AgePlayNoveller

Systerdotter

Felicia kom med bestämda steg gående längs gågatan bort från torget. Det var lördag eftermiddag och 16-åriga Felicia hade tillbringat några timmar på stan tillsammans med en kompis. Nu var hon på väg till centralen för att ta nästa buss hem.

De höga platåklackarna på hennes blanka stövlar klapprade mot gatstenen när hon närmade sig hållplatsen. Bussen hade inte kommit än och det stod redan folk och väntade. Felicia ställde sig strax intill en äldre kvinna och kastade ett öga på klockan på väggen. Eftersom bussen inte skulle gå än på tio minuter så skulle hon förmodligen få stå där och vänta en stund.

Det hade varit en förhållandevis ljummen marsdag med solsken och sju-åtta grader i luften men nu frampå eftermiddagen hade det mulnat och blivit betydligt kyligare vilket Felicia blev varse där hon stod med sina bara ben i den korta klänningen och väntade.

En kille kom gående och såg sig planlöst omkring när han närmade sig busshållsplatsen. Han gick förbi och sneglade på Felicia och ställde sig snett bakom henne några meter bort. Felicia vred på huvudet och såg honom rätt i ögonen. Han tittade bort och Felicia log nöjt för sig själv.

Hon kände sig stolt över sin förmåga att få äldre killars uppmärksamhet och njöt av vetskapen att han stod där och iakttog henne i smyg.

Felicia hade en kort, kort klänning som slutade omedelbart nedanför hennes stjärt och ledde blicken vidare ned längs hennes nakna slanka lår och de vackra knäna. De höga stövlarna räckte nästan ända upp till knävecken. Platåklackarna höjde hennes redan långa ben ytterliggare några centimeter ovan mark och gav hennes unga kropp ett oemotståndligt intryck av styrka och makt.

Den snäva, svarta kavajen räckte en bit ned på hennes höfter och var knäppt hela vägen upp till den blå scarfen hon bar om halsen. Den lite fladdriga nederdelen av klänningen stack ut under kavajen på samma sätt som ärmarna på hennes svarta tröja stack ut under kavajärmarna och delvis dolde nedre delen av hennes händer.

En svag rödbrun lyster syntes i hennes mörka axellånga hår som var klippt i en pageliknande frisyr. Med sina stora, mörka ögon sneglade hon än en gång på killen som stod kvar och iakktog henne. Han kunde kanske vara i 25-årsåldern och Felicia gav honom ett knappt märkbart leende samtidigt som bussen kom inkörandes på busstorget och letade sig fram till rätt hållplats.

Felicia hamnade ganska långt fram i kön till bussen och när hon tålmodigt stod där och väntade på sin tur kände hon plötsligt hur någon ställde sig väldigt nära bakom henne. Felicia åkte ofta buss och visste mycket väl att det kunde bli lite trångt i kön eftersom alla ville snabbt in och få en bra plats. Men denna någon stod och tryckte sig lätt mot henne trots att kön stod helt stilla och det inte fanns någon anledning till att trängas.

Hon vände sig om och såg att det var killen som stått och spanat på henne som nu hade smugit upp alldeles bakom. Han mötte inte hennes blick, men stod lugnt kvar alldeles intill henne och tittade tomt framför sig. Felicia blev upphetsad över killens tysta men mycket tydliga sätt att försöka komma henne nära och hon beslöt sig för att låta honom hållas och kanske till och med hetsa upp honom ytterliggare lite grann.

Nästan omärkligt rörde hon sig lite bakåt så att hennes stjärt trycktes lätt mot killen bakom henne. Hon kände tydligt den hårda bulan i hans jeans pressas mot hennes stjärt under klänningen och hon kände sina små bröstvårtor styvna av upphetsning. Det varade bara några få sekunder, sedan rörde sig kön framåt igen och deras kroppskontakt bröts.

Felicia tog ett kliv upp i bussen och blev stående halvvägs upp i den lilla trappan. Killen bakom henne tog mod till sig och klev upp på trappsteget bakom henne. De kom nu att stå väldigt nära varandra och den hårda bulan i hans byxor trycktes åter mot henne men nu mot baksidan av hennes nakna vänstra lår. Under några sekunder stod de så och Felicia tryckte sig ännu hårdare bakåt, så hårt att om killen inte hade varit beredd så hade hon förmodligen knuffat honom baklänges ut ur bussen. Men han stod stadigt kvar och höll emot henne.

