AgePlay

Min Styvfar (del 2)

Dagen efter att jag funnit min styvfars lite speciella porrsamling så var jag helt ställd. Jag visste inte vad jag skulle göra. Ena ytterligheten som jag kunde göra var naturligtvis att berätta för min mamma. Det skulle med säkerhet leda till att deras förhållande sprack och det ville jag ju inte. Den andra ytterligheten var ju naturligtvis att ha sex med min styvfar men även om tanken gjorde mig fruktansvärt kåt så kändes det inte rätt heller.

Jag bestämde mig för att kopiera över alla bilder och filmer med Tom på en DVD som jag skulle gömma på ett säkert ställe. När jag satt med laptoppen i knäet så såg jag att det fanns några mappar i katalogen Mina bilder också. De hette B och BJ. Jag öppnade B mappen och såg att den innehöll hundratals bildfiler. Jag öppnade en i högen. Fram kom en bild där morsan satt i gränsle över Tom och red honom hetsigt. Naturligtvis hade pervot fotat honom och morsan. Jag stängde bilden då jag inte ville se min egen morsa få kuk. Det kändes lite äckligt.

Jag öppnade mappen BJ ändå då jag var nyfiken. Den innehöll ett tjugotal bildfiler och jag öppnade den första men var beredd att stänga bilden om det var mer snusk med morsan. Morsan var med på bilden men det var inget snusk och hon var inte ensam. Hon satt tillsammans med Jennie i vår hörnsoffa och drack vin. Jennie var alltså den sjuttonåriga tjej som Tom satt på i min säng. Även på nästa bild satt de och drack vin. De log och verkade ha trevligt. Bilden därefter var det slut på det trevliga. Morsan sög Toms kuk och Jennie tittade på. Hon såg lite skeptisk ut. I nästa bild var hennes skeptiska min bortblåst och hon hade Toms kuk i munnen. Nu var det morsan som såg lite skeptisk ut. I nästa bild runkade de båda kuken. Sen kom ett par bilder där tjejerna var nakna och Tom slickade deras fittor. Fildatum visade att bilderna var tagna i somras under en vecka när jag var på konfirmationsläger.

Jag började själv bli kåt och förde in en finger i fittan. Undrar hur Tom lyckats få med både Jennie och morsan på noterna. Nästa bild visade hur morsan red Tom medan Jennie satt gränsle över hans ansikte och blev slickad. Tjejerna smekte varandra och kysstes. I nästa bild stod Tom bakom Jennie och satte på henne medan hon slickade morsan. Det gjorde mig vansinnigt kåt. Jag hade varit nyfiken på tjejsex länge och hade onanerat med min bästis, Linda och vi hade även smekt varandra lite. Jag pullade fittan frenetiskt medan jag bläddrade genom resten av bilderna där de älskade alla tre. Jennie hade en jättefin kropp med runda fina bröst. Morsans kropp var inte fel heller trotts att hon var dubbelt så gammal som Jennie. Sista fotot visade hur Tom sprutat sin stora varma spermasats i tjejernas ansikten och de var kladdiga av vit sperma. Jag hade bilden framme medan jag själv pullade mig till en het orgasm.

Trotts att jag fått orgasm så var jag kåt ändå. Jag funderade på om jag skulle leta upp någon kille som kunde ta min oskuld. Det var ju lördag och jag skulle inte ha problem att få tag i en kuk. Men ju mer jag funderade på det ju mer övertygad blev jag att jag ville att Tom skulle ta min oskuld. Men jag behövde mer än bara onani ikväll. Jag funderade på att förföra min bästis, Linda men hon verkade inte alls så intresserad av tjejsex som jag. Jag fick plötsligt en ide. I mappen med bilderna på Jennie hade funnits en textfil med hennes mobilnummer. Jag letade fram det och tog sedan min mobil och skapade ett SMS med texten: ”Jag och Tom vill gärna upprepa sommarens underbara äventyr. Kan du komma ikväll? Kram Bibbi.” Jag skickade SMS :et och väntade. Min mobil hade kontantkort som ej var registrerat så hon kunde inte kolla vem det var skickat från. Jag fick inget svar så jag började städa lite men plötsligt plingade det till i telefonen. Jag öppnade SMS:et med skakiga fingrar. ”Gärna, när, var?”. Jag väntade en kvart innan jag svarade: ”Hemma hos oss 18.00. Mia sover hos kompis.”. Jag fick ett kort svar direkt. ”Vi ses. Puss!”

