AgePlay

Storsprutaren… (del 4)

Jag hade lämnat Agnes kontor lite skamset, men hon hade varit väldigt snäll och sagt åt mig att jag inte skulle oroa mig. Jag var ändå lite oroligt under lunchen och var nog lite extra tyst och tillbakadragen. Jessica, skolans snyggaste tjej i mina ögon, verkade upptäcka att jag inte riktigt var mig själv och hon satte sig bredvid mig i matsalen.

– Hej, sa hon när hon satte sig. Hur är läget?
– Hej, svarade jag. Det är väl okej, typ.
– Jag förstår vad du menar, fortsatte hon. Matten är verkligen skittrist.

Hon trodde att det var mattelektionen som fått mig ur balans. Det gjorde mig inget, jag hade ingen lust att förklara vad den verkliga anledningen var. Vi åt tillsammans och småsnackade lite om skolan.

– Ska du till Jennys fest imorgon förresten, frågade hon plötsligt.

Jag brukade aldrig gå på några fester. Jag var inte riktigt den typen, men om Jessica skulle gå var jag villig att göra ett undantag.

– Du borde verkligen komma, sa hon innan jag hann svara. Det kommer bli skitkul. Hon har ju värsta villan med pool och allt.
– Okej, var allt jag fick ur mig.
– Fasen vad kul, då ses vi där.

Vi skiljdes åt efter det och jag såg henne inte mer under dagen då hon skulle gå på spanska och jag tyska. Min tyskalärarinna var en kort, ganska mullig kvinna i trettioårsåldern med kort, brunt hår och ett jättesött ansikte. Hon lät väldigt dominant när hon stod framme vid tavlan och pratade tyska, långsamt och högt så att vi lättare skull kunna hänga med. Vi antecknade nyckelord i det hon sa och jag hade inga svårigheter att hänga med. Till en början i alla fall.

Efter en dryg timme kände jag hur det återigen började ömma i skrevet. Jag fick allt svårare att koncentrera mig och började till slut fantisera om hur jag hade sex med lärarinnan. Jag blev tvungen att ursäkta mig för att gå på toaletten. Hon gav mig en vink som betydde att det var okej och jag smet iväg.

Nästan omedvetet började jag gå bort mot sjuksyster Agnes mottagning. Hon hade en annan elev hos sig när jag kom dit och jag blev tvungen att vänta en liten stund innan hon skickade iväg den andra eleven och jag fick komma in. Hon satt bakom sitt skrivbord, och jag lade genast märke till att hon hade bytt ut både tangentbord och mus sedan förmiddagen. Hon välkomnade mig med ett strålande leende.

– Hej Jimmy. Är det dags igen nu?
– Mm, nickade jag till svar.
– Vad har du för lektion nu?
– Tyska.
– Sa du att du skulle på toaletten?
– Ja…

Hon lutade sig tillbaka i stolen och gav mig en fundersam blick. Hon drog ut översta lådan på skrivbordet och lade fram några färgglada tidningar på bordet. Det var porrtidningar, och även Café och Slitz fanns med.

– Jag handlade de här åt dig på lunchen, sa hon och visade upp tidningarna för mig.
– Tack, fick jag fram.
– Men om du vill kan du få hjälpa mig med en sak istället. Jag vet att du läste min blogg tidigare idag.

Hon reste på sig och kom bort till mig. Hon var lite längre än jag och hade inga problem att viska i mitt öra.

– Jag såg hur du sprutat ned hela bilden med min våta fitta på skärmen, viskade hon tätt i mitt öra. Jag vill att du sprutar i min fitta på riktigt istället. Jag vill att du fyller mig till bredden med din varma kuksås.

