AgePlay

Så förbjudet, så skönt… (del 1)

Höstvinden kom i stötar. Och vad värre var: Den piskade upp moln av grus, sand och löv där den drog fram över parkeringen. Katarina kämpade mot vinden med kisande ögon. Novemberblåsten liksom bet sig fast i kinderna, med en obarmhärtighet som bara naturkrafterna visar. I en tyst förbannelse svor hon åt kommunalgubbarna som inte hade haft vett att sopa bort skräpet i tid. Borde det inte vara vinter så här års, förresten? Trötta och flackande snurrade tankarna runt i huvudet på henne. Kanske kändes blåsten värre än den var, eftersom dagen hade varit så ansträngande. Vägen hem kändes oändlig, trots att det inte kunde vara mer än tio minuters gångavstånd till och från skolan.

Katarina var sjutton år fyllda, i gränslandet mellan flicka och kvinna. Fortfarande med en stadig fot i familjen med mamma och pappa. Men samtidigt med en alltmer mogen syn på sig själv och andra. En balansgång som inte alltid var helt lätt, även om hon nog skulle vara den sista att medge det. I hennes ögon var föräldrarna mest ett stort problem. Ett hinder i vägen för henne att leva sitt liv som hon ville. För henne var allt vad förmaningar och förbud hette en pest i tillvaron. Varken mer eller mindre.

Men problemen med att inte tas på allvar begränsade sig tack och lov till hemmet. De två senaste åren hade Katarina upplevt en märkbar förändring i hur andra såg henne. Särskilt killar. Det var inte utan att hon log vid tanken och kände hur det kittlade lätt inombords. För hon visste vad det berodde på. Och det mycket väl, dessutom. Hon såg att blickarna likt magneter drogs till de långa slanka benen, upp mot de kurviga höfterna, längs med den smala midjan, för att slutligen stanna vid de fylliga brösten.

Brösten var förresten en historia för sig. Ett tag trodde hon aldrig att de skulle sluta växa. Under högstadiet hade hon sneglat med avund när hon bytte om med de andra tjejerna efter skolidrotten. Hennes egna bröst hade inte varit mycket att skryta med på den tiden. Katarina minns med en rysning hur det hade varit. Av tjejerna i klassen hade hon alltid varit en av de allra minsta och spädaste. Det fanns inte ens den blekaste chans att någon av killarna skulle ha kastat ett öga åt hennes håll. Men just därför blev skillnaden ännu mer märkbar när hon började gymnasiet. Plötsligt var rollerna i omklädningsrummet ombytta. Nu var det hon som var mest välutrustad.

Katarina smålog vid tanken. Numera kunde ingen av flickorna på i skolan tävla med henne. När hon kom ut ur duschen såg hon ofta blickarna på kroppen. Deras C-kupor var inte mycket värda längre. Även om hon “bara” hade en storlek större, kunde det verkligen inte mätas. Inte för att någon av tjejerna skulle medge att de var avundsjuka. Många såg nog henne som en slampa, med det slingade blonderade håret, korta kjolarna och höga klackarna – och inte minst på grund av killarna. Vad det nu var för stor sak med Katarinas förhållande till dem, egentligen. Själv tyckte hon inte att det var något fel alls. Tvärtom.

Nu när Katarina tänkte efter var det nog förhållandet till killarna som störde de andra tjejerna allra mest. Hon visste inte säkert om det var av avundsjuka som de snackade bakom ryggen på henne. Mer troligt var nog att de tyckte att Katarina begick något sorts “svek” gentemot de andra tjejerna. Flickor är ju ofta så. Man ska hålla samman och inte vara avvikande, annars blir man baktalad. Och allt detta bara för att Katarina gick killarna till mötes. Det spelade egentligen inte så stor roll vem av killarna på skolan som stötte på henne, eller bad henne att följa med till toaletten. Katarina ställde nästan alltid upp. Detta faktum hade lett till att Katarina på mindre än två år blivit lite av en kändis på skolan. Bland både tjejer och killar. Fast de förstnämnda var som sagt inte lika förtjusta i henne. Killarna däremot. Fy fan, det var nästan läskigt hur de klädde av henne med blicken, allihopa. Oavsett om de hade stadigt sällskap eller inte.

