AgePlay

Min styvmor är en porrstjärna (del 2)

(missa inte att läsa del 1:Min Styvmor är en Porrstjärna)

Det har gått några veckor sedan den där ödesdigra dagen. Dagen då jag avslöjade min styvmammas tidigare liv. Dagen då vi båda gick över en gräns. Sedan dess så har inget varit sig likt. Sedan dess har mitt liv varit ett himmelrike. Jag har njutit av varenda sekund.

Varje dag sedan den dagen så har jag och min styvmamma knullat. Jag förstår att vissa inte kan förstå det här, att vissa ser ner på det. Tycker att det är äckligt, fel. Men jag är inte en av de personerna. Inte heller min styvmamma. Ingen av oss tar skada. Ingen av oss tycker det är fel. Ingen av oss tycker det är äckligt. Vi är två personer som njuter av varandra, två personer som älskar varandra. Hur kan det någonsin vara fel?

Lördag morgon. Äntligen helg

Jag går ner för trappen från mitt rum, ner mot köket. Jag känner hur min mage kurrar och jag längtar efter långfrukost. På helgerna äter vi alltid långfrukost. Ibland gör vi pannkakor, ibland gör vi scones. Tanken var att vi som familj skulle äta frukost tillsammans och kunna prata och umgås. Vi har alltid gjort så, så det är för mig inget konstigt. Jag ser att det bara är Louise i köket, pappa måste fortfarande ligga i sängen.

– Tar pappa sovmorgon eller? frågar jag.
– Ja, han var fortfarande lite trött, så han ligger och drar sig. Han sa att han skulle komma ner om en liten stund. förklarar hon.

Jag ler för mig själv. Det är inte bara min mage som behöver uppmärksamhet, jag känner också hur min kuk ligger tung och svullen innanför mina mjukisbyxor. Jag känner hur en våg av värme sköljer genom min kropp. Jag känner hur det börjar pirra, hur hela min kropp vaknar till liv. Jag känner mig inte längre trött och dåsig, jag är nu helt klarvaken och jag vet precis vad jag vill.

Jag går fram till Louise som står vid vår köksö, hon står och hackar lite grönsaker. Hon har bara sin vita morgonrock på sig och jag undrar om hon har något under. Jag känner hur det rycker till i min kuk, hur den sväller, när jag tänker på hennes nakna kropp. Hon slutar aldrig att göra mig upphetsad, det är alltid samma reaktion. Jag kramar om henne bakifrån, känner hennes kropp mot min.

– God morgon, Louise. viskar jag.
– God morgon, älskling. viskar hon tillbaka.

Hon gnider sig emot mig, jag känner hur hennes rumpa rör sig över mitt skrev. Jag stönar till, känner hur min kuk sväller till sin fulla storlek. Min hårda kuk trycker sig mot min mammas stjärt och jag ryser av kåthet. Det är alltid lika underbart, alltid lika fantastiskt. Känslan är alltid densamma, eufori.

– Jag känner att det är någon som är vaken … säger hon och skrattar till.
– Mmmh, den är morgonpigg!

Jag öppnar upp hennes morgonrock och jag lyfter upp den över hennes stjärt. Hon är helt naken under, som jag trodde. Jag beundrar hennes nakna kropp, jag blir aldrig mätt på att se den. Hennes breda höfter, hennes fylliga rumpa som gnider sig mot min kuk, hennes fylliga bröst som hänger ner mot bänkskivan, hennes styva bröstvårtor. Hennes blonda, lockiga hår som faller ner över axlarna.

Jag låter mina mjukisbyxor och kalsonger glida ner och jag känner hennes varma hud mot min, jag känner hur min hud knottras av upphetsning. Jag hör min egen ansträngda andning. Jag andas snabbt, som om jag varit ute och sprungit. Hela min kropp var uppfylld av kåthet. Jag låter min hårda kuk glida i hennes stjärt, glida mellan hennes skinkor. Jag stönar högt, så hon ska förstå hur kåt jag är.

– Tänk på att Klas ligger där uppe, han kan höra dig … flämtar hon.
– Jag bryr mig inte om honom, jag bryr mig bara om dig och din sköna våta fitta, stönar jag tillbaka.

