AgePlay

Sköna kullar

Madeleine var skolans bystdrottning. Brösten var så där stora att man bara stirrade. Det gick inte att prata med henne utan att titta på brösten. Hon var skolans ständiga samtalsämne. Själv var jag lyckligt lottad och gick i samma klass som henne. Behöver jag säga att hon var mitt runkobjekt? Flera gånger om dagen.

Det var i gymnasiet. Vi var 20 killar i klassen. Många var väldigt frispråkiga med Madeleine som inte hade något emot den uppmärksamhet hon fick. Ofta blev det närgångna frågor om hennes bröst; typ om brösten verkligen var äkta. Madeleine skrattade och retades med oss killar och putade provocerande med brösten. Tjejerna i klassen var inte lika glada. Avundsjuka kommentarer om Madeleine var vanliga.

När vi kom fram till gymnasiets sista årskurs och våren nalkades skulle vi planera en avslutningsfest. Sent en kväll ringde Madeleine och frågade om jag kunde komma till henne på lördag klockan två och planera festen. Hon berättade att hon bjudit alla och det verkade som många skulle komma. Minns att jag plockade fram kuken och runkade medan jag pratade med henne. Det hördes nog på min andhämtning. Tror hon förstod för det hördes på hennes röst att hon lät road.

Min flickvän Charlotte som gick i samma skola var inte så glad över att jag skulle till Madeleine. Charlotte tålde inte Madeleine. Charlotte hade små bröst och vissa komplex vilket kanske förklarade en del. Jag tyckte mycket om Charlotte och ville inte göra mig osams med henne. Men jag ville gärna vara med på planeringen. Sen kunde jag inte förneka att jag var störtkåt på Madeleines bomber! Jag kunde inte se nog av henne i skolan. Visst ville jag träffa henne på lördag. Kanske få se henne i någon tajt topp?

Lördagen kom och jag var jättekåt! Jag hade inte runkat på några dagar. Tänkte att jag skulle sitta nära Madeleine på planeringen och spana in hennes bröst. Sen försvinna in på hennes toa och runka av mig.

Madeleine bodde i en villa med sina föräldrar. För dagen var det föräldrafritt och bara Madeleine hemma. När jag kom fram till huset stod ytterdörren öppen. Det vara bara att gå in. Där inne satt redan flera av mina kompisar. Vi undrade var Madeleine fanns. Tiden gick. Till slut hade alla killarna kommit men inga tjejer. Där satt vi 20 killar och väntade.

Plötsligt dyker Madeleine upp i en svart klänning med den djupaste urringning jag sett. Det är en V-ringning som går ner nedanför brösten. Det går ett sus genom rummet när alla stirrar på brösten som blottas i två väldiga brösthalvor där tyget nätt och jämt täcker bröstvårtorna. Jag känner hur kuken växer i byxorna. Säkert är jag inte ensam om det.

– Vad tycker ni? Kan jag ha den här klänningen på festen, frågar Madeleine.

Det är helt tyst i rummet. Sen kommer sorlet igång. Alla är förstås överförtjusta i klänningen.

Madeleine försvinner och säger att hon ska byta om. Hon kommer tillbaka i jeans och en liten bikini-BH som är alldeles för liten. Den täcker bara halva tuttarna! Ny tystnad i rummet. Några bryter tystnaden och visslar gillande. Madeleine ler med hela ansiktet.

– Var är tjejerna, frågar någon plötsligt.
– Jag bjöd bara er, säger Madeleine och ser väldigt road ut.
– Är du ensam hemma, frågar någon annnan.
– Javisst, det är bara vi, säger Madeleine.

Det blir åter tyst i rummet. Alla är konfunderade och förstår inte. Samtidigt verkar ingen muissnöjd. Tvärtom!

– Ni är ju väldigt intresserade av mina bröst. Eller hur, säger Madeleine med ett skratt.
– Eller hur, säger hon igen och tittar på mig.
– Ja, säger jag väldigt generad och känner hur rodnaden blossar upp i mitt ansikte.
– Och du brukar fråga om brösten är äkta, säger Madeleine och vänder sig mot Hasse.
– Klart man undrar ibland, säger Hasse med lite darr på rösten.
– Är det flera som undrar om mina bröst är äkta, frågar Madeleine.

Det hörs spridda JA bland killarna i rummet.

– Okej, jag vet. Ni är många som undrar om brösten är äkta. Då finns det väl bara en sak för mig att göra, säger Madeleine.

Madeleine tar tag i ett spänne i fram på BH:n och knycker till. Plötsligt är de väldiga nakna brösten framme i full frihet.

Vilka underbara bröst! Jättestora! Fasta och härliga! Så läckert putiga tuttar som sitter tätt ihop så det bildas en djup klyfta mellan brösten! Stora, välformade bröstvårtor som spretar rätt ut med stora bruna vårtgårdar. Har aldrig sett så fina tuttar! Dessutom vackert solbruna. Vi sitter som förstummade och bara stirrar.

– Vad tror ni? Är dom äkta? säger Madeleine med ett flin.

Hon går fram till Hasse och tar tag i hans händer och för dom upp till sina bröst. Hasse tvekar inte utan masserar brösten. Hon trycker brösten mot hans ansikte och styr in ena bröstvårtan i munnen. Hasse blir alldeles vild och suger bröstvårtan. Madeleine bjuder honom den andra bröstvårtan allt medan vi andra blir allt kåtare. Madeleine ställer sig en bit från Hasse.

– Är dom äkta, frågar Madeleine.
– Jaaaaaaaaaa, stönar Hasse röd i ansiktet.

Madeleine går vidare till killarna och som får känna på brösten och suga på bröstvårtorna. En efter en tar för sig av hennes bröst och hon gillar det. Hon njuter av situationen. Jag börjar bli nervös eftersom hon snart kommer till mig. Så är hon där precis framför mig. Egentligen borde jag inte. Fast jag har aldrig tagit på några stora bröst. Bara små. Aldrig varit med någon storbystig tjej. Visst hade jag längtat efter en tjej med stora bröst.

Tvekar lite men de stora solbruna tuttarna är bara så oemotståndliga. Bröstvårtorna pekar skamlöst mot mig och tigger om att bli sugna. Madeleine trycker de tunga brösten mot mitt ansikte. Jag blir galen av kåthet och kysser brösten, kramar brösten, masserar brösten. Ohhhh vilka underbara fasta tuttar! Och vilken härlig tyngd brösten har! Jag suger och suger på de stora, styva bröstvårtorna. Jag håller på länge och hör Madeleine stöna lite. Hon tycker om det. Gillar när jag suger hennes bröstvårtor. Kanske därför jag får hålla på så länge, tänker jag när Madeleine varsamt drar ut bröstvårtan ur min mun.

– Nu har alla sett och känt på mina bröst. Har jag övertygat er att dom är äkta, frågar Madeleine och skrattar.

Det hörs ett JA av alla i rummet.

