AgePlay

Smygtitt med efterspel

Jag kom hem ganska tidigt från jobbet en dag för att jag hade jobbat över helgen före och tyckte det var en bra idé att ta ut kompet för att njuta av solen, så jag slutade direkt efter lunchen och var därför hemma redan halv två istället  för det sedvanliga tjugo över fem.

Det kändes lugnt och skönt då större delen av dem som bodde i min trappuppgång jobbade nio till fem även de, så jag bestämde mig för att sätta mig på balkongen och njuta ett tag innan jag tog hojen ner till den närliggande stranden (då jag bor inne i stan skaffade jag en mc istället för en bil). Om jag lyckades tajma det hela rätt skulle jag få ungefär en timme ifred på stranden mellan det att barnfamiljerna for hem och att tonåringarna dök upp så jag slet ihop lite grejer jag ville ha med mig och lade i en väska som jag ställde vid dörren.

När jag sedan satt på balkongen och tog en öl hörde jag lite konstiga ljud från balkongen bredvid, det lät ungefär som en liten hund som gnällde och ville in. ”Har grannarna lämnat sin hund på balkongen och åkt till jobbet, i den här värmen?” tänkte jag för mig själv och svor tyst, jag bestämde mig i alla fall för att titta runt den betongvägg som skiljde balkongerna åt och om de nu lämnat sin hund där kanske jag skulle klättra över och hämta den så att den fick svalka sig lite.

Jag blev dock mer än bara lite förvånad när jag tittade runt väggen och såg grannflickan, hon låg i en solstol med slutna ögon och iPod-lurar på sig men det var också det enda hon hade på sig. Hon var helt naken och låg med särade ben och smekte sig själv mellan benen med ena handen och med den andra knådade hon sitt vänstra bröst. Lotten som hon heter är kanske inte den snyggaste och smalaste tjej jag sett men hon hade välformade ungflicksbröst, Lolita-sött ansikte och en röv som kunde få en präst att tänka på analsex. Lotten har nyligen fyllt sexton men på grund av att hon inte växt ifrån sitt valpfett än så ser hon ett par år yngre ut och gav höga utslag på min Lolita skala, jag är inte pedofil på något sätt men jag har alltid gillat tjejer som ser unga ut men är lagliga. Jag stod där mindre än tre meter ifrån denna lilla kåtdocka och såg hur hennes fingrar frenetiskt fladdrade över den hårlösa springan som glänste av hennes safter, på några sekunder hade blodet rusat till i mina byxor och min lem hade rest sig i en stenhård givakt och även den börjat dregla lite grand.

Som hypnotiserad stod jag bara där och tittade på, helt plötsligt spände hon ryggen så att solstolen knakade när hon nästan gick upp i brygga av orgasmen. Hon utstötte ett lågt men ändå flickaktigt stön och sjönk sedan skakande ned på solstolen igen, jag tyckte det såg ut som om hennes ögon öppnats lite grand så jag ryggade snabbt bakåt in i säkerheten på min egen balkong. Jag gick med halvskakiga steg tillbaka till stolen jag hade stående längre bort på balkongen och tände en cigg, jag försökte samla mig så att jag inte såg så jävla skyldig ut om hon skulle ha hört något och tittat runt väggen hon också. ”Helvete” tänkte jag för mig själv ”shortsen ser ju ut som ett taskigt rest cirkustält”. Jag reste mig och gick in för att ta mig en kall dusch och sedan hoppa på hojen och fara till stranden, men precis när jag skulle klä av mig och kliva in i duschen så ringde det på dörren.

Utan att kolla genom titthålet vem det var öppnade jag dörren kanske en tredjedel och var beredd att be nåt Jehovas Vittne att ta sitt jävla vakttorn och köra upp det nånstans, det stod dock inget Jehovas där men någon smet snabbt förbi mig in i hallen. Jag vände mig om och drog i samma veva igen dörren, mitt i hallen stod nu Lotten iklädd en löst sittande kjol och en stor t-shirt som var så sliten att jag nästan kunde se igenom den. Jag skulle precis fråga vad hon gjorde i min hall när hon förekom mig.

