AgePlay

Nisses Café

Lördagen hade hitintills bjudit på ett alldeles strålande vackert väder, solen sken från en nästan helt molnfri himmel. Folk andades leende ut efter en lång och bister vinter, de allra flesta såg fram mot väntande semestrar och sommarlov.

En av dem som väntade på sommarlovet var sextonåriga Patricia Wester där hon rätt glad promenerade fram på en av huvudstadens trottoarer.

Hon var en söt tjej, gullig och vacker som en svensk sommaräng, blont hår som var klippt med lugg, blåa klara ögon fulla av liv, en näpen näsa och fylliga röda läppar. Figuren var nästan den vuxna kvinnans, toppiga fasta bröst med fin stuns som gungade under den rutiga skjortan som var uppknuten ovanför magen. En rund rumpa under den lite tajta jeanskjolen som räckte en bit nedpå låren och visade de välsvarvade benen samt ett par nätta sandaler på sina fötter.

Patricia var vad man förr skulle säga en kavat tjej, framåt, ville vara med när saker och ting hände. Uppskattad och omtyckt för sitt sköna sätt och kompisarna var många.

Hon bodde hemma hos sin mamma och pappa, Maja och Kurt, lillebror Erik och hunden Lattjo.
En pojkvän fanns också med i bilden, Lacke, ett år äldre än henne och de bodde i samma villakvarter. Två månader hade paret varit tillsammans nu, Patricia hade blivit så överlycklig när han äntligen bjudit ut henne på bio, hon trodde han aldrig skulle komma till skott.

För trots allt ville inte hon fråga honom ut på en dejt, lite gammaldags fick man väl lov att vara ibland, det var ju faktiskt killens uppgift.
Förhållandet hade ännu bara stannat vid hett hånglande, fast hon ville allt bra gärna ligga med honom. Ibland när de kramats och kyssts hade hon blivit så våt att trosorna blivit helt plaskvåta, då hade hon fått onanera sig tillfreds efter att Lacke gått.
Ja, det var bara att erkänna, hon var så otroligt kär i honom och vad det verkade som, han i henne.

Om några veckor skulle hon gå ur nian, sedan väntade gymnasiet, Södra Latin och samhällsvetenskapsprogrammet. Lite spännande var det allt att byta miljö efter nio år i samma plugg.

Tänk att det snart var över nu med grundskolan, nio år hade tragglats där, nu skulle klassen spridas för vinden, lite sorgligt i själva verket, alla försvann iväg till sitt. Förutom Diana då, hennes bästa kompis sedan sandlådan, vännerna skulle gå på samma utbildning.

Patricia mötte några killar, kanske ett par tre år äldre än henne. De var ganska snygga tyckte hon. När de passerat henne busvisslade en av dem efter henne. Hon kunde inte låta bli att le. Alltid skoj att bli uppskattad.

Klockan var närmare tolv, trafiken brusade hetsigt, människor gick snabbt åt båda hållen, på väg mot något okänt mål i fjärran. En sval vind drog hastigt förbi och rufsade lite i henne blonda hårsvall.
Vid ett skyltfönster stannade hon till och studerade några riktigt läckra sandaler i romarstil. Sådana vore inte alls dumma att ha, de skulle onekligen klä henne. Om hon bara hade haft tillräckligt med pengar. Visst fanns en sparad slant på banken, men den var avsedd för en resa till London i Juli, dit hon skulle med Lacke, Diana och hennes pojkvän Ebbe.

Patricia hade rest en del tidigare tillsammans med sina föräldrar, Grekland, Turkiet och så Thailand förstås. Vilket underbart land!

Till London hade hon dock aldrig varit, det var premiär således. Så kul det skulle bli, allt som fanns att se på där. Big Ben, Madame Tussaud, gå på någon bra musikal kanske. Det fanns otroligt många saker att ta sig för. Inte minst kanske köpa lite fräcka kläder.

