AgePlay

Min pojkväns pappa

Det var en helg jag var hos min pojkvän som de hände.‭ ‬Danne skulle spela match i innebandy på fredagskvällen.‭ ‬Jag var ledig från skolan så han hade hämtat mig redan på torsdagskvällen.‭ ‬Det var meningen att han skulle skjutsat hem mig innan han skulle spela.

-‭ ‬Kan du inte stanna här tills jag kommer tillbaka,‭ ‬bad han.
-‭ ‬Men vad ska jag göra här,‭ ‬protesterade jag.
-‭ ‬Jag vill så gärna se dig när jag kommer hem,‭ ‬vädjade han.
-‭ ‬Men du kommer ju inte förrän mitt i natten,‭ ‬sa jag.
-‭ ‬Jag vet,‭ ‬men du kan väl kolla på OS med pappa,‭ ‬sa han.‭ ‬Det är ju spännande skidor i kväll.
-‭ ‬Ok då,‭ ‬sa jag.‭ ‬Om jag slipper vara ensam så.
-‭ ‬Mamma jobbar ju men pappa är alltid hemma,‭ ‬sa han.
-‭ ‬Pappa,‭ ‬ropade han ut genom dörren.‭ ‬Du ska väl vara hemma i kväll.
-‭ ‬Ja,‭ ‬hörde jag honom ropa.
-‭ ‬Då får du hålla Nilla sällskap,‭ ‬ropade Danne.
-‭ ‬Visst,‭ ‬ropade han.

Så gick det till när jag fick tillbringa en hel kväll med min pojkväns pappa.

Efter att Danne gett sig av lade jag mig på hans säng och läste en veckotidning.‭ ‬Men snart blev jag sömnig och ögonlocken föll ihop.‭  ‬Efter en halv timme vaknade jag av en knacknig på dörren.

-‭ ‬Ja,‭ ‬sa jag sömningt.
-‭ ‬Jag har fikat klart om du vill ha,‭ ‬sa han.
-‭ ‬Ok,‭ ‬jag kommer,‭ ‬sa jag och rättade till kläder och hår så jag inte skulle se yrvaken ut.
-‭ ‬Sov du,‭ ‬undrade han när jag kom ut i vardagsrummet.
-‭ ‬Syns det,‭ ‬sa jag och skrattade.‭ ‬Jo jag slumrade visst till.

Fikat smakade bra och kaffet gjorde att jag piggnade till.‭ ‬Jag tittade på honom när han hällde upp mer kaffe.‭ ‬Jag har alltid gillat Dannes pappa och han verkar gilla mig också.‭ ‬Han var ganska lång och smal som Danne i motsats till Dannes mamma som var liten och rund.‭ ‬Han hade tjockt brunt hår utan ett enda grått strå.

-‭ ‬När börjar skidloppet,‭ ‬frågade jag.
-‭ ‬Klockan åtta tror jag,‭ ‬sa han.‭ ‬Hoppas svenskarna är på hugget.
-‭ ‬Ja det skulle vara kul om det blev medalj,‭ ‬sa jag.

Efter fikat gick jag till Dannes rum och satte mig vid hans dator och chattade lite med några kompisar.‭ ‬När jag skulle kolla något på internet såg jag i historiken att han varit inne på några sexsidor.‭ ‬Jag blev nyfiken och klickade mig fram bland nakenbilder och kände det pirra till i underlivet.‭ ‬Sedan kom jag till en sida med videoklipp och började titta.‭ ‬Det var bland annat en kille och tjej som knullade och de zoomade in på kuken som gled in i hennes slippriga fitta.‭ ‬Jag var tvungen att lägga handen på skrevet och massera utanpå jeansen.‭

Sedan tänkte jag att jag får inte sitta och kåta upp mig nu för Danne skulle ju inte komma hem på länge än.
Så jag gick ut och satte mig jämte svärfar i soffan och såg på tv där de pratade om det stundande loppet.

-‭ ‬Ska vi göra några toast innan det börjar,‭ ‬undrade han.
-‭ ‬Javisst,‭ ‬sa jag och följde med ut i köket.

Han tog fram bröd och jag bredde på margarin.‭ ‬När jag sträckte mig efter en burk med tonfisk pressades mitt ena bröst mot hans överarm.‭ ‬Undrar om han kände att jag inte hade bh på mig,‭ ‬tänkte jag.‭ ‬Han tittade på mig och jag log mot honom.‭ ‬Nu kändes det lite spänning mellan oss medan vi gjorde klart mackorna.

