AgePlay

Min styvmor är en porrstjärna

– Jävlar! flämtade jag, samtidigt som jag bläddrade igenom porrtidningen som jag just hade fått.

Jag hade fått den av min kompis Johan. Mina kompisar och jag brukade bytlåna porrtidningar, det var lättare så än att fixa nya. Johan hade sagt att det var något alldeles speciellt i just den här tidningen som jag skulle uppskatta. Jag förstod inte riktigt vad han menade, men jag blev glad över en ny porrtidning. Jag såg att det var ett lite gammalt nummer, några år gammalt, så jag undrade vad han menade. Men nu hade jag hela huset för mig själv, denna söndag-eftermiddag, eftersom mina föräldrar var ute och shoppade.

Jag började bläddra i tidningen. Korta och ointressanta artiklar om saker jag inte brydde mig om. Ledare, insändare, artiklar. Jag undrade vad det var Johan hade menat. Jag kände mig frustrerad. Men snart så hade jag bläddrat förbi allt det ointressanta. Nu var jag framme vid mitt mål, nakna och villiga kvinnokroppar.

Dock så vändes min upphetsning till förvåning där jag satt i mitt sovrum, med persiennerna nerdragna, naken och med kuken i givakt.

Den första kvinnan i tidningen var min egen styvmorsa!
Det var hon! Min styvmorsa! Jag tittade bort, blundade hårt, och tittade tillbaka. Det var fortfarande hon! Jävlar!

Min riktiga mamma dog i en bilolycka för flera år sedan. Men för några år sedan så träffade pappa en ny kvinna och de har varit ihop sedan dess. Louise har inte berättat mycket om sitt liv utan har hållt det mesta hemligt, och nu förstod jag varför. Min styvmorsa var porrskådis innan hon träffade farsan!

Lika naken som sommarhimlen utanför, min styvmamma, och hon visade allting. Även fast mina sinnen var i chocktillstånd så fanns det ingen tvekan om det, styvmorsan var otroligt attraktiv naken. Hon började närma sig 40, men hon var fortfarande i god form. Hon hade blont hår, förhållandevis smal för sin ålder och ett par, förvånansvärt, fasta bröst. Hon låg på en säng, uppenbart studio-riggat.

Först så hade hon på sig sexiga stay-ups och trosor, men de försvann fort. Det var inte mycket som lämnades åt fantasin. I en av bilderna så låg hon med benen brett isär och visade upp fittan för hela världen. Jag lade märke till att hon hade trimmat till könshåret lite, men inte rakat bort det helt. Under den bilden så var det en annan bild. Där låg hon på sidan och tryckte ihop brösten, och bredvid den en bild där hon stod rakt upp och ned och bara log.

De nästa sidorna var mittuppslaget, där hon låg med benen brett isär igen och låg och smekte sig över klitoris. Sen nästa sida var jackpoten. Där stod hon på alla fyra och särade på skinkorna med händerna och visade upp hela härligheten. Man kunde nästan se hur det droppade från hennes fitta. Hennes rumpa är väldigt fyllig, men samtidigt inte slapp och hängig, och mitt där i kunde man se hennes inbjudande anus.

Min chock började försvinna bit för bit när jag märkte att min kuk var så hård att jag trodde den skulle explodera. Det var 22 cm av pulserande kött, hård som en järnstång, mitt ollon var stort och illrött som pulserade i takt med mina hjärtslag.

Jävlar! upprepade jag.

Jag bläddrade igenom sidorna igen och fastnade vid mittuppslaget. Ovanför bilden så stod namnet ”Louise” skrivet i neon-rosa bokstäver, vilket var styvmorsans namn. För varje kvinna i tidningen så fanns det en liten ruta med information. Som en snuskig liten biografi om kvinnan ifråga. Jag läste min styvmors ”biografi”:

Louise är en 38-årig hemmafru. Som du kan se på bilderna så är det här blonda bombnedslaget ute efter att bevisa att mogna kvinna är minst lika sexiga som sina yngre motparter! Louise spenderar dagarna i hemmet medan hennes man och son är borta.

”Jag brukade bli väldigt uttråkad när jag städade hemmet och tvättade och sådant,” berättade Louise, ”men på senare tid så har jag upptäckt att det är bra mycket roligare att göra det naken! Jag älskar att spatsera runt med mina bröst och min rumpa i det fria samtidigt som jag dammsuger och dammar huset. Om jag får allting gjort före lunch så brukar jag spendera eftermiddagen onanerandes i sängen, med min samling av löskukar som jag gömmer från min man. Jag brukar ligga och fylla båda mina hål så hårt jag kan och jag älskar att köra upp min tjockaste löskuk i röven samtidigt som jag har en mindre vibrator på klittan, samtidigt som jag fantiserad om att bli dubbelmackad av två unga kåtbockar!”

Louise berättar att hon älskar sin man, och blir knullad av honom ofta, men det är inte tillräckligt.