– Gillade du att titta på mig när jag smekte mig själv, blev du kåt av det, ville du vara närmare, vara med kanske… jag tror du vill slicka mig, frågorna och påståendet bara bubblade fram och jag hann inte svara på något av det.
– Oooh vilket stånd du har, du blev kåt av att se mig.

jag stammade fram att jag inte förstod vad hon pratade om men hon tittade bara stint på bulan i mina shorts och verkade inte lyssna på min lögn.

Helt plötsligt förändrades hennes min och hon tog två snabba steg framåt så att hon stod precis framför mig, hennes ansikte var barai höjd med min bröstkorg så hon tittade upp mot mig med glansiga ögon. Hon grep sedan tag i byxlinningen.

– Jag blir alltid bara kåtare av att smeka mig själv… jag vill ha din kuk nu.

Precis när jag skulle försöka protestera drog hon i ett svep ned mina shorts och stirrade storögt på min svullna kuk.

– Åh satan så stor, väste hon.

Jag skulle precis dra upp henne från golvet men allt sunt förnuft i min kropp försvann när jag kände hennes mun runt mitt ollon och jag gav mig hän åt njutningen, med en iver och passion som vida kompenserade för hennes brist på teknik sög och slickade hon ollonet, skaftet och pungen till hela mitt skrev glänste av hennes saliv blandat med mina könsvätskor.

Jag grep om hennes huvud och började styra hennes takt och talade med lugn röst om hur jag ville att hon skulle suga mig, hon lyssnade uppmärksamt och var till slut på väg att få min sats i munnen så snabbt som hon förbättrades. När jag kände hur nära jag var nästan slet jag upp henne på fötter och kysste henne djupt, jag försökte att ta tag i hennes t-shirt och dra den över hennes huvud men den var så sliten att den rämnade under mitt grepp och lämnade hennes rygg bar.
Hon stönade till och drog sig bort ifrån mig, jag trodde för en sekund att jag gått för fort fram men istället för att backa något längre drog hon bara av sig den trasiga tröjan och drog av sig kjolen lika snabbt.

Nu stod hon naken framför mig och andades tungt, jag kunde se små droppar av fukt glänsa mellan hennes lätt särade ben.

– Ta mig nu, nästan stönade hon fram.

Jag var inte nödbedd utan klev ur mina shorts och gick fram till henne. Min kuk var nu så hård att den nästan snuddade vid undersidan av hennes bröst och svajade stolt mellan oss, hon tittade ned på den och log. Det leendet var allt jag behövde för att veta att hon verkligen ville, jag böjde mig ner och greppade hennes underbara skinkor och lyfte upp henne i min famn. Direkt med på noterna slog hon armarna om min hals och benen om min midja och började sakta sänka sig
mot mitt stenhårda stånd, när ollonet rörde vid hennes svullna blygdläppar ryste hon till och tryckte hårt ned mot den.

Hon var otroligt trång men så våt att jag gled in i henne i en enda stöt, jag vacklade till av njutningen och snurrade runt för att luta henne mot en vägg men hamnade upp mot ytterdörren i stället. Just då insåg jag att dörren var olåst och bad henne låsa den medan jag höll henne uppe, hon gjorde som jag sa trots att jag nu långsamt stötte min kuk upp i hennes trånga fitta och använde sedan dörrhandtaget som stöd för att kunna luta sig bakåt en aning. Hon tittade ned mellan oss och såg hur min kuk gled in och ut mellan hennes blygdläppar och log en än gång det där underbara kåtleendet, hon stönade nu högt men lyckades få ur sig att hon ville bli tagen bakifrån mot dörren. Jag svarade att jag gärna skulle göra det men med tanke på hur underbar hennes röv var så skulle jag inte kunna hålla emot så länge.

