AgePlay

Saga på egen hand…

Saga heter jag. Jag är nu 15 år gammal och älskar att skriva om mina upplevelser. Hoppas många får njutning av att läsa om mig.

Mina föräldrar hade just åkt iväg över helgen. Två hela dagar hade jag ensam hemma, till att göra precis vad jag ville. Jag började med att ta av mig alla kläder och sätta igång badvattnet. Jag stod där naken i badrummet och betraktade min unga välformade kropp i spegeln. Jag blundade och började långsamt utforska min kropp med händerna. Mina lår som, tack vare dans, var välformade. Min rumpa som nog de flesta tjejer skulle göra allt för att ha, och som de flesta killar skulle göra allt för att stoppa sina små hårda sprutande kukar i.

Allt det övergår till min ganska smala midja och upp till mina bröst. För att vara 15 så är mina bröst ganska stora. C kupa för att vara exakt. Mina bröst har växt något otroligt på sistone och hormonerna i kroppen har gått över styr.

Jag är kåt i princip hela tiden och har börjat onanera som galen. Att massera min klitta och knulla mig själv med fingrarna eller en leksak är något jag gör dagligen. Jag har inte haft sex med någon än, men jag har runkat av en killkompis till mamma, ja han var kanske lite för gammal men hans kuk var underbar och jag runkade den tills sperman stänkte över hela mitt ansikte.

Mitt enda mål i livet är just nu att få en kuk i mig. Jag bryr mig inte vems, bara jag blir knullad tills det svartnar för ögonen så är jag nöjd.

Så nu stod jag där, naken, och badkaret precis fyllt till brädden. Jag klev ner och kände det varma vattnet kittla mig mellan benen. Jag förde handen ner mot fittan och kände att det nog var dags att raka sig. Det var i för sig bara lite stubb, men jag vill helst alltid vara slätrakad. Jag rakade snabbt bort stubben och smekte mig neråt igen. Jag började smeka mig själv på klittan långsamt, samtidigt som jag smekte mitt högra bröst. Bröstvårtorna var hårda trots det varma vattnet och mina smekningar blev snabbare och snabbare. Jag smekte mig själv snabbt tills armen var helt öm och var tvungen att vila. Orgasmen var inte långt borta, men så roligt skulle jag inte ha det än!

Jag såg mig om efter ett lämpligt föremål att knulla mig själv med, men hittade inget. Jag gick upp ur badkaret och torkade mig lite snabbt. Sprang upp på övervåningen och in i mina föräldrars sovrum. Fick snabtb öppnade morsans sängskåp. Och där låg den. En stor dildo, säkert 25 cm lång. Formad precis som en riktig kuk. Just längden var inte det som var värst nu utan den var rejält grov också. Löskuken var säkert 22cm i diameter där den var som störst och den där skulle jag snart försöka trycka in i min våta oskuldsfitta.

Jag bestämde mig för att kalla den “Farbror Tom” så det blev mer personligt. Tom var en annan av mammas killkompisar som jag tyckte var urläcker.  “Farbror Tom” hade en praktisk sugkopp i änden så när jag kom tillbaka till badrummet så satte jag den mitt på golvet. Den vajade lite lustigt och jag kände kåtheten strömma genom min kropp. Jag satte mig ner på huk med löskuken vajande precis under fittan. Hur i all sin dar skulle jag få in den i mig?

Jag böjde lite mer på benen och förde min fitta närmre. Toppen av “Farbror Tom” tryckte mina yttre blygdläppar hårt åt sidan och jag stönade till. Den stora ollonet passerade öppningen hyffsat lätt men sen tog det stopp. Jag SKULLE ha den i mig. Jag började jucka lite försiktigt nedåt och kände hur “Farbror Tom” trycktes mer och mer inåt. Men det gick inte hur jag än försökte, jag var för tight.

Jag förde in två fingrar i mig själv och kände på fittsaften. Jag var riktigt våt, men jag insåg också att jag nog behövde glidmedel för att kunna få in “Farbror Tom” i min fortfarande oknullade fitta. Jag sträckte mig efter en liten flaska babyolja som jag klickade ut på löskuken. Jag fantiserade om att det skulle vara Toms stora kuk som jag runkade av på riktigt och att den snart skulle fylla mig med hela sin längd.

När “Farbror Tom” var täckt av olja tog jag och smörjde in mig själv också. Började uppe vid halsen, fortsatte ner mot brösten och ner mot fittan. Jag smörjde in hela fittan, både inne och ute och greppade tag i “Farbror Tom”, eller löskuken som det egentligen var. Nu gick allt så mycket lättare. “Farbror Tom” kom in flera cm innan det tog emot för första gången. Jag grät av hur uttänjd jag var. Det sved verkligen, men jag ville verkligen ha den i mig. Jag pressade den inåt och särade på benen ännu mer. Nu var den säkert 5cm inne. Jag började rida flaskan och kände hur den trycktes mer och mer in i min trånga fitta. Jag började fantisera om att Tom låg under mig och att jag red hans  kuk. Plötsligt ändrades drömmen och det var den snygga vikarien vi hade innan jul som spetsade min fitta. Sedan gick tankarna över på min 25 åriga kusin som syndaktigt nog gjorde mig sjukt kåt. Därefter började jag tänka på min bästa kompis Jacquelines styvpappa, vars sperma jag för ett tag sen fick över hela mig efter en avrunkning. Jo jag vet… inte så smart att leka såna lekar med sina kompisars pappor.

Nu var “Farbror Tom” så långt inne i mig som den bara förmådde. Jag skrek högt och vrålade ogenerat ut namnen på de män jag nyss fantiserat om. Orgasmen var inte riktigt där än så jag började smeka mig själv på klittan samtidigt som jag red den 25 cm långa och 22 cm grova löskuken. Min kropp exploderade av hormoner och kåthet, men orgasmen kom inte. Samtidigt som jag red löskuken och samtidigt som jag snabbt smekte min klitta, förde jag även med vänsterhanden in ett finger i analen. Jag började pulla mitt analhål och fantasierna gick över i riktigt porriga scener. Min lärare som med sin grova manskuk knullade min tidigare oknullade tonårsfitta och min kusin som samtidigt knullade mig i röven. Snart var drömmen tillbaka hos Tom. Snygga, manliga Tom. Eller “Farbror Tom” som jag kallade honom. Jag böjde mig svagt framåt och lät fittan pressa ner över de sista centimetrarna på löskuken.

– Åh fy fan… Knulla mig, farbror Tom, Skrek jag rakt ut.

Tanken på att Tom låg under och råknullade min unga fitta var så underbar. Ganska snart kände jag de första vågorna och och det svartnade för ögonen när orgasmen sprutade ut i form av fittsaft och svett. Min lilla fitta gav från sig höga “pruttljud” när jag kom och det rann ur mig som en flod och jag föll ihop på golvet.

“Farbror Tom” var fortfarande djupt inuti mig och mitt långfinger var kvar i analen. Jag låg och skakade i nästan en halv minut och bara skrek och stönade ut den skönaste orgasmen jag någonsin fått.

Jag såg på klockan, två timmar hade jag varit i badrummet och onanerat. Det krävs lite för att få en tjej att komma tänkte jag, men fan vad värt det var. Undrar om det var lika bra för “Farbror Tom”…

Previous post

Att hämnas en hämnd...

Next post

Galna systrar...

No Comment

Leave a reply