När det var hennes tur stack hon sitt busskort i kortläsaren och gick bakåt i bussen. Hon satte sig på bussens högra sida, ganska långt bak intill ett fönster. I ögonvrån såg hon killen komma gående och när han var nästan framme hos henne möttes deras blickar för bråkdelen av en sekund innan han satte sig på motsatt sida om mittgången och en sätesrad bakom henne. Felicia förstod att han hade satt sig där så att han skulle kunna titta på henne utan att det skulle verka alltför uppenbart.

Bussen lämnade torget och letade sig så sakteliga ut från stan. Felicia vred på huvudet och såg killen sitta där med sitt sprängande stånd och bara titta på henne. Hon såg rakt fram igen och log för sig själv. Felicia kunde knappt bärga sig till hon kom hem till sin farbror. Hon hoppades att hennes mamma och lillebror inte skulle vara hemma och störa det hon hade tänkt att hon och hennes farbror skulle göra.

Där hon satt i bussen och njöt av killens hjälplösa blickar började hon smeka sitt nakna lår och kände hur hon blev alltmer upphetsad. Hennes upphetsning berodde delvis på killen som satt där med sitt stånd och tittade på henne men kanske framförallt på tankarna om hur hon och hennes farbror förhoppningsvis skulle tillbringa resten av eftermiddagen tillsammans.

Tröjan och kavajärmen på hennes vänstra arm hade hasat upp lite grann och det breda nitarmbandet runt hennes handled syntes nu tydligt. Nitarmbandet hade inte mindre än fem rader av vassa nitar och hölls på plats med dubbla spännen runt hennes handled. Felicia tyckte det var spännande och sexigt med läder och nitar och njöt av uppmärksamheten hon fick av folk i hennes omgivning. Hon tog av sig scarfen och vek undan kragen på kavajen för att visa vad hon hade runt halsen. Ett brett svart läderhalsband med flera rader av vassa, blänkande nitar satt fast runt hennes hals med ett stort spänne bakom nacken. Hon hörde en svag flämtning från killen snett bakom henne. Hon vred på huvudet och såg med road blick hur han satt där med öppen mun och nästan dreglade över henne.

Felicia satt med lätt särade ben och med högra foten uppe på det smala värmeelementet som löpte längs bussens golv. Hon tyckte det var bekvämt att sitta så och tack vare den höga klacken så lyftes hennes ben upp i nivå med fönsterrutan. Den korta klänningen förmådde bara täcka den allra översta delen av hennes höfter och lår och exponerade resten av hennes starka ben för omvärlden. Retsamt lät Felicia handen röra sig över det vänstra låret, fullt medveten om hur hennes rörelser hetsade den stackars killen snett bakom henne. Hon smekte insidan av låret och letade sig farligt nära upp mot kanten på klänningen, lät sedan handen förstrött vandra vidare på lårets utsida och ner till knät där fingrarna stannade till och kliade lite lätt i knävecket.

Bussen brummade fram och närmade sig hennes hållplats, som låg strax efter skolan där Felicia hade gått i mellan- och högstadiet. Felicia tryckte på stoppknappen ovanför sitt huvud och reste sig sedan upp i gången medan bussen började sakta in. Hon stod kvar medan bussen bromsade in och gav på så sätt killen en sista chans att beundra hennes former innan hon gick framåt i bussen. Innan hon klev av vred hon på huvudet och gav killen en sista blick. Han hade böjt sig ut i mittgången för att få en sista skymt av hur hennes ben och stjärt vickade fram på de höga platåklackarna. Hon gav honom ett snabbt leende och försvann.

Bussen svängde av åt vänster strax efteråt och Felicia fortsatte med raska steg framåt längs trottoaren. Hon bar sin axelremsväska över vänstra axeln och promenerade målmedvetet hemåt på sina höga klackar.
Tom stod i fönstret och tittade ut när han såg bussen runda hörnet och försvinna bort på andra sidan järnvägen. Hans hjärta bultade av upphetsning när han tänkte på sin systersysterdotter. Hon hade sagt att hon skulle ta kvart-i-fyra bussen hem och då borde hon komma nu. Hans syster hade tagit med sig deras son för att åka och hälsa på sin syster men det var redan ett bra tag sedan de hade åkt och Tom var rädd att de skulle kunna komma hem när som helst.