– Du får inte komma i mig för jag har inte fått mina p-piller än. Säg till när du är på väg så tar jag satsen i munnen, svarade hon.

Jag kunde knapp tro att det här hände, en tjej som var tio år yngre än mig ville att jag skulle ta henne bakifrån och spruta i hennes mun. Jag släppte ner henne på golvet och hon ställde sig mot dörren i ”the position” som det heter i amerikanska filmer, jag fick dock sära lite på benen själv för att komma i rätt höjd men snart trängde jag åter in i henne med ett fuktigt ljud. Lotten stönade djupt och började rulla med höfterna och knipa med slidan, det var så skönt att jag sjönk ihop lite över hennes rygg och andades tungt i hennes öra och mot hennes hals. Jag kunde då höra hur hon viskade för sig själv hur skönt det var och hur mycket kuken fyllde hennes trånga tonårsfitta, det gjorde mig bara ännu kåtare att denna till synes så blyga och oskuldsfulla flicka hetsade sig själv med ”dirty talk” och successivt ökade jag takten tills min mage smällde mot hennes nu svettiga skinkor.

Hennes stön hade övergått till gnyenden och hennes andhämtning var nu otroligt tung, jag lutade mig bakåt och grep om hennes höfter och verkligen hamrade in min kuk i henne som en jävla pålkran. När hennes trånga fitta sedan plötsligt knep stenhårt om min lem och hon riste i hela kroppen och bet sig själv i armen för att kväva sitt orgasmskri kände jag hur det drog ihop sig i pungen, jag nästan slet ut kuken ur henne och fick fram att jag skulle spruta.

Snabbt som en vessla snurrade hon runt och gick ned på knä i samma rörelse och sög in min krampande mandom i sin mun, ett, två och tre sug hann hon innan blixten slog ned i mitt ryggslut och jag pumpade första dropparna av min sats in i hennes mun. När hon kände det tog hon ut kuken och med ett stadigt grepp om skaftet runkade hon mig genom sprutet. Kuken exploderade och hennes tunga spelade över ollonet medan sperman sköt ut över hennes vackra ansikte. Hon gapade stort och sög in mitt sprutande ollon i munnen.

Det svartnade framför mina ögon och jag såg stjärnor men kuken bara fortsatte att slunga min sats ner i hennes mun och hals, det kändes som att hon sög livskraften ur mig genom kuken och jag föll nästan fram mot dörren samtidigt som ett dovt djuriskt morrande undslapp mig. När jag till slut hade sprutat färdigt slickade hon försiktigt min kuk ren från alla rester av satsen, sedan när jag äntligen kunde öppna ögonen och fokusera på något i detta solsystem insåg jag att jag hade ansiktet precis vid dörrens titthål och kunde se ut i trapphuset. Till min stora förvåning och till viss del skam såg jag hur Lottens mamma Anki stod vid deras dörr och letade fram sina nycklar, situationen var helt absurd.

Mindre än fyra meter ifrån Anki och med endast en decimeter trä mellan oss stod jag med kuken i hennes sextonåriga, men främst av allt nyknullade, dotters mun. Försiktigt och mycket motvilligt drog jag mig bakåt tills den nu halvslaka lemmen for ur Lottens mun med ett ploppande ljud.

– Din mamma kom just hem, skynda dig att klä på dig. Hon kanske kommer hit och undrar om jag vet vart du är.

Hon skakade på huvudet och sa att hon hade en bättre idé. Hon satte ena armen mot den grova väggen i hallen och drog den snabbt i sidled, sedan gjorde hon så med båda sina knän också. Det blev genast illröda skrubbsår som sedan började blöda lite lätt, men hon pussade mig på kinden och sprang sedan in i mitt badrum och jag hörde hur hon snabbt duschade av sig. Jag hörde också hur hon öppnade och stängde ett par skåp därinne, sedan kom hon ut med ett leende och helt naken sånär som på några plåster som satt på skrubbsåren hon precis tillfogat sig själv.

