AgePlay

Storsprutaren… (del 2)

När vi kom hem var klockan nästan middagsdags och min pappa skulle snart vara hemma. Isabella, egentligen min styvmor, vände sig till mig när vi kommit innanför dörren.

– Känns det okej nu, frågade hon. Du känner inte av någonting just nu?
Jag kände mig lite generad, men skrevet var inte ömt så jag slappnade av och sa som det var.
– Näe, just nu känns det helt okej.
– Vad bra älskling. Jag sätter igång med maten. Pappa är snart hemma så försök att tänka på något annat och bara slappna av ikväll.

Vi åt och tittade på TV tillsammans, och jag kände inget obehag under hela kvällen. Isabella gav mig några oroliga blickar under kvällen, men jag gav henne inga tecken på att jag mådde dåligt. Min pappa och min “nya mamma” hade varit tillsammans i snart fem år, men de var fortfarande som nykära och de satt alltid tätt ihop i TV-soffan.

Klockan 22 var jag trött och gick till mitt rum. Jag sa god natt till föräldrarna, som lät mig förstå att de skulle sitta uppe en stund till för att se klart filmen som gick. Jag gick iväg för att borsta tänderna. Vi bodde i en ganska stor enplansvilla med fyra sovrum, ett vardagsrum som gick ihop med det stora köket och två toaletter. Jag gick till det mindre badrummet, som man kan säga var mitt eget eftersom mina föräldrar alltid använde det andra. När toalettbestyren var avklarade gick jag och la mig.

Jag låg en lång stund och försökte sova, men kunde bara inte. Jag tänkte på dagen som varit, och framförallt på Malins mjuka händer som runkat mig till ett skönt sprut. Efter en stunds grubblande kände jag den välbekanta känslan i skrevet, som jag nu visste betydde att jag inom kort måste få utlösning om känslan inte skulle övergå till smärta. Jag hade ju lovat Isabella att hon skulle få vara med och kontrollera att jag gjorde rätt. Jag ville inte bryta mitt löfte så jag smög upp för att se om pappa redan somnat och jag kanske kunde fånga Isabella när hon borstade tänderna eller så.

Jag öppnade försiktigt min dörr och smet ut i hallen. Jag kunde direkt höra att TV:n fortfarande var på. Det kanske bara var Isabella som fortfarande tittande tänkte jag och smög iväg mot vardagsrummet. Båda mina föräldrar satt kvar i soffan, men min pappa snarkade högt. Han hade uppenbarligen somnat till filmen. Isabella satt intresserat och följde händelserna på TV:n tills hon fick syn på mig. Då reste hon sig försiktigt och smög bort till mig för att inte väcka pappa. Hon drog försiktigt med mig ut till hallen.

– Hur mår du, viskade hon.
– Det känns litegrann nu, viskade jag tillbaka. Det gör inte ont än, men jag tror att jag behöver utlösning snart.

Jag försökte vara så ärligt och uppriktig som möjlig. Isabella verkade uppskatta det och funderade en stund över hur vi skulle göra. Hon drog med mig genom hallen bort till den stora toaletten och ledde in mig.

– Kommer du ihåg hur man gjorde när man runkade?
– Jag tror det, svarade jag nervöst.
– Okej, du får göra ett försök. Visa mig. Du behöver inte vara nervös, du har ingenting som jag inte har sett tidigare. Sätt dig här och gör det bekvämt för dig.

Hon pekade mot en av de två stolarna som stod i badrummet. Egentligen var det mer en relaxavdelning, för det fanns två handfat, en toalett, en dusch, ett trekantigt bubbelbadkar och en liten hörna med bord och stolar i rotting. Jag drog av mig kalsongerna och satte mig i en av stolarna. Isabella drog fram den andra stolen och satte sig mitt emot.

Min kuk var halvslak men började bulta allt mer. Jag greppade hårt tag om den och började runnka i ett våldsamt tempo. Det kändes inte alls som när Malin runkade mig tidigare på dagen och Isabella avbröt mig snabbt.

