AgePlay

Min Styvfar (del 4)

När jag fortfarande låg och njöt av orgasmens efterdyningar efter att ha sett hur min bästis Linda förlorade oskulden till min styvfar så ringde det i mobilen. Det var Linda som undrade om vi skulle träffas. Det ville jag gärna. Hon ville dock inte komma till mig. Jag antar att det var för att hon skulle ha svårt att hänga med mig i det rum där hon nyss förlorat oskulden till min styvfarsa. Jag duschade och stack sen till Linda. Jag hade bestämt mig för att inte säga något om filmen än. När jag kom till Linda så visade hon stolt upp ett fint halsband som hon handlat i lördags. Jag frågade var hon fått pengar till det ifrån och hon gav någon lam ursäkt om sparade födelsedagspengar men jag visste att det var horpengar.

Lovveckan fortsatte och jag hade inget särskilt planerat utan hängde med Linda. På onsdag-fredag i veckan så åkte morsan iväg på utbildning. Onsdagsmorgonen så vaknade jag vid nio och gick ner i köket för att käka frukost. Jag blev jätteförvånad för där stod Tom.
”Hej, jobbar inte du.”
”Nej, jag tog ledigt idag för jag tänkte att du och jag kunde hitta på något kul tillsammans. Jag har förresten fixat pannkakor till frukost.”
Jag blev förvånad för pannkakor till frukost hade jag inte fått sedan jag var liten och Tom och jag hade i princip aldrig hittat på något bara vi.
”Jag tänkte vi kunde sticka till äventyrsbadet tillsammans och sen fika.”
Nu förstod jag att han hade en baktanke att få se mig i bikini. Jag kom på att jag bestämt med Linda.
”Ok, men jag och Linda skulle träffas idag.” sa jag.
”Hon får mer än gärna följa med.” sa Tom glatt.
Tacka fan för det tänkte jag visst ville pervot hellre ha två halvnakna tjejer med sig än en. Jag ringde Linda som gärna hängde med. Hon visste ju inte att jag visste att Tom satt på henne.

Det var ett bra äventyrsbad och vi hade faktiskt riktigt kul tillsammans alla tre. Linda hade en blå bikini medan jag hade en liten svart bikini. Tom sneglade ju på våra kroppar. När vi stojade och busade i vattnet så ”råkade” han mer än en gång komma åt våra bröst. Vi fikade sen på ett bra fik och snackade och hade riktigt trevligt. Vi släppte av Linda och hyrde sen ett par filmer och köpte pizza. Vi käkade pizza framför TVn och såg filmerna. Det var två komedier, en svensk och en amerikansk. Jag satte mig och lutade mig mot Tom. Jag hade bytt om till det nattlinne som Jennie haft på när hon blev knullad. Jag hade kommit fram till att jag ville ha Tom och att det skulle ske idag. Det verkade som att Tom inte riktigt vågade ta första steget.

Filmerna var bra och jag njöt av att vara nära Toms varma kropp.
”Nej, nu är det dags att gå och lägga sig.” sa Tom när sista filmen var slut.
”Nja, inte riktigt än.”
”Va?”
”Ja, på tal om filmer så har jag sett alla filmer och bilder du har på din laptop.” sa jag.
”Va? Alla?”
”Ja, till och med från i lördags med Linda. Pervo.”
Tom var helt tyst.
”Det verkar ju som att du är besatt av mig och även om du inte verkar ha mycket till övers för morsan egentligen så undrar jag vad hon hade sagt om hon fick se filmerna.”
”Du förstår inte. Jag älskar din mor och det är bara skitsnack från mig att hon är en hora. När vi älskade med Jennie så var det för att Bibbi sagt att hon var sugen på att prova tjejsex. Jag älskar dig också och skulle aldrig kunna röra dig men är besatt av dig och fantiserar om dig. Du skulle verkligen inte få se dessa filmer.”
”Ja, det är väl en skillnad på att fantisera om någon och att hyra ett ryskt luder och klä ut som mig och sedan hårdknulla henne. Likaså är det ju mer än lite perverst att anlita tonårstjejer och knulla i min säng. Du är ett sjukt jävla pervo.” sa jag.
”Ja, men du måste förlåta mig. Jag skulle aldrig kunna ha sex med dig.” sa Tom bedjande.
”Där har du fel. Om du inte tar min oskuld idag så kommer morsan att få se filmerna och dessutom så kommer dina chefer att få se dem och styrelsen i föreningen.”
”Va?? Vill du ligga med mig?”
”Ja, klart jag vill. Du har ju världens jättekuk och ser ut att kunna tillfredställa alla.”
”Men lilla du, jag skulle aldrig kunna………….”
”Valet är ditt men jag tvekar inte att släppa filmerna.” svarade jag och la sedan handen på hans gylf och började gnida.
Tom var helt konfys, jag såg hur hans hjärna gick på högvarv. Äntligen skulle hans fantasier kunna uppfyllas. Jag var glad på sitt sätt att han tvekade för enda anledningen till dess var ju att han trotts allt älskade morsan.
”Jag kan inte svika Bibbi!” sa han.
”Ädelt tänkt men det skulle du tänkt på när du drog över Olga, Jennie och Linda. Pervo!”
”Men du är ju min styvdotter för helvete!”
”Ja, och det är väl illa nog att du har filmer med perversa fantasier om mig. Det blir inte värre av att du ligger med mig och jag vill absolut inte skada ditt förhållande med morsan utan vill verkligen att ni skall fortsätta och älska varandra. Jag menar du och jag kan ju knappast bli ett par. Jag kommer inte att berätta något.”
Nu verkade det som att Tom äntligen bestämt sig. Han började smeka mig i håret. Jag fortsatte att gnida utanpå hans byxor och kände hur hans kuk styvnade. Jag knäppte upp gylfen och fick fram hans kuk som var halvstyv. Den var än bättre i verkligheten än på film. Jag tog den i ena handen och började sakta runka upp och ner. Han började genast grymta belåtet. Jag kom ihåg att han bett Linda ta hårdare så jag tog andra handen också och höll lite hårdare men fortsatte sakta.

