AgePlayNoveller

Miste oskulden på praon

I nionde klass på högstadiet får man under ett par veckor vara ute på s.k. prao, praktisk arbetslivsorientering. Jag hade tur och fick den plats jag hade önskat. Jag skulle arbeta två veckor i en liten livsmedelsaffär bara några kvarter hemifrån. Det var bara två anställda i affären, förutom butiksföreståndaren ägaren Tom samt hans fru Vanessa. Tom var i fyrtioårsåldern och hans fru ett par år yngre.

Jag var lite pirrig i min bara sextonåriga kropp när jag första dagen gick till ”jobbet”, men väl där blev jag väl omhändertagen och Tom visade in mig på sitt kontor.Det var på morgonen och affären hade just öppnat så Siv, en äldre dam som jobbat länge i affären, tog själv hand om butiken. Tom förklarade att det inte kom speciellt mycket kunder under förmiddagarna, så två man klarade gott och väl affären under den tiden på dagen. På eftermiddagarna var kundtillströmningen bättre och då började också hans hustru och Micke, en kille itjugoårsåldern att arbeta. Tom började sedan att berätta lite allmänt om affären, om tider, inköp och försäljning o.s.v jag tyckte det var olidligt tråkigt och började efter någon timme att vrida mig i stolen. Tom måste ha sett att jag var uttråkad för plötsligt slängde han till mig affärens ljusblå butiksrock.

-Ta på dig den! sa han.

Jag reste mig från stolen och drog pa mig den och borjade knäppa knapparna.

-Vänta lite unga dam. Du ska inte ha jeans och tröja under den där.

Lite stil ska det faktiskt vara på personalen.

Jag insåg att han hade rätt. Det såg onekligen både dumt och knöligt ut med både min tjocka tröja och mina urblekta slitna jeans under.

-Var kan jag byta om! frågade jag.

-Var du kan byta om !?! utropade Tom häpet. Här så klart! jag trodde inte att dagens ungdom var så pryd. Ni knullar väl både till höger och till vänster nu för tiden? Du har väl vid dina unga år redan smakat på kuk ett antal gånger?

Frågan blev hängande i luften och jag kände hur mina kinder började hetta. Jag hade faktiskt aldrig smakat kuk, även om möjligheterna hade varit många. En gång hade jag på en fest, grovhånglat med en kille i min klass, men det blev inte mer än att han tog och smekte mina, för min ålder ganska fylliga bröst. När han hand sökte sig upp mellan mina lår till mitt fuktiga sköte hade jag hindrat honom. Efteråt hade jag ofta ångrat att jag inte gått
längre och låtigt honom få knulla mig. Nu var jag alltså fortfarande oskuld, och det var det närmaste en påsättning som jag hade kommit.

-Jag…jag, började jag trevande, nej det har jag faktiskt inte.

Han tittade misstroget på mig och sa:

-Nåja, men byt om nu.

Jag knäppte upp rocken och drog av mig tröjan, och till min förskräckelse upptäckte jag att mina bröstvårtor var alldeles styva och hårda och nu avtecknade sig tydligt mot det tunna linne som jag hade på mig. Jag böjde förläget på huvudet och började knäppa upp byxorna, och nu rodnade jag ända upp i hårfästet. Mitt pa mina minimala tangatroser hade en lite våt fläck bildats. Och den växte stadigt i omfång! Den utlämnande situationen
på kontoret med Toms stirrande blickar i kombination med mina tankar på mina tidigare sexuella erfarenheter (eller brist på sådana) hade blivit för mycket för mig. Just nu pumpade körtlarna inne i min fitta ut varm fittsås
i ofantliga mängder. Såsen formligen forsade ur mig och samlades i en varm stadigt växande blöt pöl i trosorna.

Tom tittade intressant på mig och sedan gick han bort till dörren och låste den. Sedan gick han med raska steg bort mot mig, där jag stod handfallen, bara iklädd ett tunt linne som inte lyckades dölja mina styva och stora
bröstvårtor och ett par små trosor med en stor blöt fläck av mina kåtsafter tydligt och till Toms gillande, synlig.

