AgePlay

Sambons dotter

Jag heter Pelle och är 42 och har ett lantbruk. Jag har en go gumma, Fia som är 43, och hennes två barn sen ett tidigare förhållande, Magnus på 16 och Malin på 14, det skiljer alltså ett och halvt år på dem.

Fia och jag har känt varann sen vi var små, vi gick i olika skolor på låg o mellanstadiet men på högstadiet gick vi på samma skola och till och med i samma klass. På gymnasiet gick jag och utbildade mig till lantbrukare och Fia gick samhäll.

Vi träffades kort efter att hon skilt sig och hon hade i princip ingenstans att ta vägen. Självklart lät jag dem bo hos mig och med tiden utvecklades en kärleksfull relation mellan oss

På vårkanten är det hektiskt och mycket att göra. Det blir en hel del traktor kört och i min stora Masey Fergusson så finns det plats för barnen att åka med. Det finns ju bara ett säte och där sitter ju jag, och nu har dom blivit väl stora för att sitta i mitt knä, men dom brukar få ner sina rumpor snett bakom mitt säte bland reglagen. Jag tycker det är trevligt att ha lite sällskap då det kan bli ganska långa dagar annars.

Malin är den som brukar åka med mest, vi är väldigt öppna mot varandra. Vi brukar diskutera om det mesta och skäms inte för att gå nakna i varandras sällskap och vi brukar basta tillsammans hela familjen. Hennes bröst har vuxit det senaste året och faktiskt blivit lite större än mamma Fias och är framför allt naturligtvis fastare!

En fredag i maj kom Malin springandes från skolan, iförd en kort kjol och en liten gulvit tight topp, som när den köptes var stor men i och med att Malins byst tilltagit blivit tight. Brösten avtecknade sig tydligt men skumpade bara lite upp och ner, trots att hon ingen BH hade. Den tjocka tröjan hade hon över armen och några böcker i skolväskan. Jag stannade till och lät henne klättra upp i traktorn. Snabbt var hon på plats till vänster strax bakom mig.

Vi pratade lite om hur hennes dag hade varit, men ganska snart såg hon drömmande ut. Efter några vändor var åkern redo och jag skulle lyfta harven med hydralarmarna så Malin var tvungen att flytta på sig. Hon såg lite frågande på mig när jag sa att jag behövde komma åt spakarna som hon satt på. Hon tog sig upp och när jag tog tag i reglaget så kändes det både varmt och fuktigt. Jag tittade på Malin och konstaterade att hon blivit lite rosig om kinderna.

Jag kände dessutom att reglaget vibrerade i takt med motorn och förstod då varför hon var så pigg på att åka med mig i traktorn. Nu hade ju Malin dessutom bara en kort kjol på sig och tunna tanga trosor som inte var mycket i vägen. Vi åkte över på nästa åker och jag släppte ner hydralarmarna och reglaget kom åter i “rätt” läge rätt för att Malins fitta och klitoris skulle kunna bli masserad. Vi åkte upp och ner för åkern, samtidigt som jag tittade snett bakåt då och då. Såg hur Malin satt med stängda ögon, hon gled lite grann fram och tillbaks och färgen på hennes kinder hade helt klart blivit rödare. Min egen kuk, hade vaknat redan när jag kände värmen och fukten på reglaget och just nu stod i stram givakt. Jag fejkade till ett motorstopp och kollade på Malin.

Direkt så rynkade hon på pannan, tydligen så befann hon sig i en erotisk dröm hon slog upp ögonen och nästan direkt insåg hon sin pinsamma situation. Hon mötte mitt leende ansikte och rodnade med hela sin kropp. Allt okej? frågade jag. Mmmm, svarade Malin och skruvade lätt på sig. Jag ska starta upp traktorn igen, sa jag och blinkade åt henne. Hon tittade på mig och log. Vi rullade på med mig tittande allt som oftast på Malin, som såg ut att njuta.

– Är det skönt? frågade jag utan att titta på henne.

Jag fick inte något svar direkt så jag harklade mig och frågade igen

– Är det skönt?
– Vad menar du frågade hon? trots att hon mycket väl visste vad jag menade.

Jag sa inget utan vi åkte ett tag till. Sen tittade jag på henne och våra ögon möttes, hon bara log och nickade. Jag förstod att hon tyckte det var mycket skönt och spännande då hon stängde ögonen igen och började andas häftigare.