Efter en stunds runkande så tog jag in kuken i mun. Jag svalde först bara ollonet och nafsade runt det.
”Oh ja lilla du.” stönade Tom.
Jag svalde undan kuken och tog in hela efter hand. Jag hade faktiskt övat på den stora dildon just att svälja kuk utan att klökas. Jag började suga kuken.
”Nu förstår jag varför det heter styvpappa.” sa jag belåtet och fortsatte sedan suga hans styva lemm.
”Du är en helt underbar liten kuksugerska.” gnydde Tom.

Efter en bra stunds kuksugande så tog jag kuken ur mun. Jag reste mig och drog av nattlinnet så jag bara hade trosor.
”Ja, du är så jäkla fin. Lägg dig så skall jag smeka dig.” sa Tom.
”Ja, men en liten sak. Jag vill inte att vi kysser varandra. På något sätt känns det mest rätt mot morsan.”
”Ok, jag håller med. ” sa Tom.
Tom började smeka mina bröst. Det var jätteskönt och bröstvårtorna styvnade direkt. Han böjde sig fram och började kyssa mina bröst och suga på mina bröstvårtor. Det var helt underbart och jag bara njöt.

Efter en underbar stund så smekte han sig ner till mina trosor. Jag såg en blöt fläck på dem. Tom var som ett barn som öppnade en paket på julafton när han drog ner trosorna .
”Vilken liten söt fitta, slätrakad och fin.”
Tom smekte först insidan av mina lår och jag skälvde i hela kroppen av hans beröring. Sen förde han fingrarna till min blygd och började smeka. Snart lät han sin tunga spela över mina blygdläppar. Jennie hade ju slickat mig underbart skönt tidigare. Toms tunga var liksom styvare och hårdare. Det var skitskönt och jag njöt till fullo. Snart tryckte han in sin pekfinger i mig. Jag var så våt att det var inga problem. Han pullade mig intensivt.

