AgePlay

Storsprutaren… (del 3)

Nästa morgon vaknade jag med ett tolvmannatält i skrevtrakten. I mitt sömndruckna tillstånd kunde jag inte låta bli att börja knåda tältet utanpå täcket. Jag kom då att tänka på det som hänt dagen innan, eller jag hade jag i själva verket bara drömt alltihopa. Fast det hade känts så verkligt. Det måsta bara ha hänt.

Hur som helst blev jag allt hårdare av mina tankar och jag var tvungen att köra ner handen innanför täcket för att ta ett mjukt tag om min kuk och börja massera den lite upp och ned längs skaftet. Nära roten, som Isabella lärde mig. Jag kände hur det ömmade i skrevet och jag visste att jag var tvungen att tömma pungen minst en gång innan jag gick till skolan.

Det var bara en vecka kvar till sommarlovet gudskelov, men det skulle bli en lång vecka. Av medicinska skäl var jag ju tvungen att tömma min pung så fort det började ömma i skrevet. Helst innan det började kännas obehagligt, och definitivt innan det började göra ont på riktigt.

Jag stönade lågt för mig själv där jag låg under täcket och drog i min kuk. Den blev allt hårdare och jag blev alltmer upphetsad. Hade jag verkligen haft den i Isabellas (egentligen min styvmors) stjärt igår? Allt det kändes så avlägset nu.

Jag kikade på klockan på mitt nattduksbord, den visade på 07:15. Det var nästan en hel timme innan jag behövde vara i skolan och det var en kort cykeltur dit.

Jag myste under täcken i ungefär fem minuter till innan jag hörde hur min styvmamma stönade från andra änden av huset.

Jag kände genast igen ljudet från igår, när jag spionerat på mina föräldrar när de hade sex bara ett par meter ifrån mig i det stora badrummet. Jag drog genast av mig täcket, smög fram till dörren och öppnade den på glänt. Stönen från mina föräldrars sovrum hördes tydligt genom den avlånga hallen i huset.

Jag var helt naken men kunde inte hindra mig själv från att gå ut i korridoren, med ena handen hårt virad runt min nu stenhårda kuk, och försiktigt smyga bort mot det stora sovrummet. När jag närmade mig kunde jag höra de smackande ljuden från två svettiga kroppar som studsade mot varandra.

Även min pappas flämtande blandade sig nu med stönen från min styvmamma.

Dörren till deras sovrum var halvöppen och när jag försiktigt kikade in i rummet kunde jag se hur min pappas rumpa studsade mellan min styvmammas vitt särade ben. Genast började min försats sippra fram. Snart var hela min kuk härligt kladdig och jag drog mjukt min hand fram och tillbaka i långa drag över hela härligtheten. Min pappa stod på raka armar och pumpade verkligen på allt vad han orkade. Han frustade och flämtade, och svetten rann ned längs hans rygg.

Min pappa var ganska vältränad, det hade jag aldrig tänkt på tidigare. Min styvmammas kropp däremot hade jag studerat ganska ingående. Nu pekade hennes sexiga ben rakt upp mot taket och jag kunde skymta hennes fylliga bröst mellan dem. Bröstvårtorna ritade cirklar i luften när de roterade med varje stöt.

Jag vet inte hur länge jag stod där, men det kändes som att det var över på ett ögonblick. Plötsligt brölade pappa ut sin orgasm och min styvmamma var inte sen att följa efter. De stanna upp i sina rörelser och spända sina kroppar till maxgränsen. Pappa skakade när han tömde sin sperma i Isabella.

Jag kom på mig själv att undra i vilket av Isabellas hål han hade sin kuk, men av vinkeln att döma måste det ha varit hennes fitta. Jag ville också känna min styvmammas fitta runt min hårda kuk. Jag hoppades innerligt att hon skulle visa mig hur man har sex på det sättet också.

Jag studsade till när min pappa plötsligt drog sig ur och började röra sig ur sängen. Jag stod helt öppet i dörröppningen, eftersom ingen av dem haft nån chans att sig mig tidigare. Men nu skulle han se mig om han bara vände sig åt mitt håll, vilket han säkerligen skull göra när om bara någon sekund. Jag drog mig snabbt åt sidan, men det fanns ingenstans att gömma sig så jag stod bara helt blickstilla och hoppades att han skulle gå ut ur dörren, genom hallen och in i badrummet utan att vända sig åt mitt håll.

