AgePlay

Träningsläger (del 1)

Alexander tog tag om sin stora sportväska och gick ut till bilen. Det var varmt, men det brukade det ju vara i juli. Alexander sneglade på sitt hus en sista gång. Han skulle inte komma hem igen på tio dagar. Alexander var nämligen friidrottstränare för ungdomar på sin fritid och nu, då han hade fyra veckors semester, var det inplanerat ett träningsläger ute på en ö på västkusten.

Alexander hade varit ute på ön och kollat anläggningen några månader tidigare och tyckte den hade stor träningspotential. 400 meters banan med tillhörande längdhoppsgropar med mera var relativt nyproducerat. En bit från träningsbanan var det uppbyggt ett antal mindre hus med flera sovsalar, duschanläggningar samt matsal. Med andra ord allt man behövde. Att anläggningen sedan låg på en mindre ön, bara några hundra meter från havet gjorde inte saken sämre direkt.

Alexander var 45 år gammal och såg hyfsat vältränad ut för sin ålder då han försökte passa på att träna en hel del på sin fritid. Alexander jobbade normalt sett på Volvo som en mellanchef på It-avdelningen. I och med att han var chef slapp han göra allt skitjobb och kunde istället “övervaka” sina anställda och ägna sig åt att göra viktigare saker såsom att surfa porr och förbereda träningspass åt sina ungdomar.

Det här med att surfa porr var viktigt för Alexander, man skulle mer eller mindre kunna säga att han var beroende av det. Alexander hade till en början funderat på hur han skulle lösa den delen under träningslägret, men det hade faktiskt löst sig väldigt bra. Som huvudtränare för ungdomsgruppen 13-16 år hade han ett stort ansvar för ungdomarnas utveckling på banan, och just för detta ändamål hade Alexander inhandlat en digital videokamera, samt en laptop av senare modell för att han skulle kunna filma ungdomarna på banan samt visa detta för dem via laptopen. Allt detta hade dessutom föreningen stått för.

Vad föreningen inte visste var att Alexander naturligtvis hade dragit ner massvis med porr på laptopen, som han skulle ha under lägret. Även kameran hade Alexander provat själv första kvällen. Då hade Alexander satt upp kameran på ett stativ, klätt av sig alla sina kläder och sedan runkat sin grova 23-centimeters kuk till utlösning framför kameran. Att runka var något som Alexander gjorde varje dag, pga att han hade en så stor pung, och pungen producerade mycket sperma som Alexander kände att han måste bli av med minst en gång om dagen. Denna gångens sats, som var relativt rejäl, hade Alexander lagt på köksbordet, vilket kunde uppfattas som äckligt för dem som senare skulle äta vid bordet, men som Alexander snarare tyckte var upphetsande. Det man inte vet har man inte ont av resonerade Alexander. Allt detta hade alltså Alexander lyckats fånga på film.

Alexander tänkte på filmsekvensen som han spelat in själv, samtidigt som han lastade in kameran, datorn och sina andra tillhörigheter i bilen. Det var inte utan att han blev lite småkåt när han tänkte på detta.

Alexanders andra stora hobby var alltså att träna friidrott med ungdomar. Detta hade han gjort i snart 10 år. Alexander hade ett förflutet som sprinter, men allt eftersom han blev äldre övergick Alexander mer och mer till att bara vara tränare. Detta var han dock väldigt duktig på och både föreningen och de ungdomar som tränade för honom uppskattade Alexander mycket. Den gruppen han tränade nu var alltså i åldrarna 13-16 år, vilket passade Alexander perfekt, eftersom de största talangerna upptäcktes i denna åldern. För tillfället var det cirka 15-20 stycken tjejer och killar som tränade för Alexander. Siffran varierade en del beroende på hur det gick för de stora stjärnorna i OS och VM med mera.