– Nu har jag en önskan. Jag vill att ni ska runka era kukar och spruta er sperma på mina bröst, säger Madeleine.

Jag rycker till. Kan inte tro mina öron! Tystnaden är total i rummet. Madeleine har fått något spänt över sig och kinderna är ilröda.

– Vem vill börja? Kanske du Hasse, frågar Madeleine.
– Men vadå? Vad ska jag göra, säger Hasse osäkert.
– Du ska inte göra något. Jag vill göra det på dig. Kom ska jag visa dig, säger Madeleine som ser både förväntansfull och kåt ut.

Madeleine går fram till ett ställe i rummet. Sparkar av sig skorna och är barfota. Ställer sig på knä på en dyna. Sitter så nära hon kan till alla oss killar. Själv sitter jag precis intill henne. Hon uppmanar Hasse att komma.

Hasse tvekar men kommer fram. Hasse har en rejäl bula på brallan. Madeleine smeker honom över kuken. Vi är nog många som inte fattar vad som pågår. Men alla är vi säkert så kåta vi kan bli. Madeleine knäpper upp byxorna på Hasse och drar ned dom till fötterna. Hon drar ner kalsongerna och kuken sprätter ut i ett våldsamt stånd.

– Den är fin, säger Madeleine och tar tag i kuken och runkar lätt.

Hasse ser väldigt generad ut. Men vilken kille skulle kunna gå därifrån nu?

– Vill du spruta på brösten, säger Madeleine med kåt och darrig stämma.
– Jaaaaaaa, stönar Hasse medan Madeleine runkar honom.

Madeleine gör ett kort uppehåll och lägger en dyna till under sina knän så tuttarna kommer i samma höjd som kuken. Madeleine tar tag i kuken och runkar honom sakta. Hasse darrar i kroppen och det är nära för honom. Då avbryter Madeleine. Håller bara i kuken och tittar på Hasse.

– Brukar du tänka på mina bröst när du runkar, frågade Madeleine retsamt.

Hasse svarar inte. Stönar bara svagt. Kuken skälver och ollonet är blålila på Hasse. Han är så nära, så nära att komma och gör en antydan att han vill runka själv.

– Nej, det är jag som runkar. Inte du! Brukar du tänka på mina bröst när du runkar, frågar Madeleine uppfordrande.
– Jaaa, för fan. Jag tänker på dom jämt, svarar Hasse.
– Hur ofta runkar du, frågar Madeleine.
– Varje dag, svarar Hasse.
– Inte dåligt, svarar Madeleine och börjar runka Hasse igen.

Hasse frustar och skälver i kroppen när Madeleine runkar honom. Plötsligt kommer sprutet över Madeleines bröst. Hasses kuk sprutar ned hennes bröst med kraftiga vassa strålar och Madeleine ger små förtjusta utrop. Hasse sprutar en rejäl sats och det rinner rejält ned för hennes stora underbara bröst. Hon tömmer honom till sista droppen och stryker sen kuken mot brösten. Det hela känns ofattbart för oss som tittar.

– Du var duktig på att spruta, säger Madeleine med svag röst allt medan den varma sperman rinner ned över hennes solbruna bröst.

Hasse går undan med kuken halvstyv. Vi andra sitter andlöst tysta och kåta.

– Vem vill göra det nu, frågar Madeleine.

Ingen svarar. Vi sitter och tittar på varandra och försöker få klart för oss om det är dröm eller verklighet.

– Jag runkar och ni sprutar. Kan det bli bättre, säger Madeleine och skrattar.
– Är det säkert att ingen kommer, säger en kille.
– Helt säkert. Dom enda som kommer är ni… och då vill jag att ni kommer över mina bröst, säger Madeleine skämtsamt.

Två killar reser sig upp samtidigt. Den ena sätter sig igen.

– Det är okej om ni kommer båda. Jag har två händer… och två bröst, säger Madeleine och ler.

Hon tar av de båda killarna byxor och kalsonger. Två resliga kukar står rätt upp.

– Ohh, så fina kukar ni har, säger Madeleine och man hör att hon blir mer och mer kåt.

Madeleine tar en kuk i vardera handen. Hon runkar båda kukarna varsamt. Retfullt sakta. Jag förvånas över hur duktig Madeleine är att göra det med båda händerna.

– Jag ska försöka få er att komma samtidigt över mina bröst, säger Madeleine.

Ena kuken är färdig att explodera när som helst. Den håller Madeleine bara med ett svagt grepp om utan att göra något. Den andra kuken runkar hon allt snabbare och tittar upp mot killen.

– Säg till när det är på väg att gå för dig, säger Madeleine och fortsätter att runka honom.
– Nu, nu börjar det bli nära stönar, han.

Då runkar Madeleine båda kukarna. Krävande och allt mer intensivt med en kuk i vardera handen. Lite mer på ena kuken. Lite mindre på den andra. Killarna stönar allt mera. Kan inte stå stilla. Kropparna är som stålfjädrar.

– Är ni nära nu, frågar Madeleine med väldigt kåt, beslöjad röst.
– Jaaaaa, nu, snart kommer jag, säger ena killen.
– Jag med, flämtar den andra killen.
– Härligt, jag vill se era två kukar spruta samtidigt… spruta över mina bröst. Nu får ni spruta… nu, skriker Madeleine.

De två kukarna sprutar precis samtidigt i våldsamma, kraftiga kaskader över de stora brösten. Madeleine stönar belåtet när brösten blir fullständigt duschade av sperma. Än en gång är det två stora satser som sprejar ner hennes hals, bröst och det rinner ner över hennes sexiga mage. När hon tömt båda killarna helt tittar hon upp på dom och ser mycket nöjd ut. Nöjd och kåt!

Det dröjer inte länge så kommer det fram en kille till som vill bli avrunkad över hennes bröst. Det går snabbt för honom. Madeleine tar sig sedan an två kukar samtidigt som sprutar efter bara några sekunder. Jag är så kåt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Madeleine runkar av den ena killen efter den andra. Ibland med en kuk i vardera handen. Men oftast en kuk i taget.

Hon pratar oavbrutet sex med killarna medan hon runkar dom. Hon gillar det. Tycker om att retas lite. Hon njuter av att gripa tag i kukarna. Hon njuter av att runka kukarna och känna makten i sina händer. Hon njuter av att kukarna sprutar på hennes bröst.

Snart är det bara jag kvar. De jättestora bröstkloten är helt nedsprutade. Brösten är blanka av sperma som runnit omkring en stund och nysprutad vit sperma som rinner i floder över de solbruna brösten. Jag ser att Madeleine tittar på mig. Det är min tur. Skulle egentligen gått där ifrån för länge sedan. Kunde bara inte slita mig. Det såg så oerhört upphetsande ut att se när hon runkade av killarna och se när dom sprutade på de underbara brösten.