Han tog mina jeans ur min hand och slängde dem på golvet, och sedan lyfte han upp mig och placerade mig på rygg på sitt skrivbord. Så började han försiktigt och kanske lite trevande att mjukt och lungt smeka mina lår. När han började smeka insidan av mina slanka lår särade jag instinktivt på benen. Situationen var tämligen absurd. Där låg jag. En helt oerfaren sextonårig flicka, savande och darrande av kåthet, med benen vitt isär för en främmande man som var mycket äldre än mig. Jag låg där på skrivbordet som en mogen, färsk och saftig frukt som bara väntade på att Tom skulle sätta tänderna i mig. med lekande lätta och smidiga smekningar lät han sina fingrar kommma allt närmare målet, min såsiga och outforskade grotta!

Ju närmare hans smekningar kom min unga flickfitta desto kåtare blev jag. Från mitt underliv kom en underlig känsla av både smärta och njutning, av längtan och lust. Fittan ömsom värkte av kåthet och ömsom kliade av kättja. Klådan höll på att bli mig övermäktig och driva mig till vansinne. Den krävde att bli kliad! Jag kunde inte längre hålla tillbaka mina stönande.

-Ja…ja snälla Tom. Mera åh..åh, ja. Ta mig på fittan.

Snälla jag står inte ut längre. Åh..ja…

-Tyst, din lilla fitta! Vi vill väl inte att hela affäeren ska höra när det går för dig? Svarade Tom.

Jag var trots det tvungen att flämta till av upphetsning när han lät ett av sina fingrar smeka mig vid troskanten. Och så, försiktigt, försiktigt lät han sitt långfinger kila in under trosan och för första gången i mitt liv hade någon förutom jag själv tagit mig på fittan. Tom smekte mig under trosan. Lätt och försiktigt masserade han mitt venusberg. Mina häftiga stönande och flämtande kom tillbaka. Plötsligt slet då Tom ganska bryskt av mig trosorna och stoppade in dem i munnen på mig.

-Du kan tydligen inte vara tyst, din lilla kåta hynda, sa han. Men nu ska du flicka lilla, få känna något du aldrig känt förut. Jag har många års erfarenhet av fittor. Och en liten småfitta som du lär inte bli några större problem. Sära nu på benen så mycket du kan!

Jag lydde honom och nu var jag alldeles utlämnad till honom. Han fick göra precis vad han ville med mig. Jag hade inte längre några spärrar, kåtheten var nu herre i min kropp. Mitt sköte låg nu alldeles öppet och savade mer än någonsin. Det hindrades inte längre av trosans instängdhet. När nu min blöta fitta var befriad spred sig en doft av ung fitta i rummet, min egen fittas doft. Tom smekte mina blygdläppar och öppnade mig sedan. Han höll mina fittläppar isär och såsen flödade fritt ur mitt inre. Jag såsade rejät och saften rann nerför mina lår. Med ett plaskande ljud körde han in sitt långfinger i mig samtidigt som han höll isär mina blygdläppar. Trosan i min mun kvävde ett utdraget stönande.

-Nu ska jag fingerpulla dig som du aldrig blivit pullad förut, sa Tom.

Han juckade snabbt med fingret ut och in i min fitta och jag njöt i fulla drag. Jag kände att jag var på väg att komma. Ett litet ynka finger som juckade mig höll på att göra så att det skulle gå för mig! Med ett smaskande ljud drog Tom ut sitt finger ur mig och istället smekte han för första gången min klitoris. Känslan kan inte beskrivas. Han behövde bara röra vid min kärleksknapp så gick det för mig på en gång. En känsla av full tillfredsställelse spred sig från min fitta ut i min kropp och genom mina lemmar. Jag skakade till och fittan drog ihop sig i okontrollerbara ryckningar och spasmer. Det var min ditills kraftigaste orgasm och den första som inte var framkallad av mig själv.

