NovellerTrekant

Underbara vänner

Det var egentligen rätt underligt.

Jag hade träffat Gabriella och Alexander av en ren tillfällighet. Jag stod nere på centrum och väntade på en kompis som var väldigt försenad till vårt avtalade möte. Till sist blev jag riktigt irriterad och bestämde mig för att slinka in på puben istället för att stå och vänta och frysa häcken av mig. Efter att jag hade beställt en Irish coffee vände jag mig om och letade efter en plats att slå mig ner på. Jag hittade ingen direkt och det såg paret som satt ensamma vid ett bord. De vinkade till mig att det fanns plats hos dem. Jag gick dit och satte mig och vi hälsade på varandra.

Det var första gången vi träffades och någon sorts magi uppstod för samtalet flöt ledigt och vi skrattade. Vi kom naturligt in på sex och det hettade till ordentligt mellan oss. Gabriella rodnade emellanåt och Alexander skratt var avväpnande. En stund senare ringde min kompis och undrade var jag var. Jag reste mig och tackade för samtalet och lämnade mitt mobilnummer ifall de ville träffas någon mer gång. Jag kände mig upprymd resten av dagen, till och med min kompis undrade varför jag var så jävla glad.

Nästa dag ringde mobilen på förmiddagen.

– Hej, det är Gabriella från puben igår.
– Hej Gabriella! Jag lyckades inte dölja min glädje över att hon ringde och hon fnissade till.
– Jo, vi pratade om vår träff igår och så bestämde vi oss för att fråga om du vill komma hem till oss ikväll?

Nu hörde jag lite nervositet i hennes röst.

– Nja, jag är lite upptagen fram till klockan 20 men sedan ska det väl gå bra, svarade jag. -Om det inte är försent förstås, lade jag till.
– Nej då, klockan åtta blir jättebra, vi ses då.

Jag fick adressen av henne och sedan lade vi på. Min puls slog snabbt av upphetsning och jag var svettig i handflatan som hade hållit i telefonen.

Kvart över åtta ringde jag på deras dörr. Det hade varit lite svårt att hitta rätt hus, i alla fall angav jag det som anledning till min försening när Alexander öppnade dörren.

-Det är OK, ingen stress, uppmanade han samtidigt som han tog emot min jacka och hängde upp den på en krok.

Sedan visade han vägen till vardagsrummet. Gabriella satt uppkrupen i ena hörnet av soffan men sträckte ut sig och reste sig upp när jag kom in.

– Hej och välkommen, vill du ha någonting att dricka? Hennes röst lät sexigt hes.
– Mmm, gärna en whiskey, tack.

Jag sneglade bort mot henne när hon ställde sig vid barskåpet och hällde upp min whiskey. Hon var helt klädd i svart vilket matchade hennes svarta hår och hennes blåa ögon. Kläderna var åtsittande och avslöjade en fantastisk figur, stora välformade bröst och en härlig rumpa som hon för övrigt vickade lite extra på när hon märkte min blick. Alexander märkte vårt samspel och log åt oss.

– Visst är hon fin, va?
– Mmm, mycket, svarade jag tankfullt.

Gabriella rodnade lite.

– Jag gillar speciellt hennes rumpa, den är så mjuk och fin.

Alexander fortsatte att prata om henne i tredje person trots att hon stod precis där. Jag blev lite förbryllad först men insåg snart att hon faktiskt njöt av att vi pratade så om henne.

– Men hur är det med brösten då? De verkar ju fina och fasta.

Jag pratade med Alexander men tittade hela tiden på Gabriella som rodnade ännu mer. Hennes andhämtning blev djupare.

– Jodå, de är fina de också.

Alexander satte sig i soffan och vinkade mig till sig.

– Vill du kolla in dem?

Vilken jävla dum fråga, tänkte jag.

– Klart jag vill, svarade jag sedan och satte mig bredvid Alexander i soffan.

Gabriella gick bort till stereon och satte på en lugn och suggestiv musik. Hon började röra sig i takt med musiken, hennes rumpa svängde fram och tillbaka. Hon började knäppa upp knapparna i blusen men blev otålig och slet loss de andra och jag kunde skymta en svart spetsbehå under. Jag vred lite på mig och ville inte riktigt avslöja den växande bulan i byxorna. Nu drog hon av blusen helt och började knäppa upp de svarta jeansen, knapp för knapp. När hon var klar kavlade hon dem nerför benen, kanske inte så elegant men de satt ju väldigt tajt. Hon klev ur byxorna och stod framför oss i bara behå och matchande trosor.

Medan Gabriella dansade runt och runt smekandes sin kropp lade Alexander handen ovanpå min bula. Jag ryckte först till i ren reflex, Alexander blev rädd och drog tillbaks handen.

– Det finns inget att vara rädd för här.

Hans röst var lugn och han tittade på mig.

– OK?
– Det är OK, svarade jag viskande.

Han smekte mig utanpå byxorna, klämde lite runt min stenhårda kuk medan jag njöt av både Gabriellas dans och beröringen. Han drog ner blixtlåset i mina byxor och grävde fram min kuk ur kalsongerna. Den sprätte rakt ut i luften.

