AgePlay

Min styvfar (Del 1)

Hej,
Jag heter Mia och är 19. Jag tänkte berätta lite om min styvfarsa, Tom som är ett riktigt pervo. Det hela började när jag var 15. Jag var då typ 1,60 lång och ganska smal. Jag har ljus hy och hade då mitt mörkbruna hår rakt och axellångt. Jag bodde tillsammans med min morsa, Bibbi och min styvpappa, Tom i en villa. Tom hade varit ihop med min morsa i ungefär 5 år. Min biologiska pappa hade dragit när jag var typ två. Morsan och jag hade sedan haft ganska knapert tills hon träffade Tom som var någon sorts chef och tjänade bra. Tom var juste och snäll mot mig. Han var 35 allstå ett par år yngre än min morsa. Han var lång och mörk. Att han och morsan älskade varandra gick inte att ta miste på. Framförallt inte när man hade sovrummet bredvid deras. De knullade som kaniner varje natt och jag undrar om de trodde jag var döv eller. Nåja, jag var glad för morsas skull. Skall sanningen fram så blev jag kåt av att höra dem knulla och smekte ofta mig själv till orgasm medan jag hörde hur min morsa skrek när hon kom.

Det var en fredagskväll och morsan och Tom var iväg på en weekendresa till London. Jag satte mig vid familjens dator men plötsligt så dog den liksom bara. Jag provade men fick inte liv i datorn. Fan också tänkte jag som skulle chatta med några kompisar. Men så kom jag att tänka på att Tom hade en laptop. Han hade strikt förbjudit mig att röra den men vad fan tänkte jag. Jag tog fram den och körde igång den. Vi hade trådlöst nätverk så jag satte mig i soffan. Jag hade dragit på mig ett nattlinne och tände några ljus för att få lite mysigt. Jag hade snott ett glas vin från en bag-in box också. Jag startade datorn och det fanns bara en användare, ”Tom” som var lösenordsskyddad. Jag funderade lite och chansade sedan på att använda ”Bibbi” som lösenord och det funkade. Jag var inne. Jag insåg ju snabbt att mina planer gick i stöpet för han hade inte MSN installerat. Jag startade Explorer och surfade runt lite medan jag slötittade på TV.

Jag blev lite nyfiken på vad min styvpappa egentligen använde datorn till. Han använde den nästan aldrig, åtminstone inte när jag var hemma. En kväll hade jag kommit hem och då hade han suttit och använt den men genast slagit igen locket när jag kom in i rummet. Jag drog igång utforskaren och kollade runt lite. Under ”Mina dokument” fanns fyra undermappar, Bilder, Film, Egna och en som bara hette M.

Jag öppnade mappen bilder först och konstaterade att det var porrbilder. Jag öppnade en bild och stegade sedan vidare i bildvisaren. Alla tjejer var i tonåren. De yngsta kan inte ha varit mer än tretton. Jäkla pervo tänkte jag. Jag fastnade för en bildserie där en tjej som påminde lite om mig till utseendet låg med en man som var minst 30. Var min styvfarsa ett pervo eller var han pervo? Undrar om morsan visste. Bildserien avslutades med att tjejen tog satsen i ansiktet och blev helt vit av sats. Jag kände hur jag började bli kåt. Jag var oskuld men smekte mig ofta. Jag förde ner ena handen under nattlinnet och började gnida klittan. Nästa serie föreställde en något äldre tjej som var kanske 18 och hade sex med ett medelålders par. Hon fick prova tjejsex med kvinnan också vilket gjorde mig ännu kåtare att se. Nästa bildserie föreställde dock två riktigt gamla män som hade en thailändsk tjej som max var 14 och det var ganska hårt. Jag blev lite skrämd och avtänd så jag bytte till mappen med filmer.