Jag låg omtöcknad och det flimrade för mina ögon, och jag kände mig tillfredsställd. Men Tom var tydligen inte klar med sin behanling. Han lyfte upp mitt underliv och sköt in en bunt papper som han haft liggande på skrivbordet under min stjärt. Så tog han ett ordentligt tag om mina ben och lyfte upp dem mot taket samtidigt som han höll dem brett isär. Resultatet blev att jag låg med benen i vädret, vitt åtskilda och med stjärten högt placerad på en bunt papper så att mitt sköte låg alldeles öppet för honom.

-Öppna nu din fitta, sa han.

I mitt halvt omtöcknade tillstånd lydde jag honom och förde ner mina händer till min såsiga grotta och särade på blygdläpparna. Tom böjde sitt huvud ner över mig och började kyssa, suga och slicka min lilla kärleksknapp. Min klitoris var rödsvullen och värkte av kåthet. Ivrigt och hungrigt slickade han min lilla flickfitta samtidigt som han drack den kärlekssaft som ymnigt rann ur mig. Det var otroligt skönt och ännu tycker jag att bland det skönaste som finns är att få känna en nyfiken, het och retlig tunga mot mitt underliv, min fitta och klitoris. Han slickade och drack mig helt gudomligt och snart blev retningarna av min kärleksknapp för outhärdliga så jag kom i en möjligen ännu kraftigare orgasm än den förra. När jag kom lade jag mina händer runt hans huvud och tryckte hans mun och ansikte hårt mot mitt heta och våta sköte. Underlivet drog ihop sig i okontrollerbara spasmer och ett gurglande läte hördes från min hals.

-Och nu , sa Tom är det din din tur.

Han lyfte ner mig från bordet och tvingade ner mig på knä. Så knäppte han upp sina byxor och hasade ner dem till fotknölarna tillsammans med kalsongerna. En jättelik kuk reste sig hungrigt mot mitt ansikte. Visst brukade vi tjejer i klassen skryta om att vi hade blivit knullade av killar med jättelika kukar och visst brukade vi fantisera om att alla tjejernas favoritkille, Stefan, hade en jättekuk som alla ville ha i sig, och visst hade jag i smyg tittat på min pappas kuk, men det hade ju naturligtvis bara varit när den var slak, men den kuk som nu rest sig emot mig var en jätte och hade en storlek som jag aldrig någonsin hade drömt om.

-Sug den! befallde Tom.

Trevande, med spänning och nyfikenhet rörde jag vid hans jättestake. Jag smekte försiktigt med mina ovana flickhänder längs skaftet. Tom blundade och svalde och sjönk sakta tillbaka på sin kontorsstol. Nu satt han och flämtade med sin kuk pekande mot mig, och nu var han i mitt våld!

Hans kuk var både lång och grov. Jag nådde inte riktigt ända runt med mina fingrar. Jag rispade lite lätt hans kuk med mina rödmålade naglar och sedan drog jag av hans förhud och blottlade det rödglänsande ollonet.
Så böjde jag sakta fram mitt huvud och lyvkades precis få in hans enorma kukhuvud mellan mina läppar. Jag sög honom lite försiktigt och ovant och lät tungan spela över den salivglänsande kuken. Så började jag försiktigt
att pressa in hans kuk mer och mer. En liten bit i taget tills äntligen hela ollonet var inne. Hans kuk var nu nästan nere i halsen på mig och då kände jag att det gick för honom.

Något varmt och klibbigt började pumpa ner i halsen på mig och skräckslaget drog jag ut kuken ur munnen. Toms enorma kuk forsatte att spruta och jag runkade frenetiskt medan hans sperma träffade i hela mitt ansikte. Jag har aldrig därefter varit med om en kuk som sprutat så mycket. Jag gapade lite för att få smaka och en rejäl stråle träffade rakt ner i halsen. Toms kuk flödade över och stråle efter stråle träffade mitt ansikte.Jag var täckt med varm sperma och det rann i strida strömmar nerför halsen och brösten på mig.Tom skakade till och ett långt utdraget aaaah, kom över hans läppar. Medan Tom satt och tycktes pusta ut, drog jag i hans kuk och runkade ut de sista
spermaklumparna ur hans kukhuvud för att slicka upp dem.

