AgePlay

Så förbjudet, så skönt… (del 2)

För mindre än två minuter sedan hade Katarina kikat in genom dörren till sitt rum. Vettskrämd och med bultande kropp hade hon upptäckt att hennes egen pappa satt där i mörkret framför datorn, med filmen av henne på skärmen och sin stora kuk i handen. Katarina hade stått fullständigt paralyserad. När filmen närmade sig slutet hade hennes värsta aningar besannats. Pappas runkade hade övergått i ett ursinnigt tempo, innan han slutligen matade ut sin sperma över hela hennes lilla datorhörna.

Och när hennes mamma i nästa ögonblick kom hem hade Katarina kastat sig in i närmaste garderob och precis undkommit upptäckt. Pappa hade tydligen hört mamma och lyckats ordna kläderna i tid för att hon inget skulle märka. De båda hade försvunnit uppför trappan till husets bottenvåning.

Katarina vaknade ur sina tankar av buller från övervåningen.

Här kunde hon inte stå! Pappa kunde komma tillbaka när som helst. Inte heller kunde hon promenera upp till dem och låtsas som ingenting. Då skulle pappa förstå att hon hade sett allting. Det fanns bara ett alternativ.

Katarina hakade av de två hasplarna till sitt sovrumsfönster. Och med en smidig rörelse svepte hon upp fönstret tillräckligt mycket för att ta sig igenom. Hon landade på gräsmattan med en mjuk duns, men märkte samtidigt hur fuktigt den var.

– Fan också, stönade hon.

Katarina hade kastat av sig skorna i hallen, det första hon gjorde när hon kom hem. Nu stod hon på den kalla, fuktiga marken och kände hur vätan spred sig. Mötte hon föräldrarna i hallen skulle hon inte kunna förklara hur det kom sig att hon kom in från kylan utan skor.

Hukande smög Katarina runt huset och tillbaka till framsidan. Gjorde sitt bästa för att undvika att bli sedd från de stora köksfönstren som vätte ut mot gatan. Hon hoppades innerligt att ingen av grannarna skulle se henne så här. De måste tycka att hon var fullständigt efterbliven som lekte lekte kurragömma runt huset i hennes ålder.

Hon rundade huset och kom fram till ytterdörren. Tvekade ett ögonblick. Pressade sedan ned metallhandtaget och drog upp dörren.

Försiktigt. Väntade.

Ingen där. Katarina andades ut. Skyndade sig att stänga om sig och  attborsta bort några grässtrån som fastnat på hennes bara ben.

– Jag är hemma! gastade hon för andra gången denna dag.

Den här gången var responsen snabbare än första gången. Mamma dök upp i hallen.

– Hej Katarina! Vad kul att se dig. Jag kom just hem, och Lasse har precis börjat med maten. Du kan väl hänga av dig och berätta om din första dag på praktiken. Vi är så nyfikna!

Katarinas mamma var precis på väg att återvända till köket utan att invänta svar när hon plötsligt hejdade sig. Hon rynkade ögonbrynen.

– Men Katarina! Vad har du på dig?

Katarina såg ned på sina kläder. Hon var klädd som vanligt. En tajt rosa t-shirt utan BH, en vit minikjol och ett par högklackade rosa skor med stilettklackar. Förbryllat tittade hon tillbaka på sin mamma.

– Vad pratar du om? Det här är mina vanliga kläder.

– Jag vet hur du brukar klä dig. Men så där kan du ju inte klä dig på en arbetsplats. Har du varit klädd så där hela dan?

– Jag fattar inte vad du snackar om, mamma. Jag klär väl mig som jag vill!

– Skrik inte åt mig, Katarina. Det här får vi tala om. Kom in så får vi se vad pappa säger.

Katarina hängde av sig jackan och klev in i köket. Vid bänken stod pappa och hackade lök. Hon kunde fortfarande inte fatta vad det var som just hänt. Pappa såg ut precis som han brukade. Som om ingenting hade hänt. Som om han inte för tio minuter sedan hade suttit i hennes rum och runkat till bilderna av hur hon, hans dotter, stod på knä och sög av killar. Som om han inte hade varit världens perversaste pappa och sprutat ned hela hennes dator med sin heta gubbsperma.

– Nämen hej Katarina!