Jag låter min kuk glida mellan hennes ben, glida längs med hennes fitta. Jag känner verkligen hur våt hon är, hon njuter av situationen. Hon njuter av att bli tagen bakifrån medan hennes man ligger i sängen ovanför. När som helst kan han komma ner, när som helst kan han höra någonting. Han kanske redan har hört något, han kanske ligger där uppe och runkar till ljuden. Han kanske vet om allting. Men jag bryr mig inte, jag bryr mig bara om min kåta styvmamma.

Mitt svullna ollon lägger sig mot hennes våta fitta. Hon gnider sig mot mig, vill att jag ska stöta in i henne. Hon gnyr och trycker sig mot mig. Jag känner hur min kuk långsamt glider in i henne, jag känner hur våt, varm och trång hon är. Hennes fitta kniper om min kuk, jag kan inte förstå hur trång hon är. Hennes våta väggar omfamnar mig, omfamnar min stora kuk. Jag glider längre och längre in i henne, långsamt, långsamt. Jag känner hur jag når botten, hur hela jag är inne i henne. Jag vilar mot hennes stjärt, böjer mig över henne.

– Din kåta slampa, låter dig bli knullad i köket. Pappa kan komma när som helst, vad ska du säga då? Vad ska du säga med hela din styvsons kuk i fittan?

Hon bara stönar till svar. Jag förstod att hon älskade det. Hon älskar att vara min slampa, mitt kåta luder. Hon blir som en annan människa när hon blir kåt, då kan hon göra vad som helst. Jag kan få henne att göra vad jag ville, precis vad som helst. Jag tror inte hon har några spärrar.

Jag knullar henne långsamt, jag vill dra ut på det så länge som möjligt. Långsamt låter jag min kuk lämna hennes trånga fitta, innan jag långsamt trycker in den i henne igen. Jag låter henne känna av varje centimeter som fyller henne, varje centimeter av min kuk. Jag hör hennes tunga andetag, jag märker hur hon spänner sin kropp. Det känns som om hon håller allting inom sig, hon vågar inte stöna eller flämta, med tanke på att pappa är på övervåningen.

Jag kan inte längre kontrollera mig själv. Jag knullar henne snabbare, hårdare och fokuserar helt på min egen njutning, allt handlar om mig. Ljudliga stön lämnar min mun, jag kan inte låta bli. Jag kan inte låta bli att göra det hela mer spännande. Jag hoppas nästan att min pappa ska trippa ner för trappen när som helst, allt för att han ska se hur hans fru blir knullad av en riktig man.

Som på beställning så hör jag hur det knakar från övervåningen, vilket betyder att det är någon som går runt där uppe. Jag förstår direkt att det är pappa som är uppe och går och kan komma ner när som helst. Min mamma vänder på huvudet och tittar mig rakt i ögonen.

– Sluta nu direkt! Han kan komma när som helst! väser hon tyst.
– Aldrig i livet, jag tänker knulla dig hela dan, väser jag.

Jag knullar henne snabbare, jag knullar henne så hårt jag kan. Mina ljumskar slår hårt mot hennes mjuka stjärt. Jag känner hur hon kniper omkring min kuk, för att få mig att komma snabbare. Det låter vått om hennes fitta, jag tror hon tänder på tanken av att bli påkommen. Jag känner hur det börjar pirra i kroppen, hur det känns som att hela min kropp är fylld av kolsyra. När som helst så kommer det bubbla över, när som helst så kommer det explodera.

Louise pressar sig mot mig och stönar tyst. Jag vet inte om hon kommer och ärligt talat så bryr jag mig inte om det. Just nu bryr jag mig bara om mig själv och min egen njutning. Det känns underbart att inte tänka på någon annan, bara tänka på mig själv. Jag är så djupt i henne som det bara går. Jag pressar min mage mot hennes stjärt och jag böjer mig över henne.

– Tänk om din pappa kunde knulla mig så här bra, viskar hon.

Hon säger inget, hon bara stönar. I samma stund känner jag hur min pung drar ihop sig och jag känner hur det bubblar i mitt kön. Plötsligt känner jag hur det första sprutet lämnar mig. Jag känner hur jag fyller henne med min varma unga sperma, hur jag fyller min styvmammas fitta med min sperma.