Jag tänker på vad min tjej skulle säga. Hon som är plattbröstad. Hon skulle bli galen. Tänk om hon fick veta att Madeleine vill runka av mig så jag sprutar över dom där stora tuttarna som Charlotte är så avundsjuk på. Känns förstås inte alls okej mot Charlotte att göra detta. Men jag är så djävla kåt att det värker i kuken. Undrar vad Madeleine tycker om min stora kuk som är 22 cm lång och grov? Blir ännu mer upphetsad av tanken. Och att få spruta på de underbara jättebrösten! Jag blir kåtgalen! Jag som dessutom varit avhållsam flera dagar. Det nästan går för mig i brallan.

– Nu är det bara du kvar, säger Madeleine.
– Jaa, säger jag och darrar på rösten och i hela kroppen.

Jag bara reser mig upp utan att egentligen tänka. Går fram till Madeleine som knäpper upp mina byxor som glider ned mot golvet. Kalsingarna sitter kvar. Hon knäpper upp skjortan och stryker mig över magen. Så har hon inte gjort med någon annan. Bara dragit ned byxor och kalsonger. Hon ser nöjd ut när hon smeker mig över magrutorna.

– Du har en fin kropp. Jag vill ha dig naken. Helt näck, säger Madeleine med kåt lite hes stämma.
– Men ingen annan har varit näck, säger jag och tycker det blir mer pinsamt för mig än dom andra.
– Jag vill ha dig naken, säger Madeleine och drar av mig skjortan.
– Helt naken, säger hon och drar av mig strumporna och slänger byxorna i en soffa.

Där står jag i bara kalsongerna. Hon stryker kukbulan utanpå kalsongerna.

– Oj, här är det något stort, flämtar Madeleine.

Hon drar av mig kalsongerna och kuken sprätter upp i luften som en batong.

– Oj, vilken bamse, säger Madeleine förtjust och stryker med pekfingret längs hela kuken. Hon kramar kuken omsorgsfullt.

– Oj, så tjock den är! Kan verkligen din tjej Charlotte ta emot den, frågar Madeleine retsamt.
– Jag vet inte vad jag ska säga, flämtar jag när hon sakta, sakta börjar runka mig.
– Jag kan ju ringa och fråga henne, säger Madeleine och får något väldigt lekfullt i blicken.
– Du är inte klok, säger jag och stönar av den sköna behandlingen hennes lena, fina händer ger min kuk.
– Jag kan hålla mobilen i ena handen och runka dig med den andra, säger Madeleine.
– Du skojar, stönar jag.

Plötsligt tar Madeleine fram en mobil och ringer. Samtidigt så runkar hon mig med andra handen.

– Vad gör du, säger jag.

Då hör jag att hon får svar. Hon håller mobilen upp mot mig. Jag hör att det är Charlottes röst!

– Hej Charlotte. Det är Madeleine. Vet att du inte gillar mig. Vill bara tala om för dig att vi har en planering till en avslutningsfest.

Samtidigt som Madeleine pratar så runkar hon mig. Jag känner paniken. Det är bara allt för galet. Men hon gör det så skönt, så skönt. Madeleine runkar mig så underbart. Jag försöker att inte stöna eller låta på något vis så Charlotte hör mig. Men jag kan inte hålla tillbaka. Madeleine runkar djävulskt långsamt. Retsamt, så jag blir galen och hela kroppen skakar. Jag stönar, frustar och svettas. Madeleine fortsätter prata med Charlotte om matte och annat skoltrams.

Jag stönar högt och kan inte hålla mig längre utan exploderar i ett våldsamt sprut som träffar Madeleine rakt över ansiktet. Nästa sköna skott är längre och tjockare och träffar henen rakt över hennes sexiga läppar. Sperman rinner redan ner över hennes haka och hals. Min kuk fortsätter pumpa ut varm kukåsås över hennes ansikte och bröst.

Hennes hand både kramar och runkar min kuk så underbart skönt när kaskader av sperma sprutas ut över henne medan hon fortsätter prata med Charlotte. Det svartnar för ögonen när hon kramar ur kuken de sista strålarna över brösten.

– Du ska få prata med honom, säger Madeleine och lämnar mobilen till mig.

Jag bävar för att prata med Charlotte men försöker samla ihop mig samtidigt som Madeleine fortsätter hålla i min kuk. Charlotte är arg och undrar vad som pågår. Jag är alldeles matt i kroppen och jag darrar på rösten. Så pinsamt det kan bli. Plötsligt tar Madeleine kuken i munnen och börjar suga. Jag stönar till och samtidigt hörs en susning från killarna i rummet när dom ser Madeleine suga min kuk.

Charlotte frågar en massa som jag inte kan svara på. Samtidigt suger Madeleine som en gudinna och jag känner hur kuken börjar svälla i hennes mun. Madeleine tar kuken i en tvåhandsfattning och runkar och suger. Med en ivrigt fladdrande tunga slickar hon på kuksträngen. Så skönt att jag flämtar och Charlotte hör att det är något konstigt med mig. Jag försöker skylla på allt möjligt.

Känner att min kuk är stenhård i hennes mun. Synen av min kuk som glider in och ut ur hennes lilla mun medan min sperma rinner längs hennes kinder och hals är otroligt upphetsande. Madeleine suger in kuken djupt. Munknullar mig med långa djupa tag. Jag skakar i kroppen och svettas floder av upphetsning. Madeleine plutar med läpparna och omsluter det stora, blålila ollonet. Hennes läppar omsluter lika tajt som en fitta. Hon suger varsamt på bara ollonet, lite nedanför vid ollonets nacke känner jag hennes plutande överläpp. Känner att det är så nära, så nära att komma. Försöker att inte spruta med en ilsken Charlotte i mobilen.

– OHHHH … AHHHHHH NUUUUU….. Hör jag mig själv stöna fram.

Jag sprutar våldsamt i Madeleines mun samtidigt som jag tappar mobilen. Kuken pumpar kraftfullt ut det ena sprutet efter det andra i hennes mun. Samtidigt hörs Charlottes upprörda röst från mobilen. Madeleine suger ut de sista dropparna ur kuken. Hon tar ut kuken och tittar på den länge.

– Så fin! Den vill jag ha här nästan gång, säger Madeleine och tar sig på fittan och börjar sedan smeka sig med en hand innanför jeansen!

Jag tar upp mobilen för att säga något åt Charlotte men hon har lagt på. Madeleine fortsätter smeka sig på fittan där hon sitter på knä inför ögonen på oss alla.

– Jag är så kåt, så kåt. Är det någon annan som är kåt igen så vill jag se dig runka, säger Madeleine med hes stämma och smeker fittan allt intensivare.

Det kommer fram en av killarna och ställer sig och runkar framför Madeleine. Två killar till ställer sig framför Madeleine och runkar. Madeleine stönar högt och tittar på kukarna framför.

– Så skönt att ser er runka! Spruta ner mig. Spruta mig i ansiktet och på brösten, kvider Madeleine.

