AgePlay

Min Styvfar (del 3)

Morsan och Tom kom hem från sin Londonresa på söndagseftermiddagen. Jag hade städat undan alla spår från min och Jennies underbara natt. När de kom hem hade jag på mig kläderna som Olga burit och Tom kollade på mig med stora ögon. Jag kramade Tom lite extra och jag märkte hur han tryckte sig lite extra mot mig.

Livet gick vidare. Jag kunde naturligtvis inte förföra Tom och han höll också fingrarna ifrån mig. Jag klädde mig dock ofta lite extra utmanande för att reta honom. Mer än en gång så gick jag omkring insvept enbart i ett minimalt badlakan som precis täckte bröst och fitta. Tom smygtittade på mig men morsan fattade som tur var ingenting.

En dag så skulle jag sätta in en bok i min bokhylla. Något tog emot som inte varit där tidigare. Jag petade lite och såg att där satt något som inte suttit där igår när jag tog ut boken. Jag såg till min förvåning att det var en minimal webbkamera. Den verkade vara trådlös. Jag förstod att Tom måste ha installerat den under dagen då den ej fanns där när jag tog ut boken. Först tänkte jag kasta den men bestämde mig för att låta den sitta kvar. Jag bestämde mig dock för att inte visa mig naken framför den och att bara onanera i mörkret . Detta skulle reta honom än mer.

En helg under hösten, veckan innan höstlovet så åkte jag och morsan till mormor i Stockholm. Tom stannade hemma. Jag tycker mycket om min mormor och vi hade en jättekul helg i Stockholm alla tre. Jag kände mig som yngre än vad jag var och tänkte inte alls på sex eller allt annat som stressar med skola, kompisar och sådant. När vi kom hem så var Tom på väldigt gott humör.

När jag kom in på mitt rum så förstod jag att han varit där. Lakanen i sängen var bytta och jag undrade vad som förekommit där, om han bara runkat eller om Jennie varit med. Dagen efter hade jag lov och morsan och Tom jobbade. Jag letade fram hans laptop och la mig tillrätta i min säng. Jag bläddrade mig fram bland mapparna. Jag fann en ny mapp som bara hette L. I mappen fanns bara en videofil som jag startade. Filmen var tagen från webbkameran i mitt rum. Först var det tomt några minuter men sen kom min bästis, Linda in i rummet. Efter henne kom Tom.
”Men var är Mia då?” sa Linda på filmen. Både ljud och bild höll hög kvalitet så kameran måste ha varit dyr.
”Hon är hos sin mormor.”
”Men du sa ju….”
Jag hade berättat för Linda att jag skulle till min mormor flera gånger men hon måste ändå ha glömt. Hon är lite förvirrad ibland och vi brukar skämta om att hon är en dum blondin. Linda har mellanblont, axellångt hår. Hon är lite längre än mig och är lite kraftigare. På filmen hade hon en topp, jeanskjol och vita strumpbyxor.

”Det blev nog ett missförstånd. Men jag tänkte att du och jag skulle kunna lära känna varandra lite bättre.”

Jag förstod hur filmen skulle fortsätta.

”Det är nog bäst jag går hem nu.” sa Linda.
”Sitt ner här så skall vi bara prata lite.” sa Tom och satte sig på sängen och pekade bredvid sig.
Linda tvekade men satte sig.
”Såja, berätta nu vad är din favorithobby egentligen?”
”Shoppa!” sa Linda glatt.
De pratade lite om shopping och annat. Linda verkade koppla av.
”Du och Mia pratar väl om allt?””
”Ja, vi är ju bästisar.”
Ӏr hon oskuld eller?
”Öh, ja.” svarade Linda och blev sedan röd i ansiktet.
”Det där skulle jag nog inte berättat.” sa Linda.
”Det är ingen fara. Det vore ju värre om du berättade för mig att hon är klassens madrass. Jag är ju trotts allt hennes far och vill inte att hon skall vara en slampa.”
”Styvfar.” sa Linda.
”Jaja, hur har du förresten det själv med oskulden? Är du oskuld eller?” frågade Tom.
Nu rodnade Linda kraftigt.
”Var inte blyg, berätta nu.”
”Ja, det är jag.”
”Varför?” frågade Tom.
Linda tvekade lite och funderade nog på vad hon satt och pratade om med sin bästis styvpappa.
”Jag vill göra det med någon jag är kär i.”
”Jo, det är ju gulligt och så men tror du inte det vore bättre med någon äldre erfaren man som är välutrustad istället för en finnig tonårskille med en halvslak kuk?”
”Mmm jag vet inte.”
”Vill du se en riktigt kuk?” frågade Tom.
Linda var nu helt ställd och satt helt tyst. Jag undrade vad jag skulle gjort och sagt i samma sits. Hennes farsa var äldre och inte så snygg så jag hade nog skrikit och sprungit men Linda satt kvar och Tom drog ner byxorna utan att hon svarade och fram kom hans stora kuk som var nästan slak.
”Oj!” sa Linda spontant.
”Den blir större när den är styv. Vill du se?”
Linda bara nickade.
”Ta den då i näven.”
”Nej, jag skall nog alltså verkligen gå.”
”Ta den!” sa Tom med sträng röst.
Linda lydde med stor tvekan i ansiktet. Hon tog kuken i sin högerhand.
”Såja, dra upp och ner.”
Linda runkade sakta kuken upp och ner. Tom slöt ögonen och njöt. Hans kuk växte snart till full storlek och stod som ett styvt spett i Lindas hand.
”Gör jag rätt?”
”Ja, inte illa alls illa för en nybörjare. Men ta lite hårdare tag.”
Linda fortsatte att runka och rörde handen lite fortare.
”In med den i munnen och sug nu.” sa Tom.
”Nej, aldrig, då sticker jag.”
”Snälla, prova.”
”Aldrig.”
”Ok, men smek då kulorna med din andra hand.”