Filmmappen innehöll hundratals filmer i varierande längd. Jag klickade igång en på måfå. Det var en kort film med en blond tjej som kanske var 19 och fick smaka på sin lärares kuk. Jag blev jättekåt av att se henne få kuk på katedern. Jag förde in en finger i fittan och började pulla. Jag spolade fram filmen till där hon blev nedsprutad på magen. I nästa film jag valde så var det två tjejer kanske i min ålder som fick smaka på en kille som skulle föreställa att vara deras tränare. Både tjejerna fick rejält med kuk i omklädningsrummet. Jag såg hela filmen och smekte mig hela tiden.
Nästa film var en längre film som hette ”It’s OK she is my stepdaughter.” Jag kom att fundera på om Tom hade några sexfantasier om mig. Han hade alltid varit snäll och omtänksam och de två senaste åren hade han nog visat lite extra intresse för mig. Han hade faktiskt ofta fotat mig och på semestern hade han tagit många bilder av mig i bikini. Vi hade skojat framför kameran och jag hade poserat som modell för honom. Filmen innehöll scener med äldre män som satte på yngre tjejer som skulle föreställa deras styvdöttrar. Skådespelerskorna var i tjugoårsåldern men försökte se ut som tonåringar. Jag hoppade framåt genom de olika scenerna med unga tjejer som fick kuk. I sista scenen så gick en man med sin styvdotter till doktorn. Det gick inte många sekunder innan de hade en trekant. Jag blev våldsamt kåt. Jag fingerpullade mig som besatt. När de två männen gav den yngre tjejen en dubbelmacka med kuk både i fittan och anus så var jag i extas. Jag hade aldrig sett något liknade och hade inte ens kunnat fantisera om en dubbelmacka men blev fruktansvärt kåt av att se det på film. Till slut kunde jag inte hålla mig utan jag kom i en het orgasm som fick hela kroppen att skaka. Tjejen fick sprut i ansiktet medan jag låg helt utmattad. Jag hade ju sett någon porrfilm tidigare med min kompis Linda som laddade hem mycket porr. Jag hade dock aldrig sett något liknande tidigare och hade aldrig blivit kåt förut.

Jag var fortfarande kåt och tänkte titta på mer film. Jag flyttade dock in laptoppen i min säng. Sen smög jag in i morsans och Toms sovrum. En gång när jag skulle låna läppstift av henne så hade jag hittat en dildo i en necessär. Det var ett år sedan och då hade jag bara förskräckt stängt den och skämts över att min egen morsa använde denna sorts saker. Nu tog jag med necessären in i sovrummet. Jag öppnade den och konstaterade att dildon fått sällskap. Det fanns dels den stora dildon som var formad som en riktig kuk med ådror som jag sett tidigare. Och sedan fanns det dessutom en liten butplugg, en större butplugg och en tub glidmedel.

Jag klädde av mig helnaken och började smeka mina bröstvårtor som raskt styvnade. Jag klickade igång en ny porrfilm i datorn och fick se två tonårstjejer och en tonårskille ha en trekant. Jag tog den grova dildon och startade den så den började vibrera. Jag gned spetsen på ollonet mot klittan och det var så skönt. Filmen var inget särskilt så jag bytte till en annan i mängden. Den nya filmen visade en orgie med två tjejer som fick 100 kukar. Det var två vanliga tjejer och inga riktiga porrskådisar. Det var lite tafatt i början men snart fick tjejerna smaka på olika kukar i fittan medan de sög och runkade ut satser över sina kroppar. Jag lät den grova dildon glida innanför blygden. Jag hade blivit riktigt våt av att se filmerna men tog lite glidmedel. Dildon gled in i mig centimeter för centimeter. Det gjorde lite ont men var skönt samtidigt. Jag stötte sakta och njöt av vibrationerna. Plötsligt nådde jag botten. Jag började då dra in och ut dildon ganska fort. Det var underbart skönt. Jag såg på filmen hur tjejerna fick kuk efter kuk i fittan. Jag drömde om hur jag själv fick kuk och hur det skulle kännas att bli påsatt av 100 killar. Jag stötte hårt och fort så det skvätte. Helt plötsligt kom jag. Dildon gled ut ur mig och jag bara kom och kom. Det var helt underbart. Jag skälvde i hela kroppen av orgasmens vågor.

Jag låg helt utslagen i flera minuter. Trotts att jag kommit två gånger så var jag nyfiken på vad mer som fanns i datorn. Det fanns många filmer kvar i mappen men jag var lite nyfiken på vad som fanns i mappen som hette Egna. Jag bytte till den och i den fanns några undermappar. Den första mappen hette Li(15). Jag öppnade den och fann flera bildfiler där jag öppnade den första. Det föreställde en asiatisk tjej och jag förstod ju på namnet av mappen att hon hette Li och var 15 Tjejen var påklädd på de första bilderna och riktigt söt. Sen var hon naken på ett par bilder. Nästa bild var tagen uppifrån av en man som blev avsugen av Li. Nästa bild hade samma motiv. Han hade en stor riktigt fin grov kuk. Kuken var ju fin men jag tyckte det var lite trist så jag tänkte byta till nästa mapp men jag tog upp en bild till. Jag blev chokad. På bilden låg Tom med Li ridande på hans kuk. Han log medan hon blundade. Det måste ha varit hans kuk som hon sög. Jag bläddrade vidare och såg hur Li blev påsatt av Tom i olika ställningar. Han kom två gånger och sprutade henne först på magen och andra gången i ansiktet. Jag visste inte vad jag skulle tro eller tycka. Jag såg på fildatum att bilderna tagits före han träffade min morsa så han hade ju i alla fall inte varit otrogen. Jag minns att han berättat att han varit på semester i Thailand. Även om han inte varit otrogen så kändes det ju lite perverst att han satt på en femtonåring som säkert var hora.

