AgePlayNoveller

Spännande praktik

Med en ren reflexrörelse flög min hand ut från sängen och smällde till snooze-knappen på klockradion. Hur kunde klockan redan vara 05:30? Kändes inte som jag sovit i sex timmar, snarare två. Jag bävade för att gå upp, ville inte.. Idag var första dagen på min praopraktik. Min mamma jobbar på ekonomiavdelningen på ett halvstort industriföretag några kilometer utanför stan, så jag valde den platsen för att det var bekvämt att åka bil med henne. Intresserad av vad de gjorde där var jag väl knappast. Nackdelen var att jag nu inte började halv nio som de andra praoeleverna hade fått göra, utan sju… Helt jävla underbart ju.

Jag suckade, satte mig upp i sängen och gnuggade mig i ögonen. Efter någon minut, när jag orkat resa mig, stängde jag av klockradion helt, tog på mig min morgonrock och gick ner för att äta frukost. Mamma hade precis kommit ut ur duschen och gick ut med hunden medans jag åt två mackor. De smakade sur mjölk, och jag minns hur jag försökte skölja ner dom med juice. Det tog bara några minuter att äta, och sedan hoppade jag in i duschen. Jag lät det varma vattnet värma mina stela leder, jag är alltid så stel på morgonen, innan jag fort tvättade håret och kroppen. När jag klev ut ur duschen, kollade jag på mitt ansikte i spegeln ovanför handfatet.

Mina ögon är blåa och ljusbruna. En konstig kombination enligt de flesta, men jag tycker att det får mig att se speciell ut. Jag lät fingret följa konturerna av min näsa, vars nästipp pekar lite uppåt. Min mun kan jag erkänna är rätt välformad, och dens mörkrosa färg står i kontrast mot min vita hy. Håret är brunt, halvlockigt och räcker lite längre än till axlarna.

Jag skakade på huvudet, torkade mig lite fort, svepte morgonrocken runt mig och gick upp för att gör mig iordning. Jag visste att jag skulle få låna kläder där, så jag tänkte inte så mycket på vad jag tog på mig eftersom jag ändå bara skulle ha kläderna tills jag kom dit. Då företaget inte har mer än ett 50-tal anställda, har de inte tillräckligt med kontorsarbete att göra, så jag skulle få vara mest.. “ute” om man säger så. “Ute” är där de bygger robotarna.. Just det, dom bygger robotar. Inte robotar som kommer ta över världen om 20 år, utan robotar som skär bildelar. Eller nåt.

En svart, gammal tröja och vanliga jeans fick det bli. Jag borstade snabbt igenom håret några gånger, innan jag lät det torka på ryggen. Dags för sminkning då, puder först. Det gick fort, precis som rougen. Mascaran var jag dock lite nogrannare med, precis som vanligt. Efter tio minuter plockade jag fram fönen, fönade håret innan jag flätade det i två flätor på sidorna. Jag tittade på mig i spegeln. Visst, jag dög såhär – jag visste nog vilka reaktioner jag skulle få på flätorna, samma som alltid..

Sist jag praoade var jag på ett ställe med bara killar, precis som detta jag skulle på nu. Mamma är en av de tre tjejerna som jobbar där nere, så jag visste att detta skulle bli liknande. Det är helt annorlunda att bara vara med män, men jag trivs faktiskt så.. Nåja, nu var jag iallafall klar, så jag gick för att borsta tänderna och vänta på att mamma skulle väcka pappa så vi kunde åka sedan.

– Jaså, flätor? sa mamma, som stod i hallen, och höjde på ena ögonbrynet. Hon var tydligen redan färdig.
– Japp, svarade jag och tog på mig jackan. Tänkte jag skulle se presentabel ut så här första dagen..

Mamma bara tittade på mig, skakade på huvudet och öppnade ytterdörren.

När vi satt i bilen flög tusen tankar runt i mitt huvud. Jag var nervös, jag är alltid nervös för att träffa nya personer. Men mamma hade iallafall förvarnat killarna.. männen? gubbarna?.. – om att jag skulle komma. Hon sa att de tyckte det skulle bli roligt, då de mycket, mycket sällan hade en tjej som hjälpte till där ute. Det tog ungefär en kvart att åka, sedan var vi framme. Mamma började med att presentera mig för allihopa inne på kontoret först. Det var inget speciellt där, alla var helt vanliga kontorsnissar i kostym som snällt tog mig i hand och sa vad de hette. Men när vi kom ut, så märkte man skillnaden direkt.

