AgePlayNoveller

Min första kontakt med kuk

Väldigt tidigt började jag intressera mig av sex. Jag hade inte tänkt så mycket på det innan jag en helg hemma hos mormor och morfar hittade en hel kartong med porrtidningar i en garderob av en slump i rummet där jag sov. Jag var väl 11 eller 12 år gammal då. Jag älskade att läsa novellerna för det fick mig att känna en skön känsla i hela min kropp. Jag förstod egentligen inte vad det stod i novellerna. så ofta hade jag flera tidningar uppslagna i sängen för att kunna försöka gissa mig fram till vad det stod genom att få en bild som passade någorlunda..Jag var hos mormor och morfar varannan helg och såg alltid fram emot det av olika skäl.

Det var väl någonstans här som jag också fick min första orgasm jag vet att det var en skrämmande men också en underbar känsla. Och efter det så onanerade jag nästan varje dag i mina tonår.

Något som jag verkligen gillade att se var oralsex bilderna, älskade att se när en tjej hade en kuk i munnen. Extra sexigt tyckte jag det var om hon hade långa naglar gärna målade och läppstift. Och det var något som jag verkligen ville prova på. Så när jag vart 13-14 år gammal så hade jag provat på att ha det mesta i min mun som kunde liknas vid en kuk.

De flesta av dessa tidningar var från 70-talet så det var väl inte så där jättevanligt med att mannen sprutade sin sperma i ansiktet på kvinnan. Men de fanns och det kändes oerhört syndigt. Jag vet att jag var väldigt nyfiken på dessa bilder där mannen lagt sin sats utanpå kvinnan och då gärna i ansiktet och munnen. Jag undrade väldigt mycket hur det smakade och hur det skulle kännas. Så fantasierna när jag onanerade handlade mycket om sperma.

När jag var 14 år så träffade jag en kille som jag verkligen vart kär i. Jag var ganska sent utvecklad så jag var inte den någon tittade på förrän sommarlovet var slut efter sjuan då jag blommade ut. Mats som min kille hette var blyg och snäll och väldigt söt tyckte jag inte skolans snyggaste men väldigt söt. Tyvärr kunde vi inte ses så mycket efter skolan på grund av avståndet mellan oss.

Men vi pratade mycket i telefon med varandra och även om sex en del. När jag var hemma så bytte jag alltid om till kjol för det trivdes jag bäst i när jag bara gick hemma. Det var en kort kjol som påminde lite om engelsk skoluniform kjol. Och jag hade ju alltid min dagliga onanistund när jag kommit hem från skolan så tills mamma kom hem så var det kortkjol och inga trosor. Det var ju också något som jag hade berättat för Mats. Han var lite svår att få att prata om det för han var väldigt blyg. Men jag fick honom att berätta hur stor kuk han hade och den var 17 centimeter. Han erkände också att han onanerade men tyckte att det var alldeles för pinsamt att säga att det kom sperma ur den när han kom. Han frågade även mig vad jag gjorde och jag sade att jag smekte mig i sängen i bara kjolen. Varje gång så kunde jag höra honom stöna till några gånger helt utan förvarning. Jag frågade om han kom och han svarade alltid med ett mmm inget annat. Och alltid sa han att han var tvungen att fixa lite saker efteråt.

Jag var väldigt nyfiken på att få veta hur mycket 17 centimeter var så jag gick ner och hämtade en stor banan och kapade den så den vart 17 cm. Mamma jobbade som undersköterska och vi hade även katt hemma.. När han hade varit sjuk så var vi tvungna spruta in medicin i munnen på honom med sprutor som mamma hade tagit hem från jobbet. Jag letade fram en ny spruta och fyllde ett glas med filmjölk. Jag hade hört att sperma skulle vara varmt och smaka lite salt så jag tog lite salt och rörde ner i min filmjölk värmde det lite i mikron så det inte skulle vara kylskåps kallt och tog upp på mitt rum. Jag fyllde sprutan med filmjölken och lade den vid sängen innan jag gick in och tog mammas blodröda läppstift och målade på mina läppar. Jag la mig ner i sängen tog bananen och stoppade in den i min mun och med andra handen började jag smeka mig själv. När jag drog ur bananen ur min mun så kunde jag se mitt röda läppstift färga av sig på den det kändes oerhört sexigt att se läppstiftet på bananen.

