AgePlay

Sabinas äventyr

Sabina Sjögren satt på flickrummet tillsammans med kompisen Viktoria och filosoferade som så många gånger tidigare om pojkar, kärlek… och om sex. Ingen av dom hade någon större erfarenhet på området men Viktoria spelade erfaren för att inte verka dum.

– Du, Viktoria, hur kysser man en kille, frågade Sabina.

– Tja, man plutar med läpparna, ungefär så här, svarade Viktoria och gjorde en nästan grimasliknande mimik som fick Sabina att halvt skratta ihjäl sig. En brottningsmatch följde mellan tjejerna som slutade med att Viktoria satt på Sabina och kittlade henne tills hon skrek.

– Viktoria, har du legat med någon kille, frågade Sabina plötsligt och utan förvarning.

– Varför vill du veta det, frågade Viktoria en smula generad.

– Jag vill bara veta hur det känns, om det är skönt eller äckligt, svarade Sabina.

Viktoria kunde inte ljuga för sin bästis hur väl hon än ville hålla masken, hon fick medge att hon ännu inte hade gjort det fast tillade att det var nära med Max, den snyggaste killen i klassen. Dom hade haft föräldrafritt hos henne en helg i höstas och plötsligt hade han velat att dom skulle gå upp till hennes föräldrars rum och kelas. Däruppe hade han slitit av henne tröjan och BH: n och legat och sugit hennes bröst.

– Var det skönt, avbröt Sabina.

– Gissa, sa Viktoria. Det var som att flyta omkring på moln, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så skönt var det och hans kyssar… dom var helt underbara! Det gick för mig direkt!

– Hur känns det när det går, frågade Sabina.

– Svårt att säga… det liksom rusar varma vågor uppför ryggraden sedan är det som om något brister inom en. Sedan blir det väldigt blött mellan benen på en.

– Fick du se hans…

– Kuk menar du? Jodå och den var grov, den stod ut ur hans brallor. Han ville att jag skulle känna på den medan han sög på brösten.

– Hur kändes den? Sabina lät riktigt upphetsad av nyfikenhet.

– Vad tror du? Helskön och grov, nästan som en batong, hård som sten.

– Ville du inte ha den då?

– Självklart! Det värkte rent av därnere efter att få ha den i mig.

– Men vad hände då?

Viktoria stannade upp och tittade upp i taket sedan flinade hon och sa:
– Det gick för honom redan då jag rörde vid kuken, se small han bara av… Hans kompisar hjälpte mig att bära ut honom. Veckan därpå gick han omkring på skolan och skröt om vilket ligg jag varit och hur han tagit mödomen av mig. Såvitt jag vet sitter den ännu kvar… killar!!

Tjejerna låg på sängen och nästan tjöt av skratt då Viktoria berättade att hans läppar nästan torkat fast vid hennes bröst så det kändes som om någon rev loss en bit tejp då hans läppar lossnade. Dom satt tysta en stund, bägge tjejerna var uppslukade av samtalsämnet och Viktoria som ofta var drastisk till naturen kom snart på en idé.

– Vill du veta hur det känns, Sabina? Jag kan hjälpa dig om du vill.

– Jag vet inte riktigt… menar du att vi… du och jag… ska…

– Varför inte, vi är ju kompisar du och jag, eller hur? Vi har väl inget att skämmas för inför varandra, vi känner ju varandra, eller hur?

– Jamen, är man inte lesbisk då…?

– Äh det är bara vad folk säger som ska sätta etiketter på allting. Vi behöver ju öva oss tills vi bägge får en kille. Du vill väl känna hur det känns på riktigt, menar jag.

– Javisst, men… du och jag…

Viktoria var alltid förslagen då det gällde. Sabina hade känt henne ända sedan sjuan och känt sig ganska trygg med henne eftersom hon kunde snacka omkull alla hennes tidigare plågoandar. Men det gjorde också att ingen kille vågade sig i närheten av dom till Sabinas stora förtret. Det var så nära ibland ända tills Viktoria öppnade munnen… Ärligt talat började hon bli ganska less på Viktorias överbeskyddarfasoner, deras kompisrelation hade varit i svängning nu ett tag men Sabina hade beslutat sig för att ge henne ännu en chans innan hon dumpade henne.

– Äger din morsa en dildo?

– En vaddå?

– En löskuk helt enkelt, det har alla morsor, min har en svart i gummi under madrassen, jag har sett den, fast hon skulle bli grymt förbannad på mig om hon upptäckte att jag fifflat med den eller ens vet om dess existens.

Strax började tjejerna sin upptäcktsfärd i morsans rum och mycket riktigt, längst inne i ett skåp så fann dom en stor dildo i svart gummi med spännremmar och allt. Den hade kukar på bägge ändar något som väckte bägge tjejernas förvåning och förtjusning.

– Trodde aldrig att morsan ägde en sådan, hon och farsan har alltid verkat ha det så bra.

– Alla kvinnor har hemliga drömmar, sa Viktoria. Din morsa har kanske velat ha mer än din farsa kunnat ge. Kanske drömmer hon om att eran granne, Jakob eller vad han heter sätter på henne då hon använder denna.

– Äh, vad du surrar, svarade Sabina.

– Iväg med dig till badrummet, sa Viktoria. Nu ska vi förbereda dig för älskog!

Väl inne blev Sabina beordrad av Viktoria att raka musen. Ovant och en aning osäkert åtlydde hon befallningen. Sprutade på raklödder på hårtofsen sedan tog hon några drag med farsans rakhyvel. Hon lämnade en liten trekant ovanför, i övrigt åkte de övriga håren snabbt av och snart satt hon där bar och len som ett barn kring musen. Efter avklarat uppdrag ledde Viktoria in henne tillbaks in i flickrummet. Där hon fick ta på sig svarta nätstrumpor och det röda raffsetet som hon köpt sig i smyg för en månad sedan på Viktorias uppmaning förstås. Röda pumps skulle hon också ha på sig, väl där sminkade Viktoria henne till oigenkännlighet. Viktoria var mycket duktig på makeup och kunde ta fram det bästa i ett ansikte. Hon målade också Sabinas naglar i körsbärsröd nyans, en färg hon påstod killarna är tokiga i.

Sanningen var att Viktoria gått och kåtat upp sig rejält på Sabina, det var så mycket i Sabina som Viktoria önskat hon hade – Sabina hade utseende som få på skolan kunde matcha eller mäta sig med fast hon var lyckligt omedveten om det, en sak som Viktoria också ansträngde sig för att hon inte skulle få reda på då hennes mentala övertag då skulle vara historia. Sabina var dessutom begåvad i det mesta; gymnastik och sport, matte, konst, slöjd och målning, hon kunde dessutom uttrycka sig verbalt som få, fick alltid beröm vid högläsning och uppsatser. Viktoria ville bli så mycket Sabina fastän sanningen strax därpå träffade henne som ett cementblock.

