AgePlay

Min granne tog min oskuld

Det var någon gång i sena förskoleåldern som jag först upptäckte onani. Åtminstone någorlunda upptäckte.

Jag hade börjat gnida föremål mot min fitta eftersom jag tyckte det kändes skönt. Gosedjur kunde det exempelvis vara, när jag låg i sängen med särade ben. Jag visste såklart inte vad sex var för något, men jag visste att jag gillade den där känslan av att smeka och gnida saker mot min fitta. Det var något jag gjorde i smyg ensam på mitt rum.

Jag växte upp i en lagom stor villa med mina föräldrar. Min mamma är från Spanien och beskrivs ofta som en sexig och vacker kvinna. Folk brukar säga att jag ärvt hennes skönhet, och det sa de redan då när jag var liten flicka. Jag kunde få en del kommentarer om att killar kommer ställa sig i kö för mig när jag blir äldre, och så vidare. Det gav mig bra självförtroende, och killar verkade klart intresserad av mig under skolgången också. Första gången jag såg en stående kuk var jag 7 år gammal. Jag och en klasskompis var ensamma i något lekrum i skolan. Han drog ner byxorna efter ett tag och verkade inte riktigt veta vad han skulle göra med sin stående kuk. Det visste inte jag helt heller, men det ryckte i kuken när han tittade på mig.

Vi gick ut ganska strax efteråt, och mitt intresse för sex hade växt ytterligare ett snäpp kan man säga. Efter detta var det främst mina grannar som fick sexintresset att växa för mig. En man och kvinna på runt 30-35 år hade ofta sex i deras sovrum som jag kunde se direkt in i från mitt fönster. Jag brukade spana där i smyg, med mina händer innanför trosorna. Jag förstod nu vad som fick kukar att stå. Mannen hade en stor kuk som hans fru gärna red och sög på.

Mina grannar var ganska bra vänner med mina föräldrar. De brukade prata med varandra titt som tätt. Mannen hette Tom och hans fru hette Louise. De hade en liten dotter som var runt 2 år när jag själv snart skulle fylla 13. Jag hade börjat passa deras dotter då och då och fick komma över med jämna mellanrum. Jag höll förstås tyst om deras sovrums-aktiviteter som jag bevittnat många gånger. Men mina tankar hade jag mycket på Tom och hans kuk. Jag riktade blickarna mot den emellanåt för att se om den syntes under hans byxor.

En tidig sommarkväll sprang jag över till grannarna för att leka lite med Zara, deras dotter. Det var min ursäkt för att få kolla in Tom lite Jag hade sandaler, vit kort kjol och någon tajt topp. Något rosa pannband i mitt långa mörkbruna hår. Trosor hade jag inga på mig. Det var skönt att vara utan ibland. Tom var ensam hemma med Zara och hans fru skulle tydligen inte komma hem förrän nästa dag. Det var positivt, tänkte jag.

Det hörde till vanligheterna att män kollade på mig med lustfyllda blickar. Jag blev glad när även Tom gjorde det denna kväll. Män kollade ofta in min rumpa, och jag tror att min solbrända kropp hjälpte lite också under sådär under sommartider.

Jag hade lekt med Zara en stund när hon skulle läggas. Men jag ville inte gå hem ännu, så jag försökte dra ut på tiden genom att prata.

– Du är väldigt mogen för din ålder, sa Tom så småningom.
– Tack. Många säger det

Mina kinder har rodnat lite.

– Du är snart 14 år va?
– Bara 13… blir 14 i september.

Vi gick nerför trappen efter att Zara lagts i sin säng däruppe. Tom gick bakom mig. Han ville nog titta på min rumpa. Jag hade valt en tajt kjol och hade som sagt inga trosor, så rump-formen syntes nog bra.

– Vill du ha en läsk? frågade han när vi var nere i hallen.
– Visst.
– En Cola light?

Jag nickade och satte mig i vardagsrumssoffan. Det var kul att han verkade vilja ha mig kvar. Han kanske inte planerade att ha sex med mig direkt, men han ville säkert kramas och vara närgången. Jag undrade om han tyckte jag var sexigare än hans fru.

– Varsågod.

Han räckte mig colan i ett glas med isbitar. Han hade hällt upp en drink till sig själv också. Lägligt satte han sig precis intill mig på soffan.

– Du är en väldigt söt tjej, Emma.
– Hmm, tack. svarade jag generat.
– Får du mycket uppmärksamhet av killar?
– Ja, ibland. Deras små kukar kan bli lite hårda, fnissade jag.

Erik satte nästan i halsen för en sekund.

– Vem har lärt dig ett sånt språk?
– Ehm, har sett på TV… eller något sådant, gav jag till svar.

Det tyst några sekunder innan han lade sin hand på mitt vänstra lår.

– Du har fina ben. Kan du inte visa mig hur du gör för att få deras kukar hårda?
– Jag gör väl inget särskilt, men…

Jag blev lite pirrig och tänkte på att hans fru brukade strippa för honom i deras sovrum. Det gav mig en idé om att göra detsamma. Soffbordet såg stabilt ut och var ganska brett, så jag klev upp på det.

