AgePlay

Min Styvfar (del 6)

Linda och jag vaknade inte förrän vid tiotiden dagen efter att hon, jag och Tom hade älskat. Tom hade kört till jobbet. Linda väckte mig med kyssar och sedan knullade vi hela förmiddagen och hade underbart tjejsex tillsammans. Vi bytte lakan i morsan och Toms säng då det inte vore helt lyckat om morsan gick och lade sig i lakan som var helt fulla med fläckar av kroppsvätskor. Linda hjälpte mig sedan att städa hela huset så det var fint till att morsan kom hem.

Dagarna flöt på med skola och vardag. Det var ju svårt för mig och Tom att få chans till sex men några gånger blev det. Jag hade lite dåligt samvete mot morsan också. Linda och jag knullade dock desto oftare och hade det underbart tillsammans. Tom var fortfarande den enda kille jag haft men jag var sugen på fler kukar. Jag kände dock inte alls för killar i min egen ålder.

Så en lördagseftermiddag så kom jag hem från en shoppingtur. Tom och hans bästis, Alexander satt och tittade på Tipsextra och drack öl. Morsan var iväg med en kompis och skulle inte komma hem förrän sent. Jag gick in i TV-rummet men det var nog en spännande match för de tog ingen särskild notis om mig. Alexander klädde inte ens av mig med blicken som han brukade. Nåja, jag hade jeans och en bylsig tröja så jag var ju inte särskilt sexig.

Jag var kåt och bestämde mig för att jag skulle få både Tom och Alexander att knulla mig precis som de gjort med det ryska tonårsludret, Olga. Jag tog på mig de kläder som Tom ”lånat” av mig och klätt upp Olga i, svart topp, skotterutig kort kjol och svarta overknee strumpor.

Sen gick jag in i TV-rummet igen. Nu tittade båda upp mer intresserat. Alexander log igenkännande och tänkte säkert på Olga.

– Får jag också titta? sa jag med en trotsig blick.

Jag satte mig ner mellan killarna i soffan. Jag minns att jag undrade om Tom berättat för sin bästis vad han gjort med mig. Jag satt där mellan killarna ett par minuter innan jag lade en hand på vardera lår. Alexander suckade belåtet.

– Ta du fram kuken så skall du få känna på en duktig liten kuksugerska, sa Tom.

Alexander drog ner gylfen och fick fram kuken som redan var halvstyv. Jag tog den i näven och började runka. Han var ganska stor men inte i närheten av Toms monsterkuk. Jag runkade upp och ner och kände hur kuken växte i min hand. Tom hjälpte mig av med min topp och bh. Alexander började smeka mina bröst med sina händer. Det var skönt.

– Snälla, sug nu, lilla du, gnydde Alexander.

Jag lydde och tog kuken i mun och började suga. Han smekte mig i håret med ena handen och lät den andra fortsätta med att smeka mina bröst.

– Fan, jag har knappt trott dig när du sagt att du knullat Mia, sa Alexander.
– Klart jag berättat sanningen. Det är det man har kompisar till.
– Ja, och att dela med sig till, skrattade Alexander belåtet.

Tom hade också tagit fram sin kuk och jag lät min ena hand börja runka den medan jag sög Alexander och lät andra handen smeka hans kulor. Alexander höll handen kring min nacke och tryckte ner kuken i halsen på mig. Han verkade bli riktigt tänd av det. Själv hade jag ju tagit Toms kuk långt ner i halsen flera gånger så jag hade inga problem med hans kuk. Jag raspade Alexander kukskinn med en nagel. Det var en behandling som Tom tyckte om och Alexander gnydde belåtet.

Efter en stund så ville jag ha lite skönt. Jag reste mig upp och strippade inför killarna. Matchen pågick fortfarande på TVn men det var inget som intresserade killarna längre. Efter en stund så var jag naken sånär som på den skotterutiga kjolen och mina overknee strumpor. Jag smekte mina bröst medan Alexander glodde på mig.

– Du är så jävla fin, grymtade Alexander

Jag satte mig i soffan på kanten och särade med fötterna i golvet. Alexander kröp fram mellan mina särade ben. Jag hade ju fortfarande kjolen på och han lyfte på den som ett barn som öppnade en julklapp.

– Vilken söt liten flickfitta du har, slätrakad och fin, mumlade Alexander och började slicka min längande fitta.

Han slickade skönt och tungan särade mina blygdläppar och vispade över min klitoris. Efter någon minut så förde han in en finger i mig och började pulla. Jag savade och var rejält blöt. Han hade en underbar teknik och sög in klittan och masserade den mot gommen. Det var underbart. Han lapade och lapade och hela hans ansikte lös av mina fittsafter.

– Knulla mig nu! skrek jag då jag kände att jag måste ha kuk.

Alexander lydde snabbt. Han ställde sig på knä på golvet mellan mina särade slanka ben. Han stötte kuken in i mig och den gick rakt upp i botten på mig. Sen började han sakta att knulla mig. Hans kuk var perfekt att starta med. Inte så brutalstor som Toms.

– Knulla mig nu som en rysk tonårshora och inte som din bästa polares styvdotter! skrek jag som ville ha hårdare tag och tänkte på vad de gjort på filmen med Olga.

– Jaså du? Du vill ha hårda tag, svarade Alexander

Han ökade tempot och stötte både hårdare och fortare. Tom placerade sig med kuken framför munnen på mig. Jag sög in hans underbara ollon och mumsade på det. Toms kuk var det godaste som fanns. Aelxander knullade på och stirrade på Tom när han stod framför mig där jag låg med huvudet på soffryggskanten och munknullade mig.