Hon lutade sig tillbaka och mötte min blick. Jag var vrålkåt nu och ville inget heller än göra henne till viljes. Hon måste ha förstått det på min utstrålning. Hon lutade sig framåt och pussade mig mitt på munnen. Jag besvarade försiktigt pussen genom att pluta med läpparna. Hon lade armarna om mig och borrade in sin tunga i min mun. Jag hade aldrig hånglat tidigare så jag blev alldeles spänd och visste inte riktigt hur jag skulle göra. Dessutom kunde jag känna att hon hade piercat tungan och det kändes nästan lite läskigt.

Hon märkte hur spänd jag blev och bröt kyssen.

– Okej, vi får ta itu med det där sen. Just nu vill jag bara ha kuk, sa hon med kåt röst.

Hon gick tillbaka till skrivbordet, drog snabbt av sig alla sina kläder utan minsta tvekan och vände sig sen mot mig.

– Kom hit, beordrade hon kort.

Jag klev fram till henne och hon fick snabbt upp mina byxor. På nolltid hade hon lirkat fram mitt hårda stånd. Hon drog i den ett par gånger och jag kände direkt hur min försats började sippra ut och smörja in min kuk. Hon smetade ut den med sin hand och gjorde hela min kuk alldeles fuktig och glansig.

Hon satte sig på skrivbordet och lutade sig tillbaka litegrann. Hon mötte min blick och smekte försiktigt över mitt ollon. Jag stönade lågt och hon log mot mig.

– Jag vill att du kör upp den här feta kuken i fittan på mig nu, väste hon. Knulla mig hårt och snabbt och håll inte igen. Fyll mig med din varma sperma.

Med det lade hon sig på rygg, drog upp benen och förde mitt hårda spett mot sin öppning. När mitt ollon nosade mot hennes fuktiga öppning kunde jag inte hålla mig längra utan stötte framåt så hårt jag kunde. Agnes skrek till och stelnade helt när jag bottnade i en lång, hård stöt. Jag var himlen, igen. Det var första gången jag fick känna en kvinnas fitta omgärda min kuk och jag älskade det.

Jag började stöta in och ut ur Agnes fitta utan att försöka hålla igen. Mina händer landade på hennes midja och jag höll fast henne hårt för att hon inte skulle åka iväg över bordet när jag stötte framåt. Hon flämtade och höll upp sina ben så att jag skulle komma så djupt in i henne som möjligt. På rekordtid var jag på väg att komma och jag ville inget hellre än att spruta djupt inne i Agnes heta fitta. Jag tog i extra hårt och snart kände jag hur orgasmen var på väg.

Agnes mötte min blick och hon såg nästan arg ut. Hon såg otroligt sexig ut och jag stötte hårt in i henne en sista gång innan jag stönade ut min orgasm. Hon kramade hårt om min kuk med sin kropp och när mitt första sprut lämnade min kuk i hennes inre spände hon hela sin kropp och stönade högt i sin egen orgasm. Hennes fitta kramade om min kuk och jag sköt stråle efter stråle av varm sperma långt upp i henne utan att röra mig. När våra utlösningar till slut avtog log hon upp mot mig.

– Det där var helt otroligt, sa hon. Du fyllde mig totalt. Jag har aldrig känt en kuk spruta så mycket i mig tidigare. Och tro mig, sa hon med ett brett leende, jag har känt en del kukar spruta i mig.

Jag hämtade flämtande andan och gav henne ett leende tillbaka. När jag börjde dra mig ur henne hindrade hon mig.

– Nej, vänta. Ta den här kameran först, sa hon och gav mig en liten digitalkamera som låg på skrivbordet. Ta en bild innan du drar dig ur.

Jag slog på kameran och gjorde som hon bett mig, tog en bild som visade hur jag hade halva min halvhårda penis i henne.

– Perfekt, sa hon. Fortsätt fota när du drar dig ur mig.

Jag fortsatte fota och tog bild efter bild på hur min allt slakare lem lämnade hennes nyknullade, rosa fitta. När mitt ollon gled ur henne följde en våg av min sperma efter och jag dokumenterade hur det rann ur hennes fitta, ned över hennes stjärthål och mellan hennes särade skinkor. Hon särade sin öppning med fingrarna och ännu mer sperma rann ur henne.