Erik satt framför mig i sin halvt uppknäppta skjorta och sina shorts. Strippor hade jag också ett på film och TV, så jag kunde försöka härma dem. Erik klev snabbt upp för att dra igen persiennerna på fönstret en bit ifrån oss innan han satte sig igen.

– Är du bra på att strippa?

Jag svarade med att gnida mina händer förföriskt vid mina höfter och min mage. Långsamt tog jag av mig min topp så att mina små bröst frigjordes. Jag hoppades att han inte hade något emot små flickbröst som precis hade börjat växa till sig. De var mer som små kullar med små hallontoppar på. Det verkade inte så heller eftersom han synligen blev hård innanför sina shorts. Jag kastade iväg min topp lätt till andra delen av soffan.

– Så fin du är. Jag måste få se hela din kropp…

Jag vände på mig och stoppade ner tummarna innanför min lilla kjol. Sakta med säkert drog jag ner den och försökte hålla benen raka så att det skulle se sexigt ut.

– Det var en otroligt välsvarvad rumpa du har. Inte ofta man ser sådana på flickor i din ålder, sa han när min kjol var nere till knäna. Efter att kjolen hamnat på soffbordet vid mina fötter vände jag mig om och sparkade iväg den försiktigt på soffan. Jag försökte posera lite snyggt och hoppades förstås att han även skulle gilla min hårlösa unga fitta. Ingen vidare bekräftelse på det behövdes egentligen efter att han drog fram större delen av sin kuk som hade fått det trångt innanför hans byxor.

– Det är inte bara småkillars kukar som blir hårda av dig. Du är väldigt sexig, Emma. Du gör det varmt här.

Han knäppte upp resten av sin skjorta och tog av sig den. Hans kropp var vältränad och han hade ett små-hårigt bröst. Några sekunder senare reste han sig. Vi kom nästan i jämnhöjd med varandra när jag stod på soffbordet. Försiktigt tog han händerna om mina höfter. Vi var båda kåta nu minst sagt. Min fitta hade blivit betydligt våtare än vad den brukar bli. Hans manliga händer trevade omkring mina ben och min rumpa.

– Din rumpa känns så mjuk och skön i mina händer.

Han tog avbröt smeket för att snabbt ta av sig sina shorts och kalsonger. Kuken stod i givakt. Att få den hård gick lättare än vad jag räknat med innan. Den var riktigt stor, även för en manskuk. Jag slickade mig kring munnen och undrade hur det skulle kännas att ta den i mina hål. Medan han bar mig med händerna runt mina höfter satte han sig ner på soffan så att jag hamnade gränsle över honom. Han rättade till kuken så att den hamnade bakom min rumpa och min rygg. Den kändes stor och het.

– Det här måste bli vår hemlighet, sa han.
– Vilket då, fnissade jag och nickade.
– Du är så jävla söt, vacker och sexig… satan så kåt du gör mig.

Han gav mina händer varsina kyssar innan han förde ena armen runtom mig och kysste mig på munnen. Kuken pulserade mot min rygg och det pirrade mycket i mina ben. Åldersskillnaden som borde ha avskräckt en ung flicka som jag var istället en kåthets-faktor. Jag tände på att han nästan var lika gammal som min pappa, och att han hade en stor och stark kropp. Att det var olagligt och tabu på flera sätt visste jag också, vilket bara gjorde mig mer kåt. Man kan säga att jag var äventyrlig på det sättet. Vi kysstes en liten stund och jag var förstås klumpig på det.

– Vill du smaka min kuk?
– Mm, jättegärna.

Eftersom mina föräldrar var vana vid att jag var borta långa stunder både där och hos kompisar i närheten var det inte risk att de skulle bli oroliga. Vi hade tid på oss. Jag hade minsann aldrig väntat mig att vi skulle ha fullbordat sex när jag kom hit, men det verkade som att vi var på väg åt det hållet. Nu stod jag på alla fyra bredvid honom på soffan och tog tag i den välväxta kuken med ena handen.

– Duktig flicka. Bara gapa och ta den i munnen försiktigt.

Jag gjorde som han sa och böjde mig framåt så att min mun hamnade precis över hans ollon. Med slutna ögon förde jag mina läppar omkring ollonet. Erik stönade till och andades allt långsammare. En smekande hand hamnade på min rygg. Jag gillade kuksmaken och blev som lite vildare av den. Jag sög kuken med läpparna förandes ner och upp, och försökte ta mer av kuken i munnen för varje gång.

– Gillar du att suga kuk?
– Mmmm… din ärjättegod, gav jag till svar.

Jag var inte ensam om att bli lite vildare. Erik smiskade till mig på rumpan ett par gånger och klämde hårt om mina skinkor.

– Vilken busig lite sexflicka du är. Du gör mig galen.

