AgePlay

London-Teens…

Jag bodde under ett par år i London när jag var i 35-årsåldern. Under vistelsen där så lärde jag inte känna alltför många som jag kunde kalla vänner, vilket betydde att jag var för mig själv en hel del så det sociala livet var väl inte så mycket att skryta med. Det betydde att efter jobbet på fredagen så var det sällan någon att gå ut med. Den här fredagen var just en sådan.

Jag kom hem från jobbet vid 17.30-tiden, det var slutet av juni och varmt och skönt. Jag bestämde mig för att köpa med ett sexpack öl hem från den lokala off-licence som låg 50 m från min bostad. En off-licence är en liten närbutik som har tillstånd att sälja alkoholhaltiga drycker. Ett fantastiskt koncept som vi gott kunde införa i Sverige, har jag alltid tyckt. Hursomhelst, jag hade kostymen på mig efter jobbet men jag hade lättat på slipsen p g a värmen.

Utanför närbutiken stod två tjejer och hängde. De var byxmyndiga till åldern  men inte så mycket mer. När jag skulle gå in så stoppade den ena mig, sade hej och frågade hur jag mådde. Jodå, bara fint sade jag. Sedan sade hon “du, om du skall gå in där, skulle du inte kunna köpa oss två öl var?” Jag log och frågade varför de inte gick in och köpte själva och de svarade att ägaren inte ville sälja dem öl eftersom de inte kunde visa upp legitimation. Även om de haft legitimation hade de naturligtvis inte fått köpa, kunde man ju anta… Jag sade att nej, det kunde jag nog inte göra, blinkade åt dem och sade att de fick vänta några år.

Ett par minuter senare kom jag ut med mina öl i högsta hugg och tjejerna stod kvar. “Bye girls!” sade jag åt dem. Då kom de gående efter mig och sade “wait, mister!”. De frågade vad jag skulle göra nu och jag svarade att jag skulle hem och ta ett par kalla öl och inte göra något särskilt. De frågade om de fick följa med mig hem och se hur jag bodde och väl där så kunde jag kanske tänka mig att bjuda dem på var sin öl i en, som de kallade det “controlled environment”.

Jag kunde inte annat än le åt deras förslag. De två tjejerna såg f ö ganska olika ut. Den ena, den som skötte snacket var en blondin – Gemma – ca 165 cm, med långt hår i någon slags permanentad frisyr. Hon hade ett tunt linne vars axelband inte täckte BH:ns band och ovanpå det en tröja med dragkedja och, som kronan på verket, ett par glansiga rosa träningsbyxor.

Hon var allt man kan tänka sig, utseendemässigt, om en halvslampig tjej från de mindre besuttna stadsdelarna. Hennes kompis – Kate – däremot, var ca 160 cm, med brunt hår i en pagefrisyr, svart tajt topp och jeanskjol. Hon verkade blygare. Blondinen var den kurvigare av de två och pagetjejen smalare. Båda var dock lite docksöta i ansiktena och långt ifrån oattraktiva, bortsett kläderna.

Jag vet inte riktigt hur det hände, om det var avsaknaden att folk att umgås med eller vad men till slut satt i alla fall tjejerna på min soffa i det lilla vardagsrummet med var sin öl i handen. De berättade att de skulle på fest på kvällen, att den enas föräldrar – blondinens – var bortresta så de ville gärna få tag i lite alkohol. Tydligen låste hennes pappa in spriten när han åkte bort vilket gjorde att de varit tvungna att testa nya sätt att få tag i den, vilket alltså fått dem att hamna hemma hos mig.

Vi satt där ett tag och mot bättre vetande så lät jag dem få en andra öl och när jag var på toaletten tror jag att de tog en sup från barskåpet som jag hade. Barskåpet var f ö kanske det mest imponerande; det bestod av en flaska vodka och en flaska whisky. Allteftersom vår samvaro fortled så uppvisade de båda tecken på berusning, mest blondinen. Jag gick in i köket för att fixa något och jag hörde dem tissla, tassla och fnissa från vardagsrummet. Pagetjejen frågade om hon fick låna toaletten och gick in där. Strax därefter så dyker blondinen upp bakom mig och lägger armarna om mig bakifrån och pressar tuttarna mot min rygg och säger “peek-a-boo!”