Pengar var förstås ett litet problem, hon fick en rätt hyfsad veckopeng fortfarande, men den ville liksom inte räcka till. Visst sponsrade mamma och pappa en del extra emellanåt, hon brukade allt få en hel del saker, ingen nöd gick på henne. Då kunde hon få en släng av dåligt samvete, att bara hålla på och be om mer kändes fel. Helst skulle man tjäna egna.

Det var ganska svårt i dessa kristider, massor av folk gick arbetslösa, särskilt ungdomar och för en ung tjej som ännu inte gått ur skolan var det i princip hopplöst. Att det skulle vara så
komplicerat. Hon hade frågat runt på en hel del ställen, affärer, kiosken hemmavid, reklam utdelning, inget hade varit lyckosamt.

Framför Patricia gick ett snyggt par, båda kunde vara runt tjugofem kanske, han hade en riktigt snygg häck måste hon tillge, att titta var väl aldrig förbjudet, hon såg snygg ut också, korta mörk kjol som vippade över den gungande baken. Flickan lade handen på sin pojkväns bak och lät den vila där.

Patricia kom att tänka på gårdagskvällen när Lacke varit hemma hos henne, i sängen hade de legat och kysst varandra och torrjuckat en hel del. Hon hade varit så kåt att hon nästan blivit tokig. Bulan innanför hans byxor hade varit så otroligt härlig att klämma på, fast legat med varandra hade de inte gjort den här gången heller.

Någon oskuld var hon inte, den hade gått förlorad när hon var fjorton år vid en klassfest. Hon och en kille, som flyttat till Jönköping nu hade lagat med varandra inne på en toalett. Inte värst romantiskt precis, skönt var det inte heller, gjorde snarare bara ont, oskulden försvann i alla fall vilket varit huvudorsaken. Efter det hade hon haft sällskap med två killar till och haft sex med dem, då hade det känts lite bättre och skönare. Hon hade kommit någon gång när hon knullat med dem, ingen sån där himlastormande, multipel orgasm det brukade stå om i tidningarna.

De hade hon fått ordna till på egen hand.
Plötslig stannade Patricia till, något hade i ögonvrån fångade hennes intresse. Hon vände tillbaka ett par steg, stannade framför entrén till ett litet café som hette Nisses.
Det hade stora fönster ut mot gatan där namnet stod i gult, karmarna var mörkröda precis som den lika glasade dörren. Stället hade inte tidigare gripit tag i hennes engagemang, hon kunde inte ens påminna sig ha sett det, men nu gjorde det så.

På dörren satt nämligen en gul papperslapp där någon med en bred tuschpenna skrivit – Servitris sökes. Hon nickade för sig själv, detta kunde vara något. Servitris! Varför inte!
Visst kunde hon jobba som det under sommaren tills de reste iväg till London. Hoppas att inte platsen var tillsatt bara! Om den var tillsatt skulle de väl ändå inte ha skylten kvar filosoferade hon fram.

Patricia grunnade ett ögonblick till, sedan bestämde hon sig, bära eller brista, hon skulle göra ett försök . Sätta på sig bästa charmen, verka pigg och alert, då kunde de ju inte neka henne jobbet. Hon kikade in, det var rätt dunkelt där inne, konstig att de inte hade öppet nu vid lunchtid!

Stolar och bord med rödvitrutiga dukar skymtades men inte en enda gäst satt ned. Kanske hade de inte öppnat ännu, caféet kunde vara nystartat och det var därför de sökte en servitris. Javisst, självklart, så var fallet!

Patricia tog på handtaget och hoppades att det inte skulle vara låst, vilket det ej var heller, hon klev in och en liten klocka plingade ovanför dörren.

– Hallå? sa hon. Hallå! Nån här?

Lite osäker på vad hon skulle göra beslöt hon sig ändå för att gå in.
Cafét var litet, några enkal bord med trästolar stod längs ena väggen, på väggarna hängde några tavlor i olika format och stilriktning. Vid serveringsdiken gapade hyllorna tomma, inget bröd, inga smörgåsar, kakor eller annat att äta på. Kaffebryggarna stod framme utan någon rykande varm dryck.