– Nej, stopp, utbrast hon. Du måste vara mycket mer försiktigt. Penisen är ömtålig och du kan inte bara börja tokrunka.

Hon fnissade litegrann och insåg att hon nog måste visa hur det skulle gå till. För andra gången den dagen fick jag känna hur en kvinna mjukt virade sina fingrar runt min kuk.

– Du måste vara försiktig, sa Isabella med blicken klistrad vid min kuk. Börja sakta och runka mjukt vid roten av penis. Låt bli ollonet i början efter som det kräver är så känsligt. När det är fuktigt och penisen är riktigt hård, då kan du fokusera mer på toppen.
– Okej, sa jag lågt. Det där känns jätteskönt Isabella.
– Vad bra, älskling. Nu får du försöka. Lugn och fin.

Hon släppte min nu hårda kuk och jag tog över med min egen hand. Den här gången tog jag det betydligt lugnare och det kändes riktigt skönt. Jag arbetade långsamt upp ett rejält stånd och Isabella berömde mig.

– Så ja. Du är jätteduktig älskling. Känns det bättre nu?
– Mhm, stönade jag lågt.
– Din penis är jättefin. Och jag kan förstå att du måste få utlösning snart, din pung ser helt uppsvälld ut.

Jag kände hur den första vågen av utlösningen var på väg. Den som kallades försatsen. Jag kände tydligt igen känslan från tidigare under dagen när Malin hade runkat mig. Jag stönade lite högre och Isabella såg oroligt på mig.

– Behöver jag akta mig, undrade hon med ett leende på läpparna. Du får inte kladda ned mig, det kommer din pappa att märka.
– Fööörsatsss, lyckades jag sammanbitet stöna fram.

Den klara vätskan började sippra fram och min kuk och snart var hela mitt skrev och min hand helt inoljade i min försats. Jag kramade min kuk och pumpade sakta ut det hala naturliga glidmedlet. Isabella höll andan, med blicken klistrad vid mitt skrev. Jag stönade igen och hon flämtade till, plötsligt akut medveten om att hon behövde luft. Med hela skrevet indränkt i min egen såpiga försats började jag runka lite hårdare.

– Nu tror jag du kan flytta upp handen så att dina fingrar glider över kanten på ollonet när du runkar, flämtade hon. Du är ju alldeles dränkt i försats.

Jag gjorde som hon sade, samtidigt som jag lät den andra handen kupa min egen pung. Det var så Malin hade gjort och det hade verkligen varit skönt. Jag började runka febrilt och min hand for upp och ned i en väldig fart. Jag blundade och stönade igen. Isabella började bli lite orolig för att min pappa skulle vakna till liv i vardagsrummet. Det första han skulle göra skulle vara att gå till det här badrummet, garanterat. Isabella slickade sig om läpparna och skruva på sig i sin stol mitt emot mig. Hon var inte opåverkad av synen av sin styvson som runkade sin stora glansiga kuk mitt framför hennes ögon. Hon började bli riktigt våt och kåt själv, men kunde förstås inte göra någonting åt det framför sin styvson.

– Jag tror jag närmar mig utlösning, flämtade jag.

Isabella vaknade till ur transen och insåg att det här skulle potentiellt bli väldigt kladdigt. Hon började se sig om efter någoting som jag skulle kunna spruta min sperma i. Hon kom fram till ett beslut inom kort.

– Kom, du får spruta i duschhörnan, sa hon snabbt och försökte dra med mig upp på fötter.

Jag släppte motvilligt greppet om min såsiga kuk och reste mig för att ställa mig bredvid Isabella i duschhörnan. Jag riktade min kuk in mot hörnet och började åter runka den. Isabella stod tätt intill mig och lade ena handen på min rumpa för att mana på mig.

– Det ser jättehärligt ut, älskling, flämtade hon i mitt öra. Ska du visa mig ditt ofantliga sprut nu? Jag vill se hur du målar hela väggen med din härliga sperma.