Katarina kunde inte hjälpa att hon blev lite kåt av tanken. Trots kylan, och trots den hårda vinden. Hon trivdes verkligen jättebra i skolan numera. Vilken skillnad det var jämfört med högstadiet! Och med brösten hade också hennes självförtroende växt. Hon tyckte lite synd om alla tjejer som inte hade fått uppleva skillnaden i förhållandet till det andra könet, på grund av att de hade en plattare figur.  Katarina var egentligen inte så intresserad av frågorna som dök upp på samhällskunskapen, men just kvinnofrågan var faktiskt något som hon brann för. De senaste åren hade det blivit väldigt populärt att prata om kvinnors ställning i samhället och i skolan, och Katarina tog varje chans hon fick att föra fram sin åsikt. Hon tyckte att det var en sorts naturens diskriminering att vissa flickor inte mognade lika mycket som andra. Så varje kvinna som hade råd och ville borde få skönhetsoperera sig, om Katarina fick bestämma.

Fast just där protesterade naturligtvis alla de andra flickorna som vanligt, och sade att det bara var för att Katarina såg så bra ut som hon kunde säga så där. Men tjejer kunde vara så dumma. De förstod verkligen inte att Katarina tyckte så här för att hon brydde sig. För henne själv var det ju inget problem. Varje dag var ett bevis på det. Direkt hon rörde sig i skolkorridorerna visste hon att killarnas kukar hårdnade under jeanstygen. Vissa, som var lite fräckare än andra, brukade tafsa Katarina lite på brösten när hon passerade, och då brukade hon passa på att känna efter om de var hårda. Det var de alltid, och hon visste att det var på grund av henne.

Varför skulle de annars fråga henne om hon ville följa med dem till toaletten, förresten? Det hände jämt. Ibland var det till och med ett problem, som när hon hade bråttom till en lektion. Hon hade faktiskt sagt ifrån några gånger – även om det just vid de tillfällena hade berott på att hon hade prov. Och det var ju inte värt att missa, bara för att någon halvokänd kille på skolan ville låsa in sig och spruta ned hela hennes ansikte med sperma.

Dagen därpå vaknade Katarina tidigt. Det fanns en anledning till det. Den här dagen var nämligen inte vilken skoldag som helst, utan första dagen på hennes praktikplats. Det var en del av hennes gymnasieprogram att hon skulle praktisera på något företag eller någon myndighet. För att göra det lätt för sig hade Katarina valt att gå till pappa, fastän man enligt reglerna inte fick praktisera hos någon av sina föräldrar. Hon hade älskat att få testa på hur det var på pappas advokatbyrå. Allt var så otroligt vuxet och spännande där. Tyvärr verkade inte pappa så pigg på att ordna något praktikställe åt henne där, ens i någon av hans kollegors namn. Katarina hade gissat att han i hemlighet var lite generad över att hon hade vuxit till.

Det kan ju tyckas lite märkligt att en pappa är generad över sin dotter. Men nu var det så att Katarina hade en viss förkärlek för att klä sig på ett sätt som nog många av hans kollegor skulle beteckna som lite “slampigt”. Katarina bar ofta små tajta, korta blusar som visade en del av hennes stora bröst, tillsammans med en kort kjol eller ett par lågt skurna jeans. Och det var nog inget som sådana där strikta advokater uppskattade.

Men det gick vägen till slut. Inte på det viset Katarina hade tänkt sig – för hon hade ju helst av allt velat testa på advokatlivet i en vecka – men pappa lade några ord för henne hos en gammal tenniskompis, CJ. Eller “Carl-Johan”, som pappa hade varit noga med att instruera henne med att man borde tilltala den här gubben.

Att pappa ändå hade vågat rekommendera henne för Carl-Johan berodde nog på att den sistnämnda var lite barsk och gammaldags. Det visste Katarina eftersom han hade varit över på middag en gång i deras hus. Det var väl några år sedan, och hon hade antagligen befunnit sig i fjortonårsåldern då, men hon minns fortfarande vilken typ han var. En sådan där karl som är så självsäker att han inte riktigt bryr sig om vad omgivningen tycker om honom. pappa var nog övertygad om att Katarina inte skulle bli något problem hos Carl-Johan. Dessutom var det så att Carl-Johan drev ett företag som arrangerade konferenser och liknande, och där jobbade det tydligen mest tjejer.

Nåja, nu var hon ju ändå på väg. Det fick gå lite som det gick. Lite förväntansfull kunde hon inte låta bli att vara. En hel vecka in i den vuxenvärld som hon drömde om! Det var annat än skolan. Ändå var hon lite rädd för att hon skulle sakna alla snälla killar i skolan. Nu när hon blivit äldre hade Katarina liksom vant sig vid deras uppmärksamhet. I skolan var hon alltid uppvaktad, på ett eller annat sätt. Något som hon ofta kunde dra egen nytta av.