Detta med att ha en ung tjej alldeles jämte sig, iförd endast en kort kjol, som var sexuellt upphetsad gjorde sig påmint mellan mina ben. Vad som försiggick inne i traktorn hade dessutom börjat kännas i luften, det luktade kåt kvinna även om hon var ung! Och det som gjorde allt så mycket mer spännande var det faktum att hon var min sambos dotter.

Jag har aldrig gjort någonting rent fysiskt även om tankarna har kommit till mig oftare och oftare. Hur som helst så rullade vi vidare och rätt som det var, efter någon minut, kände jag Malins hand på min axel och hörde samtidigt ett långt utdraget stön från henne.

Hon vibrerade hela hon och bad mig stanna traktorn. Hon pustade ut och sa att det var första gången som det hade varit så skönt, det hade varit skönt tidigare också men då hade hon varit klädd i jeans och vibrationerna hade dämpats. Som det var idag så hade hon ju bara en kort kjol på sig, trosorna som inte var ivägen så mycket hade till och med glidit undan och skjutreglaget hade haft direktkontakt och till och med glidit in några centimeter.

Hon sa att hon inte visste vart hon skulle ta vägen, det kändes så underbart. Malin var öppen och rakt på, hon berättade hur skönt det var, hon frågade mig jag tyckte det var, hur jag reagerade av att ha henne kvidande av lust mindre än en halvmeter bort. Jag vände lite på stolen, lutade mig bakåt och visade upp mitt tält i byxorna. Hon tittade storögt på mina byxor som spändes upp av min hårda kuk.

– Får jag känna på den frågade hon lite tyst utan att släppa den med blicken.
– Visst, svarade jag och så kände jag hennes späda flickhand stryka på tyget utanpå min hårda kuk.
– Vi kanske till och med kan släppa ut honom, sa Malin, han behöver nog luftas. Vill du att jag ska… frågade hon mig och tvekade men fortsatte utan mitt svar.

Hon började ivrigt knäppa upp mina byxor men jag fick hjälpa henne för tyget i byxorna var spänt som ett trumskinn. När hon drog bort kalsongerna så flämtade hon till häftigt

– Så stor den är, den där kommer jag aldrig….

Hon tystnade och bara stirrade på min kuk. Hon fortsatte att stirra på den och frågade om hon fick känna på den. Utan att att heller här vänta på mitt svar så lät hon sin hand försiktigt smeka över den halva av ollonet som stack upp. Hon tog tag runt förhuden så gott hon kunde och drog mjukt och försiktigt ner den och blottade hela ollonet.

Jag stönade djupt för det kändes helt enkelt underbart och våra blickar möttes och hon log.

– Är det skönt frågade hon. Hur ska jag göra, fortsatte hon, jag har ju aldrig sett en sån här, ännu mindre känt på en. Förresten, vad kallar du din….?
– Det beror på hur stor den är svarade jag. När den är slapp kallar jag den snopp men när den är som nu så säger jag kuk… vad kallar du den?
– Jag vet inte, svarade hon, den är så stor och hård men samtidigt så len och mjuk. Kuk låter bra… hård kuk.

Hon drog förhuden så sakta och försiktigt upp och ner samtidigt som hon höll om och smekte pungen med andra handen. Hon gick sig ner på knä, så gott det nu gick bland pedalerna, och kom därigenom riktigt nära min kuk med sitt huvud, hon släppte varken taget om kuken eller pungen när hon gick ner på knä utan fortsatte att dra förhuden upp och ner i en jämn skön takt.

Hon skulle inte kunna fortsätta speciellt länge till utan att jag kom. Hon rörde sig lite mot mig så att jag kunde känna hennes tunga andhämtning med min kuk. En klar droppe av försats syntes precis vid min urinrörsmynning.

– Får jag… frågade hon, men utan att heller nu invänta mitt svar så böjde hon sig lite framåt och stack prövande ut tungan och slickade i sig droppen. Mmmmm, va gott. Hon fortsatte pussa mitt ollon med sina läppar, jag bara tittade, stönade och njöt. Det här kändes bättre än de bästa fantasierna.

Jag sa åt henne att ta det lugnt om hon inte ville ha min sperma över hela ansiktet.