På lägret skulle det dock följa med 15 stycken ungdomar, 6 killar och 9 tjejer. Utöver dessa skulle även Alexanders hjälptränare Gunnar, 55 år följa med. Gunnar var väl knappast någon topptränare, men var alltid glad och trevlig och ungdomarna lyssnade på honom. Alexander misstänkte att Gunnar mest var tränare för att kunna kolla på småtjejer, men det kunde man ju faktiskt förstå, tänkte Alexander. Det fanns ju en och annan riktigt fin tjej i gruppen. Med på lägret skulle också Kicki, en riktigt duktig stavhoppare. Kicki var 23 år och var väldigt lovande i sin gren. Kicki var egentligen ingen tränare, men då det var ont om kvinnliga tränare hade Alexander frågat henne om hon kunde tänka sig att följa med och hjälpa till vid träningarna, samt hålla koll på tjejerna i gruppen. Kicki hade inte ens behövt fundera utan hade tackat ja med en gång.

Kicki var som sagt 23 år gammal, blond och hade en mycket vältränad och fin kropp. Alexander hade kommit på sig själv att stirra på hennes stora bröst flera gånger. Hon hade lätt en stor C-kupa trodde Alexander, vilket nog borde vara något ivägen för henne då hon tävlade, men hittills hade det ju gått mycket bra för henne på tävlingarna. Alexander såg fram emot att kunna spana in Kicki och hennes stora bröst på klipporna vid vattnet, under lägret.

Alexander körde vägen fram till färjelägret. De skulle ta en färja som gick ut till ön. Hela resan skulle ta cirka 2 timmar.

Väl framme vid färjelägret parkerade Alexander sin bil, tog sina tillhörigheter och gick den korta sträckan till samlingsplatsen som låg strax intill kajen därifrån färjan skulle gå. Alexander såg att en stor del av hans grupp redan hade samlats. Gunnar stod och pratade med några föräldrar som lämnat av sina ungdomar. Helt plötsligt fick Alexander syn på Paulina, en mycket duktig häcklöperska som var 16 år gammal och hade en mycket tight kropp. Hennes bruna hår var uppsatt i en hästsvans i nacken. Paulina var en mycket lovande häcklöperska som dessutom hade lyckats träna sig till en väldigt fin kropp. Paulina vände sig om och fick syn på Alexander. Hennes ansikte sken plötsligt upp och hon sprang snabbt fram till Alexander och kramade om honom. Alexander blev lite tagen på sängen. Visste brukade Paulina var kramig, men det här var lite mer än vanligt.

– Hej Alexander! Jag blev rädd att du inte skulle komma sa Paulina och skrattade lite gulligt.

Alexander kände hur hon kramade om honom lite extra, och de fina tonårsbrösten trycktes mot hans bringa.

– Klart att jag skulle komma. Det här har vi ju sett fram emot hela säsongen, sa Alexander tillbaka.

Alexander hade misstänkt en längre tid att Paulina var lite kär i honom, men han hade försökt skämta bort det för det mesta. Alexander gick fram och hejade på Gunnar som stått och stirrat ner i Evas urringning. Eva var Paulinas bästa kompis och var 15 år fyllda. Eva tränade mest höjdhopp, då hon var förhållandevis lång för sin ålder. Även Eva hade en fin kropp, med rätt så stora tuttar, som Gunnar gillade att kolla på.

Gunnar hejade tillbaka på Alexander berättade att de flesta hade kommit. Nu väntade de i princip bara på att Kicki skulle komma. De behövde dock inte vänta länge, för efter ett tag kom Kicki springande mot dem med ett stort flin på läpparna. Hennes stora bröst hoppade upp och ner, vilket fick de flesta killarna i gruppen att vände på huvudet.

När alla väl hade samlats gick de ombord på färjan som skulle ta dem ut till ön. Det rådde en upprymd stämning bland ungdomarna som hade sett fram emot lägret en längre tid. Även tränarna, däribland Alexander, såg mycket fram emot lägret. Ungdomarna stojade och levde ett relativt högljutt liv på de ställen de satt sig. Alexander hörde även att någon fått med sig en stereo som naturligtvis hade kommit igång, men detta fick man acceptera tyckte Alexander. De andra passagerarna var ju som tur var inte allt för många.