Tom verkade dock samla sig relativt snabbt och snart tog han kommandot igen. Han reste sig upp och runkade snabbt upp kuken till full storlek igen och sendan lyfte han upp mig från golvet och placerade mig återigen på skrivbordet. Nu ställde han mig dock på alla fyra. Jag blev genast ordentligt blöt i fittan igen för nu visste jag vad som väntade. Jag skulle för första gången i mitt liv få smaka kuk i fittan!

-Om du svankar ordentligt nu så ska du få kuk så du klarar dig det här året, fräste Tom samtidigt som han knådade mina skinkor.

Jag gjorde som han sa och svankade djupt så att min fasta flickstjärt pekade inbjudande mot honom. Han smekte mig en stund på skinkorna och sedan böjde han sig fram och kramade och smekte mina pattar. Han masserade vårtorna tills de var alldeles styva. Fittsåsen flödade rikligt ur mitt sköte och rann ner längs mina lår. En del droppade rakt ner från fittan och snart hade en liten pöl av sås bildats på det blankpolerade skrivbordet. Stående på alla fyra som jag gjorde innebar att jag var helt vidöppen och redo för påsättning.

Tom tog ett ordentligt tag om mina höfter och körde in hela kuken till roten!

Jag skrek, herre gud, vad jag skrek. Hans enorma bamsekuk hade på ett ögonblick sprängt min mödom och samtidigt gått rakt till livmodern. Mitt underliv fylldes av en njutningsfull smärta och jag skakades av en orgasm. Tom hade bara behövt köra in kuken för att det skulle gå för mig! Han drog sakta ut kuken så att bara kukhuvudet var kvar mellan mina blygdläppar. Så körde han sakta in den med ett smaskande ljud igen. Sakta, sakta juckade han mig men sedan slutade han plötsligt. Hans kuk satt som en propp i mig.

-Nu är det din tur att jucka, sa han.

Jag var inte sen att lyda hans befallning. Jag juckade som en besatt. Min välsmorda fitta gled smidigt utmed hans enorma kuk. Jag arbetade frenetiskt med underlivet. Tom körde in ett finger under mig och hittade klitoris och började fingerpulla mig. Att både bli knullad och fingerpullad på samma gång blev för mycket för mig och jag kom i ytterligare en orgasm. Jag ville ha mer kuk! Så när Tom retade mig och efter bara några få juck drog ut kuken igen och istället lekte med den vid mina fittläppar höll jag på att bli galen.

-Knulla mig! skek jag. Dra inte ut kuken igen. Lägg mig på knullblocket och knulla mig! Jag är kåt, hör du det? Kåt!

Tom var inte sen att lyda och han knullade mig verkligen. I en rent otrolig hastighet dunkade han på så att min fittsås sprutade och sedan fuktade han sitt finger i pölen under mig och tryckte in det i stjärten på mig. Jag blev nu knullad i två hål sammtidigt. Hans finger knullade mig i analen och hans kuk bearbetade min fitta. Återigen gick det för mig. En våldsam orgasm drabbade mig utan någon som helst hänsyn. Jag skakade och skönk ihop på skrivbordet och Toms kuk åkte ur min fitta med ett ljudligt plopp.

Tom gick runt skrivbordet och ställde sig med sin enorma kuk precis vid mitt ansikte. Han runkade den sakta och precis när jag tittade upp mot honom och fick ögonkontakt så sprutade han igen. Ännu en gång fick jag hans varma sperma över ansiktet. Tom lutade sig fram och lät kuken åka runt i ansiktet medan han tömde sin varma kuksås över det. Till sist tryckte han in sin kladdiga kuk i min mun och jag sög som aldrig förr.

– Du är underbar, sa Tom. Vi kommer ha mycket kul under tiden du ska vara här.

De följande dagarna på praon skulle bli mycket intressanta.

Previous post

Besök på baren

Next post

Mogen och kåt

No Comment

Leave a reply