Killarna runkar snabbare.

– Brukar ni tänka på mig när ni runkar, frågar Madeleine med en flämtning.

JA, säger killarna nästan samstämt och runkar våldsamt. En kille sprutar över brösten med långa strålar. Madeleine smeker fittan innanför jeansen intensivt … lutar huvudet bakåt ….sluter ögonen … sitter med halvöppen mun. Ansiktet förvrids av njutning. Hon skriker rätt ut och får en våldsam orgasm. Då sprutar de båda andra killarna över hennes ansikte. Deras sperma blandas upp med min och det rinner floder nerför hennes kropp.

Madeleine sitter kvar en bra stund och hämtar sig efter den intensiva orgasmen. Sedan reser hon sig med sperman som rinner längs hennes kropp. Hon försvinner bort för att duscha.

Efter en stund ser vi Madeleine komma mot oss. Insvept i bara en badhandduk runt höften. De stora, nakna brösten gungar så underbart upphetsande när hon kommer gående mot oss. Hon säger inget. Tittar leende på oss en stund.

– Gud vad ni är fina allihop. säger Madeleine och låter samtidigt badhandduken falla till golvet.

Där står Madeleine helt naken framför oss killar. Med en helt rakad fitta! Så vacker hon är! Inte bara brösten. Slank fin kropp med en väl markerad midja och en platt mage. Madeleine går fram till Hasse. Hon ställer sig skamlöst med särade ben framför honom.

– Ta på mig Hasse, säger hon.

Hasse tvekar inte utan för upp en hand mellan hennes ben och smeker fittan. Han verkar erfaren och masserar fittan med små cirkelrörelser. Madeleine kniper med låren runt hans hand. Hon blundar en stund och flämtar till några gånger.

– Jag vill att ni alla tar mig… att alla tar mig på fittan, flämtar Madeleine.

Hon går till nästa kille som är lite blygare. Madeleine hjälper honom på traven och för upp hans hand mellan sina ben. Ganska snart njuter Madeleine av den behandling hon får.

– Den som gör det skönast på mig… den får smeka mig till orgasm, stönar Madeleine som är vrålkåt igen.

Hon fortsätter gå runt till killarna som smeker fittan. Madeleine kommer fram till en stor, kaftig kille som varsamt för upp sitt långa, grova långfinger i fittan. Madeleine stönar våldsamt och njuter intensivt när han låter sitt långfinger röra sig sakta fram och tillbaka i fittan.

– Ohhh, du ligger bra till, säger Madeleine och tittar honom djupt i ögonen.

När Madeleine kommer till mig så längtar jag efter att få göra det riktigt skönt för henne. Mina fingrar smeker längs blygdläpparna som är alldeles hala av kåta safter. Jag ser att det runnit ned på hennes lår. Hon är het av upphetsning när jag smeker fittan och låter ett finger slinka in i den trånga, ångande grottan. Hon är nära att komma men avbryter och går vidare.

Till slut har hon gått runt bland alla killarna. Hon pekar på killen med det långa, grova långfingret.

– Dig vill jag ha, säger hon och går fram till honom.

Han börjar direkt smeka henne. Men väntar med fingret. Madeleine flämtar. En kille kommer fram och suger på hennes ena bröstvårta. En annan kille kommer och suger på den andra bröstvårtan. Samtidigt kramar dom hennes sköna bröstklot intensivt. För ett ögonblick slutar dom suga och kysser istället brösten . Jag hinner se hur våldsamt stora och styva bröstvårtorna är innan dom fortsätter suga varsin bröstvårta igen. Madeleine är högröd i ansiktet.

– Ohhh, flämtar Madeleine. Jag vill se din kuk, säger Madeleine och tittar på mig.

Lite tveksamt knäpper jag upp byxorna och tar fram kuken. Jag har halvt stånd trots två orgasmer. Madeleine tittar på mig. Samtidigt ser jag hur killen för in sitt långa, grova långfinger i hennes fitta. Hon blundar och flämtar och tittar på min kuk.

– Jag vill se dig helt näck. Ställ dig på bordet, flämtar Madeleine.

Jag skäms men är samtidigt kåt igen. Kläderna åker av. Står där helt näck. Men vågar inte gå upp på bordet. Jag hör hur Madeleine kvider av den sköna behandlingen som killen ger hennes fitta. Han omväxlade pullar henne och smeker henne med eggande cirkelrörelser över fittan.

– Kliv upp på bordet. Jag vill se dig … din nakna sköna kropp … din härliga kuk, flämtar Madeleine till mig.

Jag ställer mig på bordet. Ser hur kuken börjar svälla igen.

– Ohhhh, så fin kuk du har, kvider Madeleine

De två killarna fortsätter suga varsitt bröst. Det långa, grova långfingret driver Madeleine till vansinne. Killen använder sin andra hand att smeka henne över klitoris. Madeleine skriker som besatt och får en våldsam orgasm som får hela hennes kropp att skaka.

Madeleine är helt slut efter sin orgasm och lägger sig på rygg på bordet. Där sitter vi 20 killar runt och bara stirrar på denna nakna härliga tjej. Efter ett tag särar hon skamlöst på benen så man ser rätt in i den rosaskimrande fittan som är blank av kåtsafter. Några av killarna som sitter vid bordet smeker hennes bröst. Allt fler händer smeker hennes kropp. Hasse smeker hennes fötter. Han kysser fotsulorna intensivt och börjar suga på tårna.

– Vill du knulla mina fötter, Hasse, säger Madeleine.
– Kanske, säger Hasse och låter väldigt upphetsad.

Hasse ställer sig upp och Madeleine trycker sina välformade fötter mot bulan utanpå byxorna. Hon masserar lätt med fötterna över bulan. Hasse blir stående utan att göra något. Han njuter av behandlingen.

– Du får väl ta fram den, säger Madeleine.

Hasse får fram sin smala men långa kuk som står rätt upp. Madeleine fångar upp kuken mellan sina fötter. Hasse juckar med kuken mellan fötterna med viss tvekan. Madeleine tar över och runkar kuken med fötterna. Hasse står blickstilla och gör bara enstaka motjuck. När Hasse är nära att komma stannar Madeleine upp med sin behandling. Hon trycker lite med tårna mot kuken. Spelar med tårna över kuken som om den vore en flöjt. Hasse skakar i kroppen och plötsligt kommer han i långa kraftiga sprut. Sperman landar över hennes sexiga bruna ben och en del strålar når upp till magen.

– Gud så skönt Hasse! Du har en fin kuk, säger Madeleine med kåthet i rösten.

Hasse sätter sig ned och är helt slut.

