AgePlay

Tonårsbrudar på jobb

Min lön var åt helvete för låg för en datakille, men jag hade blivit erbjuden en lägenhet i samma hus som firman låg som kompensation. Jag var egentligen överkvalificerad för det här jobbet men lägenheten – och inte minst jobbarkompisarna – var värda en hel del uppoffringar… Anna och Pernilla hette de två läckraste brudarna och vi flirtade konstant med varandra medan vi jobbade. En av de varmaste dagarna i juli hade vi ganska lite att göra, och vid fikarasten var dagens arbete så gott som avklarat. Pernilla var ute och shoppade nånstans och jag satt och småpratade med min kollega Anna i fikarummet.

– Gud vad varmt det är, en sån här dag borde man absolut inte jobba… stönade hon.

– Håller med dig… och vad fan, vi har ju ingen anledning att hålla på till sex idag… instämde jag.

– Nej just det… log Anna utmanande. Hon gick fram till mig satte sig gränsle över mitt knä och drog med handen längs min halvöppna skjorta. Jag har ett mycket bättre förslag… skrattade hon.

– Eh, jaha…? frågade jag förvirrat, fast jag inte alls hade några problem aatt räkna ut vad hon syftade på.

– Kom ! Vi går upp till din lägenhet så ska jag visa dig ! Anna tog mig i handen och drog med mig.

Vi slängde igen dörren och kastade oss över varandra. Hon var förbannat kåt på mig och ville tydligen bli rejält uppknullad ! Anna drog av mig jeansen, drog fram min styvnande kuk och tog den i sin hungriga mun – antagligen mest för att kolla att den var som hon ville ha den. Stor och hård. Den fick tydligen godkänt för sedan kastade hon sig med ett tjut baklänges på ett bord. Kåtisen drog upp sin vida klänning till midjan, särade på sina nakna ben och satte hälarna mot bordet. Anna hade dekorerat sina tånaglar smakfullt med rött nagellack. Mmmm, jag gillade verkligen vad jag såg ! Rufsigt, mellanblont hår som inramade ett docksött ansikte. Vilken härlig liten kåt babe hon var, Anna !

– Åh Tom ! Knulla mig nuuuu, jag är så jävla kååååååt ! flämtade Anna. Jag vill ha kuuuuuk ! ylade hon och blottade sin kåtsvullna fitta genom att dra trosgrenen åt sidan.

– OK baby, säger du det så… du ska få fittan full, lilla kåtis ! Jag krängde av mig jeansen och skjortan och gick naken och med kuken i full resning fram till denna sanslöst kåta lilla artonåriga babe. Tog med händerna ett fast grepp om hennes vrister och böjde mig ner mot Annas blottade, väntande fitta… jag började slicka hennes våta, välansade mus med långsamma, retfulla tungrörelser. Det smakade kåt flicka och jag lät min tunga virvla runt mellan hennes svullna, rosafärgade blygdläppar som glänste av sav. Nafsade på Annas saftiga clitoris som var stor och hård som en hasselnöt.

– MMmmmmh, stönade Anna och vred sig på bordet. Det är skööööönt…. men jag sa ju att jag ville ha KUK ! Rätt upp i FITTAN ! Knulla mig… knulla mig håååårt ! Sätt på mig, för helvete – NU ! nästan skrek hon, otålig i sin ohämmade kåthet.

– Så du gillar hårda tag ? OK Anna, du ska inte bli besviken, stönade jag och rev utan att tveka sönder hennes fina små svarta spetstrosor med ett “ritsch”. Satte mitt stora, hårda ollon mot Annas savande fittmynning och pressade lite grand, bara för att känna hennes motstånd. Mitt grova ollon gled in en bit i hennes hungriga fitta.

Så tog jag tag i klänningens halslinning och drog upp en rejäl reva så att de stora, fasta brösten blottades… Jag knådade dem hårt och bet lite lätt i bröstvårtorna. Anna hade uppenbarligen inget emot min brutala behandling, vad jag kunde se i hennes kåtrusiga blick.

– Åh… din hingst… vad göööör du med mig… ylade kåtisen utom sig av kättja. Ooooh jag får kåtslag… ta mig ! Kuka upp mig !