Från gatan hördes sorlet från bilarna och stadens övriga ljud, inne här var lugnt och stilla. Inte en levande själ verkade det som.

– Halloj! sa hon lite högre.

– Hej! sa en röst bakom henne och hon snodde runt.

Där stod en man som kommit ut från köksregionerna. En riktigt hot kille var han, bredaxlad och såg vältränad ut, säkert en som ofta går på gymmet tänkte hon. Mörkt brunt hår med självfall, en skarpskuren profil, bred haka och bruna ögon som såg listiga ut. Han hade en mörk kavaj, blå skjorta och en par svarta kostymbyxor på sig.

På något underligt vis påverkade han henne, han var så läcker, manlig och hade en sorts mörk dragningskraft. Var det här Nisse tro?

– Vad kan jag hjälpa damen med? sa han. Log och visade sina fina tänder.

Hans blick verkade studera henne från topp till tå, i vanliga fall skulle hon funnit sådant lite obehagligt men inte nu, det förvånade var att hon gillade det. Vad var fatt med henne?

– Jo… ehrm… sa hon och tog till sitt allra soligaste leende. Jag såg att ni sökte en servitris hit!
– Jae… det gör vi ja!”
– Nu undrar jag om ni har tillsatt den tjänsten?
– Om vi har tillsatt den tjänsten? Nja… du vill jobba som det då?
– Oh, ja!
– Hmm…vad heter du då? Berätta om dej själv! Hur gammal är du?

Patricia sträckte på sig och tog fram en skopa självförtroende med att sälja sig själv.

– Patricia Wester, sexton år gammal, slutar nian nu, bor hemma hos mina föräldrar, har jobbat på ett sommarkondis i fjol sommar, så erfarenhet av kassa och att servera har jag. Gjorde även en del smörgåsar och smörgåstårtor där. Tycker om att sporta, tränar på gym. Lite aerobics så där du vet, umgås med kompisar, resa, läsa, se på film…
– Det var väldigt! Hmm…ja du verkar vid första anblicken var en sympatisk tjej!
– Jag är mycket sympatisk! fnissade hon.

Hon överrumplades av hur det pirrade till i hennes nedre delar. Stod hon och blev horny på den här killen undrade hon. Vad händer?

– Du är en söt tjej! sa han med ett brett leende och glimmande ögon. Mycket söt!
– Ja… tack! svarade hon och hoppades att inte rodna, det vore bra pinigt.
– Har du pojkvän?

Vad spelade det för roll undrade hon, jobbet gick väl ut på att servera och ta betalt. Hans ögon mötte hennes igen och hon kände sig så där pirrig ännu en gång. Varför hade han den effekten på henne?
– Jo… jag har en pojkvän!
– Aha! På så vis… och nu söker du jobb här?
– Ja, om ni har något! Jag kan göra vad som helst!

Han tog ett par steg närmare, hon kände hur hon började bli varmare. Att han hade en erotisk inverkan på henne måste hon medge. Förvånande hur det rann till mellan benen av hans närvaro. Var det hennes tonåriga, ständigt lite kåta, romantiska och omogna hjärta som konstrades?

Tankar om hämningslös passion snurrade förbi i hennes inre.

– Du behöver inte nia mej, säg Nisse du!
– Hmm.. javisst! Okej Nisse!
– Du sa att du gjorde vad som helst för att få jobbet! log han med sina fina vita tänder.
– Jo… jag kan nog göra det mesta, inga problem.”
– Okej! Vad sågs om att… runka av mej?
– Va! sa Patricia och trodde inte sina öron.
– Ett handjobb, skulle du kunna tänka dej det? sa han och började samtidigt dra ned sin gylf.

Patricia bara gapade, visste inte vad att säga, vilket var mycket ovanligt för henne. Orden fanns bara inte. Fantasier om sex brukade ofta stanna därvid, i verkliga livet fungerade inte saker så. Frågan var helt klart upphetsande, han erbjöd henne att runka hans kuk. Hjärtat bultade.

