AgePlay

Punktering på cykeln

Det var sommar och en mycket varm dag då jag varit iväg med mina kompisar och badat en hel dag.
Hade kommit halvvägs hem när jag fick punktering på cykeln och jag gjort slut på dricksvattnet, törstig och en aning irriterad över punkteringen gick jag genom skogen. Funderade på om jag skulle knacka på hos någon men knatade vidare tills jag insåg att jag hade en bra bit hem och det vore nog bäst att försöka få hjälp att laga cykeln.

Så jag ställde cykeln vid en grundstolpe och gick uppför en grusgång, fram till dörren och knackade på, var på väg att vända om och gå igen när jag hörde hur det rasslade till i dörren och den öppnades av an äldre man.

– ja vad vill fröken såhär sent då? frågade han och lät blicken fara på mig från topp till tå
– Jo det är så här att jag fått punka på cykeln och jag har en ganska bra bit hem, tänkte höra om du kan hjälpa mig laga det?
– Hmm, tja jag vet inte om jag har några såna grejer hemma, men om du kommer in så ska jag se efter. Kanske kan jag bjuda på något tills vidare?

Han öppnade dörren helt och steg åt sidan för att släppa in mig. Jag gick in lite tveksamt, tänkte att jag är nog inte riktigt klok som går in ensam här, tänk om han är farlig? Han stängde dörren och gick före in i köket. Han låste i alla fall inte dörren tänkte jag och slappnade av lite, följde med honom in köket och stod kvar i dörröppningen.

– Men sätt dig ner…vill du ha nåt att dricka medan jag kollar i mina lådor?
– ja tack, vatten tackar jag inte nej till

Jag gick fram till köksbordet och drog ut en stol och satte mig ner..plötsligt kom jag på att jag inte hade trosor på mig och jag drog i min korta kjol. Försökte sätta mig så att jag inte visade något.

Han hällde upp vatten åt mig och jag kunde se hur hans blick såg ut när jag när drog i kjolen och sen drogs hans blick mot mina bröst som inte var nåt att skryta med och jag kände mig plötsligt väldigt liten.

– och vad har du hitta på idag då frågade han och vände mig ryggen för att ägna sig åt sina lådor…
– varit å badat med kompisar hela dan
– Så du har sommarlov nu då?
– ja ett tag till i alla fall
– får jag vara nyfiken å fråga hur gammal fröken är
– jag e 15…du då?
– Jag e en gammal gubbe för dig då…fyllde 41 i våras

Han stod lite nedböjd och rotade i lådorna och svor lite…

– det var jäkeln då att jag inte hittar nåt…tror faktiskt inte jag har nåt

Så såg jag att han hade ena handen över sitt underliv och att han kramade något med handen, jag blev väldigt generad och visste plötsligt inte vad jag skulle ta mig till…samtidigt som det var enormt spännande. Spännande på ett annat vis än när killar i min egen ålder håller på att fjanta sig…de ska ta en på brösten på ett sätt som inte alls e särskilt spännande, tar för hårt och är alldeles för framfrusiga. Här stod en man och tog jag inte helt fel kramade han sin kuk i smyg…

Men när han vände sig om mot mig hade han tagit bort handen och jag såg att han såg att jag tittade, då kände jag hettan om kinderna och antar att jag blev röd i ansiktet för han sa

– och det var väldigt va fröken blev generad helt plötsligt då?
– Äh jag blev bara så varm…tror jag
– ja ta mer vatten du…säger han

Jag reser på mig och ställer mig vid diskbänken…öppnar kranen och låter vattnet rinna en stund för att det ska bli kallt…tar lite vatten i ansiktet också för att skölja bort hettan.

Jag hör något bakom mig, det låter som en stol dras på golvet och jag stelnar till. Nä vad gör han, ljudet är alldeles nära och jag är just på väg att vända mig om när han säger

– nej snälla stå kvar där…

och jag står kvar…överasskad av min egen obeslutsamhet och samtidigt en nyfikenhet som sakta tar överhanden.

