AgePlay

Storsprutaren… (del 1)

– Din son har en mild hormonrubbning, sa läkaren med neutral röst till min styvmor.

Min styvmor, Isabella, hade tagit med mig till akuten tidigare den veckan för att jag hade fått extremt ont i skrevet när jag cyklat hem från skolan. Läkaren på akuten hade gett mig en bedövande salva att smörja in skrevet med efter en kort undersökning. Det hade hjälpt för stunden, men dagen efter var jag fortfarande öm så morsan hade dragit med mig till husläkaren för en grundligare undersökning. Han hade tagit några prover och genast vidarebefordrat mig till en urolog.

Jag hade blivit jätterädd och genast trott att det var något fel på min penis och det var därför jag hade ont. Urologen fick se proverna och gjorde en, i min mening, alltför närgången undersökning, där jag till och med fick dra tillbaka förhuden och visa att mitt ollon var okej.

Min styvmor envisades med att följa med överallt, även om hon självklart inte var med då jag undersöktes. När jag klätt på mig igen hos urologen bad han min styvmor komma in och göra oss sällskap på kontoret. Han vände sig till henne helt och hållet när han pratade. Jag kände mig lite förolämpad, men tänkte att han nog bara försökte få henne att känna sig delaktig.

– Är det allvarligt, frågade min mor oroligt och gav mig en ängslig blick som talade om för mig att verkligen älskade mig även fast jag inte var hennes biologiska son.
– Jag tror inte det, svarade läkaren. Men det är svårt att säga så här tidigt i puberteten, din son kommer att utvecklas mycket mer i flera år framöver.

Jag hade precis fyllt femton och var stolt över att han hade sagt att jag kommit i puberteten. De andra killarna i min klass skröt om hur de hade kommit puberteten, och vissa gick så långt så att de sprang runt och visade sitt stånd i duschen efter gympan. Jag var både äcklad och avundsjuk – hur visste man att man hade kommit i puberteten egentligen? Jag trodde inte att jag hade gjort det, men nu hade jag alltså fått det bekräftat.

– Vad betyder det här då, fortsatte min styvmor. Varför får han ont i skrevet?
– Jag har mina aningar, svarade läkaren. Men för att kunna ställa en säker diagnos behöver vi genomföra ett test.

Han vände sig mot mig.

– Hur känns det just nu?
– Det är lite ömt, svarade jag och skruvade på mig i stolen.
– Okej, Jimmy, då ska vi göra så här. Gå ut till receptionen och be syster Malin att hjälpa dig med testet så håller jag din mor sällskap så länge. Det är inget farligt och det tar förhoppningsvis bara några minuter.
– Okej, sa jag och reste mig för att gå ut till receptionen.

Min styvmor kramade lätt min arm när jag gick förbi och gav mig ett svagt leende som för att muntra upp mig lite. Jag gissar att jag såg rätt deprimerad ut. Jag gick ut ur läkarens rum och genom korridoren bort till receptionen. En kvinna i vit sjuksköterskeunifrom kom fram och mötte mig.

– Du måste vara Jimmy, sa hon.
– Ja, svarade jag.
– Jag är Malin, sa hon och skakade min hand. Följ med mig.

Hon gav mig ett sånt där typiskt leendet som man bara får från sjuksköterskor, som sa någonting i stil med ”jag har medlidande med dig, och jag kommer att göra mitt bästa för att få dig att må bättre”. Hon lyckades ganska bra och jag kände mig lite bättre till mods, även om jag var lite orolig för vad det var för test jag skulle genomföra. Malin ledde mig tillbaka genom korridoren, förbi läkarens rum och vidare runt hörnet. Det luktade sjukhus och miljön var tråkig, med intetsägande ljusa färger på väggarna, vitt tak och ljusblått golv.

Hon stannade till vid ett förråd och smet in för att hämta någonting. Hon kom strax ut med en liten genomskinlig plastmugg i handen. Hon gav mig ett leende och ledde mig vidare. Hon visade mig in i ett mindre rum. Det var sparsamt möblerat med en vanlig sjukhusbrits, en besöksstol i ena hörnet, ett litet skäp på väggen och en höj- och sänkbar pall med en cykelsadelliknande sits på, som jag antog var till för den som stod för själva undersökandet.