När han såg sin systersysterdotter komma gående längs trottoaren blev han alldeles yr i huvudet av upphetsning. Hon var helt enkelt fantastisk! Han hade aldrig sett något så vackert och sexigt i hela sitt liv. Bara 16 år gammal och redan så full av styrka och skönhet. Hon såg helt otrolig ut där hon kom gående i sina höga stövlar och med den alldeles för korta klänningen på sig. Tom hade längtansfullt tittat efter henne redan när hon hade begivit sig av in till stan några timmar tidigare. Hela dagen hade han gått och längtat efter henne och fantiserat om hennes långa ben i stövlarna och hennes sexiga lilla stjärt under klänningen. Felicia hade gått omkring i höga klackar och platåskor sedan ett par år tillbaka men aldrig tidigare hade Tom sett henne i något så otroligt sexigt som dessa mörkbruna blanka platåstövlar.

Hon hade förmodligen köpt stövlarna ganska nyligen för det var bara någon vecka sedan han hade sett henne i dem första gången. Det var förra fredagskvällen och hon hade kommit klivande ner från sitt rum i en kort kjol och med dessa härliga stövlar på. Hennes kompis väntade på henne och Tom hade bara fått en snabb kyss på kinden innan de båda flickorna fnittrande hade givit sig av in till stan för att träffa några kompisar. Och förmodligen också några killar, hade Tom tänkt med inte så lite svartsjuka.

– Hallå, jag är hemma nu! ropade Felicia så fort hon kommit innanför dörren och hängde av sig sin kavaj.

– Hallå, är det någon hemma? frågade Felicia och med stövlarna fortfarande på klampade hon in i köket och tog fram ett mjölkpaket ur kylen. Hon ställde sig i öppningen in till vardagsrummet, öppnade paketet och drack direkt ur det. Hon tog några djupa klunkar och torkade sig om munnen med baksidan av handen och såg på sin farbror som satt i soffan och tittade på fotboll på TV:n.

Tom, som bara låtsades vara intresserad av fotbollen, tittade upp på sin vackra, sexiga 16-åriga systersysterdotter och kände hur erektionen växte sig allt större under jeansen. Åsynen av hans systersysterdotter stående i passagen in mot köket i den korta, flickaktiga klänningen och balanserande på de höga, sexiga platåklackarna gjorde fysiskt ont i magen på honom. Han var så kär i sin egen systersysterdotter att han knappt stod ut.

“Där är du ju,” sade Felicia med ett leende och lutade sig mot väggen medan hon tog en klunk till. “Var är mamma?”

“Hon och Andreas har åkt och hälsat på dina kusiner,” svarade Tom. “Men de kan komma hem när som helst,” skyndade han sig att tillägga när han såg hur Felicia sken upp.

Ett lekfullt och självsäkert leende dök omedelbart upp i Felicias ansikte, när hon tänkte på vad denna nyhet innebar. Hennes mamma och lillebror var inte hemma. Hon bet sig lätt i underläppen och kände en våg av upphetsning strömma genom sin kropp.

“Jag är strax tillbaka…” viskade hon och försvann in i köket. Hon ställde tillbaka mjölkpaketet i kylen och återvände till vardagsrummet med ett förväntansfullt leende lekande på läpparna.

Tom svalde hårt flera gånger när hans systerdotter kom gående mot honom. Det var en helt otrolig syn att se hennes långa, smäckra ben i dessa fantastiska högklackade stövlar långsamt men bestämt kliva fram mot honom där han hjälplöst satt i soffan med ett sprängande stånd mellan benen. Felicia såg så stark, så mäktig och så självsäker ut på de höga platåklackarna och med de hotfulla vassa nitarna runt halsen och handleden. Hon gav intrycket av en ung kvinna som visste precis vad hon ville ha och också visste precis hur hon skulle göra för att skaffa sig det. Ingenting han sa eller gjorde skulle kunna få henne att ändra sig.

Felicia gick fram och ställde sig framför honom så att hon skymde TV:n. Hon böjde sig ner och tog upp fjärrkontrollen som låg på soffbordet, vände sig halvt om och stängde av TV:n innan hon med ett leende åter vände uppmärksamheten mot sin farbror.

“Mmmmm… du ser så söt ut när du sitter där,” sade Felicia och började knäppa upp knapparna i sin korta cardigan.