-‭ ‬Jag tänkte ta ett glas vin,‭ ‬sa han.‭ ‬Vill du också ha eller vill du ha juice.
-‭ ‬Jag kan ta lite vin,‭ ‬sa jag,‭ ‬väl medveten om att jag alltid blir kåt av vin.

Fast jag var ju redan rejält kåt.

Jag bar in tallrikar medan han korkade upp en vinflaska och fyllde två glas.‭ ‬Medan vi väntade på att mackorna skulle bli klara startade loppet på tv.‭ ‬Det var inte så spännande i början så vi kunde äta i lugn och ro.‭ ‬Vinet var gott och snart hade vi tömt glasen.

-‭ ‬Vill du ha påfyllning,‭ ‬undrade han.
-‭ ‬Ja tack lite,‭ ‬sa jag.‭ ‬Det var gott.
-‭ ‬Inte alls dumt,‭ ‬sa han och fyllde våra glas igen.

Skidloppet började bli mer och mer spännande och jag hade svårt att sitta still.‭ ‬När kameran fångade in ledarna efter ett tag så var en svensk en bit före.

-‭ ‬Kolla,‭ ‬sa jag och grep tag i hans arm.
-‭ ‬Härligt,‭ ‬sa han och klappade min hand.

Mot slutet av loppet hade några andra kommit ikapp och vi trodde det var kört.‭ ‬Men då kom en annan svensk och spurtade i mål som etta och den andre kom trea.
Vi ställde oss upp och jublade och jag kastade mig om halsen på honom och gav honom en kyss på munnen som ren reflex.‭ ‬Han höll om mig och snurrade runt innan han släppte ner mig.

-‭ ‬Förlåt,‭ ‬sa jag.
-‭ ‬För vad då,‭ ‬undrade han.
-‭ ‬För jag hoppade på dig så där.
-‭ ‬Det var bara trevligt,‭ ‬sa han och skrattade.

Jag tänkte att det är bäst att gå innan jag gör något dumt för jag hade blivit kåt på honom.

-‭ ‬Jag tror jag ska lägga mig nu,‭ ‬sa jag.
-‭ ‬Ok,‭ ‬godnatt,‭ ‬sa han och höll ut armarna som att han ville krama mig.

Jag kröp in i hans famn och han kramade mig hårt.‭ ‬Jag tyckte jag kände en bula mot magen men det var kanske inbillning. Efter att jag borstat tänderna och lagt mig naken i Dannes säng kände jag att fittan var drypande våt.‭ ‬Varför är du inte här nu Danne,‭ ‬tänkte jag.‭ ‬Sedan tänkte jag på hans pappa och kunde inte somna.‭ ‬Jag hörde att tv-n fortfarande var på där ute.

Till slut gav jag efter och drog på mitt nattlinne som jag hade liggande under kudden.‭ ‬Sedan smög jag ut och såg honom halvligga med fötterna på bordet.
-‭ ‬Är filmen bra,‭ ‬undrade jag.

Han ryckte till och drog bort handen som han hade vid skrevet.

-‭ ‬Så där,‭ ‬sa han.‭ ‬Kan du inte sova‭?
-‭ ‬Nej,‭ ‬jag kan väl kolla lite också.

Jag satte mig jämte honom så nära så jag kände värmen från hans kropp.‭ ‬Efter en stund lade jag också upp mina ben på bordet.‭ ‬Mitt nattlinne var ganska kort och nu gled det upp långt upp på låren.‭ ‬Jag märkte att han hade svårt att slita blicken från mina lår men jag brydde mig inte om att dra ner kjolen.‭ Jag satt och önskade att han skulle beröra mig men han vågade inte.

-‭ ‬Fryser du,‭ ‬undrade han.
-‭ ‬Ja lite,‭ ‬sa jag och kröp intill honom.

Han sträckte sig efter en pläd som låg över ryggstödet och bredde över oss båda och samtidigt hamnade hans arm runt mina axlar och hans hand på min överarm och jag vilade huvudet mot hans axel.‭  ‬Hans fingrar var bara centimetrar från att röra mitt bröst och när jag gled ner lite till så kände jag hur de snuddade.‭ ‬Oändligt sakta kände jag handen börja röra sig in på bröstet och jag ryste när fingrarna nådde bröstvårtan som redan stod styv.‭ ‬Jag suckade förnöjt när han nöp lätt i den innan han lade hela sin stora hand runt bröstet och kramade.‭ ‬Jag hade några knappar på framsidan av nattlinnet och de knäppte jag nu upp och han vek tyget och sidan och kunde nu smeka mitt bara bröst.‭ ‬Jag tänkte inte längre på att det var fel att göra så här utan njöt och var alldeles vimmelkantig av kåthet.‭ ‬Vinet hade väl gjort sitt till också.