Jag står blickstilla och det enda jag hör är hans andetag..och mitt eget hjärta som känns som höga hammarslag.
Då känner jag en beröring på mitt lår, fingrar som tar tag i kjolkanten. ett finger som smeker längs rumpan.

– jag tror inte…försöker jag säga men han avbryter mig
– såja, jag e inte farlig…berätta för mig vilka dina erfarenheter är hos killarna istället

Hans fingrar längs min rumpa känns som elstötar och i huvudet är det svårt att hinna ifatt någon tanke

– Finns inte så mycket att berätta…mumlar jag
– Har du låtit någon få smeka dig? frågar han lugnt och hans röst och hans lugna beröring gör att jag slappnar av en smula
– Jo lite…
– berätta för mig hur det fått smeka dig….Du får jag lyfta lite på din kjol?
– Bara lite då…på kjolen menar jag.  Och jag har väl låtit dem göra ganska mycket, men de är så hårdhänta och jag har känt att det inte känns på rätt sätt
– Har du haft någon i dig då?
– ja några ggr…mest för att ha det gjort…
– ja se ungtuppar…de vet inte än hur en kvinna ska behandlas…Tycker du om det jag gör då?
– ja.. och så kände jag mig generad igen
– skönt…för jag tycker också om detta…nu lyfter jag din kjol..

Och han lyfte upp den och blottade nu min rumpa..där stod jag utan trosor och jag hörde hur han höll andan..

– Men det här var då en överasskning..sa han till slut

Hans hand smekte mig över rumpan och jag slappnade av mer å mer…det här var inte så farligt. Försiktigt särade jag på benen

– MM så bra…mumlade han

Han smekte så skönt, det pirrade i hela kroppen, det började bulta i mitt underliv såsom det aldrig gjort förut.

– Så fin du e…

hans stora valkiga händer var som balsam och jag lät honom närma sig innanlåren. Han cirklade runt och kramade om min rumpa så skinkorna delade på sig..hans andhämtning blev tyngre..

– Känner du nåt i kroppen..frågade han
– ja det värmer och bultar så mycket…

Jag märkte att jag började få tyngre andhämtning jag med…detta var något så otroligt upphetsande. Bara tanken att han satt där bakom mig och hade full insyn gjorde mig otroligt upphetsad. Och att han blev kåt av det…att han blev kåt på mig!

– Var bultar det då unga fröken..

Jag kände hur orden fastnade i halsen..för jag var inte van att tala sånt här med vuxna. Det var en annan sak att skämta om sex med sina jämnåriga…men helt plötsligt skulle jag vara allvarlig.

– Hmm..där nere..
– I din fitta…

Återigen blev jag röd i ansiktet och kom plötsligt tillbaka till verkligheten..

– Ja
– Det är väl skönt…min kuk står som ett hammarspett i byxan, det är så underbart att se din fitta och smeka dig
– Du e väl snäll, pep jag fram
– jag lovar att jag är mycket snäll..kanske unga fröken vill vända sig om för mig
– jag vet inte om jag vågar?
– Jodå, det vågar du…vi kanske ska flytta oss från köket..och gå in i vardagsrummet?
– ähum..okej…

Han reste sig och när jag hörde honom gå vågade jag vända mig om och följa efter honom. Väl inne i vardagsrummet satte han sig i en fotölj

– Kom och sätt dig här på bordet framför mig..

Jag gjorde som han sa, men vågade inte se honom i ögonen utan såg ner i golvet

– det är okej att du är blyg, sa han och smekte mig på armen. Slappna nu bara av och överlåt detta till mig så ska jag göra det skönt för dig

Jag visste att det skulle ta en stund innan jag kunde slappna av igen, och försökte jaga andra tankar på flykt och inte tänka på någonting. Hans stora sköna händer la sig över mina bröst och lät handflatorna smeka över bröstvårtorna…

– så, detta kommer att bli bra…
– ja … fick jag bara fram…för nu kände jag att det började hända saker i min kropp igen, så snabbt tänkte jag..Så skönt detta var! Att nån kille aldrig gjort detta förut!