“Nej, Felicia… gör det inte… vi får inte…” protesterade Tom, trots att han visste att när hans systerdotter bestämt sig för något så var det hopplöst att få henne på andra tankar.

Felicia fnittrade förtjust när hon märkte hur nervös hennes farbror blev och hon bet sig än en gång lätt i underläppen medan hon drog av sig tröjan, hela tiden med blicken fästad vid sin farbrors ögon.

Tom längtade så efter att få ta sin systerdotter i sin famn och älska med henne men han var samtidigt livrädd för att hans syster skulle komma hem och överraska dem. Han reste sig upp och fattade tag om Felicias överarmar.

“Nej, Felicia, det går inte… inte nu,” sade han.

“Vill du inte ligga med mig?” frågade Felicia med en ton av besvikelse i sin röst. Hon visste precis vilket tonfall hon skulle använda för att få sin Farbror att smälta.

“Jo, visst vill jag det, det vet du att jag vill… men…”

“Men vadå?”

“Tänk om din mamma och Fredrik kommer hem. Det var länge sedan de åkte, de kan komma hem när som helst,”

“Nejdå… det vet du väl hur mamma är, när hon väl sätter igång och pratar kan hon hålla på i timmar,” sade Felicia och tog tag om sin farbrors handleder. Med ett fast grepp förde hon hans händer bakom hans rygg och höll de kvar där. Hon tog ett kliv framåt så att hennes putande bröst under klänningen nuddade vid hans bröstkorg. Tack vare platåklackarna var hennes ansikte nästan i jämnhöjd med hans och med särade läppar närmade hon sig hans mun.

“Tänk vad skönt det ska bli…” viskade hon med läpparna bara någon centimeter från hans mun. Hon lutade huvudet lätt åt ena sidan, lät sina läppar nudda vid hans mun och vred sedan huvudet åt andra hållet. “Tänk när din stora kuk glider in i mig…” Hon kysste honom snabbt på munnen. “Din stora kuk som sjunker djupt in mellan din unga systerdotters ben…”

Tom kände hur det nästan höll på att gå för honom av upphetsning men han försökte ändå med en sista invändning.

“Men… vi kan inte göra det här… vi går upp istället, så hinner vi undan om de skulle komma hem,” Han gjorde ett lamt försök att komma ur hennes grepp.

“Nej, det är mycket mer spännande här,” viskade Felicia. “Jag vill göra det här i soffan, nu!”

“M-men…” invände Tom men blev tystad av Felicia som tog ett fastare tag om hans armar och lät sina läppar landa på hans mun. Hon stack in sin tunga mellan hans läppar och lät den virvla omkring.

Tom kände hennes ljuva doft i näsborrarna och hur hennes varma kropp pressades mot honom när han besvarade hennes passionerade kyss. Han resignerade och lät sin systerdotter helt ta kommandot. Det var hon som bestämde nu, så som hon alltid gjorde. Ibland förbannade Tom sin oförmåga att stå emot sin systerdotter. Han skulle vilja vara starkare och visa henne vem som egentligen bestämde. Men innerst inne visste han att han bara lurade sig själv. Det var hon som var den starkaste av dem, hon hade fått ett oerhört stort inflytande över honom, speciellt de senaste åren då hon hade upptäckt vilken sexuell makt hon hade.

Felicia kysste sin farbror ömt med spelande tunga och när hon märkte hur han gav upp och slappnade av släppte hon greppet om hans handleder. Hon lade armarna om hans hals och tryckte sin kropp tätt intill honom medan hon fortsatte att kyssa honom. Hon sög på hans tunga och hennes käkmuskler jobbade energiskt när hon pressade sina läppar mot hans.

Tom lade händerna om sin systerdotters midja och kände hennes runda höfter under sina fingrar. Farbror och systerdotter stod så i flera minuter tätt sammanslingrade och kysstes. Deras tungor for vilt omkring varandra, de sög och slickade och smakade på varandra.

Upphetsningen fick Felicia att flämta och kippa efter andan men hon slutade inte att kyssa honom. Tvärtom tog hon ett fastare tag med vänsterhanden om hans nacke och stack sin tunga så långt ner i hans hals som hon förmådde. Hon förde tungan fram och tillbaka, upp och ner och kände hur det ryckte i hans kuk mot hennes mage.

