AgePlay

Vänninans systerson…

Dörren till taxin slog igen, Eva var sen som vanligt. Hon var på väg till sin väninna Anette som bjudit in till tjejkväll hemma i sitt radhus.

Eva arbetade som inredningsarkitekt och hade egen firma. Hon var gift med Ulf som också var egen företagare och de var tillsammans ett framgångsrikt par. Eva var 61 år, 180 cm lång och var smal med brun page frisyr. Hon såg mycket bra ut för sin ålder och hade i 60-års- present fått ett par nya bröst av sin man. Eva var verkligen nöjd med resultatet av sina nya bröst i storlek D-kupa som hon ofta beundrade i spegeln, hon kände sig och såg ut som en tonåring igen efter att ha fött tre barn. Sexlivet med Ulf var fortfarande fantastiskt och fick henne ofta att längta hem till sängkammaren.

Om det var det något hon var väldigt svag för och fick henne riktigt tänd så var det stora doningar. I sin hemliga fantasi så sög hon en ung man med en enorm kuk som sen fick göra vad han ville med henne. Fantasin fick henne ofta göra en paus när hon var på jobbet för att stimulera sig själv till orgasm i hemlighet på toaletten. Men som sagt, hon älskade Ulf och var jätteglad för deras relation.

Taxin bromsade in tvärt framför radhuset och Eva betalade taxichauffören och sprang med raska steg in i Anettes radhus. Det luktade mat och den första som mötte upp henne med en varm kram var Maja.

– Sen som vanligt?

Maja log mot Eva, som rodnade om kinderna igenkännande. Snart kom Anette ut från köket och de slutade med ett kramkalas mellan de tre väninnorna. Anette var 45 år och yngst av dem. Hon var ensamstående med Sara som var 15 år, men som var hos sin pappa den här helgen.

Anette arbetade som barnmorska på sjukhuset i stan och var en liten mullig blondin på 162 cm med C-kupa. Hon såg ganska vanlig ut. Maja var arbetskollega med Anette och jobbade som sjuksköterska. Maja var en mullig mörkblond kvinna på 49 år, 175 cm med riktigt stora tunga bröst som rymdes i en E-kupa.

Maja var nyskild sen 6 månader tillbaka och hon var alldeles frustrerad eftersom hon saknade någon man att ha sex med. Visserligen hade hon en grov dildo som hon använde flitigt men det var ju inte samma sak som en riktig kuk som brukade fylla henne. Hon hade planer på att söka lyckan på nätet, för att träffa en mysig karl.

Väninnorna gick in i köket och satte sig, Anette hade gjort Tapas och bjöd på vin. Snart hördes ljud från ovan våningen och snabba steg som for ner i trappan.

– Just det, det här är min systerson Alexander.

Den unga mannen sträckte fram sin stora hand och hälsade på Eva och Maja.

– Alexander ska bo hos mig i två veckor för han går på fotbollsgymnasium och de ska ha träningsmatcher i närheten.

Alexander tittade på de mogna väninnorna. Han var 192 cm och vältränad trots att han var smal i kroppsformen. Han hade precis fyllt 17 år och gick i andra ring i gymnasiet. Eva log mot den söta pojken som verkligen såg oskyldig ut.

Maja kände hur det pirrade till mellan hennes ben när deras blickar möttes, det var nog hennes sexlust som spelade henne ett spöke? Han var ju bara en tonåring på väg att bli en ung snygg man men kanske var han precis det hon behövde just nu? Hennes tankar snurrade och hennes kön pirrade till.

Alexander plockade med sig lite mat på en tallrik och önskade dem en trevlig kväll och sprang snabbt tillbaka till sitt rum en våning upp. Tjejerna kom snabbt tillbaka till samtalsämnet de hade pratat om innan Alexander uppenbarade sig och snart var tjattret och skratten igång igen i köket.

Alexander la sig på sin säng, och satte igång sin bärbara dator. Blickarna och parfymen från de mogna kvinnorna hade fått hans hormonstinna 17-åriga kropp att bli rejält kåt. Han hade försökt att ha sex med jämnåriga tjejer men det hade inte gått så bra.