Mina bröstvårtor reagerade och blev styva

– Åh så sköna bröst…mumlade han

Han ömsom smekte mina bröstvårtor genom tyget och kramade dem mjukt Nu vågade jag höja blicken och jag tittade på honom, såg hans koncentrerade blick med en glimt i ögonen som tittade på mina bröst. Nu flyttade han ner ena handen till mina lår som han smekte försiktigt, jag särade på benen och han log..

– duktig flicka..du vet vad jag vill se..sära lite till e du snäll…Mmm så va fint..nu kan jag se din vackra fitta…bultar det fortfarande i den?
– Ja nu bultar det mycket
– Kanske du skulle låta mig få smeka din fitta..

Hans fingrar snuddade nu mina ytterläppar och jag flämtade till..å så skönt…mer tänkte jag..mer.. Nu la han hela handen över fittan och våra blickar möttes..

– E de skönt i fittan nu unga fröken
– Ja fy fan…  det är jätteskönt undslapp jag i en suck

Han lät ett finger smeka nerifrån och upp så mina fittläppar öppnade sig..nu var jag blöt och struntade totalt i att han var äldre. Jag särade ännu mer på benen och lyfte upp stjärten så han skulle komma åt.

– Det där är bra…sa han med grötig röst

Nu smekte han mina svullna fittläppar med varsamma fingrar,drog lite i dem, rullade dem mellan fingrarna.

– Så skön fitta…mumlade han och böjde fram sitt huvud så han nådde mig med tungan.

Han lät hela tungan slicka över fittan och så tog han fittläpparna i munnen och sög mjukt på dem. Jag kunde inte låta bli att stöna nu och kände hur hela kroppen svarade på hans behandling.

– så underbart fick jag fram

Hans varsamma tunga och lika varsamma fingrar smekte min våta fitta, när han lät ett finger hamna i fitthålet trodde jag att jag skulle gå åt och jag ville bara trycka in hans finger helt och hållet, men han drog undan sig lite och när jag lugnat mig lät han åter igen fingret nosa på hålet, när han lekt en stund lät han cm för cm glida in och jag hörde mig själv flämta högt och stöna av njutning.

När hela fingret var inne lät han det först vara helt stilla och han lekte med tungan runt clitoris och när han slutligen började spela med tungan på clittan började hans finger åka in å ut..Åh så skönt…så jävla underbart. Jag reste lite på överkroppen och tittade ner på honom… hans hand och huvud mellan mina ben..nog sket jag i att han var äldre nu, så här skönt hade jag väl aldrig trott att det kunde vara.

Jag hade ju aldrig fått orgasm innan så jag visste ju inte hur det skulle kännas, men ville gärna tro att det var det jag fick nu, plötsligt krampade sig fittan och hela kroppen. Det var underbart. Jag halvskrek ut min orgams som red mig i säkert 2 minuter.

-mmm hörde jag bara från honom. Det slörpade och smaskade från safterna i fittan och först när jag slappnade av slutade han penetrera mig och tittade sedan upp på mig med ett litet leende på läpparna..Jag kunde bara le tillbaka lyckligt fånigt.

– skönt eller hur? frågade han
– mycket skönt  suckade jag
– jodu…   sa han och småskrattade
– Jag trodde aldrig det kunde vara så skönt sa jag ärligt
– Kan du vara kvar eller måste du hem?
– Jag kan vara kvar..mina föräldrar är inte hemma i alla fall
– Så härligt…sa han och la händerna på mina bröst och nöp lite i vårtorna
– blev du rädd när jag gjorde närmanden? frågade han
– ja lite måste jag erkänna, men sen kände jag att jag kunde slappna av med dig
– du tycker inte jag e för gammal då?
– klart att du e men du vet i alla fall hur du ska göra skönt för mig.
– vill du fortsätta?
– ja verkligen…
– så unga fröken vill ha mer då…fortfarande kåt?
– ja du smeker mig så skönt
– vill du smeka mig sen då?