– Det här är min dotter Anna, presenterade mamma mig. Anna, detta är Nils.

Jag hälsade på den korta, tjocke mannen i sextioårs-åldern som stod framför mig. Han log.. slugt.

– Inte visste väl jag att du hade en sån söt liten dotter, Marie, sa han.

Mamma skakade på huvudet.

– Kanske bäst att du inte vet vissa saker, Nisse, svarade hon skrattandes.

Nils, eller Nisse som dom tydligen kallade honom, skrattade med henne. Han skrattade fortfarande åt deras lilla skämt när vi gick därifrån, och jag bara skakade på huvudet. Sådär hade det varit där jag praoat sist med, direkt börjar en del med såna kommentarer. Som om de inte skämdes för någonting..

Vi gick vidare, hälsade på flera normala personer, trevliga män som faktiskt inte kommenterade mitt utseénde. Dom kanske jag skulle komma bra överrens med. När vi kom bort till roboten de byggde som var märkt 5626, stod den ende jag ännu inte blivit presenterad för. Jag studerade han innan vi kom fram, försökte avgöra vilken typ han var. Jag kunde se att han hade skäggstubb, mörkt snaggat hår och var i ungefär 40års-åldern. När vi kom närmare såg jag att han var riktigt snygg och med en väldigt trevlig solbränna. Han var lång, säkert över 190cm. Han tog mig i hand, log ett lite snett leénde och presenterade sig.

– Tom, heter jag.
– Anna.
– Så du är Marie’s dotter då? frågade han.
– Aaah, sa jag, blyg som vanligt.

Han höll fortfarande kvar min hand. Jag hann notera att hans ögon var klarblåa, och att hans tänder var bländande vita. När han släppte mig – efter att ha hållit kvar handen nån sekund mer än vad han borde – nickade han vänligt och återgick till arbetet. Jag förstod inte riktigt vad det var han gjorde, men något med en borrmaskin, en skruv och en metallplatta.

– Nu så, Anna, har du hälsat på alla, sa mamma. Vad vill du göra nu?
– Jag vet inte, svarade jag. Det spelar ingen roll..
– Hon får gärna stanna här, sa Tom och tittade upp. Han log mot mig igen, och jag log blygt tillbaka.

Jag hade nu placerat honom i kategorin “Snuskgubbe” i mitt hjärnarkiv, där jag la de som kommenterade mitt utséende. Jag visste inte varför, men det var något med honom som gjorde mig helt.. nyfiken?

Jag stannade inte hos Tom, utan följde med mamma tillbaka till kontoret. Tillbringade mestadels av dagen där, men under de två fikapauserna och lunchen la jag märke till att Tom tittade på mig när han inte trodde att jag såg. Jag rös lite båda gångerna, tyckte först han var skum, men jag fäste egentligen aldrig så stor uppmärksamhet vid det. Så den första veckan gick fort, men minst två-tre gånger om dagen sa Tom saker till mig – frågade mig saker, han tittade på mig varenda rast och några gånger blinkade han eller rörde vid min arm helt fort. Ska jag vara ärlig, så blev jag lite upphetsad av det, det förbjudna, det vi aldrig fick göra. Min fantasi tog med mig långt ifrån det vi höll på med då, små oskyldiga saker.

När det väl var fredag, mötte jag han utanför mitt omklädningsrum. Eftersom jag var den enda “damen” som bytte om därnere, hade jag fått damernas omklädningsrum helt för mig själv. Det såg ut som att han stått och väntat när jag kom dit vid fyra för att byta om och åka hem.

– Hej Anna, sa han.
– Hej hej.., sa jag förläget.

Han sa ingenting mer, utan tittade bara ner på mig. När han tog ett steg bakåt, gick jag in i omklädningsrummet och skulle precis dra igen dörren. Jag undrade vad han höll på med, varför stod han bara där och tittade på mig? Då kände jag att dörren inte gick att stänga, så jag tände lyset och vände mig om. Tom la sina händer på mina axlar, föste mig bakåt in i rummet och stängde och låste dörren. Han tog ett steg framåt mot mig så att han stod väldigt nära och böjde sig ner mot mitt öra.