Nästan förhäxad stirrade hon på då han drog ned sin gylf, förde in handen och drog ut sin kuk. Trots att den inte var helt styv ännu var den enormt stor och ådrig. En vuxens mans kuk, väldigt mycket större än de killars hon tidigare sett och haft i sig. Nu blev hennes fitta alldeles våt, hon var hur pilsk som helst i den här konstiga, underliga situationen.

En främmande man, som hon aldrig sett förut stod med sin svällande stake i handen framför henne, helt jätteskumt. Skulle hon stanna eller gå? Patricia tänkte att om hon var vettig så gick hon, men det oförnuftiga höll henne kvar. Det spännande, hetsande och förbjudna.

– Är den inte fin lilla sötnos? sa han och drog i huden.

Nu rodnade hon, kinderna hettade något helt förfärligt.

– Jo… eh… det…, svamlade hon fram.

Han tog ett par steg till och var nu nästan helt inpå henne, den hårda kuken pekade rakt mot hennes lår. Ett steg mer och han nuddade med ollonet hennes släta lår med sin unga hud.

En elektrisk ilning for genom henne då hon kände hans manlighet mot sig.

– Har du haft en riktig man någon gång sötis? sa han och tog med den fria handen hennes hand.

Varsamt förde han hennes fingrar till sin kuk och Patricia förvånades storligen över att hon inte gjorde motstånd. Hon ville undermedvetet ta på den, känna hur den var.

Kuken var varm och styv, helt underbart att lägga fingrarna runt den, mannen grymtade belåtet över hennes ljuva berörning. Hon fingrade lätt, smekte och andades med höjande bröstkorg och halvöppen mun.

– Så… så där ja…, smilade han och böjde sig fram och gav henne en lätt puss på läpparna.

Patricia tittade överraskat på honom, han böjde sig återigen framåt och kysste henne nu, hans tunga letade sig in i hennes mun, hon slöt handen om hans sköna kuk och drog stilla fram och tillbaka.

Mannens händer letade sig över hennes rygg och midja, de kysstes intensivare och eldigt. Sen pussade och kysste han hennes hals, hon böjde huvudet lätt bakåt, blundade och runkade honom.

– Mmm… du är en härlig liten tjej, flämtade han fram och Patricia såg in i hans ögon.

Vad i hela världen höll hon på med? Stod och runkade en kille! Om Lacke sett det här vore allt bara störtslut. Fast det gick inte att sluta, hon fortsatte onanera honom och han verkade var mycket belåten över det.

– Du är bra, tjejen! Hur gammal var du sa du?
– Sexton

– Fin ålder… mmm… bara sexton år
– Jag… eh
– Kan du tänka dej att smaka lite också på den?
– Vill du att jag ska suga dej? sa hon häpet
– Just precis, när vi ändå är i den här situationen så…
– Nja… nä… jag vet inte…jag…

Patricia hade aldrig sugit kuk förut, runkat de tidigare pojkvännerna hade hon gjort, men aldrig sugit.

– Vill du ha jobbet?
– Ja… eh… joo…

Mannen såg på henne och blinkade med ena ögat. Nu begrep Patricia inte alls på sig själv, det var klart att hon ville ha jobbet och ofattbart nog ville hon smaka på hans kuk också.
Patricia du har blivit tokig, tänkte hon.

Han smekte hennes kind, kysste henne på munnen, hon besvarade, sen la han händerna på de tunna axlarna och tryckte henne lätt nedåt. Patricia gick sakta ned på knä, såg fascinerat på den svullna staken, en saftig skön stake. Hon tittade upp på honom, han log och drog handen genom det blonda håret.

Med handen kring hans stake såg hon sen på den. En rejäl och grov kuk!

– Smaka lite nu tjejen! log han.