Jag närmade mig med stormsteg och när jag kände hur orgasmen var på väg, hörde vi hur någon kom gående genom hallen utanför. Min pappa hade vaknat! Han skulle öppna dörren om bara någon sekund, men det var alldeles för sent för mig att sluta. Min utlösning var redan på väg.

Isabella drog snabbt igen duschdraperiet och precis som jag skulle stöna ut mitt första sprut lade han ena handen hårt över min mun. I samma ögonblick som den första kaskaden sperma sprutade ur min stenhårda kuk öppnade pappa badrumsdörren och klev in. Han stängde dörren efter sig och gick fram till toaletten. Jag trodde inte att benen skulle bära mig när jag sköt kaskad efter kaskad med vit, krämig säd över badrumsväggen. Isabella kände hur jag höll på att tappa balansen och tryckte sig upp mot min rygg och höll hårt om mig med en arm kring min midja. Hennes kropp mot min förhöjde orgasmen ytterligare och hon fick verkligen kämpa för att hålla mig upprätt. Hon höll fortfarande hårt handen över min mun, vilket gjorde att jag fick lite svårt att andas och jag fick flämta genom näsan. Pappa hade började pinka och han suckade djupt.

Jag vet inte hur länge min orgasm varade, men när jag kvicknade till stod pappa vid handfatet och sköljde av sin kuk. Isabella höll fortfarande hårt om mig och hon verkade nästan hålla andan. Pappa började borsta tänderna och nynnade någon oidentifierbar melodi för sig själv. Jag kände hur min kuk började slakna och jag släppte den för att ta stöd med båda händerna mot väggen. När jag återfick min stabilitet släppte Isabella taget om mig och hon tog även bort handen från min mun. Jag vände blicken mot henne och hon gav mig ett brett leende medan hon förde upp ett pekfinger till munnen för att visa att vi måste vara helt tysta.

När pappa väl var klar gick han trött ut ur badrummet och bort mot mina föräldrars sovrum. Han skulle snart upptäcka att Isabella inte var där och då antagligen började leta efter henne. Hon gav mig en puss på kinden och viskade i mitt öra.

– Det där var lite väl spännande. Men nu förstår jag i alla fall varför du måste få utlösning för att inte få ont. Oroa dig inte, det här kommer att gå jättebra, älskling. Stanna här tills kusten är klar, jag tror att din pappa kommer tillbaka och letar efter mig.

Hon klev ut ur duschhörnet och kikade ut genom dörren ut i hallen. Pappa syntes inte till, så han måste precis ha hunnit in i sovrummet. Hon drog igen dörren ganska ljudligt så att han skulle tro att hon just gått in i badrummet efter honom. Det lyckades antagligen, men han kom ändå tillbaka till badrummet. Han klev in precis som hon började fixa med håret, någonting som hon antagligen gör varje kväll. De pratade lågt för att jag inte skulle höra dem från mitt sovrum. Men jag kunde höra dem alldeles utmärkt från duschhörnan.

– Där är du ju älskling, sa pappa och omfamnade Isabella bakifrån.

Hon mös i hans famn och skruvade sig lite av vällust. Hon var fortfarande kåt efter att ha sett mig runka. Pappa kupade henne bröst och masserade dem ömt.

– Åh, stönade Isabella. Det där är så skönt. Dom har saknat dig. Men kan du inte vänta tills jag är klar i badrummet?
– Jag kan aldrig vänta, det vet du, sa pappa och kysste sig runt nacken på Isabella. Jag vill ha dig här och nu.

Han körde ned handen innanför hennes byxor och blev genast belönad med ett stön från Isabella. Hennes fitta var sjöblöt och utan att knappt försöka slank två av pappas fingrar in i henne. Hon kunde inte motstå honom utan vred på huvudet och mötte honom i en djup kyss. Min närvaro verkade hon ha glömt, eller så struntade hon i den. Hon slet upp sina byxor och drog ned både byxor och trosor till anklarna. Pappa var inte sen med att göra samma sak och hans styva stake vilade snart mot Isabellas fast stjärt.