Sakta drog hon ner på tempot och fortsatte lugnt att kyssa honom medan hennes högra hand letade sig ner till bulan i hans byxor. Hon smekte honom med handflatan och klämde lätt med fingrarna, hela tiden med tungan spelandes i hans mun.

“Mmmmm…” stönade Tom njutningsfyllt när han kände sin systerdotters fingrar röra vid hans kuk utanpå jeansen. Han flyttade sina händer till hennes stjärt och drog hennes underliv mot sitt. Fingrarna letade sig in under den korta klänningen och han grabbade tag om hennes fasta, spända skinkor. Felicia gned sig skamlöst mot sin farbrors stora kuk samtidigt som hennes fingrar började dra i hans bälte. Hon lyckades få upp spännet med bara en hand och knäppte snabbt upp jeansen. Hennes tunga for omkring i hans mun och hon fortsatte att smeka kuken som nu stod rätt ut under kalsongerna. Hennes styva bröstvårtor skavde lätt under behån och klänningen när hon tryckte sig mot honom och hon var tvungen att ställa sig mer bredbent för att inte tappa balansen.

Den höga platåklacken gav ifrån sig ett kort stampande ljud när hon tog ett steg åt sidan och fortsatte att dra ner sin farbrors byxor. Bältet rasslade till och slog i mattan när hon hasade ner hans jeans hela vägen till golvet. Med en ljudlig flämtning släppte hon taget om hans mun och fnittrade retfullt när hon märkte hur hennes farbror sträckte ut sin tunga och försökte fånga hennes läppar igen.

“Nej, nu får du lugna ner dig lite…” skrattade hon och kysste honom på nästippen. Hennes hand hade letat sig in under kalsongerna och greppat tag om den stora, varma manslemmen.

“Åååhhh… Felicia… du är helt otrolig…” stönade Tom.

“Vad vill du att jag ska göra nu då?” viskade Felicia i hans öra. “Vill du att jag ska ta din kuk i munnen?”

Kuken ryckte till i hennes hand och Tom gav ifrån sig ett stön av vällust.

“Mmmmm…det vill du nog, va?” retades Felicia medan hennes hand sakta rörde sig upp och ner längs kukskaftet. Hon stack tungspetsen i hans öra och lät den virvla omkring några sekunder. Sedan tog hon tag om sin farbrors händer som vilade på hennes stjärt. Hon förde dem bakom hans rygg igen och sa åt honom att hålla kvar dem där. Därefter sjönk hon ner på knä framför honom och drog ner kalsongerna. Hon klädde av honom hans byxor, kalsonger och strumpor och lade de på golvet bredvid.

Sedan återvände hon till den svällande kuken som stod och ryckte framför henne. Tom fick uppbringa all sin självkontroll för att inte spruta henne rätt i ansiktet när hennes vänstra hand slöt sig om nedre delen av kuken. Det var en helt oemotståndlig syn att se sin vackra systerdotter ligga på knä framför honom med sin lilla hand i ett fast grepp om hans älskade könsorgan.

“Jaaa… Felicia… ta den i din mun, snälla…” stönade han.

“Inte än…” svarade Felicia. “Först ska jag göra den riktigt stor och hård,” sade hon och med ett fast grepp började hon röra vänsterhanden upp och ner medan högra handens fingrar började kittla och smeka hans båda pungkulor.

“Tycker du om att se din stora kuk i mina händer?”

“Jaaaaaa… jaaa… du är underbar… jag älskar dig, Felicia…”

“Tänk när den försvinner in mellan mina läppar… tänk hur jag snart kommer att ta den i min mun och hur du kommer att få se din systerdotter suga på din stora, tjocka kuk…”

“Jaaaa… JAAAA…”

“Tänk när du sprutar all din varma sperma i mitt ansikte… snart, snart kommer det att hända…”

Felicia tittade sin farbror djupt i ögonen medan hon hetsade upp honom. Hennes fingrar förmådde precis greppa runt hans tjocka kuk och hon längtade efter att få känna den tränga in mellan hennes blygdläppar. Hon längtade efter att få känna sin farbrors stora kuk tränga in i henne och ge henne orgasm.

