AgePlay

Rutinundersökning

Jag hade fått kallelse om en rutinkontroll hos läkaren, det handlade om en kontroll av testiklarna. Jag tappade nästan andan, kände hur jag blossade upp och blev alldeles nervös.

Så kom dagen, det var dags att stega in till läkaren. Hur skulle detta gå?
På nervösa ben stegade jag fram och knackade på dörren, jag hörde riktigt hur hennes klackar slog i golvet. Innan jag vet ordet av så öppnas dörren, där står hon…

Mina ögon börjar vandra sakta uppåt från hennes högklackade skor, där jag står med böjt huvud. Blicken vandrar sakta upp efter hennes ben, upp över kjolen och sedan över hennes vita sjukhusrock. Det känns nästan som en befrielse, vilken tur att hon har på sig läkarrocken, tänker jag.

Jag kliver in och stänger dörren bakom mig, kommer in på hennes rum där hon ber mig ta av alla mina kläder utom underkläderna. När jag sedan står där halvnaken ska vi först mäta längden, kolla vikten, mina reflexer i knäna och sedan ryggraden.
När jag böjer mig fram för att hon ska kolla ryggraden, känner jag hennes mjuka händer smeka mig över ryggen, ibland rispar hon till mig med sina naglar och det går som en blixt genom kroppen. Jag ryser av välbehag. Dofterna av henne gör mig ändå lugn och trygg.

Jag har redan känt hur pungen börjat dra ihop sig innanför mina boxershorts och det är med skräckblandad förtjusning som jag inväntar min ”pung kontroll”.
När jag reser mig upp och sträcker på mig efter ryggkontrollen och tittar på henne så möts våra blickar. Trots min nervositet vill jag bara kyssa denna kvinna, min sexuella fantasi, som faktiskt står här livs levande framför mig nu. Vi är helt ensamma.
Mina ögon vandrar över henne, nerifrån och upp och ner igen, hela tiden. Hon har bara kastat på sig rocken och helt glömt att knäppa den. I hennes urringning ser jag spetskanterna och genom tyget på hennes vita tunna blus och tunna spetsbehå tycker jag mig kunna ana hennes mörkare vårtgårdar. Det är säkert bara inbillning och fantasier.

– Kan du komma fram till mig, ber hon snällt med sin mjuka röst. Var inte orolig nu, jag ska bara lätta på dina boxershorts och klämma dig försiktigt på pungen nu och känna så allt står rätt till.

Det är med en van hand hon drar ner mina kalsonger och hennes varma hand omsluter min pung som snabbt drar ihop sig. Jag känner faktiskt hennes naglar mot mellangården, Mina ben blir alldeles skakiga och munnen torr, det nästan svartnar för mina ögon. Kuken sväller på nolltid och reser sig snabbt, men hennes hand runt min pung.
Ohh, milda makter, det får inte hända tänker jag.

Jasså, hör jag henne säga. Det är inget att skämmas för, det händer ofta, hör jag henne säga.
Jag harklar mig och ber om ursäkt. Det var så skönt, hasplar jag ur mig utan att tänka mig för.

Det kan jag tro, svarar hon. Sedan blinkar hon till med ena ögat och ler lätt. Hon rispar med sina naglar upp över pungen och fattar grepp om min kuk, får jag? Frågar hon….. och jag nickar tillbaka.

Hon går ner på knä och runkar min kuk, med sin andra hand masserar och knådar hon min rumpa. Kuken är styv som ett spett och jag känner hur det bultar i hela kroppen.
Efter ett tag reser hon sig igen, släpper min kuk och tar av sig sin rock som glider ner i en hög på golvet. Hon drar upp sin blus som varit instoppad under kjolen och knäpper sedan upp.
Hon tar min hand och för den mot sina bröst, här, känn säger hon, smek mina bröst.

Jag kan inte annat en befalla hennes önskemål, mina händer knådar hennes bröst över behån.
Och hon själv drar ner dragkedjan på sin kjol som också den faller till golvet.
Hennes vita spetsbehå och matchande trosor gör sig bra på hennes solbruna, fräkniga kropp.
Jag känner hur bröstvårtorna blir allt styvare under tyget.
Hon vänder sig och tar några kliv och sätter sig på britsen, låter blusen falla av och knäpper sedan upp sin behå och låter även denna falla av, hennes bröst är helt sjukt sexiga.
Hon är näst intill perfekt trots sin ålder.
Jag hade fått för mig att nästan alla kvinnor över 40 hade hängbröst, men så fel jag hade.
Hon förde sina trosor åt sidan och blottade sin vulva. Hennes var välansad med en liten toft strax ovan klittan, ett par fylliga blygdläppar och en svullen klitoris. Jag var som i trans.

Kom hit då, sa hon. Vad väntar du på?

Mina boxer hängde på halvflagg och kuken stod rätt ut. Jag tog tag och drog av min mina boxer och gick med försiktiga steg fram till henne. Hon hade nu själv särat på läpparna och lät ett finger glida upp och ner i hennes fuktiga springa. Vill du smaka lite? Låt nu tungan försiktigt smeka hela min, så ska jag ta hand om dig sen, sa hon.

Jag ställde mig halvt på knä, blundade och böjde mig sakta framåt med utsträckt tunga.
Min tungspets snuddade försiktigt vid hennes läppar och mitt saliv blandades med safterna från hennes fitta. Det var en ljuvlig och underbar känsla. Samtidigt runkade jag min kuk sakta.
Hon lät mig utforska hennes kön ett tag innan hon tog tag i mitt huvud och tryckte det emot sig. Riktigt gnuggade sin fitta mot mitt ansikte. Hennes stönanden skvallrade om hur kåt hon verkligen var. Hon gnydde och stönade om vartannat, själv fick jag knappt luft.
Hon nöp sig själv i bröstvårtorna och bet sig i läppen innan hon plötsligt släppte mitt huvud och sprutade mig i ansiktet, likt en fontän.

Med hela ansiktet nersölat kände jag hur jag höll på att explodera av kåthet. Det var inte många drag kvar.

Lägg dig på britsen,unge man, sa hon och hoppade av. Medan vi byter plats tar hon även av sig trosorna och står nu där i bara stay-ups och högklackade skor. Svarta blanka skor med tunna höga klackar.

Jag läggar mig på rygg över britsen och hon kommer fram och sväljer hela min kuk med sin mun. Hennes läppar som blänker i brons bearbetar min kuk och hennes tunga virvlar runt min kuk. Ett par snabba sug hinner passera innan min kuk tömmer sig i hennes mun, och hon har fullt upp med att ta emot mina sprut och hinna svälja emellan. Medan hon forstsätter att suga och slicka i sig det sista slaknar jag sakta. Hon reser sig sedan och slickar sig om läpparna.

Kanske en ny tid nästa vecka då? Frågar hon….

Previous post

Grannsonen

Next post

Uppraggad

No Comment

Leave a reply