Sabina kände sig både underlig och smickrad på samma gång. Det var en mysryslig känsla som hon inte upplevt innan. Där satt hon, målad nästan som en porrstjärna och i de syndigaste kläder hon någonsin klätt på sig. Fast en annan lika stark känsla bemötte den ovana känslan, en känsla av integritet och självsäkerhet som var lika ny för henne.

– Har du en kamera? Det här måste vi bara ha kort på att ge bort till killar som vi vill ha. Hon tog ett par bilder av Sabina i olika poser, speciellt en där Sabina brisade vitt med benen isär.

– Du är skitläcker, Sabina, utbrast Viktoria nästan med eufori i rösten. Du ser ut som en utvikningsbrud i Slitz!

– Säkert, sa Sabina lätt rodnande bakom rougen.

– Killarna skulle slåss om dig om dom fått se detta! Nu kände även Viktoria att det började gå varma vågor innanför henne, hon började sava rejält nertill.

– Nu till experimentet, vi måste binda för dina ögon och händer först.

Viktoria förband hennes ögon och lade henne ner på sängen. Därefter säkrade hon hennes händer vid sängstolparna med frottéhanddukar. Sedan satte hon på stereon och valde en CD med smekande soulballader. Hon tog en gåspenna från skrivbordet och började dra med den upp och nedför Sabinas välutvecklade kropp, samma kropp som Viktoria betraktat med avundsjuka blickar ända sedan hon fullkomligen exploderat i växten i åttan och fram tills nu. Innan dess gick hon under öknamnet ”tretum-nian”, men nu höll alla i skolan samfällt käft. Istället kokade avundsjukan under ytan i synnerhet hos medlemmar av det egna könet. Alla på skolan trånade efter den okontaktbara Sabina.

– Det är väl inget farligt nu, va, Viktoria, sa Sabina där hon låg fastbunden, helt utelämnad åt Viktoria.

– Lugn, bara lugn, Sabina, nu ska du invigas i kärlekens hemligheter min vän, svarade Viktoria

Sabinas bröst var mycket större än Viktorias, hennes händer förmådde inte ens att måtta om dem med händerna. Hennes kroppsformer var också mycket mer tilltagna än hennes. Hennes ansikte var mycket snyggare, näsan och munnen var perfekt, håret silkeslent och lockigt blont och som för att göra det hela värre var hon också utrustad med de vackraste blåa ögon hon någonsin sett. Viktoria kände sig ofta som en grå kråka vid sidan av Sabina. Fast Viktoria hade talets gåva och med den kunde hon skyla sina brister. Hon njöt av att ibland kunna dominera Sabina, inte alltid för hon hade också skinn på näsan och kunde snäsa av henne med råge då hon lessnade men för tillfället fick Viktoria fria tyglar.

Men nu var ett sådant tillfälle då hon fick dominera henne och det tänkte hon ta ut med råge. Även Viktoria hade känt på sig att Sabina ville bryta kontakten snart och det låg smått en desperation över Viktorias tilltag nu. Hon ville bara inte mista sin kompis Sabina som fått henne att känna det egenvärde hon aldrig haft. Hon njöt av killarnas blickar och busvisslingar när dom var ute på stan även om hon förstod att det mesta var tillägnat Sabina. Hon skulle verkligen bli den där gråa kråkan om hon inte kom på något sätt att vinna över Sabina på sin sida igen.

Gåspennan vandrade längs med Sabinas av upphetsning knottriga hud. Viktoria lät den rotera på känsliga ställen som magen och låren. Sabina ålade sig stönande på sängen. Slutligen lät hon den stanna vid bröstvårtorna och roterade den runt vårtgårdarna. Sabina stönade ljudligt. Bröstvårtorna reste sig till sin tredubbla storlek och blev hårda som stålkulor. Viktoria kunde inte hålla sig utan nöp försiktigt på dom varvid Sabina reste på kroppen.

– Hur känns det, frågade Viktoria.

– Sköööönnnttt! Fortsätt!

Viktoria lät gåspennan finna sin väg ner till skrevet. Sabina skrViktoriade stort som svar på behandlingen och slutligen kittlade Viktoria hennes blygdläppar med fjädern. Läpparna svullnade direkt och det började rinna utmed dom. Det såg till slut ut som en jättelik köttros där mellan benen, den var det vackraste Viktoria sett, så praktfullt och perfekt stilig skapelse. Vad var en kuk i jämförelse med en fitta? Ingenting! Sabina var rejält kåt nu, hon darrade upphetsat och musklerna var stenhårda av spänningen, hon låg med underlivet upprest och juckade upp och ner i takt med gåsfjäderns beröring.

Viktoria kände en konstig känsla som hon till slut inte kunde bemästra. Hon slet av sig sina kläder och ställde sig bredvid Sabinas heta kropp. Hon gned sin kropp mot hennes, bröstvårtorna möttes och styvnade ordentligt på bägge tjejerna. Sakta började hon smeka hennes hår och läppar ner till brösten som hon kramade om mjukt och metodiskt… och länge. Sabina fick en smärre chock men på det hela taget blev hon ännu kåtare än tidigare. Viktoria lade sin kropp mot Sabinas och började gnida mot henne upp och ner. Sabina reste på nytt sitt underliv mot hennes, deras fittor möttes. Sabina upplevde en otrolig sensation då Viktorias fitthår strök mot hennes blygdläppar, hon riste till av fröjd. Viktoria lät fittan rotera mot Sabinas, deras blygdläppar möttes i en kyss. Viktoria gnuggade frenetiskt sin fitta mot henne, Sabina suckade ljudligt.

Då Viktorias läppar slöts om hennes bröstvårta var det som om något gick sönder eller brast inuti Sabina, en varm flodvåg av njutning sköljde igenom henne stor som alla norrlandsälvarna sammantaget. Viktoria smaskade och slickade också andra bröstet medan hennes fingrar sökte sig till Sabinas fitta. Väl där lät hon fingret glida längs med slidan. Sabina kved och pep om vartannat, hennes underliv guppade upp och ner som att hjälpa Viktoria på traven. Slutligen möttes dom bägge i en lång kyss.

– Får jag fortsätta eller vill du jag ska sluta, frågade Viktoria. Vill du sluta så gör jag det nu, vi är ju bästisar, eller hur?

– Fortsätt… snälla du fortsätt, viskade Sabina hest.

