AgePlay

Lilla Frida på semester

Vi hade inte startat än men jag hade redan ångrat mig, när jag tänkte efter lite insåg jag att hela ideen var ganska dum. Vad skulle en 18-årig, ja nästan 19-årig flicka göra på en resa med pappa, mamma och deras vänner Tom och Gabriella.

Först tänkte jag att sju dagar i solen i försäsongen inte var så dum ide men när allt var färdigt och biljetterna köpta ångrade jag mig. På flygplatsen mötte jag Tom och Gabriella för första gången. Toms kraftiga handgrepp väckte mig ur min letargi, ”hej, hej sötnos”, hälsade han mig med ett stort leende. Även Gabriella hälsade mig hjärtligt, dom såg väldigt trevliga ut.

Gabriella var en vacker kvinna, blond, välskött med överdimensionerade tunga bröst, Tom var likaså en bredaxlad, kraftig karl, snaggad men enligt min omdöme, oerhört snygg, jag blev från första ögonblicket småkåt på honom. Hela resan gick snabbt, det var ju försäsong, inga köer, ingen trängsel. Jag hade en enkelrum vilket var faktiskt mitt krav för att jag skulle följa med.

Efter en snabb dusch hoppade jag in i min lilla bikini, i spegeln såg jag en liten proportionell, söt ung dam. Det enda avvikande var mina stora bröst, alldeseles för stora för en liten 18-åring.

Jag knackade på mammas och pappas dörr men dom ville vila lite så jag sprang ensam ut på stranden. Precis när jag hittade ett trevligt ställe och skulle lägga mig på badhanduken såg jag Tom och Gabriella. Jag vinkade åt dom, dom vinkade tillbaka och begav sig mot mig. ”Hej sötnos”, log Tom, ”skall vi sola tillsammans”?. ”Absolut”, svarade jag. Båda tog av sig sina långa skjortor, jag stirrade, deras baddräkter var något förbluffande. Min bikini var liten men i jämförelse med Gabriellas såg den ut som en tantbaddräkt. Lilla triangeln som dolde, försökte dölja, hennes rakade fitta var stort som ett frimärke, stringen var begraven mellan hennes fasta skinkor och var helt osynlig. Massiva, hårda bröst, riktiga juver hängde helt fritt, Eva solade utan överdelen.

Toms kostym var inte större, han hade på sig tanga, egentligen hatar jag män i tanga men på Toms muskulösa kropp såg den perfekt ut. Hans badbyxa kunde även justeras, vilket han gjorde, han drog ihop nästan hela genomskinliga tygbiten så att den täckte enbart kuken, ja hans kuk. Jag kunde inte slita blicken från den, jag helt enkelt gapade, tur att Gabriella redan låg på magen och såg inte mitt idiotiska ansiktsuttryck. Bucklan bakom den minimala tygbiten var så stor att jag i första ögonblicken trodde att han hade stoppat in en falukorv. Jag blev så kåt att det började rinna ur min unga kukhungriga fitta. Trots att det var kallt i vattnet fick jag springa in för att kyla ner mig lite och dölja stora våta fläcken på bikinitrosan.

Under dagen onanerade jag flera gånger, kunde helt enkelt inte stilla mig. Det enda jag kunde tänka på var Tom och hans enorma kuk vilket drog mig till vanvettet. Situationen blev ännu värre under natten, mitt rum är bredvid Toms och Gabriellas det enda som skiljer oss är en tunn vägg. Mitt i natten började Tom knulla sin fru, jag kunde höra hur han demolerade henne, hur hon ylade och stönade, kunde nästan höra hur hans pung slog mot Gabriellas rakade fitta. Jag hade känslan att vi var på samma rum. Jag onanerade vilt, körde in alla fem fingrar i fittan, pumpade musen som en vilde, jag körde även in två fingrar i analen men inget kunde stilla min enorma parningsdrift.

Nästa dag försökte jag undvika paret så mycket som möjligt, varje gång jag såg Tom rodnade jag och började stamma. På kvällen beslöt föräldrarna att med sina vänner gå ut på restaurang. Jag försökte dra mig undan men alla hoppade på mig och till slut lyckades de övertala mig. Vi hittade en fin strandrestaurang, maten var god och den hade även levande musik. Pappa bjöd mamma till dans och Tom bjöd mig upp. Hur mycket jag än vägrade, förklarade att jag inte kunde dansa, hjälpte inte, ”det är bara att gunga fram och tillbaka”, förklarade Gabriella, ”oroa dig inte, Tom kommer att leda dig”.