Hon slickade på ollonet med tungspetsen, fortsatte ned på sidorna och lade tungan mot strängen på undersidan. Runkade honom och liksom lapade runt och över hans lem. Mannen flämtade, hon kysste staken, slickade mer och onanerade samtidigt hårdare i vridande rörelser med handleden. Det hade hon läst en gång om att man skulle göra vid avsugningar och visst såg det ut att stämma, han stönade belåtet allt högre och högre.

Patricia öppnade munnen, lät kukhuvudet glida in mellan sina fina unga läppar, han drog över hennes hår, långsamt började hon att suga. Våta ljud hördes då han gled in och ut i hennes mun, hon sörplade och det rann saliv nedför hakan. Hon gillade det, att ha hans stora, stora kuk i sin mun var otroligt häftigt.

– Åhhhh, så ja! Du kan det här här… åhhh!”

Darrningar av erotisk förväntan for genom henne, hon sög med stigande iver och samtidigt med en helt ny angelägenhet över att suga en vuxen mans kuk. Trots att hon aldrig träffat honom tidigare, de hade bara känt varandra i en kvart kanske väckte hans kåthet något gryende till liv i henne, en slags sensuell kvinnlighet.

Hennes sexuella erfarenheter var inte så många, den begränsades till tre killar men tack vare något annat så tycktes hon veta vad som lämpade sig bäst.

Saliv och kuksaft slafsade om hennes mun när hon sög med slutna ögon, mannen flåsade.
Han drog sig bakåt, långa strängar av blankt saliv hängde mellan hans stake och Patricias söta läppar. Kuken vajade ilsket framför hennes söta ansikte.

– Nu vill jag knulla dej! sa han rättframt.

Det ville hon också, ett kort ögonblick tänkte hon på Lacke, sin älskade pojkvän, men det var redan försent nu, ingen återvändo fanns, hon ville ha sex med den här främlingen. Låta honom tränga in i sig med den här stora sköna kuken. Fort! Nu!

– Res dej upp sötnos! log han.

Patricia var så otroligt upphetsad att hon darrade, mannen klädde av henne plagg för plagg, det var visserligen inte så mycket, skjortan försvann, kjolen åkte ned. Sedan knäppte han vant upp behåbandet, hans ögon glittrade då han såg på hennes toppiga unga byst. Nu hade hon bara trosorna kvar på sig, hans händer for innanför kanten på dem, hon undrade hur våta de egentligen var. De landade i samma klädeshög som resten av kläderna.

Nu stod hon där, helt naken framför honom, kåt och längtansfull. Alla tankar på Lacke var totalt bortblåsta, just nu fanns han inte, allt förnuft överhuvudtaget tycktes ha lämnat henne. Hon var så ofattbart kåt, ville inget annat än att knulla med Nisse. Fast han hade en sådan stor kuk, skulle hon verkligen klara av att ta emot den?

– Jag vill vara naken också när jag tar dej gullungen! sa han och fick av sig sina kläder på rekordtid.

Sen gick han fram till Patricia, kysste henne ömt, staken gneds mot hennes mjuka fina innanlår. Han runkade och drog den över hennes mage och lår, hon blundade, flåsade upphetsat och de kysste varandra liderligt.

– Nu ska jag knulla dej sötnos! viskade han i hennes öra och klämde ena bröstet.
– Var… var försiktig… den är så…
– Stor?
– Mmm… ja…
– Du ska få en riktig mans kuk i dina gulliga lilla fitta nu!

Han nöp henne i bröstvårtorna och slickade hennes hals och axel.

– Vänd dej om nu… luta dej ned över bordet!

Patricia gjorde som hon blev tillsagd, stödde armbågarna mot bordet, sköt upp stjärten mot honom och väntade på vad som komma skulle. Mannen lade handen på hennes fasta fina tonårsrumpa, med den andra drog han kuken över bak och lår. Hon flämtade spänt till då hon kände kukhuvudet mot sin slidöppning, han drog den fram och tillbaka över den våta vackra öppningen.

Så med ens trängde han hårt in i henne, hela kuken åkte in ända tills pungen slog emot hennes bak.

