AgePlay

Min Styvfar (del 5)

Dagen efter jag förlorat min oskuld så vaknade jag inte förrän klockan var nästan 11. Jag ringde Linda direkt och frågade om hon ville sova över i natt. Hon ville helst att vi skulle sova hos henne. Men jag sa att Tom var borta och vi kunde snylta lite vin och då ändrade hon sig. Jag kände mig öm i stjärten hala dagen efter Toms sköna rövknull men det hade det varit värt.

Linda kom till mig redan på eftermiddagen och vi lyssnade på musik och slappade. Jag hade skickat ett SMS till Tom att han skulle ringa innan han körde från jobbet. Vi lagade spagetti och köttfärssås tillsammans och åt det. Vi tog nu första glaset vitt vin. Tom ringde precis när vi dukat av och sa att han var på väg. Jag visste att jag hade en halvtimma på mig då. Jag berättade inte för Linda att det var Tom.
”Kom så badar vi jacouzzi.” sa jag.
”Men jag har inga badkläder.” sa Linda.
”Äsch, det är ju bara vi.”
Vi tappade upp vattnet och klädde av oss nakna. Jag fyllde våra vinglas och när badet var fyllt så gled vi ner i vattnet. Det varma vattnet omslöt våra kroppar och bubblorna var så sköna. Vi drack vin och pratade. Jag förde in en finger i fittan.

Efter några minuter så kom Tom in i badrummet.
”Hej Tjejer.”
”Hej.” svarade Linda.
”Hej, kom i och bada.” sa jag.
Tom klädde utan fördröjning av sig helnaken. Linda tittade på hans stora slaka kuk som hon fått för några dagar sedan. Tom gled ner i vattnet mellan oss. Jag kände hans ben mot mina. Vi började prata. Jag tog hans slaka kuk i min näve och den styvnade direkt. Jag höll den i näven och runkade bara ytterst sakta upp och ner. Linda såg inget eftersom det bubblade.
”Linda, vi är ju bästisar och pratar om allt men du har inte berättat allt som hänt dig.”
Linda spelade frågande.
”Jag vet att Tom tog din oskuld i Lördags.”
Linda blev röd i ansiktet men sa inget.
”Men jag har inte heller berättat allt. Tom tog min oskuld igår.”
”Va, men han är ju din styvfarsa.”
”Ja, just det . Inte min biologiska farsa så det är lugnt.” svarade jag.
Linda bara stirrade. Jag reste mig och gränslade Tom. Hans kuk gled upp i fittan på mig utan några problem. Jag började sakta rida honom upp och ner medan det varma vattnet slöt sig runt våra kroppar. Linda tittade med stora ögon på hur jag red Tom.

”Snälla Linda, smek mina kulor.” sa Tom.

Linda slutade stirra och förde ner sin ena hand och började smeka Toms kulor. Han gav ifrån sig ett belåtet grymtande. Jag såg hur hon förde ner sin andra hand till sitt eget sköte. Jag var skitkåt och ökade tempot. Mina bröst var i höjd med Toms ansikte och han slickade och kysste dem vilket var helt underbart.

Efter ett par minuters underbar ritt i det varma sköna vattnet så tappade jag kontrollen totalt och kom i en het orgasm. Jag skakade och satt kvar över Toms kuk. Han hade dock mer att ge och jag flyttade mig från hans kuk.
”Så, Linda nu är det din tur.” sa jag.
Linda såg först lite tveksam ut men gränslade sedan Tom och tog min tidigare plats. Hon hade lite svårt att få in kuken först men när den väl var inne så började hon sakta rida. Jag satt bredvid och smekte Toms håriga bringa. Bubblorna i jacouzzin var så sköna. Linda slöt ögonen och jag såg hur hon njöt av att än en gång få Toms kuk.

”Du är så skön Linda, har du skaffat piller?” sa Tom.
”Ja.” gnydde Linda.
”Braa!” stönade Tom fram och jag förstod att han kom och tömde sperma inuti Linda för första gången i hennes liv. Detta blev för mycket för Linda och även hon kom trots att hon bara ridit i några minuter.

Linda satt kvar över Tom i en bra stund med hans kuk inne i fittan. Jag drack upp resten av vinet.
”Vi fortsätter väl i sovrummet.” sa jag som var sugen på mer.
Tom och Linda nickade instämmande och vi lämnade badet, torkade oss och gick in i Tom och morsans sovrum.