På dansgolvet dansade jag tätt tryckt mot Toms bröst, trots mina extremt höga klackar var han betydligt högre än mig så att mitt huvud låg på hans bröst, på hans torso och händerna var runt hans nacke. Toms händer låg strax ovanför min bak, lite till och hans stora händer skulle omfatta mina darrande skinkor. Fittsafter började rinna, min lilla tanga kunde inte absorbera all vätska och lilla svarta minikjolen var inte av stor hjälp. Jag var förbannad över mig själv att jag inte tog på mig rejäla bomollstrosor eller jeansbyxor men nu var det för sent, fittsås hade redan börjat rinna ned för innersidan av mina lår.

Musiken slutade, på skakiga ben begav vi oss mot bordet, belysningen var ganska dämpad så jag kunde bara hoppas att ingen skulle märka mina fuktiga lår. När musiken började igen bjöd Tom sin fru till dans, efter ett par danser var det min tur igen men nu var jag redo. Jag tryckte magen hårt mot Toms kuk och började svaja med höfterna. Reaktionen var automatisk, Toms kuk började reagera och snart hade jag en känsla att en kavel rullade fram och tillbaka över min mage. Även Tom andades tungt, hans händer hade glidit ner på min stjärt och han knådade ömt mina skinkor. Han var ryggvänd mot mina föräldrar och hans hustru så att dom inte kunde se vad som var på gång.

– ”Du är en kåt liten slampa”, viskade han i mitt öra, ”en riktig kåt liten sötnos”, fortsatte han och började bearbeta mitt arsle ännu ivrigare. ”Vill du rida kuk”, susade han ”vill du att farbror Tom knullar din lilla tighta tonårsfitta”, jag nickade.

Musiken slutade vi skildes, tur att Tom hade en bred, lång utdragen skjorta som dolde hans stånd, själv gick jag som på kryckor, bena darrade och jag nästan föll från mina skyhöga klackar men lyckades hålla mig uppe på dem. Jag var så brunstig att om jag inte fick kuk, Toms kuk, skulle jag vråla.

Vi satte oss, det rann från min skälvande mus. ”Du mår inte bra”, frågade Tom, jag nickade med huvudet. ”Stackars lilla flicka”, fortsatte Tom, ”kom, en promenad kanske gör dig gott”. ”Men det kan ni pröva”, sa pappa plötsligt, ”ja, ja efter en liten runda kommer du att känna dig mycket bättre”, fortsatte mamma naivt.

Jag nästan sprang ut, kunde inte vänta en sekund till, redan vid utgången började vi kyssas vilt. Tom hade så mycket självbehärskning att han lyckades föra mig till en liten, svagt belyst tvärgata var vi fortsatte hångla vilt. Mina genomfuktiga tangatrosor slet han bort och körde in två stora fingrar, sina två grova fingrar rakt i min blöta fitta. Jag förlorade fästet från marken och bara Toms starka hand runt midjan hindrade mig att falla ner. Han pumpade min fitta i rasande tempo, jag började vråla, kunde inte kontrollera mig, orgasmen var kolossal, med båda händer tryckte jag brutalt in hans fingrar i min vibrerande fitta. Under flera sekunder kunde jag inte röra mig, orgasmen förlamade mig helt, mina fittmuskler kramade hårt Toms fingrar.

– ”Jag vill knulla, knulla mig, knulla”, bönade jag, ”jag vill känna din monsterkuk djupt i min längtande lilla fitta”.

Tom öppnade gylfen, ”farbror Tom har en hästkuk”, morrade han i mitt öra, ”tror du att du kan mottaga farbror Toms kuk i din unga lilla fitta” fortsatte han att morra medan han tog fram kuken.