Jag blev genast röd i ansiktet och han log lite.

– du måste inte göra det, du har gjort mig så tillfredsställd i alla fall att jag fått göra det skönt för dig unga fröken.
– jo jag vill..sa jag tvekande
– vi tar det lugnt sa han betryggande. Vi kan se en porrfilm tillsammans om du vågar?
– klart jag vågar sa jag kaxigt
– hm jag tror du tuffat till dig…Sätt dig i soffan du så ska jag ordna med filmen

Han reste sig och gick fram till ett skåp intill tv;n där han kollade bland olika cd, till slut verkade han ha gjort sitt val och satte i filmen i dvd;n.

Han kom bort till soffan och satte sig bredvid mig

– Så fröken, om fröken vill vara snäll och sätta sig i mitt knä nu sa han och gjorde det bekvämt för sig i hörnet.

Jag reste mig och satte mig i hans knä. Han hjälpte mig så jag skulle ligga bekvämt.

– det blir bra såhär va? undrade han
– Ja det känns skönt

Spänt väntade jag nästa steg som inte lät vänta på sig och han la nu den lediga handen över mitt ena bröst.

– Så ljuvliga fina bröst du har nästan viskade han

Hans beröring väckte åter min kropp till liv och jag njöt av hans sköna händer. I bakgrunden hörde jag porrfilmen starta. SOm jag misstänkte innehöll den en yngre tjej och en äldre man. Tjejen på filmen fick kuken i munnen och hon sög och runkade vilt. Jag brydde mig inte så mycket om att titta på den…jag låg där istället och njöt i fulla drag.

– Känner du hur hård jag blir viskade han i mitt öra
-ja viskade jag tillbaka och nog kände jag det alltid..alldeles under korsryggen kände jag den hårda bulan och jag kände hur han tryckte sig mot mig
– Så skönt att sitta här och få smeka dig…
– Tittar du ofta på porrfilm?
– Ja det blir en hel del… sa han å smålog
– Skulle jag kunna få prova att smaka på den…frågade jag och kände mig helfånig att jag frågade detta

Han log nu stort och svarade

– Javisst min sköna fröken så ska du få smaka riktig kuk

Jag reste på mig och han var snabb nu att få av byxorna..men han lät kalsingarna få vara kvar. Han hade mycket håriga ben, jag insåg att jag tände på hans kropp och jag var nu så  nervös att misslyckas och han inte skulle bli nöjd med mig.

– Sätt dig nu på golvet framför mig så ska jag hjälpa dig på vägen

Jag satte mig på golvet framför honom och han förde in handen under sina kalsingar och tog tag om sin kuk och tog fram den. Den var enorm. Säker runt 25cm lång och grov som min egen underarm.

– Oj e dom så stora…sa jag och undrade hur jag skulle klara av att ta den i munnen
– Så nu lägger du din hand runt kuken och bara kramar…

Jag gjorde som han sa och den var hård varm och skön..

– Nu för du handen upp och ner, så kram lite hårdare, såja mm va skönt..så skönt ..låt handen komma ner ända till kukroten…duktig flicka..så underbart du gör…

Jag tittade facinerat på hans kuk och det sipprade saft från toppen, jag testade mig fram lite med olika metoder, kramade hårdare och hårdare och han stönade och flämtade högre för varje minut. Kände hur blöt jag blev i fittan av detta, det bultade och kändes helt underbart..

– Runka hårdare och fortare flämtade han fram och jag tog i för glatta livet..

han motjuckade och kuken växte sig riktigt hård i min hand…
Han hjälpte själv till genom att smeka sin pung, han kramade och drog i den…

– det går snart..stönade han fram

Då tog jag mod till mig och böjde mig fram…slöt läpparna om ollonet… han stönade nu ännu högre och jag vågade nu smaka ordentligt på kuken… var lite svårt att hitta rytmen men det gick rätt så bra verkade det som, eftersom han inte sa något utan bara njöt
Jag lät kuken glida längre och längre in i munnen..försökte sluta läpparna så gott jag kunde om den..samtidigt som jag runkade

– Ja..va du suger bra…gu´ så skönt…så underbart…lilla flicka va du kan..