När hennes hand for upp och ner såg Tom nitarna på det breda läderarmbandet runt hennes handled blänka till i det lite dunkla ljuset som föll in genom de stora vardagsrumsfönstren. Bland alla andra detaljer i hennes klädsel, såsom de höga klackarna och de korta kjolarna, var alla hennes nitar ytterliggare en detalj som han hetsade upp sig på. Han hade aldrig tänt på läder eller nitar förut, men när han för några år sedan för första gången hade fått se sin systerdotter med det stora, tuffa nitarmbandet runt sin lilla handled hade han blivit alldeles tokig av upphetsning. Det breda, svarta läderarmbandet med nitarna och dess två stora spännen hade sett så felplacerat ut runt hans unga, söta systerdotters handled. Det var första gången han hade upptäckt den kittlande kombinationen av sin systerdotter som en ung oskuldsfull flicka på väg att bli en ung stark kvinna.

Han såg det breda nitarmbandet sitta fast runt hennes handled när handen rytmiskt rörde sig upp och ner över hans kuk. Vågorna av njutning for oavbrutet genom hans kropp i takt med hennes rörelser och för några sekunder slöt han ögonen och sträckte huvudet bakåt i extas. Det började rycka i hans testiklar och Felicia, som märkte vad som höll på att hända, slutade tvärt och klämde istället åt om kukhuvudet för att förhindra hans utlösning.

“Nej, farbror… inte än… jag är inte klar,” sade hon med bestämd röst och tittade honom stint i ögonen. För ett ögonblick trodde Tom att hon skulle göra honom illa, så hårt klämde hon till, men hon släppte snart efter och tryckte istället kuken upp mot hans mage. Utlösningen, som varit halvvägs upp i sädesledarna, kom av sig och sperman sjönk sakta tillbaka igen.

Felicia återupptog så sakteliga sin rörelse men drog hela tiden kuken uppåt parallellt med hans mage. Hon såg på hans ansikte att faran var över, åtminstone för tillfället, och böjde sig fram. Hon stödde sig med högerhanden om baksidan på hans lår och lät sin tunga dyka ut och landa på hans ena pungkula.

Hennes varma, våta tunga dansade fram runt hans bägge testiklar medan vänsterhanden höll nästan stilla om kukhuvudet och bara rörde sig någon centimeter upp och ner, fram och tillbaka, där ollonet var som känsligast.

“Mmmm… ååhhhh” stönade Tom av outhärdlig njutning. Han iakktog Felicia som hade lagt huvudet på sned och skickligt slickade hans båda pungkulor. Han lade ena handen om hennes huvud och drog fingrarna genom hennes hår. Hon var så söt, så sexig och så underbart tillgiven och Tom kunde inte förstå att han hade begåvats med en så fantastisk varelse till systerdotter.

“Tycker du om det…? Är det skönt när min tunga leker med din kuk?” frågade Felicia retsamt varefter hon tryckte sig närmare och lät sin tunga löpa hela vägen från pungens baksida, ner mellan de båda testiklarna och upp igen på framsidan. Upp, upp längs den långa, ådriga kuken, ända upp till det sammetslena ollonet där hennes fingrar lämnade plats för tungan som virvlade runt urinrörsöppningen och slickade i sig en droppe sperma som hade trängt fram.

“JA, JAAAA…” utbrast Tom. “Om du fortsätter så här, så klarar jag inte av att hålla mig mycket längre till,”

Med det sagt kunde han bara hjälplöst konstatera att hans systerdotter inte tänkte förbarma sig över honom. Hennes varma mun dök ned över kuken och med en bestämd rörelse förde hon den hela vägen in innan hon slöt sina läppar om den och sakta drog den utåt igen. Hennes vänstra hand hade nu slutit sig om kukens nederdel och hjälpte till att styra den rätt i hennes mun.

Tom såg hur hennes läppar slöt sig om hans kuk och hur hon sög energiskt medan kuken växte sig omöjligt stor i hennes mun. Det kändes som om den skulle explodera vilken sekund som helst. Upp och ner rörde sig hennes mun över hans kuk, för ett ögonblick gled den ur munnen, varpå hennes våta tungspets virvlade runt toppen på ollonet för att därefter följa med när läpparna åter slöt sig runt ollonet och kuken for in i hennes mun.

Felicia klämde och smekte om kuken med sin lediga hand, fortfarande stödjande sig med den andra handen om hans lår, när hon ivrigt sög hans kuk. Hennes tunga rörde sig hela tiden skickligt fram och tillbaka över kukskaftet och stannade då och då upp för att låta tungspetsen dansa runt ollonet.