Det känns helt otroligt, jag vet inte hur jag ska beskriva det. För två månader sedan så var det här otänkbart. Jag hade inte ens fantiserat om det, det fanns inte i min värld. Men nu står jag här, med min kuk i min styvmammas fitta och det känns helt underbart.

– Det luktar underbart! hör jag hur min pappa ropar.

Jag hör hur det knakar i trappen och jag förstår att han är på väg ner. Jag stöter min kuk i henne en sista gång innan jag drar mig ur henne. Jag drar snabbt upp mina mjukisbyxor och kalsonger och rättar till mina kläder. Min mamma drar morgonrocken omkring sig och drar snabbt fingrarna genom håret. I samma stund så dyker pappa in i köket i sin morgonrock. Han ser röd ut i ansiktet och det ser ut som att han nyss har vaknat.

– Har du sovit gott? frågar Louise.
– Ja, verkligen. Tack för att jag fick ligga och dra mig såhär på morgonen, det var perfekt! svarar han.

Han lutar sig över bänken och kysser henne. Han ger henne en riktig kyss, en lång kyss. Jag ser att de verkligen älskar varandra. Jag känner en stygn av dåligt samvete, av ånger. Jag vet egentligen inte vad jag håller på med, jag kan ju förstöra deras förhållande, hela deras giftermål. Det känns plötsligt konstigt, olustigt. Jag vet inte hur jag ska tänka kring det jag gör. För mig är det bara kåthet, lust, en spännande lek. Men hur är det för Louise? Hur är det för Klas, min pappa?

Jag tror man kan lära sig mycket om en familj om hur de äter frukost. Om en familj sitter i tystnad och äter frukost, då tror jag att det är en djupt olycklig familj. Om man inte ens kan prata med varandra, då måste det vara mycket som är fel. Det är i alla fall så jag tänker. När vi äter frukost så är det alltid livliga diskussioner om allt möjligt. Ibland är det politik, ibland är det tv-program, ibland är det någon granne som alla stör sig på. Det brukar vara mycket skratt, vilket jag tror är det viktigaste. En familj som skrattar tillsammans är en familj som har det bra. Jag är aldrig så glad som när jag äter frukost med min familj och jag tycker synd om de som inte har det lika bra som jag.

Mitt i det här så tänker jag på allt som har hänt de senaste veckorna. Allt galet som har hänt mellan mig och min styvmamma. Nu när vi sitter såhär tillsammans och äter frukost så känns det helt sinnessjukt. Jag vet inte om det jag gör är något bra eller något dåligt. Det enda jag vet är att jag vill fortsätta.

– Sätt er ni och börja äta, så kommer jag strax! säger min styvmamma till oss.

Hon trippar långsamt iväg mot toaletten och jag förstår att hon måste fräscha upp sig lite. Samtidigt ser jag några droppar av sperma ligga på golvet där hon stått lutad över köksön. Jag torkar snabbt upp dem med foten och hoppas att min pappa inte har sett dem.

Vi sätter oss vid bordet och börjar äta och prata. Morgonsolens strålar kikar in i köket och ger det ett nästan gyllene ljus. Jag kan inte annat än le och mysa, livet kunde verkligen inte vara bättre just nu.

– Så, hur går det i skolan då? frågar pappa.
– Ja, jag ska inte klaga. Jag gör så gott jag kan, jag tror det är ganska bra. Men det är svårt att veta ibland. svarar jag.

Ärligt talat så är jag en av de bästa i klassen, men jag gillar inte att skryta. Jag gör det bästa jag kan och det är tydligen tillräckligt. Jag pluggar hårt och gör mina läxor. Jag förstår inte hur vissa bara kan skita i skolan. Vad tror de att de ska göra sen, bara får pengar hipp som happ? Jag har alltid velat haft en bra utbildning och ett bra jobb. Sen vad det är för jobb, det vet jag inte. Jag vet bara att jag vill jobba med något jag tycker är roligt.

– Det låter ju bra. Ja, jag har inte hört något annat från skolan, så det verkar som att allting går jättebra. Jag är så glad över att jag inte behöver tjata på dig om skolan och läxor och så, utan att du har förstått att det är bra om du gör det. Det kanske inte alltid är så roligt, men det lönar sig i slutändan. Ja, nu bara babblar jag på, men jag hoppas du förstår.