Nästa undermapp henne Tran(16)_Ling(15) och jag öppnade den. Även den innehöll ”semesterbilder”. Här njöt Tom av två söta Thailändska tjejer. Han knullade dem båda och fick dem att slicka varandra. Jag började bli kåt igen. Fan, Tom var ju min styvfarsa men han hade en snygg kropp och hans kuk var verkligen något i särklass. Han verkade outtröttlig också. Tjejerna fick ta emot tre sprut och de såg faktiskt ut att verkligen njuta av att ha sex med honom. Jag var åter våt i fittan och förde in dildon igen som vibrerade underbart skönt.

När jag sakta bläddrat mig genom alla bilder av Tran och Ling så bytte jag till nästa mapp som hade namnet Jennie(19). När jag tog upp första bilden så kände jag direkt tjejen. Hon hette mycket riktigt Jennie. Hon var medlem i en förening där Tom var engagerad. På första bilden så satt hon iförd ett nattlinne. Jag kände igen nattlinnet och det måste vara mitt. Jennie var större än mig och hade framförallt större bröst som spände mot tyget. Redan på andra bilden så sög hon av Tom men hade fortfarande nattlinnet på. Jag kollade fildatum och bilderna var bara ett par månader gamla. Jag var för kåt för att bry mig om att han var otrogen mot min mor. På fjärde bilden så låg Tom ovanpå Jennie och satte på henne. Hon hade nattlinnet uppdraget över brösten. Plötsligt så insåg jag att de låg på min säng, alltså samma säng som jag själv låg i nu. Det var fruktansvärt upphetsande att veta att min styvfar knullat en tjej i min säng. Jag stötte dildon in och ut i fittan. Den var så underbart skön och jag njöt av vibrationerna. Jennie och Tom var i full fart på bilderna. De såg verkligen ut att ha skönt och till skillnad från bilderna med asiaterna så kändes det mer som på riktigt. Jag såg på fildatum igen och insåg att de var tagna på min femtonårsdag. Han måste ha smitit hem från jobbet och knullat Jennie i min säng. Jag såg hur Jennie njöt av Toms kropp och grova könsorgan. Jag blev helt ställd vilket pervo min styvfar var. Själv njöt jag och kunde inte annat än fundera på hur det skulle kännas med Toms kuk inuti mig. Sista bilden visade hur Jennie låg på min kudde och blev nedsprutad med sats i ansiktet. Jag kände ju inte Jennie direkt men jag viste att hon hade rykte om sig att vara en slampa. Jag undrar om Tom fått betala eller hon bara varit nöjd med att knulla med en äldre erfaren man.

Jag lugnade ner mig lite då jag ville att jag skulle kunna njuta av alla filer som fanns kvar. Jag tog och öppnade mappen Olga(15) och tänkte att han verkade förtjust i femtonåringar. Här fanns bara en filmfil som jag startade. Först så visades en söt tjej som dock var väldigt smal och ljushyad som stod och tittade in i kameran. Jag kände igen hennes kläder som Tom måste lånat av mig. Hon hade en svart topp, skotterutig kort kjol och svarta strumpbyxor. Jag förstod att det måste vara i något östland. Olga strippade av allt utom kjolen. Det blev svart. När bilden kom tillbaka stod Olga på knä och sög en kille. Det var dock inte Tom. Först när killen vände lite på ansiktet så insåg jag att det var Toms polare, Anders. Olga sög av Anders kuk som visserligen inte var så stor som Toms men ändå rejäl. Efter en dryg minut anslöt Tom. Olga sög dem bägge och de rufsade henne i håret. Hon hade fortfarande kjolen på. Jag kollade fildatum och den var bara en dryg månad gammal. Tom och Anders hade varit iväg på jaktresa i Tallin och nu förstod jag vad de jagat, tonårsluder.

Efter en stund lyfte de över henne i en säng. Tom drog upp kjolen över magen och la sig ovanpå henne och trängde in i henne. Han satte på henne hårt och häftigt. Kameran stod tidigare på ett stativ och Anders tog den nu och agerade kameraman. Olga hade benen i luften. Det var mycket mer verkligt med film än bilderna. Jag blev skitkåt igen och började köra dildon in och ut. Anders filmade närbild på hennes ansikte och jag såg äkta kåthet i det. Tom reste sig och sprutade ner Olgas små bröst. Anders filmade hur kaskaderna matades ut.

Anders tog över knullandet och reste henne på alla fyra varefter han satte på Olga hårt och fort medan han själv filmade. Tom tog över kameran efter ett par minuter och filmade framifrån. Anders höll på en bra stund innan han sprutade hennes rygg. Jag vet inte varför men jag kom att fundera på hur mycket hon fick betalt. Själv knullade jag mig sakta med dildon och hade slagit av vibrationerna för att det skulle vara länge.