Jag fotade och fotade till minneskortet var fullt. Det mesta av min utlösning låg nu i en pöl på golvet, nedanför skrivbordet. Jag lade ifrån mig kameran och mötte Agnes blick. Hon lutade sig på sina armbågar, fortfarande med benen högt uppdragna.

– Tack, sa jag med ett nöjt leende.
– Tack själv, svarade hon snabbt. Du anar inte hur populär min blogg kommer bli när jag lägger ut de där bilderna. Det är hur många som helst som bett mig om just creampie-bilder.
– Creampie?
– Ja, bilder på en nyknullad fitta om läcker sperma. Jag har aldrig lagt ut några såna bilder tidigare. De killar jag försökt med tidigare har inte riktigt lyckats prestera efter min förväntningar, om du förstår vad jag menar. Men du överträffar alla förväntingar med råge, kan jag lova.
– Tack, sa jag lite generat.
– Du har en helt magnifik kuk också. Du fick mig ju att komma på bara någon minut. Från och med nu är du tvungen att komma in till mig så fort du känner behov av att få tömma pungen. Jag gör allt du ber mig om, jag lovar.

Hon reste sig upp och ytterligare en mindre flod sperma rann ned längs hennes ben och bildade en liten pöl på golvet. Hon kramade mjukt min lem och gav mig en kyss. Den här gången var jag betydligt mer avslappnad och jag lät min tunga utforska hennes mun. Vi hånglade en stund innan hon avbröt för att viska i mitt öra.

– Ses vi imorgon förmiddag?

Jag nickade till svar.

– Tänker du knulla mig igen då?
– Ja, stönade jag.
– Bra, sa hon högt och knuffade undan mig litegrann. Nu får du tvätta av dig och skynda dig tillbaka till tyskalektionen.

När jag kom hem på eftermiddagen var det tomt i huset och jag ägnade en timme åt att göra min läxor på en gång. När jag var klar hade min mamma fortfarande inte kommit hem. Hon brukar normalt vara hemma någon timme före min pappa. Jag kom att tänka på min knullstund med Agnes och jag var mycket nyfiken på hur bilderna hade blivit. Jag gick bort till arbetsrummet där vår enda dator i huset fanns. Jag slog igång den och fick snart fram en webbläsare för att surfa på Internet. Jag skrev in adressen till Agnes blogg och tittade genast efter nya inlägg i menyn.

Nu fanns där två inlägg med dagens datum, där det sista hette Fylld till bredden… Jag klickade på det och en ny sida kom fram. Uppmaningen vid toppen av sidan lät: ”Visa din nyknullade fitta fylld till bredden av het sås”.

Agnes hade svarat med: ”Här får ni se hur den största laddning jag någonsin fått… sperman fullkomligt forsar ur mig”. Jag scrollade ner och fick se den första bilden jag tog, den på min kuk som är halvvägs inne i Agnes heta fitta.

Jag drog av mig byxor och kalsonger och började runka mitt begynnande stånd. Jag började scrolla mig neråt på sidan och såg hur min kuk lämnade Agnes fitta och hur min sats följde efter. När jag arbetat upp ett hårt stånd hade jag kommit till slutet av sidan och jag blev nyfiken på vad det fanns mer på hennes blogg.

En länk från ett par dagar tidigare hette ”monster i stjärten…” och jag kunde inte låta bli att klicka på den. Uppmaningen gick ut på att ta en grov dildo i stjärten, och när Agnes hade svarat med ett löfte om att det skulle man minsann få se. Jag scrollade neråt och fick se hur Agnes stod på alla fyrar med stjärten i vädret på en säng. Det gick inte att se hennes ansikte på någon av bilderna och jag gissade att hon ville förbli anonym.