Tom lade sig mitt på sängen med armar och ben utslagna. Hans kuk var helt slak. Vi tjejer förstod vad han förväntade sig av oss. Vi kröp ner på vars en sida av honom och lade vars en hand runt hans stora kön. Sen började vi runka upp och ner tillsammans. Kuken reagerade direkt och styvnade. Linda log belåtet när hon såg vad våra händer åstadkom. Jag manövrerade runt så att min fitta hamnade i Toms ansikte och han började slicka mig direkt. Efter ett par minuters runkande så tog jag kuken i munnen och började suga. Linda började nafsa i Toms pungskinn med läpparna. Vi turades sedan om att runka och suga i flera minuter. Toms styva tunga bearbetade min klitta underbart skönt.

”Så, nu vill jag knulla, Mia.” sa Tom.
Jag reste mig och gränslade hans påle. Linda höll kuken i näven och styrde in den i min springa. Jag var plaskvåt av hans tungbehandling så den plöjde upp mig utan problem och nådde botten. Jag började rida kuken igen och njöt av hur den fyllde ut min fitthåla. Linda gränslade hans ansikte så att hon satt mitt emot mig på bara någon decimeters avstånd. Hennes kropp var verkligen fin och jag var avis på att hennes bröst var större än mina. Jag reflekterade över att vi var väldigt annorlunda. Hon var blond med blågröna ögon, solbränd och med stora bröst. Själv var jag smalare, ljushyad med mörka ögon och mörkbrunt hår. Hon hade alltid varit den som fick killarnas huvud att vända sig. Jag började smeka hennes bröst. Linda tittade lite tvekande på mig först men smekte snart även mina bröst. Jag fortsatte att rida lugnt och försiktigt då jag ville att det skulle vara länge, länge.

”Nu är det min tur.” sa Linda så efter några minuter.
”Ok, men satsen är min så vi får byta tillbaka sen.”
Vi bytte plats och Linda började rida Toms kuk medan han åter slickade min kåta fitta. Linda och jag började smeka varandras bröst igen. Ganska snart så lutade jag mig fram och började kyssa henne. Även här var hon lite tveksam man hon besvarade snart mina kyssar. Inom kort så hånglade vi och hade underbart skönt tillsammans.

”Mia, skall du ha satsen så är det läge att byta tillbaka nu.” sa Tom.
Linda lämnade motvilligt kuken men jag fick den snart återigen in i min fitta. Linda placerade sig åter över hans ansikte och vi fortsatte kyssas och smekas. Jag red ganska hårt och fort. Plötsligt kände jag hur Tom kom. Jag sjönk ner i botten över honom och kände hur han matade satsen i mig. Detta utlöste en underbar orgasm för mig också. Jag skakade i hela kroppen medan han tömde sig in mig. Jag tror att Linda också kom för hon ramlade ihop. Även jag ramlade av Tom då jag inte klarade att sitta upprätt.

Vi tre låg tillsammans i en hög drypande av kåtsafter. Tom smekte oss båda försiktigt och vi återgäldade hans smekningar.
”Så tjejer, nu är det dags att visa hur bra kompisar ni verkligen är.” sa Tom.
”Va?” sa Linda.
”Ja, ni kysser och smeker ju varandra som riktiga flator så en sextionia kan ni väl bjuda på medan jag vilar upp min gamla, slitna kropp.”
”Men…” protesterade Linda.
Jag kröp nära Linda och placerade mig med ansiktet vid hennes fitta och min fitta nära hennes ansikte. Jag böjde mig fram och började slicka. Linda spände sig först.
”Koppla av.” sa jag.
Linda slappnade snart av och böjde sig fram mot mitt sköte och började slicka mig. Jag hörde hur det skvätte lite och förstod att hon lapade i sig av sperman ur fittan.

Linda slickade lite ovant först men ganska snart blev det underbart skönt. Jag har ju visserligen bara blivit slickad av en man och två tjejer man jag undrar om inte tjejer är bättre på att slicka fitta då vi dels vet hur vi vill ha det och är lite mer ömsinta. Tom halvsatt med en kudde bakom sig och njöt av skådespelet medan han sakta slörunkade sin kuk. Jag förde upp en finger i hennes fitthåla och pullade medan jag slickade. Hon följde mitt exempel och pullade mig underbart skönt. Hennes tunga fladdrade över min klitoris.