Louise hade nu satt sig vid bordet, mitt emot mig. Hon skrattar och ler när vi sitter och pratar. Jag tycker att hon riktigt glöder, det märks att hon är lycklig.

– Det var länge sedan jag såg dig med någon tjej … säger pappa plötsligt.

Jag vet inte vad jag ska säga. Det är ju för att jag får knulla hur mycket jag vill här hemma, men det kan jag ju inte säga till pappa. Jag har inte ens tänkt på det, men han har ju rätt. Det var faktiskt länge sedan jag var ute med någon tjej eller bjöd hem någon hem till mig.

– Nä, men det har varit så mycket med skolan och så, så jag har inte ens tänkt på det. Men jag ska på några fester här framöver, så vi får väl se! Du kanske får vara försiktig med vad du önskar. säger jag och skrattar till.

Louise och pappa tittar på varandra snabbt och börjar båda skratta högljutt. Det värmer mig att de förstod att det var ett skämt.

– Ja, verkligen! Det har du rätt i. Men så länge du är smart och försiktig så ska jag nog inte oroa mig. Inte allt för mycket i alla fall. säger pappa med ett leenden.

Vi fortsätter att prata och skratta, det känns som om vi inte kommer göra annat idag än att sitta vid matbordet. Men inte mig emot, såhär roligt och avslappnat har jag inte haft på länge. Jag har tänkt så mycket på det som jag och mamma gör, om det är rätt eller fel. Vad pappa skulle säga och tycka om han någonsin kommer på oss. För om man ska vara ärlig, det är svårt att hålla något sådant hemligt hur länge som helst. Förr eller senare kommer han märka något.

När jag sitter djupt i mina egna tankar så känner jag hur en fot börjar smeka längs mina ben. Jag tittar upp mot Louise och hon bara ler mot mig. Jag förstår att det måste vara hon som har fått något för sig. Jag ser hur hon tittar på mig pillemariskt, hon måste ha något i kikaren. Jag känner hur hennes fot rör sig längre och längre upp, innan jag känner hur den vilar mot min kuk.

I samma stund som jag känner hur hennes fot smeker över min kuk så drar jag snabbt efter andan. Att hon vågar! Pappa sitter vid samma bord och hon har sin fot mot min kuk. Det känns helt galet, men så sjukt upphetsande! På bara några sekunder så har min kuk gått från liten och slak till stor och hård. Till knullklar och sprutfärdig Jag smyger ner min hand för att rätta till den, så den står rakt upp. Samtidigt så drar jag försiktigt ner mina byxor, så hon kan komma åt lite bättre.

– Hur är det? Du ser lite röd ut i ansiktet? frågar pappa plötsligt.
– Nä, men det är inget, det blev bara lite …

Mitt i meningen så känner jag hennes fot mot min kuk. Hon smeker mitt svullna ollon med sin fot och jag måste hålla mig för att inte stöna högt.

– … varmt. Det blev lite varmt här inne bara. svarar jag ansträngt.
– Säger du det? Jag tycker det är ganska svalt faktiskt. Men man kan ju känna saker olika, helt enkelt. Om du fortsätter att vara varm så kanske du ska ta av dig din t-shirt. Det är inte bra att bli för varm, då kan man till slut svimma. Och ingen vill att du ska dyka ner i yoghurten med ansiktet före! säger pappa glatt.

Vi skrattar alla högt åt pappas skämt.

Samtidigt så känner jag hur hennes fot smeker över min kuk. Långsamt glider den upp och ner över mitt hårda skaft. Hennes små tår kittlar mitt svullna ollon och glider långsamt, långsamt över det. Jag njuter enormt, jag förstår inte hur hon vågar. Mitt i köket, med pappa bredvid. Hennes mjuka fot smeker långsamt över min styva kuk, smeker varje liten centimeter av den. Plötsligt känner jag hur hennes andra fot börjar smeka. De båda fötterna stryker långsamt över mitt kön och jag kan inte hålla mig längre. Långsamt låter jag mina händer glida ner och jag drar sakta ner mina kalsonger. Min hårda kuk ställer sig rakt upp under köksbordet, den känns så otroligt stor och hård.