– AUUUHHH… AAAAHHH! skrek hon av smärtan när hennes fitta våldsamt bändes isär av den grova manligheten. AJJJ… UHHH… för hårt FÖR HÅRT

– Gud så trång du är! Gud så trång… grymtade han vällustigt över tonårsfittan som slöt sig kring hans kuk.
– AJ! AJ! Försikt-försiktigt… AUUHHHH! kved hon och började nästan att gråta.

Skulle han få henne att spricka?

– Jag ska knulla dej sanslös din lilla sexbomb!” stönade mannen och högg brutalt tag i hennes rumpa.

Sen började han att häftig ta henne, stötte hårt ända in i slidan tills kuken tog emot fittbotten, Patricia trodde han skulle komma långt upp hennes livmoder.

Hon gnydde, kved och tårarna rann, greppade hårt tag i bordsduken medans han stötte råbarkat in och ut i henne. Hennes lår slog emot bordsskivan, mannens pung daskade mot hennes nätta lilla rumpa, han kramade hårt skinkorna och fortsatte utan någon som helst pardon.

– O-o… ont det… det AJJJJ ahhh… ont!
– Tyst nu, du ska knullas! Knullas! rosllade han ur sig och ökade takten.

Han tog henne hårt och skoningslöst. Kuken slog emot de fina och silkesmjuka slidväggarna, bökade och trängde isär hennes kvinnligaste del på ett sätt hon aldrig varit med om förut.

– Uahhh sexiga lilla tonårsfitta… Här-härligt… frustade han och daskade till hennes skinka så att ett stor rött märke lämnades kvar.

– Sn-snälla… jag… jag
– Nu får du riktig kuk va! Lilla tonårsfittan! Full fittan av kuk tycker du om va! Va!
– ja men… det… ahhhh uuuuhhh”

Mannen fortsatte jucka, han blev svettig, hon kände hans heta kroppsvärme från höfterna när de träffade hennes bak.

Patricia blev vimmelkantig, smärtan var inte lika intensiv nu, troligen för att henne elastiska tonårsfitta särats så pass mycket. Men det kändes inte behagligt, han var alltför hårdhänt mot henne och visade inte minsta tecken på att sluta.

Plötsligt kände hon hans fingrar på sitt anus, pillande och petande, hon sjönk ned med överkroppen på bordet, lät sig knullas villkorslöst. Helt utelämnad i hans våld.

– Mmmm… så sexigt rövhål du har! skrockade han nöjt.

Mannen böjde sig fram och tryckte sin svettiga kropp mot ryggen på henne, fortsatte stöta in sin stake i slidan, slickade på hennes skulderblad, bet henne plötsligt hårt så att hon skrek till. Tog henne råbarkat och resolut, det smaskade om deras kön som intensivt smalt samman.

Blygdläpparna for fram och tillbaks när de följde den grova kukens rytm. Patricia kved och darrade. Hon njöt faktiskt.

Plötsligt drog han sig ur henne och i det abrupta tomrummet sög fittan luft, han skrattade glatt, högg tag i hennes ena arm och slängde runt henne så att hon blev liggandes på rygg. Mannen greppade om hennes höfter, hasade fram henne till bordskanten och särade bryskt på hennes ben. Han ställde sig mellan dem, trängde hårt in i hennes kladdiga slida igen och höll om hennes midja samtidigt som han knullade vidare.

”Åååh…du är så…så härlig..söta lilla tonårsluder!” log han och for fram med sin överkropp mot henne, klämde omilt på brösten och kysste henne sen.

Kyssen blev lång, krävande och han lekte häftig med hennes tunga, staken for in i henne med slurpande ljud, in och ut i ett hett tempo.

– Du… är så jävla stor gnydde hon ynkligt fram.
– MMM,, erkänn att du gillar den
– jo.. det gör jag…

Hon skalv, darrade, var varm, svettig, ryggen klibbade fast mot bordsduken som blev alldeles skrynklig. Den var nog inte alls avsedd att knulla på.