Alexander, Gunnar och Kicki hade satt sig vid ett bord för fyra och disskuterade hur de skulle lägga upp planeringen så här in i sista sekund. Alexander satt mittemot Gunnar och Kicki. Kicki hade flera mycket bra förslag på vad de kunde genomföra för aktiviteter, Gunnar däremot var mycket tystare än vanligt. Alexander misstänkte att detta berodde på Kicki. Kicki satt nämligen något framåt lutad, vilket fick till följd att hennes tunga bröst skapade en väldigt klyfta i det tajta linnet hon hade på sig. Alexander hade svårt att hålla ögonen därifrån, vilket Gunnar sedan länge gett upp.

Rätt som det var kom Paulina fram och ställde sig vid sidan om bordet.

– Hej! Vad gör ni? frågade Paulina.
– Vi planerar lite hemliga saker, sa Alexander och blinkade lite kryptiskt till Paulina.
– Oj, vad spännande. Då vill jag lyssna, sa Paulina tillbaka och satte sig helt resolut ner i Alexanders knä.

Alexander blev väldigt överraskad, men kunde inte komma på någon bra anledning till varför hon inte skulle få sitta kvar. Alexander fortsatte därför att planera över bordet med Kicki och Gunnar, som verkade tycka att Paulina i Alexanders knä var det mest naturliga i världen.

Kicki fortsatte att prata och planera för fullt, och till och med Gunnar började komma med egna ideér. Alexander satt dock mest tyst. Han hade fullt sjå med att inte få stånd, med Paulina i knät. Alexander var lite orolig att hon skulle känna hans kuk mot sin rumpa, då Alexanders kuk var rätt stor även i slakt tillstånd. Alexander hade nämligen bara på sig ett par blå shorts i tunt tyg.

Alexander kände hur hans kuk började fyllas allt mer med blod, och svor rader med svordomar för sig själv. Paulina flyttade lite på sig och detta fick till följd att Alexanders kuk hamnad mellan Paulinas ben och skinkor. Alexander var övertygad om att Paulina måste känna hans kuk vid det här laget.

“Det är då helvete att man måste få en ursnygg 15-åring i knät vid ett just sådant här tillfälle.”, tänkte Alexander.

Det är kunde mycket väl bli pinsamt. Alexander kände dock hur Paulina helt plötsligt började gnugga sig diskret mot hans kuk. Alexander visste inte vart han skulle ta vägen, men hans kuk blev allt styvare. Då upptäckte Alexander till sin förtjusning, att Paulina lyft sig mycket försiktigt och att hon dragit upp sin kjol som hon hade på sig så att det enda som var ivägen var Alexanders shorts och Paulinas string. Alexander kände hur hans kuk ryckte till och levde sitt egna liv och försökte pressa sig ut från shortsen. Alexander kände att hans ollon låg i höjd med Paulinas unga fitta.

Hela den här situationen hade gjort Alexander mycket kåt. Paulina fortsatte att pressa sig ner mot Alexanders kuk ett tag. Alexander hade nu ett praktfullt stånd i sina shorts. Just som situationen började bli ohållbar, reste sig Paulina upp.

– Oj, vad jag är kissnödig. Jag måste gå på toa! Samtidigt som hon sa detta log hon mycket tilltalande till Alexander och blinkade uppmanande åt honom.

Sedan gick Paulina långsamt iväg åt toaletten. Alexander visste inte riktigt vad han skulle tro. Ville Paulina att han också skulle med?

Alexander bestämde sig för att inte låta den här chansen gå till spillo. Han väntade därför några minuter och rättade diskret till kuken. Därefter ursäktade han sig snabbt och började gå mot toaletten. Kicki och Gunnar verkade inte ha märkt något konstigt.