Viktoria böjde sig ner och lade sig tillrätta mellan Sabinas ben. Hennes tunga började slicka runt och kysste låren ända ner till blygdläpparna. Hon sträckte fram sin tungspets och vidrörde hennes klitoris. Sabina studsade till av beröringen. Viktoria sög på den och Sabina skrek till ljudligt och högt. Vilken tur att föräldrarna jobbade och kom hem sent. Hon sög på nytt samtidigt som hon lät två fingrar leta sig in i vaginan, försiktigt lät hon dem glida in och ut. Vid det här laget var Sabina så berusad av kåthet att hon kunnat göra vad som helst, knulla Jakob, grannen intill eller någon ful gubbe på gatan eller rent av någon av A-lagarna i parken. Viktoria sög och smaskade för allt hon var värd och Sabina kom flera gånger, det rann om fittan i strida strömmar så till den milda grad att det även kilade för Viktoria.

– Vill du ha kuk nu, frågade Viktoria myndigt.

– Jaaa… ta mig nu.

– Jag frågade om du vill ha kuk nu, sa hon på nytt.

– Ja för fasen, ge mig den nu innan jag går sönder, skrek Sabina så det ekade i rummet.

– Mödomshinnan kanske brister, du vill inte att någon kille ska ha den?

– Det skiter jag i, kom nu innan jag blir tokig!

Varsamt spände Viktoria dildon om sin höft och grenslade Sabina som brisade värre än en häcklöperska i OS. Först lät Viktoria ollonet glida omkring runt blygdläpparna till Sabinas stora förtret. Sedan lät hon ollonet ploppa in genom fittöppningen. Sabina skakade febrigt och ställde sig som ett U med hela kroppen. Viktoria fattade ett fast tag om brösten och lät sedan dildon glida in, sedan ut, sedan in igen. Sabina gjorde motjuck precis hur naturligt som helst trots sin oerfarenhet. Viktoria lät den andra änden glida in i sin egen fitta, det gick gång på gång för henne. Hon stannade upp för att hämta sig men fortsatte sedan rotera med underlivet och snart var dom bägge uppe i ett intensivt tempo. Sabina juckade som den värsta porrprincessa och utstötte gurglande läten mixat med vällustfyllda stön. Dom hamnade i ett helvetiskt tempo, hela sängen flyttade på sig flera decimetrar. Sabinas mödomshinna hade brustit redan vid de första skjuten men hon hade knappt märkt det, så bedövad av kåthet var hon.

Viktoria frigjorde Sabinas händer och bad henne stå på alla fyra.

– Nu ska du få känna hur det är att tas bakifrån, sa hon och lät dildon på nytt glida in i henne. Sabina skrek och vrålade av lust och gav kraftiga motjuck som nästan stjälpte Viktoria av sängen. Hela hennes kropp vibrerade och skälvde vid minsta beröring. Viktoria kände en maktberusning av hela situationen, här satte hon på sin förebild, sin idealkompis och hur illa ville hon inte att Sabina fått göra detta med en riktig kille men det fick bli en senare fråga, just nu var det fråga om att öva sig inför den dagen… Var det någon gång hon önskat att hon varit kille så var det nu, då skulle hon formligen ha beklätt henne med varm, vit sperma, sprutat ner henne helt och hållet.

Slutligen låg bägge bästisarna som två disktrasor på sängen. Ingen av dom sa något på säkert en halvtimme, fyrtio minuter. Plötsligt bröt Viktoria tystnaden:

– Du, Sabina, det här kan väl vara vår lilla ”hemlis”? Kommer det ut på stan så… ah… du vet hur folk är i den här hålan, va? Snicke, snacke, snack… Skvallerbytta bingbång…

– Det är lugnt kompis, svarade en matt Sabina som nästan kände sig som när hon sprang Stockholm Maraton förra sommaren. Du är min kompis och en kompis sviker man inte, eller hur? Dessutom var detta bland det skönaste och häftigaste jag någonsin varit med om. Flera gånger bättre än när man duschar sig där nere.

– Nu längtar jag verkligen efter att få göra det med en kille! Jag skulle kunna ta vem som helst, ful som snygg sa Sabina fortfarande berusad av kåthet. Viktoria smekte och kysste henne på brösten och sa att dom kanske kunde det. Efteråt gick hon och hämtade toapapper för att torka bort blodet som sipprade ur Sabinas vagina.

– Jag känner en äldre kille som min syrra har knullat med, hingsten kallas han, sa Viktoria. Egentligen heter han Alexander. Han har stans största kuk, det säger alla. ”Fittkrossen” kallas han också i allmänt tal ute på stan. Vad tror du det beror på?

– Är han mycket gammal, frågade Sabina.

– Fyrtio, tror jag men ser ut som 30 berättade syrran.

– Fyrtio! Han kunde ju vara min pappa!

– Jamen du skulle se hans kuk! Syrran har visat mig bilder och den är som min underarm, ollonet är stort som min knytnäve. Jag har förresten en bild som jag lånade från syrran, kolla in, va!?

– Det var som fan, utbrast Sabina häpet. Det liknar ju nästa en träpåk! Kolla in ådrorna, dom liknar ju nästan slangar!

– Jajamän och syrran var upp över öronen förälskad i honom länge, länge må du tro. Dom kilade faktiskt stadigt i över ett år, inte illa för en som mestadels håller sig till skådisar, fotomodeller och mannekänger!

– Menar du det?

– Japp, han har t o m varit med en Fröken Sverige, jag minns inte vilken av dom, men ändå.

– Oj, då måste han vara rätt bra om en sådan vill ha honom.

– Alla tjejer vill väl någon gång i sitt liv ha en rejäl kuk? Det vill jag och det vill du, allt annat är bara hyckleri. Tänkt dig själv att ha en kille som fyller varenda vrå inuti dig och som knullar dig med finess och fulländad teknik…? En som får dig att vråla ännu högre än vad du gjorde nyss och som dränker dig med sperma då han kommer…

Sabina slöt ögonen och sökte leva sig in i det Viktoria sa, hon var åter upphetsad kunde Viktoria se, för hennes blygdläppar hade svullnat till på nytt.