De första bilderna visade hur hon mjukade upp sitt trånga stjärthål med ett par fingrar. Hon smorde in ordenligt med glidmedel och snart hade hon tre fingrar långt upp i analen. Jag runkade mjukt med långa drag och var fullt fokuserad på bilderna av Agnes när jag hörde hur ytterdörren öppnades. Jag stelnade till och tittade desperat efter mina kalsonger och byxor som låg på golvet en bit bort.

Men jag behövde inte vara orolig för kort därpå hörde jag min styvmors röst.

– Hallå Jimmy, det är bara jag.

Jag hörde hur hon stängde ytterdörren och tog av sig skorna. Hon gick genom hallen och fick syn på mig inne i arbetsrummet. Hon klev in i rummet och fick syn på mina kalsonger och byxor som låg i en hög på golvet. Hon förstod genast vad jag höll på med.

– Sitter du här och porrsurfar, sa hon med tillgjord ilska och ett leende på läpparna. Vilken stygg pojke du är!

Jag hade släppt kuken, men nu tog jag åter tag i den och runkade den lätt. Min styvmor gick runt skrivbordet och lade en hand på min axel och lutade sig mot den andra på skrivbordet.

– Du har en jättefin kuk älskling, sa hon med sexig röst. Hittar du något spännande att kika på medan du runkar?
– Mhm, svarade jag. Sjuksystern på skolan har en blogg.

Jag nickade mot skärmen. Mamma vände blicken mot skärmen och flämtade till. Den visade en bild på Agnes som var i färd med att lirka in en stor svart dildo i stjärten.

– Är det där skolan sjuksyster, sa hon och gav mig en förvånad min. Hur vet du det?

Jag klickade mig tillbaka till dagens inlägg och scrollade ned till den första bilden som visade hur min kuk var till hälften begravd i Agnes rosa fitta.

– För det där är jag, sa jag och pekade på bilden av min kuk.
– Wow, sa Isabella, knullade du verkligen med sjuksystern?
– Japp, sa jag stolt.
– Ja, hon lät ju väldigt förstående på telefon, skrattade Isabella. Hon ödslade visst ingen tid ser jag.

Jag scrollade ned och visade bilderna på min sperma som forsade ur Agnes.

– Faan vad avis jag blir på henne, sa Isabella hest med blicken spänd på skärmen. Du har ju fyllt henne till bredden. Det ser hur skönt ut som helst.
– Det var jävligt skönt, försäkrade jag. Och jag fick lova att komma tillbaka varje gång jag kände behov av en utlösning.

Min styvmor vände sig åter mot mig.

– Det kan jag tro det. Har hon fått smaka på din kuk så kan jag inte klandra henne. Gud vad kåt jag blir av att se hennes nyknullade fitta.

Isabella snurrade lite på skrivbordsstolen och gled ned på knä mellan mina ben. Hon tog tag om mitt hårda stånd med båda händerna och slickade sig om läpparna.

– Berätta allt för mig, sa hon och började sedan girigt slicka längs undersidan av min penis.

Jag började återberätta allt som hänt på Agnes kontor under dagen och när jag beskrev hur min första utlösning sprutat över hennes skärm slukade min styvmor så mycket av min kuk hon kunde. Jag stönade högt, men fortsatte berättelsen. Isabella fortsatte suga mig djupt samtidigt som hon masserade min pung medan jag berättade om hur jag knullat med Agnes på hennes skrivbord.

När jag förklarade att Agnes var redo att göra precis allt jag bad henne om stannade min styvmor upp, lät kuken lämna hennes mun när hon tittade upp mot mig.

– Sa hon verkligen så?
– Ja, intygade jag.

Min styvmor fortsatte runka mig och min försats började sippra ur mig för att göra det hela ännu skönare. Hon tittade ned på kuken och runkade ut försatsen ordentligt. Sen mötte hon åter min blick.

– Vilken liten slampa hon är, skrattade Isabella. Har du några idéer om vad du vill göra då?
– Näe, inte direkt, svarade jag.
– Har du hennes mobilnummer?
– Ja, jag sparade det i min telefon förut idag.