Ta mattelektionerna, till exempel. Det där med matte var inte riktigt Katarinas grej. Visst fixade hon väl skapliga betyg på proven. Men det berodde mest på hårt plugg, och för att pappa alltid ställde så höga krav på henne. Hon hade verkligen jättesvårt att lära sig alla de där tredjehandsekvationerna och allt vad det hette. Då fanns alltid någon kille där som var redo att hjälpa henne. Den enda nackdelen var väl att det blev så svårt att koncentrera sig när de satte sig så nära henne.

Inte så att det var hennes fel. Absolut inte – hon ville verkligen lära sig. Men lade ofta ett hand på hennes bara lår. Och hon hade knappt fått tid att låta det första de berättat för henne att sjunka in förrän den där retliga handen rörde sig uppåt längs hennes ben. Långsamt smekande, eller ibland hårt nypande. När killarna nådde hennes trosor kunde det för det mesta inte riktigt hålla sig – även om de var väldigt diskreta eftersom de inte ville att läraren skulle få syn på vad de gjorde. Då började de i alla fall genast dra stringtrosorna åt sidan och köra in något av handens fingrar.

Killar var jämt lika kåta! Och hon kunde ju inte hjälpa att de kåtade upp henne när hon försökte få hjälp. Även om de tryckte in både ett och två fingrar försökte hon följa med i vad de sade så gott hon bara kunde. Men det var jämt samma visa. Först nöjde sig killarna inte med att ha handen på låret, sedan inte något finger i fittan. Till slut tryckte de in typ HELA handen. Nästan så att det blev för mycket. Med armen om henne satt de och körde in handen hårdare och hårdare tills det svartnade för ögonen av kåthet och hon kom, med underlivet hårt juckande mot bänkens undersida. Efteråt brukade killarna fKatarina åt varandra, och hon visste vad det betydde. Då fick hon beviset på att hon hade varit riktigt duktig.

Katarina vaknade upp ur sina tankar av att hon närmade sig ingången till Carl-Johans företag. Nu började nervositeten krypa sig på så smått. Tänk om hon inte skulle fixa det här?

 

Det var med en lättnadens suck som hon lämnade eventfirman bakom sig. Visserligen var det fyra dagar kvar på praktiken, som varade en vecka. Men redan efter första dagen undrade Katarina hur hon skulle härda ut.

Inte bara det att grejerna som hon hade fått utföra under dagen var rena betjäntsysslorna – typ hämta kaffe, städa undan skräp och kopiera papper. Även om detta inte alls var vad hon hade tänkt sig när pappa hade berättat om praktikplatsen som han hade fixat åt henne. Det innebar ju i alla fall att hon slapp plugga.

Anledningen till att en lättnadens suck for över Katarinas läppar berodde på eventbolagets chef. En man vid namn Carl-Johan Löwensteen. När hon spänd av förväntan hade visats in till honom på förmiddagen hade hon förväntat sig en kreativ, humoristisk mjukiskille. Det var den bilden hon hade av folk som jobbade med upplevelser, events och design.

Med Carl-Johan var det raka motsatsen. Han var en sträng, stenhård man som förväntade sig disciplin. Och det hade väl ändå gått att uthärda, om det inte vore för att dessa personlighetsdrag kombinerades med en knivskarp och nästan sadistisk känsla för andras svagheter. Efter fem minuter i Carl-Johans sällskap var det tydligt att han inte var den typen av man som undlät sig att utnyttja sin begåvning. Med en suck av njutning utdelade han sina order – samtidigt som hans ögon låg som klistrade vid varje attraktiv kvinnlig kropp inom hans synfält.

Även för Katarina hade detta låtit sig märkas. Redan från första stund hade hon blivit ofrivilligt medveten om hans kåta blickar. Visserligen var Katarina van vid att killar kollade på henne. I skolan hände det jämt. Men hon var inte van vid att en gubbe som mycket väl hade kunnat gälla för hennes pappa dreglade över henne. En man som dessutom var hennes chef. Ja, åtminstone för den här veckan.

En rysning for genom Katarinas kropp. Och hon tänkte på hennes egen far. På hur det var han som hade rekommenderat henne för Carl-Johan. Hur var det möjligt?

Eftersom de två tydligen var gamla tenniskompisar och säkert hade delat många bastutimmar tillsammans efter de hårda träningarna, var det minst sagt konstigt att han inte hade märkt vilket pervo till man som denne Carl-Johan var. Inte minst med tanke på att Katarina nog visste vad män pratade om när de var ensamma.

Katarina hyste inga större illusioner om det manliga könet. I skolan hade hon som sagt en hel del vana av killars mera perversa böjelser. Med skillnaden att allt då var på hennes egna villkor. Där var det hon som bestämde sig för när hon ville låta dem titta och ta för sig av det hon hade att bjuda på. Och att de ville var det ingen tvekan om.