– Ska jag hjälpa dig, frågade Viktoria medan hon fortsatte lägga ut texten. Sabina nickade utan att säga ett ord. Viktoria greppade hennes fasta bröst och masserade dom, Sabina gnydde ljudligt. Viktoria överöste henne med kyssar från hårfästet ner till tårna, hon sög in ena stortån i munnen, de långa rödlackerade naglarna kontrasterades av Viktorias svarta läppstift. Sabina skälvde kraftigt, hon kom ännu en gång. Hon vandrade vidare uppåt och gav fittan ännu en omgång, den här gången mycket grundligare. När Viktoria sög på kittlaren blev det för mycket för Sabina hon skrek ut sin lust med gutturala, nästan djuriska läten som Viktoria aldrig trodde kunde bo i en sådan prydlig mönstertjej. Slutligen tog hon åter på sig dildon efter att ha gnidit in den ordentligt med vaselin. Sakta styrde hon in den mot Sabinas rövhål, Sabina tvekade en aning men var för utmattad för att protestera, när hon kommit in till hälften började hon att massera Sabinas klitoris med nya och mera högljudda gutturala läten som svar. Hela tiden fortsatte hon berätta och beskriva hur en kille tränger in i en kvinna och det blev för mycket för Sabina, hon blev stel och styv i alla musklerna och reste sig upp i brygga, Viktoria tryckte in ännu mer av dildon, hon bottnade nu. Svetten rann ymnigt över Sabinas kropp och ansikte ner på hennes läppar, svettdropparna speglades mot den vattenfasta läppglansen och gjorde Viktoria ännu mera rusig av kåthet, hon greppade ett tjockt ljus och förde det sakta in och ut i Sabinas fuktiga grotta. Hon skrek och skrek och skrek av lusta.

– Slutar du inte snart så går jag upp i atomer, skrek Sabina hest. Till slut kände Viktoria att det var dags för en grand finale så hon tog en flaska med hudkräm och sprutade ut en symbolisk spermasträng över Sabinas kropp. Sedan sjönk bägge tjejerna ihop över varandra, utmattade men tillfredställda.

Tjejerna låg nakna på sängen och nojsade med varandra och fnissade över sin fräckhet. Dom sökte åter fantisera om hur Alexanders kuk såg ut och hur det skulle vara att känna den i sig. Dom trissade upp varandra och fantiserade sig bägge ridande på honom. Strax bestämde dom sig för att ägna Alexander ett besök. Men dom skulle ta det var för sig, Sabina fick gå först. Viktoria tog telefonen och ringde upp honom. När han frågade vem det var sa Viktoria att det var Madeleine Grasells syster, då hördes en förtjust igenkänning i andra änden.

– Ååhh, Madeleine! Vilken kvinna! Det finns inte många som din syster, Viktoria! Men säg mig vad får dig att ringa mig?

– Jag har en väninna som aldrig haft sex med en kille men som är kräsen och inte vill ha vem som helst. Själv är hon vacker som en dag, ser ut som en fotomodell, snyggaste tjejen på gymnasiet i stan. Just nu är hon kåt som en hynda och vill till varje pris ha sex med en riktig man och då kom jag att tänka på dig. Skulle du vilja hjälpa henne på traven? Hon äter piller så hon är grön på det sättet. Snälla, om inte så för min syrras skull…

– Tja, ni kan ju komma över men borde inte ni tjejer ta någon kille i er egen ålder?

– Vi gillar killar med stora kukar, allt annat får vara, replikerade Viktoria med fräckhet i rösten. Vi har tröttnat på maskliknande pojkkukar, vi vill ha en man!

– Tja, ni kan ju komma över på ett glas vin i alla fall, sedan kan vi väl prata om det. Vet ni var jag bor?

– Jodå, det är lugnt, syrran har visat mig. Viktoria lade på just som Sabina kom ut ur duschen.

– Grönt, sa Viktoria triumfatoriskt. Vi kan komma över till honom på ett tag. Sabina kände en outsäglig spänning inombords, som att hon var på väg att göra historiens största upptäckt.

– Nu får vi mejka dig extra proffsigt, sa Viktoria. Efter att bägge duschat satte hon igång med att styla Sabina enligt konstens alla regler, gjorde korkskruvslockar och manikyrerade henne ännu en gång. Hon lade på tre lager nagellack i samma nyans. Sedan valde hon en minikjol ur Sabinas garderob med en tunn nättopp. Sedan smyckade hon henne med guldkedja runt midjan och vristerna och till det högklackade skor. Sabina såg dyr ut, Manhattanmodell minst, inte någon liten slampa precis. Innan hon gick iväg mot Alexanders bostad granskade hon sig själv och plutade fräckt med den rödmålade munnen. Nu skulle det banne mig få ske, tänkte hon innan hon och Viktoria skildes åt och hon lovat att berätta allt för henne dagen därpå. Hon skrev en lapp till föräldrarna om att hon sov över hos Viktoria ikväll, att dom skulle läsa läxor tillsammans etc.

Hemma på Skärviksgränd 15 satt Alexander och greppade vant sin monsterkuk medan han såg på sin senaste hemvideo där han lägrade Lisa Petersson, en flygvärdinna med stora silikonbröst och långt brunt hår, speciellt slutet gillade han då han sprutade ut hela sin sats över jättetuttarna och hennes ansikte ackompanjerat av hennes ”Oh, mer! Oh mer sperma”! I övrigt hängde hon uppträdd på hans jätteballe som ett grillspett. Han tog henne från alla tänkbara vinklar, bröstknullade henne och tog henne i röven, han for fram som en skogsavverkningsmaskin med den stackars tjejen men kanske hon fick en smak på äldre kött och hela dess innebörd den där natten.

Längs med kuken löpte stora, tjocka, lilafärgade blodådror, hela lemmen såg ut som ett enda stort muskelpaket. Sedan han som trettonåring insett sin kapacitet hade hela hans liv varit en enda stor njutning. Ett tag hade han t o m arbetat som lyxprostituerad i Spanien och tjänat stora stålar där, sedan i huvudstaden. Ja, han kunde se tillbaks på ett njutningsfyllt och spännande liv med många sköna kvinnor och äventyr. Fastän han låg lågt nu på äldre dar så vallfärdade en stadig ström av utsökt vackra kvinnor till hans lägenhet och han gav dom vad dom ville ha och mer därtill. Han var rent av rikskänd i modell och kändiskretsar. Fastän han fått många erbjudanden om att göra porrfilm hade han alltid nekat bestämt med förklaringen att det förmodligen skulle ta bort det sköna och lustfyllda i det hela.

I sitt privatrum hade han filmrullar och Dvd-skivor där han förevigat sina erövringar. Teknisk som han var så hade han inrett större delen av sitt hem till en filmstudio med allehanda ”överraskningar”. Sängen var en av hans innovationer med inbyggda parfym- och rökelsekanaler, värmeslingor och vibratorer. Dessutom hade han under årens lopp samlat på sig en hel del afrikanska och asiatiska specialpreparat som hade en synnerligen gynnsam verkan på det motsatta könet, speciellt Bokazza, en kenyansk ört som gjorde litet tafatta och blyga tjejer till rena lejoninnor. Med Bokazza knullade dom nonstop hela natten. Han hade med fördel testat det på bland annat Denise Bohlin, Fröken Sverige 1998. Hon var som en furie den natten och han hade nästan fått in hela sin monsterkuk i henne den gången.