Hon gav honom en sista blöt kyss innan hon lutade sig mot handfatet och svankade så mycket hon kunde. Hon mötte hans blick i spegeln. Det var en blick av ren åtrå.

– Ta mig, väste hon.

Jag kände hur min egen kuk började vakna till liv igen och jag var tvungen att försiktigt kika fram bakom draperiet. Jag fick se pappa ta ett hårt tag kring roten av sin kuk och styra den mot Isabellas sjöblöta fitta. Han körde den hela vägen in i en stöt utan pardon. Isabella skrek till och hela hennes kropp verkade vibrera. Pappa sträckte snabbt fram ena handen och körde in två fingrar i munnen på Isabella. Hon började girigt suga på dem och hennes stön dämpades. Hon vred på huvudet åt mitt håll och våra blickar möttes samtidigt som pappa började knulla henne i ett våldsamt tempo.

Jag kunde inte låta bli mig själv. Snart runkade återigen min kuk som blev hårdare och hårdare på rekordtid. Pappa drog bort sina fingrar ur Isabellas mun för att kunna greppa hårt king hennes midja. Han verkade ta i allt vad han kunde och deras kroppar smackade hårt ihop varje gång han stötte in i henne. Isabella stönade åter högt, men den här gången gjorde inte pappa något för att hindra henne. Han fortsatte sitt skoningslösa knullande. Jag stod nu halvvägs ute ur duschhörnan och Isabella kunde se hur jag runkade min åter hård kuk. Hon låste min blick igen när hon stönade.

– Åh, jaa. Ta mig hårt! Kör den där härliga kuken i mig. Sputa mig full! Kuk kuk kuk kukkukukku… Aah, skrek hon ut. JAG KOMMEEEeeeerrrr…..!

Hon blundade hårt och hela hennes kropp vibrerade när orgasmen översköljde henne. Pappa tog ingen hänsyn till hennes orgasm utan fortsatte sitt skoningslösa hamrande av hennes inre. Jag stod som förstenad av synen framför mig. Jag var bara tvungen att njuta den så länge den varade. Min kuk stod rakt ut, hårdare än någonsing, men jag hade händer hårt knutna kring kanten av duschdraperiet. Isabellas orgasm verkade avta något, trots att pappa fortsatte pumpa på. Hans egen orgasm närmade sig dock med stormsteg och han frustade.

– Gud, jag kommer snart. Din fitta är så jävla skön!

Isabella satte handen mot hans mage för att hejda honom. När han stannade upp snurrade hon snabbt runt och gick ned på knä framför honom. Utan minsta tvekan började hon girigt suga hans kuk. Det såg otroligt skönt ut och jag började runka i duschen igen. Pappa var redan nära orgasm och Isabellas sköna behandling knuffade honom snart över kanten. Han stönade högt.

– Åh Gud, nu kommer jag. Jag kommer! Jag kommer! Jag kommer… Ngh!

Isabella släppte ut honom ur munnen, lutade huvudet bakåt och runkade honom snabbt, mitt framför ansiktet. Pappa sprutade två kraftiga vågor över hennes ansikte och hon pumpade ut resten av hans säd över sin giriga tunga. Hans orgasm avtog snabbt och hon sög in honom i munnen igen. Han flämtade till och tittade ner på sin frus kladdiga ansikte. Hon mötte hans blick och lät hans slaka kuk lämna hennes mun samtidigt som hon reste sig upp. Jag gömde mig bakom draperiet igen.

– Vilket sprut, älskling, sa hon lågt till honom.
– Men det var faan vad du ylade, anklagade han. Jimmy måste ju ha hört oss. Han och minst halva kvarteret.
– Äsch, tror du inte han är gammal nog att förstå att vi knullar? Snart kommer ju tjejerna att ligga och yla i hans rum. Vi föregår bara med gott exempel.
– Du är ju helt galen, skrattade pappa. Nä, nu går jag och lägger mig.
– Jag tror jag tar en dusch först, sa Isabella. Du har ju försökt dränka mig med sperma.
– Jo, men du ser jävligt sexig ut.

