AgePlay

Lek med polarens lillsyrra

Jag satt på bussen hem en lördag kväll i februari.

Jag hade just vart ute med några polare men då dem drog till en efterfest avlägsnade jag mig. Det hade vart en mindre lyckad kväll. Lite folk, inga snygga brudar och alkoholen hade slutat ta för längesedan och det värsta av allt, jag var så jävla kåt.

Jag hoppade av bussen och började gå hemåt. Det blåste rätt kallt och duggregnade ute. Just som jag skulle svänga in på min gata hörde jag två välkända röster. Jag stannade till och tittade bort mot bänken bredvid den igenslagna kiosken. Det var Nicklas, min polares syrra Lina och hennes kompis. Jag stannade till och hälsade på dem. Lina bad mig att stanna en stund och snacka. Det var kul att få höra deras märkliga och oerfarna åsikter om allt mellan himmel och jord så det blev att jag stannade rätt länge och snackade med dem.

Vid tre tiden så drog Linas kompis men Lina själv hade ingen lust att sticka, hon verkade trivas i mitt sällskap. Men det kalla vädret hade kylt ner oss ordentligt så jag föreslog att vi skulle gå in till mig och fortsätta snacka och kanske kolla på någon film eller nått. Hon tackade inte nej och följde under tystnad med mig hem.

Vi lade oss i min säng och satte på en film, Pretty Women närmare bestämt, Lina sa att det var hennes absoluta favoritfilm och vad gör man inte för de små damerna.

Jag iakttog henne lite i smyg medan hon kollade på filmen. Hon var just fyllda 15 år och jag var snart 29, och jag kände en viss upphetsning i tanken på åldersskillnaden.

Hon låg där på min säng iklädd ett par ljusa jeans och ett urringat svart linne och man såg hur den svarta spets-BH:n tittade upp under det.
Jag kände hur kåtheten fyllde mig men jag kunde ju verkligen inte göra något med en av min bästa kompis syrra. Jag såg att hon frös lite så jag föreslog att hon skulle lägga sig på min arm så att jag kunde hålla om henne.

Ju längre tiden gick desto närmare varann kom vi och då jag omedvetet la min hand strax under hennes bröst hörde jag hur hon andades lite tyngre. Jag log för mig själv och bestämde mig för att chansa lite. Jag gled upp med min hand på hennes lilla fasta tonårsbröst och lät handen krama om det. Istället för att andas med magen så började hon nu andas med brösten. Jag böjde mig fram och viskade i hennes öra.

– Gillar du det här?
– Jaa det är inte helt fel, sa hon lite blygt och oskuldsfullt.

Jag la mig då över henne och kysste hennes mjuka läppar. Hon besvarade kyssen och kyssarna övergick i ett upphetsande hångel fylld av kåthet.
Jag la mig på sidan igen och sa lite retsamt

– Titta på filmen nu.

Hon gav ifrån sig ett litet suck och la sig för att titta på filmen igen. Men jag tror inte att hon var så värst intresserad av den då jag kände hennes hand lägga sig på insidan av mitt lår. Jag kände hur kuken började växa sig allt större och hur vågor av kåthet sköljde över mig.

Hennes hand började så småningom smeka mig utanför byxorna och längst byxkanten. Hon kysste mig och började sedan knäppa upp dem, knapp efter knapp. Därefter drog hon av dem och började smeka min kuk utanför kallingarna, Ståndet växte och var näst in på maxat.
Jag puttade bort henne ifrån mig och sa med en retsam ton

– Tror du verkligen att brorsan din skulle gilla det här
– Jag bryr mig faktiskt inte, sa hon i ett försök att låta överlägsen
– Haha, nähe vi kan ju se vart din gräns går din lilla fjortis. Sa jag lite elakt.

Men jag fick inte den väntande reaktionen, istället för att bli lite arg som jag trodde började hon andas tyngre. Jag lät då min hand glida ner till hennes lår och jag började smeka insidan av det och precis under höftbena, men jag var noga med att inte ta henne på fittan. Jag ville att hon skulle bli så kåt att hon skulle be om det. Jag drog av henne byxorna men lät hennes små sexiga tangastring sitta kvar jag kysste henne hårt och upphetsande medan jag smekte runt och på gränsen till hennes fitta. Hon andades så tungt att det övergick till stön och hon gned och vred sig mot min hand för att jag skulle beröra henne där hon helst av allt ville det, och det var uppenbart att hon inte skulle klara det länge till.

Tillslut lät jag min hand glida ner på hennes fitta och jag kände att hennes safter hade gått igenom trosorna för längesedan. Jag log och tittade upp på henne.

– Är du möjligen lite kåt tjejen?