Och nog fan tog jag henne. Jag körde in kuken till max, slog i botten och Anna kom nästan med en gång. Hon skrek och ylade och skakade i hela kroppen. Det hindrade inte mig att fortsätta knulla henne hårt som fan i kanske tio minuter. Anna hade en jävligt trång och skön liten fitta och hon visste att använda musklerna till att knipa hårt om min stenhårda kuk. Av hennes höga skrik, lustfyllda stönanden och vilda kränganden fram och tillbaka kunde jag utläsa att det gick för henne två, kanske tre gånger till… Till slut, när vi båda var helt färdiga av utmattning, drog jag ut kuken. Anna satte sig långsamt upp med rosiga kinder och glansig blick och flämtade att jag skulle spruta på henne, att hon älskade att få sperma i ansiktet… Hennes rödmålade läppar hann bara nudda min kuk så fyrade jag av den största laddning jag någonsin sprutat i en flickas söta ansikte.

Anna blev nedsölad från hårfästet till hakan – och hon gillade det ! Jag kysste hennes kladdiga mun och log.

– Du är helt otrolig Anna ! Jag har aldrig knullat en så jävla kåt brud som dig ! sa jag helt sanningsenligt.- MMmmm – tack desamma ! Du var klart godkänd – härligt att bli påsatt av en rejäl bamsekuk, fnittrade hon, den slampiga lilla kåtnosen, samlade ihop sina klädtrasor och försvann. Tillfredsställd och lätt förvirrad sjönk jag ner i en fåtölj och drog en filt över mig. Anna hade fått mig rätt slut, det ska erkännas….

Jag vaknade ur min slummer av att någon stod framför mig. Det var Pernilla, Annas snygga tjejkompis, och hon var klädd enbart i ett kort linne och tunna, svarta spetstrosor ! Jag hade aldrig trott att Pernilla var intresserad av mig, men det var kanske dags att ändra uppfattning… Den läckra nittonåringen log sitt sötaste leende och la upp sin ena fot på mitt lår. De läckert lackerade tånaglarna glittrade lockande.

– Hej, din kåtbock – stör jag ! Hörde att du gav lilla Anna en rejäl omgång med den där ! Pernilla skrattade och drog av mig filten med foten och rörde lätt vid min ännu slaka kuk.

– Jaså, det har hon berättat den lilla sexgalningen ? Ja hon var verkligen för jävla kåt… är du likadan kanske ? log jag och kollade noga in Pernillas vältränade kropp. Huden var mörk av naturen och av solbränna… Söt liten navel du har !

– Tack ! Javisst, jag kan vara förbannat kåt av mig – med rätt person. Föresten är jag bättre än Anna i sängen, la hon till, kaxigt.

– Åh fasen, sa jag. Hur kan du veta det då ?

– Anna och jag har haft tjejsex en hel del – visst är hon både kåt och läcker, men det slutar alltid med att jag tillfredsställer henne…hon bara ligger där och tar emot…när jag knullar hennes lilla fitta med dildon…

– Låter häftigt, sa jag, alltmer intresserad av den här unga damen.

– Det finns bara ett sätt för dig att få veta vem som är bäst, och det är att du sätter på mig också … NU ! .. om du inte är alldeles slutknullad förstås ?

– Ingen fara, sa jag och såg hur Pernillas lystna blick vandrade mot mitt skrev. Vi kunde båda se hur min kuk sakta reste sig igen. Jag kan knulla mer än en gång och jag säger aldrig nej till en kåt och fin flicka som du !

Vilken härlig kuuuuuuk… den vill jag ha… i fittan… flämtade Pernilla. Hennes vulgära ord stod i fascinerande kontrast till hennes vanligen sofistikerade och välartade framtoning. Pernilla var verkligen snygg, egentligen mycket snyggare än den sexiga men lite slampiga Anna. Men att hon var lika kåt av sig som sin kompis hade jag aldrig kunnat tro ! Det var bara att tacka och ta emot… Hon drog upp linnet så att nederdelen av de fasta brösten blottades. Ska jag strippa lite för dig så du får fart på den där ? Pernilla knådade min kuk med tårna.

Det såg verkligen läckert ut med det lila lacket som glänste mot min allt hårdare knullpåk. Hon svängde på kroppen fram och tillbaka, drog ner sin fot och dansade utmanande medan hon drog av sig linnet. Smekte sina ganska stora, toppiga bröst och putade lockande med munnen.

– Fan vad läcker du är, Pernilla ! Jag vill sätta på dig genast, baby ! stönade jag hest.