Pappa kom fram och gav Katarina sin vanliga kram. Lika lång som alltid. Hon tyckte sig känna hans kuk mot sitt högra ben. Antagligen var den fortfarande halvsvullen efter urladdningen. Hon föreställde sig att den låg kletig och halvstyv i hans kalsonger.

– Vad var det jag hörde om kläder, sade han och vände sig till Katarinas mamma.

– Lasse. Jag vet att du inte bryr dig ett dugg om mode, men titta på henne!

Ett ögonblicks paus uppstod medan Lasse lät blicken vandra över hennes kropp. Katarina kände hur hon rodnade av den ofrivilliga granskningen. Det här var det sista hon önskade sig just nu. Hon försökte prostestera.

– Men mamma, lägg av …

– Tyst Katarina! Nå, vad säger du Lasse?

Hon vände sig mot honom med ett uppfordrande uttryck i ansiktet. Katarina såg hur Lasse tvekade. Hur blicken fortfarande vandrade över hennes kropp, som om han letade efter ett fel. Hon visste alltför väl att det inte var hela sanningen.

– Nej, sade han till slut. Du får nu säga vad du menar den här gången.

Katarinas mamma suckade uppgivet.

– Det är jättesnällt av dig att försvara henne, men du vet att vi har pratat om det här. Vi ska vara glada att CJ överhuvudtaget valde att ta sig an Katarina under praktikveckan. Ska vi behöva skämmas över henne?

– Det är väl ingen som bryr sig om hur hon är klädd. Hon är ju bara en skolunge. Ett barn, för guds skull!

– Ett barn? Ser ett barn ut så här?

Mamma gick runt Katarina och ställde sig bakom henne. Lade demonstrativt sina armar om Katarina, med händerna i ett stadigt tag om hennes bröst.

– Lasse, du måste vara helt blind om du tror att vår dotter fortfarande är en liten flicka. Hon har ju dubbelt så stora bröst som jag någonsin haft. Eller ens min syster. Jag får ju inte ens grepp om hela brösten!

Hennes mamma klämde åt hårdare. Katarina, som vid det här laget var högröd i ansiktet, pep förskräckt till.

– Aj mamma! Du gör illa mig.

Mamma släppte med ens taget och gav Katarina en snabb kram. Tittade Katarina djupt i ögonen.

– Förlåt. Det var inte meningen att vara hårdhänt. Men jag ville bara visa vad jag menade. Du är en stor flicka nu. Och även om du inte tänker på det själv, så måste du vara medveten om att andra ser på dig som en stor flicka också.

Lasse harkade sig.

– Mamma kan nog ha lite rätt i det hon säger. Det finns inget skadligt i att klä sig ordentligt, även om det kanske känns tråkigt. Katarina, tänk på att det i alla fall bara handlar om en vecka.

Katarina undslapp sig en suck.

– Jaja, vad som helst, bara jag slipper en massa tjat.

– Det är bra, svarade mamma. Nu lagar vi mat och äter. Sedan kan väl vi leta fram något snyggt i min garderob som du kan ha på dig.

Fyrtio minuter senare var servisen avdukad och disken inplockad i diskmaskinen. Katarina och hennes mamma stod i föräldrarnas sovrum med garderobsdörren på vid gavel. Plagg låg utslängda över hela dubelsängen.

Katarinas mamma suckade för andra gången på en minut.

– Jag börjar tro att det här är omöjligt. Vi är ju lika långa, så jag förutsatte att du skulle kunna ha mina kläder. Men inga passar ju.

– Kjolarna är ganska fina, svarade Katarina.

– Jag vet, men vi måste hitta en överdel som passar. Problemet är att allt sitter för tajt på dig. Jag tror vi får rådfråga Lasse.

Katarina tittade oroligt på sin mamma. Hon kände sig inte hundra procent bekväm med att han skulle stå och kolla på henne när hon provade kläder. Inte efter det som hänt på eftermiddagen.

– Jag vet inte …

– Äh, struntprat. Lasse! Kan du komma hit?

Lasse kom in i sovrummet, men fastnade i dörröppningen med ögonen riktade på Katarina. Eller rättare sagt på Katarinas överkropp.

I mammas försök att klä Katarina som en proper ung dam hade hon valt ut en vit blus. Problemet var bara att Katarinas bröst spände ut blusen så mycket att den såg genomskinlig ut. Och Katarina bar fortfarande ingen BH.