Nu vilade de tre och drack vodka tillsammans innan Olga återigen började suga upp deras kukar. Efter ett par minuters sug så gränslade hon Anders. Hon hade fortfarande den skotterutiga kjolen på och förde upp kuken under den. Hon började sakta rida hans styva kuk och hon såg verkligen ut att njuta. Hon var verkligen söt. Om hon bott i Sverige hade vi kanske varit kompisar. Tom flyttade kameran närmre de båda på stativet. Nu reste sig Tom och placerade sig bakom Olga och lyfte upp kjolen. Hon sa något men Tom höjde rösten och höll om hennes nacke. Han hade glidmedel som han sprutade i hennes stjärt. Sen pressade han in kuken i hennes anal. Jag så smärta i hennes ansikte. Snart började hon dock njuta när Tom pumpade kuken i henne. Hon red Anders och tog Tom i anus. Jag såg på hennes ansikte att hon var i extas.

Själv blev jag ännu kåtare. Jag satte mig på knä och tog den lilla butpluggen och gned in den med glidmedel. Sen förde jag upp den mellan skinkorna. Jag hade fortfarande dildon i fittan. Det tog emot först men jag tryckte till och pluggen gled in i anus. Jag såg hur Olga blev dubbelknullad medan jag körde dildon i fittan med ena näven och butpluggen med andra näven. Det var helt ofattbart att jag satt och onanerade till en porrfilm där min egen styvfar knullade ett tonårsluder. Första hade det gjort lite ont med butpluggen där bak men nu var det underbart. Jag kom att tänka på att min egen mor måste ha tagit samma buttplugg flera gånger där bak.

Plötsligt blev skärmen svart i ett par sekunder. Sen kom bilden tillbaka. Olga stod på knä och runkade Anders och Tom. Kjolen hade nu åkt av och man såg en slätrakad fitta. Anders sprutade först och Olga öppnade munnen och svalde undan. När Anders kom ett par minuter senare försökte hon också svälja undan men han sprutade för kraftigt så det mesta av satsen hamnade i hennes söta ansikte.

Filmen tog slut men jag var inte tillräckligt kåt för att komma än. Jag behövde se något mer på datorn och undrade om det fanns något som kunde överträffa det jag hitintills sett. Jag lämnade butpluggen i anus och letade upp mappen som bara hette M. Den innehöll bildfiler. Jag klickade upp den första filen och blev helt ställd. Det var en bild av mig iförd de kläder som Olga haft. Det var en bild från min femtonårsdag. Jag bläddrade till nästa bild och blev helt ställd. Det var en stillbild från filmen där Olga stod på knä och hade både Anders och Toms kukar i vars en näve. Men, det var inte Olgas ansikte utan mitt. Det var ett ganska dåligt fotomontage men nu när mitt ansikte syntes på hennes kropp så insåg jag att hon hade en kropp som liknade min mycket. Jag blev dock kåt och klickade på bildspel. Jag körde vidare med butpluggen i anus och dildon i fittan. Nästa bild visade ”mig” liggandes på rygg med Tom ovanpå. Jag fick se hur Tom matade sats över ”mina” bröst. Tom hade fotat många bilder av mig så det fanns mycket att sno lämpliga ansiktsbilder ifrån till fotomontaget. Sen kom en bild där ”jag” stod på alla fyra med Anders ivrig pumpande mig bakifrån. Jag bytte till den större butpluggen som utan större problem gled in i mitt uttöjda anus. Varje bild visades i tio sekunder.
Det som fick mig att komma var den tionde bilden där jag fick se hur ”jag” satt i gränsle över Anders och blev pumpad i baken av Tom. Detta blev för mycket för mig och jag kom med dildon i fittan och butpluggen djupt i anus. Detta var mitt livs underbaraste orgasm. Jag bara kom och kom och det ville aldrig ta slut. Både dildon och butpluggen gled ur mig där jag låg och skakade. Bilderna matade på och bildspelet stannade med sista bilden där Tom tagit en bild av mig där jag log stort och sedan trickat in spermafläckar över hela mitt leende ansiktet.

Jag låg kvar i sängen och slumrade. Att min styvfar var kåt på mig rådde det inget tvivel om. Det värsta var att jag var kåt på honom. Men så tänkte jag på morsan och fick dåligt samvete och ångest. En sak var klar och det var att jag måste bli av med oskulden snarast. Gärna till någon äldre erfaren man. Det var rörigt i min hjärna när jag somnade

2 Comments

  1. Profilbild
    17 december, 2016 at 22:28 —

    mmm härlig story med lilla kåta nyfikna Mia. Berätta gärna lite mer om hennes äventyr med styvfar

Leave a reply

Previous post

Lurade svärfar i fällan

Next post

Min Styvfar (del 2)