Jag vänder mig om och hon har ett stort leende på läppana och aningen glansiga ögon. “I think you’re sexy” säger hon och trycker sig emot mig. Hon kysser mig innan jag hinner reagera och sticker in tungan i min mun. Jag kysser henne tillbaka och drar henne mot mig med ett fast tag om hennes skinkor. Ung tjej, billig parfym och en tunga i munnen, tänker tillbaka på tonårens fumlande med glädje. Hon tar min hand och placerar den på sitt bröst och klämmer till. Jag låter mig villigt ledas och tar henne på brösten och trycker henne igen mot min nu hårda kuk. Hon känner den och förflyttar sin hand så att den smeker kuken ovanpå byxorna. Jag tänker ett ögonblick på det lämpliga i situationen med en så ung tjej men slår bort det ganska snabbt i takt med hennes smekande av kuken.

Innan jag igen hinner reagera har hon knäppt upp byxorna och dragit ner dragkedjan. Hon fiskar fram kuken ur kalsongerna och runkar den sakta. Den lilla slampan, det är inte första gången hon har hållit en kuk i handen och runkat den, det märks. Jag smeker henne mellan benen på det glatta tyget i träningsbyxorna. Hon stönar svagt och begraver tungan i munnen på mig igen innan hon utan förvarning går ner på knä, tar kuken i munnen och börjar suga som om hon aldrig gjort annat.

Hon suger och slickar och tar den hela tiden djupt, djupt in i munnen. Det är gudomligt skönt för en som inte fått sex på över ett halvår och jag munknullar flickebarnet där jag står lutad mot köksbänken.

– Good girl, suck my cock… säger jag till henne och hon tittar upp på mig, ler och fortsätter avsugningen. I want to fuck you. säger jag sen till henne.

Hon får fram ett “öh-öh” och skakar lite på huvudet innan hon suger ännu hårdare. Jag säger till henne att jag kommer spruta om hon inte slutar men hon tar ingen notis och snart kan jag inte hålla mig längre. Jag stönar högre och samtidigt tar den lilla slynan ut kuken och runkar den brutalt medan hennes tunga åker över ollonet.

Jag sprutar rejält. Sprutar henne i munnen och i ansiktet. Det plaskar över hennes söta näsa och läppar. Sperman pumpar ut ur min hårda kuk Hon sväljer det mesta av sperman som kommer i munnen, den lilla slampan och ler mot mig.

Bakom henne står nu Kate som storögt tittar på när hennes kompis just sugit av kostymsnubben med de kalla ölen. Jag ler mot henne och blinkar till henne. Hon ser mest chockad ut.

– We have to go now… säger blondinen som nu befinner sig i upprätt läge. Thanks! säger hon sen.

Det är jag som skall tacka säger jag. ”Vi tar två öl av dig” säger hon innan de båda beger sig. Innan jag stänger dörren efter dem så hör jag brunetten säga till kompisen: “I can’t believe you did that, I can’t believe you did that!”

Det hela var en surrealistiskt uupplevelse men vem klagar? Att bli avsugen av en motiverad tonårsflicka är inte det sämsta.

Det går ett par veckor och efter att ha spelat upp händelsen i mitt sinne några gånger så slutar jag tänka på det. Jag ligger på soffan en söndag vid lunchtid efter en hård utekväll med några av de få polare jag hade och slickar såren. Baksmällan har börjat ge sig och jag är nyduschad och iförd skjorts och en T-shirt.

Då ringer det på dörren.

Jag öppnar och där står Kate, brunetten med pagefrisyr. Jag blir lite förvånad och får bara fram ett “hi!”. Hon frågar lite förläget hur det är och jag berättar om utekvällen dagen innan. Hon ler lite mot mig och säger att hon bara ville “check how you’re doing”. “Come in” säger jag till henne och vi går och sätter oss på soffan. “Vill du ha något?” frågar jag henne. “Bara vatten” säger hon. “Ingen öl idag?” frågar jag och ler. “No, water is fine” säger hon.

Jag sätter mig bredvid henne och frågar henne vad som föranleder detta besök om det inte gäller att bli bjuden på öl. Hon skruvar lite på sig och vågar inte riktigt möta min blick. Sedan börjar hon prata och säger att “när jag såg dig och Gemma så blev jag lite chockad. Hon sade att hon skulle suga din kuk innan vi gick men jag trodde inte att hon verkligen skulle göra det.” “She’s a bit crazy” avslutar hon meningen. “Jo, men nu gjorde hon det” sade jag, som för att påpeka det uppenbara. “I liked watching you” säger hon sedan. “Jaha” sade jag “tycker du bara om att titta på eller vill du också vara crazy ibland?”