– Fan, helt ofattbart att en femtonåring kan vara så här porrig, stönade Alexander fram och ökade tempot och hårdknullade mig.

Jag sörplade och sög på Toms monsterkuk och njöt av att bli uppknullad som en hora. Alexander såg ut att vara i himmelriket när han plöjde in sin kuk i min tajta tonårsfitta.

Alexander började smeka mina bröst och slickade sig om munnen. Hans panna var lite svettig och det rann lite längs ena kinden. Tom munknullade mig sakta medan jag njöt av de två kukarna. Jag stönade som den lilla slynan jag var och motjuckade mot Alexanders sköna kuk.

– Ja… knulla din ryska lilla hora duktigt. Ge henne vad hon förtjänar, stönade jag ut.

Alexander gillade mina kåtord och ökade takten lite till.

Så plötsligt slet han ut kuken ur mig. Han ställde sig upp framför mig och runkade sin kuk och stönade högt. Plötsligt öppnade sig ollonet och en enorm sats flödade ut ur hans styva kuk. Varm sperma regnade ner över mina bröst och det brändes nästan lite av känslan. Alexander runkade ut stråle efter stråle av skön kuksås och grymtde högt under tiden. Hans varma sats dränkte mina bröst och rann ner över min mage.

Tom blev kåt av att se mig nedsprutad och drog ut kuken ur min mun och runkade nu med ollonet mot mina läppar. Jag visste vad som skulle hända och lät tungan sakta gnidas mot hans ollon.

– Nu fan… grymtade Tom när hans kuk exploderade. Äntligen fick jag hans sköna sperma över mitt ansikte. Jag gapade och fick lite i munnen som jag svalde.

– Fan, du skulle sprutat i mig! skrek jag åt Alexander då jag inte fått orgasm än.
– Förlåt men jag visste inte om du var skyddad, sa Alexander skamset.
– Slicka mig då! Få min fitta att komma… Gnällde jag.

Alexander lydde och slickade mig hårt medan han pullade mig med tre fingrar. Jag lapade i mig av satsen som jag fått i ansiktet och på brösten medan jag blev pullad. Jag klarade bara en kort stund innan även jag fick en het orgasm som fick hela mig att skälva av utlösning.

Jag halvlåg helt utmattad i soffan. Alexander hade verkligen varit skön och härligt hårdhänt. Tom hade satt sig i fåtöljen och tog en öl. Jag var så härligt avslappnad i hela kroppen som man bara kn bli efter en riktig orgasm.

– Kom och sug, sa Tom till mig.

Jag kröp bort till Tom och gick ner på knä. Hans kuk var slak efter att ha matat mitt ansikte fullt med sats. Jag tog den i min vänsterhand och den reagerade direkt genom att styvna. Jag runkade lite först med båda händerna. Jag såg hur Alexander satt och runkade sig själv medan han tittade på och också drack öl. Jag tog in ollonet i mun och retades lite. Tom tryckte till på mitt huvud så att hela kuken gled in i mig. Jag började suga upp och ner och tittade honom i ögonen. Tom förde ner en hand till min blygd och smekte mig skönt.

– Nu är det dags, kom och rid sötnos, sa Tom efter några minuter.

Jag gränslade hans bultande påle och gled ner över den. Det töjde bra i fittan men när jag började rida så kändes det bara helt underbart. Jag red sakta och njöt av kuken. Tom stängde ögonen.

– Ta henne nu där bak, uppmanade Tom till Alexander.

Alexander reste sig direkt och kom bort till oss. Själv trodde jag inte det var sant att jag snart skulle få uppleva en dubbelmacka. Jag satte mig helt stilla med Toms kuk i botten och lutade mig framåt. Alexander loskade i sin näve och gned in mitt anus med saliv. Han rövpullade lite med pekfingert och försökte töja ut mig. Så efter ett tag så placerade han sig bakom mig. Han förde in kuken mellan mina skinkor. Han fattade om mina höfter och tryckte till. Kuken gled in i mitt anus och penetrerade min ringmuskel. Det gjorde lite ont men jag visste att det skulle gå över. Jag började åter sakta guppa upp och ner över Toms kuk. Alexander drog ut och in ur mig. Det blev skönare i anus efter några stötar. Det var lite bökigt i början men snart så fick vi in en bra rytm och jag ökade tempot. Jag reste mig upp lite och Tom smekte mina bröst ganska hårdhänt.

Jag var nu i extas och red hårt och fort upp och ner medan Alexander pumpade mig i tvåan. Jag trodde inte att man skulle kunna ha såhär skönt. Vi knullade länge och väl. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Men så efter en lång stunds hårdknull så kom Tom och matade min fitta full med sats. Medan hans kuk matade kaskad efter kaskad inne i mig så slungades även jag iväg i en underbar orgasm. Jag föll fram över Tom och Alexander kuk gled ur mig. Direkt när den lämnade mig så kom även han och han började spruta över min rygg. Han matade sats efter sats över min rygg och skrek högt medan han kom. Hans varma sats träffade mig upp i nacken och håret.

Jag låg kvar över Tom och kysste honom sakta.

– Du var helt underbar lilla Mia, sa Alexander belåtet.
– Tack, ni var också helt underbara killar. Jag trodde inte man kunde ha så skönt…

Previous post

Min Styvfar (del 5)

Next post

Otrogen, nersprutad och lycklig

No Comment

Leave a reply