Hennes farbror upplevde höjden av njutning och önskade att det aldrig skulle ta slut. Samtidigt ville han inget hellre än att nå klimax och få utlopp för sin njutning. Han kände att han inte skulle stå ut så länge till. Hans systerdotter sänkte plötsligt tempot på sina sugande rörelser och lät bara den främre delen av kuken sakta glida in och ut mellan hennes läppar, medan hennes tunga aktivt stimulerade det stora, salta ollonet. För ett ögonblick stoppade hon upp helt och höll läpparna i ett fast grepp om kanten på ollonet medan tungan snabbt rörde sig fram och tillbaka på undersidan. För att kompensera den uteblivna sugrörelsen började hennes vänstra hand istället röra sig rytmiskt upp och ner i sitt fasta grepp om lemmen.

Tom trodde knappt det var sant, hans underbara systerdotter behandlade hans kuk som hon aldrig gjort förr och det var en otroligt erotisk syn att få se hennes söta mun och vackra läppar omsluta hans allra heligaste. Fingrarna på hennes högra hand började kittla och smeka hans testiklar igen och Tom kände hur det började rycka okontrollerat i hans könsorgan.

Felicia märkte vad som var på gång.

“Jaaa, farbror… kom… kom… spruta i min mun och mitt ansikte… NU!” utbrast hon upphetsat.

“Uuummmhhh… yes, yes, YES!” flämtade Tom när den första satsen sperma for genom sädesledarna upp i hans kuk och sköt ut på hans systerdotters tunga.

Precis innan det gick för honom förde Felicia kuken ut ur sin mun, men hon stack samtidigt ut sin tunga och fortsatte att stimulera ollonets känsliga undersida medan den första omgången varm, vit sperma lämnade kuken. Sperman landade på hennes tunga och skvätte in i hennes mun. Felicia förde sin hand snabbare fram och tillbaka över kuken medan hennes farbror höll en hand bakom hennes huvud som stöd. Sats efter sats av kladdig, incestuös sperma flödade ur kuken. Sperman landade i hennes mun, på hennes tunga och rann nerför hennes haka. Felicia riktade kuken så att majoriteten av all säd skulle hamna i hennes mun men en eller två satser flög helt okontrollerat iväg och landade istället över hennes söta tonårsansikte.

“Uuummmhhh… jaaa… jaaa… JAA… JAA!” stönade Tom. Han upplevde höjden av njutning och såg upphetsat hur hans sperma landade på hans systerdotters tunga. Han såg hur tungan fortsatte att slicka på ollonet och hur hennes hand med det breda nitarmbandet runt handleden for upp och ner när hon pumpade de sista dropparna av sperma ur hans kuk.

Felicia särade lite mer på benen där hon låg på knä framför sin farbror och böjde sig lite längre ner. Hon riktade kuken mer uppåt medan hon fortsatte att pumpa med handen och sträckte sig därefter framåt så att hon kom åt att slicka på hans nu mer eller mindre uttömda pungkulor. Tungan for omkring, runt, runt de båda kulorna, in mellan hans lår och sedan upp på kukroten. Hon slickade kuken i hela dess längd, slickade i sig all sin Farbrors sperma och svalde den tjockflytande massan. Hon återvände till kukhuvudet och sög i sig de sista spermaresterna.

Hennes läppar slöt sig vällustigt om den nu slaknande kuken och hon började ömt suga honom igen. Upp och ner, in och ut gled den halvslaka kuken i hennes mun och det dröjde bara någon minut innan den åter började styvna mellan hennes läppar.

“Du är för bra för att vara sann…” sade Tom till sin systerdotter och började dra fingrarna genom hennes hår. “Det var helt fantastiskt. Du måste vara den bästa systerdotter någon farbror någonsin haft.”

Felicia befriade kuken från sin mun och fortsatte att smeka honom genom att röra handen upp och ner. Hon tittade sin Farbror i ögonen och log kärleksfullt mot honom.

“Det är inte över än om du tror det,” Hennes leende försvann och hon gav honom en uppfordrande blick. “Nu ska jag bara göra den tillräckligt hård igen. Sedan skall du få knulla med mig,”

Det ryckte till av upphetsning i kuken när Tom hörde sin systerdotters löftesrika ord. Den växte märkbart i hennes hand och var snart lika stor som tidigare. Ändå fylldes han av oro och nervositet.