Isabella hämtade mobilen i min byxficka medan jag fortsatte runka, nyfiken på vad hon tänkte göra.

– Jag ska kontrollera hur pass slampig den här tjejen är, fnissade hon. Vad heter hon?
– Agnes, svarade jag. Vad ska du göra?
– Skicka henne ett SMS bara.

Hon log skälmsk och började knappa på min telefon. Efter en stund grymtade hon nöjt och visade mig vad hon hade skrivit. Jag tog telefonen från henne och hon återgick till att suga min kuk medan jag läste vad hon hade skrivit.

”Om du vill ha min kuk igen, skicka en bild på din våta fitta… /Jimmy”

Jag kunde inte låta bli att stöna. Skulle jag verkligen våga skicka det här.

Min styvmor mötte min blick, fortfarande med kuken i munnen. Hon såg min tvekan och avbröt sitt sugande för att uppmuntra mig.

– Om du skickar det där till Agnes får du knulla mig i stjärten innan du somnar sen ikväll.

Jag stönade högt och tryckte på sänd-knappen på telefonen. Nu var jag hur kåt som helst och visste att jag inte hade långt kvar innan jag skulle spruta. Jag höll upp telefonen för min styvmor så att hon kunde se hur meddelande skickades iväg. Hon belönade mig genast genom att hårt suga min kuk och låta tungan spela på undersidan av ollonet. Hennes händer bearbetade mig ömt. Den ena runkade mitt skaft medan hon sög mig, och den andra masserade min pung. Jag stönade återigen ut min njutning.

Efter vad som kändes som bara några sekunder plingade min telefon till för att meddela att jag fått ett SMS.

Jag tog upp telefonen och knappade snabbt fram det nya meddelandet. Det var från Agnes. Jag läste texten högt, den löd:

”Jag vill… Duger det här?”

Jag knappade fram den bifogade bilden och fick se Agnes underliv. Hon höll isär blygdläpparna med två fingrar för att visa mig sitt våta, kåta inre.

Det var droppen som fick bägaren att rinna över för mig, jag kom i min styvmammas mun. Hon svalde snabbt undan sprut efter sprut och det rann längs hennes mungipor och ner över hennes hals. Min kuk har inte sprutat så mycket på länge.

När min orgasm avtagit något tittade hon upp på mig, mötte min blick och hämtade flämtande andan genom näsborrarna. Jag log ned mot henne och hon blinkade med ena ögat mot mig. Jag höll upp mobiltelefonen så att hon fick se bilden av Agnes fitta. Hon lät min snabbt slaknande lem glida ur hennes mun.

– Hon är verkligen en liten kåtslampa, sa hon anklagande.
– Man ska inte kasta sten i glashus, flinade jag.
– Ha ha ha, näe det är sant. Jag är visst inte mycket bättre själv va?
– Du är underbar, försäkrade jag henne.
– Tack älskling. Du med.

Vi började städa till oss. Min mamma surfade runt lite på Agnes blogg och det verkade inte vara något som den tjejen inte var villig att göra. Hon levde verkligen upp till namnet på bloggen.

– Jag tycker att du ska ta tillfället i akt och knulla Agnes så ofta och mycket du bara kan, sa min mamma plötsligt. På alla sätt du kan komma på. Låt henne lära dig allt om sex. Lev ut varenda fantasi du har. Hon verkar villig att göra vad som helst, utnyttja det.
– Verkligen?
– Ja. Fyll alla hennes hål, bind fast henne, ta med en kompis och knulla henne tillsammans. Jag lovar att hon kommer att njuta av varenda ögonblick.
– Hur kan du var så säker på det?
– Jag känner fler som hon. Många fler. Men det är en annan historia.

Previous post

Smygsprut på sambons syster

Next post

Däckad på korridoren

No Comment

Leave a reply