AgePlay

Pojken med jättekuken (Del 1)

Tom var 15 år och tvungen att gå till skolsköterskan. Han gick lite dubbelvikt eftersom han hade så ont mellan benen. På gymnastiken när dem spelade innebandy så ramlade han när han sprang för fullt fram emot målet, han hade fått en perfekt passning av Johan i hans lag och sprungit sig fri, nu hade han bara kaxiga Erik kvar framför målet. Tom sprang för fullt, alla var långt bakom, han var snabb, snabbare än de flesta. Han försökte finta åt vänster men drog klubban och bollen åt höger i ett försök att lura Erik iväg åt fel håll. Erik gick inte på finten utan sprang rakt ut mot Tom och viftade med klubban.

Självklart blev allting fel och de krockade ordentligt, Tom fick Eriks klubba rakt mellan benen och knäna bara vek sig på honom, han låg i fosterställning och kved stilla, tårarna trängde fram av smärtan.
Gymnastik läraren skyndade fram och frågade oroligt. –Hur är det Tom? Vad hände, har du ont? Tom kunde inte svara, utan blinkade bort tårarna och kved. Han höll händerna mellan benen och åmade sig. Det gjorde så jävla ont. Efter ett tag hjälpte läraren honom till omklädningsrummet. Tom kunde knappt gå, men om han gick sakta och böjt så kunde han i alla fall ta sig fram. –Gå till skolsköterskan direkt, så får hon titta på dig, så att det inte är någonting allvarligt, sa läraren.

Tom tog sin väska och stapplade fram genom korridoren till skolsköterskan. Hennes mottagning låg längst bort såklart i slutet av korridoren. Han öppnade dörren och gick in i väntrummet, där knackade han hårt på syster Lenas dörr samtidigt som han kände smärtan i underlivet. Fan vad ont det gjorde, tänkte han.
Lena tittade upp från papperen hon hade framför sig. ”Typiskt, precis nu när jag skulle gå för dagen, dyker någonting upp. Hon tittade på klockan tio i fyra. Jaja, hoppas det går fort tänkte hon när hon öppnade dörren iklädd sin sjuksköterskerock.

Där utanför dörren står pojken Tom dubbelvikt och håller sig i dörrkanten, han ser lite blek ut, hon tar snabbt in honom till britsen och ber honom lägga sig ner. Tom rör sig långsamt och stönar svagt emedan han lägger sig ner på rygg. –Vad är det Tom? Säger syster Lena. –Vad har hänt? –Tom svarar med klen röst –Jag fick en klubba mellan benen. –Ojdå, säger syster Lena, det ser ut att göra riktigt ont ut. Jag måste nog undersöka dig. Skolsköterskan går fram och börjar hjälpa pojken av med träningsbyxorna. Hon tog resolut tag i byxlinningen på byxorna och kalsongerna och drog neråt. Tom kom sig inte för att protestera, utan lyfte på rumpan och allting gled ner till knäna och i ett nafs så var de helt av.

Nu låg han där i bara t-shirt och svettiga strumpor. Skolsköterskan hajade till när hon såg vad han hade mellan benen. En ihopdragen kuk som var i alla fall 15 cm, men det var inte det hon stirrade på utan hans otroligt stora pung. Den var mycket större än på fullvuxna män. Själva pungen var hårlös och ihopdragen, men stor nästan som en mans knytnäve stor, och pungkulorna sen, de såg ut som stora plommon innanför. Pojken hade en röd rodnad på själva pungen och roten. Skolsköterskan Lena kände att hennes kinder hettade lite grann och att det pirrade oroligt i kroppen hennes, men hon tog på sig sin professionella min och sa. –Tom, du har en ordentligt rodnad där och jag måste känna efter att ingenting är skadat på insidan. Tom nickade bara, eftersom det fortfarande gjorde så djävla ont. Han tänkte inte ens på att det var pinsamt att ligga där, naken framför skolsköterskan.

Syster Lena stod precis bredvid britsen och tog försiktigt i penisen och böjde dem uppåt magen, för hon ville titta närmare på rodnaden, hon böjde sig framåt och synade noggrant huden. Det var en kraftig rodnad ungefär stor som en femkrona. Hon tog försiktigt på pungen med ena handen samtidigt som hon höll penisen med andra handen. Hennes händer liksom drogs till pungen, den var så stor, större än någon hon någonsin sett. Hon kände på hans pungen nedför rodnaden cm för cm klämde och kände hon på den. Hon var så fascinerad av den att hon hade glömt att ta på sig undersöknings handskar.