Alexander var tvungen att gå med lätt böjd rygg för att hans stånd inte skulle synas. Som tur var var det inte någon längre sträcka till toaletten. Alexander visste inte riktigt vad han skulle göra när han väl kom fram. Ville Paulina knulla med honom? Kunde han verkligen sätta på en 16-åring bara så där? Tankarna flög snabbt genom Alexanders huvud. Paulina var ju trots allt byxmyndig resonerade Alexander sig fram till, så lagligt sätt var det ju inga problem. Moraliskt sätt var det ju dock tveksamt.

Alexander hann inte tänka mer fören han var framme vid toaletterna. Det fanns två stycken. En vanlig toalett samt en handikappstoalett. Alexander prövade den första dörren, men där var det dock tomt. Alexander stängde dörren och svalde hårt. Paulina måste vara i den andra toaletten. Hade han verkligen tolkat hennes signaler rätt. Ja, visst faaan hade han det, tänkte Alexander. Hon hade ju för helvete gnuggat sin fitta mot hans stora ollon. Alexander hann inte tänkta mer fören dörren till handikappstoaletten öppnades. Paulina kikade ut och sken upp i ett leende då hon såg Alexander.

– Jag var inte säker på att du skulle komma, sa hon och tittade snabbt ner mot Alexanders kuk.

Kuken avtecknade sig tydligt genom de tajta shortsen.

– Eeh, jo det var liksom vissa problem att sitta kvar, svarade Alexander tillbaka.

Paulina öppnade dörren lite mer och Alexander smet in. Paulina stängde snabbt dörren och låste bakom dem.

– Låt mig få se kuken, sa Paulina snabbt.

Hon verkade vara väldigt het på gröten, tänkte Alexander. Men gjorde som Paulina sa. Alexander stoppade ner ena handen i shortsen och tog tag kring roten om kuken och hängde fram den. Shortsen hakade han fast under den stora pungen. Paulina tittade stort på den magnifka pålen.

– Oh shit, den är till och med större än vad jag trodde den skulle vara! Och vilken stor kulpåse du har, sa Paulina imponerat.
– Vill du smaka? frågade Alexander fräck.

Han drog förhuden några korta tag över ollonet som blänkte av all kuksås.

– Absolut, svarade Paulina och sjönk ner på knä framför kuken.

Hon fattade ett försiktigt tag kring Alexanders kuk. Hennes hand lyckades dock inte nå riktigt runt Alexanders påle, men hon började försiktigt dra förhuden fram och tillbaka över ollonet. Paulina verkade inte kunna släppa blicken från kuken.

– Jag tror aldrig jag har sett en så stor kuk förut, och definitivt aldrig haft en så stor i min fitta förut, sa Paulina.
– Den är inte så farlig, sa Alexander och skrattade lite grann.

Han hade svårt att slita blicken från Paulinas lilla hand som runkade hans stora kuk. Alexander placerade dock sin hand på Paulinas vänstra bröst och började massera det. Hennes bröst kändes mycket fast och fint under topen. Paulina stönade lätt.

Hon förde fram sin mun mot Alexanders ollon och började slicka på ollonet. Därefter tog hon försiktigt Alexanders ollon i munnen och började suga. Alexander stönade till när han såg Paulinas mun kring sin kuk. Paulina tittade på Alexander och log mot honom med kuken i munnen. Alexander märkte att det inte var första gången Paulina sög på en kuk. Paulina runkade och sög på kuken samtidigt som hon smekte Alexanders stora pung. Alexander i sin tur drog upp Paulinas top över brösten och tog fram dem ur BH:n och masserade båda samtidigt. De fasta tonårsbrösten kändes mycket fina och Alexander blev bara kåtare då han tänkte på att det var en 16-årings bröst han smekte.