Jag tittar rakt in i Madeleines underbara fitta som bubblar av kåtsafter. Kan bara inte låta bli att böja mig ned till den underbara rosa fittan där blygdläpparna är härligt uppsvällda och klitten tittar fram styv och ljuvlig. Jag kysser lårens insidor flera gånger. Låter tungan leta sig fram allt närmare. Kan inte hålla mig längre. Kysser den härliga kåtblöta fittan. Madeleine rycker till och stönar högt. Mjukt slickar jag blygdläpparna. Håller på länge. Avbryter ibland med att kyssa fittan intensivt. Slickar sedan runt klitten. Bara runt, runt , runt. Madeleine kvider och går upp i brygga av njutning. Snärtar mjukt med tungan mot klitten. En gång till. Flera gånger. Fladdrar med tungan mot klitten. Madeleine skriker ut sin njutning. Hon juckar med fittan mot mina läppar.

Då kommer orgasmen där fittan rycker våldsamt som i kramper mot min mun.

Madeleine ligger stilla en bra stund. Själv står jag framför henne med ett kanonstånd som bara längtar.

– Nu vill jag ha kuk, din stora kuk, säger Madeleine.
– Här, när du ligger på bordet? frågar jag darrig av upphetsning.
– Jaaa, här… och nu, säger Madeleine och ser blank ut på ögonen av längtan.

Madeleine drar upp knäna och sätter hälarna i bordet. Hon juckar med fittan mot kuken. Jag styr in kuken mellan de blanka, svällda fittläpparna. Madeleine rycker till och blir spänd i hela kroppen när jag sakta trycker in kuken i den trånga, väloljade fittan.

– Ohhhhhh, Gud så sköööönt, stönar Madeleine när kuken går i botten på hennes fitta.

Jag juckar försiktigt. Långa, djupa och långsamma tag.

– Ohhh, så stor kuk… så sköön. Känns som kuken är långt upp i magen på mig, kvider Madeleine.

Hennes fitta omsluter min kuk så fullständigt. Jag knullar henne allt intensivare. Vi knullar länge och svetten rinner på mig. Hennes kropp är också blank av svett. Det dröjer länge innan sprutet börjar närma sig. Madeleine tar över och juckar med fittan medan jag står stilla. Varje juck hon gör känns som om hennes fitta slukar min kuk. Hon stönar allt högre och är ilröd i ansiktet. Känner att det håller på att komma för mig. Jag knullar henne intensivt. Då skälver Madeleine i hela kroppen och hon får en orgasm som kramar min kuk krampaktigt pulserande. Då sprutar kuken våldsamt i hennes fitta. Så kraftfullt att det spänner, nästan smärtsamt, i kuken för vare sprut.

Jag faller mer eller mindre ihop över henne. Med våra svettiga kroppar tätt tryckta mot varandra blir vi liggande.

Plötsligt hör jag Madeleine säga:

– Nu är det fritt knulla. Alla som vill knulla mig kan komma och ta mig, säger Madeleine.

Hon reser sig upp. Ställer sig på alla fyra på golvet. Snart kommer en kille och kör in kuken i henne bakifrån. En annan kille ställer sig framför Madeleine och vill att hon ska suga hans kuk. Madeleine ber honom att lägga sig ned framför henne. Sen tar hon kuken i munnen medan den andra killen knullar henne bakifrån och kramar hennes stora bröst. Madeleine stönar njutningsfullt och blundar. Det dröjer inte länge så sprutar den ena killen i Madeleines mun. Snart går det för den andra killen också.

Killen som tillfredsställde Madeleine med det grova, långa långfingret kommer fram och vill knulla. Han har en tjock men kort kuk. Madeleine vill rida honom och styr in kuken i fittan. De härliga stora, fasta brösten gungar underbart sexigt när hon rider. Han kramar hennes bröst med sina stora händer. Madeleine böjer sig fram och styr in ena bröstvårtan i hans mun. Hon sträcker sedan på sig och rider kuken med långa, djupa tag. Två killar kommer fram och vill bli avsugna samtidigt. Girigt griper Madeleine tag i två resliga stakar. Hon runkar dom först en stund innan hon suger kukarna. Samtidigt rider hon den tjocka kuken. Bröstvårtorna är så härligt stora och styva!

Efter en stund känner hon att kuken i ena handen ska spruta så hon runkar båda intensivt nu. Båda killarna sprutar samtidigt. Sperman regnar ner över killen som ligger under Madeleine. Han får sperma på kroppen men Madeleine siktar så det mesta hamnar i hans ansikte. När de lugnat sog lutar hon sig fram och slickar upp satsen från hans hud.

– Visst smakar det underbart? frågar hon samtidigt som hon låter en del sperma hon haft i munnen rinna ut och ner över hans läppar.

Försiktigt slickar han det i sig med tungspetsen innan han ler och nickar.

Den tjocka kuken är alltjämt kvar i Madeleines fitta. Två nya killar kommer fram och vill bli avsugna. Madeleine griper med kåta darrande händer tag i varje kuk samtidigt som hon rider den tjocka kuken. Hon närmar sig en ny orgasm och sluter ögonen. Madeleine sitter med halvöppen mun, grimaserar njutningsfullt.

– Det går för mig .. det går, skriker Madeleine och får en ny kraftig orgasm.

Hon stannar upp en stund men fortsätter sedan suga av killar som sprutar ned hennes bröst och mage. När killen med den tjocka kuken är klar kommer det fram nya killar till Madeleine. Hon verkar aldrig få nog. Kille efter kille kör in kuken i fittan på henne. Ivrigt suger hon av killar medan hon knullar. Villigt tar hon emot spruten överallt på sin kropp. En ny orgasm hörs från Madeleine. Sperman rinner över hennes ansikte, bröst och hela hennes kropp. Fittan rinner av sperma när hon reser sig. Men till slut finns det ingen kille som orkar något mer.

Det är kö till duschrummet. Alla är trötta och lite generade. Alla utom Madeleine som verkar väldigt nöjd med kvällen.

Det kändes konstigt att komma tillbaka till skolan igen efter allt som hänt hemma hos Madeleine. Blev ganska pinsam stämning. Min flickvän Charlotte var förbannad på mig även om hon inte kunde föreställa sig vad som hände den där kvällen. Charlotte som har små bröst hade aldrig kunnat tåla Madeleine som har underbara jättebröst.

Charlotte kunde förstås aldrig ana att Madeleine runkat av alla 20 killarna i klassen som fullständigt sprutat ned de stora brösten. Tänk om Charlotte vetat att Madeleine runkat av även mig och att jag sprutat som en galning på Madeleine. Då hade Charlotte gjort slut samma kväll.

Nu hade Charlotte bara onda aningar. Hon hade sett hur jag glott på Madeleines bröst på rasterna och blivit förbannad. Charlotte var förstås svartsjuk men också väldigt avundsjuk på Madeleines stora tuttar. Efter den där kvällen hos Madeleine blev det inte bättre. Mitt konstiga uppträdande när jag pratade i mobilen med Charlotte när Madeleine sög av mig blev svårt för mig att förklara på ett vettigt sätt.