Som om det inte vore nog hade hennes mamma inte heller lyckats knäppa blusen ordentligt. Knapparna var spända till bristningsgränsen, och det var två stycken mitt för hennes bröst hade hon inte ens lyckats knäppa.

– Säg nåt, Lasse! Hur ser det ut?

Katarina såg hur hennes pappa först var på väg att säga något, men sedan tystnade. Blicken vilade fortfarande på hennes överkropp. Sedan anlade han en eftertänksam min och bad Katarina att vända på sig, som för att få en bättre helhetsbild.

Katarina tvekade. Sneglade på sin mamma, men gjorde sedan som han ville. Snurrade långsamt på kroppen. Kände sin pappas blickar över sin kropp. Föreställde sig hur hans kuk styvnade innanför byxorna. Tanken var naturligtvis helt sinnessjuk, men det hon bevittnat var ännu sjukare.

Pappa var den som bröt tystnaden.

– Blusen är fin. Det vet du att jag tycker. Men jag undrar om den inte ser lite för liten ut?

– Precis vad jag har sagt! Jag vet inte hur vi ska lösa det. Du kan väl stanna här och hjälpa oss tills vi hittar något passande.

– Men mamma … försökte Katarina igen.

– Tyst Katarina. Tänk på att det bara är familjen här. Det finns ingen anledning att känna dig blyg tillsammans med oss. Ta av dig blusen nu, så testar vi något annat. Kanske går det bättre om vi hittar en BH?

Katarinas pappa slog sig ned på sängänden under tystnad. Såg lite besvärad ut, men sade inget. Under tiden plockade Katarinas mamma fram den största BH hon kunde hitta. Den såg rent medeltida ut jämfört med de underkläder som Katarina brukade bära.

Katarina tittade skeptiskt på den.

– Så, så, manade mamma på. Testa den här. Med lite tur kanske vi kan pressa in brösten tillräckligt mycket för att blusen passar bättre. Vad säger du?

– Ska jag ta mig nu? Inför pappa?

– Sluta tramsa nu, Katarina. Inga undanflykter. Pappa har sett dig sen du var litet barn.

Katarina kastade en desperat blick åt pappas håll, liksom för att söka stöd. Men hennes pappa satt bara tyst på sängen med en outgrundlig min i ansiktet.

Katarinas mamma höll uppfordrande upp den fula BH:n.

– Sätt igång nu, Katarina. Av med blusen!

Vid det här laget var Katarinas ansikte blossande rött av skam. Klä av sig … Inför hennes pappa. Pappa som … Nej, hon fick inte tänka tanken. Inte nu. Då skulle hon bli helt handlingsförlamad.

Vad var det med henne egentligen? Katarina, den kaxiga, modiga, vackra flickan. Nu blyg och försagd. Vad var egentligen problemet med henne? Det var ju hennes farsa som hade problem om han nu tände på henne. Hon var hans dotter, hans kött och blod. Han borde veta bättre.

Skitsamma. Låt honom titta, intalade hon sig. Låt hans feta jävla kuk bli så där hård igen, så att det står i brallan. Då är det hans problem. Han får väl skylla sig själv om han kåtar upp sig på henne.

Efter att ha övertygat sig själv om pappa var en jävla idiot började Katarina klä av sig. Hon började långsamt. Kastade en blick på sin pappa medan hon knäppte upp den första knappen. Hon såg hur han hade anlagt en oberörd min, men att ögonen var som fastlåsta vid hennes fingrar.

Andra knappen gick vägen lika lätt. Inget hände annat än att Katarina blottade lite mer av solbränd hud.

Det var vid den tredje knappen som det började bli problematiskt. De följande knapparna, den fjärde och femte, var nämligen just de knappar som hennes mamma inte lyckats knäppa på grund av Katarinas stora bröst. Katarina knäppte upp den tredje knappen …

I samma ögonblick var det som om blusen hade fått ett hårt slag inifrån. När brösten smällde ut i luften blev det tydligt hur tajt blusen faktiskt suttit. Trots att det fortfarande återstod några knappar längst ned fanns det inget som längre hindrade brösten från att svälla ut i sin fulla prakt.

Nu var inte längre något som höll brösten tillbaka. Båda två dunsade ut samtidigt, vilket fick Katarinas kroppsfigur att se helt oproportionerlig ut. Den nätta lilla blonda tonårsflickan, med smala men spensliga lemmar, i kombination med de fullvuxna, tunga och spänstiga brösten.