– Vadå, frågade hon, sperma är ju sånt som krävs för att göra barn och det är väl fullt naturligt?
– Jo, sa jag, men jag sprutar välidgt mycket och det du gör tycker jag är så skönt, ungefär som du hade det skönt förut, så snart så kommer det sprutande.

– Mhmmm, sa hon och tittade fundersamt på min kuk men fortsatte trots att jag varnat henne och efter några drag upp och ner så sköt den första strålen rakt upp på hennes kind och i hennes hår, hon öppnade sin mun och tog den andra strålen i sin mun och smakade försiktigt på sperman.

Hon slöt läpparna om mitt ollon och försökte hålla min sperma i sin mun men jag kom i den största orgasmen någonsin och snart var hennes mun full. Kuken åkte ut och sprejade ner hennes näpna söta lilla ansikte rejält. Det rann sperma från hennes kinder ner på hennes topp som nästan var för liten, den smet åt runt hennes välformade byst och bägge bröstvårtorna avtecknade sig tydligt, man kunde se att hon var kåt!

Malin tittade upp på mig när min kuk slutat spruta. Hennes ansikte var dränkt av min varma sperma. Hon log och slickade sig om läpparna.

När jag har kommit så blir jag glad och ibland börjar jag till och med skratta och nu var inget undantag. Malin såg så underbart go ut med sitt ansikte fullt med min sperma.

– Spotta där, sa jag, och pekade ner på golvet jämte hennes fötter.
– Är du galen? Det är ju jättegott sa hon och torkade sig om mungiporna. Malin tittade ner på den blöta toppen, undra va mamma ska säga om min topp, den är ju alldeles nersprutad. Du kan ju alltid ta av den och säga att du spillt någonting på den i skolan föreslog jag.

Bra sa hon och drog den spontant över huvudet. Hennes bröst var större än mamma Fias, och dom var klart mycket fastare, hon hade ingen BH på sig för att hon inte behövde någon men brösten guppade lite upp och ner i takt med hennes rörelser, dom såg underbara ut.

Jag fångade upp Malin bakifrån och gav henne en kram, jag tog tag om hennes bröst och frågade om hon tyckte det var skönt. Mmmmmm, speciellt när man klämmer lite runt vårtorna, då killar det i musen, sa hon. Jag klämde och nöp lite och hon började skruva på sig igen, vi tittade på varandra o log. Vi får göra om det här för jag tycker det var mysigt, sa hon, och jag kramade Malins bröst lite extra. Mmmmm, det tycker jag också, svarade jag, men vi behöver väl inte säga något till mamma, inte än i alla fall? Nej, det här är vår lilla hemlis, svarade hon, och fnissade till. Jag ska hem och göra läxorna nu, fortsatte hon, och öppnade dörren och klättrade ner, hennes bröst guppade föra varje steg hon tog. Jag ska ut och kissa sa jag.

Malin tittade på mig och frågade om hon fick titta på. Det får du väl svarade jag samtidigt som jag klättrade ner efter henne. Gylfen var fortfarande öppen och kalsongerna var nerdragna under pungen, snoppen hade krympt betydligt även om svällkropparna inte var helt tomma. Får jag hålla i den frågade hon när jag precis hade börjat tömma blåsan.

Ja visst svarade jag samtidigt som jag såg mig omkring, grannarna kunde ju missförstå alltihop om dom såg oss. Malins lilla hand kändes helt underbar när hon tog runt min snopp och jag smekte och masserade åter igen hennes bröst. Svällkropparna började fyllas igen då hon mjukt och försiktigt drog tillbaka förhuden för att se ollonet växa och min snopp började åter bli värdig att kallas kuk. Strålen med urin började få svårare att och jag fick ta i mer för att tömma blåsan.

Vad lustigt att bara min hand kan få din snopp att växa så som den gör, sa Malin med blicken fäst på mitt vid det här laget sprängfyllda ollon. Jag pumpade fram urinet stötvis genom att knipa med analen och snart kom det inte mer. Hur gör vi för att torka av den, frågade hon vidare. Vi får väl skaka av den svarade jag.

Det här var ju bara för bra och för mycket på en och samma dag. Men Malin och jag har förstått varann nästan för bra hela hennes uppväxt. Vi har ofta tittat på varann och börjat skratta, nästan gjort Fia svartsjuk.

Previous post

Stjärnskådning

Next post

Kicki smakar ungkuk

No Comment

Leave a reply