Många gånger hade hon låtit killarna tafsa på henne i skolans korridorer. Och minst lika många gånger hade hon låtit halvt främmande killar dra in henne på skolans toaletter för att låta dem få del av det hon hade att bjuda på. Med de tajta jeansen nedhasade till knäna lät hon dem ta henne bakifrån mot närmaste tvättställ. Ibland med följden att det kom in fler personer som hjälpte till.

Vid ett tillfälle hade det kommit in en klunga på tre killar i just en sådan situation. Det hade slutat med att hon hade sluppit att stödja sig mot handfatet och i stället kunnat luta varin av sina små, välmanikylerade händer mot varsin kuk. Och som inte det vore nog lutade hon huvudet mot den fjärde killen, genom att trycka ned munnen mot hans grova kuk. Det var sköna tider…

Men nu var klockan strax efter 17:00. och Katarina var som sagt på väg hem. Morgonens vind verkade ha lagt sig. Och med eventfirman bakom ryggen var kanske inte livet så dumt trots allt.

Där hemma hade säkert mamma redan börjat med middagen, tänkte Katarina förhoppningsfullt. Det var inte utan att magen började kurra. Sedan kom hon på att Lena, hennes mamma, inte slutade sitt jobb förrän vid sex på måndagar. Fan, vilken otur man skulle ha i dag, muttrade hon samtidigt som hon klev upp för farstutrappan och satte nyckeln i låset.

Inne var det knäpptyst.

– Märkligt, tänkte hon. Pappa spelar ju alltid sin kassa musik på arbetsrummet på hög volym på övervåningen. Han kanske är ute en sväng. Skönt att vara ensam hur som helst.

Efter att ha sparkat av sig skorna gick Katarina raka vägen nedför trappan ner till källaren, där hon hade sitt rum. Halvvägs ned stannade hon plötsligt upp. Från sitt rum på nedervåningen hörde hon musik på låg volym. Vem fan var det som var på hennes rum?

Försiktigt smög hon de sista meterna nedför trappan. Vid dörrposten stannade hon. Dörren var inte helt stängd, utan en springa av ljus trängde ut i det halvskumma dunklet. Genom dörren såg hon att någon satt vid hennes dator. Så frös hon till is.

– Jävlar, väste hon, halvt omedveten om sig själv. Jääävlar.

Personen som satt i snurrstolen vid datorn var hennes pappa. Men det var inte det enda skälet till att hon stelnade till…

Knäpptyst lade Katarina sin vänstra hand på dörrhandtaget. Sedan sköt hon igen dörren så att endast en springa återstod. Och stod där som förstenad.

Inne i Katarinas rum flimrade hennes datorskärm. Från skärmen spred sig ett kallt flimrande ljus. Men ansiktet som reflekterades i det tillhörde inte Katarina, utan hennes pappa. Han satt framåtlutad i hennes stol som om han var medveten om att han inte hade där att göra, och var beredd att genast rusa upp om han hörde att någon kom hem. Men ännu hade han inte upptäckt henne där hon stod. Tydligen hade han inte hört när ytterdörren öppnades och stängdes.

Katarina hade kvävt den första impulsen, som hade varit att rusa in i rummet. Det hade ändå varit det mest naturliga. För såvitt hon visste (och som hon hade blivit uppfostrad av bland annat hennes far) hade inte pappa något där att göra. Hennes rum var en fredad zon. Den enda plats i huset där hon kunde stänga om sig. Och förvänta sig att ingen skulle kliva in och börja snoka när hon inte var hemma.

Att låsa dörren hade inte ens slagit Katarina. Ännu mindre att behöva skydda datorn med lösenord. Men trots denna oförsiktighet från hennes sida, visste hon att datorn innehöll saker som hon var väldigt mån om att behålla för sig själv. Och minst av allt ville att hennes gubbstrutt till pappa skulle komma över.

Nu var problemet bara att det var just en sådan sak som hennes gode far hade hittat. Och det var anledningen till att hon stannat upp vid dörrposten. För på datorn framför henne spelade pappa nämligen upp en videofilm. Tagen av en killkompis till henne på hans högupplösta mobilkamera. Hon hade sett den flera gånger förut och visste precis vad den innehöll. Hon visste också att om hennes pappa hade hittat till den, så hade han tagit del av filer av liknande karaktär.

Filmen var maximerad över hela datorskärmen. Hon såg sig själv. Katarina, med en folköl i handen. Hon pekade mot kameran och mot killarna som stod i en klunga omkring henne. Och hörde sedan sin egen röst:

– Nå, vad säger ni killar? Talade inte mamma om för er hur ni ska göra när ni träffar en fin flicka?