Men Katarinas mamma verkade inte bry sig det minsta om synen. Snabbt hjälpte hon av Katarina med blusen och svepte BH:n om hennes smala kropp. Men när det gällde knäppningen fick hon återigen problem. Trots att hon hade plockat fram den största BH hon kunde hitta räckte den helt enkelt inte för lilla Katarinas kropp. Hennes mamma spände och spände, men nådde inte riktigt runt.

– Lasse, kan du komma och hjälpa till här är du gullig?

Katarina såg i ögonvrån hur hennes pappa rörde sig fram till henne. Ställde sig bakom henne och tog tag om BH:n på framsidan för att lägga den till rätta, vilket förde med sig att hans stora, håriga händer placerades rakt över hennes bröst. Och eftersom det krävdes ett rejält famntag för att nå runt hennes stora byst, fick han kliva ytterligare lite närmare.

Det var ett kliv som fick konsekvenser. Katarina kände tydligen hans skrev mot sin runda putiga bakdel. Pappa var hård, det var ingen tvekan om det. Och han blev hårdare för varje sekund som gick.

Till slut fick de BH:n på plats. Katarinas byst var betänkligt ihoptryckt, vilket hennes mamma tolkade som en framgång. Problemet var att knäppningen inte såg ut att hålla.

– Jag kollar i köket om vi har någon säkerhetsnål, meddelande Katarinas mamma och försvann iväg.

Kvar blev Katarina och hennes pappa. Och kvar var ett hårt, styvt stånd som trycktes mot hennes tonårsrumpa, där han fortfarande höll om hennes bröst. “För säkerhets skull”, som han hade sagt.

Katarina kände ofrivilligt hur hon började bli lite kåt av kuken som pressade sig mot henne. Som alltid när hon blev upphetsad kom känslan över henne i vågor. Intensivt rullande genom kroppen. Hon kunde helt enkelt inte hindra sig från att försiktigt börja gnugga sin bakdel mot pappa.

Samtidigt som mamma stökade ute i köket kände Katarina pappas kuk svälla ytterligare mot sin lilla rumpa.

Katarina kände hur kuken hårdnade mot hennes rumpa. Och hon kunde inte låta bli att röra sig. Gnugga tillbaka, i små men tydliga cirkelrörelser med rumpan ivrigt tryckt mot kuken. Kroppen kunde inte hejda sig, trots att hjärnan skrek åt henne att situationen var totalt absurd och omoralisk och fel.

Kuken tillhörde hennes pappa. Lasse. Samma pappa som fram hon fram tills idag högaktat i tron att han såg henne som sin lilla ögonsten. Sin söta prinsessa. Men händelserna under eftermiddagen hade vänt upp och ned på hela det förhållandet.

För sjuttonåriga Katarina hade allt börjat med praktikplatsen som pappa hade fixat. Chefen Carl-Johan hade visat sig vara ett gammalt pervo som klädde av hennes tonårskropp med blicken varenda gång han tittade på henne. Katarina kunde helt enkelt inte fatta hur hennes pappa kunde missa den aspekten av ”CJ:s” personlighet. Gubbarna brukade ju basta minst tre gånger i veckan efter tennisträningen.

När hon kom hem på eftermiddagen hade hon gjort en skrämmande upptäckt. I hennes mest fredade zon, hennes eget rum, såg hon hur pappa satt och runkade. Inför en film där hon sög av sina killkompisar och blev nedsprutad i hela ansiktet. Vid den punkten i filmen sprutade hennes pappa också, över hela hennes skrivbord och datorskärm.

Samtidigt hade mamma kommit. För att undgå upptäckt hade Katarina rundat huset och själv låtsats stiga in i huset för första gången. Fortfarande vimmelkantig efter upptäckten steg hon in i huset, bara för att bli utskälld för sina kläder.

Katarina visste att hon hade en kropp att dö för, och hon gjorde allt för att framhäva sina stora, tunga bröst, platta mage och långa ben. Men särskilt brösten var tydligen ett problem för Katarinas mamma, som inte kunde fatta hur Katarina hade vett att gå till sin första dag på praktikplatsen i kläder som dessa.

Så efter maten gick de in i mammas sovrum för att ”leta fram något snyggt”. Och det var där som de verkliga problemen började. Mamma krävde nämligen att Lasse skulle vara med. Som smakdomare. Och som om inte det var nog passade inga av mammas överdelar. Brösten var så stora och stretande att det inte gick att knäppa ens den störta tant-BH som mamma grävde fram i garderoben.

