AgePlay

Min pojkväns pappa (del 2)

Nästa gång jag blev lämnad ensam med svärfar var på sportlovet. Dannes föräldrar har en stuga i fjällen och de undrade om vi inte ville följa med dit över lovet. Vi tackade förstås ja och anlände dit på söndagen.

Första dagen var vi ute och åkte slalom alla fyra och allt gick bra. Men nästa dags eftermiddag föll jag och fick ont i mitt ena knä. Jag åkte lite försiktigt tillbaka till stugan och hade inte så farligt ont på kvällen. Men på morgonen efter kunde jag knappt stödja på benet. Visserligen lättade det lite när jag rört på mig en stund men att åka skidor skulle jag inte kunna.

– Jag stannar här och solar i dag, sa jag.

– Ska jag stanna och hålla dig sällskap, undrade Dannes mamma.

– Nej, bara åk ni, sa jag.

– Jag tänkte åka längdskidor i dag, sa svärfar.

– Du kanske inte blir borta så länge då, så ni kan äta lunch tillsammans.

– Jo jag orkar nog inte så många timmar, sa han.

Danne och svärmor gav sig iväg till liften och svärfar började valla sina skidor utanför. Jag linkade ut och satte mig i solskenet och tittade på.

När han var klar kom han och satte sig jämte mig.

– Varför ska jag ut och plåga mig när jag kan sitta här och njuta, sa han.

– Det undrar jag också, sa jag och skrattade.

– Tycker du jag ska stanna hos dig då, undrade han.

– Det får du gärna, sa jag, samtidigt som jag kände det pirra till i underlivet.

Jag hade ju färska minnen från vår kväll tillsammans för bara några veckor sedan.

Solen stekte mot husväggen vi satt lutade mot och snart fick jag knäppa upp jackan. Efter en stund gled jag ner och lade huvudet i hans knä.

– Så gott, sa jag.

Han lade handen över min midja men sen hände det inte mer. Då drog jag hans hand till min mage och drog jackan över ifall de skulle finnas någon kvar i grannstugan. Nu trevade han med handen och kom in under min stickade tröja. Snart hade han också dragit upp tröjan under och jag kände handen på min bara hud. Jag blev skitkåt när han började smeka mina bröst och pilla på mina styva vårtor. Som vanligt hade jag lämnat bh-n i byrålådan.

Nu kände jag hans hand gå ner över magen och in under byxlinningen men det var lite trångt så jag knäppte lite diskret upp knappen och drog ner blixtlåset medan jag höll upp jackan över. Jag ryste av välbehag när han började massera fittan.

– Mmm, lät jag. Ska vi gå in?

– Ja det gör vi, sa han.

Jag lyfte på huvudet så han kunde resa sig. Sedan hjälpte han mig upp medan jag höll upp byxorna. Sedan ledde han mig in till deras sovrum där han släppte mig på sängen.

Jag slängde av mig jackan och drog av den stickade tröjan och täckbyxorna medan han drog av sin skidoverall. Han hade bara ett underställ under och jag såg att kuken redan var hård innanför långkalsongerna. Jag halvlåg i bara trosor och tröja och han satte sig jämte mig.

– Så här skulle vi inte göra, men jag klarar inte att hålla fingrarna från dig, sa han när han satt sig jämte mig och lagt handen på min mage.

– Jag vet, sa jag, men jag blir så kåt. Din hand är så skön.

– Bara de andra inte plötsligt kommer tillbaka.

– De har ju nyss stuckit, sa jag.

– Får jag ta av dig tröjan, undrade han. Jag vill se dina vackra bröst.

Jag reste mig genast så han kunde dra den över huvudet på mig.

– Du också, sa jag och började dra i hans tröja.

Han hjälpte till att dra av den sedan lade han sig jämte mig och smekte brösten försiktigt innan han böjde sig fram och kysste och slickade vårtorna. Jag kände genast det strömma till i fittan och jag njöt när hans tunga cirkulerade runt vårtorna. Men snart drog han sig neråt under tiden han kysste magen tills han låg mellan mina ben. Efter att han kysst och nafsat på fittan utanpå trosorna så drog han av dem.