Orden uttalades i en överlägsen ton, allt medan hon vickade retsamt på överkroppen så att brösten skakade. Så här från åskådarläktaren slogs Katarina över hur stora de var. Det borde ju vara självklart för henne eftersom det var hennes bröst. Men det var kanske just därför som det slog henne. Men det var inte heller bara brösten storlek som stack ut, utan det faktum att de satt på en i övrigt så liten och vältränad tjej. Och i den korta tajta toppen märktes detta extra mycket, eftersom magen var platt och vältränad nedanför de tunga men fasta kloten.

Så tog killen som stod närmast tog ett steg närmare henne. Han böjde sig fram och greppade tag om hennes högra bröst och klämde till. Trots att hennes fylliga bröst spände ut den tunna vita toppen till max. Och det märktes att det handlade om äkta vara. När hans fingrar tryckte mot toppen följde det mjuka bröstet med.

Killen klämde på bröstet flera gånger innan han drog sig tillbaka. Och när handen lämnade bröstet syntes det tydligt på filmen hur bröstvårtorna hade styvnad innanför tyget. Tydligen hade hon lämnat BH:n hemma den kvällen. Med tanke på detta faktum var det anmärkningsvärt hur fasta brösten ändå var. Kanske var det hennes ålder, men de hängde inte det minsta.

Killen hade visat att han vågade ta för sig. Men så lätt tänkte tydligen inte Katarina ge med sig. För genom datorhögtalarna hördes hennes ljusa röst igen.

– Duktig ponke. Du är tydligen van att klämma på bröst. Kanske har du övat på mammas?

I bakgrunden hördes skratt från resten av klungan av ungdomar. Någon dunkade den bröstfixerade killen i ryggen och upprepade Katarinas ord.

Men det här var tydligen något som inte uppskattades av honom. Han steg fram igen, och den här gången var det betydligt mindre tafatt än tidigare. Med ett fast grepp om hennes haka lutade han sig fram mot henne. I hennes öra väste han att hon var en liten slyna som tog sig ton. Och att hon skulle lägga av att driva med honom innan något oplanerat hände.

I det här läget av filmen sneglade Katarina oroligt mot sin pappa som satt i hennes rum. Hon hoppades innerligt att han skulle tröttna och stänga av nu. Samtidigt var hon också nyfiken på hans reaktion. Han var ändå hennes pappa. Och i egenskap av hennes pappa förväntade hon sig nästan att han skulle rygga tillbaka inför en sådan här förnedrande behandling av hennes dotter. Hade han varit där i fysisk person var hon säker på att han skulle ha ingripit. Om inte med våld, så åtminstone genom att säga till killen på skarpen.

Men på hennes pappa syntes ingen reaktion. I stället såg hon hur han i stället lutade sig tillbaka något. Det såg nästan ut som att han satte sig till rätta i stolen. Till hennes förskräckelse såg hon sedan hur handen som vilat stilla på hans lår nästan omärkbart började röra sig uppåt. Hur hans breda tumme började stryka över kostymbyxan. Allt medan blicken var fäst vid skärmen.

Det här började bli riktigt jobbigt. Nu var Katarina nästan säker på att hennes pappa satt och kåtade upp sig på en film där en jämnårig kille klämde på hennes tuttar. Det kändes faktiskt helt sjukt. Okej att hon gillade sex. Det fanns inte en själ på skolan som inte kände till den saken. Men det var absolut inget som hon ville att hennes familj skulle känna till. Ännu mindre hennes pappa.

Frågan nu var om inte det bästa vore att smyga upp för trappan och låtsas komma hem innan hennes pappa fick se mer. Sedan påminde hon sig om att om han hade kommit så här långt, hade han med största sannolikhet snokat reda på andra saker som fanns på hennes dator. Då var det bättre att se hur han nu reagerade.

Nyfikenheten tog överhanden.

På filmen hade Katarina inte tappat sin kaxighet.

– Jag har kanske inget emot att nåt oplanerat händer, sa hon och tittade killen djupt i ögonen.

I klungan gav de fyra övriga killarna till ett litet retsamt utrop. Innan han hann svara lutade sig Katarina fram och tog ett fast tag om killens skrev utanpå de mörkblå mjukisbyxorna. Trots att kameramannen – eller vad man nu ska kalla kompisen som höll i mobilen – inte kunde hålla kameran still för en sekund, syntes det tydligt att killen hade stånd. Mjukisbyxorna putade betänkligt mellan benen.

Katarina förspillde inte en sekund. Inom loppet av några sekunder hade hon satt sig på huk framför killen och i en enda rörelse dragit ned såväl mjukisbyxor som kalsonger. En styv kuk sprätte upp och daskade mot magskinnet. Snabbt var Katarina där med hand och tunga.