– Det kanske blir lammkött till dig ikväll min svältfödde gosse, utbrast han medan han drog upp och ner längs med kukskaftet.

Alexander var en sexgourmet som inte knullade vem som helst, nä det skulle enbart vara kvinnor i klass med Denise Bohlin som fick njuta hans frukter. Fotomodeller och mannekänger hade lägrats i hans dubbelsäng, en gång t o m en supermodell på Sverigebesök, någon tyska som senare blev världsberömd, men den gången hade han fått arbeta rejält för att få med henne. Precis som alla andra hade hon sagt – Ich glaube dass ich nicht das nehmen können – Jag tror inte jag kan ta emot den där, när hon fick syn på hans köttbjässe. Fast efter en halvtimme, trekvarts förspel var hon redo att ta emot vad som helst. Hon hade haltat iväg till sitt hotell tidigt nästa morgon, då hade Alexander satt på henne åtta gånger. Sedan dess hade tack vare henne ryktet om Alexander spridit sig i modellvärlden och en hel del modeller hade sett till att ha vägarna förbi orten på sina turnéer, bl a Viktoria Herzigova hade lägrats flertalet gånger hos Alexander.

När det ringde på dörren stoppade han in sin väldiga dragg innanför byxan och vaggade fram mot dörren. Han höll på att sätta sig på arslet då han fick syn på tonårsgudinnan som leende stod utanför hans dörr, en ren uppenbarelse av tonårsskönhet.

– Hej, det är jag som är Sabina, sa skönheten. Min kompis ringde dig för en stund sedan.

Han stod halvt paralyserad och betraktade henne. Han hade sällan sett något så fulländat som han såg nu. Hon var helt klart en åtta på en skala till fem. Hon var läckert klädd i kortkort kjol som avslöjade de mest välformade kvinnoben han någonsin skådat, ett resultat av att hon tränat konståkning som liten. Brösten var mycket tilltagna för hennes ålder och håret… ja, det var rena konstverket med korkskruvslockar som föll ända ner till midjan och inramade hela hennes varelse.

– Välkommen in i värmen min sköna, sa han gentilt. Han hjälpte henne av med läderjackan och visade henne in i vardagsrummet som doftade något mellanting mellan rökelse, alkohol och sperma. Hon satte sig i den vita lädersoffan med ett vinglas han gett henne. Hon såg litet blyg ut men ändå inte… hon var dessutom mycket smakfullt mejkad, nästan professionellt.

– Sabina, jag måste säga att du är nog den vackraste kvinna jag haft äran att ha på besök hos mig. Hur gammal är du egentligen? Jag skulle gissa på tjugotvå.

– Sexton och ett halvt år, sa Sabina.

– Kors! Och så snygg! Killarna måste ju slåss om dig och så väljer du att komma till en äldre kille som jag? Varför?

– Jag har hört att du är bra på att älska, sade hon med sin nyvunna frimodighet. Jag vill lära mig att älska och för det behövs någon erfaren… som DU, sa hon och pekade med en lång rödmålad pekfingernagel!

– Men du vet vart detta kan leda? Dels kommer ingen annan kille i stan att våga vara med dig efter att du varit med mig, sedan kanske du inte vill ha någon annan än Alexander efteråt, du vet att jag är beroendeframkallande hos kvinnor.

– Jag vill bara ha det bästa, och det ska visst vara du i den här stan, svarade hon.

– Det får du också, svarade han och fyllde på ännu mer alkoläsk i Sabinas vinglas. Hon började känna sig riktigt varm och mysig nu. Hela tiden hägrade tankarna på hans omtalade kuk som skulle vara så stor och grov. Hon visste inte vad hon skulle göra härnäst då Alexander gick och satte på en skiva med gamla sextiotalsballader. Hon studerade honom, han verkade ganska senig, klädde sig modernt med vit skjorta och en smakfullt broderad väst med jeans nertill. Han hade en lång hästsvans bak och ring i ena örat. Hon skulle ta honom för en trettio om hon inte vetat hans riktiga ålder. Han såg rätt inbjudande ut trots åldern. Han svängde rytmiskt med höfterna till musiken och manade henne att komma upp och dansa. Utanpå jeanstyget kunde hon tydligt urskilja hans kuk, den löpte som en grov brandslang över byxlinningen vidare upp mot magen någonstans fastän den bylsiga skjortan skymde det men den syntes tydligt och klart.

Hon kom fram och han fattade hennes händer och bjöd upp till dans. Långsamt förde han henne med vana, erfarna händer över golvet. Han dansade som en gud också tyckte Sabina och när han juckade med underlivet kunde hon tydligt känna den mot magen, den var grov! Han kände hennes styva bröstvårtor tränga igenom skjorttyget – hon var redan redo… Han smekte hennes hår och nacke ömt och lät händerna fara på upptäcktsfärd längs hennes rygg. Han kramade om hennes midja och förde sedan ner sina händer till hennes stjärt och smekte ömt skinkorna sedan hårdare och hårdare. Sabina darrade i hela kroppen, något han kände och började viska fräcka saker i hennes öron alltmedan han slickade hennes öron och nafsade på hennes örsnibb. Varje nafs sände chockvågor genom hela hennes kropp, som blixtnedslag.

Hon kände tydligt hans kuk genom jeanstyget den gned sig mot hennes mage och uppför. Den stannade inte förrän vid hennes mellangärde. Gud, den verkade ju enorm! Hon kände att hon ville röra vid den på något sätt men kunde bara gnida med sin mage mot den. Under tiden hade hans händer letat sig innanför hennes trosor och höll ett fast tag runt hennes skinkor. Hans händer kramade och masserade skinkorna något som sände kaskader av rysningar uppför hennes ryggrad.

– Din bak gör mig så kåt, Sabina, viskade han hest i hennes öra. Jag längtar så efter att få se mer av dig, du undersköna varelse! Du är ju för fan modellmaterial! Jag tänker banne mig verkligen knulla dig ordentligt ikväll sedan ska jag dränka hela dig med min sås!

Sabina svalde av upphetsning när hon hörde det sista, han var verkligen bra den här… han fick henne att ticka som ingen annan kille, hon tände på hans fräcka kommentarer och sög i sig alla hans komplimanger, hon som inte tyckt sig vara något särskilt alls men det kanske var Viktorias fel på något sätt kändes det så där bak i ryggmärgen.