Jag tyckte fortfarande om Charlotte men blev egentligen inte kåt på henne. Blev inget bra sex. Själv tänkte jag bara på Madeleine och hennes härliga bröst. Runkade flera gånger om dagen ibland och tänkte på det Madeleine gjorde med mig den kvällen.

Det hade blivit sommar. Charlotte och jag funkade inget bra. Bestämde mig för att vara avhållsam en längre tid för att försöka få till ett riktigt bra sex med Charlotte. Jag hade slagit nytt rekord och varit avhållsam 10 dagar! Då gick det inte att tänka på annat än sex – och Madeleines bröst! Försökte verkligen tänka på Charlotte och hur skönt jag skulle knulla med henne. Skulle träffa henne på kvällen. Kuken kladdade fast i kalsingarna av upphetsning. Tog en dusch och gick på en promenad på eftermiddagen.

Under promenaden blev jag bara kåtare. Mina steg styrdes mot huset där Madeleine bodde med sina föräldrar. Jag försökte verkligen att låta bli. Charlotte dök plötsligt upp som från ingenstans. Vi gjorde sällskap en bit. Snart närmade vi oss villan där Madeleine bodde.

– Det är här Madeleine bor, undslapp det mig.

Förbannade mig själv varför jag sa det. Charlotte svarade ingenting utan tittade bara surmulet på mig. När vi passerade huset tittade jag in i trädgården. Såg ett högt plank längre in i trädgården och en öppen dörr mitt på planket. Där  skymtade jag Madeleine i bikini bakifrån. När jag tittade närmare syntes inga BH-band över ryggen -hon var topless! Jag blev störtkåt och alldeles darrig.

– Vad är det, sa Charlotte med irritation i rösten.
– Ingenting, ingenting, upprepade jag och hade darr på rösten och kände mig alldeles torr i halsen.

Charlotte och jag gick en bit under tystnad innan vi skiljdes åt.

Jag var så kåt, så kåt! Tio dagars avhållsamhet och sedan se skymten av Madeleines underbara knullbröst. Även om jag bara såg hennes ryggtavla så hade jag fått en bekräftelse att hon var topless! Kuken stod stenhård i byxorna. Ett stånd som värkte och bultade av åtrå. Jag ville bara rusa tillbaka till Madeleine. Fast jag borde spara mig till kvällen med Charlotte. Jag måste försöka hålla mig var min tanke.

Tittade mig runt. Charlotte var borta. Kunde inte hålla mig. Styrde stegen tillbaka mot Madeleine.

Jag står en bra stund framför Madeleines hus för att kolla om föräldrarna är hemma. Ingen syns till. Dörren står fortfarande öppen i planket mot trädgårdens baksida. Med bultande hjärta går jag mot dörren. Överväger om jag ska våga. Men kuken bestämmer. Jag är så vrålkåt att ståkuken spänner och värker. Jag knackar lite i blanket.

– Är du där Madeleine, säger jag i ett tungt nervöst andetag och väntar utanför planket.
– Jasså är det du … kom in, hör jag Madeleine säga med ett roat tonfall.

Jag går in genom dörren och får se Madeleine komma emot mig topless med de stora, solbruna jättebrösten gungande.

Ohhh, vilka härliga stora tuttar! Brösten sitter nära ihop och har den underbaraste klyfta man kan tänka sig mellan bröstkloten. Bröstvårtorna är stora och styva med väl tilltagna bruna vårtgårdar. Hon har verkligen bröst som man bara måste få känna på och krama med händerna och bröstvårtor som bara tigger om att bli sugna. På något sätt känner jag mig väldigt generad samtidigt som galet kåt. Det som hände den där kvällen var en sak. Men nu kommer jag som en objuden gäst. Tränger mig på … och med bara en sak i huvudet.

– Hej, kul att du hälsar på, säger Madeleine med avslöjande blick och lekfull, retsam stämma.
– Är du ensam hemma eller … , börjar jag ängsligt och känner samtidigt hur jag stirrar på hennes bröst.
– Jag är ensam. Varför undrar du det, frågar Madeleine och skrattar när hon ställer sig helt nära mig.
– Jag bara undrade, jag bara … säger jag och kommer av mig mitt i meningen och känner mig väldigt pinsam och avslöjad.
– Såg du mig från gatan, frågar Madeleine.
– Jaaaa, flämtar jag fram och kan inte slita ögonen från brösten men förmår mig inte att göra något.

Madeleine skrattar och tittar på mig. Jag känner mig pionröd i ansiktet.

– Får jag känna på dina bröst, får jag fram med svag darrig stämma.

Madeleine svarar inte men putar med brösten och gungar med dom lite. Jag tar tag i brösten med båda händerna. Vilken härlig tyngd i brösten och så fasta och sköna! Jag kramar brösten. Trycker ihop dom lite. Jag suger på de styva bröstvårtorna så dom blir jättestora i min mun.

– Vill du ha samma behandling som sist, frågar Madeleine och får något väldigt retsamt i blicken.
– Jaaaaaaaaaaa, flämtar jag och får inte ur mig något mer.
– Då vill jag ha dig helt näck igen. Ställ dig på plattorna där, säger Madeleine och pekar mot en trave trädgårdsplattor.
– Här ute menar du, säger jag och ser mig omkring och tittar ut mot ett skogsparti som gränsar till trädgården.
– Det finns ingen som ser oss här. Jag brukar sola näck här så du kan vara lugn, säger Madeleine med ett flin.

Jag är inte riktigt med på att göra det ute men är så galet kåt att jag inte bryr mig.

– Du kan väl strippa för mig den där högen av plattor, säger Madeleine.

Jag sparkar av mig skorna och ställer mig barfota på de lite skrovliga men varma trädgårdsplattorna. Det är nervöst. Hjärtat slår. Det bultar i den vrålstyva kuken. Det är en ansenlig trave plattor och det känns lite som att stå på ett podie som modell. Jag kränger av mig t-shirten. Låter shortsen falla ned mot plattorna och kliver ur.

– Vänta ett tag! Kalsingarna vill jag dra av dig. Du har en härlig kropp, utbrister Madeleine.

Hon kommer fram mot mig. Tittar intresserat på ståndet innanför kalsongerna. Förstår varför jag ska stå på plattorna. Kuken kommer i samma höjd som Madeleines bröst när hon står framför mig. Ryser av lust och kåthet. Hon griper tag i kalsonglinningen. Drar sakta, sakta ned. Kukståndet hakar upp sig ett ögonblick på kalsongerna när hon drar ned dom. Plötsligt sprätter kuken ut och kalsongerna glider ned på plattorna.

– Guuuud vilken bamsekuk du har! Så grov och lång! Hur lång är den egentligen, frågar Madeleine med kåt röst.

Jag blir alldeles paff av hennes fråga. Hinner inte svara innan Madeleine får fram en tumstock som ligger på en annan trave trädgårdsplattor. Hon viker upp tumstocken och håller den mot kuken. Det är pinsamt på samma gång som det gör mig ännu kåtare.