Hon drar på svaret och ser obekväm ut, hon ler lite ansträngt mot mig men säger ingenting. “Vet du” säger jag “du är faktiskt den av er två som jag tycker är sötast”. “You’re a really cute girl”. Komplimangen har avsedd effekt och hon ler, den här gången utan ansträngning. Vi tittar varandra i ögonen och efter några sekunder så lägger jag ena handen på hennes ben. Jag smeker henne försiktigt från knät upp på halva låret. Hon gör inget motstånd utan tittar mig bara stint i ögonen med något som kan beskrivas som en blandning av rädsla och kåthet.

Jag stryker henne försiktigt på kinden och drar henne sakta mot mig för en kyss. Hon möter mig halvvägs och kysser mig försiktigt, nästan utan att öppna munnen. Jag fortsätter att kyssa och smeka henne och allteftersom så lättar hon upp och kysser mig tillbaka. Jag drar henne mot mig och hon sätter sig i mitt knä. Hon lägger armarna om mig och kysser mig nu hungrigt. Mmm, ung, söt flicka i knät. Jag blir kåt och kan inte låta bli att föra handen via hennes fasta bröst mot låren. Jag låter handen glida upp under kjolen tills jag når fittan.  Hon särar lätt på benen, flickebarnet och låter mig smeka hennes unga mus genom trostyget. Hon är redan fuktig och efter ett tags smekande så är trosorna alldeles våta i grenen.

Jag börjar klä av henne. Långsamt och försiktigt. Toppen åker av och BH:n knäpps upp med en hand bakom ryggen. Ut tittar ett par bara, fasta tonårstuttar. Hon skyler brösten med händerna med efter en komplimang om hon har “beautiful breasts” så sänker hon händerna. Jag kysser henne på halsen och arbetar mig ner tills jag slutligen suger in en bröstvårta i munnen. Fasta fina tuttar att suga på, fan vad härligt! Jag drar ner dragkedjan på hennes korta kjol.

Hon grenslar mig och trycker sig mot min hårda kuk med rytmiska rörelser. Hon drar av mig T-shirt och smeker mig över bröstet innan hon åter begraver sin tunga i min mun. Sedan knäpper hon upp mina byxor och försöker få upp kuken. Det är lite trångt så jag ber henne att ställa sig upp medan jag tar av mig byxor och kalsonger. Hon stirrar på den stora hårda kuken och kan inte ta ögonen ifrån den.

Jag säger åt henne att ställa sig på knä på golvet framför mig. Hon gör så utan att ta blicken från kuken. Jag tar hennes lilla hand och lägger den på kuken. Hon kramar den och börjar med ovana rörelse att runka den. Det är skönt och jag kan inte låta bli att undslippa mig ett stön, något hon tar som uppmuntran att fortsätta.

– Lick it, suck it! säger jag åt henne.

Hon för den närmare ansiktet och fortsätter stirra på den, sedan börjar hon försiktigt att slicka på den, upp och ner på hela skaftet.

– Come on, take it in you mouth honey… säger jag till henne.

Hon öppnar den lilla munnen och börjar sakta suga. Hon suger den som om det vore en glass och använder inga tänder. Duktig flicka! “O yeah, baby” säger jag och njuter i fulla drag. “Suck it, suck it!” Hon fortsätter och suger och suger allt medan hon sluter ögonen för att gå in mera för uppgiften.

Jag börjar känna den välbekanta känslan och jag säger till henne att om hon fortsätter så kommer jag att spruta. Precis som sin kompis och – förmodligen för att kopiera henne – så slutar hon inte utan fortsätter suganden med än mer frenesi tills jag stönar rejält.

I nästan klassisk porrfilmsstil sliter hon ut kuken och runkar den med ollonet riktat mot sin öppna mun. Min kuk är inte sen att göra henne till viljes. En rejält uppdämd sat lämnar min kuk och träffar hennes söta ansikte med stor kraft. Hon gapar och försöker sikta in spruten i munnen och jag sprutar henne i munnen med en tjock rejäl stråle. Hon gör ett halvhjärtat försök att svälja men sperman rinner snart nedför mungiporna på henne i långa vita floder. Hon ser så jävla sexig och porrig ut, den lilla oskyldiga – och samtidigt inte så oskyldiga – tonårsflickan. Min kuk sprutar ner henne rejält och hon verkar bara älska det.

– Was it good? frågar hon
– Fabulous!