– Ojdå, fnissade Alexander. Vilken bjässe.

Gabriella betraktade mig med ett leende. Hon smekte sig själv under trosorna, hennes rörelser blev allt yvigare. Kåtheten lyste ur hennes ögon. Alexander tog ett ordentligt tag om min kuk och började långsamt runka mig.

Behån och trosorna åkte av i en fart och Gabriella stoppade in ett finger i sitt rakade sköte. Hon juckade mot sitt finger ett par gånger och drog sedan ut det, glittrande av hennes könssafter. Hon stoppade det i munnen och sög på det demonstrativt medan hon fixerade min blick.

Jag märkte inte ens att Alexander hade böjt sig fram och sugit in mitt ollon i sin mun. Det kändes underligt att ha en kille sugandes på kuken men han kunde verkligen konsten att göra det skönt för mig. Gabriella stoppade in flera fingrar i sin fitta och körde dem in och ut. Hon gick fram till mig och höll fram handen. Jag kände först doften av hennes fitta, sedan började jag suga hennes fingrar ett efter ett. Gabriella blundade och stönade av kåthet. Hon drog handen över mitt ansikte så att jag blev alldeles blöt av min egen saliv.

Alexander sög allt mer intensivt och nu föll Gabriella ner på knä och knuffade till Alexander så att han skulle lämna plats till henne. Han satte sig bredvid och tittade på när hon sög in hela min kuk i sin kåta glupskhet. Hon fick kväljningar när kuken nådde fram till svalget, hon drog tillbaka huvudet och spottade på min kuk. Sedan gjorde hon ett nytt försök att få in den i hela sin längd. Nu gick det lättare för henne och till sist kände jag hur hennes läppar rörde vid min pung. Hon höll kvar där ett tag och drog sedan tillbaka huvudet igen för att andas. Vilken tjej. 23cm kuk rakt ner i halsen.

-Oj,oj,oj nu sprutar jag snart, gnydde jag och kände hur en vulkan tryckte på i min kuk.

Hon log bara och sög in ollonet i munnen och runkade mig långsamt. Min kropp började skaka och min kuk började spruta sin varma sperma i hennes mun, jag var i himmeln. Det kändes som att det aldrig skulle ta slut, jag pumpade hennes mun full med sperma och de sista spruten tog hon sexigt ansiktet.

Alexander böjde sig fram och slickade bort sperman i hennes ansikte, sedan kysste han henne. De började hångla och min sperma åkte fram och tillbaka mellan deras munnar tills Alexander svalde ner den sista rännilen av den. Bägge två log lyckligt mot mig. Jag var helt slut och föll ihop i soffan.

– Vila du lite, sa Gabriella med varm röst.

Jag lade mig på rygg och svalde. Hon satte sig bredvid och bad Alexander att slicka hennes fitta. Han ställde sig på knä framför henne och började slicka henne. Upphetsningen gick inte att ta fel på, bara efter någon minut började hon andas tungt och stöna.

– Oh ja, ja, precis där, slicka mig där.

Hon gnydde av vällust. Hon lade handen bakom nacken på Alexander och pressade hans huvud mot sitt sköte.

– Ohhh, jag kommer, nu, oh, jaaaaaa…

Gabriellas kropp spändes nästan krampaktigt när orgasmen kom och hon slappnade inte av förrän den hade ebbat ut. Hon andades ut men verkade inte ha tröttnat.

– Jag vill ha kuk nu, Alexander.

Hon lät ännu kåtare än tidigare och ingenting kunde ha hindrat henne från att få sin vilja genom. Hon föll ner på golvet och ställde sig på alla fyra. Alexander som hade fått av sig kläderna hade ett rejält stånd och nu ställde han sig tillrätta bakom henne och stötte in kuken i hennes sjöblöta fitta. Hon stönade till och började göra motjuck. Alexander var cool och höll bara stilla tills hon förstod att det var han som bestämde takten. När hon hade stannat av och tittade vädjande mot honom började han sakta att köra kuken in och ut ur henne. Gabriella stönade till vid varje juck. Jag började piggna till och satte mig upp och tittade intresserat på. Det började rycka i kuken så jag började runka den så sakta.

Alexander tecknade åt mig att lägga mig vid sidan av och med huvudet på hennes skinkor. Jag gjorde det och nu kunde jag följa hans juck i närbild. Jag såg hur kuken långsamt drogs tillbaka för att strax efter följas av en snabb stöt in i Gabriellas fitta, följt av ett stön från henne. Mitt i allt drog han ut kuken och lät den glida lite längs hennes stjärtskåra. Han höll fram kuken mot mig och jag öppnade munnen lite. Han höll ollonet mot mina läppar och lät mig smaka på hennes fittsaft igen. Han stötte in i henne igen ett par gånger och sedan lade han kuken i hennes stjärtskåra igen.