”Jag älskar helt enkelt kuk,” säger hon med kåtdimmig blick, ”men min man räcker inte till. Han kommer oftast hem sju på kvällen varje dag och är ibland för trött för att knulla mig. Jag längtar efter en ung liten hingst som kan knulla mig tills jag är nöjd!”.

Jag tror nog våra läsare håller med när jag säger att den här hemmafruns klagosång inte ska bli bortglömd!

Jag var då inte sen med att hålla med! Jävlar i mig, vilket het liten slyna.

Men vänta… Det här är ju min styvmamma! Jag borde inte tänka såhär om henne … nej, jag kan inte hjälpa det! Jag är kåt tonåring, det spelar ingen roll om hon är min styvmamma. Det är en otroligt vacker kvinna på bilderna, som visar upp hela härligheten för mig!

Jag rörde vid min kuk, den kändes som ett solitt stenblock. Jag bara måste få spruta. Jag tog tag i kuken och drog några snabba drag och kände hur skönt handen gled över ollonet. Jag var så kåt och min kuk var så hård. Jag kände satsen vara på väg och riktade kuköppningen mot tidningsuppslaget och lät sprutet komma. Som en fontän så sprutade sperman ut ur min hårda kuk. Jag stönade högt medan min sperma regnade över mittuppslaget. På bilden av min styvmammas välsminkade ansikte. Min såsiga och varma sperma täckte bilden och jag kände ingen som helst skam, bara enorm kåthet.

I mitt huvud hade jag redan börjat formulera en plan.

Min styvmorsa kom hem några timmar senare, utan pappa. Perfekt! Jag hade nu tagit på mig lite kläder, men min kuk var fortfarande lika hård som innan när jag sprutade över min styvmorsas bilder. Trots att jag aldrig varit så kåt så beslöt jag mig för att inte runka en gång till. Istället så hade jag rengjort tidningen så gott det gick och tittat igenom de andra bilderna, samtidigt som jag försökte bygga upp modet för att göra det jag höll på att planera, nämligen förlora oskulden med min styvmorsa!

I vissa ögon skulle det nog ses som utpressning, men jag vill inte tänka på det på det sättet. Jag planerade inte att tvinga min styvmorsa till att göra någonting, bara utnyttja hennes snuskiga lilla hemlighet till min fördel.

– Tjena Louise! sade jag när jag gick in i sovrummet.
– Hej älskling! svarade hon, där hon satt i soffan.

Hon var klädd i en åtsittande vit t-shirt, hennes röda spets-BH knappt synlig under, och en svart kort kjol som visade mycket av hennes sexiga ben.

– Var är farsan? frågade jag, samtidigt som jag gömde porrtidningen bakom ryggen.
– Han skulle iväg till några flera affärer, sen skulle han till kontoret för att jobba lite övertid. Han sade att han skulle komma tillbaka runt 6.

Jag kollade på klockan, den var inte mer än tjugo över ett. Perfekt!

– Vad är det du har bakom ryggen, älskling? frågade Louise och log lurigt.
– Bara den här, svarade jag och drog fram porrtidningen.

Louise var inte på omslaget, men hon kände direkt igen tidningen.

– JÄVLAR! mumlade hon, Vad hittade du den där?
– Jag fick den av Johan, svarade jag och lade tidningen på soffbordet.
– …Alltså, började Louise, Jag alltså, jag kanske borde förklara.
– om du vill så, sade jag och flinade.

Jag kände hur min kuk växte innanför jeansen, och tänkte att jag nu hade Louise precis där jag ville ha henne. På defensiven.

– Jag behövde pengar, förklarade Louise, eller alltså jag behövde egentligen inte pengar. Jag ville bara pröva på det. Jag trodde det skulle vara kul… och det var det. Alltså, din pappa vet inte om det här, så du får inte berätta!
– Såklart inte, Louise.
– Tack älskling.
– Men det är en sak jag har gått och tänkt på, fortsatte jag
– Jaha? Vaddå? Frågade Louise storögt
– Alltså, om det var sant. Det som stod i tidningen. Du vet, den där lilla text-rutan.
– Ja, det var det väl, sade Louise och rodnade, Jag blir också kåt ibland. Och det andra är också sant. Men du borde göra dig av med den där tidningen. Kan du inte slänga den, älskling? Jag kan fixa en annan åt dig och Johan.
– Löskukarna då? frågade jag henne och struntade blankt i hennes vädjan om att jag skulle slänga tidningen, Var den biten sann?
– Men Alexander! Det kan jag då rakt inte svara på!
– Så det är sant? Du kör upp stora dildos i dig själv? I röven?
– Ja det är väl sant… men det är ju min privatsak…
– Och det där om att du fantiserar om att bli knullad av en ung liten kåtbock då? sade jag och flinade, samtidigt som jag drog ner min gylf, Var det sant? Att du älskar kuk och att farsan inte kan ge dig tillräckligt?
– Men Alexander! flämtade Louise, samtidigt som jag ställde mig framför henne och drog ner jeansen, så min stora kuk kom ut i det fria och gungade sakta framför hennes ansikte.
– Kom igen Louise, du behöver inte löskukar, inte när du har en konstant kåt pojke här hemma! Du behöver riktig kuk och jag vill ha fitta! Vi gör ett litet byte!