”Snälla, ta min oskuld nu.” stönade jag.
Tom drog fram min stjärt till soffkanten sen ställde han sig på knä mellan mina särade ben. Han gned kuken mot min blygd.
”Snälla, retas inte mer.” gnydde jag.
”Ok, nu skall du få känna på kuk min lilla prinsessa.”
Tom förde in ollonet mellan mina yttre blygdläppar. Han tryckte till och drev in kuken i mig. Det gjorde lite ont först och tog emot lite. Jag tittade ner mot mitt sköte och såg hur hans kuk försvann in i mig. Han stötte centimeter för centimeter och snart nådde han botten på mig, Sen började han dra kuken in och ut i hela drag. Det blev skönare och skönare för varje stöt.
”Jag äter piller.” stönade jag fram.
”Duktig liten flicka.” sa han belåtet.
Tom fortsatte att ta mig lugnt och ömt.
”Oh ja, du har en sån fin flickfitta. Jag har fantiserat om detta sedan du var tretton och dina bröst började växa. Jag vill aldrig att det skall ta slut.” viskade Tom.
Han skulle bara veta hur mycket jag längtat. Jag la upp mina ben över hans axlar och det kändes som att han kunde komma ännu djupare i mig och att det blev om möjligt ännu skönare då. Han gned min klitoris med ena handen och smekte brösten med andra handen. Tom ökade tempot och jag var i full extas. Det var skönare än jag någonsin kunnat föreställa mig och jag var glad att Tom med sin stora kuk var den som tog min oskuld. Jag funderad på om han jämförde mig med morsan men vågade inte fråga. Hon var naturligtvis mer erfaren och hade bättre teknik.
”Du är så fin med dina mörka ögon och söta mun.” gnydde han.
Han var inte alls tokig själv för att vara äldre. Han hade en fin solbränd vältränad kropp och var verkligen snygg. Morsan hade verkligen gjort ett kap. Tom ökade tempot något och stötte hårdare. Jag försökte styra mina fittmuskler så att de kramade kuken och såg i Toms ansikte att han verkade gilla det. Jag ville aldrig att det skulle ta slut.

Plötsligt, helt utan förvarning så kom Tom. Han sprutade sats i mig och det utlöste ju naturligtvis min orgasm också. Han drev kuken i botten på mig och tömde sin sats. Han lade sig fram över mig och kysste min hals medan han kom. Jag fick en underbar orgasm som fick hela mig att krampa.
”Oh du var så skön. Jag brukar ha full kontroll och kunna hålla mig men du var så underbart fin att jag tappade kontrollen.” stönade Tom medan hans kuk gled ur min springa.
”Det gör inget. Det var helt underbart och vi skall ha mer sex i natt.” stönade jag.
Tom låg kvar över mig och kysste min hals och smekte lite. Jag ångrade lite att vi bestämt att inte kyssas för det hade varit skönt nu.
”Du är min underbara lilla prinsessa.” gnydde han.

”Nu fortsätter vi i ert sovrum.” sa jag.
”Ok.” sa Tom och lyfte upp mig och bar in mig i deras sovrum.
”Nu skall du inte ta mig som en liten prinsessa utan som ett luder, som Olga.”
Tom lade sig ner bredvid mig. Jag tog hans halvslaka kuk i munnen och började suga. Den reagerade direkt och reste sig till full storlek. Tom förde ner en hand till min slida och smekte den. Jag förstod att han inte ville slicka den då den dröp av hans sperma. Jag sög kuk ett par minuter till och njöt av Toms fingrar. Sen plockade jag fram morsans necessär med sexleksaker.

Jag gränslade Toms bultande påle och förde in den i fittan. Jag lät den glida in i en lång rörelse. Sen började jag rida honom sakta. Jag tog den minsta butpluggen och smetade in med glidmedel. Sen förde jag in den mellan skinkorna och tryckte till. Den gled upp i mitt anus och jag rövknullade mig själv med butpluggen medan jag sakta red Tom.
”Så ja, nu blir jag nästan dubbelknullad som när ni tog Olga.”
Tom svarade inte utan bara njöt. Jag bytte till den grövre butpluggen efter några minuter och töjde ut anus rejält medan jag ökade ridtempot något.

Efter en stund så lämnade jag Tom och ställde mig framåtlutad på alla fyra.
”Såja, ta min anala oskuld nu.”
”Vänta nu, jag kan inte ta dig därbak.”
”Sådana betänkligheter hade du inte kring att ta Olga analt.”
”Men hon var ett luder.”
”Ja, men jag vill att du knullar mig som en hora ju. Innan skulle jag aldrig kunna tänka mig att ta den där bak men när jag fick se Olga njuta så ändrade jag mig.”
”Men de flesta vanliga tjejer vill inte ha den analt och det kan göra ont.”
”Jag lovar att säga till om det gör ont så får du sluta helt enkelt.”
Tom tog glidmedelstuben. Han gned först in kuken sen förde han förde in den mellan skinkorna och tömde precis allt innehåll. Han placerade sig på knä bakom mig och tog ett fast tag om mina höfter. Han styrde in kuken mot anus och tryckte till. Det gjorde lite ont medan han penetrerade min ringmuskel och drev kuken mot min botten men sen när han började dra kuken in och ut så blev det bara underbart skönt. Han tog mig sakta och försiktigt.