Nu reste sig Tom, jag förstod att han också ville vara med i leken nu. Han vände oss så att Linda hamnade på rygg medan jag låg med stjärten i vädret. Jag såg att han tagit tuben med glidmedel och förstod vad som var på gång. Han sprutade glidmedel i mitt anus och töjde med fingrarna. Linda såg vad som var på gång.
”Vad gör du?” frågade hon.
”Jag gör Mia klar för lite skönt analsex.”
”Men Mia….” sa Linda.
”Vi har gjort det en gång innan och det var underbart.” sa jag.
Tom placerade sig nu bakom min stjärt. Han styrde in kuken i anus på mig och tryckte till. Det gjorde lite ont först men när han stött i botten på mig och sedan började dra kuken in och ut så var det helt underbart. Han tog mig sakta och försiktigt. Linda slickade fittan på mig och jag slickade henne.

Efter ett par minuters anusknull så kände jag hur orgasmen var på väg. Jag försökte verkligen behärska mig men kunde inte hålla tillbaka utan jag kom i en het orgasm som fick mig att skälva. Tom drog sig ut mitt anus. Han snurrade nu runt så att jag hamnade på rygg och Linda låg med sin stjärt i luften.
”Nej, jag vill inte.” sa Linda och slutade slicka mig.
”Det bryr jag mig inte om, jag tar dig även om du inte vill och det blir skönare om du slappnar av.”
Jag undrade om Tom menade allvar och verkligen skulle våldta henne om hon inte ville. Jag kunde inte låta henne bli våldtagen tänkte jag.
”Ok, men jätteförsiktigt.” sa Linda med gråten i rösten.
Tom sprutade mycket glidmedel i henne anus.
”Mia, töj du ut Linda med dina små fingrar så är det ditt ansvar att hon får skönt.”
Jag förde in pekfingern i hennes anus och sprutade mer glidmedel. Hon var verkligen trång. Jag töjde och pullade hennes anus.
”Såja, nu är det dags.” sa jag.
Jag tog Toms kuk i näven och smetade först in den rejält med glidmedel. Sen styrde jag in den mot hennes anus. Jag förde in den mellan Lindas skinkor och Tom tryckte till.
”Aj, försiktigt.” gnydde Linda.
Tom stötte verkligen försiktigt. Jag hörde hur Linda snyftade och funderade på att avbryta. Tom fortsatte dock och snart drog han kuken fram och tillbaka i henne.
”Hur känns det nu?” frågade jag som bestämt att jag skulle avbryta om Linda inte ville längre.
”Mmmm sköönt.” spann Linda belåtet.
Jag var glad för henne skull. Det var verkligen skönt att få kuk där bak när man väl kommit över själva penetreringen.

Jag fortsatte slicka Linda och hon började åter slicka min fitta som återhämtat sig från orgasmen. Tom ökade tempot och Linda stönade upphetsat. Toms pungkulor daskade mot mitt ansikte. Linda fick allt svårare att koncentrera sig på att slicka min fitta så jag fick i princip gnida fittan mot hennes tunga. Linda var i extas och gnydde av kåthet. Plötsligt så skakade hela hennes kropp helt okontrollerat av orgasm.

Tom drog sig ur henne och även han kom. Hans kuk var bara en decimeter ifrån mitt ansikte när han kom och sprutade en kraftig sats varm sperma som fördelades över Lindas sköte och mitt ansikte. Själv förde jag ner ena handen till fittan och smekte intensivt min klitoris så att även jag fick en orgasm än om den var liten. Jag slickade i mig sperma från ansiktet och Lindas fitta.

Tom lade sig ner bredvid Linda och jag vände mig så att huvudet hamnade vid deras. Vi somnade sedan nakna tillsammans helt utmattade av den underbara älskogsstunden. Jag minns att en av mina sista tankar innan jag dåsade bort var att det var underbart att vara tre i sängen men att det skulle vara skönt att ha två killar istället.

Previous post

Min Styvfar (del 4)

Next post

Min Styvfar (del 6)

No Comment

Leave a reply