Jag stack ut en och shoppade och fikade men kunde inte sluta att tänka på kvällen. Jag förberedde genom att sätta en lapp på dörren där jag skrev: ”Gå in och värm upp dig i vår säng så kommer vi.” Sen la jag fram morsans sexleksaker i deras säng. Strax innan 18 så gömde jag mig i vardagsrummet så jag kunde se ytterdörren. Jennie var några minuter sen men läste lappen och gick in i sovrummet. Jag väntade tio minuter innan jag smög in i sovrummet. Jennie hade klätt av sig och låg med dildon djupt inne i fittan. Hon låg med slutna ögon och njöt så hon märkte mig först inte. Men plötsligt spärrade hon upp ögonen.
”Vad fan gör Du här?” skrek hon och drog ut dildon.
”Det var jag som skickade SMS:et. Jag har sett bilderna både med dig, morsan och Tom men även med bara dig och Tom. ”
”Ja, vad fan…”.
”Ja, jag tänkte att eftersom du legat med resten av min familj så kunde du och jag ha skönt också.”
”Är du flata eller?”
”Nä men jag vill gärna pröva med en tjej och du såg ju inte ut att ha något emot morsan.”
”Ok, kom då, nu har jag ju kåtat upp mig.”
Jag klädde av mig naken och Jennie smekte sig själv under tiden. Hon hade en fin välutvecklad kropp med ganska stora, runda och fasta bröst. Hon hade axellångt mellanblont hår, gröna ögon och var fint solbränd. Jag var ju inte alls lika välutvecklad och hade ljus hy. Men Jennie såg ändå ut att gilla vad hon såg. Hon var ju ett par år äldre än mig och jag hoppades att även mina bröst skulle se ut som henne om några år.
”Fan, är du inte rakad.”
”Öh, nä.” sa jag förläget.
”Det får vi fixa sen men nu skall vi ha lite skönt.”
Jag kröp ner i sängen med henne och vi började kyssas. Hon drog mig närmre sig och jag kände hennes varma mjuka kropp mot min. Hon kysstes bra och jag njöt av hennes flinka tunga och hon verkade njuta också. Även om jag var oskuld så hade jag hånglat med en del killar. Vi smekte varandras kroppar utan att vidröra varandras kön.

Efter en underbar stunds kyssar och smek så vände sig Jennie så vi hamnade i en sextionia. Ja g fick hennes fitta framför ansiktet och började slicka genast. Det gjorde Jennie också och det kändes helt naturligt. Jag skämdes lite över att jag hade en vildvuxen tofs som Jennie måste tungbrottas med. Vi slickade varandra som om det vore helt naturligt. Jennies fitta smakade gott, lite salt och lite syrligt. Snart kände jag en finger glida in i mig. Jag tryckte in en finger i Jennie också som var rejält blöt. Vi slickade och smektes och hade underbart skönt tillsammans. Jennie gnydde belåtet och jag tryckte upp ytterligare en finger i henne. Hon fortsatte pulla med bara en finger och det räckte för min trånga fitta.

Efter en underbar stund så kom jag plötsligt. Min kropp krampade till och jag fick en het orgasm. Det utlöste även Jennies orgasm och hon skakade medan hon kom. Vi lade oss nu ansikte mot ansikte igen och vilade.
”Hur fick egentligen Tom dig och morsan i säng?”
”Tja, det var ganska enkelt. Han frågade mig om jag ville vara med dem för tusen spänn. Jag älskar ju sex och har funderat på att sälja min kropp tidigare men aldrig vågat men nu när det skulle vara en kvinna med också kändes det tryggare än om det bara var en man. Dessvärre så tror jag att han hotade din morsa med att lämna henne om hon inte ställde upp men under kvällen så erkände hon att hon var glad att hon gått med på det. Hon är en riktigt kåting, din morsa. ”
”Betalade han andra gången också?” frågade jag.
”Ja och faktiskt tvåtusen spänn. Egentligen hade jag gärna gjort det gratis för han är helt underbar i sängen. Jag fattade sedan varför han ville betala mer då det var lite kinky. Jag skulle ju ha på ditt nattlinne och ligga i din säng. Dessutom fick jag skolka från skolan då han ville göra det på din femtonårsdag och vi fick passa på när du och Bibbi var borta mitt på dagen. Han stönade Mia, Mia hela tiden när han satte på mig. Du fattar att din styvfarsa är ett pervo som är kåt på dig va?”
”Jo, jag har förstått det.”
”Jag måste bara fråga en sak, är du oskuld?”
”Ja.” sa jag blygt.
”Oj, det trodde jag ingen över fjorton var. Själv förlorade jag min när jag var tolv.”
”Jag har tänkt spara mig till den rätte men nu vet jag inte.”
”Gör som du vill men nu skall jag knulla dig gul och blå med dildon.”