– Mmmm…göööör det…Johnyyyy, jag är så kåååååt ! Pernilla drog sakta ner sina trosor och särade på benen. Hon lekte med sin rakade lilla mus framför mina ögon. Pernillas naglar var långa och läckert målade i lila. Så du vill knulla den här trånga fittan ? Den är rakad och fin för dig… Kom hit och ta för dig !

Jag kom snabbt på fötter och tog Pernilla i famnen. Kysste hennes öppna, varma mun och kramade hennes fasta stjärt. Pernilla la upp ena benet mot min rumpa och tryckte underlivet mot mig. Kuken hamnade rätt med en gång och jag stötte till och gled in i den skönaste, blötaste tonårsfitta jag nånsin varit i… ja Pernillas var faktiskt snäppet bättre än Annas, eftersom hon var trängre och ännu bättre på att knåda min kuk med sina vältränade fittmuskler ! Pernilla skrek till när min grova kuk stötte henne i botten.

– Ååååååååååååååh guuuud…. du är så stor, din kuuuuuk… den fyller mig helt… knulla mig ! flämtade den lilla kåtisen. Jag lyfte upp henne och bar henne genom rummet medan Pernilla bankade med hälarna mot min rygg och hävde sig upp och ner på min knullpåk. Jag la ner henne på bordet, där jag knullat Anna för en liten stund sedan, och fortsatte med att dunka på henne. Varje gång min kuk gled in i henne var fittan lika tajt och skön och varje gång skrek Pernilla till… ah…ah…ah… Det var läckert att se Pernillas trånga fittmynning tänjas ut till max varje gång kuken gled in på nytt…Jag knådade hennes gungande bröst och tog tag i hennes vrister… sög på hennes läckra, lila tånaglar.

– MMmm, baby du är för skön… mumlade jag. Kunde aldrig tro att den ordentliga Pernilla var en sån kåt liten vildkatta ! Nitton år och så jävla bra på att knulla !

– Jaså, det kunde du inte ? Aaaah… Men jag ÄR en vildkatta i sängen… och du är en kåt härlig hanne ! flämtade hon tillbaka medan hon juckade mot med sitt slanka höftparti. Mmmmm… skönt…. Har du knullat ….mmmh… många tonårsbrudar då – förutom mig och Anna ?

– Nej det var längesedan…erkände jag. Tog Pernillas knän och pressade in min kuk helt till botten. Pernilla skrek. Du då ? flämtade jag. Brukar du låta dig bli påsatt av killar som är över trettio ?

– Mmm, det har väl hänt… fast jag väljer noga ! stönade Pernilla kåtrusig. Men jag har aldrig haft en så STOOOR jävla härlig kuk inne i fittan förut… KNULLA, knulla mig hårdare…. ååååh Tom, nu gååååår det – iiiiiaaaah, hjälp det gååår för lilla mig !

Pernilla skrek rakt ut och skakade i hela kroppen när orgasmen tog henne. Hennes underbara tonårsfitta kramade min kuk hårt hårt hårt… med visst besvär drog jag ut min kuk och Pernilla satte sig upp och tog den i handen.

– Kom i mitt ansikte… åååh, SPRUTA på mig ! skrek Pernilla. Hon böjde sig fram, sträckte ut tungan och mötte kuken med sina röda, fuktiga läppar och kåtheten lysande ur de vackra ögonen. Åh jävlar vilken brud – det svartnade för ögonen och jag exploderade ! Jag vrålade och släppte en jättesats rakt i synen på henne, precis där hon skulle ha den. Sperman formligen forsade ur min kuk om och om igen. Tjocka vita strängar landade över pannan, de fräkniga kinderna och den söta lilla uppnäsan. Jag hade aldrig tidigare sprutat så mycket och länge och först såg Pernilla nästan förskräckt ut när hon blev så våldsamt översköljd. Sperman sprutlackerade Pernillas söta ansikte och droppade ner över munnen och hakan och rann längs kinderna… en hel del hade landat i håret också. Pernilla slickade sig om munnen, belåten som en katt. Och hon såg verkligen underbart slampig och kåt ut efter den behandlingen !

– Ååååh gud, jag älskar spermasprut… och det där var minsann ingen liten laddning, fnittrade Pernilla. Mmm…vilket jävla tryck det var i den… Wow vilket härligt knull ! viskade hon och pussade min slaknande kuk med ett sagolikt leende. – Du är underbar, baby ! Det där måste vi göra om nångång… snart, sa jag och slickade min älskarinna i ansiktet.

