.

– Precis som Sara, mamman din, var när hon var tolv. Hon hade inte heller ett strå på fittan och var också en riktig liten lockfitta, precis som du Liss?

Ropade morfar med kuken i spikrak givakt.

Han ska ha för lockfitta, tänkte jag och drog sakta ett finger mellan mina tunna fittläppar sen höll jag fram mot honom. Han böjde sig fram och sniffade, tog sen ett stadigt tag runt sin tjocka och långa kuk och började runka.

– Du må tro att det är skönt det här, eller hur gubbar? sa han och log mot mig. Då klev jag ner till de två som satt och runka varandra och drog isär stjärthalvorna så de kunde se mitt lilla rumphål.

På laven längst ner satt han med bamseballen så jag klev ner och grensla hans ena ben med ryggen vänd mot han. Jag kände mot ryggslutet hur hans hand for upp och ner efter kukskaftet medan min plaskvåta fitta gled omkring på hans hårda knä. Gud, vad det var skönt. Framför mig ställde sig den tjockaste av gubbarna och runkade så fort han kunde, han väste:

– Vill smaka, snälla. Låt mig smaka, snälla…

Då särade jag på lillfittan och stoppade in pekfingret så långt det gick. Drog sen sakta ut och in några gånger. Fingret blev alldeles blankt och halt, sen tryckte jag in det i hans mun. Han sög på fingret och stönade högt.

Då började hans kuk pumpa ut kaskader av sperma. Rakt på mig. Det kom på min mun och på min haka och det rann längs mina små toppiga flickbröst.

– Böj dig framåt, hörde jag någon som sa.

Jag gjorde det och då kom nästa spermadusch, rakt på rumphålet, det var en av dom som runkade varandra som sköt iväg en stekhet sats med kuksås. Han som runkat honom la sig sen på rygg, men kompisen fortsatte att runka hans kuk. Då klev jag upp och ställde mig rakt över hans huvud och hukade mig ner över hans ansikte, nästa så han kunde slicka min blöta lilla fitta.

Då började han spruta, sperman skvätte hit och dit. Ett par stänk träffade mitt ansikte och jag smakade förnöj på hans sats.

Nu var det bara bamsekuken och morfar kvar så jag ställde mig framför bamsekuken och sa syndigt

– Stoppa in fingrarna i mig då…

Jag var alldeles plaskblöt långt ner på låren. Hans fingrar bara gled in i mig och på samma gång tog jag ett stadigt tag runt hans grova stake och började runka honom. Plötsligt, ett gigantiskt sprut som skvätte ända upp i ansiktet. Hans kuk fyllde på mitt nersprutade lilla ansikte med mer varm sperma. Det rann ner efter kinden, in i munnen och det smakade underbart gott. Sperman droppade ner på magen och jag blev alldeles kladdig i naveln.

– Min tur, ropade morfar.

När jag vände mig om och kikade sköt han iväg en spermastråle från översta laven som hamnade rakt över min panna och nästa räffade rakt på näsan. Precis då fick jag orgasm. Hela underlivet drog ihop sig runt hans tjocka fingrar och jag satt fast som i skruvstäd. Morfar hade kommit närmare med kuken och tömde sina sista varma strålar mot min utsträckta tunga.

– Fy fan, skrattade bamsekuken och drog fingrarna ur mig med ett plopp. Magin var som bortblåst.
– Inte ett ord om det här, fattar ni gubbar, skrattade morfar… det är ju för fan förbjudet att ha så här skönt,

Då skrattade allihop ännu mer.

– Det var väl en bra historia, eller hur?

Lisette runkade min kuk med bestämda tag. Böjde sig sen fram och slickade vant undersidan av ollonet. Jag var så kåt nu att det inte fanns nån spärr längre.

Jag drog upp henne från min kuk och la henne på soffan. Hennes huvud hamnade perfekt på armstödet och jag satte mig snabbt gränsle över hennes späda bröst.

Min kuk daskade mot hennes panna och jag runkade lite långsamt och lät ollonet glida över hennes söta lilla ansikte.

– Gud ja… spruta på mig. Stönade hon…

Jag lät kuken glida in i hennes sugande flickmun och knullade lite långsamt. Det var så jävla skönt. Hennes flickklädsel gjorde mig om möjligt ännu kåtare och jag njöt av att smeka hennes strumklädda vackra flickben.

Där stod jag nu. En vuxen välväxt karl och körde kuken i munnen på en späd liten kvinna. Klädd som en liten skolflicka och med fittan renrakad och fin. Det började dra ihop sig i pungen och jag bestämde mig för att inte hålla igen.

Jag skulle spruta ner hela hennes näpna ansikte.

– Mmm… nu sprutar jag snart, stönade jag.
– Åhhh ja.. ge mig allt. Min flickmun vill smaka på din gubbsperma. Spruta mängder på mig.

Hennes kåta ord gjorde det ännu bättre och kuken åkte ur munnen med ett plopp. Sperman träffade hennes näsa med sån kraft att det stänkte om det. Kuken pumpade fram skott efter skott med varm sperma som draperade henne ansikte totalt.

När kuken lugnat sig gned jag runt den i hennes ansikte och riktigt gnuggade in min sperma.

– Fy fan va häftigt, fnittrade hon. Nu vill jag knulla….

Forts följer…

Previous post

Tvillingsyskonen

Next post

Husvakt med grannförmån...

1 Comment

  1. PATRIK HAMRIN
    5 juli, 2014 at 20:04 —

    Jag fantiserar & drömmer om att få knulla någon 14årig kåt,bystig tjej med rakad fitta. Vill spruta henne full.

Leave a reply