Alexander började stöta in i Paulinas mun. Paulina lyckades dock inte ta mer han halva Alexanders kuk på en gång, till Alexanders besvikelse. Han älskade nämligen att trycka ner hela sin kuk i halsen på de kvinnor han hade sex med. Alexander slutade knåda Paulinas bröst och tog istället tag om hennes huvud för att ta kontrollen. Paulina fattade genast galoppen och smekte därför Alexanders pung desto mer. Samtidigt förde hon ner sin lediga hand till kjolen som hon drog upp över rumpan. Alexander visste sedan tidigare att hon hade en mycket fin rumpa, men kunde dessvärre inte se den något vidare från sin position. Paulina hade ett par svarta stringtrosor på sig. Hon smekte sig lätt på fittan, och förde därefter trosan åt sidan. Alexander lyckades få en kort skymt av hennes unga fitta, som verkade vara välansad.

Alexander blev mycket kåt av denna syn och tryckte sin kuk längre ner i halsen på Paulina. Paulina fick dock ändå inte få ner mer än knappt hälften av Alexanders kuk i halsen. Hon började dock smeka sin fitta allt mer intensivt, och stack upp två fingrar i sitt fitthål.

Alexander hade svårt att fatta att han höll på att munknulla den läckra 16-åringen för fullt. Han kände att han var otroligt kåt av situationen, och stötte sin kuk längre ner i halsen på Paulina. Alxandra hostade till då hon fick svårt att andas men fortsatte ändå att suga duktigt. Alexander kände att han inte hade långt kvar till utlösning.

– Jag sprutar snart om du fortsätter suga så här… sa Alexander och tog bort sina händer från Paulinas huvud.
– Vad bra. Jag vill se dig spruta sperma med kuken, sa Paulina tillbaka och började runka Alexanders stora kuk själv, samtidigt som hon sög och slickade på ollonet.

Alexander kände hur det började rycka i kuken, och att sperman började bygga upp ett rejält tryck i hans stora pung.

– Jag sprutar… nuuuu, flämtade Alexander fram.

Paulina flyttade bort sin underbara tonårsmun och började febrilt dra förhuden över ollonet på Alexander. Alexander kände hur sperman forsade fram genom kuken och sprutade ut en rejäl sats varm sperma på toalettväggen, dit Paulina riktat kuken. Paulina tittade storögt på Alexanders spermasprut, men fortsatte runka Ova som pumpade fram nio långa kladdiga spermasträngar som alla träffade väggen bredvid Paulina. Paulina tittade på sperman som sakta rann ner för väggen och log åt Alexander.

– Oj jävlar, vad mycket sperma din kuk har! Nästa gång ska du få spruta mig i ansiktet, log Paulina

Alexander skrattade till vid dessa ord och sa att han gärna ställde upp på det.

Alexander skulle precis till att vända på Paulina för att smeka hennes tonårsfitta, när de båda hörde hur kapten ropade ut att de snart skulle lägga an vid deras anhalt. Alexander och Paulina fick bråttom att rätta till sina kläder och lämnade snabbt toaletten efter att ha tittat hastigt på varandra, allt medan sperman sakta rann ner för väggen.

Paulina gick snabbt ner till sin plats för att ordna med sina saker. Alexander gick till sin plats medan de övriga i sällskapet började resa på sig. Ingen verkade ha tagit notis om att Alexander och Paulina varit borta. På väg till sin plats kom Alexander att tänka på sin videokamera.

“Fan att jag inte tog med den och filmade avsugning!”, Alexander blev plötsligt lite förbannad på sig själv, men tröstade sig med att nästa gång skulle han filma henne.

Båten anlade strax därefter och Alexander och de andra gick av båten, och gick den korta biten mot träningsanläggningen. Alexander gick en bit bakom Paulina som vände sig om några gånger och flinade åt honom. Alexander tyckte att lägret fått en mycket bra början, och längtade redan efter nästa möte med Paulina.

Previous post

Strandrunkaren

Next post

Stygg skolflicka

No Comment

Leave a reply