– Doktor Jansson vill att du lämnar ett spermaprov i den här, sa hon och räckte mig plastmuggen. Ställ muggen i skåpet när du är klar och kom sen bort och säg till mig i receptionen.

Jag tog darrande emot muggen och kände mig plötsligt helt iskall. Vad hade hon sagt egentligen? Jag ville bara sjunka ned genom golvet.

– V-va, lyckades jag stamma fram.

Malin gav mig en frågande blick, som om jag hade ifrågasatt något väldigt självklart. Jag stod där med gapande mun och darrande knän. Hennes ansiktsuttryck gick från frågande till förvånad inom loppet av några sekunder.

– Oj då, sa hon. Förlåt, jag menade inte att göra dig generad. Har du inte fått din första utlösning än?

Hon tog ett kliv närmare och jag kunde känna värmen från hennes kropp.

– Det var verkligen inte meningen att göra dig generad lilla vän, sade hon och lade en lugnande hand på min axel. Det var fel att mig att anta att du kommit så långt i din utveckling.

Jag stod blixtstilla och försökte förgäves få kroppen att sluta skaka. Jag stirrade stint på mina skor och vågade inte möta hennes blick.

– De flesta pojkar i din ålder har redan fått sin första utlösning, och efter det brukar de vara flitiga onanister.

Hon böjde mjukt upp mitt huvud med handen lätt under min haka, för att tvinga mig att möta hennes blick. Hon gav mig en lugnande, förstående blick och trots att det kändes som att hon såg rakt genom mig så fick hennes blick mig att sluta skaka.

– Har du aldrig onanerat, fråga hon utan att släppa mig med blicken.
– Näe, svarade jag och titta snabbt ned igen. Hon drog åter försiktigt upp min haka.
– Lyssna nu, sa hon med mjuk stämma. Det är helt okej. Det är inget konstigt med det alls. Men har du vaknat mitt i natten eller på morgonen med en kladdig kalsong? –
Mhm, svarade jag svagt nickandes och nu visste jag att hon såg rakt genom mig.
– Okej, vad bra, svarade hon med ett lugnande leende. Det är också fullt normalt, försäkrade hon mig. Då vet vi i alla fall att allt fungerar som det skall. Det som kladdade ned dina kalsonger, det var din sperma.

Nu lät hon lite som min lärare i samhällskunskap, fast hon pratade förstås inte om mina spermakladdiga kalsonger.

– Du förstår, när en kille kommer i puberteten börjar hans hormoner att jobba, och då börjar pungen producera sperma. När pungen sen blir full så kommer sperman ut. Oftast i sömnen, när man drömmer.

Jag hade haft sexualundervisning i skolan och visste hur kroppen funkade, men det var ändå skönt att höra att jag var normal och att jag inte hade kissat på mig i sömnen. Det förklarade varför jag hade drömt så starkt om tjejerna i min klass.

– Jaha, svarade jag och vågade åter möta hennes blick.
– Om man inte tömmer den själv förstås, när man är vaken. Hela syftet med onani är att tömma pungen på sperma. Det är väldigt skönt och de flesta killar i din ålder gör det dagligen. Kanske i sängen på morgonen. Eller i duschen eller så. Vet du hur det går till?

Jag blev fyra nyanser av röd i ansiktet och kom att tänka på den gången jag sett en porrfilm hemma hos en klasskamrat. Killarna i porrfilmen hade dragit handen upp och ned längs snoppen innan deras sperma sprutade. Jag antog att det var så man gjorde.

– Jag tror det, svarade jag. Man liksom drar i snoppen.
– Ja, precis så går det till, sa Malin uppmuntrande. Man för handen över penis fram och tillbaka i en mjuk men bestämd rörelse. Man måste vara lite försiktig så att man inte rispar med naglarna eller drar för hårt i den.

Hon såg funderande på mig en stund innan hon fortsatte.