När mamma gick för att hämta en säkerhetsnål blev pappa Lasse ombedd att stanna kvar och hålla uppe den oknäppta BH:n om Katarina. Han stod bakom henne med sina händer i ett ordentligt grepp om hennes bröst. Men trots händernas storlek förmådde de inte att greppa hela brösten, vilket medförde att han var tvungen att trycka sig närmare Katarinas bakdel.

Och så stod de nu. Pappa och dotter. Lilla Katarina, som kände hur ståndet stretade uppåt, hårdare och styvare för varje ögonblick. Och Lasse, som kände hur hans tonårsdotter tryckte sin spänstiga lilla rumpa mot kuken och rörde sig i små, cirkelformade rörelser.

Sekunderna tickade fram medan mamma stökade i köket i jakt på den förbannade säkerhetsnålen. Sedan hördes steg i hallgången. Mamma hade hittat vad hon letade efter och var tillbaka till sovrummet där Katarina och hennes pappa stod som fastfrusna.

Tankarna virvlade runt i Katarinas blonderade lilla huvud. Att se pappa runka framför med filmen hade på riktigt varit en av de mest omskakade upplevelserna i hennes liv. Hela hennes världsbild hade ruckats. Den enda man som hon hade varit säker på, såg uppenbarligen på henne på ett annat sätt.

Samtidigt var bilden som etsat sig fast på Katarinas näthinnor något av det mest upphetsade hon hade sätt. Blodet dunkade i tinningarna när hon tänkte på det. Den resta kuken i jätteformat, med ett blankt rödlila ollon som spydde ur sig sprut efter sprut. Våldsamma satser, som kastades mot bilden av henne. Som lade sig likt vita pytonormar över hennes datorskärm och bilden av lilla Katarina, som gapade och tog emot sin killkompis sperma.

Det var därför Katarina inte kunde hejda sina rörelser. Först i detta ögonblick, när de stod fastfrusna i väntan på att mamma skulle dyka upp i dörröppningen, erkände hon det för sig själv. Bilden av pappas kuk hade efterlämnat ett intensivt sug efter mer. Katarina ville sno sig runt, kasta sig ner på knä, slita upp gylfen och greppa om den kåta stören med sina båda små händer. Runka hårt, snabbt tills hon också fick del av vad kuken hade att ge henne.

För att kuken hade något att ge henne tvivlade hon inte en sekund på. Det hade scenen framför datorn bevisat med all önskvärd tydlighet. Pappas kuk skiljde tydligen inte på mamma och dotter. Den tog ingen hänsyn till att den sett henne växa upp, sett höfterna bli bredare och brösten svälla utom alla proportioner. Eller också var det precis det som den gjorde. Kanske fanns det något djuriskt begär som inte tog hänsyn till släktband, när en kuk plötsligt stod inför ett par av de största och samtidigt fasta bröst som en sjuttonårig flicka vandrat omkring i.

Innan Katarina hunnit längre i sina urspårade tankar dök mamma upp framför henne. Stolt höll hon upp sitt fynd.

– Tadaa! Titta vad jag hittade. Jag tror den här säkerhetsnålen kan bli perfekt. Lasse, du som står så bra till, kan du fästa nålen tror du. Så håller jag tag här framme.

Mamma räckte över nålen till pappa, som fortfarande stod fastfrusen i samma ställning som tidigare, tätt ihop mot Katarinas rygg. Så, i en synkroniserad rörelse ersatte mamma pappas händer över BH:ns framsida. Tanken var att hålla dem uppe medan Lasse fäste fast BH:n med säkerhetsnålen.

Katarina stod med bultande hjärta. Händerna över hennes bröst lämnade henne inte oberörd. Hon kände hur mamma klämde om brösten för att hålla dem på plats. Hennes händer var egentligen för små för uppgiften, men mamma kämpade tappert. Bieffekten var att hon varje gång klämde om Katarinas bröst. Pressade händer och fingrar in i det mjuka hullet.

Behandlingen gjorde Katarina kåtare än någonsin. Även om hon inte var kåt på mamma, i alla fall inte fram tills nu, så hade händernas knådande en tydlig effekt. Bröstvårtorna pressade plågsamt mot BH:ns tyg. De ville få del av exakt samma behandling som BH:n utsattes för. De ville bli hårt klämda, vridna, dragna i så att de stod ut och knådade lika intensivt.