Jag såg på min styvmamma att hon var på väg att säga något, men hon gav sig innan hon ens börjat, eftersom hon var som förtrollad av min kuk som gungade framför hennes ansikte. Jag drog i den några gånger och njöt av känslan att stå och runka framför min styvmorsa ansikte. Jag såg hur hon slickade sig om läpparna och att hon var minst lika kåt som jag, där hon satt och stirrade på min stora pulserande kuk.

– Oj så stor… började hon stamma fram.

Plötsligt så lutade sig Louise fram och slöt sina läppar om mitt sprängfyllda ollon. Hon sög, slaskigt och högljutt, och tappade helt behärskningen. Ganska snabbt började hon suga mig djupare och djupare. Jag stönade högt och såg hur hon hade tagit hela kuken långt ner i halsen. Hon sög på hela min längd i några sekunder innan hon började långsamt föra huvudet fram och tillbaka, samtidigt som hon smakade på hela kuken. Jag var som i chock. Här stod jag och fick en avsugning av min styvmorsa! Jag började smeka hennes hår och över hennes ansikte och kunde inte låta bli att långsamt knulla min styvmorsas mun.

– Jag vill se dig naken! flämtade jag

Hon lät min kuk åka ner en sista gång i hennes hals innan hon tog den i handen.

– Men det har du ju redan gjort!
– Ja, men på riktigt menar jag! Kom igen, strippa, du är så jävla snygg!

Hon stod upp och började klä av sig, samtidigt som jag satte mig ner och runkade kuken och tittade på henne. Innan jag visste ordet av så stod hon där i hennes röda spets-BH och matchande trosor.

– Fan vad snygg du är Louise! Fan, vad jag vill knulla med dig. Vill du knulla med mig?
– Ja, älskling! Ja! stönade hon.
– Ta av trosorna. Och BH:n med!

Louise gjorde som jag sade, och hennes nakna kropp var tusen gånger bättre i verkligheten.

– Nu är det din tur, älskling, sade hon, Skynda nu, mamma vill sin lilla pojke naken!

Jag blev kåt av de incestuösa anspelningarna. Vi var inte släkt genom blod, men det kändes ändå väldigt porrigt snuskigt. Hon var ju trots allt min styvmorsa, om inte min biologiska. Jag hade fått för vana att kalla henne för min mamma, eftersom hon hade bott med oss så länge. Först hade jag kallat henne för Louise, sen min styvmamma, men nu kallade jag henne oftast för min mamma. Både hon och jag trissades av vår incest-lek.

Nu var det hennes tur att sitta ner och det var min tur att ställa mig och strippa. Lydig som jag var så ställde jag mig upp och började strippa. Louise var som förstenad och stirrade på mig samtidigt som hon lät sina fingrar lätt smeka över fittan. Innan hon visste ordet av så var jag lika naken som dagen som jag föddes.

Jag böjde mig över henne och kysste henne rakt på munnen. Det här var inte någon liten puss på munnen, utan en riktig kyss mellan en man och en kvinna. Det fanns inte längre några tankar på mor och son, vi var bara två människor som ville ha varandra. Jag kysste henne lätt, för att sedan låta min tunga söka sig in i hennes mun och våra tungor dansade en passionerad dans tillsammans. Det kändes inte porrigt, inte heller snuskigt. Det var bara mjukt, skönt och passionerat. För en stund så existerade bara detta. Våra läppar som varsamt kysstes. Det kändes lite vemodigt, men jag bröt den till slut. Jag tittade henne djupt i ögonen och log.

Jag ställde mig på knä mellan hennes ben. Jag har aldrig haft sex eller gjort någon annan sexuell aktivitet, så det jag gjorde nu var ren instinkt. Utan att blinka så dök jag ner mellan hennes ben och började slicka hennes fitta. Jag visste egentligen inte hur jag skulle göra eller vad som skulle tänkas vara skönt för henne, utan jag försökte bara tänka på vad jag har hört från kompisar och läst i tidningar. Jag drog min tunga långsamt över hennes renrakade blygdläppar och hennes safter smakade underbart.

– Åååååh, Alexander… stönade hon, Precis sådär, slicka mig! Ååååh, mamma älskar det! Jag älskar att få min fitta slickad. Mmmmmh, älskling….

Hon drog sina händer genom mitt hår samtidigt som jag som en svältfödd slickade hennes våta fitta. Jag lät hela min tunga dra över fittan och över klitoris och jag kände hur hennes lår knep hårt över mitt huvud. Samtidigt som jag slickade min styvmorsa så smekte jag min kuk, och jag har aldrig varit så upphetsad. Jag var lite nöjd över att min plan hade gått så galant, bättre än förväntat.