Det stora problemet, var att han begåvats med en riktig stor kuk. I fullt stånd så var den nästan 28 cm. Han hade lyckats charma tjejer i sin egen ålder, men när det sen skulle ha sex så hade de blivit fiasko för tjejerna hade blivit rädda och visste inte hur de skulle kunna hantera en sån stor penis. Så Alexander fick nöja sig med att runka i sin ensamhet och fantisera om framtida erövringar. Han surfade in på en sida där unga killar hade sex med mogna tanter.

Eva kände sig lite trött och dåsig av vinet och frågade Anette om hon inte fick lägga sig och vila på hennes säng en stund?

– Gör så, men du kommer väl tillbaka? frågade Anette och Maja i kör?
– Självklart, men jag börjar nog bli lite gammal och behöver en paus, sa Eva och skrattade när hon gick uppför trapporna till Anettes sovrum.

Utanför Alexander sovrum så hördes rockmusik.  Jag ska nog be honom sänka volymen lite, tänkte Eva.

Alexander låg på sin säng och hade på sig vit T-shirt och ett par korta röda shorts. Han tittade på foton när en ung välutrustad man tog en mogen mullig kvinna med stora bröst bakifrån och tänkte på Maja nere i köket. Han försökte minnas i sitt huvud hur hon såg ut, det mörkblonda axellånga håret, hennes stora fylliga bröst. Det började spänna i hans shorts, som han vant drog ner och fick med sig sina kalsonger och shorts i ett ryck.

Den stora lemmen var halvhård och längtande. Han kunde inte förstå att han fortfarande var oskuld när han samtidigt började runka upp sin långa orm till fullt stånd på 28 cm, med långsamma drag.

Eva tryckte ner handtaget till dörren och klev in i Alexander tillfälliga pojkrum. Alexander ryckte till och visste inte vad han skulle göra när han märkte hur Evas ögon riktade sig mot hans hårda kuk. Han rodnade lätt och tänkte nu blir det problem för hans del.

Eva kunde inte tro att det var sant, den unga pojken hade den största manslem hon någonsin sett. Alexander höll krampaktigt tag om sin stora kuk och Eva nickade mot honom och sa

– Fortsätt med vad du gjorde.

Eva hade på sig en blå blus och jeans. Hon tittade mot Alexander samtidigt som hon drog av sig blusen och blottade sina bröst i en sexig vit spetsbehå. Samtidigt som hon knäppte upp sina jeans och sen tog av dem så var hennes blick som fastlåst på den unga hästkuken.

Hon hade aldrig sett något liknande och hennes hemliga fantasi ville hon snart skulle bli verklighet! Alexanders kuk var verkligen hård när han såg Eva i BH och svarta stringtrosor framför sig. Hon knäppte upp den vita spetsbehå och lät den falla till golvet och visade stolt upp sina fasta stora mogna bröst för den unga mannen.

Alexander visste inte vad han skulle göra, han var både nervös och kåt på samma gång. Som en katt smög sig Eva fram till sängen och placerade sin hand på den enorma lemmen. Deras ögon möttes och hon märkte att han var nervös

– Ta det lugnt, jag ska ta hand om dig! sa Eva självsäkert.

Hon drog några drag och blottade hans stora ollon, han kände strax Eva tungspets över ollonet och rös till. Det här var verkligen skönt, snart omslöts hans ollon av hennes varma mogna läppar som började suga av honom omsorgsfullt. Erfaren som hon var så började hon ta in cm för cm av den stora grova kuken i sin mun. Hon kom halvvägs och Alexander trodde han var i himlen, så skönt sög hon av honom. Eva funderade på hur hon skulle hantera den stora kuken och slutade suga honom tillfälligt. De omaka älskarna på ovanvåningen, hade glömt bort tid och rum.

Nere i köket satt Anette och Maja och pratade.

– Undrar hur Eva mår, sa Maja? Jag ska nog titta till henne, eller vad tycker du?
– Gör så, sa Anette.

– Lägg dig raklång på sängen, sa Eva.