Mannen masserade hennes klitoris, klämde över venusberget och stönade nästan djuriskt.

Patricias sextonåriga kropp orkade snart inte längre, hon jämrade och stönade om vartannat, tårarna rann och hon blev yr. Han bara fortsatte knulla henne, verkade ha hur mycket ork som helst.

Så tog han tag i hennes lätta kropp, lyfte upp, fortfarande inne i fittan med sin stake. Höll om hennes lår och bar henne till en fåtölj som stod invid ett litet runt bord.
Han sjönk ned, grabbade tag och tog henne i ett ursinnigt tempo.

– AUUUHHH… åhh åhhh” skrek hon men han brydde sig inte ett dugg utan drog henne ned mot sig, kysstes liderligt och fortsatte sitt idoga arbete.

Patricias kropp dröp av svett, hans var också lika kladdig och het. Fåtöljen knarrade under den våldsamma åkturen hon utsattes för.

– Sk-skönt va! log han. Nu får du en riktig kuk… sötnos!
– Snälla… sakta.. jag .. ahhhh
– Tyst och njut!

Mannen tog tag i hennes bak, särade på skinkorna, stötte frenetiskt. Han kysste den omtöcknade Patricia, bet i hennes underläpp, stönade och skrattade vällustigt.

Så kände hon hans hand över sitt anus igen, han masserade öppningen och tryckte helt sonika in två fingrar.

– Ååhhh guuuuud… Aiiihh…ngghhh

I hennes välsmorda tonårsslida gled den stora kuken in och ut, i stjärthålet körde han på liknande vis in sina två fingrar.

Till sin allra yttersta förvåning började hon skälva, det byggdes upp mer och mer inom henne, hon började närma sig en orgasm. Det var nästan ofattbart. Han fortsatte sin bearbetning.

Patricia blev alldeles dimmig, Patricia moln svävade förbi. Så med ett kom i den absolut mest fantastiska orgasm hon varit med om i sitt sextonåriga liv. Hon skakade som ett asplöv, ryckte spastiskt och grät. Den bara vällde fram inom henne, från fittan ut till varje minsta lilla cell i kroppen. Hon gnällde och jämrade sig, bortemot halvt avsvimmad. Mannen fortsatte.

Han reste sig upp och slängde ned Patricia i fåtöljen, särade på hennes vackra lår och kom in i fittan igen.

– Lilla tonårsfittan kom visst! flinade han. Skönt?
– Jaa… så jävla skönt… uhn uhn nggghhhh”

Mannen la upp hennes ben på sina axlar, böjde sig fram så att hon veks ihop med låren mot sitt bröst. Han formligen slängde sig över henne, gjorde hårda armhävningsliknande rörelser, slog brutalt emot hennes ben och bak, fittan knep om hans grova kuk, han frustade nöjt.

Patricia ansikte förvreds i grimaser, han kysste henne och fortsatte knulla. Nu svimmar jag tänkte hon förvirrat.

– Lilla sexiga tonårsfittan… nu ska jag fylla dej med sats, spruta dej så full

I sitt desorienterade tillstånd slog det henne ändå att han inte hade någon kondom och hon åt inga p-piller. Han kunde göra henne med barn om han kom i henne. Hon kunde bli gravid!

– Nej! Nej! NEJ! Du duuhhhh får inte jag äter inga…
– Inga p-piller… men va fan! Då får du ta satsen i munnen
– Va? Ok… kom då….

Patricia hade aldrig ens smakat på sperma innan och börjde bli lite orolig för hur det skulle vara.

Plötsligt drog han sig ur och drog ner henne på golvet. Patricia hamnade på knä precis framför honom och stirrade med stora ögon på den enorma kuken som precis knullat upp henne. han tog tag i kukskaftet bakochfram och måttade med ollonet mot hennes mun.