I det här partiet av filmen syntes det inte så tydligt eftersom mobilkameran hade en begränsad zoom, men Katarina tryckte i alla fall kuken mot magen med ena handen. Samtidigt förde hon sina fylliga läppar, fuktiga av rosa genomskinligt läppglans, mot pungen. Munnen omslöt kuken och vandrade nedåt mot pungens undersida, med tungan ivrigt slickande. I en enda rörelse slukade hon hela pungen i munnen samtidigt som hennes vänstra hand ivrigt började gnugga kuken mot magen. Killen kunde inte låta bli att stöna, vilket hördes extra tydligt eftersom det plötsligt blivit märkbart tyst bland resten av sällskapet.

Från dörrkarmen sneglade Katarina återigen mot pappa. Handen som vilat på låret låg inte längre där. I stället hade den med trevande fingrar vandrat upp mot gylfen. Till synes halvt omedveten om det själv började han stryka sig över skrevet. Katarina blev medveten om att hennes puls gick på högvarv. Hon kände blodet dunka i huvudet.

– Det här händer bara inte, intalade hon sig själv. Det här är ju för fan helt sjukt!

Hennes tankar avbröts av ljudet från gylfen när den plötsligt drogs ned. Hennes blick var som fastnaglad på byxorna. Hon såg hur fingrarna trevande, för att sedan plötsligt stanna upp. När hon tittade upp mot skärmen igen insåg hon vad det var som hade avbrutit rörelsen.

På skärmen hade Katarina rest sig upp igen. Händerna från ett flertal killar som hade kommit närmare henne syntes i bild. De strök längs med hennes kropp. De klämde och smekte och tog för sig.

En mörkhårig kille med utländskt ursprung hade ställt sig tätt bakom henne och tryckte sina höfter och den hårda kuken mot de fylliga skinkorna som trängdes där under hennes kjol. Hans båda händer var utsträckta i en stadig omfamning. Men det var inte någon kärleksfull kram som det handlade om här. Med rejäla rörelser gav han hennes stora bröst en kraftfull massage.

Efter en halv minut tröttnade han dock på toppen och drog resolut ned den nedanför brösten.

Nu stod Katarina där i uppdragen kjol med vita stringtrosor som skar in mellan skinkorna. Den lika matchande BH:n på överkroppen var nu det enda som skylde hennes bröst. Ja, så mycket som de nu skylde dem. För på grund av deras storlek pressades brösten mot den något nummer för lilla BH:n, som såg ut att kunna sprängas i vilken sekund som helst.

Mellan hennes ben satt en kille på knä. Han drog trosorna åt sidan och drev in tungan i hennes synbart blöta underliv. Som om inte det vore nog med en kille som låg och slickade fittan på henne, verkade nu den utländske killen även ha tröttnat på att knåda Katarinas bröst utanpå BH:n. Med ett lika resolut tag som tidigare drog han därför ned även denna.

De tunga brösten föll ut ur sina kupor. Men de hängde knappt någonting, vilket var anmärkningsvärt. Även om de i och för sig fick ett visst stöd av det fasta BH-bandet som trycktes upp och ut dem. Och så klart av toppen, som fortfarande satt hoprullad strax nedanför brösten.

Nu var det tydligare än någonsin att Katarina hade påverkats av behandlingen. Bröstvårtorna stod ut, styva och hårda. Inramade som de var av de runda, rosa vårtgårdarna.

I stället för att fortsätta att smeka brösten, började nu killen som stod bakom henne att smälla till dem med öppen handflata. Vårdslöst och oregelbundet slog han till dem så att de for än åt höger och än åt vänster. Denna aktivitet, ivrigt dokumenterad av kompisen med mobilen, ledde inte bara till högljudda klatsch som med all önskvärd tydlighet trängde ut genom datorhögtalarna – utan också till att Katarina gav ifrån sig högljudda stön. De glansiga läpparna, inramade av utsmetat läppglans, stötte ifrån sig ljudliga kvidanden för varje gång som händerna träffade de fylliga tonårsbrösten.

Utanför rummet kastade Katarina en hastig blick på pappa. Hon kvävde ett skri. Hennes far satt nämligen inte på samma sätt som han hade gjort förra gången som hon kastade ett öga på honom.

Den hand som tidigare hade fingrat på gylfen låg inte längre kvar där. I handen rymdes nu i stället en stor svällande kuk. Den stod uppsträckt ur byxorna som en stenhård flaggstång, där knoppen var ett svällande, rödlila ollon. Toppen glänste av vått sekret i datorskenet. Och handen som omslöt kuken rörde sig stadigt upp och ned i en långsam men hård runk. Hon märkte att ljuden från hennes dator hade blandats med djupa suckanden från pappan i kontorsstolen.