Alexander lydde och nu ville Eva rida den fantastiska drömkuken. Eva kröp närmare, hon drog de svarta stringtrosorna åt sidan och kände snabbt mellan sina ben och blev själv överraskad hur våt hon var. Eva förstod att det var första gången som Alexander hade sex och hon ville göra det speciellt för dem båda.

Eva reste sig upp och riktade in hans ollon över sin springmynning. Samtidigt som hon hade ögonkontakt med Alexander så särade hon på sina blygdläppar och sjönk sakta ner tills hon mötte hans stora ollon. Luften stod stilla i det lilla rummet, båda två var redo för något nytt och spännande. Eva sjönk ner ytterligare och kände det stora köttspjutet fylla henne sakta. Hon kunde nästan ta in hela kuken i sin mogna fitta.

Alexander skrattade till av njutning och glädje att äntligen bli av med oskulden. Eva red Alexander med långsamma drag, den stora sköna kuken växte i henne, hon hade aldrig varit så uppfylld eller känt en sån skön känsla som det hon fick uppleva här och nu.

Maja gick uppför trapporna och förbi Alexander rum och fram till Anettes rum. Hon tittade sig omkring i sovrummet men där var det alldeles tomt? Är hon på toa kanske? Maja gick ut från sovrummet och ut i hallen där toalettdörren stod öppen, ingen där heller? Men var är Eva? Plötsligt slog det henne att hon kanske var inne hos Alexander? Men vad skulle hon göra där? Hon smög sig fram till Alexander dörr som var stängd.

Hon tryckte försiktigt ner handtaget för att öppna upp en glipa för att kika in.

Hon fick en CHOCK av det hon fick se, på sängen låg Anettes unga 17-åriga systerson med den största kuken hon sett och ridande över honom satt hennes bästa väninna Eva. Det luktade kön i hela rummet och upplevelsen av att se den stora grova kuken borra sig in i väninnans mogna blöta fitta fick henne att bli alldeles darrig. Hur kunde det här gått till?

Alexander fick ögonkontakt med Maja och log, Eva märkte ingenting för hon hade ryggen mot dörren. Maja kunde inte hjälpa det, det gick som en blixt genom kroppen på henne av kåthet. Samtidigt som Eva red Alexander så drog Maja med skakande händer, som i trans ner sin knäkorta bruna kjol och därefter snabbt de rosa spetstrosorna.

Maja stod nu blottad framför den unga mannen och visade upp sitt kön för honom, av kåthet och behag. De stora blygdläpparna var blodfyllda och det glänste av safter från hennes innersta. Maja drog med sitt finger i skåran och öppnade upp dem för att Alexander skulle se henne. Alexander såg hur Maja var alldeles blöt och hur hennes blick riktade sig mot hans hårda kuk som trängde in allt djupare in i Evas fitta.

För en sekund tänkte Alexander att det vara Maja som red honom, men kom snart tillbaka till verkligheten. Maja kom plötsligt på sig själv vad hon höll på med och rodnade mot Alexander samtidigt som hon drog upp de rosa spetstrosorna och den bruna kjolen på sin plats igen. Hon stängde sen dörren till pojkrummet lika sakta och tyst som hon öppnade den.

Maja smög till toaletten och stängde dörren. Hon drog återigen ner sin kjol och trosor och kände med pekfingret mellan sina ben. Fittan var alldeles blöt, fingret blev alldeles kladdigt av hennes egna safter. Hon memorerade i huvudet vad hon nyss hade fått bevittna och snart hade hon två fingrar som pullade skötet.

Hon såg framför sig hur den unga Alexander tog henne hårt bakifrån med sin enorma långa batong. Det svartnade för hennes ögon och orgasmen kom som en förlösande vårflod. Maja visste en sak säkert, hon måste få uppleva Alexander på samma sätt som Eva fått göra, hon kände sig avundsjuk men visste att snart så skulle det bli hennes tur.

Så måste det bli.

Inne på det tillfälliga pojkrummet var älskarna alldeles svettiga av den heta kärleksakten. Alexander tittade på Eva och viskade försiktigt;

–  Jag kommer snart!