Jag hade aldrig haft något annat i mig förutom mina fingrar och nu hade jag ju en banan som var lika stor som Mats kuk. Jag sög på den en stund och förde den sakta ner till mitt sköte. Pressade in bananen och kände en underbar känsla det var annat än bara 2 fingrar.Jag förde bananen in och ut i mig i en takt som kändes bra för mig. Med andra handen smekte jag min klitoris och började närma mig orgasmen på en gång. Jag vek mitt ben så hälen på foten höll bananen på plats i mig medans jag tog sprutan i min hand och samtidigt som jag smekte min klitoris och började komma, så sprutade jag ut innehållet i sprutan i min mun och ansikte och tänkte på hur Mats sprutade på mig. Det var en helt underbar känsla och jag hade aldrig kommit så starkt någon gång.

Den fredagen så kom vi överens om att han skulle följa med mig hem. Så han pratade med sin mamma som var lärarinna och sa att han skulle hem till mig efter skolan och vi kom överens om att hon skulle hämta honom klockan 10 på kvällen. Jag hade väldigt svårt att koncentrera mig den dan för jag visste att jag skulle få känna på äkta vara.

När skolan var slut så åkte vi hem till mig. Vi gick in och satte oss och åt lite och jag visade honom runt i huset. När vi satt på mitt rum och pratade lite så vart han väldigt tyst. Jag vart orolig att han ville göra slut med mig så jag frågade vad det var. Efter många om och men så undrade han om han inte kunde få se kjolen jag brukade ha på mig när vi pratade i telefonen.Ja visst sa jag och frågade om jag skulle sätta på mig den?? Mmmmm mumlade han och tittade inte ens på mig.

Jag böjde mig fram och kysste honom och smekte honom försiktigt på låret och upp mot bulan i hans mysbyxor. Jag lade min hand på den och klämde försiktigt åt den så jag kunde se konturen av den i byxorna. Det var en underbar känsla. Jag böjde mig ner och pussade på den genom byxorna och reste på mig. Mats rodnade och log. Jag tog fram min kjol från garderoben och gick ut i badrummet. Jag drog av mig mina byxor och drog på mig kjolen.. Jag kände med handen på mina trosor och de var våta rakt igenom. När jag tog upp läppstiftet ur mammas necessär och skulle måla mina läppar så kände jag hur jag nästan rös av upphetsning. Hela mitt inre skakade.Läppstiftet tog jag i handen släckte lampan och gick ut.

Jag gick tillbaka in till Mats och frågade om han gillade min kjol? Mmm den var fin sade han bara, där han nu låg på rygg i min säng. Jag klättrade upp och satte mig gränsle över honom och kysste honom ömt, medans jag sakta drog upp t-shirten han hade på sig.. Jag fick av honom t-shirten och satte ner min rumpa emot hans bula i byxorna jag kände den hårda kuken genom tyget och gned mig sakta fram och tillbaka över den. Jag kände hans händer över min rygg och i håret, tillslut tog han mod till sig och lade sina händer på mina lår och förde in dom under min kjol men fortfarande på låren. Jag gned mig mot honom och han andades häftigt och hela tiden så kysstes vi. Jag kände hans höger hand gå ner emot min fitta och mina våta trosor. Jag lyfte på mig så han kunde komma åt att lägga handen vid springan. Han gnydde till när han kände hur våta mina trosor var. Jag kunde inte tro att det var sant att någon annan hade sin hand mellan mina ben. Visst lite väl fumligt och hårdhänt men det var underbart. Han bad mig att få ta av trosorna.