Men det var inte bara pappa som andades tungt. Med ens blev Katarina varse om den höga pulsen som tidigare hade orsakats av ren förskräckelse nu också berodde på att hon påverkades av det som hände inne i rummet. Hennes blick var som fastnaglad vid sin pappa. Den pappa som nu satt inne i hennes rum och runkade till bilderna av hur hon, hans dotter, blev avklädd, slickad, pullad och smiskad.

När Katarina inte trodde att situationen kunde bli värre, tog allt en ny vändning. En av killarna i filmen, som mest hållit sig i bakgrunden, fick tydligen kåtslag av att se Katarinas nakna kropp. Han tog några snabba steg fram till henne och tog ett kraftigt grepp om hennes blonda hår. Sedan tryckte han ned henne på huk framför honom och drog fram kuken. På filmen öppnade Katarina nästan instinktivt munnen. Hon gapade och sträckte ut tungan, precis som hon lärt sig att killar gillar.

Några sekunder senare sprutade killen. Ur kuken sköt han sex hårda strålar av sperma. Men uppenbarligen hade han inte någon kontroll på den sprutande kuken, för sperman landade lite överallt: I håret. I pannan. På kinden. I munnen. Långa spermasträngar dränkte hennes ansikte i en varm, kletig mask.

För Katarinas perversa pappa var detta tydligen en femstjärnig film. Hur skulle Katarina annars tolka det, när hon förskräckt såg hur han började tokrunka sin stora hårda kuk framför datorn. Ådrorna på kuken svällde till och inom en halv minut formligen exploderade hans kuk som en spermafontän.

Första satsen träffade hennes tangentbord. Den andra och tredje laddningen landade likaså över hennes dator. Hans kuk spydde ut betydligt mer sperma än killen på filmen. Katarina hörde ett vrål när det gick för honom. Det var nästan otäckt att se. Hon var just på vippen att sluta sina ögon, när hon hörde ett ljud som fick henne att haja till. Ett ljud som inte kom inifrån rummet.

Plötsligt insåg hon att ljudet kom bakifrån henne. Från trappen. Hon kastade sig reflexmässigt mot garderobsdörren en meter från henne. Och hade precis ställt sig där när hon hörde hur det knarrade till i källartrappan och hon anade en skugga vid trappens fot.

Tydligen hade pappa också uppfattat ljudet. För plötsligt var det knäpptyst inifrån hennes rum. Någon sekund senare såg hon genom garderobsdörren hur pappan kom ut genom hennes dörr. Byxorna hade han knäppt, så det syntes inte vad han hade sysselsatt sig med för bara några enstaka sekunder sedan.

– Nämen hej älskling, hörde hon honom säga. Rösten lät lite sprucken – som om han just hade sovit. Även om Katarina förstås visste bättre, där hon stod ihoptryckt i garderobsmörkret.

– Hej Lasse! Vad gör du i Katarinas rum? Jag tyckte väl att jag hörde ljud därifrån…

– Jo… jag hörde att stereon stod på. Så jag gick in och slog av den.

– Det var märkligt, svarade mamman fundersamt. När jag var hemma på lunchen var det helt tyst i huset. Och nu hörde jag så konstiga ljud från Katarinas rum.

– Musik som sagt, brummade pappan. Du vet vilket skräp som ungdomarna lyssnar på nu för tiden. Och oanständigt är det också…

Rösterna tonade bort när föräldrarna försvann upp till övervåningen. Försiktigt gläntade Katarina på garderobsdörren och kikade ut.

Kusten var klar.

Inne i hennes rum var det mörkt. Hon tände sovrumslampan men hajade sedan till. Datorfläkten brummade fortfarande borta i hörnet.

– Pappa måste ha glömt den på, tänkte hon.

Så såg hon att endast datorskärmen var avstängd. I all hast måste han ha glömt att trycka på den betydligt viktigare avstängningsknappen. Och mycket riktigt. När hon slog på skärmen framträdde en bild som fick hjärtat att slå ett extra slag i kroppen.

Fram trädde en stillbild av henne själv. På knä. Med vidöppen mun. Nedsölad i ansiktet av sperma som rann längs halsen och ned mellan de fylliga brösten. Kladdiga strängar glänste i sovrumslampans sken…

Men vänta. Glänste? Hur kan sperman i filmen glänsa på skärmen, här i rummet?