Pappa drog av sig sina kläder och gick ut ur badrummet. Hans steg försvann bort mot deras sovrum. Isabella däremot drog upp Sina trosor och byxor igen, fast hon knäppte dem inte. Hon kom bort till mitt hörn och drog undan draperiet helt. Jag stod där med händerna längs sidan och en stenhård kuk som stod rakt ut. Mitt skrev hade börjat ömma ordentligt igen. Isabella verkade ha släppt alla hämningar. Hon log mot mig och drog med ett finger längs hakan för att skopa upp en skvätt av pappas sperma. Hon sög in fingret i munnen och tittade på mig med den sexigaste blicken jag någonsing sett.

– Undrar om det finns mer sperma här någonstans, viskade hon.
– Ahh,var det enda ljud jag fick ur mig.
– Ursäkta, sa hon och trängde sig tätt förbi mig.

Hon smekte ena handen längs min stake när hon klev förbi mig.

– Jag tänkte ta en dusch, viskade hon.

Hon drog på duschen och det porlande ljudet dolda våra egna ljud. Jag klev ut mitt på golvet och hon drog sig ut snabbt ur duschen för att inte blöta ned kläderna. Hon ledde mig den en av stolarna och jag satte mig ned.

– Det ser ut som att du gillade att smygkika på mig och pappa, sa hon medan hon började dra av sig kläderna. Din kuk verkar nästan hårdare nu än förut. Den är definitivt mycket större än din pappas. Får jag suga på den?

Jag trodde inte mina öron. Isabella, nu helt naken framför mig, bad att få suga min hårda kuk. Jag lade en hand på varje armstöd, men vågade inte säga någonting. Hon gled ned på knä och började krypa bort mot mig.

– Snälla Jimmy, bad hon. Kan jag inte få suga din härliga kuk. Jag vill så gärna göra det riktigt skönt för dig. Du kommer älska det, jag lovar. Jag är väldigt bra på att suga kuk.

Direkt när hon nådde fram till mig slickade hon med tungan från pungen hela vägen upp till ollonet i ett svep. Jag stönade lågt. Hon hade båda händerna kvar på golvet när hon fortsatte att slicka längs hela undersidan av min kuk. Hon slickade noggrant hela vägen från pungen till ollonet, ett antal gånger, innan hon sög in en pungkula i munnen och vispade med tungan runt den. Jag stönade återigen. Hennes ena hand lämnade golvet och hon började mjukt runka mig samtidigt som hon sög och slickade på mina pungkulor.

– Vill du göra som pappa, frågade hon.
– Vaddå, stönade jag till svar.
– Spruta din varma sköna sperma i mitt ansikte.

Jag kunde inte svara. Min kropp vibrerade när min försats började flöda igen. Hon fortsatte att runka mig och så snart min försats runnit hela vägen ner till pungen började hon girigt lapa i sig av den.

– Mmm, vad gott du smakar, stönade hon.

Hon greppade med båda händerna kring roten på min kuk och började slicka toppen som en glasstrut. Mer försats sipprade ut och hon slickade genast i sig av den med ett lågt stön. Hon fortsatte bearbeta min stake med tunga och till min förskräckelse kände jag hur min orgasm närmade sig. Det var otroligt skönt och jag ville inte att det någonsin skulle ta slut. Jag trodde inte att någonting kunde vara skönare, men så lät hon min kuk komma in i hennes sugande mun. Jag stönade högt.

– Jag sprutar! NU!!