– Doktor Jansson var väldigt tydlig med hur viktigt det här provet är för din hälsa, och vi har inte riktigt tid att vänta på att du ska utforska dig själv. Hoppa upp på britsen, beordrade hon och jag vågade inte annat än att lyda. Lägg dig ned på rygg och slappna av.

Jag gjorde som hon sa och svalde tungt. Vad tänkte hon göra?

– Ligger du bekvämt, frågade hon och jag nickade försiktigt till svar. Bra. Blunda och slappna av bara så ska det här gå bra. Säg till om det känns obehagligt eller om det gör ont.

Jag nickade svagt igen.

Hon drog fram pallen och satte sig på den. Muggen lade hon på britsen mellan mina ben. Mjukt lade hon ena handen på min mage och började göra cirkulära rörelser. Den andra handen landade på mitt lår och hon smekte mig försiktigt fram och tillbaka längs lårets insida. Hon drog upp min T-shirt litegrann och smekte mig mjukt över min mage, som höjdes och sänktes i takt med mina andetag.

– Slappna bara av, påminde hon mig med mjuk röst, så ska jag göra det riktigt skönt för dig.

Hennes händer fortsatte smeka mig. Hennes hand på mitt lår närmade sig varsamt mitt skrev och det pirrade till i hela kroppen. Hon märkte detta och lät handen försiktigt vandra ned mot knät igen. Jag blundade och försökte slappna av så gott jag kunde. Jag började konstig nog tänka på mina drömmar, som fått mig att vakna med kladdiga kalsonger mitt i nätterna. Ibland flera gånger under samma natt så att jag varit tvungen att byta kalsonger flera gånger. Malins hand på min mage sökte sig ned och svepte försiktigt med fingertopparna precis innanför min byxlinning.

Jag hade mjukisbyxor på mig och hennes fingrar kunde lätt slinka ned innan linningen. Jag blev alldeles varm i hela kroppen och började faktiskt njuta av hennes behandling. Hon var väldigt mjuk och varsam i sina rörelser och jag kände mig trygg i hennes vård.

– Lita på mig, sa hon lågt. Det här kommer du att gilla, jag lovar. Jag ska hjälpa dig med spermaprovet så att doktorn kan ställa en diagnos.

Båda hennes händer letade sig mjukt mot mitt skrev och jag kände hur hennes fingrar åter gled ned innanför min byxlinning. Ena handens fingertoppar hittade min pung utanpå byxorna samtidigt som den andra handens hittade roten på min penis innanför. Pungen kändes öm, på gränsen till att det gjorde ont, men hennes beröring var mjuk och förvärrade inte känslan.

Jag tittade ned och fick förskräckt se hur mina byxor putade rakt upp. Malin bara log mot mig.

– Det är nog bäst att vi släpper ut honom så att det inte går hål på byxorna, sa hon och gav mig ett vänligt leende. Lyft lite på rumpan.

Jag gjorde som hon sade och hon drog ned min byxor och kalsonger till knäna i en rörelse. Hennes händer återvände dock snabbt till mitt skrev, när ena handen mjukt kupade min pung medan den andra tog ett mjukt tag kring roten på min penis.

– Du har en jättefin och väldigt stor penis, sa Malin och mötte min blick. Luta dig tillbaka och slappna av bara.

Jag kunde inte göra som hon bad mig, jag var bara tvungen att se vad hon höll på med. Det kändes underbart. Hennes hand kring min penis började försiktigt röra sig upp och ned samtidigt som hon varligt masserade pungen med den andra. Jag drog efter luft och hon mötte åter min blick.

– Visst är det skönt, frågade hon.
– Jaa, svarade jag med ett lågt stön.
– Det här måste du prova själv sen. Det är viktigt att man utforskar sig själv och lär känna sin egen kropp. Det kommer både du och din framtida partner ha stor nytta av. Jag gör det här med mig själv minst en gång om dagen och jag vet precis hur jag ska göra för att få utlösning.