Jag känner min mammas lena fötter mot min nakna hud och jag ser hur hon chockerat tittar på mig. Hon förstår vad jag har gjort, hon känner hud mod hud och och ger mig ett hemligt litet leende. Jag känner hur hennes tår smeker över min nakna kuk, smeker från min spända pung till mitt svullna ollon. Hennes små tår smeker över hålet, kletar ut all kladdig försats. Hon griper tag i min kuk med båda fötterna och börja runka den, långsamt för hon min förhud upp och ner. Jag känner hur min kuk blir om ännu mer styvare och större. Det känns som att den när som helst skulle kunna slå i undersidan av matbordet.

Allt medan det här hemliga under bordet händer så sitter vi hela tiden och pratar och äter. Det känns som att jag inte riktigt kan koncentrera mig på det som sägs och vad som händer, alla mina tankar och allt mitt fokus är riktad på det som göms under bordet. Min mammas underbara fötter som sakta runkar min kuk. Jag är rädd att min pappa när som helst ska kika under bordet och märka vad som händer, komma på vår osannolika hemlighet.

– Eller vad säger du, Erik? säger plötsligt min pappa.
– … öhm … va? svarar jag nervöst.
– Ja, vad tycker du? Håller du med mamma eller håller du med mig? frågar min pappa.
– Jag vet inte riktigt, det är svårt att säga … svarar jag undgående.

Jag har inte en aning om vad han pratar om. Jag vet inte vad de har pratat om eller vad han vill att jag ska ta ställning till. Jag ser hur min mamma ler brett och nästan skrattar, det syns hur oerhört road hon är av det som händer. Men det förstår jag, skadeglädje är ju den enda sanna glädjen. Sen att det är hon som får mig ur balans med hennes sköna fötter, det bryr jag mig inte om.

– Lyssnar du ens på mig? frågar pappa.
– Alltså, jag känner mig lite ofokuserad … jag känner mig helt borta … svamlar jag.
– Ja, du verkar helt borta i det blå. svarar min pappa. Är det något speciellt? Är det något du tänker på?

Vad ska man svara på det? Ska jag säga att jag är lite ofokuserad eftersom hans frus fötter runkar min styva kuk under matbordet? Hon i princip mjölkar min kuk med sina sexiga nakna fötter. Ska jag säga att det enda jag vill göra är att lägga ner henne på bordet och knulla henne så hårt jag kan? Ska jag säga att det enda jag vill är att fylla hans fru med sperma?

– Nä … inte vad jag vet. Jag har väl inte riktigt vaknat än bara. Lite morgontrött bara. svarar jag slött.

Jag känner hur det börjar byggas upp, jag känner hur jag kommer komma snart. Jag måste koncentrera mig för att inte stöna högt, det känns som att jag bara vill skrika ut min njutning. Jag struntar i allt runt omkring. Jag struntar i frukost, jag struntar i pappa, jag struntar i allt. Jag struntar i att jag sitter med min kuk framme samtidigt som vi alla äter frukost och pratar. Jag struntar i att min mamma runkar min kuk med min pappa bredvid sig. Det enda jag tänker på är att jag vill komma.

Louise måste ha förstått att det var nära för mig, för hon smekte mig snabbare. Jag känner att jag kommer spruta när som helst. Jag vill inte hålla mig, jag kan inte hålla mig. Jag struntar i vad som som skulle kunna hända, det enda jag vill känna är njutning. Jag känner hur det bubblar i hela kroppen, som om mitt blod hade bytts ut till kolsyra. Jag känner att det inte finns någon återvändo längre.

Jag känner hur min kuk sväller upp till bristningsgränsen, det känns som att den kommer explodera. Plötsligt så känner jag hur min heta sperma rusar igenom min kuk och sprutar hårt från mitt ollon. Jag känner hur sprut efter sprut skjuter från min kuk, hur det slår hårt mot undersidan av bordet och sen droppar ner över min kuk och min mammas fötter. Jag känner hur kladdiga hennes fötter blir, hur de måste vara helt täckta av min sperma. Hennes mjuka nu nedsprutade fötter smeker och masserar hela tiden min kuk. Vid det här laget så rinner det sista av min sperma ut, ut över hennes fötter. Det har varit något av det skönaste och mer upphetsande jag någonsin varit med om.