Jag tog fram morsans dildo och förde in i min fitta. Nu blev jag dubbelknullad med Toms kuk i anus och dildon i slidan. Det var helt underbart skönt.
”Skönt va?” stönade jag.
”Du är en slampa.” sa Tom och ökade tempot. Han stötte hårt och fort med all kraft.
Jag njöt av den hårda behandlingen och tänkte på Olga som blivit dubbelkukad. Tom knullade mig nu som en vettvilling i baken. Jag stönade högt. Och så kom min orgasm. Jag bara skrek högt när jag kom. Tom var inte riktigt ikapp men började runka kuken vid mitt ryggslut.
”Jag vill ha den i ansiktet.” skrek jag.
”Ok men du får inte ta kuken i munnen.” sa Tom och ställde sig sedan på knä framför mitt ansikte istället. Han runkade kuken medan jag gapade. Det tog inte många runktag innan sperman kom. De första strålarna träffade min mun och jag svalde girigt undan. Han fortsatte sen att mata sats i mitt ansikte och det kändes som det aldrig skulle ta slut och jag bara log och tog emot. När han matat sin sista sats i mitt ansikte så var jag helt nerkletad. Jag försökte slicka i mig.

Vi la oss ner tillsammans.
”Du var underbar.” sa Tom.
”Du också. Jag kunde inte förlorat min oskuld till någon bättre.”
Vi låg och smektes en stund.
”Skall vi ta en dusch tillsammans?” frågade Tom.
”Gärna sa jag som var klibbig av kroppsvätskor.”
”Jag skall ha en öl, vill du ha en coke?” frågade Tom.
”Jag tar gärna ett glas vitt vin.” svarade jag med busig min.
Tom såg lite skeptisk ut men det var väl bara för honom att inse att hans lilla styvdotter var på väg att bli stor.

Jag gick in i vårt stora badrum. Vi har ett jacouzibad också men det tar för lång tid att fylla. Tom kom in med öl och vin. Vi satte oss i det två korgstolar som står i badrummet. Jag tog en smutt på det svala vita vinet medan Tom drack ur ölet. Jag hoppade upp i hans knä och satt där nära honom. Vi pratade lite om hur skönt det varit och att vi absolut måste hålla det hemligt. Det var skönt att känna hans nakna kropp mot min. Hans håriga ben gjorde visserligen att det kliade lite. Hans kuk låg nästan helt slak och livlös. Jag kände mig lite snurrig av vinet.

Vi gick in tillsammans i vår stora dusch efter en stund. Han började tvåla in mina axlar. När han sen förde ner händerna över mina bröst och omsorgsfullt tvålade in dem så började kåtheten återvända till min kropp. Jag tog en rejäl kladd med duschtvål i högerhand och började tvåla in hans kuk. Den styvnade direkt. Han tvålade sig ner över min mage och tvålade snart mitt venusberg. Han lät en finger glida in i mig. Vi ”tvålade” varandra några minuter. Sen ställde jag mig framåtlutad mot väggen. Han ställde sig bakom mig och styrde in kuken mellan mina ben rakt upp i fittan. Kuken gled rakt upp i mig och han började ta mig bakifrån i ett skönt tempo. Det var jätteskönt och de varma vattenstrålarna som strilade över våra nakna

Efter ett par minuter så började mina ben att ge vika. Tom förstod det och drog sig ur mig. Sen lyfte han upp mig i och trädde mig över sin kuk. Jag höll om hans axlar och slingrade benen kring hans höfter. Sen så satt jag där och guppade upp och ner. Det verkade inte bekomma honom att stå med raka ben med mig upplyft men så hade han ju också vältränade ben. Det var skitskönt. Jag kände hans grova kuk stöta innerst inne i mig för varje stöt.

Jag vet inte vem av oss som kom först eller om vi kom i exakt samma ögonblick men jag bara kom och kom medan Tom matade sin tredje sats i min fitta. Det var helt obeskrivligt skönt. Han släppte sen ner mig och vi tvålade åter in varandras kroppar och tvättade av oss alla kroppsvätskor.

Vi lämnade duschrummet. Vi var båda ense om att inte sova tillsammans med tanke på morsan. Tom följde mig dock in i mitt rum och sa god natt.
”Imorgon så måste jag jobba och jag kommer inte hem förrän sent men då kan vi väl ha lite skönt.” sa Tom.
”Mmm, jag tänkte bjuda in Linda till att övernatta så kan vi ju ha lite skönt alla tre.”
”Ditt lilla pervo.” sa Tom med ett leende på läpparna.
Tom pussade mig på kinden och lämnade mig sedan. Jag somnade direkt och sov skönt hela natten.

Previous post

Min Styvfar (del 3)

Next post

Min Styvfar (del 5)

No Comment

Leave a reply