Trots att hon lät som en lärare så kändes hennes händer helt underbara och jag kunder inte låta bli att tänka på hur hon skulle se ut naken. Hon var faktiskt ganska vacker, även om hon var så gammal. Hon var säkert 30 år, vilket kändes jättegammalt för mig då. Hon var normallång, lite mullig och hade kort blont hår som ramade in ett sött ansikte. Hennes stora bröst gungade innanför hennes vita rock i takt med hennes hand som for allt snabbare upp och ned på min penis.

– Det här kallas för att runka, och det är det man får göra när man är för sig själv. Säg till när du får en lustig, pirrande känsla i kroppen. Då kommer snart din utlösning och jag måste fånga din sperma i muggen.

Hon jobbade allt snabbare med handen, och min andhämtning blev allt tyngre. Jag lutade huvudet bakåt och stönade högt. Malin fortsatte runka mig, men tog snabbt muggen och riktade toppen av min penis i den över min mage. Jag spände varenda muskel i min kropp och det pirrade i skrevet.

– Nu… tror jag, stammade jag fram till Malin.
– Härligt, svara Malin snabbt. Släpp efter bara, låt orgasmen skölja över dig.

Min penis pulserade i hennes hand och hon ändrade sina smekningar till långsamma och bestämda, istället för snabba och lätta. Hennes blick var fastklistrad på min hårda penis och hon andades själv tungt, med öppen mun. Hela min kropp vibrerade och det kändes helt fantastiskt. Malins min övergick från upphetsad förväntan till förbryllad förvåning när en nästan klar vätska började sippra fram ur min penis. Hennes hand stannade upp och kramade min penis omvartannat. Vätskan fortsatte sippra ur mig, men den rann ned längs skaftet på min penis och sprutade inte ut i muggen. Den blötte ned hela penisen och rann över Malins fingrar ändå ned till roten. Det kom så mycket så att det fortsatte ned kring pungen och jag kände hur det rann ned på britsen mellan skinkorna.

Malin stannade upp helt och stirrade på min penis. Det kändes som att tystnaden varade i en evighet, men det var säkert inte mer än några sekunder i verkligheten.

– Det där var den största försats jag någonsin sett, sa Malin och bröt tystnaden.

Hon drog några drag upp och ned med handen kring min nu inoljade penis. Det gav ifrån sig ett blött, smaskande ljud. Hon lade tillbaka muggen och kramade åter varsamt min pung med den andra handen. Hon mötte min blick och jag såg frågande på henne.

– Försats?
– Ja, förklarade Malin, det är det som killen bidrar med för att minska friktionen vid samlag. Det är som en liten utlösning som kommer ur penis när mannens penis blir stimulerad.
– Jaha, sa jag fast jag inte riktigt hängde med på vad hon menade. Så det är helt normalt?
– Javisst, svarade Malin. Det är fullkomligt normalt. Men din försats var verkligen stor. De flesta killar får bara fram ett par droppar, medans det fullkomligt forsade ur dig.

Hon gav mig ett bländande leende samtidigt som hon fortsatte runka mig. Min penis var fortfarande lika hård men jag hade lyckats slappna av något. Hennes rörelser kring min indränkta penis gav ifrån sig ett blött ljud och hon fnissade till.

– Det verkar som att jag blir tvungen att anstränga mig lite extra. Jag trodde att du skulle spruta din sperma i muggen så fort jag nuddade vid dig.

Hon började bearbeta mig intensivt och hennes hand kändes underbar kring min våta penis. Hon lyfte pungen uppåt så att hennes lillfinger snuddade vid den varje gång hennes runkade hand var som närmast roten. En svettdroppe framträdde på hennes panna och jag kunde se henne bita sig försiktigt i tungan.

– Brukar du fantisera om tjejer, frågade hon mig. Drömmer du om tjejer?
– Ja, jo, stönade jag.
– Vad brukar du tänka då?
– Eh… asså, jag brukar typ tänka på att dem är nakna liksom, fick jag ur mig.
– Så att du kan se deras tuttar och fitta, frågade Malin genast.

Hon hade blicken fixerad vid min penis, som hon runkade kraftigt. Det smaskade härligt och det kändes obeskrivligt skönt.