Innan jag hann fråga eller tänka på vad det var hon planerat så slet hon åt sig ett par joggingbyxor och en tröja ur min hög med rena kläder, hon slängde också åt mig en tröja och ett par byxor. Jag skyndade mig att klä på mig då hon nu redan var klar och hade börjat gå mot dörren, precis som jag fått in den nu slaka men fortfarande salivblanka kuken i byxorna gav hon mig sin nyckel och sa åt mig att gömma den och bara spela med. Snabbt kastade jag den i en gammal hatt som låg på hatthyllan samtidigt som Lotten öppnade dörren, i samma stund som hon klev ut i trapphuset så klev även Anki ut.

– Hej mamma! Vad bra att du kom nu, jag började bli hungrig och Danne har inget annat än nudlar och knäckebröd hemma, utbrast hon och kysste sin mamma på kinden.

Med samma mun som alldeles nyss svalde minst en deciliter av min sperma, tänkte jag för mig själv. Anki frågade lite överväldigat varför Lotten hade varit inne hos mig och hon bubblade snabbt fram en historia om att hon åkt ned till
kiosken och ätit en glass och sedan när hon var på väg hem hade hon cyklat omkull i en backe och rullat jättelångt.

– Sen när jag äntligen lyckats ta mig hem och fått med mig cykeln upptäckte jag att jag måste tappat nyckeln när jag föll. Sen kom Danne hem och såg att jag såg alldeles förskräcklig ut som han sa, jag fick komma in och duscha och bli omplåstrad, sprudlade hon fram och visade stolt tre stora plåster på armen. Även om jag egentligen är lite gammal för plåster med Bamse på, fortsatte hon och flinade.

Jag ursäktade mig med att de var kvar sen min brorsdotter varit på besök, Anki bara skrattade och menade på att Lotten och min brorsdotter i alla fall verkade lika olycksbenägna. Då jag nu förstått Lottens skådespel och var med på det fortsatte jag med att säga att jag skulle försöka rädda kjolen i tvätten men att tröjan tyvärr sjungit sin sista vers som den såg ut, jag skulle ju dessutom själv på kiosken lite senare så jag kunde ju alltid ta en sväng förbi “olycksplatsen” och se om jag kunde hitta nycklarna.

– Men Herregud vilken gentleman du är, utbrast Anki och gav mig en stor kram som nästan väckte det nyligen däckade odjuret i mina byxor och Lotten sken som en sol för att jag fattat hennes plan, Anki rynkade panna lite kort och såg sedan på mig.

– Jag måste ju tyvärr jobba nattskift också ikväll, men om jag gör lite extra Lasagne och lämnar lite pengar så kan ju ni hyra nån bra film och äta middag… Jag menar som tack för hjälpen, och lasagne är ju i alla fall bättre än nudlar och knäckebröd.

Nu studsade Lotten nästan av glädje och jag hade själv lite svårt att dölja min glädje, jag svarade att det lät trevligt men att jag nog borde byta kläder nu och åka iväg om jag skulle hinna leta efter nyckeln innan det blev mörkt.

– Åh du är så snäll, utbrast Lotten och sprang fram till mig och gav mig en kram under vilken hon passade på att viska ”jag känner smaken av din kuk i mun mun”, sedan gav hon mig en puss på kinden och följde efter sin mamma in i deras lägenhet.

Jag stängde dörren och tänkte snabbt tillbaka på vad som hade hänt, sedan satte jag mig på balkongen och tog en öl och tänkte att detta kunde vara börja på en ”underbar” vänskap.

Previous post

Rebecka bakifrån

Next post

Kojan

2 Comments

 1. Profilbild
  Nisse
  14 februari, 2015 at 22:27 —

  Inte mig heller…
  Men jävligt porrig novell. =)

 2. Profilbild
  Petter
  16 februari, 2015 at 14:03 —

  Händer aldrig mig…. 😉

Leave a reply