– Du måste sluta, viskade han.
– Va? sa jag förbryllat. Med vad?
– Att hetsa upp mig sådär. Jag vill inte göra något förbjudet, något jag inte borde.

När jag inte svarade utan bara kollade på honom med förvånad blick nästan fräste han:

– Ge dig, Anna. Jag har sett blickarna du har gett mig.

Jag? Ge honom blickar? Jag fräste tillbaka.

– Jag har inte gett dig några jävla blickar, det är du som alltid håller på och ska röra vid mig!

Jag mötte hans blick i en hundradels sekund innan jag kände honom trycka upp mig mot väggen. Han kysste mig hårt, och när han körde in sin tunga i min mun kände jag den fräscha smaken av mint och hans skäggstubb rispade mot min hud. Jag tryckte bort honom, försiktigt men bestämt.

– Vad gör du egentligen?! utropade jag.

Men därefter vet jag inte vad jag gjorde, för jag tog ett fast tag om hans nacke, drog hans mun till min och kysste honom, denna gången mjukt och försiktigt. Jag vet inte hur länge vid stod sådär, men under den tiden var det helt tomt i mitt huvud. Jag tror inte riktigt jag förstod vad jag höll på med, men hans varma kropp mot min kändes så himla skön.

– Vi borde verkligen inte, Anna, sa Tom.

Han såg helt omtöcknad ut när han slet sig ur mitt grepp.

– Jag är gift, jag har tre döttrar som alla är äldre än dig och jag är så mycket äldre..
– Och? sa jag trotsigt. Om jag vill då?

Han suckade, skakade på huvudet, öppnade dörren och gick därifrån. Kvar lämnade han mig, upphetsad, förvirrad och sur för att han lämnat mig så.

Jag funderade under helgen, jag onanerade flera gånger om dagen och tänkte på vad som kunde hänt med Tom. När jag kom tillbaka på måndagen hade jag bestämt mig. Så fort jag fick ett tillfälle, när ingen annan än Tom var nära, gick jag fram till honom. Han såg upp när jag kom, men när han såg att jag gick med bestämda steg mot honom böjde han ner blicken igen, helt olik den man han varit en vecka tidigare.

– Jag vill fortsätta där vi var sist, sa jag bestämt.

Jag kan inte säga att jag var särskilt lik mig själv heller. Vad höll jag på med? Han tog ett djupt andetag, såg ut att fundera en sekund..

– Okej. Men du får absolut inte säga något till någon, någonsin. Förstått?

Han tittade på mig och jag såg det plötsliga allvaret i hans blick. Jag nickade.

– Bra. Ditt omklädningsrum, halv tolv när dom andra äter lunch. Syns då.

Jag nickade igen, vände på klacken och gick mot kontoret för att fördriva de tre timmarna fram tills det var lunchdags.

Det gick fortare än jag trott. När jag tittade upp på klockan nästa gång var hon redan tjugo över elva. Jag bad mamma få gå på lunch lite tidigare, sa att jag mådde dåligt och tänkte vila en stund istället för att äta. Hon var upptagen med sitt arbete och nickade bara lite frånvarande. Jag gick därifån, redo för att låta Tom ta mig.

När jag kom fram till omklädningsrummet smet jag in före för att fixa till mig. Jag hade tagit på mig mina sexigaste underkläder – röda spetstrosor och en röd matchande spetsBH till. När jag bestämt mig för att jag kunde se ut så, öppnade jag dörren och släppte in Tom som väntade utanför. Jag tog tag i hans hand, väntade på att han skulle låsa dörren och vända sig om.

Han tittade ner på mig.

– Hej där, sa han och log.

Nu kände jag nästan igen honom som den vanliga Tom.

– Hej, log jag tillbaka.
– Är du säker? sa han frågande.

Jag nickade bestämt.

– Helt säker.