Jag klev av honom och lade mig på rygg bredvid honom. Han reste sig på knä och stack in händerna under min kjol och fick tag i troslinningen och drog sakta av dem. Hela tiden höll han blicken på min fitta. Jag var så kåt och kunde inte låta bli att sticka ner handen och dra med fingrarna över fittan ner ifrån rumpan och upp till klitoris min hand vart alldeles våt av min beröring samtidigt som Mats böjde sig fram och drog upp min blus lite och kysste mig på magen och neråt venusberget. Jag bara blundade och njöt tog tag med båda händerna i hans rufsiga hår och tryckte honom försiktigt neråt. Jag kände hans läppar mot min klitoris samtidigt som han tryckte in ett finger i mig. Han körde fingret ut och in i mig väldigt fort och hårt så jag fick be honom att göra det saktare. Då lugnade han ner sig och pullade mig i ett underbart tempo. Jag kände hans ovana tunga och läppar mot min klitoris och fingret som gick ut och in i mig. När det började bli som skönast så slutade han. Han kom upp och kysste mig och jag kunde känna min egen smak i hans mun och på hans tunga. Jag tog tag i handen och fingret han hade haft i mig och stoppade det i min mun. Jag sög och slickade rent fingret. Han tittade på mig med stora ögon och harklade fram om jag ville suga honom.

Om jag ville!! Jag hade inte ens sett hans kuk än.

Jag bad honom resa sig upp och jag ställde mig upp mittemot och tittade in i min spegel på mitt rum och lade på nytt läppstift. Jagvände mig om och kysste honom på munnen halsen och sakta neråt. Han andades tungt och jag hade svårt att böja mig ner för mina ben skakade för mycket av min kåthet. Jag bad honom att få en kudde. Han tog en kudde i min säng och gav den till mig. Jag slängde ner kudden på golvet framför hans fötter och ställde mig på knä. Tog tag i byxlinningen och drog ner byxorna. Jag såg kuken spänna i hans kalsonger och vid ollonet var det en liten våt prick på kalsongen. Jag fick av honom byxorna helt och tog tag i kalsongerna och drog sakta ner dem. Jag såg hur kuken nästan rullade med kalsongen ner tills ollonet inte längre kunde hålla sig kvar utan sprätte ut.

Där stod den nu, bara centimeter ifrån mitt ansikte. Jag tittade på den och fast han hade fullt stånd så var förhuden nästan helt över ollonet. Förutom i öppningen där jag kunde se lite vitt sekret. Jag tog tag i den försiktigt med handen och drog tillbaka förhuden. Det var en lukt jag aldrig hade känt förut men den gjorde mig väldigt upphetsad. Jag runkade den sakta och började smeka mig själv.

Jag förde huvudet mot den och lät ollonet glida in i min mun. Jag kände den salta smaken av hans försats i min mun och smaken av kuk. Jag tog den så långt in i munnen jag bara kunde och ibland drog jag ut den helt och bara runkade den med hjälp av salivet som var kvar på den. Det var oerhört sexigt att se små läppstift fläckar på hans fina kuk och mina fingrar omsluta den med mina röda naglar.Jag smekte mig själv hela tiden och kände att jag var på väg att komma. Mats stod och gnydde med sin ena hand på mitt huvud.

Jag sög kuken och tittade upp på honom. Det var en sexig syn att se honom njuta så. Jag tog ut kuken ur munnen och runkade den sakta samtidigt som jag slickade hans pung och sög försiktigt på den. Han började gny ännu mer när jag tog hans kuk i munnen igen. Jag kände att jag var riktigt nära nu och smekte mig fortare samtidigt som jag runkade och sög honom intensivare.

När jag tänkte berätta för honom att jag var på väg att komma kände jag hur hans kuk vart lite större i min mun och sekunden senare kände jag en varm stråle spruta in i min mun samtidigt som jag hör Mats stöna högt. Jag drog ut kuken och svalde. Nästa stråle landade i munnen och på min läpp och haka. Jag runkade honom i samma takt och kände hur min egen orgasm kom farande. Jag kände spermastrålarna träffa mig i ansiktet samtidigt som jag själv kom. Jag kunde knappt hålla i kuken eller stå kvar på knä av mina ryckningar som vart i min sköna orgasm. Och när jag började komma tillbaka efter orgasmen så satt Mats på sängen och bara tittade på mig.

Jag vart rädd att han skulle tycka att jag var äcklig där jag satt med sperma i ansiktet håret och på brösten

Efter en liten stund så log han och sa:
Rebekka.. Jag älskar dig.

Vi var tillsammans i ett år eller så jag och Mats. Och vi hade det mycket bra ihop

Previous post

Utekväll med Linn

Next post

Oväntad trekant

No Comment

Leave a reply