Snart reste han mig uppåt och böjde mig tillbaka för att ge mig en kyss. Därnäst lade ha ner mig på rygg och klev själv ner från soffan. Han särade mina ben och kysste min våta fitta. Den glänste av fittsafter och det hade den aldrig riktigt gjort förr. Han slickade mig otyglat och jag stönade lätt av hur skönt det kändes med hans tunga och läppar där. Hans tunga var överallt. PÅ klittan.. över läpparna, ner över anus. Överallt.

– Du smakar underbart gott.

Han tog sig upp igen och satte sig på soffan. Mina höfter tog han tag i och lade mig så att jag låg som på rygg i hans knä.

– Sära benen lite, Emma.

Jag gjorde som han sa och han lade sin högra hand på min fitta. Han smekte den i några sekunder

– Vill du att jag tar din oskuld?

Jag nickade. Försiktigt förde han in ett finger i mig.

– Då värmer jag upp dig för min kuk

Kuken var fortfarande lika reslig förövrigt. En droppe försats kunde skymtas på ollonet. Hans finger fyllde mig med njutning och lite skön smärta.

– Vilken tajt liten fitta du har. Det kan göra lite ont så du vet…

Ytterligare ett finger förde han in och vidgade min fitta ännu lite. Jag stönade högre. Det gjorde ondast när han förde in fingrarna, sedan var det bara en härlig känsla när min fitta slappnat av och vant sig. Erik började pulla mig och det uppskattade jag mycket. Jag var tvungen att stöna och jag kände hur min fitta producerade mer sekret. Han ökade takten, och jag greppade tag i hans kuk med ena handen. Jag kände att det var som en åktur jag behövde hålla i mig för. Men min hand runt hans kuk gjorde honom förstås kåtare så att han ökade takten mer.

En kort stund senare upplevde jag min första orgasm. Det drog ihop sig i hela kroppen och jag skrek till med djup röst.

– Fick du orgasm redan?! Vi har ju knappt börjat, fnissade Tom

Efter att jag återhämtat mig vred han på mig lite och sköt undan soffbordet en bit. Jag låg på rygg med särade ben mot honom som stod på golvet. Han böjde sig ner mot mig och stod nästan som om han skulle göra armhävningar. Ollonet trycktes ner mot min fitta.

– Se på mig, Emma.

Han ville hålla ögonkontakt och det var nog bäst. Det grova kuken fördes in in min flickfitta medan vi tittade på varandra och stönade.

– Vad duktig du är.

Nästan hela kuken gled in utan större bekymmer. Men det var en oerhörd känsla. Han började knulla mig.

– Åh herrejävlar… vad tajt och skön du är.

Jag började slappna av och njuta ordentligt av den stora kuken som pumpade mig.

– Knulla mig så att jag aldrig glömmer det, sa jag under mina stön.

Det var onödigt att kåta upp honom ännu mer, men det var min egen kåthet som talade. Han ökade farten så att jag nästan studsade där på soffan.

– Åhh, kom här, sa han och lyfte upp mig, fortfarande med halva kuken i mig.

Han började knulla mig stående och fick snabbt upp takten igen. Det var en så underbar känsla att jag snart fick orgasm igen. Jag skrek ganska högt och var nästan orolig att mina föräldrar eller något skulle höra. Zara verkade som tur var inte ha vaknat av våra oljud.

– Har du fått 2 orgasmer nu och jag har fortfarande inte fått en enda?

Erik vände på mig igen och ställde mig på alla fyra på soffan. Han tog mig snabbt bakifrån, lite hårdare än innan. Allt detta var väldigt utmattande för en liten tjej som jag. Jag undrade var mina föräldrar hade sagt om de visste att deras ännu 13-åriga dotter blev hårt knullad av deras granne bara en bit ifrån dem.

– Åh din unga sexiga kropp är så skön. Snart ska du få smaka på sperma. Vill du det?
– Jaaa… pep jag

Han ökade tempot ytterligare innan han med ett ljudligt plopp drog ut kuken. Jag klev fram på knäna och tog kuken i munnen för att suga och runka den. Tom började stöna högre och kuken växte lite till.

– Ahhh.. nu min lilla lolita. Nu kommer kuksåsen…

Tom drog kuken ur min mun samtidigt som hans varma sperma exploderade ut ur ollonet. Han sprejade mig rakt i ansiktet och jag bara njöt av att känna den varma satsen i mitt ansikte. Toms kuk var inte bara stor, den sprutade också enorma mängder. Snart var jag totalt nedsprutad och Tom sto doch runkade lite lätt i sin fortfarande hårda kuk.

Jag sög in kuken igen. Jag hade inget emot spermasmaken, men jag föredrag den allmänna kuksmaken. Sedan var jag tvungen att ligga och vila en stund på soffan, utmattad som jag var.

Bara 45 minuter senare hade jag Toms sprutande kuk i munnen igen…

Previous post

Fanny med brösten

Next post

Min styvmor är en porrstjärna (del 2)

No Comment

Leave a reply