När jag hörde hans steg närma sig höll jag andan. Det som stack ut mest på mig var min kuk, som fortfarande pulserade och glänste av min försats. Jag höll andan när han klev ut i hallen. Han kliade sig i skrevet och lunkade trött bort mot badrummet. Utan att titta åt mitt håll steg han in i badrummet, drog igen dörren efter sig och låste den. Snart hörde jag hur duschen gick igång.

Jag andades ut.

Jag smög runt hörnet och in i mina föräldrars sovrum. Jag ville verkligen se min nyknullade styvmamma på närmare håll. Hon hörde när jag kom in i rummet och reste sig upp på armbågarna i sängen. Hennes ben var fortfarande särade och jag fick en full inblick i hennes våta sköte. Några droppar vit sperma hade sipprat ur henne och sökte sig ned över hennes stjärthål.

Det var det sexigaste jag någonsin sett. Hon såg nyvaken och tillrufsad ut, vilket inte gjorde saken sämre.

Jag drog i min kuk lite grann och hon gav mig ett brett leende.

– Det är inte bara din pappa som är morgonpigg ser jag, sa hon lågt.
– Näe, var det enda jag fick ur mig.
– Du får inte knulla mig, sa hon och förde ihop benen. Jag är fortfarande öm i stjärten från igår kväll. Och jag tänker inte ta dig i musen, för din pappa och jag försöker skaffa barn tillsammans.

Tankarna for som pingpongbollar i huvudet. Jag skulle kanske få ett syskon!

-Men vi kan göra så här istället, fortsatte Isabella. Kom och ställ dig nära sängkanten.

Hon vände på sig i sängen och lade sig på rygg med huvudet precis utanför sängkanten där jag stod. Jag tog ett par steg närmre och min hårdhet var precis ovanför Isabellas ansikte.

– Böj lite på knäna nu, så jag kan ta dig i munnen, viskade hon sexigt.

Jag gjorde som hon sa och så fort mitt glansiga ollon kom i kontakt med hennes läppar sög hon mjukt in det i munnen. Jag ku nde inte låta bli att stöna lågt. Hennes tunga virvlade runt mitt ollon och hennes läppar gled mjukt fram och tillbaka längs skaftet. Hon lade en hand på vardera av mina skinkor och manande på mig att komma djupare in i hennes sugande mun.

Jag tryckte försiktigt på samtidigt som jag kunde känna ytterligare en liten våg av försats sippra ur mig, in i min styvmammas längtande mun. Hon slickade girigt mitt ollon och stönade lågt kring skaftet. När jag kommit så djupt som jag trodde gick ändrade hon vinkel litegrann och drog mig hårt mot sig. Min stenhårda kuk gled ned i halsen på Isabella och hennes näsa borrade sig in bland det fjuniga könshåret på min uppsvällda pung.

Hon höll mig kvar där i några sekunder när hon bjöd mig på det skönaste jag någonsin vart med om, för minst tredje gången på mindre än ett dygn. När hon släppte efter och jag gled ut så att bara mitt ollon var kvar i hennes mun hörde jag hur hon flämtade genom näsborrarna. Jag hade lite svårt att hålla balansen så jag lade en hand på vardera av hennes fylliga bröst och kramade mjukt. Hon stönade kring min kuk och drog mig återigen till sig så att jag gled ner i halsen på henne igen.

Jag var i himlen och jag kunde känna hur min orgasm närmade sig med stormsteg. Jag tittade ned och kunde verkligen se hurmitt ollon rörde sig i Isabellas hals, när jag sakta gled ut igen. Isabella hämtade andan igen medan jag masserade hennes bröst. Jag hörde hur duschen stängdes av i badrummet och förstod att pappa började bli klar.

Det gjorde inget, jag var säker på att jag skulle bli klar före honom och hinna ut ur sovrummet i god tid innan han kom tillbaka. Jag var nämligen på gränsen till att spruta i min styvmammas mun.