– Mmmm, instämde Pernilla och kysste mig med öppen mun. Hon torkade bort lite av min sperma från kinderna och ögonlocken och lät sin svettiga, heta kropp omfamna min. Vad sägs om sådär en tio minuter… stanna här så hämtar jag Anna !

– Menar du … ? Pernilla nickade och lät sina långa naglar rispa min för tilllfället ömma pung. Fan hon är inte klok tänkte jag lyckligt, medan Pernilla sprang iväg på lätta fötter, naken och fin…

Några minuter senare kom hon tillbaka. Hon höll Anna i handen. Den lilla blonda slampan fnittrade när hon fick se mig igen, naken och med en ny ståkuk på gång.

– Jaså, det räckte inte med att knulla oss en i taget ! Så nu ska man få både kuk och fitta, va ! skrattade hon och slängde av sig sina få klädesplagg.

– Nu ska du få se hur vi tjejer brukar roa oss när vi är ensamma, sa Pernilla kaxigt. Hon var om möjligt mer upphetsad än nyss. Lägg dig tillrätta, Anna min älskling ! flämtade hon. Anna gav mig ett triumferande ögonkast och såg jävligt kåt ut. Hon la sig på bordet där jag knullat två tonåringar inom loppet av en timme. Det var fortfarande nerblött av kåtsafter, men det bekom henne inte det

minsta… Anna särade och lyfte sina ben och hennes rakade, troslösa fitta glänste inbjudande…

– Kom igen baby – Pernilla min prinsessa, gööör det… nu ! stönade Anna. Pernilla ställde sig på knä mellan kompisens vitt särade ben och började utan krusiduller att slicka hennes fitta. Blondinen stönade och vred sig fram och tillbaka. Skamlöst tog hon för sig och njöt av vänninans omsorger.
Anna var nu iförd ett rött pannband och sin trasiga klänning, och Pernilla hade tagit av sig linnet och hade nu bara sina svarta stringtrosor på sig. Jag fascinerades av att se dessa unga tjejer uppenbarligen så hemma på tjejsex… Samtidigt var det förstås oerhört eggande att ha dem framför sig såhär – nakna och uppkåtade till max. Uppnosiga bröst, lackade tånaglar och musarna snyggt friserade… De var helt enkelt två små läckra kåtisar som bara måste knullas ! Igen – och det rejält !!! Jag närmade mig de båda sötnosarna med den maximalt styva kuken i handen.

– Här kommer HAN – åh, en rejäl kuk är precis vad jag skulle behöva just nu !

– Nej, men du får inte sluta nu när det är så jävla skönt ! skrek Anna.
– Oroa dig inte älskling, jag ska göra det såå skönt för dig.
– Jag vill bara bli knullad lite i fittan under tiden, förstår du… Tom har ju en sån stor, härlig kuk ! Som du vet, la hon till. Hon fnittrade och skyndade sig att återgå till sin kåta väninna. Jag gick fram till Pernilla och drog sönder de plaskvåta små trosorna med ett hårt ryck. Pernillas runda stjärt putade inbjudande och jag kunde se den rakade musen. Den fick sig en ordentlig puss och jag slickade lite längs Pernillas fuktiga skåra…

– Ja, gud vad skööönt… flämtade hon. Tom, din jävla hingst, ta mig nu då, knulla min lilla fitta ordentligt ! nästan skrek hon. Med ett hårt juck körde jag in kuken till botten i hennes trånga fitta. Jag smiskade läckerbiten lätt på rumpan vilket gjorde henne ännu kåtare – hon vred sig kättjefullt under mig. Jag kramade Pernillas unga fasta bröst. Anna låg med benen utfläkta och juckade mot Pernillas tunga som lapade hennes klitta i takt med mina stötar. Det var en härlig syn !

– Gud vad skönt du knullar mig ! stönade nittonåringen som behövde kuk mer än nånsin.

Anna lyfte sig mot Pernilla och la upp benen på Pernillas rygg. Hennes små söta fötter med röda tånaglar dinglade precis framför mig. Anna juckade stönande och skrek rakt ut:

– Åååh, det går för mig….fan det gååår,…… jävlar vad sköööööönt !