Han såg fundersam ut återigen, men böjde sig sedan ner och tryckte en kyss mot mina läppar. Jag besvarade den, och det tog inte lång tid tills jag kände hans tunga smeka min. Min hand sökte sig mot hans skrev, och jag smekte honom försiktigt över den växande kuken. Tom stönade lite, fortfarande med sin tunga i min mun, och började knäppa upp mina byxor. Han började sakta dra ner dom blåa arbetarbyxorna jag hade, och jag gjorde likadant med hans. Jag kände att han hade vanliga boxershorts på sig, och jag fortsatte smeka honom. När vi nu båda sparkat av oss skor, strumpor och byxor, började han smeka av mig min tröja. Vi avbröt kyssen för att dra av varandra tröjorna, och jag såg att hans boxershorts var svarta med vita ränder. Då han fick syn på mina underkläder, piercingen i naveln, min platta mage och runda bröst sa han ett enda ord:

– Wow.

Jag fnissade åt honom. Han smekte mig fascinerat över axlarna samtidigt som han drog ner BH-banden. Jag kände hans varma händer på min rygg, och jag hörde BHspännet knäppas upp. Min BH föll till golvet. Tom började smeka mina bröst, och det kändes skönt, mycket skönare än vad det var när jag själv gjorde det. Han lutade sig sakta framåt, och tog min ena bröstvårta i sin mun. Han sög och bet på den, samtidigt som han masserade den andra med fingrarna. Jag hade redan lutat huvudet tillbaka och bara stod och njöt. Han fortsatte sin underbara behandling i några minuter, tills hans hand började leta sig neråt mot mina trosor. Tom smekte med sin hand utanpå trosorna.

– Du är ju redan våt, Anna, sa han och log mot mig.

Jag var nästan oförmögen att prata så jag nickade bara lite. Sakta, sakta, drog han ner mina trosor. Han blottade mitt rakade kön, jag hade bara en liten välansad tofs ovanför springan kvar. Han drog ner trosorna olidligt långsamt, så när jag började skruva på mig lite för att få det att gå fortare drog han ner dom. Jag klev ur dom, och vi båda reste oss upp i våra fulla längder. Mina händer hamnade på hans kalsonglinning, och jag såg att boxershortsen reste sig som ett tält. Precis som han gjort, drog jag ner dom olidligt sakta tills han kände som jag och själv drog ner dom helt och fort.

Tom var helt rakad, och hans kuk var… helt enorm. Ollonet var definitivt det största jag sett än, och när jag gick ner på knä för att suga honom såg det bara större ut. Då jag tog kuken i min mun, kände jag en lustig känsla jag aldrig förut känt, jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var. Jag smekte hans pungkulor med ena handen och runkade hans kuk med den andra. Han hade stängt ögonen, och från hans strupe kom ljud som bara kunde betyda att han njöt. I några minuter sög jag honom, slickade hans ollon, runkade honom och smekte pungen.

Till slut blev det för mycket för honom, så han backade ett steg och drog upp mig på fötter. Han tittade mig in i ögonen, smekte mitt hår och tryckte sedan ner mig försiktigt på bänken som stod där. Han gick nu själv ner på knä och särade på mina ben. Jag kände hans tunga nudda vid min klitoris, och när han började sin behandling var det nära att jag skrek. Tom slickade mig sakta, och det kändes som hans tunga var överallt. Men snart förstod jag att han nu också börjat trycka in ett finger i min fitta. Jag nästan skakade, så skönt var det. Han slickade mig och pullade mig samtidigt, och det tog inte lång tid förrän jag kände att orgasmen började komma. Tom la märke till det, så han slutade. Återigen drog han upp mig på fötter, och kysste mig samtidigt som han smekte mina bröst.

Jag stönade, och Tom vände mig bort från sig. Han bad mig böja mig ner över bänken, och jag förstod att han ville ta mig bakifrån. Jag gjorde som han sa, och efter någon sekund kände jag hans stora ollon mot min fitta. Sakta smekte han det upp och ner, gjorde det riktigt vått och tryckte det till slut mot min öppning. Sakta, tryckte han sig in, centimeter för centimeter. Jag drog snabbt efter andan när det började göra ont, och han märkte det och tog det lite lugnare. Efter ett litet tag var han äntligen helt inne, och började röra sig sakta ut. Det var helt olikt känslan av de andra pojkpittar jag knullat, det var så mycket större, det kändes som att vara helt utfylld vilket jag också var.

