5 Snabba med Sabina

  • Sabina, 38 år, korrekturläser (när hon har tid).
  • Har varit med BadMonkey i snart 6 år.
  • Gillar inte strandpromenader.
  • Har skrivit en del av novellerna. (leta vet jag…)
  • Är gammal modell i “branchen”.

badmonkey.se är Sveriges snabbast växande webbplats för erotisk litteratur.

– Vad är badmonkey?

Här kan du publicera dina egna erotiska berättelser, och samtidigt få dina verk betygsatta och recenserade av andra läsare.

Vi försöker verka för att alla smaker ska tillgodoses. Därför tar vi inte ställning för, eller emot, olika sexuella preferenser. Istället kategoriserar vi novellerna som finns på webbplatsen så användaren själv kan välja om han eller hon vill läsa dem.

Vi ser en klar skillnad på fiktion och verklighet, och tillåter därför litterära inslag som i verkliga livet skulle uppfattas som både omoraliska och direkt olagliga. De noveller som är av väldigt stark karaktär, kräver dessutom inloggning.

Alla noveller förhandsgranskas innan publicering. Noveller som är för korta eller språkligt undermåliga blir inte publicerade. Noveller som av läsarna anses vara för dåligt skrivna, kan också raderas i efterhand. Vi är även försiktiga med att publicera verk som innehåller våldtäkt mot minderåriga eller på annat sätt innehåller våld.

Vi förbehåller oss rätten att förändra texten i novellerna. Vi respekterar att detta är någons litterära verk, och skriven på det sätt som författaren/författarinnan önskar uttrycka sig och gör förändringen utan att förändra story för mycket, utan enbart stavning, grammatik och utseende. I sällsynta fall kan vi också ändra rubriken, ifall den är språkligt felskriven.

– Vem är badmonkey?

Vi är 3 privatpersoner som driver sidan. Vi jobbar helt ideellt och gör detta på vår fritid. Vi har idag inga planer på att införa någon form av tredjepartsreklam då vi vill vara fria att göra vad vi vill. Vår server hostas och drivs med privata medel och vi hoppas verkligen vi kan fortsätta driften så.

– Var kommer bilderna ifrån?

Bra fråga. En hel bilder är inskickade tillsammans med novellerna. Vi klipper till dem så de passar vårt system. Vi har även ett konto i en stor bildbank för pornografiska bilder och väljer ofta bilder från denna.

– Vad kan JAG göra?

Skicka in noveller! Det är det som sidan är till för. Du kan även bli medlem och då donera en liten slant så vi kan finnas kvar. Medlemmar kommer även få tillgång till sektioner på sidan som vanliga besökare ej kan se.