Slutligen lyckades han dra av hennes trosor vartefter dom fortsatte dansa. Sabina lyfte på vartdera benet för att hjälpa honom på traven. Helst hade hon velat knulla där och då på en gång, rått och brutalt, så kåt var hon. Han viftade triumferande med dem innan han slängde dom någonstans långt bort i ett annat rum. Känslan av att vara helt i en främmande mans händer utan trosor sände rysning efter rysning längs hennes ryggrad och fick henne att sava rikligt där nere mellan benen, det rann redan rännilar utmed dom kände hon. Hans läppar närmade sig hennes och de förenades i en lång och utdragen tungkyss som lämnade henne omtöcknad, det snurrade nästan i huvudet och hon vet inte om det berodde på kyssen eller alkoholen eller bägge.

Samtidigt letade sig hans händer innanför blusen och smekte först brösten utanpå BH: n sedan sökte dom sig innanför och nådde de styvnade bröstvårtorna. Han hade ett fulländat handlag. Han visste hur en kvinna skulle tas! Hon rös och kunde knappt stå på sina skälvande ben, hon kände det som om hon skulle falla ihop i en oformlig hög här på hallmattan vilken sekund som helst! Han bearbetade hennes bröst med en finess och bravur som hon knappt trodde existerade, han retade huden med försiktiga, fjunlätta rörelser som sände ilningar längs ryggraden sedan nöp han försiktigt bröstvårtorna som styvnade ännu mer som respons.

Han häktade av BH: n med flinka händer och drog sedan av henne toppen. För en stund stod han där och bara beundrade henne. Han verkade inte ha nog med superlativer för vad han såg, han berömde hennes kropp med råge och Sabina kände hur hennes självförtroende steg meterhögt. Sedan böjde han sig ner och började slicka och suga i hennes bröstvårtor som styvnade ytterligare. Nu kändes dom hårda som stål! Med andra handen knådade han under tiden hennes högra bröst, slickade hennes navel, kysste magen. Hon gnydde till och andades häftigt, munnen var kruttorr av nervositet, tungan satt nästan fastklistrad i henne gom. Hennes darrande fingrar strök genom hans hår och smekte hans kinder. Han tittade beundrande på hennes långa manikurerade röda naglar, något han uppskattade högt hos en kvinna och som gjorde honom än kåtare än innan.

Hon började knäppa upp knapparna i hans skjorta det bästa hon kunde. Snart var han naken på överkroppen. Han hade två rejäla färgglada tatueringar, en på ryggen som föreställde en väldig örn och en nere på magen strax ovanför kuken som löd; ”Mans best friend”. Han var muskulös med tvättbrädemage och stora bröstmuskler. På överarmarna spelade väldiga bicepsmuskler, han var verkligen en syn för sägen.

Han fortsatte ner och började kavla av hennes minikjol. Långsamt, långsamt lät han den glida ner, millimeter för millimeter. Slutligen stod hon där som Gud skapat henne. Korkskruvslockarna draperade sig längs hennes mogna och kurviga kropp som en gudomlig inramning på detta mästerverk. Hon stod där litet generat leende. Han tog henne under armen och bar in henne sovrummet. Där, bakom ett draperi fanns den mest magnifika säng hon sett, minst tre gånger tre meter och med stoppade sängsidor. Sidenlakan i rosa kontrasterade den svarta läderklädseln. Detta var en säng att älska i kort och gott. Uppe i taken hängde kulörta strålkastare och lampor samt några kameror som hon lade märke till.

– Spelar du in oss nu, frågade Sabina nyfiket mellan kåtflämtningarna.

– Inte om du inte vill, svarade Alexander.

– Jag vill… svarade Sabina medan hennes ljusblå ögon såg in i hans med uttrycklig uppriktighet. Enda villkoret är att jag får en egen kopia.

– Avgjort, svarade han, fast egentligen brukar jag inte göra det men bara för att du är så förbannat läcker går jag dig till mötes. Men du måste lova att inte ge den vidare till någon, uppfattat?

Sabina nickade och log som svar. Han tog fram en panel från sängkanten och knappade in någon digital kod på en display. Strax började kamerorna surra och lamporna gav ett soft kulört sken över hela rummet samtidigt som parfym pyste ut vid sidorna av sängen, lavendeldoft spred sig över hela rummet.

Han lät sin hand vandra mellan benen på henne efter att grundligt ha smekt varenda kroppsdel på henne. Beröringarna blev djärvare och intensivare allteftersom. Till sist lät han sina fingrar glida längs med hennes fittskåra. Det slog fullkomligen slint i hennes huvud, det var som om hela Forsmarks och Barsebäcks kärnkraftverk flyttat in i hennes huvud, det gick blixtstötar på blixtstötar genom kroppen och upp till huvudet. Hennes kropp reste sig i en båge och med darrande, stenhårda ben låg hon och väntade på mer och större saker… Han lät sina fingrar glida in och ut samtidigt som han med andra handen vant masserade hennes klitoris, hon skrek till av vällust. Själv hade han krängt av sig sina jeans och låg bredvid henne i kalsonger som obetydligt skylde hans köttmonster som räckte upp till mellangärdet på honom. Hon såg ner och såg rätt in i ett ollon som var stort som en kattskalle. Den var helt enkelt monstruös. Han grävde sedan med hela handen i fittan och lade till så att det var tre fingrar som for ut och in i hennes sköte. Hon guppade rytmiskt och skrek på sängen av vällust och långa utdragna bröl.

Han böjde sig ner och började en halvtimmeslång behandling av hennes fitta – efter konstens alla regler slickade han henne nästan torr. Han sög, slickade och drack hennes safter. Hon skrek högt och ljudligt så det ekade i den lilla trean. Hon skrek igen, ännu högre.

– Jag gillar din smaskfitta, sa han och sträckte in sin tunga så långt det gick in i vaginan. Hon skälvde spasmatiskt där hon låg dubbelvikt med fötterna i huvudhöjd. Han lät tungan glida in och ut med långa drag. Gud, till och med hans tunga var lång! Sabina fick orgasm på orgasm, dom nästan stod på kö inuti henne. Detta var det häftigaste hon varit med om under hela sitt liv! Han var helt enkelt underbar!

Slutligen kom hon i en orgasm som kändes som rena jordbävningen, hon tappade alla begrepp om tid och rum, det kändes som om hon tuppade av, för hur lång stund vet hon inte men när hon vaknade stod Alexander framför henne med en styv och erigerad kuk som mera såg ut som ett baseballträ än en lem av kött och blod. Hon var helt förbluffad inför åsynen av detta monster.

– Det här är min kompis, men han vill att du kommer och pussar honom, det gillar han extra mycket. Vill du det?