Medan pappa kämpade med säkerhetsnålen kunde inte Katarina hejda sig från att låta en av sina händer, som var sträckta längs sidorna, vandra in mellan låren. In under kjolen som hennes mamma tvingat på henne. De rosa silkestunna stringtrosorna hade hon i alla fall fått behålla, och nu rörde hon vid dem.

Tyget var lite strävt vilket skapade friktion mot hennes hand. Katarinas små, välmanikurerade fingrar rörde sig snabbt från troskanten och in mot mitten av trosan. Där var tyget mättat av fukt. Så genomvått att hennes försiktiga beröring ledde till att droppar av hal saft frigjordes från trosan, rann över linningen och vidare längs insidan av hennes ben.

Katarina kvävde ett utrop. Bet sig så hårt i läppen att den var nära att spricka.

Mamma hörde Katarinas flämtning och ryckte till.

– Men Katarina, hur är det fatt!

Katarina bara stirrade tillbaka på mamma med uppspärrade ögon.

– Kära nån! Lasse, vad håller du på med där bak egentligen, du sticker väl henne inte?

Lasse svarade med ett ohörbart grymtade och fortsatte sitt bökande bakom ryggen på Katarina. Fortfarande med skrevet hårt tryckt mot hennes bakdel, ”för att hålla balansen.”

Katarina ville svara sin mamma, men förmådde helt enkelt inte. Hon ville också dra undan fingrarna från trosorna, men misslyckades också med det. Så länge mammas händer bökade och tryckte mot hennes stora tunga bröst, och pappa pressade sin grova kuk mot henne rumpa som fortfarande rörde sig omärkbart, så länge var hon helt försvarslös. Totalt handlingsförlamad av sin egen kåthet.

Istället rörde sig Katarinas fingrar obönhörligt mot trosans linning. Förde de ljusrosa stringtrosorna åt sidan med en slarvig rörelse, så att de fastnade halvvägs över fittan. Pressade in två fingrar, tre. Tryckte dem hårt in i fittan.

Hon var livrädd att de skulle upptäcka något med kunde inte hejda sig.

Trots att Katarinas fitta var så trång gick det nästan helt utan motstånd. Den kladdiga fittsaften möjliggjorde i princip vad som helst. Och innan hon visste ordet av hade hon fyra fingrar så långt uppkörda i fittan som det var möjligt. Endast tummen låg placerad utanpå. Rakt över klitoris.

Det sistnämnda var kanske mindre lyckat. Effekten på Katarinas plågade lilla tonårskropp lät inte vänta på sig. Kroppen rörde sig tillbaka i en bakåtriktad juckrörelse som var så kraftig att hon pressade pappa baklänges, så att han tappade säkerhetsnålen i golvet. Även Katarinas mamma stapplade till och tappade taget om BH:n.

Samtidigt kunde inte Katarina låta bli att ge ifrån sig ett högljutt pip.

– Förlåt, utropade föräldrarna förskräckt i munnen på varandra.

Pappa bedyrade att han inte hade stuckit Katarina, men mamma såg inte övertygad ut. Resignerat tittade hon sig omkring i sovrummet och på Katarina, som stod där med bar överkropp och brösten fullt exponerade.

– Jag tvivlar på att det här kommer gå vägen. Men jag tycker vi ger det en chans till, för du kan verkligen inte gå klädd som du har gjort. Jag går och tittar en extra gång i köket om det finns en extra stor säkerhetsnål till BH:n.

När mamma lämnade sovrummet lada Katarinas pappa märke till att hans dotter fortfarande rörde sig, liksom vaggande. Han tog ett steg fram bakom hennes rygg.

– Katarina, hur är det fatt, kära du?

I samma stund tog Katarina ett halvt, stappande steg bakåt och klev rätt in på den förvirrade fadern. För att hålla henne på benen slog han automatiskt händerna om hennes överkropp. De landade om hennes bröst, varpå Katarina pep till och tryckte sig bak mot fadern, som fortfarande hade ett praktstånd.

Först kunde inte heller Lasse låta bli att stöna till. Katarinas tajta bakdel av tryckt mot hans kuk på ett sådant sätt att den passade in precis mellan hennes skinkor. I alla fall den halva av kuken som fick plats. Resten sträckte sig upp över Katarinas korsrygg, bultande och blodfylld.