Jag hörde hur Isabella drog in luft djupt innan hon åter drog mig ner i sin sköna hals. En gång till så skulle jag spruta. Jag tog ett hårdare tag om hennes tuttar för att på något sätt meddela att det var nära. Hon förstod vinken och sköt mig bakåt igen så att jag bara hade ollonet kvar i hennes mun. Hon tog återigen ett par djupa andetag innan hon för en sista gång slukade mig helt och körde in näsan i min pung.

Jag släppte efter för min orgasm och stönade lågt i takt med att jag började spruta långt ner i halsen på Isabella. Jag visste inte om hon svalde eller vad hon gjorde, men det var otroligt skönt och all min varma sperma försvann ned i hennes hals. Efter de fyra första spruten började trycket avta och hon var sköt ifrån mig igen så att hon kunde hämta luft. Mitt ollon lämnade aldrig hennes mun och jag fortsatte spruta i några sista vågor innan min utlösning ebbade ut.

Isabella sög girigt i sig de sista dropparna sperma ur min nu betydligt slakare kuk och lät den sen lämna henne underbara mun. Hon satte sig upp mitt emot mig, lät ena handen kupa min pung och massera den mjukt.

– Känns det bättre nu, frågade hon lågt.
– Ja, det där var helt otroligt, svarade jag lika lågt.
– Vad bra, då kanske jag äntligen kan få gå och äta frukost nu, sa hon och gav mig ett brett leende. Spring iväg nu innan din pappa kommer tillbaka.

Jag log tillbaka och smet iväg för att sköta min egna morgonsysslor som i stort sett bestod av en snabb dusch och en skål med fil och flingor. Min pappa var snabbt iväg till jobbet och jag och min mor hann prata lite innan hon var tvungen att åka hon med.

– Klarar du dig nu, om det skulle börja ömma i skolan, frågade hon mig där vi satt, på varsin sida frukostbordet. Jag menar, vet du vad du ska göra då?
– Jag tror det, svarade jag. Det finns ju toaletter och så liksom.
– Hmm, okej, fortsatte Isabella. Men du får ju inte ta så lång tid på dig. Det är nog bäst att jag pratar med skolsköterskan så att du har någon att vända dig till i skolan. Hon och jag kom ju riktigt bra överrens på föräldraträffen sist. Agnes heter hon va?
– Ja, svarade jag. Men måste du verkligen berätta för henne?
– Ja, det måste jag. Och jag vill att du vänder dig till henne om du vill ha hjälp när du är i skolan. Jag är säker på att hon förstår problemet och är villig att hjälpa dig.
– Okej, Isabella.

Jag kunde inte säga emot henne, inte med tanke på allt hon gjort för mig det senaste dygnet. Jag var helt i hennes våld nu.

Väl i skolan hade jag något svårt att koncentrera mig. Jag tänkte på stunderna med min styvmamma och fantiserade om tjejerna runt omkring mig i klassrummet. Speciellt Jessica, som var tjejen alla killar ville vara med. Hon hade mörkt, långt hår som alltid doftade helt underbart. Hennes bruna ögon var alltid vänliga och hennes läppar putade lite natuligt.

Hon hade redan ganska stora bröst och hennes fasta tonårsrumpa var förstås otroligt sexig. De senaste månaderna hade hon börjat sminka sig lite lätt, vilket jag tyckte framhävde hennes skönhet på et fantastiskt sätt. Det bästa av allt var ändå att hon var så trevlig att prata med. Hon var alltid jättesnäll mot mig och hade alltid ett leende på läpparna när hon pratade med mig. Vi kände inte varandra särskilt bra men jag tyckte ändå att det var något speciellt mellan oss.

När jag satt där och fantiserade om hennes nakna kropp kände jag hur det började bulta i skrevet och jag visste att jag skulle bli tvungen att göra något åt det. Det var drygt två timmar kvar till lunch och läraren var inte direkt känd för att låta oss gå tidigare.

Just som jag skulle be läraren om att få gå på toaletten knackade det på dörren. Den öppnades kort därefter och skolan sjuksyster, Agnes, kikade in.

– Jag måste låna Jimmy en stund, förklarade hon för min lärare.

Jag stirrade på henne ett ögonblick innan hon vinkade til mig att följa med. Min klasskamrater gav mig en frågande blick när jag reste mig och lämnade klassrummet. Agnes drog igen dörren efter mig när jag kom ut i korridoren.