Sabina nickade svagt och med ett leende böjde hon sig framåt efter att han svept undan hårsvallet bakom nacken. Fastän hon tog tag med bägge händerna förmådde hon ändå inte greppa hela kuken. Alexander njöt storartat av att se de röda fingernaglarna fara fram och åter över hans balle. Hon lät tungan vidröra ollonet lätt, det verkade som om kuken växte ytterligare av blotta beröringen. Hon lät läpparna omsluta den övre toppen av ollonet, Alexander stönade ljudligt. Slutligen sökte hon fånga hela ollonet i munnen men det var inte det lättaste, hon fick vidga munnen så brett att det kändes som om käkarna skulle gå ur led ändå så rymdes inte hela ollonet men han klagade inte utan stönade vidare. Slutligen hade hon hela ollonet i munnen, det kändes som om hon sökt svälja en hel apelsin. Hon sög frenetiskt och kände safterna rinna ner i halsen, det smakade salt och sött på samma gång.

– Uuuaahhh! Du gör det riktigt bra, tjejen! Fortsätt så där så blir det extra skönt sedan, sa han.

Sabina sög vidare, samtidigt började hon massera pungkulorna, han stönade vidare. Hon sökte få i sig ollonet på nytt utan framgång. Under tiden fortsatte han att slicka henne. Sabina kände sig allt djärvare och djärvare samtidigt som hon kände sig så skönt syndig och fräck – här satt hon grensle över en främmande karl och sög hans kuk – och tyckte om det! När hon inte förmådde svälja ollonet började hon bita och nafsa längs med kukskaftet, hon sög, bet och kysste lemmen frenetiskt och kuken syntes växa ännu mer av behandlingen!

– Såja, bravo min docka, snart är det dags, sa Alexander. Sabina fortsatte sin behandling men innan tog han en dos Bokazza i sin handflata och bad henne dra in vilket hon villigt gjorde… men sen… blev det fart på tjejen. Hon gick uppåt mot ollonet och denna gång fick hon in hela i munnen. Där sög och sög hon för kung och fosterland, hon sökte svälja ännu mer men där tog det stopp. Men Alexander var nöjd, han låg där med sin Handycam och filmade det hela, helst hade han velat spruta munnen full just då men ville spara sig till senare. Att se hennes vattenfasta rödmålade glansiga läppar sluta sig om ollonet var en syn få förunnat. Hon var så förbannat snygg, tonåringen… detta fick bara inte bli ett one-night-stand, hon måste få komma igen helt enkelt.

Plötsligt drog han henne upp mot sig, gav henne en lång kyss, såg rätt in i henne blå ögon och sa:

– Ja, nu har vi kommit till tidpunkten då jag ska komma in i dig, tror jag, men jag vill göra det lätt för dig. Du ska få rida mig, på så sätt kan du själv bestämma takten. Ser du ringarna som hänger där från taket? Håll tag i dom under tiden.

Han smorde rikligt in lemmen med vaselin, även hennes vagina smorde han. Under tiden hade Bokazzaörten börjat göra verkan, hon kände sig nästan oövervinnerlig. Vi ska se vem som knullar vem, tänkte hon plötsligt medan hon i sakta mak och varsamt började grensla den underarmstjocka lemmen. Alexander hade redan gnidit in också hennes fitta med Bokazza, något som hade en bedövande effekt och lindrade den värsta smärtan. Samtidigt svällde hennes blygdläppar till enorma proportioner. Sakta började hon kampen om att få in ollonet, med ett ”plopp” gled den in i henne, hon stannade upp. Aldrig hade hon erfarit de känslostormar som slungade sig genom hennes varelse den stunden, det var som om hon höll på att svimma eller få en blackout på stället. Alexander hjälpte till genom att jucka lätt så att ytterligare en bit gled in.

– Gör det ont, frågade han, isåfall kan vi ta det lugnare om du vill.

– Jaa, litet grann… men jag vill fortsätta… det är så förbannat skönt att jag tror jag ska svimma…

– Du gillar bestämt kuk, eller hur…?

– Mmmm… mycket… (uuuhh! Ooooohh! Ouuuoooaaahh!). J-j-j-a-a-g-g v-v-i-i-l-l h-h-a-a-a m-m-m-y-y-y-c-k-k-e-t k-k-k-k-u-u-u-k-k!!!

Hon lät ollonet glida ut igen sedan på nytt in. För varje drag gled han längre och längre in. Nu var han halvvägs inne i henne, en rent imponerande prestation av en första gångare. Han masserade hennes bröst medan hon själv bestämde takten. Snart hade hon fått upp en bra rytm där hon kände han fyllde henne till absoluta botten. Sanningen var den att bara hälften av hans monsterkuk var inne då, det var lika långt kvar!!

Efter en tjugo, tjugofem drag kom hon i den häftigaste orgasm hon någonsin haft, skälvde som ett asplöv och svajade fram och åter i de romerska ringarna. Hon verkade halvt medvetslös när han vände henne på mage och började penetrera henne bakifrån. Hon var en perfekt bakfumlartjej som om hennes mus nästan var skapt enkom för det. Han gled längre in i henne, hon bet i lakanen och greppade hårt i kudden med bägge händerna – det gjorde lite ont, men fan vad skönt det var på samma gång. Men han visste att Bokazzan börjat verka och tordes ta ut svängarna. Snart var han uppe i ett snabbt tempo, Sabina låg och kved under honom och pep något om ”för stor” som aldrig riktigt nådde hans öron längre. Hon skrek högt ut sin smärta och lust i kudden, nu var det bara ett par centimeter kvar så var hela han inne i henne och detta hade han bestämt sig för skulle ske.

– Jag ska vidga din fitta så att ingen annan törs knulla dig än jag, skrek han ut triumfatoriskt. Komma här och vilja knulla med gamla män som jag, bara så där! Skäms lilla flicka! Skäms! Men jag har det perfekta straffet för dig, det är hela min kuk i dig – NU!

– Ouuooooaaaahhh! Kuuuken! Åååååhhh! Mamma hjälp mig! Jävla Viktoria! Vad lurade du in mig på egentligen!

– Mamma kan inte hjälpa dig nu, förresten så har jag knullat henne också en gång! Hon heter Maria, eller hur? Viktoria ska jag ta efter dig, lita på det! Man lejer inte ostraffat ut sig till Alexander!

Hur fan kunde han veta att mamma hette det? Men Sabina kunde inte utveckla den tanken för all hennes energi gick åt att ta emot den här brottarkuken som nästan vill komma upp i tarmarna. Slutligen hade Alexander pressat in alla sina centimetrar i denna sextonåriga skönhets savande tonårsfitta. Ingångshålet i fittan måste ha varit tjugo centimeter i diameter, hennes anus hade krympt till en liten prick bara för att ge rum åt denna bjässe. Han stannade men bara för en kort stund innan han drog ut den bara för att föra in den i sin hela längd på nytt. Sabina låg bara och kippade efter andan, hon kunde knappt få luft. Han ökade takten men hela tiden lät han föra in hela staken upp till kukroten.