Nu tog jag mod till mig och öppnade munnen helt så att han kunde köra in kuken där. Jag slöt läpparna kring hans hårda stake och sög allt jag kunde. Han drog tillbaka kuken och körde in den i fittan igen och sedan upp till min mun igen. Stämningen var helt galet kåt och det kändes som om allt var tillåtet.

Alexander började jucka varannan gång i hennes fitta och varannan gång i min mun. Han körde på så en stund tills han drog ut kuken och runkade den snabbt. Han stelnade till och släppte ifrån sig en enorm sats sperma. Jag drog inte undan huvudet utan fick allt rakt i ansiktet. Hans kuk sprejade ner mig totalt och jag gillade det.

Jag ville känna hur det kändes att ha en sprutande kuk i munnen och jag nådde fram med munnen precis lagom till de sista spruten. Det kändes helt overkligt att ha en spermasprutande kuk i munnen. Jag som aldrig hade varit nära en annan kille förut. Jag sög ut de sista dropparna sperma ur hans kuk innan han drog ut den. Sperman rann i tjocka strängar längs mina kinder ner på Gabriellas skinkor och jag sträckte ut tungan och lapade i mig den vita kuksåsen.

Gabriella verkade helt outtröttlig och ville ha mer kuk. Hon beordrade mig ner på rygg på golvet. Min kuk hade hämtat sig och stod som en påle rakt upp i luften. Hon fingrade lite på den och lät ollonet glida in i munnen.

– Oh, så jävla stor den är.

Hon lät fruktansvärt kåt på rösten. Hon satte sig på huk med ryggen mot mig.

– Jag vill känna dig i min bak, gnydde hon och satte sig tillrätta och tryckte på med sitt anus mot min påle.

Plötsligt gled ollonet in en bit. Gabriella stönade högt. Hon höll stilla en liten stund för att hennes ringmuskel skulle anpassa sig, sedan lät hon kuken glida längre in. Snart började hon rida mig långsamt.

Alexander la sig mellan våra ben och slickade hennes fitta. Emellanåt råkade hans tunga nudda vid min kuk, nåt som inte gjorde mig mindre kåt. Gabriella märkte det och reste på sig så att kuken gled ur henne. Alexander vare snabbt där och sög in den i munnen. Jag stönade och tryckte in kuken djupt i hans mun.

– Smakar hennes rövsafter gott?

Jag var helt darrig på rösten.

Han lät kuken glida ur munnen och svarade bara med ett leende. Han reste sig och hämtade något i skåpet som stod i rummet. När han kom tillbaka såg jag att han höll en dildo i handen. Gabriella hade börjat rida på min kuk igen och började nu bli allt mer upphetsad. Alexander lutade sig fram och riktade in dildon mot hennes fitta. Han stötte in den ganska brutalt men Gabriella bara stönade ännu mer. Jag kände genom väggen mellan fittan och anus hur han höll på att jucka med dildon i takt med att Gabriella red på mig.

Hon var tydligen nära för nu började hon att krampa igen och stannade av helt och bara kom i en ny jätteorgasm. Hon tappade nästan medvetandet och svarade sluddrigt på tilltal. Jag struntade i det och började jucka ut och in i hennes röv. Under tiden hade Alexander Lagt sig på rygg och körde in dildon i sin röv. Jag vräkte över Gabriella på mage och stötte in min kuk djupt i hennes röv ett par gånger och kände sedan att det var dags för mig igen. Jag stötte in kuken en sista gång och kom med ett vrål i hennes anus. Jag tömde mig helt och föll bara åt sidan efteråt.

Alexander kom krypande med dildon fortfarande djupt begraven i sin röv och började slicka rent hennes anus från min sperma. Han tryckte ihop hennes skinkor så att sperman bubblade upp ur hennes hål, sedan slickade han i sig det han kom åt.
Jag låg bara och tittade på helt utmattad, Gabriella njöt av Alexander tunga men såg ganska tagen ut också.

När Alexander rullade runt på rygg såg jag att han hade fått stånd igen och letade efter någon som kunde hjälpa honom. Både Gabriella och jag skakade på huvudet. Han började runka sin kuk precis framför oss och vi tittade matt på. Han började köra med dildon i röven igen och blev kåt av det för hans kuk växte snabbt och han började andas häftigt. Han kröp fram mot Gabriella och ställde sig på knä vid sidan om henne.

– Mmm, håll fram brösten så ska jag spruta på dem, flämtade han.

Gabriella gjorde som han bad och sekunden senare började han spruta sperma över henne.

-Mmm, mmm, mmm, lät det vid varje runkdrag och sprut. Gabriella sög in hans kuk i munnen och sög ut de sista dropparna. Själv närmade jag mig hennes spermakladdiga bröst och snurrade runt med fingrarna i den varma vätskan. Jag smörjde in hennes bröst med sperman och böjde mig sedan fram och slickade dem rena.

Efteråt pustade vi ut och skrattade åt det faktumet att vi hade knullat som små kaniner. Vi enades om en repris redan nästa kväll.

Previous post

Städhjälp

Next post

Hanna & Tom tar hand om mig

No Comment

Leave a reply