Jag tog den i handen och dallrade till, trots att den var fortfarande halvstyv kunde jag inte omfatta den med min lilla hand. En lång grov, extremt stor kuk hade jag i handen, jag darrade av brunst som en parningskossa, som en hynda redo för befruktning men ändå kände jag fruktan, blev rädd att Toms kuk kommer att klyva mig isär, att denna monsterballe kommer att spränga min kukhungriga fitta. Sakta gick jag ner på knä, förhäxat tittade jag mot monstret. Jag gapade allt jag kunde men mer än kukhuvudet kunde jag inte svälja, jag trodde jag skulle kvävas. Jag fortsatte att slicka kuken, skaften och pungen. Pungen var så stor att jag fruktade att Tom skulle dränka mig i sperma, testiklarna var nästan stora som tennisbollar, nästan så stora. Modigt reste jag mig och med hes röst bad Tom, ”knulla mig nu, knulla mig med din hästkuk”.

Med båda händer tog han mig hårt om skinkorna och lyfte mig, jag saxade honom med bena runt midjan och tog stadigt grepp om hans kraftiga nacke, han skulle knulla mig stående. Dte var inte så stor problem för honom att göra detta, jag var som en liten porslindocka i hans kraftiga händer.

Långsamt väldigt långsamt började han spetsa mig på kuken, fittmusklerna gjorde stark motstånd, den största kuken jag ridit tidigare var nästan hälften så stor. Fittsafter rann ur fittan som ur en vattenkran och badade Toms kuk som blev oljig och klibbig av min fittsås. Mödosamt penetrerade kuken, jag ylade och stönade dämpat men bad om mera och mera kuk, ”kör in kuken i min fitta, ge mig heeeeela”, mumlade jag i hans öra. Smärtan var stor men brunsten var starkare, om jag inte fick kuken nu, här, hela kuken skulle jag dö av åtrå. Kallsvettig med känsla att jag skulle explodera emottog jag hela kuken. Tom kysste mig vilt, ”hela kuken är i din unga fitta, hela kuken sötnos”.

Sakta började han lyfta mig, sakta väldigt sakta började han knulla mig. ”Knulla mig, knulla mig”, bönade jag, ”knulla mig som en riktig hora, som en riktig fnask, spräng min fittaaaaa”.

Tom ökade tempo, som en jojo guppade jag på jätten, ingen smärta, ingen värk, enbart obeskrivlig njutning. Folk passerade men detta kunde jag nu inte bry mig om, jag var i parning och ville stilla min parningsdrift. Jag ylade till när Tom körde in ett finger i mitt arsle, samtidigt fick jag en ny ljudlig orgasm.

Med ett vrål borrade jag in naglarna i Toms nacke, böjde mig kraftigt bakåt fortfarande spetsad på kuken och stelnade till medan starka orgasmkramper forsade genom fittan upp till huvudet. Tom tog hårdare tag om mina skinkor och fortsatte att bestialiskt knulla mig. Jag visste inte om jag hade en flerfaldig orgasm eller om det handlade om en oändlig.

Slutligen lyfte Tom mig från kuken, jag var på knäna, kände hur den varma vinden blåste genom min fortfarande av monsterkuken öppen fitta och väntade på spermafloden som var på väg. Tom runkade som besatt, med ett dovt stön började han tömma pungen, kaskad efter kaskad av hans varma sperma täckte mitt ansikte och fyllde munnen, han var på väg att dränka mig. Blusen, håret och kinderna, allt var täckt med tjock lager av sperma. Jag älskade det. Hans kuk sprejade i en öändlighet och jag svalde så mycket jag kunde.

Med Toms hjälp släpade jag mig tillbaka till restaurangen och sprang snabbt in på toaletten. Först när jag såg mig i spegeln blev jag medveten om mitt utseende, snabbt och grundligt började jag tvätta bort sperman från ansiktet och håret. Den spermafläckiga blusen kunde jag inte göra mycket åt. Med Toms hjälp gick jag in i restaurangen och satte mig till bords. Jag förklarade att jag fick svalka mig lite och att ”jag känner mig utmärkt nu”. Föräldrarna var glada över att mitt illamående hade gått över men Gabriella, trodde jag, anade sanningen.

Vi satt en stund till och började sakta återvända till hotellet, jag fick en liten oskyldig kyss av Tom och ett leende av Gabriella innan jag gick in på rummet. Jag pustade ut för att Gabriella inte visade någraa tecken på ilska. Jag ville sova men kunde inte få monsterkuken ur tankarna. Sakta började jag smeka fittan och gnida klittan. Jag var nästan på väg att somna när jag hörde sängen i rummet bredvid börja knarra.