– Ah, ja, jag antar det.
– Blunda och tänk på tjejen du gillar allra mest, beordrade Malin och jag gjorde som hon sade. Tänk dig att hon står här naken, fortsatte hon. Tänk dig att det är hennes händer som runkar dig. Tänk dig att hon vill se din kuk spruta sperma. Hon vill se hur du tömmer den här härliga pungen på sperma och sprutar överallt.

Hennes ord gjorde min redan spända kropp ännu mer spänd, och jag flämtade allt högre. Jag tänkte på Jessica i min klass och hur hon stod bredvid mig och runkade min hårda, blöta kuk med sina händer. En ny känsla kom över mig. Nästan som när jag fick försatsen, men mycket, mycket kraftigare. Jag kunde inte låta bli att stöna högt och den här gången var deet ingen tvekan om vad som skulle hända.

– Så ja, flämtade Malin och höll åter fram muggen i beredskap. Spruta sperman nu! Fyll muggen med din härliga säd. Jag önskar att det var i min fitta du sprutade, stönade hon.

Min kuk började pulsera och jag släppte med ett högt, utdraget stön efter för min orgasm. Den startade i pungen och forsade fram genom min kuk. Med den absolut skönaste känsla jag någonsin känt började jag i våg efter våg fylla den lilla plastmuggen med tjock, vit sperma. Hela min kropp vibrerade när jag gav efter för utlösningen. Malin flämtade till och försökte desperat fånga upp all sperma med muggen.

Jag fyllde den snabbt med sprut efter sprut. Min kuk såg ut som en brandslang när den pumpade ut flera tjocka strålar med sperma. Det flög överallt. Malin stirrade med stor öppen mun på min sprutande kuk och runkade mig underbart sakta medan sperman lämnade min pung.

Utlösningen avtog sakta och Malin mjölkade ut de sista dropparna i den mer än överfulla muggen. Sakta släppte hon min nu betydligt mjukare penis och höll upp muggen så att jag kunde se den.

– Det här måste vara nån sorts rekord, sa hon storögt. Jag har aldrig sett nåt liknande.
– Va, undrade jag oroligt samtidigt som jag försökte hämta andan.

Malin tittade upp och mötte min blick. Hon gav min ett leende och en lugnande blick.

– Du har ett helt fantastiskt sprut, sa hon. Det var verkligen imponerande. Du kommer att göra många tjejer glada och många killar avundsjuka. Jag tar hand om det här så får du klä på dig. Kom bort till doktor Janssons kontor när du är klar.

Med det så gick hon ut ur rummet och lämnade mig. Bara sådär. Jag låg en stund och pustade ut. Efter ett par minuter blev det kallt och jag drog på min byxorna och kalsongerna igen. Jag gick med vingliga steg tillbaka till doktorns rum. Jag knackade på och kort därefter ropade doktorn in mig.

– Slå dig ned, Jimmy, sa han och gestikulerade mot den tomma stolen bredvid min styvmor.

Den lilla plastmuggen med min sperma stod på bordet och min styvmor hade ögonen klistrade på den. Jag satte mig nervöst ned och hon vände sig mot mig och gav mig ett lugnande leende. Jag tittade på klockan på väggen. Jag hade varit borta i nästan en halvtimme.

– Nu vet jag vad som är problemet, sa doktorn. Du har något som kallas för Cummings syndrom, efter den kände miljonären och kvinnotjusaren Frank Cummings. Han var den första som diagnostiserades med den här åkomman och därför bär den hans namn. Som jag förklarade för din styvmor medan du var borta så handlar det om en hormonrubbning som gör att du producerar väldigt mycket sädesvätska.

Han pausade och såg på mig. Jag försökte ge intryck av att jag förstod vad han menade, men mina tankar var fortfarande kvar i det andra rummet, med Malins händer på min kuk. Doktorn verkade tro att jag hängde med i alla fall, och han fortsatte.

– Det gör att din pung kan svälla upp ganska mycket, och får du då inte utlösning ganska snart… ja, då gör det lite ont. Det är inte säker tatt din kropp hinner med att lätta på trycket av sig själv eftersom din produktion av sädesvätska tidvis kan skjuta i höjden. Jag rekommederar att du försöker få en utlösning så snart som möjligt när du känner av symptomen. Du vet ju vilka det är redan. När det ömmar i skrevet, låt det inte gå så långt så att det börjar göra ont.