Tom stönade lågt av smärta när skolsköterskan tog tag i penisen och böjde den uppåt. När hon sen fortsatte att känna på pungen så gjorde det visserligen jävligt ont, men det började pirra i pojkkroppen också. Det kändes som när han pillade på sig själv, och det hade han gjort de senaste 4 åren varje dag. Han kände hur han började bli kåt, det ryckte lite i penisen och den började fyllas med blod och växa, han kunde inte rå för det. Kroppen löd inte, utan den fortsatte att växa i handen på skolsköterskan, samtidigt som hon klämde på pungen. Han kände hur röd han blev i ansiktet, både av pinsamhet och upphetsning. Han sneglade i smyg på skolsköterskan, hon var ungefär i hans mammas ålder 35 och hade stora bröst under rocken som var öppen, några knappar var uppknäppta i blusen och han såg genom glipan in genom blusen hur hennes sexiga bröst hävdes upp och ner när hon andades. Han anade hennes bröstvårtor under en tunn spetsig bh. Det gjorde honom än mera upphetsad och penisen reagerade genom att svälla ytterligare, den var nu dubbelt så stor som hennes hand.

Lena stirrade storögt på den lilla pojkkuken som blev större och större i hennes hand som höll den uppåt. Hon började andas stötvis och kände hur upphetsningen spred sig genom kroppen. Det kändes så otroligt förbjudet här står jag med en elevs kuk i handen och klämmer på hans jättepung medan kuken i handen bara växer och växer….
Hon mer och mer upphetsad och kände hur safterna började rinna till i fittan. Hon gned omedvetet benen mot varandra där hon stod. ”Nej, det här går inte tänkte hon och tog på sig sin skolsköterska roll igen” Så fortsatte hon undersöka Tom.

– Tom, du behöver inte oroa dig för att din penis reagerar så och blir hård, sa hon professionellt. Det är fullkomligt normalt, det händer ofta när jag undersöker pojkar och är ingenting att skämmas för, sa hon. Samtidigt som hon höll i kuken som inte ville sluta växa, nu var den tre gånger hennes hand och ordentligt grov. – Jag måste känna lite grann på penis roten här bara, sa hon och släppte jättepungen ”Å det var bra skön att hålla i den, tänkte hon, hon hade alltid varit svag för stora pungar och brukade söka såna på Internet hemma. Då blev hon ofta så kåt att det slutade med att hon onanerade framför någon bild av en kuk med jättepung ”

Nu klämde hon försiktigt på kukroten på pojken som låg där pionröd i ansiktet och stönade, hon visste inte om det var av smärta eller upphetsning. – Gör det ont här? Frågade hon och tryckte med fingertopparna runtikring på roten. Tom stönade svagt – ja
– Här då? Sa skolsköterskan och tryckte ovanför rodnaden. – Ja, stönade Tom, som nu var så upphetsad att han ville att hon skulle fortsätta.

Lena var själv otroligt upphetsad och kände hur fittsafterna blötte ner spetstrosorna hon hade på sig. Hon fortsatte att trycka och klämma överallt på kuken som nu säkert var 22-23 cm lång och så grov att hennes nätt och jämt nådde runt. Förhuden hade dragits ner och ollonet var helt blottat, stort var det.

”Mmm, hon ville smaka på det, slicka på toppen och sakta suga in hela ollonet i munnen och ta kuken så långt in hon bara kunde, gud vilken härlig kuk och vilken jättepung jag hittat, jag bara måste få se vad som finns i kulorna, hur mycket sperma måste det inte finnas i dessa jättekulor ”

Nu var hon för upphetsad, för att stoppa sig själv, hennes händer levde ett eget liv, de klämde och tryckte lite här och där på den ovanligt stora pojkkuken. Den pulserade i hennes hand, den ropade ta på mig, smek mig, runka mig.

Tom stönade igen, nu enbart av upphetsning, smärtan hade han glömt. Han var ordentligt kåt nu, han önskade ingenting hellre än att skolsköterskan skulle fortsätta undersöka honom och ta på kuken, som nu var stenhård. Det kändes mycket skönare med hennes hand runt kuken än hans egen, när han brukade tokrunka åt äldre kvinnor i porrtidningar som han hade snott bland farsans massa tidningar i garderoben i hans föräldrars sovrum. Han tittade med upphetsning på skolsköterskans läppar, som liknande Julia Roberts. Han fantiserade att skolsköterskan skulle suga in kuken långt in mellan hennes sexiga läppar. Suga, precis som i porrtidningarna han brukade runka till.