Plötsligt stönar Louise till. Hon biter sig i läppen och går upp i brygga.

– Åhh fy faaan.. jag kommeeeeer….. skriker hon ut. Slicka slicka…. åhhhh……

Hennes orgasm varade i säkert 3 minuter och hon låg och småryckte av efterdyningarna. Jag slickade några sista gånger innan jag reste mig upp och tittade på min styvmorsa som tittade tillbaka med kåtdimmig blick.

– Knulla mig Alexander, bad hon, Snälla, Alexander, kör in din stora, fina kuk i mammas kåt-fitta! Knulla mig! Kalla mig för mamma, snälla Alexander, kalla mig din kåt-mamma …

Jag väntade inte ens en sekund. Jag ställde mig mellan hennes lår, min kuk var stor och hård som en trästam, och drog mitt ollon mellan hennes blygdläppar. Sen lät jag ollonet långsamt tränga in i hennes fitta. Jag tog en millimeter i taget och jag kunde se på min styvmorsa hur hon våndades. Sen utan förvarning så körde jag in alla 22 centimeter på en och samma gång. Jag kände hur hennes våta fitta pulserade kring mig. Det var obeskrivligt.

– Ååååååh mamma, stönade jag, Det är så skönt… så skönt
– Alexander, älskling. Knulla mig! viskade hon med grötig röst, Knulla mamma!

Jag pumpade henne långsamt och tittade fascinerat hur min kuk gled in och ut mellan hennes våta fittläppar. Jag smekte min hand över hennes lår, mage och fylliga bröst, för att slutligen nypa hennes svullna bröstvårtor. Louises ansikte var som en tavla av glädje när jag knullade henne, och jag böjde mig ner och kysste henne mjukt på läpparna. Våra tungor lekte samtidigt som vi kysste varandra och jag spände min rumpa samtidigt som jag körde in hela min kuk i hennes fitta.

– Alexander, sade Louise samtidigt som hon kysste mig hårt, Knulla mig! Kör upp din hårda kuk i mammas fitta!
– Ååååh mamma, din fitta är så härligt tajt, det känns underbart! Jag älskar att knulla med dig!
– Har du aldrig haft sex förut?
– Nej, det har jag inte. Gör jag rätt? Är jag bra?
– Fantastisk! Du är helt fantasisk! Du har en så fantastiskt stor och skön kuk, Alexander! Åååååh, herregud, fortsätta knulla mammas fitta!

Självklart helt utan förvarning och helt abrupt så kände jag hur min orgasm var på väg. Jag sträckte på mig, spände ryggen och körde in hela min kuklängd.

– Jag måste spruta, mamma, jag kommer! Ååååååh, herregud…
– Ko minte i mig. Jag har inget skydd. Kör in den i min mun och spruta mig full,” stönade Louise som ur en porrfilm, Spruta mig i munnen, spruta mig i munnen älsklings-gubben…
– Ååååh mamma! Gärna….

Samtidigt kände jag hur min styvmorsa kom igen, hennes fittväggar började krampa och krama min kuk. Jag kunde inte hålla emot längre utan slet ut kuken som med ett ljudligt plopp lämnade Louises trånga fitta. Snabbt hasade jag migg upp över hennes mage och fick tag i kuken. Jag kände hur min sperma rusade upp från pungen och sprutade våldsamt ut från mitt ollon. Sprut efter sprut efter sprut dränkte min styvmorsa. Det kändes som jag inte hade kommit på flera år, fastän det bara var några timmar sedan sist. Det kändes som det aldrig skulle sluta spruta. Min styvmorsa låg bara och stönade och smekte sina bröst. Hela hennes ansikte blev nersprutat. Hennes bröst. Hennes hår. Överallt var min sperma.

Inga ord behövdes längre, vi behövde inte längre prata för att uttrycka det vi kände. Vi var fast i detta ögonblick, detta ögonblick då jag dränkte min egen styvmorsa med sperma. Efter en evighet så var det över.

Jag satte mig bredvid henne i soffan och höll om henne. Vi satt båda och pustade och insöp stunden. Rummet stank av sex och sperma, men det gjorde mig bara mer upphetsad.

Utan förvarning så greppar hon tag om min fortfarande halvhårda kuk och började runka mig. Eftersom jag fortfarande var sprängkåt så växte den snabbt till sin fullvuxna form, den började växa i samma stund som hennes smala fingrar nuddade min kuk. Hon ställde sig på knä framför mig och slöt sina läppar kring mitt ollon. Hon sög försiktigt på toppen av ollonet samtidigt som hon lät sina fingrar långsamt smeka över kuken och ner mot min pung. Hon gjorde allting väldigt långsamt, som om allt vore i slow-motion. Jag satt och försökte behärska mig, fokusera all min kraft på att inte skynda på henne eller ta tag i henne och köra upp kuken i hennes fitta. Jag vill njuta av ögonblicket. Låta henne reta mig lite.
Några sekunder senare så tog hon kuken från hennes mun, som var alldeles blöt av hennes saliv. Den var lika hård som förut, om inte hårdare.