– Jag har just haft ett långt samtal med din styvmamma, sa hon. Hon förklarade din… vad ska man säga… sjukdom, och vad du behöver göra för att klara av vardagen. Vi kan väl gå till min mottagning och prata lite.

Vi började gå genom korridoren bort mot hennes mottagning som låg en bit bort. Agnes var en ganska lång blondin som var förvånansvärt ung för att vara sjuksyster, tyckte jag. Hon var nog inte fyllda trettio än. Hon hade kort, blont hår och blåa ögon. Hon hade ganska mycket smink, vilket hon nog egentligen inte behövde ha, för hon var inte särskilt ful. Hennes örhängen var stora och färgglada, och de rasslade lite när on vred på huvudet. Jag undrade hur hon stod ut med dem.

– När jag avslutat samtalet med din mor läste jag på lite om Cummings syndrom, fortsatte hon medan vi gick. Vad jag förstår är det inte farligt, men kan vara väldigt smärtsamt om man inte sköter det ordentligt. Jag lovade din styvmamma att göra mitt bästa för att se till att du mår bra här i skolan. Hon förklarade att du var lite oerfaren och hon var lite orolig över att din sjukdom skulle gå ut över ditt skolarbete om du var tvungen att lägga för mycket tid på den. Förstår du vad jag menar?
– Jag tror det, fick jag ur mig.

Vi klev in på hennes mottagning, som bestod av två rum. Ett rum var ett klassikt undersökningsrum med en brits och diverse undersökningsprylar, t ex ett sånt där upplyst bokstavsskåp för synundersökningar. Det andra rummet var henneskontor och vi gick in dit. Vi satte oss i varsin stol och jag avböjde hennes erbjudande om kaffe. Hon tittade på mig med medlidande i blicken och fortsatte.

– Kom ihåg att allt vi pratar om stannar mellan oss. Jag är här för att se till att eleverna på den här skolan mår så bra som möjligt medan de är hos oss. Ditt problem är lite unikt, men jag tror nog att vi tillsammans ska kunna göra din skoltid rolig och lärorik.
– Okej, sa jag mest för att säga något överhuvudtaget.
– Vi kanske ska försöka schemalägga dina stunder med dig själv så att de inte går ut över skolarbetet, okej?
– Okej.
– Ungefär hur ofta behöver du… ja, du vet?
– Öh… jag vet inte riktigt, mumlade jag. Jag menar… jag har inte… asså…
– Oj, ja då får vi ju börja med att ta reda på det då, skrattade hon mjukt. Idag är det ju torsdag, ska vi göra så att du kommer in till mig under den här och nästa vecka så fort du känner… ja, att du behöver vara för dig själv. Då kan jag anteckna ungefär hur ofta det är och vilka tider.
– Öhh, började jag.
– Ja, du kan använda examinationsrummet så väntar jag på kontoret.
– Öhh…
– Ja, vi får förstås ordna med något som du kan titta på under tiden. Det är ju inte så uppmuntrande miljö där inne som det är.
– Öhh.. jaha, sa jag, röd som en tomat i ansiktet.
– Jag får gå och handla lite på lunchen. Har du några speciella preferenser?
– Va?
– Ja, alltså, du gillar tjejer antar jag?
– Ja, självklart, svarade jag snabbt.
– Vad bra, skrattade Agnes. Då köper jag några tidningar med lättklädda tjejer och stoppar i min låda här. När du kommer får du låna en tidning och examinationsrummet en stund.
– Okej.
– Klarar du dig fram till lunch?

Jag kände efter ordentligt, men det kändes faktiskt inte så bra. Jag var ganska öm redan och det var ett par timmar kvar fram till lunch.

– Jag vet inte, svarade jag. Jag tror faktiskt inte det. Jag är redan rätt så öm liksom.

Vi tittade båda ned mot mitt skrev och jag såg till min förskräckelse hur mitt stånd syntes tydligt genom byxorna. Jag tittade upp och Agnes mötte min blick.

– Oj då, sa hon. Då är det nog bäst om du gör något åt det på en gång då.
– Mm, tyckte jag instämmande.

Agnes verkade få en idé och log betryggande mot mig.