Han lutade sig tillbaka i stolen och samlade tankarna.

– Det finns inga medicinska botemedel mot Cummings syndrom, men du kan leva ett helt normalt liv. Ja, bortsett från det jag just förklarade då förstås. I takt med att du utvecklas kommer din produktion av sädesvätska att, som för alla unga killar, att öka. Jag har gått genom alla detaljer om Cummings syndrom med din styvmor, så hon är helt införstådd i det hela. Vänd dig i första hand till henne om det är något du undrar över, men du är förstås välkommen att ringa mig också.

Jag och min styvmor lämnade doktorns mottagning under tystnad. Jag visste inte vad hon tänkte och vågade inte säga något före henne. Det dröjde tills vi satt i bilen och hade svängt ut på motorvägen innan hon sa något.

– Hur mår du, frågade hon.
– Bra, tror jag, svarade jag. Jag menar, det var ju inte något farligt verkar det som asså.
– Näe, det här tror jag vi kan lösa.

Samtidigt, på doktorns kontor, knackar det på dörren. Doktorn ropar välkomnande varpå Malin öppnar dörren och kliver in i rummet. Hon går fram till skrivbordet, plockar upp muggen med sperma och synar den.

– Hur mycket tror du att det är, frågade hon doktorn.
– En jävla massa, svarade han. Det där är den mest fertile unge mannen i Sverige.

Malin förde upp muggen mot munnen och lutade den något, så att hon kom åt sperman med tungan. Hon smakade noggrant och slickade sedan i sig lite till som hon snabbt svalde ner.

– Det smakar helt fantastiskt, sa hon och stönade lågt. Och du skulle ha sett när han sprutade. Och vilken försats, det bara forsade ur kuken på honom. Jag önskar att jag hade kunnat vira min läppar runt hans skaft när han kom. Jag tror jag hade kommit själv, bara av att få suga av honom.

– Var du alltså med när han fyllde muggen, frågade doktorn och höjde på ena ögonbrynet.
– Ja, fnissade hon. Den stackarn hade aldrig runkat tidigare. Jag var tvungen att hjälpa honom
– Jaså, men då kan du kanske komma hit och hjälp mig också, sa doktorn och skjöt ifrån stolen från skrivbordet. Ditt prat har gjort mig alldeles hård. Så här kan jag ju inte träffa nästa patient.

Han pekade menande mot sitt skrev och vinkade till sig Malin. Hon ställde ned muggen igen och gick runt skrivbordet för att ställa sig på knä mellan doktorns ben.

– Ja, så här kan vi ju inte ha det, sa hon med ett leende och kupade hans skrev med händerna. Jag får nog ta hand om dig också.

Hon drog ned hans gylf och lirkade med vana fingrar fram hans hårdhet genom kalsongerna. Ett ögonblick senare hade hon svalt så mycket hon kunde av hans lem, vilket var ungefär nästan hela. Doktorn stönade lågt av njutning. Han var nästan lika upphetsad som henne och det var bara några minuter innan nästa patient var inbokad. Han tog tag om hennes huvud och manade på henne.

Min styvmor fortsatte den något spända konversationen som ägde rum mellan oss, i bilen på väg hem.

– Hur ofta onanerar du, frågade hon och försökte låta så naturlig som möjligt.
– Öh, jag har aldrig… jag menar… det var första gången idag liksom.
– Va, utbrast Isabella, var det första gången du runkade idag?

Hon tittade över mot mig som hastigast och såg att jag talade sanning. Bilen svajade lite på motorvägen, men det var inte mycket trafik och vi körde inte särskilt fort.

– Ja, svarade jag lite olyckligt. Men jag visste inte hur man skulle göra så Malin, asså jag menar sjuksystern, var tvungen att hjälpa mig.

Isabella blev tydligt upprörd, men lyckades förvånansvärt snabbt lugna ned sig. Hon funderade en stund innan hon fortsatte.