Eva ville inte komma hem med fittan full med sperma och kände sig lite orolig. Hon red honom hårdare och kände själv den välbekanta känslan av orgasm komma smygande.

– Håll dig lite till, jag är sååå nära… stönade hon.

Att det var så skönt att knulla, tänkte Alexander och samtidigt lät han sin stora kuk göra motstötar mot den underbara fittan som red honom. Han njöt av synen av hennes bröst som gungade i takt med hur hans kuk dunkade på i fittan. Han var i himmelriket.

Eva bet sig i läppen och kände hur hon var på väg mot orgasmen. Den slet tag i henne och han satt helt still på Alexandera kuk medan orgasmen slet i hennes kropp.

Så skönt hade hon aldrig kommit tidigare. Så starkt hade hon aldrig kommit tidigare. Det var underbart.

Eva sjönk ihop över Alexander och kysste hans läppar.

– Tack… tack… om du visste hur lycklig du gjort en gammal kvinna.
– Gammal? du är ju supersexig.. svarade Alexander
– Tack…  Vad kan jag göra för dig nu? Du kan inte spruta i mig tyvärr. Jag är ju gift… fnittrade Eva.
– Jag vill gärna pröva mellan dina underbara bröst, sa Alexander tyst.

Eva väntade inte på honom utan steg av och satte sig på huk på golvet. Hon lutade sig mot väggen och tryckte ihop sina bröst demonstrativt.

– Kom hit då. Kör din stora jävla hästkuk mellan mina bröst, viskade hon medan hennes tunga spelade mellan läpparna

Alexander for upp och den stora kuken vajade nästan lite löjligt när han kom emot henne. Den la sig på plats direkt. Kuken passade perfekt mellan Evas stora sköna tuttar.

Eva klämde med brösten runt kuken och började försiktigt gunga upp och ner över den. Hon knullade hans kuk med brösten medan hon såg honom rakt in i ögonen. Hon lät sin tunga spela över ollonet när hon nådde och lät lite saliv rinna över kukskaftet.

Alexander kände att han var nära. Han skulle spruta på denna underbara sexiga kvinna som tagit hans oskuld. Skulle han våga uppfylla sin andra stora dröm och spruta henne i ansiktet?

– Åhhh… Eva… det är så nära. Jag kommer spruta när som helst.
– Bara kom… spruta på mig.

Med ett resolut ryck fick Alexander tag i sin kuk och runkade det långa skaftet. Han var proffs på detta. Eva stirrade med stora ögon på ollonet som blottades då och då under förhuden. Ollonet stirrade tillbaka med sitt stora öga och Eva log över den bisarra situationen. Hon hann inte tänka mer på det för Alexander sprutade.

Om hans kuk var stor så var hans sats enorm. Det formligen sprejade ner hennes ansikte totalt. Långa tjocka strålar av varm härlig kuksås sprutade över hennes näsa, läppar och kinder. Hon gapade och vill smaka på den. Alexander såg hennes försök och siktade in ett par sköna strålar rakt i hennes mun.

Alexander lät de sista sköna småspruten rinna ner längs hennes panna och gned försiktigt med kuken i hennes nedsprutade ansikte. Hans kuk var fortfarande hård.

Eva reste sig med sperma rinnande längs hela överkroppen. Hon gned in det över brösten och smakade sen på sina fingrar.

– Fy satan så skön du är… sa hon till Alexander.
– Du är helt fantastisk själv… skrattade han.

Eva fick tag i sina kläder och konstaterade att hon behövde en dusch. Hon kysste Alexander med sina spermadränkta läppar och smög ut ur hans rum bort mot badrummet.

Alexander stod kvar med kuken i handen. Han log och njöt av vad som precis hänt. Han var fortfarande kåt och smårunkade lite när han kände vinddraget. Dörren hade gått upp och bakom honom stod Maja.

Fortsättning följer?

Previous post

Så förbjudet, så skönt... (del 3)

Next post

Projektet

1 Comment

  1. Profilbild
    Pontus
    29 april, 2013 at 21:00 —

    Herregud vad den var bra 😉 snälla gör en del 2 jag ber dej!

Leave a reply