Plötsligt tar han tag i mitt huvud och jag stannar upp mitt i en rörelse..

– du min underbara flicka….flämtade han fram..kanske du vill ha min gubbkuk i dig..är du redo?
– Ja ta mig…

Jag la mig ner på bordet och särade på benen..han ställde sig lite på huk och grabbade tag i kuken. förde den fram till min nu riktigt våta fitta…jag såg allt som i en tunnel..de var bara han å jag…bara kuken å jag och jag ville att han skulle ta mig nu
Han smekte min fitta med ollonet och våra blickar möttes, han hade stora svarta ögon och jag nästan drunknade i dem..

– Så jävla skön du e ..sa han och tryckte nu med ollonet i hålet..

Bit för bit tryckte han..

– Nu kommer kuken..sa han lågt och jag kände hur kuken började fylla upp min fitta
– kör in den…in med den nästan skrek jag nu

Och han körde in den..å jävlar va skönt….så skön kuk….knulla mig..
Han knullade mig med långsamma tag och jag kände hur fittan anpassade sig för varje tag

– Mmm..det känns skönt för kuken…vilken underbar fitta du har..

Som han kunde knulla den gubben…lika skönt som han gjorde när han slickade mig kunde han knulla. Han lyssnade hela tiden så att jag var med och när han knullade mig med långsamma tag höll jag på att bli tokig..Jag försökte trycka mig upp mot honom men han höll mig tillbaka då och knullade ännu långsammare.

– njut flicka lilla sa han då och flinade åt mig. Du ska tycka om att vara kåt..du ska älska att få kuk i dig…

Han nöp i mina bröstvårtor och knådade brösten varsamt men ändå hårt.

– Ska jag knulla dig hårt nu då.. sen sprutar jag satsen på dina sexiga bröst..e de okej?
– ja gör det…flämtade jag fram

Och nu knullade han hårdare och hårdare, stötte kuken djupt i mig och jag juckade emot allt vad jag var värd. Svetten rann om oss båda och det rann en rännil från halsen och ner över bröstet..jag kunde inte låta bli att smeka honom där och det var så härligt skönt, låta handen glida runt på hans kropp..låta svett och kåtsaft flöda.

Nu nästan skrek jag av kåthet och jag kände första krampen när min orgasm kom. Min fitta krampade rejält runt den stora kuken och njutningen var total. Jag saxade honom och gick upp lite i brygga när jag peakade och skrek ut min sköna knullorgasm. När den var över föll jag ihop nästan livlös i sängen.

Just då drog han ur kuken och runkade den över min mage. Han klättrade upp lite så han satt grensle över mig och runkade mot mina bröst. Det var sjukt porrigt att se honom runka den stora kuken så nära mitt ansikte.

Då kom han. Jävlar var han sprutade. Första strålarna träffade mig rakt i ansiktet och jag blev överraskad av värmen från sperman. Hans kuk sprejade ner mig totalt och jag älskade varje stråle. Kuken fortsatte pumpa ut varm säd och jag slickade mig ljudligt runt munnen. Han böjde sig fram och lät ollonet åka över ina läppar medan kuken släppte de sista sköna spruten. Han knep hårt med ögonen och jag älskade det jag såg. Han ryckte i kroppen medan han fortsatte runka sin kuk men nu i mycket långsamma tag. Till slut öppnade han ögonen och leendet var nästan vid öronen på honom.

– Jisses flicka lilla… du är ju underbar
– Det är du som är underbar, log jag tillbaka. Nu vill jag lära mig mer…

Previous post

Lurad av en 18-åring

Next post

Sofie med kukbulan

No Comment

Leave a reply