Linda fortsatte att smeka kuken och man såg hur Tom njöt med slutna ögon. Jag blev själv också kåt och förde in handen innanför trosorna och började gnida fittan.
”Nu skall jag göra lite skönt för dig Linda.” sa Tom efter en stund.
”Alltså, jag tror inte jag vill mer. Jag vill hem nu.”
”Jag kan väl bara få smeka dina bröst.”
”Men Bibbi då?” frågade Linda tveksamt.
”Äsch, hon är bara en hora som alla andra tjejer. Jag försörjer henne och horungen så knullar hon mig. Hon kastar aldrig ut mig för då hamnar hon i en etta igen och får gå på gatan. Så koppla av lite nu och låt mig göra skönt för dig.”
Förutom att han var ett pervo så var Tom alltså ett djävla svin. Man jag blev kåt av att kallas horunge.
”Ok.” svarade Linda efter en stunds tvekan.
Tom drog av hennes topp och hennes bh.
”Vilka fina bröst du har Linda.”
”Tack.” svarade Linda blygt.
Lindas bröst är något större än mina men mer runda jämfört med mina som är mer spetsiga och uppnosiga. Tom började smeka dem och kysste dem snart. Nu slöt Linda ögonen och njöt. Tom fortsatte att smeka och kyssa brösten och kysste även hennes hals och smekte hennes platta mage.

Efter en stund så drog Tom av hennes kjol och strumpbyxor så att hon bara hade trosorna på sig. Jag förstod att Linda bestämt sig för att ge efter och låta Tom ta hennes oskuld. Han började smeka insidan av hennes lår och snart så smekte han av henne trosorna.
”Vilken fin fitta och du är rakad. Är Mia rakad?” frågade Tom nyfiket.
”Ja, hon rakade sig för några veckor sedan och då gjorde jag det också.”
Tom smekte utsidan av hennes blygd och Linda började gny belåtet. Jag själv hade nu en finger uppe i fittan och pullade mig. Det skulle lika bra kunna vara jag som låg där och var på väg att förlora min oskuld. Tom började slicka Linda och jag såg hur hon njöt. Han slickade henne medan han lät en finger glida in i henne.

”Nu är det dags för dig att förlora oskulden.” sa Tom och särade på hennes ben. Han placerade kudden under hennes stjärt. Det var alltså samma kudde som jag hade under huvudet nu. Sen placerade han sig mellan hennes särade ben.
”Jag äter inte piller. Har du ingen kondom?” frågade Linda.
”Nej, jag visste ju inte att jag skulle få så fint besök. Men oroa dig inte, jag har bra kontroll.”
”Ok, men snälla var försiktig med din stora kuk.”
Tom förde fram kuken till hennes väntande fitta. Han tryckte till och den gled in i henne. Jag såg hur Linda bet sig i läppen. Han stötte till och den gled djupare in i henne. Han lade sig ner över henne och började kyssa henne medan han sakta borrade upp henne. Han stötte sakta och försiktigt.
”Oh ja, du är så trång och fin. Jag har inte tagit en oskuld på tio år och det är helt underbart. Precis som jag drömt om.” stönade Tom.
Linda lyfte upp benen i luften för att kunna sära mer. Tom ökade tempot något och knullade hårdare.

Efter flera minuters knull så reste sig Tom.
”Nej, mer.”
”Du skall få mer men jag vill att du rider.” sa Tom och la sig på rygg.
Linda reste sig och gränslade hans stora bultande påle. Hon sänkte sig sakta ner över den och började rida honom i ett lugnt tempo men hon ökade fort tempot. Linda red Tom hårt och hetsigt.
”Du är underbar!” skrek Tom.
De såg ut att ha mycket skönt och jag började hårdpulla mig.

”Guuud, ja ja!” skrek Linda.
Jag förstod att hon kom. Hon satt helt stilla över Toms kuk och skakade av orgasm.
”Hoppa av kuken nu för jag kommer snart och vill inte ha en gravid femtonåring på halsen!” skrek Tom.
Linda lämnade kuken motvilligt.
”In med den i munnen nu för jag kommer snart.” stönade Tom.
Lindas betänkligheter kring att suga kuk var borta och hon tog kuken i munnen. Hon sög medan Tom smekte hennes hår. Plötsligt så spärrades henne ögon upp. Jag förstod att han börjat spruta. Hon tog ut kuken och resten av satsen matades ut i hennes ansikte. Toms kuk sprejade ner Lindas söta ansikte med varm härlig kuksås. Hon blev rent kladdig av sperma.

”Klä nu på dig så skall du få en peng att shoppa för.”
Linda tog en näsduk ur lådan jag hade bredvid sängen och torkade bort sperman. Hon började sedan klä på sig. Hon kastade näsduken i papperskorgen.
”Se nu till att skaffa piller för varje gång framöver när Mia och Bibbi hälsar på Mias mormor så skall du komma hit.” sa Tom medan han klädde på sig.
De lämnade mitt rum och filmen slutade.

Jag sträckte mig fram till papperskorgen och där låg näsduken som Linda torkat bort sperman med. Jag tog upp den. Satsen var intorkad men jag gned den mot ansiktet och luktade på den. Jag var bortom mig av kåthet och pullade mig själv hårt ytterligare någon minut innan jag kom i en kraftig orgasm. Jag var fruktansvärt avundsjuk på Linda som fått Toms kuk och förlorat sin oskuld.

Previous post

Min Styvfar (del 2)

Next post

Min Styvfar (del 4)

No Comment

Leave a reply