Jag började jämra mig av njutningen när jag kände hans tunga började bearbeta klitoris. Strax efter kände jag ett finger komma in i mig och lite senare ett till. Han körde fingrarna ut och in i min dyblöta fitta medan han slickade ihärdigt och snart började ilningarna. Jag började darra innan jag kom med ett litet tjut. Han stannade upp lite men sen fortsatte han slicka och suga på klitoris tills jag kom i en andra orgasm. Jag låg med slutna ögon och andades ut medan han kröp upp jämte mig.

– Var det skönt, undrade han.

– Underbart, suckade jag.

– Kan du inte ta av de där, sa jag och pekade på hans långkalsingar, när jag pustat ut lite.

Då drog han genast av dem och satte sig jämte mig igen. Jag greppade kuken som stod hård och ståtlig och drog ner förhuden så ollonet blottades.
– Lägg dig ner, uppmanade jag.
Sedan ställde jag mig på knä jämte honom och smekte kuken och pungen så han suckade av välbehag. Och när jag slöt mina läppar runt ollonet stönade han högt. Jag sög in kuken så långt jag kunde utan att kväljas samtidigt som jag runkade kukroten. Ibland tog jag ur den och slickade längs hela skaftet. Jag hörde hur han närmade sig när jag intensivt sög på ollonet och plötsligt skrek han stopp. Då tog jag ut den ur munnen och runkade framför tills han sprutade rätt i ansiktet på mig. Det rann från ansiktet ner på hans mage och jag vände mig mot honom och visade.

– Förlåt, sa han.

– Jag behövde lite hudkräm, sa jag och smorde in kinderna.

Han skrattade och sträckte sig efter en packe med pappersnäsdukar och började torka rent mitt ansikte, innan han kysste mej.

– Du smakar fortfarande sperma, sa han. Du får tvätta dig innan Danne kommer tillbaka.

– Ja det är nog bäst, sa jag.

Sedan tog jag en pappersnäsduk och torkade hans mage och ollon. När jag höll på med det kände jag att det började rycka i den och sakta styvnade den mer och mer och jag blev lycklig.

Jag visste nu att jag skulle få känna den i mig.

– Den vill igen, sa jag.

– Ja rör du den så får du skylla dig själv, sa han samtidigt som han smekte min bak där jag stod på knä jämte honom.

Jag runkade hans kuk sakta medan han gled in med handen mellan mina lår och masserade blygdläpparna. Sedan ställde jag min på händer och knä i sängen.

– Ta mig bakifrån, sa jag.

Han var inte sen att efterkomma min uppmaning och snart kände jag ollonet pressas mot min mynning och sakta glida in i min såphala fitta. Det kändes underbart att bli uppfylld av hans grova kuk som han stötte frenetiskt samtidig som han hade ett bastant tag med händena på mina höfter. För varje stöt kände jag hans pung slå mot klitoris och ännu en orgasm började närma sig, Jag stönade och jämrade mig om vartannat och snart var det dags.

– Jag kommer, skrek jag och började darra i hela kroppen.

Då ökade han takten samtidigt som det gick för mig och strax efteråt kände jag spruten i mig och han vrålade till.

Jag sjönk ner på magen och han följde efter med kuken fortfarande i mig.

– Underbara varelse, viskade han i mitt öra och kysste nacken.

När vi precis hade klätt på oss igen så hörde vi att det rasslade till utanför. Vi slet till oss jackorna och låtsades vara på väg ut när Danne och hans mamma kom in.

– Vi tänkte vi kunde äta tillsammans, sa hon. Det är ju inte så kul att åka skidor i det här vädret.

Vi hade inte märkt att det mulnat på ute och att det blåste kraftigt.

– Vi var precis på väg, sa svärfar.

Jag kysste Danne och sedan gick vi i samlad tropp till restauranten.

Eftermiddagen tillbringade vi i stugan med att spela kort. Jag hade två kåta karlar jämte mig för Danne passade på att ta på mig då och då, och svärfar tåflirtade men mig. Det gjorde mig kåt igen och när vi lagt oss hade jag skön sex med Danne och fick min fjärde orgasm innan jag somnade lycklig.

Dagen efter kändes knäet ganska bra så jag följde med Danne och svärmor, medan svärfar skulle åka längdskidor. Jag visste ju att han missat turen dagen före.

När jag åkt några timmar fick jag mer och mer ont i mitt knä, och när jag reste mig efter att vi ätit lunch gjorde det så ont så jag beslutade jag mig för att ta mig tillbaka till stugan. Efter att de erbjudit sig att följa med mig tillbaka skulle Danne och svärmor åka lite till.