Tom hade börjat pumpa sin hustru, farten blev allt snabbare och snabbare. Gabriella började släppa välkända parningstjut, hon bölade och stönade medan Tom knullade henne hänsyslöst, för ett ögonblick trodde jag att sängen skulle vittra. Jag onanerade vilt medan Tom demolerade sin fru i rummet bredvid. Lättnad kom snart, stark orgasm lyfte mig upp i brygga, skakande och spänd som en båge fortsatte jag växelvis gnida fittan och pumpa analhålet med tre fingrar. Tom minskade inte rytmen, han knullade frun bestialiskt. Oväntat började han grymta och brumma högt, uppenbarligen var han på väg att tömma sin enorma pung, han flåsade och kved nästan en hel minut. Utmattad slutade även jag gnida musen.

Svettig och andfådd ville jag resa mig för att kyla mig när jag hörde någon knacka försiktigt på dörren. Enbart i linne öppnade jag sakta dörren, jag gapade, framför mig stod Tom, naken, med halvstyv batong mellan bena från vilken sperma droppade fortfarande. Utan ord tog han mig i handen och förde mig snabbt över till hans och Gabriellas rum. Där fick jag en ny överraskning, på sängen låg praktfulla Gabriella, även hon naken, med brett särade ben och med handen över fittan.

Ömt puffade Tom mig mot sin hustru, ”hennes fitta är full av sperma”, började han, ”god sperma som du kan mumsa”. Konfys och överraskad placerade jag huvudet mellan Gabriellas ben och på alla fyra som en hynda väntade på nya order. Gabriella flyttade handen från fittan, tydligt såg jag hennes stora blygdläppar och vit sperma som började forssa ur fittan. Med handen tryckte hon mitt huvud mot fittan, ”slicka din lilla hora”, befallde hon, ”slicka min spermafyllda fitta”. Jag öppnade munnen, började slicka, lapa i mig tjock god blandning av sperma och fittsås.

Tom förlorade ingen tid, han ställde sig tillrätta bakom mig och började trycka in sin enorma kuk i min slaskiga fitta. Jag ylade med munnen full av sperma, denna gång var han inte så omtänksam utan körde in kuken brutalt in till roten, pungen slog hårt mot venusberget. Han knullade mig hårt i jämn rytm som en ångmaskin, snabbt fick jag stark utlösning, kolossal climax, jag vrålade, ryckte som om jag fått elchocker men Tom fortsatte i samma rytm. Kuken, hela längden, flög in och ut som en majskolv, för andra gången samma kväll blev jag påsatt som en sto.

Tom knullade mig länge, animaliskt, galoppen ville inte ta slut, för länge sedan hade jag sörplat i mig sperman från Gabriellas fitta och nu med huvudet i kudden på alla fyra emottog en riktig hästkuk. Orgasmerna kunde jag inte räkna, hela ritten förvandlades, smälte i en lång, oavbruten orgasm.

Det började rycka i Toms kuk, jag visste att utlösningen var på gång, väntade att han skulle dra ut monstret och börja mata mig igen. Han slet ut kuken och lät den darrande vaja framför mitt flämtande ansikte. Med enorm kraft började kuken spruta som en oxe, han dränkte mig med sperma. Ansikte, brösten, halsen. Det rann ner för magen och ner över min fitta. Jag trodde att jag skulle explodera av kåthet, att sperman skulle börja flyta genom munnen på mig, genom öronen. Tom sprutade rikligt och länge innan han tvingade in ollonet mellan mina sugande läppar.

När han drog ut den var det Gabriellas tur att få sin portion sperma. Raskt placerade hon tungan i mitt ansikte och började sluka sperman som rann rikligt från min hud. Hon glufsade i sig allt till sista droppen och slickade grundligt mitt ansikte rent, ”det var underbart”, log hon medan hon slickade sig om munnen.

Jag kunde inte röra mig, helt nedbruten låg jag som förlamad, både Tom och Gabriella smekte mig över huvudet och fittan, ”vilken underbar liten sötnos du är”, viskade Tom, ”du har den godaste fittan jag slickat”, fortsatte Gabriella, ”när vi återvänder hem kommer vi att organisera knullkvällar med många kukar och mycket sperma enbart för dig”, avslutade Tom och kysste mig ömt.

Previous post

Kvinnlig chef

Next post

Angelica

No Comment

Leave a reply