Katarina insåg med ens att det inte var sperman i filmen som glittrade på skärmen. Strängarna som kletade sig fast vid datorskärmen var nämligen alldeles för färska…

Katarina stod som fastfrusen i sitt rum. Hela hennes blonda huvud snurrade. Det kändes som att hon drömde, trots att hon visste att detta var verklighet. Hon kunde helt enkelt inte tro sina ögon. Att bilden på datorskärmen framför henne faktiskt existerade; en fastfrusen bildruta av henne själv. På knä. Med öppen mun och kladdiga strängar av sperma som täckte hela det solbrända, sjuttonåriga ansiktet.

Bilden i sig var inte ny, den tillhörde i själva verket finalen i en mobilfilm som spelats in för tre månader sedan och hon hade tittat på flera gånger. Men det var inte filmen i sig som fick Katarina att frysa till, utan det som täckte datorskärmen. Som ett bisarrt skämt hade inte bara hennes kinder, haka, panna och mun draperats av spermasträngar i själva filmen. Även datorn var spermatäckt. Rakt över skärmen och ned över tangentbordet ringlade de likt vita, halvt genomskinliga ormar. Färska, glittrande i det kalla blå ljuset från skärmen.

Det här var inte vad hon hade väntat sig när hon skyndat hem efter den första dagen på praktikveckan.

Katarina var visserligen inte främmande för sperma. Varje dag i skolan var ett bevis för det. Sedan hon förlorade oskulden för lite mer än två år sedan hade hon ägnat mycket tid åt sex. Så mycket att det blivit en del av hennes unga identitet. I skolan visste Katarina att de andra tjejerna tittade snett på henne, men få killar stod emot möjligheten att ta för sig av hennes kropp. Med följden att hon snabbt blev allas egendom.

Filmen framför Katarinas ögon var ett konkret exempel på det. Den var inspelad på en killkompis mobilkamera nere vid naturreservatets strand. Katarina hade stått på knä med de svällande brösten utspända och utfläkta, omgärdad av stenhårda kukar som otåligt tvingade sig in mellan hennes små händer och läppglanskladdiga läppar.

Det var inget Katarina skämdes för. Tvärtom var det beviset på att hon hade tagit sig långt från högstadiets undanskymda tillvaro. Från en plattbröstad blek tjej till ett hett sexobjekt, på bara tre år. Det var inget som Katarina hade ordnat på egen hand. Förklaringen stavades kroppslig mognad. Det var som om kroppen hade genomgått en smärre transformation: benen hade vuxit, blivit längre, slankare; vaderna, låren och höfterna hade blivit mer muskulösa, breddats, definierats; magen plattare.

Men störst skillnad var det på brösten.

I skolan fanns det ingen som kunde mäta sig med henne när hon klev in genom portarna. Den tajta rosa blusen formligen töjdes, spändes och sträcktes där hon gick. Brösten var inte nöjda med att vara instängda i en trång BH. De var för stora, för kaxiga. Och för Katarina, som hade den sällsynta kombinationen av en slank, flickaktig kropp och rejält tilltagna bröst, fanns det för övrigt sällan någon att tillgå i rätt storlek. Så mellan hennes tuttar och omvärlden existerade för det mesta bara ett tunt utspänt lager bomull.

Brösten syntes och märktes. Blickar drogs till de styva vårtorna som pressade sig mot tyget och avtecknade sig med plågsam tydlighet. Manliga lärare slet sina huvuden ur led när hon passerade i en dunst av parfym och ekande klackar. Följde de långa benen och höfternas rörelser. Men mest av allt fastnade blickarna vid de svällande brösten som otåligt stretade innan för de tajta överdelarna.

Katarinas bröst fungerade som röda signalflaggor, som basunerade ut ett tydligt budskap:

Jag är Katarina. Jag finns här för dig. Hela min kropp är skapt för att reta, locka och väcka din lust. Min kropp finns till för att konkurrera ut varenda kvinna i en mils radie. Så vad fan väntar du på? Att jag ska komma fram till dig? Du vet att jag inte säger nej. Du vet att du inte behöver fråga. Du vet att det räcker med att sträcka fram händerna och rafsa åt dig vad du vill ha. Ta på mig. Ta för dig! Vrid och gnid och kläm och massera bäst du vill. Det är det jag är här för. Trodde du jag gick här för att jag vill plugga, för att jag vill bli nåt? Glöm det. Jag är ingenting annat än ett jävla luder och det vet du. Så kom och kladda ned mig med dina händer, din ivriga hårda kuk och all din sperma. Behandla mig som den tonårsslyna jag är.

Det var på grund av det här budskapet som Katarina inte var förstenad av sperman i sig, där hon stirrade på den fläckiga datorskärmen.

Sperma var inte främmande för henne. Men spermans ägare var alltför bekant. Och det var problemet.

Previous post

En annorlunda dag

Next post

Så förbjudet, så skönt... (del 2)

No Comment

Leave a reply