Hon ler och torkar bort sperman från ansiktet med min T-shirt.

Jag drar upp henne till stående och drar med ett ryck ner hennes vita trosor. “Lie down” säger jag till henne och hon lyder mig. Jag börjar sedan att långsamt kyssa henne över hela kroppen; på halsen, ner via tuttarna som jag suger in i munnnen, ner över den platta magen och slutligen ner mot den fuktiga fittan. Eftersom ingen förmodligen slickat henne tidigare gör hon ett halvhjärtat försök att stoppa mig men jag tar bort hennes händer med uppmaningen att jag skall göra det skönt för henne.

Hon låter sig nöja sig med det och jag börjar långsamt att slicka hennes våta tonårsfitta. Hon rycker till av den första beröringen men med ett fast grepp om hennes lår så begraver jag ansiktet mellan hennes ben. Hon stönar och sluter ögonen, för sina fingrar genom mitt hår och suger in en av sina egna fingrar i munnen. Vi fortsätter så i säkert 10 minuter men som alla vet kan det vara svårt att få en tonårstjej att komma lätt och detta är inget undantag. Hon verkar inte vara på väg så jag slutar slickandet.

Jag är alldeles plaskvåt i ansiktet och jag torkar av mig på den redan använda T-shirten. Jag funderar på kondom snabbt men synen av hennes trånande fitta gör att tanken försvinner snabbt som ögat.

Äntligen skall jag få knulla flickebarnet.

Jag sätter kuken mot hålet och tränger in i henne utan svårighet. Hon är inte oskuld men har inte varit med om en så stor kuk innan.. Jag ser skräcken i hennes ögon när kuken tränger in i henne. Hon är trång, våt och varm och fittan smiter åt runt kuken. Jag börjar sakta knulla henne och hon möter snart mina stötar med sina höfter.

– You are so tight, little girl… säger jag åt henne där jag knullar henne. You make me so horny, fortsätter jag.

Hon kysser mig och tar emot kuken i varje stöt. Efter ett tag slutar jag knulla henne innan jag kommer. Jag lyfter upp hennes späda kropp så att hon sitter gränsle över mig. Hon sjunker ner på kuken utan svårighet och stönar varje gång  jag bottnar i henne.

– I love this! undslipper hon sig mellan stönen.

Jag med… När sprutkänslan börjar infinna sig så lyfter jag av henne. Min lilla knulldocka som jag kan vrida och vända på hur jag vill. Jag ber henne ställa sig på alla fyra. Jag tränger in i henne igen bakifrån och tar ett fast grepp om hennes höfter. Jag börjar knulla henne hårdare och tränger långt in i henne vid var stöt. Jag låter henne inte styra på något sätt utan sätter på henne bakifrån precis så där hårt och skoningslöst som man vill knulla kvinnor ibland, även om det väl kan ifrågasättas om just den här är en kvinna än. Hon stönar högt och plötsligt och utan förvarning så kommer hon.

– Yes, yes, yes! skriker hon och häver ryggen innan hon blir lealös och hänger över soffryggen.

Jag förstår att hon kommit och pumpar på för att komma själv. Hennes tajta fitta är så skön och min stora kuk töjer ut den till max. Hennes hala fittväggar masserar min ku koch snart är min andra sats på väg. Jag sprutar hennes lilla fitta full och jag känner hur sperman trycks ut bredvid mitt kukskaft. Jag lägger överkroppen över henne och kysser hennes nacke medan jag tömmer min stora kuk i hennes inre. Det var utan tvekan precis vad en bakfyllekåt man behövde.

Kate stannade hela eftermiddagen och vi hann med ytterligare flera timmars knullande innan hon på skakiga ben gick hem. Hon fick mig att lova att aldrig berätta detta för hennes kompis om jag såg henne. Såg faktiskt bara kompisen vid ett ytterligare tillfälle, på håll och lätt igenkännbar på de glansiga, rosa träningsbyxorna.

Kate då? Jo, hon besökte mig ganska ofta efter detta tillfälle och utvecklades till en sug- och knullmaskin som jag nu tio år senare tänker tillbaka på med glädje och kåthet. Sista gången vi sågs så stannade hon hela natten och struntade i skolan efterföljande dag för att hon, som hon uttryckte det, “wanted to give you something to remember me by”. Det gjorde hon. Grundligt.

Previous post

Min thailändska elev...

Next post

Mitt underbara arbete...

No Comment

Leave a reply