– Den är 22 cm … nästan 23, säger Madeleine med upphetsning i rösten.

Madeleine griper tag i den stenhårda, styva kuken. Hennes små, men kraftfulla, sköna händer håller kuken i ett stadigt grepp och jag får rysningar av lust och galen kåthet.

– Din kuk är alldeles het. Det var länge sedan va, frågar Madeleine och tittar upp på mig.
– Tio dagar sedan, stönar jag.
– Oj, det var länge! Vill inte Charlotte, frågar Madeleine och tar några långsamma, djävulskt sköna runktag.
– Jag vet inte, kanske … ville bara prova … hur det skulle kännas att vara avhållsam, flämtar jag av upphetsning och vill inte berätta att jag sparat mig för Charlotte.
– Du kanske tänkt knulla Charlotte ikväll, säger Madeleine retsamt och runkar kuken med båda händerna.
– Jo … ja… kanske, stönar jag skälvande av åtrå och känner att sprutet redan närmar sig.
– Så fick du se mig i trädgården och blev kåt? Eller hur, säger Madeleine och slutar runka mig.
– Jaaaaa … du gör mig galen, stönar jag och hennes händer kramar kuken varsamt.
– Du vill spruta över mina bröst och ansikte istället för att knulla Charlotte, säger Madeleine och skrattar till.
– Jaaaaaaaa … det vill jag, flämtar jag.

Madeleine släpper kuken och fångar upp den mellan sina stora bröst. Ohhhh, det är så skönt, så galet skönt. Hon pressar ihop brösten runt kuken och gungar lite fram och tillbaka. Madeleine bröstknullar mig så vansinnigt skönt.

Jag är nära att komma. Ollonet är uppsvällt och blålila av upphetsning. Har aldrig haft ett sådant stånd förr. Kuken är så stenhård och känns nästan som ett järnrör och är alldeles ådrig av vrålståndet.

– Du är riktigt nära nu va, säger Madeleine upphetsad och håller upp kuken.
– Jaaaa … jättenära flämtar jag.
– Vilken fin ådrig kuk du har, säger Madeleine och stryker med ett finger längs hela kuken.

Jag bara skälver och skakar i kroppen. Juckar mot hennes bröst. Kan inte hålla mig längre. Håller på att sprängas av kåthet.

– Så här kåt har du aldrig varit förr, säger Madeleine.
– Nej aldrig, flämtar jag och känner hur jag är alldeles knäsvag.
– Du har verkligen en härlig kuk, säger Madeleine och kramar kuken med båda händerna.

Jag tar ett djupt andetag. Känner att sprutet är så nära , så nära, så nära.

– Du har en härlig kropp också. Fina bröstmuskler och läckra magrutor, säger Madeleine och stryker med båda händerna upp över min kropp.

När hon smeker min kropp känner jag hur det rycker i kuken. Jag är på väg att komma! Madeleine skrattar och upphör med att smeka mig. Hon rör mig inte utan tittar bara på kuken. Det slutar rycka i kuken och det kommer inget.Madeleine håller mig på sträckbänken. Sprutet var så nära, så nära men det kom inte.

– Nu var det riktigt nära, säger Madeleine och flinade.

Madeleine tar kuken mellan brösten igen och bröstknullar mig med djupa sköna tag. Det är så galet skönt att känna de stora, tunga brösten runt min kuk. Vilka härligt fasta sköna bröst!

– Vad fan håller ni på med, hör jag plötsligt Charlottes röst.

Madeleine och jag rycker till. Madeleines bröst släpper greppet runt kuken som sprätter rätt upp i luften. Av någon anledning fångar Madeleine upp kuken med handen och håller den i ett fast grepp.

– Jag förstod det här, skriker Charlotte.
– Han ville bara hälsa på, säger Madeleine och ser märkligt road ut och håller alltjämt kuken i ett stadigt grepp.
– Du kan väl för fan släppa den åtminstone, skriker Charlotte.
– Vill du att jag ska släppa den, frågar Madeleine och tittar på mig och kramar samtidigt kuken lite med handen.

Jag är helt mållös. Vet inte vad jag ska säga. Kände först hur kåtheten kom av sig av chocken att se Charlotte. Men nu är kåtheten tillbaka med fullkraft. Situationen är så galen. Samtidigt är jag så galet kåt. Kanske av att visa upp min kåthet. Visa Charlotte sanningen. Visa hur kåt jag är på Madeleines härligt, fylliga jättetuttar. Jag är så vansinnigt kåt att jag inte bryr mig vad Charlotte tycker.

– Charlotte… jag är ledsen… jag tänkte inte, säger jag och känner samtidigt hur Madeleine kramar kuken med pulserande, retsamma rörelser.
– Det har jag väl förstått hela tiden. Som du glor på hennes bröst på rasterna, säger Charlotte som själv tittar på Madeleines bröst nu.
– Är det så? Gillar du mina bröst, frågar Madeleine och ler mot mig samtidigt som hon runkar kuken med små, nästan omärkliga rörelser.
– Ohhhh… Madeleine, får jag bara fram och känner mig helt utlämnad i Madeleines händer och Charlottes ilska.
– Släpp den, skriker Charlotte åt Madeleine.

Madeleine flinar lite åt Charlotte. Kramar kuken med ena handen några gånger. Jag är alldeles skakis i kroppen igen. Känner hur sprutet närmar sig.

– Kan du verkligen ta emot den här stora, frågar Madeleine och tittar på Charlotte.
– Varför skulle jag inte kunna det, svarar Charlotte ilsket och ställer sig helt nära.
– Undrar bara, säger Madeleine och fortsätter krama kuken med handen med allt kraftigare pulserande rörelser.
– Sluta, vad fan du nu håller på med, säger Charlotte och tittar, nästan närgånget, på Madeleines bröst igen.
– Gillar du mina bröst, säger Madeleine med ett flin till Charlotte.
– Lägg av, säger Charlotte och blir blossande röd i ansiktet.

Madeleine fortsätter krama kuken med handen. Samtidigt som hon tittar retfullt på Charlotte. Det är så djävulskt skönt. Madeleines hand kramar kuken med små pulserande rörelser men känns allt mer krävande. Allt intensivare. Hon gör mig galen. Håller mig på gränsen. Jag känner att det är så nära, så nära igen. Jag skälver i kroppen och har svårt att stå stilla. Kuken är så vansinnigt hård, stenhård .. överstyv … det bultar i kuken .. och i hela kroppen …. ollonet så galet uppsvällt .. har aldrig varit så kåt förr. Madeleines hand gör det så vansinnig skönt runt kuken … kramar kuken så underbart med sin hand.

– Sluta, hör jag Charlotte skrika, när sprutet kommer med expressfart längs kukskaftet.

Sperman forsar ut över Madeleines ansikte. Nästa serie sköna stråle träffar henne på hakan och det rinner porrigt ner längs hennes hals och ner över brösten. Kuken pumpar ut det ena jättesprutet efter det andra över Madeleines ansikte och bröst.