– Du får låna mitt kontor istället nu då. Min skrivbordsstol är riktigt bekväm och du får min tillåtelse att använda min dator till att surfa på vad du vill under tiden. Blir det okej?
– Surfa?
– Ja, porrsurfa alltså. Har du aldrig gjort det?
– Näe…
– Okej, kom så visar jag. Sätt dig i skrivbordsstolen.

Vi gick runt hennes skirvbord och jag satte mig i den stora skrivbordsstolen. Den var riktigt skön med stort nackstöd som jag kunde luta huvudet mot. Agnes ställde sig tätt intill mig och tog kommandot över tangentbord och mus.

– Nu ska vi se vad vi kan hitta, sa hon med koncentrerad min.

Hon öppnade en webbläsare och klickade fram bokmärkesmenyn. En av mapparna hette ”Modern medicin” och under den hade hon ett antal mappar med namn som refererade till olika sorters porr, t ex ”Amatörer”, ”Analsex”, ”Avsugningar” o s v. Det var säkert trettio kategorier allt som allt och när hon förde musen över dem blinkade undermenyerna fram och jag kunde skymta massor av länkar. Hon släppte musen och mötte min blick.

– Ibland är det inte så mycket att göra här på kontoret, sa hon med ett leende. Då brukar jag porrsurfa lite för att få tiden att gå.
– Jaha, sa jag lite förvånat.
– Du får klicka runt lite och försöka hitta något du gillar. Jag väntar utanför så länge. Lycka till!

Med det gav hon mitt skrev en sista lång blick innan hon gick ut ur rummet och stängde dörren efter sig. Jag satt kvar med ett bultande skrev och tog försiktigt kontroll över musen med ena handen. Okej, tänkte jag och reste mig lite för att kunna dra ner byxorna och kalsongerna till anklarna. Min kuk stod rakt upp och jag virade snabbt handen kring skaftet och började dra fram och tillbaka som Isabella visat mig. Jag klickade slumpvis på några länkar och blev belönad med bilder på tjejer som visade upp sina bröst och rumpor. De mer vågade visade hur tjejer girigt sög eller red nån vältränad killes kuk. Jag började bli riktigt upphetsad.

Jag rättade till mig i stolen och av misstag klickade jag fram en helt annan mapp i huvudmenyn för bokmärkena. Mappen hette ”A på nätet” och den innehöll bara en enda länk, ”Bloggen”. Min nyfikenhet tog över och jag klickade på länken. En webbsida med mörka färger dök upp och rubriken löd ”Varm, våt och villig”. Jag läste en kort introduktion som fanns överst på sidan:

”Varm, våt och villig… det är jag det. Jag är Sveriges skönaste tjej som ställer upp på allt du ber mig om. Jag är din och bara din. Jag uppfyller dina vildaste fantasier och tillfredsställer dina kåtaste krav. Och jag gör det i form av bilder och text på den här bloggen. Välkommen till min värld.”

Jag tittade på menyn, och det var en klassisk bloggmeny med datum och en kort rubrik för de senaste inläggen. Den översta hade dagens datum och rubriken ”på kontoret”, jag klickade på den. Överst på sidan stod en begäran från någon anonym användare: ”Jag vill se hur du onanerar på kontoret, din kåta slyna”. Under det fanns en inledande text: ”Här är din kåta slyna på kontoret, med tre fingrar djupt i sin sjöblöta fitta”.

Jag scrollade ner på sidan och fick se en bild på ett påklätt underliv av en tjej, från brösten ned till knäna, sittandes i en kontorsstol. Jag blev alldeles stel när jag plötsligt kände igen kontorsstolen. Det var samma stol som jag satt i. Och plötsligt kände jag även igen kläderna…

Det var Agnes!

Min försats flödade ur mig och jag stönade lågt när jag insåg att det var skolans sjuksyster som var den kåta slynan på kontoret. Jag runkade min såsiga kuk och kunde knappt tro mina ögon. Jag scrollade neråt och fick se på bild efter bild hur Agnes klädde av sig plagg efter plagg.

Till slut satt hon naken i stolen.

På nästa bild hade hon särat på benen så att man kunde se hela hennes skrev. Hon hade piercat sin ena blygdläpp och hela hennes fitta blänkte svagt och var alldeles glansig. Hon var ordentligt fuktig på bilderna. Jag greppade hårt om min kuk och började febrilt att runka den.