“Men, Felicia… vi kanske borde låta bli… tänk om de kommer hem och överraskar oss. De kan komma när som helst,” invände han och skakade på huvudet för att visa henne att han inte ville fortsätta.

“farbror…” började Felicia.

“Ja?” svarade Tom. “Vad är det?”

“Jag har längtat efter det här hela dagen. När jag satt i bussen på väg hem var det en kille som försökte flirta med mig. Han var söt, men den enda jag kunde tänka på var dig. Jag vill att du ska ligga med mig och jag vill att vi ska göra det här i soffan, nu. Det blir mycket mer spännande så, tycker du inte det?”

“Det är alltid spännande att ligga med dig. Men att göra det här och nu när din mamma kan komma hem när som helst och se oss är bara dumdristigt,”

“Men farbror, hör du inte vad jag säger. Jag vill att du ska ligga med mig. Jag vill att du ska föra i din stora kuk mellan mina ben. Jag vill känna min farbrors stora kuk glida fram och tillbaka i min slida. Jag vill att du ska ge mig orgasm och jag vill att du tömmer din säd i mitt sköte,”

Tom blev alldeles tokig av upphetsning när han hörde sin systerdotters vädjan till honom. Han blev enormt tänd av tanken på att knulla sin systerdotter och tömma sin säd i henne. Han hade visserligen gjort det förr men blev ändå lika upphetsad varje gång han tänkte tanken. Det faktum att hans syster inte hade en aning om vad han och hennes dotter brukade syssla med när hon inte var hemma gjorde inte det hela direkt mindre spännande.

Som vanligt var det hans systerdotter som fick sin vilja igenom. Ibland undrade han varför han över huvudtaget försökte säga emot, när han mycket väl visste att hon alltid skulle få sista ordet.

Felicia tittade honom djupt i ögonen och fortsatte att föra handen upp och ner längs han kuk. Hon kunde återigen se hur han gav efter för hennes vilja och när hon märkte att hon hade lyckats övertala honom gav hon honom ett förväntansfullt leende och började röra handen snabbare. Hennes läppar slöts om kukhuvudet och hon började suga lätt på den igen.

Stor och hård men ändå len mot hennes tunga, gled den pulserande kuken fram och tillbaka i Felicias mun. Hon njöt av den härliga känsla av makt det gav henne att suga sin farbrors kuk. Hon visste att han var helt i hennes våld, och att hon kunde få honom till vad som helst, bara genom att skänka honom en stunds sexuell njutning. Hennes bröstvårtor styvnade ytterliggare vid blotta tanken på hur hon kunde få sin farbror att lyda hennes minsta lilla vink.

Hon sög ganska hårt på kuken i några minuter så att den skulle växa sig riktigt stark innan hon förde in den mellan sina ben. Honungen rann redan nerför insidan av hennes lår och doften av sex och passion blandades med hennes ljuva parfym och en lätt svettlukt från deras upphetsade kroppar. Med högra handen tog hon stöd om baksidan på hans lår och med den vänstra handen hjälpte hon till att styra kuken in och ut ur sin mun.

När Felicia ansåg kuken vara tillräckligt styv för att utan problem kunna föra in den i sin fitta, reste hon sig upp och gav sin farbror en kyss på munnen. Tom kände smaken av sin egen kuk från hennes mun, när hon pressade sin tunga in mellan hans läppar och lät den vispa omkring.

Därefter backade Felicia undan en bit, lyfte upp sin klänning till midjan och drog ner sina vita spetstrosor. Hon tittade sexigt på sin farbror medan hon lät sina trosor kana ner längs de släta, nakna låren, över sina vackra knän och ner till kanten på stövlarna. Där fick hon lov att lirka trosorna över först den ena sedan den andra stövelkanten och sedan låta de fortsätta hasa ner längs stövlarna. Slutligen klev hon ur trosorna och sopade sedan iväg de en bit över mattan med den ena stöveln.

Med båda klackarna i golvet lockade hon sin farbror närmare sig och lade armarna om hans hals. Hon kysste honom ömt på munnen och nafsade lekfullt i hans läppar. Hans uppåtstående erektion pressades mot hennes mage under det svarta klänningstyget och han greppade sina händer om hennes midja samtidigt som han utstötte ett stönande ljud av upphetsning.

Forts följer… (Kommentera gärna)

Previous post

Michaela

Next post

Äntligen Fredag

No Comment

Leave a reply