– Vill du knulla igen, älskling? frågade Louise.
– Såklart jag vill!
– Kom så går vi upp, älskling. Jag vill att du knullar mig i röven, i din säng!

Jag blev stum av förvåning. Jag kunde inte artikulera mig i ord. Jag lät min kuk leda vägen upp till mig sovrum. Jag hade bara en vanlig 90-säng, men det var gott nog för oss båda. Louise ställde sig på alla fyra och svankade rejält så hennes stora, härliga rumpa putade inbjudande mot mig. Mellan hennes fylliga skinkor så jag hur hennes anus lockade mig. Jag tog en stor klick hudkräm från mitt nattduksbord och började smörja in min styvmorsas anus. Jag tog så mycket jag kunde och började med att arbeta in ett finger i hennes röv, sen ett finger till och sen ett finger till.

Det verkade som att min styvmorsa inte var en novis inom rövknullandet. Tids nog så var hennes anus tillräckligt uppmjukat och insmörjt, så jag tog en klick lotion och smörjde in min kuk också, för att vara på den säkra sidan. Det slog mig plötsligt hur snuskigt det här var. Här satt jag och smörjde in min egen kuk, samtidigt som jag fingerpullade min egen styvmorsa i röven och skulle bara om några sekunder köra in hela min sprängkåta kuk i min egen styvmorsas röv. Det mest upphetsande med allting var inte att jag skulle få knulla en kvinna i röven, utan att kvinnan ifråga var min egen styvmorsa.

Efter att jag smörjt in min kuk tillräckligt så ställde jag mig bakom hennes rumpa och lyssnade på henne hur jag skulle göra. Jag lade mitt ollon mot hennes insmorda anus och började trycka. Det gick en sekund. Sen två sekunder. Sen tre sekunder. Sen sjönk ollonet in. Jag väntade några sekunder och lät min styvmorsa vänja sig vid storleken av min kuk. Sen gav hon mig klartecken och jag började sakta föra in centimeter efter centimeter av min stenhårda kuk. Jag tog det väldigt långsamt och lyssnade noggrant om hon stönade av njutning eller smärta. Plötsligt så var alla mina 22 centimeter kuk långt in i hennes röv.

– Åh herregud, vad jävla skönt, gnydde Louise, Åh herregud-jävla-GUD! Din pappa gillar inte att knulla mig i röven, så jag är tvungen att använda dildos. Men SATAN, det här är så mycket bättre! En riktig kuk! Min egen pojks stora kuk i min röv! Ååååh!
– Tycker du om det, lilla mammsen? sade jag och flinade, och började dra ut min kuk ur hennes röv, Tycker du om min storas kuk i din röv?”
– Det är så skönt, Alexander! Det är så skönt! Kör in den, kör in den så hårt du kan! Knulla mig i röven så hårt du kan!
– Herregud, din röv klämmer åt så hårt, det är som att knulla ett skruvstäd! Jag ska knulla dig så hårt att du fan inte kan sitta på flera veckor!

Och jag gjorde som jag sade. Jag knullade henne så hårt jag kunde. Jag lät mina händer vila på hennes rumpa och mitt underliv klappade rytmiskt mot hennes rumpa. Min kuk gled lättare och lättare och jag fick upp farten mer och mer. Under henne så gungade hennes bröst fram och tillbaka och hon själv stönade regelbundet, för att helt plötsligt skrika ur sig ett verkligt avgrundsvrål.

– ÅÅÅÅÅH! EEEEAlexander! KNULLA MIG I RÖVEN! DET ÄR SÅ OTROLIGT SKÖNT, SLUTA ALDRIG KNULLA MIG I RÖVEN!
– Du älskar det, eller hur? Du älskar att bli knullad i röven av min hårda kuk, eller hur?
– JAG ÄLSKAR DET! vrålade min kåtberusade styvmorsa, JA! JAG ÄLSKAR ATT BLI KNULLAD I RÖVEN! KÖR IN DEN SÅ HÅRT DU KAN, DIN LILLA MAMMAKNULLARE!

I nästan en halvtimme så knullade jag min styvmorsa i röven. Plötsligt kände jag den bekanta ryckningen i pungen och jag visste att jag var nära.

– Nu sprutar jag, lilla mamma! Nu ska jag ge dig en spermadusch i röven, din lilla rövslampa! stönade jag samtidigt som jag fyllde hennes röv med min sperma.
– Jaaa… Spruta i mig, fyll mig med din heta sperma! gnydde Louise över sin axel, Fyll min röv med min sperma, spruta den full! Ååååh, älsklings-gubben, fyll mamma med din sperma!