Anna låg helt utpumpad i en hög på sängen efter sin orgasm. Jag vände på Pernilla och bar henne runt i rummet som hon satt, spetsad på min kuk. Hon tycktes verkligen gilla mitt tilltag för hon gnydde svagt mot mig och slickade mig i örat. Hennes långa mörka hår virvlade ostyrigt och hennes vita pärlhalsband lyste i halvmörkret. Pernilla flämtade när jag la ner henne på bordet. Jag dunkade på i ett hetsigt tempo och det plaskade härligt varje gång kuken körde in i den ljuvliga, tajta tonårsfittan. Pernilla spretade vilt med sina långa smäckra ben och låste dem sedan runt min rygg medan hon skrek ut sin utdragna orgasm.

Knappt hade jag avslutat knullet med Pernilla förrän jag kände en hand som kupade sig runt min fyllda pung. Det var den andra lilla kåtisen som vaknat till liv igen !

Anna satt på huk och såg på mig med kåta ögon. Så tog hon mitt ollon i munnen och började suga. Och hon kunde verkligen sina saker ! Medan Pernilla stönande pullade sig själv på bordet, sög Anna min stenhårda kuk. Jag smekte hennes stora runda bröst och nöp henne lätt i bröstvårtorna. Det gillade hon tydligen, för samtidigt som hon sög mig djävulskt skönt fingerpullade hon sig själv till orgasm. Anna skrek ut sin lusta helt ohämmat..Till slut var jag bara tvungen att spruta – hela hennes docklika ansikte och en del av det korta blonda håret blev nersölat med varm, kladdig sperma…

– Oj vilket sprut ! Du gillar att kladda ner små kåta brudar, va ? skrattade Anna nöjt och torkade av sig. Jag känner mig så härligt slampig och fin med all den här sperman på mig…mmmh… Nu måste Pernilla få lite också !

Anna var verkligen mån om sin väninnas njutning – trots vad Pernilla påstått ! Och själv var hon tydligen inte helt tillfredställd än.. Anna klättrade upp på bordet och tog sig an Pernilla.

Hon slickade längs kompisens långa ben, sög lekfullt på hennes tår vars naglar var glänsande lila och förde in sina fingrar i Pernillas mus. Sedan lät hon sin nakna lilla fot massera Pernillas slätrakade blygd. Det var helt enkelt otroligt läckert att se hur Annas rödlackade tånaglar gled runt över Pernillas vidöppna fitta och hur de glittrade av väninnans fittsaft.

– Åh gud Anna, vad gör du med mig…det är så sköööönt ! gnällde Pernilla alldeles förbi av kåthet.

Jag smög upp bakom dem och lät Pernilla suga upp min kuk till ett nytt praktfullt stånd. Istället för att ge Pernilla satsen i munnen, vilket hon säkerligen inte haft något att invända mot – hon var sprängkåt och gnydde som en hund – avvaktade jag och studerade de båda brudarnas fortsatta lekar. Anna kröp upp på Pernilla och sänkte sitt sköte över hennes ansikte medan hon ivrigt slickade väninnans fitta. De tycktes helt upptagna av sin sextionia och jag visste ju att detta var långt ifrån första gången de njöt av varandra på det här sättet. Men Anna var omöjlig att motstå… Hon hade en söt liten fitta som var rakad till hälften: en snygg tofs längst upp och de rosa, kåtsvullna blygdläpparna helt rakade.

– Jag gillar din mus Anna – skulle tro att den behöver smaka lite kuk, va ?

– O ja, ge mig vad du har Tom… kör in din härliga kuk, ta mig hårt, gör vad du vill med mig! stönade den knullglada Anna-slampan.

Min kåta fitta är din ! Ja, ja ! Ta mig, sätt på mig….

En sån vädjan var omöjlig att motstå… Så jag körde in kuken till max, satte på henne som hon förtjänade, och jag lovar att hennes fitta var precis lika trång och skön som för en stund sedan…

– Visst är hon läcker ? skrattade Pernilla. Och lika jävla kåt som jag…. Jag tycker vi ska ge henne en rejäl omgång, vad tycker du ?

Jag nickade till svar och fortsatte jucka frenetiskt medan Pernilla knådade Annas stora bröst och kysste henne krävande. Anna var nu bortom all sans och tjöt av kåthet. När vi kommit alla tre i en gemensam, otrolig orgasm var det Pernilla som först bröt tystnaden, med min sperma droppande från kinderna:

– Så här små fina fittor behöver knullas ordentligt ! Vad sägs om att göra det en gång till?

Previous post

Svärmor på besök

Next post

Topless och jättebröst

No Comment

Leave a reply