– Vad gjorde hon då?
– Öh, asså, ja hon liksom använde händerna för att göra det skönt för mig. Men första gången kom det bara nåt slags vätska. Det var inte sperma, utan försats heter det.
– Jag förstår, sa Isabella. Du var borta ganska länge, gjorde Malin något annat med dig också?
– Vaddå, sa jag oförstående. Näe, hon bara runkade mig liksom. Men när hon sa en massa snuskiga saker så fick jag den där pirriga känslan och så sprutade jag i muggen.

Jag blev genast tyst och undrade om jag hade sagt för mycket. Doktorn hade ju sagt att jag skulle prata om mitt syndrom med Isabella, och jag tänkte att det var det jag gjorde. Jag svalde hårt och inväntade hennes reaktion.

Malin försökte också svälja hårt, där hon stod på knä med doktorns kuk djupt in i munnen. Hon hade särat på rocken och kört ned ena handen innanför byxorna för att komma åt att smeka sig själv medan hon sög av doktorn. Han reste på sig och med båda händerna om Malins huvud började han stöta in och ut i hennes sugande mun. Hon stönade runt hans lem och vibrationen fortplantade sig till hans skrev, vilket i sin tur fick även honom att stöna.

– Åh, gud jag kommer snart, stönade doktorn.

Malin manade på honom med en hand på hans rumpa samtidigt som den andra arbetade febrilt innanför hennes trosor. Doktorn drog sig ur hennes mun och började snabbt runka sin kuk medan han riktade den mot hennes ansikte. Hon blundade, gapade och sträckte ut tungan för att ge honom något att sikta på. Hon ville så gärna smaka på hans varma sperma.

Doktorn stannade upp och kramade hårt om kuken samtidigt som han höll andan. När han lossa greppet lite så skjöt den första strålen varm sperma rakt in i gapet på Malin. Genast körde hon två fingrar djupt upp i sin våta fitta och utlöste därmed sin egen, efterlängtade orgasm. Doktorn soprutade flera varma strålar över hennes söta ansikte innan han tryckte hårt in sin sprutande lem i hennes mun och hon slöt genast läpparna om honom.

Hans utlösning var inte i närheten av den hon bevittnat tidigare, men den tillfredsställde henne likväl. Hon sög honom tom och slickade rent hans slaknande kuk. De kysstes sedan intensivt innan de rättade till kläderna och samlade ihop sig inför nästa patient.

Min styvmor lade en hand på mitt lår och kramade det försiktigt. Det lugnade mig och jag visste att jag i alla fall inte överskridit någon gräns.

– Förstod du hur du skulle göra när du är själv nästa gång, undrade hon.
– Vaddå, hur man runkar asså, frågade jag naivt.
– Ja, precis. Hur man gör när man runkar. Visade Malin dig hur man gör och så?
– Jo, typ. Men jag fick inte prova själv nånting.

Isabella begrundade detta en stund innan hon fortsatte.

– Du måste fråga mig om det är något du undrar över, älskling. Vad som helst. Det spelar ingen roll vad det handlar om. Vi kan inte ha några hemligheter för varandra om du ska må bra. Förstår du det?
– Okej Isabella, svarade jag utan att riktigt förstå.
– Jag vill att du visar mig vad du fick lära dig av Malin när vi kommer hem sen. Det är viktigt att du gör rätt, eftersom det handlar om ditt välmående.
– Okej, var allt jag fick ur mig.
– Om du måste göra det i skolan eller så är det ju viktigt att du är ganska snabb också så att inte dina kompisar undrar alltför mycket.
– Okej.
– Och du får inte nämna det här för någon. Inte ens för pappa. Okej?
– Okej Isabella.

Forts följer…..

Previous post

Försäljaren

Next post

Storsprutaren... (del 2)

1 Comment

  1. Storpitten
    28 maj, 2011 at 22:29 —

    Jäkligt bra!
    Väntar på fortsättning.

    Återbesök krävs. Malin behöver en jättesats i fittan medan läkaren sätter på morsan!

Leave a reply