Skolsköterskan Lena kunde nu inte hejda sig längre hon tog ett fast tag med höger handen runt hans stora kuk och tog jättepungen i sin vänstra hand. – Vi måste se om den fungerar som den ska, sa hon febrigt. – Jag behöver veta att ingenting skadats i dina testiklar och att den inte har någon blödning ivägen i urinröret, och då det nu inte finns något annat sätt än detta så måste jag få dig att ejakulera, sa hon så sakligt som hon kunde också började hon röra handen upp och ner samtidigt som det savade i fittan av lust, hon var sjöblöt och otroligt kåt. Hon bara måste få se honom spruta.

Tom bara stönade, och sa ingenting. Detta var det bästa som kunde hända, hur många gånger hade inte han fantiserat om detta att en äldre kvinna runkade hans kuk tills….
Nu låg han här och den sexiga skolsköterskan runkade sakta hans stora kuk och smekte och klämde på hans stora pung. Ååååååå detta var himmelriket. Han kände hur skönt henne hand runkade kuken i långa sköna runktag, upp och ner rörde sig sköterskans hand. Det kliade och pirrade så skönt i kuken och pungen drog ihop sig lite grann i hennes andra hand. Mmmmm, Tom stönade högt.

Skolsköterskan runkade sakta kuken. Ååååå vad skön den var i handen. Hon ville ingenting hellre än att suga in hans stora ollon i munnen, hon måste få smaka den. Hon böjer sig närmare och stirrar hungrigt på kuken. Mmmmmm hon slickar sig om munnen och öppnar läpparna, hon närmar sig kuken med öppna läppar. Hon vill känna kuken i munnen,  smaken  av hans ollon. Mmmmm hon smeker de jättelika pungkulorna och runkar snabbare med högerhanden. Hans stora ollon är bara några centimeter från hennes mun och sugvilliga läppar.

Tom känner hur himmelskt skönt skolsköterskan runkar hans stora kuk. Han känner hennes naglar krafsa under pungen. Det blir för mycket för honom. Det slår gnistor för ögonen och han känner hur underlivet drar ihop sig för att slunga ut all sperma som finns i pungen. Ollonet växer lite till. Kuken rycker till. Sperman kommer rusande. Slungas  rakt in i den kåta skolsköterskans mun, in mellan dessa sexiga läppar. Sprut efter sprut flyger ut i långa kraftiga strålar. I skolsköterskans mun, över hennes läppar, i hennes ansikte och hennes hår. Överallt…

Syster Lena känner plötsligt hur det rycker till i runkhanden och kuken sväller ytterligare. Jättepungen drar ihop sig och plötsligt öppnas fördämningarna. Den första strålen flyger rakt in i hennes kåthungriga mun. Mmmmm vad gott det smakar. Hon får flera sprut i munnen och i ansiktet. Den stora kuken bara rycker och sprutar sprut efter sprut med varm härlig sperma. Hon har aldrig sett något liknande. Jättepungen verkar ha hur mycket sats som helst. Gudars vilka mängder…

Hon runkar febrigt och hon har aldrig varit så kåt någon gång tidigare. Fittsafterna rinner efter benen på henne. Hon gnider benen emot varandra och får orgasm bara av att se… all sperma spruta ur pojkens jättepung och stora kuk.

Det är sperma överallt på pojkens t-shirt. Han har säkert Sprutat 20 långa tjocka sprut. Skolsköterskan kan inte låta bli utan runkar ut de sista dropparna ur kuken och sluter läpparna och suger hungrigt ren kuken. Mmm det var det häftigaste sprut hon någonsin sett. Hon ler och slickar sig runt munnen. Reser sig upp och säger – Den verkar fungera ypperligt bra, den här. Hon kramar kuken som håller på att slakna och sen släpper hon taget.

Tom sätter sig upp ler han också… – Woooaaw… vilken utlösning jag fick, säger han, bättre än alla gånger jag runkat själv hemma.
Lena ler och hjälper honom tvätta av sig och sig själv, ger honom en kvarglömd tröja. ”Hon tänker att denna otroliga pojke måste jag visa upp för min kollega, doktor Rebecca, hon vet sen tidigare att Rebecca är vansinnigt kåt på sperma som hon själv. ”

– Vill du att vi ska boka en undersökning nästa vecka för att se att allting är bra?
Frågar hon Tom innan han ska gå. Tom, svarar blixtsnabbt – Ja. Sen linkade han stolt och lycklig hem.

No Comment

Leave a reply

Previous post

Firmafesten

Next post

Pojken med jättekuken (Del 2)