Känslan av hennes rumpa mot sin kuk kombinerades med upplevelsen av hur hennes varma bröst fyllde hans händer.

Lasse var i himlen. Fram tills idag hade han aldrig kunnat föreställa sig att han skulle få se sin söta lilla dotter barbröstad, trots att han mycket väl hade anat att hon låg runt med många killar på skolan. Ännu mindre hade han föreställt sig hur det skulle vara att greppa dem. I den mån detta ens var möjligt, för tuttarna var verkligen jättestora. Mjuka, fasta och tonårstrotsigt stretande.

Först nu märkte Lasse att Katarina hade ena handen mellan sina ben. Det var inte möjligt…

Det här förändrade allt. Då var inte Katarinas rörelser med höfterna bara något retsamt sätt att ge tillbaka på den förnedrande upplevelsen att behöva klä av sig inför farsan, eller inbillning från hans sida. Hon var verkligen kåt. Hans lilla Katarina var stenkåt.

Liksom för att leda sin tes i bevis rörde sig Lasses händer till Katarinas styva bröstvårtor och lät dem rulla mellan fingrarna. Han visste att han var ute på hal is. Tänk om han hade misstolkat sin dotters känslor? Tänk om hon helt enkelt hade ont i underlivet, eller försökte värja sig från hans hårda stånd?

Men fingrarnas rörelser över hennes rosa bröstvårtor gav effekt. Katarinas höfter sköts omedelbart bakåt mot pappas kuk och tryckte sig om möjligt ännu hårdare mot ståndet samtidigt som hon undslapp sig en suck.

Förbluffad gav reaktionen Lasse ytterligare mod. Hans fru kunde komma tillbaka vilken sekund som helst och då skulle det hela vara över. Han visste att det han gjorde var fel, men kände att han var tvungen att utnyttja situationen. Det var nu eller aldrig.

Katarina hade märkt hur pappas fingrar hade börjat spela över hennes bröstvårtor. Inom sig skrek hon: Nej nej, för Guds skull sluta med det du håller på med! Du är min pappa, vad fan är det du sysslar med. Men kroppen ville tydligen någonting annat. Samtidigt som fingrarna började röra sig över brösten sköt en blixt av kåthet genom henne och ner till fittan, som började safta och krampa som besatt i samma takt som rumpan gnuggade sig mot kuken.

Sedan hade tydligen pappa bestämt sig.

Katarina kände hur fingrarna byte strategi. Istället för att röra dem fjäderlätt över bröstvårtorna, så fattade de ett ordentligt tag om dem. Sedan drog han dem ut från hennes kropp. Sträckte bröstvårtorna till max. Resten av Katarinas stora, svällande bröst följde med i rörelsen, som tog dem framåt och uppåt.

Pappas tilltag var för mycket. Nu försvann varenda logisk tanke ur Katarinas huvud.

Med bröstvårtorna utspända till bristningsgränsen och ett stenhårt stånd mot korsryggen använde hon båda sina lediga händer till att pressa fittan till det yttersta. Ena handen var fortfarande ordentligt inkörd och pumpade i ett frenetiskt tempo. Den andra handen gnuggade klitoris från vänster till höger, fram och tillbaks, i ett frenetiskt tempo.

Nu var Katarina sekunder från att komma. Men pappa ville tydligen någonting annat, för genom dimman kände hon hur ena handen lämnade hennes bröst, hur trycket mot hennes bak lättade när gylfen drogs ner och hur plötsligt en jättelik orm lade sig mot hennes underliv.

Med uppspärrade ögon och mun, och med en panna som började bli ordentligt fuktig, stirrade Katarina ner mellan sina ben. Fortfarande utan att avbryta fingrarnas aktivitet.

Det hon såg var samma kuk som glittrat i datorskärmens ljus. Som sprutat över hennes uppspärrade mun när mobilfilmen frusits.

Samma kuk pressade sig nu fram mellan hennes ben tills den stack fram nedanför hennes fingrar. Millimeter från hennes fitta.

Pappas kuk.

För pappa var det tydligen inte tillräckligt att känna och klämma.

Previous post

Så förbjudet, så skönt... (del 1)

Next post

Så förbjudet, så skönt... (del 3)

1 Comment

  1. 25 juli, 2017 at 21:14 —

    bra

Leave a reply