Det pirrade så mycket i fittan så jag lade min hand över och masserade lite.‭ ‬Det såg han visst för han stack in sin andra hand under pläden och lade den över min och tryckte båda våra händer mot fittan.‭ ‬Automatiskt började mitt underliv röra sig mot händerna.‭ ‬Jag drog undan min hand och lade den på hans lår och han drog upp mitt nattlinne och började smeka min bara fitta.‭ ‬Jag stönade till när jag kände hans finger glida in mellan blygdläpparna och jag hörde honom andas tungt.

Nu ville jag känna på hans kuk och vred mig lite mot honom så jag kunde lägga vänsterhanden på bulan i hans byxor.‭ ‬Jag kände att den var stenhård och började knäppa upp och dra ner gylfen.‭ ‬Snart hade jag lirkat ut den från kalsongerna och kände hur grov och härlig den var.‭ ‬Jag runkade den sakta och drog ner förhuden och fick se ett stort blankt ollon.‭ Jag bara måste få känna den i mig,‭ ‬tänkte jag och slängde av pläden och försökte gränsla honom.

-‭ ‬Vänta,‭ ‬viskade han.‭ ‬Ska vi verkligen.
-‭ ‬Jaa,‭ ‬snyftade jag.

Då reste han sig och drog av sig byxor och kalsonger och lyfte på skjortan och lutade sig bakåt så jag kunde gränsla honom.‭ ‬Nattlinnet ville vara i vägen så han drog det över huvudet ‭ ‬på mig så jag var naken.

Nu sänkte jag mig över kuken och styrde den mot mitt våta hål.‭ ‬Det tog emot i början med efter lite lirkande hade det stora ollonet kommit in.‭ ‬Sedan gick det lättare och den for i botten. Dt kändes underbart när jag reste mig så den nästan föll ut och sedan sänkte mig så den gick i botten.‭ ‬Jag jämrade mig och han stönade mer och mer.‭ ‬Varje gång jag sänkte mig mötte han med sitt underliv med ett smack.‭ ‬Redan började ilningarna som förebådade min orgasm.‭

‬Samtidigt som jag red honom allt vildare så kramade han mina bröst och när han kom åt så kysste han bröstvårtorna.‭
Nu började jag darra och mina rörelser blev ryckiga innan jag skrek ut min orgasm.‭ ‬När han märkte det så stötte han intensivt tills även han rosslade till och jag kände spruten djupt inne i mig.‭ ‬Jag föll ihop mot hans bröst och pustade ut.

-‭ ‬Jösses,‭ ‬sa han när han börjat andas normalt.

Jag bara skrattade lite generat där jag satt med svärfars slaknande kuk i mig.‭ ‬När jag reste mig och kuken föll ut kände jag att sperman rann från fittan.‭ ‬Jag satte handen för och gick till toaletten och tömde ut resten och tvättade mig.‭ ‬Jag tog med lite toapapper tillbaka och torkade bort sperman från hans lår och mage och när jag torkade kuken kände jag att den började vakna till liv igen. Men nu var klockan så mycket så Danne kunde komma när som helst så jag drog på nattlinnet och han tog på sig byxorna.

-‭ ‬Det här får väl bli vår hemlighet,‭ ‬undrade han oroligt.
-‭ ‬Ja det får det,‭ ‬sa jag.‭
-‭ ‬Du,‭ ‬sa han.‭ ‬Det här var det mest upphetsande jag varit med om på många år.
-‭ ‬Jag tyckte också det var härligt,‭ ‬sa jag.

Han stängde av tv-n som stått på utan att vi sett något,‭ ‬innan han kramade mig och sade godnatt.

När jag lagt mig så låg jag och tänkte på hans härliga kuk och blev kåt igen.‭ ‬Så när Danne kom hem och kröp ner jämte mig så drog jag honom över mig.‭ ‬Medan vi knullade får jag erkänna att jag jämförde far och sons kukar,‭ ‬men jag tyckte att båda var härliga. Men om jag blir lämnad ensam med svärfar igen så vet jag inte vad som händer.

Previous post

Patienten

Next post

Examensfesten

1 Comment

  1. Profilbild
    17 december, 2016 at 23:17 —

    mmm mmm underbart skön flicka som tillfredställer pojkvännens pappa också. Superskön sexstory !

Leave a reply