Agnes började massera sin fitta på bilderna och snart hade hon fått in ett finger också. Plötsligt öppnades dörren till kontoret, i verkligheten, och Agnes kom in. Med en hand framför ögonen tog hon några steg fram mot skrivbordet och höll fram en tom kaffemugg i papp mot mig.

– Ursäkta att jag stör, sa hon snabbt, men jag har förstått att det kommer att bli väldigt kladdigt och jag vill inte att du kladdar ned mitt stol eller mitt skrivbord så du måste använda den här.

Jag satt som förstenad och stirrade på henne. Hon stod där några sekunder med ena handen för ögonen medan den andra höll fram muggen. Jag kastade en blick på datorskärmen, som visade en närbild på hennes skrev när hon hade lyckats lirka in två fingrar i sin tajta mus.

– Hallå, frågade hon försiktigt, lever du?

Jag fick inte ur mig ett ord. Istället började jag röra handen upp och ned igen. Rörelsen gav ifrån sig ett slaskigt ljud och när Agnes hörde det log hon.

– Det är bra, du behöver inte bry dig om mig. Jag ställer muggen här, glöm inte att använda den nu.

Med det så satte hon ned muggen på skrivbordet, men innan hon vände sig om var jag säker på att hon kikade på mig genom sina fingrar. Jag brydde mig inte, jag hade fått se henne så hon kunde gott få se mig. Efter några sekunder vände hon sig om och gick ut igen utan att säga något mer. Jag fortsatte runka i hög takt.

Jag fortsatte scrolla bland bilderna och snart hade Agnes, som utlovat, kört upp tre fingrar i sin våta fitta. Jag kände hur min orgasm tog fart och när Agnes andra hand kom med i bild och hon tryckte upp ett finger i stjärten också gled jag över kanten. Jag fumlade febrilt efter muggen på skrivbordet när jag kände hur satsen tog fart genom mig.

Jag reste mig ryckigt och precis som jag nådde muggen råkade jag stöta til den och den for ned på golvet på andra sidan skrivbordet.

Det var försent att göra något åt.

Med ett utdraget stön pumpade jag ut min utlösning över Agnes skrivbord. Jag lutade huvudet bakåt och blundade samtidigt som jag runkade min sprutande kuk till sista droppen. Orgasmen varade länge. Kuken sprutade som aldrig förr. Agnes sexiga fitta hade bränt fast på mina ögon. Kuken ryckte och pumpade ut sin varma last.

När jag var klar tittade jag förskräckt ned och fick se hur jag hade fullkomligt dränkt hennes tangentbord och mus med sperma. Ett par sprut hade nått ända fram till skärmen och rann nu sakta nedåt, precis över Agnes fitta på bilden. Jag svor åt mig själv och drog upp byxorna lite för att ta mig in på den lilla toaletten som hon hade i angränsning till sitt kontor. Jag började spola vatten för att tvätta av mig.

Agnes hörde tydligen detta tolkade det som en signal till att jag var klar, för till min förskräckelse hörde jag hur hon klev in på kontoret. Hon kunde inte se mig där jag stod på toaletten, men vad skulle hon säga om sitt nersölade skrivbord?

– Men Jimmy, stönade hon, du skulle ju använda muggen sa jag ju.

Jag hörde hur hon gick fram till sitt skrivbord och mumlade något ohörbart. Plötsligt kom jag på att jag hade lämnat bilden på hennes fitta öppen i webbläsaren och hon skulle garanterat se det om hon gick runt skrivbordet. Ut an att tänka mig för tog jag ett steg ut i dörröppningen till toaletten för att säga något i hopp om att stoppa henne.

Det var försent. Hon stod bakom skrivbordet och tittade på skärmen. Hennes blick lämnade skärmen och hon tittade upp på mig, jag tappade taget om mina oknäppta byxor och de for ned till anklarna igen. Nu stod jag där med gapande mun och min halvslaka kuk hängande fritt för henne att se. Och hon såg. Länge och väl ögnade hon mig från topp till tå, innan hon till slut sa något.

– I eftermiddag får vi hitta på något annat, tror jag. Men nu är det nog bäst att du kilar tillbaka till klassen.

Previous post

Josefin (del 1)

Next post

Systerdotter på oväntat besök.

No Comment

Leave a reply