– Ojjjj, vilka sprut utbrister Madeleine, men precis när det känns som det håller på att ta slut så tar spruten ny kraft som i en dubbelorgasm.
– Guuud, var det ännu mera kvar, utbrister Madeleine och fortsätter ta spruten över ansiktet som den värsta porrskådis.

När spruten till slut avklingar och Madeleines är helt nedsprutad faller jag nästan ihop av utmattning.

– Ni är inte kloka, säger Charlotte plötsligt men inte längre med samma ilska i rösten.

Charlotte stirrar på Madeleines jättebröst och får något trånande i blicken.

– Hoppas du inte är arg, säger Madeleine till Charlotte.
– Jag har förstått det här hela tiden. Det var väl så här ni gjorde den där kvällen hemma hos dig, säger Charlotte.
– Kanske det, säger Madeleine och får något lurigt i blicken och tar några steg på gräsmattan.

Det rinner floder av min vita sperma på Madeleines stora, solbruna bröst när hon går där barfota i gräset.

– Du kan väl torka bort det där, säger Charlotte uppfordrande.
– Det är väl fint. Nyttigt för brösten och huden, säger Madeleine retsamt.
– Ta bort bort det, säger Charlotte igen.
– Nej, det känns så sexigt med sperma på brösten, retas Madeleine och går stolt med sperman rinnande på brösten.

Verkar nästan som Madeleine ser min sperma på sina bröst som en trofé som hon vill visa upp. En trofé som hon tagit från Charlotte. Madeleine fick min sperma istället för Charlotte.

– Ta bort det, säger Charlotte igen.
– Då får du ta bort det, säger Madeleine och kommer fram mot Charlotte.
– Vaaa… jag, säger Charlotte.
– Jaa du, säger Madeleine och putar med brösten och ställer sig så nära Charlotte hon kan.
– Skulle jag ta i dina bröst… aldrig, säger Charlotte.
– Du behöver bara stryka bort sprutet om du stör dig på det, säger Madeleine.

Charlotte blir tyst och bara stirrar på de stora brösten en lång stund. Så sträcker Charlotte ut en hand men ångrar sig. Plötsligt så nästan kastar sig Charlotte över Madeleines bröst. Charlotte kramar med ivriga händer de stora spermadrypande brösten. Madeleine får nästan ta spjärn av Charlottes anstormning. Charlotte gnider och masserar in min sperma över Madeleines bröst och sedan suger hon girigt på de stora, styva bröstvårtorna.

Charlotte stönar och knyr av njutning när hon fullständigt ger sig hän i Madeleines jättebröst.

– Jag tror du gillar dom, säger Madeleine och kan inte hålla tillbaka en flämtning.
– Ohhh Guuud! Vilka härliga tuttar!! Älskar dina stora bröst, stönar Charlotte.
– Vill du rida på dom, frågar Madeleine.
– Vadå .. hurdå rida på dom, frågar Charlotte.
– Ta av dig näck så visar jag, säger Madeleine.
– Inte här. säger Charlotte.
– Finns ingen som ser oss. Jag brukar sola näck här, säger Madeleine.
– Du är inte klok. Ska jag ta av mig här, säger Charlotte med darr på rösten.
– Om du vill rida på mina bröst. Vill du det, frågar Madeleine.
– Jag vet inte hur man gör, säger Charlotte men börjar ta av sig kläderna.
– Jag kan också ta av mig näck, säger Madeleine och kliver ur sina bikinitrosor.

Snart står Charlotte där naken och skyler sig delvis.

– Jag tycker om dina fina bröst, säger Madeleine och smeker Charlotte över de små brösten så bröstvårtorna blir styva.
– Tycker du flämtar Charlotte, som verkar jättekåt.
– Du har en fin kropp också … och en fin rakad fitta, säger Madeleine och för upp en hand mellan Charlottes ben.

Charlotte kniper till och stönar.

– Du är kåt va … jättevåt mellan benen, säger Madeleine.
– Jaaaa, stönar Charlotte.
– Är du kåt på mina bröst, säger Madeleine upphetsad.
– Jaaaa, jättekåt, säger Charlotte och kramar Madeleines bröst intensivt .. trycker ihop brösten och suger våldsamt på bröstvårtorna.

Charlotte blir jättekåt när hon kramar och suger Madeleines bröst. Charlotte tappar alla spärrar och juckar skamlöst med fittan mot Madeleines ena ben.

– Vill du känna fittan mot mina bröst, frågar Madeleine.
– Jaaaaaaa, nästan vrålar Charlotte.

Madeleine lägger sig ned på rygg på gräsmattan. Hon säger åt Charlotte att sätta sig grensle över brösten. Charlotte sätter sig ivrigt grensle över de stora brösten och trycker fittan mot ena bröstklotet. Charlotte stönar högt och ljudligt av att känna Madeleines stora, fasta bröst mot fittan. Gnuggar fittan först mot det ena bröstet och sedan det andra. Charlotte stannar upp ibland och bara njuter. Njuter av att bara känna de stora, tunga brösten mot fittan. Låta blygdläpparna omsluta bröstvårtorna och gnugga. Gnuggar sedan fittan över hela jättebrösten igen. Gnider in fittsaften över allt på brösten.

– Ohhhhhh, Gud så sköööönt, stönar Charlotte och särar lite på sina blygdläppar så klittan kommer åt Madeleines ena bröstvårta.

Charlotte gnuggar klitten mot bröstvårtan… allt intensivare… och plötsligt skriker Charlotte ut sin våldsamma orgasm över Madeleines bröst. Orgasmen varar länge och Charlotte sitter kvar med slutna ögon.

– Det var det skönaste någonsin, säger Charlotte.

När Madeleine reser sig upp är brösten blanka av min insmorda sperma men också av Charlottes fittsaft. Madeleine kommer fram till mig och är jättekåt. Hon suger in min kuk och får snart nytt liv i den.

– Jag bara måste få din stora kuk, säger Madeleine.

Charlotte tittar storögd på när min kuk tränger in i Madeleines blaskvåta fitta. Madeleine vrålar av kåthet när kuken fyller upp henne. Det går nästan på en gång för henne och hon bara skakar i en galet kraftig orgasm. Men det sprutar inte för mig. Jag frågar Charlotte om hon vill.

– Klart jag vill, säger Charlotte som tittar triumferande på Madeleine när kuken tränger in.
– Du som inte trodde jag kunde ta emot den, flämtar Charlotte.
– Du är en härlig tjej. Klart du kan ta emot en stor, härlig kuk säger Madeleine.

 

Forts följer?

Previous post

Anna...

Next post

Carina på nya Äventyr

1 Comment

  1. Profilbild
    smartan
    11 maj, 2014 at 16:55 —

    KANON-BRA… Det ska vara massor med sperma över tjejerna…
    Skriv en fortsättning…

Leave a reply