Sprut efter sprut fyllde hennes rumpa. Jag kände hur min kuk fortsatte att rycka, medan det vällde ut sperma. Jag lutade mig över hennes rygg och pustade. Våra kroppar var glansiga av svett och vi andades tungt. Jag drog min kuk ur hennes röv, som vid det här laget gapade lite lätt efter allt hårda knullande. Vi reste oss upp ur sängen.

– Din pappa kommer hem snart, förklarade Louise lugnt och sansat, hennes kåta sida var som bortblåst. Vi borde nog klä på oss. Jag tror inte jag behöver förklara att det här stannar mellan oss.
– Självklart mamma! Det här är vår lilla hemlighet. Men kommer det blir någon fler gång?
– Det kan du ge dig fan på! Du kommer hem från skolan vid fem varje dag, och din pappa kommer oftast hem från jobbet tidigast vid sju. Det ger oss några timmar varje dag som vi kan knulla hur mycket som helst! Hur låter det?
– Hur bra som helst! En knull-fest varje dag med en skitsnygg blondin? Låter som himmelriket!
– Vi ska göra allt som finns, älsklings-gubben! Allt som vi har gjort idag, och mer! Jag har många fantasier som jag vill leva ut!
– Jag med!
– Jag hoppas du inte tog illa upp av att jag kallade dig för mammaknullare och att du skulle kalla mig för mamma och sådant. Jag blev bara så upphetsad av att leka incest…
– Jag med, jag blev så jävla kåt.
– Så bra. Men nu måste vi klä på oss, och jag måste laga middag.
– Okej “mamma”, skrattade jag.

Louise gav mig en lätt kyss på läpparna och jag tog tillfället i akt och smekte henne över rumpan. Sen så klädde vi på oss och gick för att laga mat.
Det var rena tortyren att vara i skolan nästa dag. Hela dagen gick jag och väntade på att klockan skulle bli fyra, så jag kunde sticka hem. Jag hade gjort ett förslag till Louise att jag kunde skippa skolan och hon kunde ringa till skolan och sjukanmäla mig, men det tyckte hon inte var en bra idé. Hon tyckte inte jag skulle få vana för att strunta i skolan. Så jag satt lydigt i skolbänken och tänkte på vad som skulle hända efter sista lektionen.

Äntligen så var den sista lektionen över och jag skyndade mig hem och slängde igen ytterdörren efter mig.

– Maaaamma! Jag är heeeemma! ropade jag och slängde min väska på golvet.
– Underbart, hörde jag min styvmorsa säga samtidigt som hon klev in i hallen
– Wow…, flämtade jag

Louise hade inte något annat på sig än ett par svarta stayups och ett par svarta väldigt högklackade skor. Håret hade hon i en stram hästsvans. Hon var som tagen ur en porrtidning.

– Tycker du jag är sexig? frågade Louise
– Om! Här har du beviset!

Jag drog ner gylfen och halade fram min stenhårda, pulserande kuk. Louise skyndade mot mig på sina högklackade skor, böjde sig ner och tog hela min stnhårda kuk i munnen. Hon sög på den som om den vore gjord av den sötaste nektarn i världen. Hon verkade minst lika sugen på att komma igång med knullandet som jag och det verkade som om hon hade väntat hela dagen likt jag.

Louises huvud gungade rytmiskt upp och ner samtidigt som hon slaskigt sög på min kuk. Jag höll hennes huvud i mina händer och började varsamt knulla hennes mun. Det var inte längre hon som sög på min kuk utan det var jag som knullade hennes mun.

– Slicka på den, mamma, stönade jag, Rör runt med tungan … precis så … ååååh, herregud … ta hela, ta hela i halsen! Åhh min härliga kuksugarmorsa…

Jag var så upphetsad att min orgasm inte var långt borta, och jag kunde inte stoppa den på något sätt. Jag stönade högt och körde ner hela min kuk i min styvmorsas hals samtidigt som jag kände hur min sperma sprutade långt ner i hennes hals. Hon gjorde inga som helst försök att slita sig loss eller ta min kuk ur munnen, istället så tog hon lugnt ut den och runkade min sprutande kuk över sitt ansikte Det som kom i munnen svalde hon. När det inte fanns något kvar att spruta så tog min styvmorsa min kuk ur hennes mun och gav mig ett brett leende, med hela ansiktet fullt av min varma sperma.

– Så, tror du att din kuk kommer vara hård i tid till att vi kommer upp på övervåningen? sade hon och smekte mig över ollonet.
– Självklart, lilla mamma! Kom igen, jag vill knulla!