När jag kom till stugan såg jag svärfars skidor stå där snöiga och förstod att han nyss kommit tillbaka. De började pirra i mig och när jag kom in hörde jag ljud från badrummet. Jag smög dit och lyssnade utanför dörren och hörde vattnet strila i duschen. Sedan hörde jag honom börja nynna på en sång. Snabbt slängde jag av mig alla kläderna och kände på dörren. Han hade inte låst så jag öppnade och gled in, smög fram till duschdörren och öppnade. Snabbt trängde jag mig in och stängde innan det blev alltför blött på golvet.

– Hej, sa han överraskat samtidigt som hans kuk reste sig på nolltid.

– Jag fick ont i mitt knä, sa jag och tryckte mig mot honom.

Jag kände den härliga kuken bli stenhård mot min mage. Sedan tvålade vi in varandra, speciell på våra kön, och snart var vi så upphetsade så vi kunde inte vänta en sekund till på att förenas. Jag hängde mig om hans hals och han satte händerna under min bak. Snart hade ollonet hamnat i läge och kuken började glida in. Efter några juck hade hela kuken försvunnit in i min drypande fitta.

Efter en stunds knullande förstod jag att det var jobbigt för honom att ha mig hängande så där så jag sa till honom att släppa ner mig. Sedan vände jag mig om och putade med rumpan, och genast tryckte han in kuken. Han stötte så duschväggen jag lutade mig emot skakade till vid varje stöt och det förde ett herrans liv. Men vi var nu nära att komma båda två så vi fortsatte. Jag hörde hur han stönade mer och mer samtidigt som jag kände ilningarna. För att hinna komma samtidigt som honom började jag massera klitoris med ena handens fingrar. Då dröjde det inte många sekunder förrän jag skrek ut min orgasm och mina fittmuskler knep rytmiskt om hans kuk. Det gjorde att han också kom med ett utdraget stön, och det blev tyst. Det enda som hördes var våra häftiga andetag.

Så småningom drog han ut kuken och jag vände mig om och gav honom en kyss.

– Flicka lilla, sa han. Du är underbar men vi måste sluta med det här.

– Jag vet, sa jag. Men din kuk är ju så härlig.

Vi tvättade av våra kön och torkade oss. Jag tog mitt klädbylte och sprang in på vårt rum, där jag tog på rena underkläder och min mysdress. Sedan torkade jag håret innan jag gick ut i allrummet där svärfar höll på att sätta fram kaffekoppar.

– Det ska bli gott med fika nu, sa jag.

– Sätt dig, kaffet är strax klart, sa han.

Jag satte mig i en fåtölj och lade upp mitt onda ben på bordet. Snart kon han med kaffekanna och ett fat muffins som vi högg in på.

Efter fikat dukade han av medan jag sjönk ner allt djupare i fåtöljen och snart hade jag somnat.

Jag vaknade till av en smekning på min kind och tittade upp. Svärfar stod bakom ryggstödet och tittade ner på mig och jag förstod att han smekt mig. Då tog jag tag i hans hand och kramade den.

– Sov du, undrade han.

– Ja jag slumrade visst till, sa jag.

Samtidigt drog jag hans hand mot min hals och ner under tröjan och han var inte sen att krama mitt bröst där under.

– Mm, lät jag och kände hur jag blev kåt igen.

Då hörde vi ljud utanför och han ryckte till sig handen, Snabbt satte han sig i den andra fåtöljen och tryckte igång tv-n. Det hördes klamp från skidskor i tamburen och snart dök Danne upp.

– Hej, sa han. Mamma blev på efterkälken.

– Hej, sa jag. Kunde du inte vänta på henne?

Men strax hörde de henne sladda in framför huset och sedan tillbringade de kvällen med kortspel och tv-tittande.

När de lagt sig så älskade de åter tyst så inte föräldrarna bakom väggen skulle höra men ändå fick jag en skön orgasm innan Danne sprutade.

Resten av veckan kunde jag hänga med upp på fjället så det hände inget mer med svärfar annat än förstulna leenden eller små beröringar i smyg.
Så gick det till när jag hade nästan lika mycket sex med svärfar som med min pojkvän en vecka i fjällen, och jag ångrar ingenting.

Previous post

Skolvaktmästaren

Next post

Skönt avslut på tjejkvällen

No Comment

Leave a reply