Jag undrar om min pappa misstänker något, jag vet inte om han har pratat med mig eller om han har sett något på mig. Eller Gud förbjude om jag har stönar till eller något, jag vet inte riktigt vad som har hänt de senaste minuterna. Först nu känns det som att jag börjar landa på jorden.

Jag ser hur min styvmamma flinar mot mig, ett riktigt brett leende. Hon smeker min slaknande kuk med sina kladdiga fötter, låter hennes mjuka tår glida över min ollon. Jag ryser till i hela kroppen av njutning, jag kan knappt förstå vad som har hänt. Hela min kuk och hennes fötter känns genomkladdiga av sperma, det känns som om jag sprutat hur mycket som helst. Jag undrar hur stora fläckar det är på undersidan av bordet och om det har börjat droppa något på golvet.

– Ursäkta mig lite … säger pappa och reser sig från bordet.

Jag ser hur han går bort mot toaletten och jag tittar direkt under bordet. Jag ser min halvhårda kuk och hennes fötter, båda täckta av kladdig sperma. Jag ser flera fläckar på golvet och när jag kikar på undersidan av bordet så är det många stora fläckar.

– Är det mycket, älskling? Det kändes som att det kom hur mycket som helst. Jag hade verkligen velat sett det … och smakat på det, säger min styvmamma.
– Det är hur mycket som helst, det är överallt …
– Mmmh, det är det verkligen … svarar hon och smeker mig med sina fötter.

Jag känner hur jag börjar bli hård igen, hur min kuk sväller under hennes smekande fötter. Jag känner hur den blir större, hårdare, längre. Jag känner hur den sväller, sväller och sväller.

– Nämen … är min lilla älskling sugen på mer? retas min mamma.
– Det känner du väl själv? svarar jag snabbt.
– Ja, det känns som att du verkligen vill ha mer … mycket mer. Men mamma vill också ha mer, mamma vill ha hela din stora, sköna kuk …

Jag stönar högt, det är så underbart skönt. Jag vill inget annat än slänga ner min mamma på köksbordet och knulla henne så hårt jag kan. Låta min kuk sjunka in i hennes våta fitta, känna hur den kramar kring mig, känna hur jag fyller ut henne.

– Du ska bara veta hur våt min fitta är, det praktiskt taget rinner ur den … min trosa är helt genomvåt, jag tror till och med att det har runnit fittsaft på stolen … stönar min mamma.
– Ååååh, det låter underbart … jag vill slicka upp varenda droppe … flämtar jag.

Jag hör plötsligt hur det skramlar till från toaletten. Min pappa måste börja bli klar där inne, vi kan inte fortsätta så här. Jag måste städa upp, torka upp all min sperma. Jag tittar snabbt på min mamma och hon drar undan sina fötter. Med mycket möda så lyckas jag få ner min kuk i mina kalsonger och jag drar upp mina mjukisbyxor. Kvickt rycker jag åt mig en näve servetter och jag börjar febrilt att torka upp all sperma från golvet, undersidan av bordet och min mammas fötter. Jag tittar mig runt omkring och det verkar som att jag har fått bort allting. På väg till sopkorgen så ser jag pappa och han ser min näve med servetter.

– Vad är det som har hänt? frågar han.
– Nä, men jag spillde bara lite … så klantigt. förklarar jag snabbt.
– Ja, verkligen! säger han och skrattar till.

Han går fram till Louise och kysser henne på munnen, en lång och intensiv kyss.

– Nä, men om man kanske ska komma igång idag. säger han raskt.
– Ja, det tycker jag verkligen! svarar min mamma.

De går upp till sitt sovrum, förmodligen för att göra sig i ordning och klä på sig kläder. Kanske så är mamma så kåt att hon knullar med min pappa, vem vet. Jag går fram till stolen där min mamma satt och jag tittar på sitsen. När jag tittar närmare så ser jag en stor, våt fläck på det bruna träet. Jag drar mitt finger i fläcken och för det till min mun.

– Mmmmmh, underbart! säger jag tyst för mig själv.

Fortsättning följer… 😉

Previous post

Min granne tog min oskuld

Next post

This is the most recent story.

No Comment

Leave a reply