Vi skyndade oss upp för trappan och in till mina föräldrars sovrum. Louise lade sig på dubbelsängen och jag försökte slita av mig kläderna så fort som möjligt. Min kuk gungade framför mig, stenhård som alltid, när jag klev upp på sängen och mellan min styvmorsas ben. Jag lade mig ner och började slicka hennes fitta. Jag vispade tungan över hennes läppar, retade lite över hennes klitoris innan jag körde in hela tungan i hennes innersta. Min styvmorsa särade brett på benen och började smeka sina bröst, samtidigt som hon stönade högt. Efter ett litet tag så kom hon som ett godståg och kallade mig för hennes snuskiga lilla mammaknullare. Jag kände en viss stolthet. Jag kröp nu upp mellan hennes ben och körde långsam in min kuk i henne. Vi kysste varandra passionerat samtidigt som våra höfter mötte varandra.

– Knulla mig, Alexander, kuttrade Louise och blundade hårt. Knulla min stackars fitta, knulla mig hårdare…

Jag körde på hårdare och hårdare, våra höfter slog våldsamt mot varandra för varje gång jag körde in min kuk i hennes våta inre. För var gång så slaskade det blött, hennes safter var som en rännil nedför hennes röv.

– Ååååh, knullade mig hårdare, knulla min kåt-fitta, knulla mig hårdare … jag tror jag kommer igen… ÅÅÅhhhhhhhh!!!!!!!!
– Ååååh mamma… sade jag och kysste henne hårt och kände hur hennes fitta vibrerade kring min kuk.

Louise red ut sin orgasm på min hårda kuk och skäönk sen ihop. Min kuk gled ur henne när hon skönk ihop och jag passade på att kliva upp över hennes byst och lägga kuken mellan hennes sexiga bröst. Som på beställning tryckte Luise ihop brösten och skapade en perfekt knulltunnel mellan sina bröst. Synen av min hårda fittslemmiga kuk mellan min styvmors bröst, var underbar.

Bara en sekund senare så kände jag hur jag började spruta, men jag fortsatte bara att knulla. Jag kände hur sprut efter sprut lämnade mig, men jag kunde inte sluta knulla min styvmorsas sköna bröst. Min kuk sprejade än en gång ner hennes ansikte och bröst. Louise gapade stort och spelade med tungan för att fånga mina varma strålar. Min styvmorsa tog tag i mitt huvud och tryckte sina läppar hårt mot mina. Det smakade gott av sperma och knulla. Vi kysste varandra vildsint. Det här var inte romantik, det var enbart lust.

– Det där var underbart. sade jag och log
– Verkligen, sade Louise, Du är en sådan fantastisk liten mammaknullare. Du är mammas lilla kåtpojke.
-Ja, då är väl du min lilla kåtmamma. Du är helt fantastisk snygg i de här kläderna.
– Men tack… sade Louise och rodnade
– Kan jag inte få se på dina dildos? frågade jag henne, Kan jag inte få titta på när du använder dem?

Louise flinade och steg upp från sängen och gick mot hennes klädskåp. Hon sträckte på sig och tog fram en stor låda och lade den på golvet. Hon tog av locket och visade upp en imponerande samling av löskukar. Hon tog upp en stor svart, som var minst 25 centimeter och grov som en handled. Sen tog hon upp en liten rosa vibrator. Sen lade hon sig på sängen med benen brett isär och började långsamt föra in den stora svarta dildon i fittan. Jag var vid det här laget lite öm i kuken, men trots detta så började jag smeka den när jag tittade fascinerat på hur min egen styvmorsa långsamt förde in den enorma dildon i fittan. Tids nog så hade hon fått in 20 centimeter i hennes renrakade underliv och stönade vid det här laget högljutt, förmodligen en blandning av den enorma dildon men också av upphetsningen att någon tittade på henne när hon gjorde det. Hon onanerade framför sin egen son!

– Kör upp den i röven, mamma, sade jag och jag kände hur min kuk plötsligt blev stenhård. Jag vill titta på när du kör upp den där enorma kuken i röven!

Louise var inte sen med att reagera. Hon drog ut låtsaskuken ur fittan och drog upp benen mot sina bröst.

– Slicka min röv, bad hon mig. Slicka mitt anus, min lilla kåtpojke!

Jag var såklart med på noterna. Jag böjde mig ner och började slicka över hennes skrynkliga anus. Jag slickade långsamt över hela anus och började sedan långsamt föra min tunga in och ut ur hennes stjärt. Jag gjorde det här väldigt länge och var noga med att få in så mycket saliv som möjligt i hennes anus.

Jag böjde mig sedan upp och min styvmorsa förstod att hon var redo. Hon lade det stora plastollonet mot sitt anus och började långsamt trycka in den. Centimeter efter centimeter sjönk in och utan problem så var hela ollonet inuti henne. Men hon fortsatte utan att blinka med att föra in centimeter efter centimeter av den stora plastkuken. Hon stönade högt och drog upp sin händer till sina bröst och jag förstod att det var upp till mig att fortsätta. Min styvmorsa tog tag i den lilla rosa vibratorn, slog igång den på högsta och började smeka den över sina blygdläppar och klitoris. Den lilla vibratorn surrade tyst i mitt öra när jag började långsamt föra dildon in och ut ur hennes anus.