– Slicka på kuken då. Visa att du vill smaka, frustade han

Ollonet slog mot hennes läppar vid varje runk och Patricia sträckte ut sin tunga och smakade på ollonet. Smaken av kuk blandat med hennes egna safter gjorde henne om möjligt kåtare.

– Sååå… nuu… gapa stort nu… flåsade han.

patricia gapade lite försiktigt och stirrade på kuken som runkades rejält. Hon såg hur ollonet växte lite till och hur pungen drog hop sig något.

Då kom han.

Sperman träffade henne med stor kraft rakt över näsan. Det smaskade till och Patricia stönade lite när hon kände värmen från satsen i ansiktet. Nissa runkade sin sprutande kuk i hennes ansikte och sprejade ner henne totalt. Hon gillade verkligen känslan och såg fram emot att göra detta fler gånger.

Kuken pumpade ut stora mängder med ssperma, han fortsatte stöna under tiden, det klafsade av all den klibbiga säden. Han grymtade vällustigt, Patricia blev rejält nersprutad.

– Slicka den ren nu!

Patricia stirrade på staken som dröp av sperma, han särade på hennes mun och hon slöt läpparna om den, slickade ren.

– Så! Bra gjort sötnos! Jobbet är ditt!
– J-j-jobbet? stammade hon fram.
– Du är nu anställd som servitris på Nisses Café! Grattis!
– Jag vet inte,  sa hon och såg ned på sin spermakladdiga kropp.
– Vet inte! skrattade han och ryckte till sig sina kläder. Fundera på det då medans jag går och duschar!

Mannen försvann ut ur rummet och in i köket igen, Patricia satt kvar, stirrade tomt framför sig med särade ben där en stor främmande kuk precis knullat henne och sen sprutat ner henne. Det här var definitivt inte bra! Ända fanns en underlig och härlig tillfredställelse. Han hade fått henne att komma, en vuxen man hade knullat henne. Hon var kvinna nu!

– Och vem är du om jag får lov att fråga? sa en främmande röst.

Förskräckt tittade hon upp från sin tankfullhet. Framför henne stod en okänd man, han var lång, runt de förtio kanske, hade mörkt hår med självfall, blå ögon bakom ett par rektangulära glasögon. Han var iklädd en rutig skjorta och blåjeans.

Den främmande tittade förvånat på den nakna och nyknullade tonårsflickan i fåtöljen.
Patricia tyckte sig rodna skamset över hela kroppen och slängde sig ned efter sina plagg för att om möjligt skyla sin pinsamma nakenhet.

Mannen som haft sex med henne varken syntes eller hördes till.

– Nå? sa mannen. Vem sjutton är du? Varför är du naken? Är du ett fnask eller?
– Jag eh nej det. Jag träffade Nisse här förut… han-han som har cafét!
– Nisse? sa mannen häpet. Nisse? Det är ju jag det det!

Hon bara gapade och drabbades återigen av talförlust. Till slut fick hon fram några stapplande ord.

– Men… öh vem var då han som var här? Mannen i kostym?
– I kostym? Det måste ha varit säljarkillen, han skulle kolla över mitt lager innan vi öppnar i övermorr’n!
– Oj då!
– Har ni knullat här? På mitt café!
– Eh… ja! Jag såg att ni sökte en servitris och han typ utnyttjade siuationen!”
– Åhå! Du vill bli servitris här…mmm…du är en mycket söt tjej!
– Eh… tack!

När Nisse trettio minuter senare också sprutade sin varma sats i Patricias ansikte var hon redan anställd som servitris på Nisses café.

Epilogen är som sådan att Patricia gjorde slut med Lacke, resan till London senarelades. Hon jobbade ofta på Nisses och blev lika ofta knullad av både honom och säljarkillen. Hon bara total älskade det här underbara livet som slampa.

De båda männen gav henne också den första erfarenheten av dubbelpenetrering, men det, det är en annan historia!

Previous post

Telefonsex?

Next post

Min tonårsnymf

1 Comment

  1. Profilbild
    Kåtolle
    10 januari, 2011 at 18:15 —

    Umm…

Leave a reply