– Det här är att knulla, min vackra Barbiedocka! Kom ihåg det nästa gång dina jämnåriga pojkvänner får chansen att lägra dig! Fan vad snopen dom ska bli! Man kan ju parkera en buss där istället! Ha! Ha! Ha! Ha!

– Jävla Viktoria! Jag ska döda den subban när jag kommer ur det här, tänkte Sabina, fast samtidigt var hon litet ambivalent för skönare saker än detta hade hon aldrig varit med om det var bara så.

Hon kände att hon var på väg en femtielfte gång och kände sig alltmer van vid hans monsterballe, den kändes rent av skön så hon började göra motjuck. Då vände han henne på rygg och fortsatte penetrationen i missionärsställning. Han satte hennes vrister på sina axlar för att komma ännu djupare in och körde sedan igång med ett helvetiskt tempo. Sabinas bröst guppade som ett par gelepåsar i takt med hans juckningar, han satte sin tumme i hennes mun och hon sög på den som om den varit hans balle, han log överlägset. Plötsligt for det som en klotblixt genom hennes huvud! Hon kom på nytt och igen och igen och igen! Det var ingen hejd på det hela! Han stannade upp ett ögonblick men var strax igång igen. Herregud, hon måste vara stor som tunneln vid Hallandsåsen där nere nu! Plötsligt så började han göra grimaser och kuken blev om möjligt ännu grövre och hårdare – det var dags för honom nu! Bäva månde gudarna för denna sats! Det måste vara rena Niagarafallet!

Han drog sig ur. Hon upplevde ett tomrum efter hans monsterkuk och suckade tungt. Alexander stäälde sig upp bredvid sängen och torkade ren sin kuk med en våtservett. Han manade henne att stå upp och se in i kameran sedan fick hon läsa följande text:

– Hej, jag heter Sabina Sjögren och nu ska jag suga Alexanders kuk och det är jag tacksam för.

– Nu har du ju något att berätta för kompisarna och det var väl det du ville, eller? Vet att det blir värre nästan gång du kommer förbi! Ingen kille kommer att vilja ha dig nu då Alexander borrat upp din fitta till king-size! Ha! Ha! Ha! Ha!

Sabina började gråta, det rann floder av tårar och hon försökte förklara att det var Viktoria som intalat henne till detta. Alexander drabbades av medömkan, drog henne intill sig och bad om förlåtelse. Han förklarade att han kunde vara brysk och rå ibland bara för att det var många tjejer som velat göra narr av honom och kommit dit på ofog och han trodde Sabina var en sådan. Hon grät ännu mer. Han lät henne sätta sig ner i soffan. Snart satt dom där och kelades, han smekte hennes vackra ansikte och fick hennes snart på bättre humör.

– Gör det ont där nere, frågade han.

– Gissa, svarade hon, det känns som om hela LeMans tjugofyratimmarlopp kört igenom!

Dom skrattade en stund tillsammans och snart så blev smekningarna intensivare. Han kysste henne med frenesi. Kanske hade han haft fel om henne, kanske var hon något att satsa på ändå. Dessutom hade ingen annan klarat av honom hel och hållen som denna gjort, bara det var värt en eloge.

Snart stod hon på alla fyra vid soffbordet med händerna stödda på ryggstödet och fick ta emot honom på nytt, fast den här gången kändes det mycket, mycket skönare… och finare! Tårar av lycka började flöda nedför hennes kinder, hon kände sig så komplett, så mycket mer kvinna än innan. Hon kunde verkligen tillfredställa en man så mycket att han ville ha henne! Bara tanken fick henne att komma på nytt, Alexander gladdes också åt att hon verkade ha det skönt, han masserade hennes underbara bröst, kramade och klämde på dom och hon njöt som bara fan.

Han kände att han var på väg och ville att hon skulle ta satsen i munnen.

– Vill du ha min varma sats i dun sexiga mun, frågade han. Hon nickade till svar och lät honom komma ur henne.

Hon ställde sig framför med vidöppen mun medan han runkade ut satsen.

– Jag vill spruta ner ditt söta ansikte, gapa stort nu, sa han och fick ännu en nickning till svar.

Det kom fem, sex, nej, tio, tolv ryckningar som vardera kastade en kaskad rätt i Sabinas ansikte. Hon svalde de som landade i hennes mun. Det som kom utanför rann som en seg smet nedför hennes rougefärgade kinder och nedför hennes haka, en del rann nedför håret och droppade ner på soffan. Smaken påminde faktiskt om grädde, litet fett och salt och beskt. Alexanders monsterkuk sprejade ner henne totalt och hon njöt av att känna sig som ett litet luder.Han torkade efteråt av henne med våtservett och reste sedan upp henne. Hon kändes nästan lealös.

– Nå vad tycker du, hade dom överdrivit när dom talade om min kuk?

– Snarare underdrivit, svarade Sabina, den är helt enorm och fantastisk och… god… och… hon började gråta på nytt, varför visste hon inte den här gången, känslorna bara flög runt inom henne. Han böjde sig fram och kramade om henne ännu hårdare den här gången och bad ännu en gång om förlåtelse.

– Vill du ha en drink, frågade han och fick en nickning till svar. Dom drack några Dry Martini tillsammans och snart var stämningen på topp igen. Hon berättade om sig själv och om Viktoria, om morsan och farsan och ditten och datten.

– Du, skulle du vilja bli fotomodell? Jag har en tjejkompis på en agentur som är skyldig mig en gentjänst. Jag kan fixa in dig där! Det är ingen bluffagentur utan Swedish Models, den mest seriösa i branschen. Skulle det kännas bra?

– Skulle det? Självklart! Det har jag velat bli sedan jag var liten flicka, svarade Sabina euforiskt.

Alexander tog upp luren, slog en signal och sedan var det klart. Följande vecka reste Sabina ner till Stockholm och nästa vecka bar det av till Milano där hon gjorde braksuccé med sina korkskruvslockar och sitt blonda hår och ljusblåa ögon.

Sabina tappade inte alls kontakten med Alexander utan ”hälsade på” så ofta hon fick tillfälle. Viktoria togs om hand av Alexander men på ett mycket mer brutalt sätt än vad Sabina fått erfara. Efteråt var det ingen kille som ville ha med henne att göra för fy fan för en som legat med Alexander, henne har man ju ingen chans på, lydde snacket på stan. Så Viktoria blev den gråa kråka hon sedan tidigare alltid vetat att hon var.

Previous post

Lilla Hanna

Next post

Rebecka bakifrån (del 2)

No Comment

Leave a reply