Hans höftrörelser gick fortare och fortare, och han smekte mig samtidigt på klitorisen med sin vänstra tumme. Njutningen var så ofrånkomlig, så ren, att det inte tog lång tid tills jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig mer. Jag kände svetten bryta fram i min panna, och mitt hår som slängde vilt i hans nu snabba tempo, klistrade fast vid ansiktet. Då kände jag helt plötsligt ett finger på helt fel ställe. Där bak. Det var vått, och det tryckte mot min analöppning.

– Nej, snälla, bad jag. Inte där!
– Bara slappna av, sa han vänligt.

Jag gjorde som han sa. Visst blev jag lite orolig, men jag litade på honom. Fingret hade nu kommit två centimeter in, det spände och drog men känslorna blev ändå så mycket starkare. Han fortsatte knulla mig, samtidigt som han tryckte fingret längre och längre in i rumpan på mig. När han inte kom längre in, började han istället dra det tillbaka utåt. Det tog inte mer än någon minut efter det, så knullade han mig i båda hålen.

Jag skrek nu rakt ut, och långt borta sände jag en flyktig bön om att ingen skulle höra mig. Han satte sitt lediga pekfinger framför mina läppar, bara för att få mig att hålla tyst. Jag reagerade nästan instinktivt och började istället suga på hans finger. Utan att sluta knulla mig i ens en halv sekund, lät han mig suga hans finger. Jag hade nu Tom i alla hålen, och det var helt underbart. När han började stöta hårdare och hårdare med kuken i mig, förstod jag att han var på väg. Jag svankade extra mycket, och kände att även min egen orgasm var på väg.

jag kom så jag trodde jag skulle svimma. Hans finger som knullade upp min bak och hans stora jävla kuk som plöjde fram i min trånga tonårsfitta. Orgasmen varade länge. Jag stönade och halvvrålade ut den.

-Uhhh uhhhh uhhh… så jävla skönt… knulla min fitta.

När jag hämtat mig kunde jag knappt stå och Tom knullade på som fan i min fitta. Plötsligt drar han sig ur och en ljudlig plopp hörs från mitt uppknullade hål. Jag vänder mig försiktigt mot honom och han trycker ner mig sittande på bänken.

– Vågade inte spruta i dig eftersom jag inte vet om du har skydd, sa han lugnt.

Han runkade sin kuk långsamt och tittade på min nakna svettiga kropp. Jag böjde mig försiktigt fram och slickade på hans ollon och knde smaken av mina egna safter. Tom stönande när han kände närheten av min mun mot sin kuk.

– Vill du spruta på mig? Frågade jag med stora oskyldiga ögon.
– Ja gärna… väste han
– Kom då… spruta med din kuk.. spruta i mitt tonårsansikte… jag vet att du vill, sa jag i värsta porrfilmsstil.

Det räckte tydligen för Tom. Hans stora kuk blev om möjligt ännu större och exploderade till sist. Om hans kuk var stor så var hans spermasats ännu större. Han sprutade ner mitt ansikte totalt och jag stönade och slickade mig om läpparna medan han draperad mig med sin varma sperma. Kuken slakande slutligen och Tom tittar på mig med stora dimmiga ögon. Då kom även jag, skönare och mer än någonsin förut.

Han tog ett steg bakåt, och jag reste mig upp. Jag var öm, särskilt där bak, men det underbara ruset i min kropp tog överhanden. Våra blickar möttes. Tom kysste mig på munnen, en kyss som inte varade mer än i tre-fyra sekunder. Han smekte mig över magen en sista gång.

– Du är helt underbar, Anna. Tack så jävla mycket!

Jag slängde en sista blick på hans kropp och smekte hans nästan helt släta bringa.

– Tack själv, fnissade jag.

Medan jag sköljde mitt ansikte med kallt vatten och rättade till mitt galna hår, tog han på sig kläderna.
– Kan vi göra om det? frågade jag precis innan han öppnade dörren.

Han stannade till, med handen vilandes på handtaget.

– Jag vet inte, vi får se om vi får något tillfälle…

Och det fick vi.

Previous post

Felicas Gloryhål

Next post

Affärer med Anna

No Comment

Leave a reply