Vid det här laget var min kuk smärtsamt hård och i en lång rörelse så drog jag ur den stora låtsaskuken ur hennes anus. I samma veva så slängde hon iväg sin lilla rosa vibrator. Sen ställde hon sig på alla fyra och svankade sin stora röv mot mig.

– Knulla mig igen, Alexander, hetsade hon mig, Jag vill att du först knullar mig i fittan, sen i röven!

Utan att blinka så var jag bakom henne och började föra in min kuk i hennes fitta. Hon var plaskblöt men trots detta väldigt trång. Jag tog tag om hennes höfter och började knulla henne. Mellan stön och frustanden så såg jag mellan hennes runda skinkor hur hennes anus gapade mot mig, det hade ännu inte stängt sig helt efter den enorma plastkuken.

Efter några minuter av att ha fyllt upp hennes fitta så drog jag mig ur henne och satte mitt ollon mot hennes anus. Jag tryckte till och den gled in utan problem, hennes anus gapade lätt över mitt ollon och jag tryckte in alla mina 22 centimetrar djup i hennes anus. Jag stannade där i några sekunder och bara njöt av hur hennes anus grep och pulserade kring min kuk. Det var som om jag kunde känna hennes hjärtslag i hennes anus.

Taktfast började jag knulla min styvmorsas röv. Gång på gång tryckte jag hårt in min kuk i hennes röv och varje gång stönade hon till högt. Jag sneglade snabbt på klockan och såg att det var över en timme till att pappa skulle komma hem, fortfarande gott om tid.
Jag fortsatte knulla henne i en maklig takt, som för att dra ut på det hela. Jag tänkte inte längre på tiden, att pappa snart skulle komma hem. Det enda jag tänkte på var att knulla min styvmorsa och det var det enda som existerade i min värld. Jag njöt av varenda sekund. Det fanns inte något igår och det fanns inget imorgon, det enda som existerade var det som hände nu.

Jag väcktes plötsligt ur mina tankar av en röst från nedervåningen.

– Hallå? Älskling, jag är hemma! ropade pappa från nedervåningen.

Vi stannade båda till. Vad skulle vi göra nu? Ska vi slänga på oss kläderna och låtsas som ingenting? Jag väntade på att styvmorsa skulle göra något. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag kunde inte förmå mig för att dra mig ur henne, det gick bara inte.

Louise tog ett djupt andetag innan hon ropade tillbaka.

– Jag ligger och vilar lite, jag kommer ner snart!

Hon vände sig bak och tittade på mig och gav mig en liten nick. Klartecken för att fortsätta. Jag förstod att vi bara hade några minuter, sen skulle pappa bli misstänksam. Jag blev dubbelt så kåt av att knulla min morsa i röven samtidigt som pappa satt i köket och drack kaffe, ovetandes om vad som hände på övervåningen.

Jag började knulla så snabbt och så hårt jag kunde, för att komma så fort som möjligt. Jag kände, den vid det här laget bekanta, rusningen i min pung och började spruta min sperma djupt in i hennes röv. Min styvmorsa hade vid det här laget tre fingrar uppe i sin fitta, hennes egna safter rann längs hennes handled och hon stönade och skrek om vartannat.

Jag lade mig över hennes och pustade några sekunder innan jag drog mig ur henne. Vi andades tungt och var glansiga av svett och vi ställde oss upp från sängen. Snabbt tog vi på oss våra kläder, städade rummet och lämnade sovrummet.

– Jag kan inte hålla mig tills imorgon! viskade jag i min styvmorsas öra, Efter skolan. Samma tid, samma plats?
– Jag kan inte heller vänta… viskade Louise tillbaka, Jag vill att du knulla min mun! Sen min fitta! Och sen sist min röv innan du sprutar över mig! Och sen samma sak nästa dag. Och nästa dag. Och nästa dag. Du får inte längre runka, du ska spara varje droppe sperma till din lilla mammas törstiga mun!”
– Som du vill, älsklings-mamma!

Min styvmorsa kysste mig på läpparna, vände sig sedan om och började gå ner för trappen.

– Hej älskling! ropade hon oskyldigt till min pappa, Hur var det på jobbet idag?

Previous post

Föreläsning med baktankar

Next post

Karins fantasier blir verklighet

3 Comments

 1. Jonke
  4 oktober, 2010 at 10:48 —

  BRA!!!

  Jag var 18 när jag knullade min styvmor som då var 39.
  Just när det brände till skrek hon att jag måste dra ut.
  Inte en chans, körde in till roten och lossade kanonen.
  Det slutade med abort!

 2. 17 december, 2016 at 23:10 —

  Min styvmor är en porrstjärna är en härlig knullhistoria, underbart att läsa hur styvmor låter styvsonen få knulla sig galen. MMMM

Leave a reply