Jennie tog den stora dildon i handen. Hon slog på vibratorn och placerade den vid min fitta. Först retades hon lite och gled den runt blygden. Sen började hon bearbeta min klitoris vilket var helt underbart skönt. Efter ett par minuter så tryckte hon in den i min väntande slida. Hon började dra in och ut och den kom djupare och djupare in i mig. Jag hade ju själv smekt mig med dildon kvällen innan men det var annorlunda när en annan människa höll i den och det kände mer som att bli knullad. Jennie tog nu den lilla butpluggen och tryckte in i sitt eget anus. Hon vände sig så att jag kunde köra henne med butpluggen i anus medan hon satta på mig med dildon. Hon körde på hårt och fort och jag rövknullade henne med butpluggen i samma tempo.
”Jag önskar jag hade en riktig kuk så jag skulle kunna ta din oskuld!” skrek Jennie och stötte dildon ännu hårdare i botten på mig.

Jag slet ut butpluggen ur henne efter ett par minuter och drev istället upp den större butpluggen utan problem i henne och började köra henne med den. Hon tog då den lilla butpluggen och drev upp i mitt anus. Hon lät den sedan bara sitta där medan hon hårdknullade mig med dildon. När jag rörde mig upp och ner med skötet så trycktes butpluggen in och ut mot sängen. Jag var i full extas och det var Jennie också. Vi höll på en bra stund sedan spändes Jennies kropp av en orgasm. Jag fick själv köra dildon då Jennie domnade bort. Efter några hårda stötar så fick även jag underbar orgasm.

Vi lade oss nu igen och kelade och vilade tillsammans.
”Gå och hämta raklödder och en rakhyvel så skall vi få bort den där hemska tofsen. ” sa Jennie efter en stunds vila.
Jag lydde och hämtade hyveln och rakskummet som jag brukade använda för att raka ben och armhålor med. Jag tog med en handduk också som jag bredde ut i sängen innan jag lade mig ner. Jennie sprutade mitt sköte fullt med lödder och började sedan raka mig. Hon var så försiktig och jag njöt och blev faktiskt kåt igen. Hon torkade bort löddret och konstaterade att hon inte fått bort allt så hon sprutade lödder igen. Hon rakade mig sedan en andra gång och smekte mig samtidigt. När hon rakat mig en andra gång så torkade hon omsorgsfullt rent min fitta från lödder med handduken.

”Såja, nu är du slät och fin.” sa Jennie belåtet.
Jag tittade ner på min renrakade fitta och tyckte om vad jag såg. Jag var så slät och fin.
Jennie slickade mig ett par tag.
”Mycket bättre, nu kan man ju slicka dig utan någon tofs i vägen.”
Jennie fortsatte slicka mig och det kändes faktiskt ännu skönare att bli slickad utan hår. Jag ville återgällda hennes sköna behandling och placerade mig så vi ännu en gång hamnade i en sextionia. Vi använde nu bara tungorna och smekte varandra. Vi njöt länge av varandras tungor innan Jennie förde in tre fingrar i mig. Jag tryckte då in fyra fingrar i henne och började fyrfingerknulla henne. Den lugna älskogsstunden ändrades nu till vilt sex.
”In med hela knytnäven.”
Jag formade min hand som inte var så stor till en knytnäve och körde in i hennes fitta. Det tog emot lite först men snart var den inne och jag knytnävsknullade henne. Hon hade större hand och jag mindre fitta så hon fortsatte med tre fingrar i mig vilket räckte väl för att vara underbart skönt. Jag körde knytnäven in och ut i Jennie och det skvätte om fittan.

Jag kände hur min kropp förberedde sig för ännu en orgasm och snart så kände jag hur hela jag skälvde till helt okontrollerbart av en underbar orgasm. Jag körde min knytnäve i botten på Jennie vilket fick henne att komma och dela orgasmens underbara känsla med mig.

Jennie kröp nu fram så att vi återigen fick ansiktena framför varandra. Vi pussades lite men orkade inte mer.
”Du har varit underbar. Ni är en helt vild familj.” sa Jennie.
”Mmm, du har också varit skitskön, tack för att du introducerade mig i tjejsexets underbara värld.”
”Men håll dig ifrån Tom för han är ett pervo och jag undrar hur länge han kan hålla fingrarna ifrån dig. Han kan våldta dig om du inte passar dig.”
”Jag funderar faktiskt på att lägga mina fingrar på honom.” svarade jag.
”Det är väl lite väl sjukt att ligga med sin egen styvfarsa.”
”Vi får se hur jag gör.”
”Oavsett vad så se till att skaffa P-piller. On han våldtar dig så vill du ju inte bli på smällen heller.” sa Jennie.
Vi somnade i varandras famn. Jag sov som en stock och vaknade inte förrän strax efter tio dagen efter. Jennie hade smitit iväg och jag låg ensam i mina föräldrars säng. Jag funderade på vad jag skulle göra framöver men jag beslutade mig att följa Jennies råd och skaffa piller för säkerhets skull.

Previous post

Min styvfar (Del 1)

Next post

Min Styvfar (del 3)

No Comment

Leave a reply