Isabella lät ena handen kupa och massera min pung medan den andra runkade mitt kukskaft med mjuka tag. Hon släppte ut min kuk ur munnen precis som mitt första sprut träffade henne rakt in i munnen. Hon fick det rakt ned i halsen och började hosta okontrollerat. Mitt andra sprut träffade henne rakt i ansiktet medan hon hostade. Hon fortsatte desperat att runka mig samtidigt som hon vände huvudet åt sidan och satte den andra handen för munnen när hon hostade. Jag träffade hennes kind med ytterligare ett kraftigt sprut. Då gjorde hon misstaget att öppna ögonen och jag träffade henne rakt i ena ögat med den fjärde kaskaden. Hon kved till och ramlade lite baklänges. Hon släppte min kuk och satte sig på rumpan. Eftersom jag satt så långt framkasad på stolskanten gled jag efter henne och satt i princip på knä över henne med min sprutande kuk över hennes sexia kropp. Jag såg förtvivlat på, men trots att jag inte rörde kuken fortsatte den att spruta flera gånger över Isabellas ansikte och bröst innan utlösningen avtog.

Isabella skrattade lite lätt och reste sig för att kliva in i duschen. Jag satt kvar någon minut till min orgasm hade ebbat ut helt. Isabella kikade ut bredvid draperiet. Den ena ögat var väldigt rött och irriterat, men hon log mot mig.

– Förlåt älskling, jag var bara tvungen att skölja bort din sperma ur ögat. Kom nu, manade hon mig. Gör mig sällskap i duschen.

Jag reste mig och klev bakom duschdraperiet. Jag var lättad att Isabella inte var arg på mig. Hon stod underduschstrålen och lät vattnet spola över hennes kropp. Hon blundade och drog fingrarna genom sitt hår. Hon var verkligen sexig, med ganska stora bröst utan att vara överviktig och en fast fin stjärt. Min kuk som hade blivit lite slakare, vaknade till liv igen. Jag kände hur jag blev hård bara av att titta på henne. Hon klev ur strålen och såg på mig.

– Jag blev överraskad av din utlösning, sa hon med ett leende. Det var väldigt länge sen jag blev överraskad av en utlösning kan jag tala om för dig. Men jag lovar att gottgöra det vid nästa tillfälle du behöver vård.

Jag tittade på henne från topp till tå. Hon såg det och smekte varsamt över sin bröst när jag lät ögonen fastna på dem. Hennes mus var helt renrakad och när hon såg att jag stirra på den lät hon fingrarna vandra ner dit och sära på blygdläpparna så att jag fick se hennes rosa inre. Utan att röra vid den var min kuk återigen hård. Isabella märkte det och greppade den med sin lediga hand.

– Du är ju helt makalös, flämtade hon. Din kuk är ju redan stenhård igen. Då får jag chansen att gottgöra den lilla fadäsen nyss.

Hon riktade undan duschmunstycket för att slippa få vatten i ansiktet. Hon gled ner på knä och slukade min stake utan tvekan. Jag stönade högt och gjorde som pappa hade gjort, lade mina händer på Isabellas huvud. Hon runkade och sög för allt hon var värd, men nu var jag inte lika känslig som tidigare och jag kunde slappna av i större utsträckning. Hennes händer landade på min rumpa och hon manade på mig att röra höften fram och tillbaka. Jag började stöta min hårda kuk in och ut i hennes mun. Jag tog ett hårdare tag om hennes huvud och tog kommandot på allvar. Det var så otroligt skönt.

Efter en stunds munknullande avbröt Isabella behandlingen och reste sig upp. Hon runkade mig hårt med händerna och gav mig en kyss rakt på munnen. Jag besvarade ovant kyssen och hon stönade lågt i min mun. Försatsen började flöda ur mig igen och hon smekte ut den över hela kuken. Hon avbröt kyssandet och drog mig ut ur duschen.

– Lägg dig på rygg på mattan, sa hon.

Jag gjorde som hon sa och la mig ned på den tjocka, fluffiga badrumsmattan. Mitt indränkta, glansiga spett pekade rakt upp mot taket. Isabella satte ett ben på vardera sidan om mig och hukade sig ned med ryggen mot mig.

– Nu ska du få känna på nåt alldeles speciellt, sa hon lågt. Det här är nåt som får din pappa att spruta som en vulkan på nolltid.

Hennes underliv närmade sig min kuk, nu ska jag bli av med oskulden tänkte jag. Hon tog ett hårt tag om roten på min kuk och styrde den mot sin öppning. Men det var inte den öppning som jag trodde som hon styrde mig mot. Mitt ollon nosade mot hennes anus och hon flämtade till. När hon försökte få in mig med lite mer tyngd blev jag orolig.

– Isabella, det är fel hål, fick jag fram.
– Åh nej, stönade hon lågt. Det här är helt rätt hål. Du ska få knulla mig i stjärten förstår duuuu…

Hennes anus släppte efter och halva kuken gled in i ett svep. Det var ofattbart trångt och varmt. Nu var jag övertygad om att det här var det skönaste jag någonsin varit med om. Isabella grymtade lågt och började sakta röra sig upp och ned längs min kuk. Det såg helt otroligt ut när min stora kuk tänjde ut hennes lilla stjärthål. Hon frustade och flämtade, och till slut hade hon jobbat sig hela vägen ned till roten. Jag var i himlen. Hon började studsa upp och ned med stjärten runt min stake.

– Greppa mina skinkor, flämtade hon.

Jag lät händerna landa på hennes skinkor och knådade dem hårt. Hon började smeka sin klitoris med ena handen och snart var hennes orgasm på väg. Jag kände hur min egen närmade sig vansinnigt fort, den med. Hon studsade några gånger till innan hennes orgasm sköljde över henne. Hon satte sig hårt på mig och hennes röv började pulserande krama min stake. Jag kunde inte hålla tillbaka min egen utlösning och jag stönade ut min orgasm.

Jag fyllde Isabellas lilla rövhål till bredden med floder av sperma. Hon föll ihop som en trasdocka på mig innan min orgasm avtagit helt. Jag stötte upp i hennes stjärt ett par gånger innan min orgasm ebbade ut. Hon väste hest mellan sina tänder innan vi lyckades lugna ner oss.

Vi låg så en stund, innan hon kvicknade till och flämtande hämtade andan.

– Hur var det där, flåsade hon.
– Helt otroligt, flåsade jag tillbaka.
– Min stjärt har aldrig varit så fylld. Din pappas kuk är mycket mindre. Och ditt sprut var helt otroligt. Hur många liter har du pumpat upp i mig egentligen?
– En sju åtta, typ, svarade jag lite kaxigt.
– Ja jävlar. Men nu måste jag verkligen försöka komma i säng. Jag hoppas verkligen att din pappas har somnat. Och fasen vet hur jag ska förklara floden av sperma som kommer rinna ur mig hela natten.

Hon reste sig mödosamt upp och mycket riktigt började hennes stjärt läcka sperma ganska omgående. I en strid ström rann det ur hennes rumpa ned längs benen. Vi tog en gemensam snabb dusch utan fler incidenter och snart hade vi båda äntligen kommit i säng.

Jag sov ganska gott den natten, utan ömmande skrev.

Previous post

Storsprutaren... (del 1)

Next post

Juldagsmorgon

2 Comments

 1. Storpitten
  31 maj, 2011 at 14:23 —

  Bra skrivet och bra att bli påmind om gamla tider.

  Jag var i yngre dagar en “långsprutare”.
  När jag låg på sängen sprayade jag ofta sänggaveln med de tre-fyra första stänken.
  Tyvärr har åren tagit ut sin rätt. Nu når jag bara bröstvårtorna.

 2. KåtaLena
  12 juni, 2011 at 06:22 —

  MYCKET BRA!

  Jag träffar då och då en gubbe, 60+, som dränker min fitta med enorma satser.
  Har tyvärr aldrig mätt men uppskattar att han sprutar mer en dubbelt som en normal.
  Själv påstår han att satsen är på tre matskedar.
  Kollar nästa gång!

Leave a reply