Hon svarade inte utan började bara stöna högre, jag flyttade på hennes trosor och lät mina fingrar massera hennes klitoris. hon vred sig nu ännu mera och jag viste precis vad hon ville. Men jag ville vänta, hon skulle be om det annars kunde det kvitta. Jag lät mina två fingrar glida längst hennes inre blygläppar ner till öppningen. Jag lät dem dansa runt öppningen och lät dem hela tiden vara på gränsen att glida in, men jag tog alltid tillbaka dem när hon försökte trycka sig mot dem. Jag skrattade för mig själv när jag kände hur våt hon var och hur jag visste hur gärna hon ville ha dem i sig. Tillslut kom det.

– Snälla kör in dem jag ber dig.
– Varför skulle jag göra det? Sa jag överlägset
– För att jag inte kan vänta längre jag är så jävla kåt

Då lät jag två fingrar sakta glida in i hennes våta fitta. Hon var trång och jag kunde tänka mig hur skön hon skulle va.
Sedan drog jag ur fingrarna och viskade till henne

– Vad vill du ha egentligen?
– Du vet vad jag vill ha, sa hon desperat
– Nej hur skulle jag kunna veta det?
– Jag vill ha din kuk

Jag hörde hur det sved inom henne att säga det. Jag skrattade åt henne och drog sedan rätt våldsamt av hennes små blöta string. Hennes välrakade lilla fitta blottades framför mig och glänste av hennes fittsafter. Jag la henne tvärsöver sängen och drog av mina boxer.

Jag blottade min välvuxna kuk och hon såg lite lätt orolig ut. Jag viste att den var stor och det var upphetsande att se att hon näst in på blev rädd. Jag dök ner mellan henens ben och smakade på hennes lilla fitta. Den var underbar.

Jag slickade runt hennes klitta medvetet och fingerknullade henne lite lätt under tiden. När jag märkte att hon var nära körde jag upp två fingrar i fittan och sög mig fast påhennes klitta.

Hennes orgasm var kratig och varade i flera minuter.

– Åh fy fan va bra du är, sa hon med dimmig blick. Låt mig få din kuk i mig nu då…

Jag lät mitt ollon snudda hennes våta öppning och lät det sedan glida runt i små cirklar.

– Vill du ha min kuk i dig nu?
– Jaaa, ja snälla nu.

Då körde jag långsamt in det så långt jag kunde tills det nådde botten. Hon var för jävla trång, Men det var hur skönt som helst att få känna hennes fittmuskler krampa om min kuk.

Hon gav ifrån sig ett högt stön men på något sätt lätt det lite mer som ett kvidande.

Jag log då jag kände att jag hade makten över henne. Hon låg där som en lite fjortis där det kunnat stå med stora boxstäver i pannan “Knulla mig”. Och jag kunde inte låta bli att säga det

– Fan vilken underbar kåt liten slampa du är!

Hon tittade på mig, men inte häpet utan snarare som om hon skulle hållit med mig.

Men nu fick det börja hände lite saker. Jag drog min kuk ut och sedan in igen så långt jag kunde komma. Hon stönade tamejfan riktigt högt och jag började bli orolig att grananrna skulle höra. Sedan ökade jag farten och hårdheten och jag knullade henne hårdare och hårdare och hon stönade i takt. Jag drog mig ur och drog över henne på alla fyra.

– Sära på benen.. sära på dem!, jag vill se att du vill ha min kuk.

Sedan körde jag in kuken i henne igen jag knullade allt snabbare och lät då min hand falla lite försiktigt ner på hennes fasta röv, hon skrek till men det övergick till ett stön. Jag lät handen falla igen och igen och hon stönade som om hon vore besatt av det. Slagen blev hårdare och hennes röv hade blivit riktigt röd vid det här laget. Jag tog tag i hennes blonda hår och sa till henne:

– Vem är bäst?
– Duuuu.. duu, jag älskar din kuk
– Tänker du göra allt jag säger åt dig att göra?
– Jag ska försöka.
– Det räcker inte.
– Okej.. jag lovar

Jag tog ett fastare tag om hennes hår så att hon var tvungen att böja sitt huvud mer bakåt och svanka mer med ryggen och puta med röven. Hon var så jävla underbar.

Jag drog upp henne ur sängen

– Eftersom du är den slampa som du är skall du också behandlas som en sådan, väste jag fram

Sedan slängde jag upp henne på mitt skrivbord och la henne ner. Perfekt i höjd för att jag skulle kunna knulla henne.
Jag drog hennes fitta emot mig och tryckte in tre fingrar i henne och började pulla henne. Sedan lät jag min tunga cirkulera runt hennes klitoris och började slicka henne, hon var så våt, och så kåt, att jag nog inte träffat något liknande.

Jag reste mig upp och pressade in mitt ollon i henne och sedan hela kuken. och Juckade så hårt jag kunde, kramade hennes bröst i mina nävar och drog lite lätt i hennes bröstvårtor. Hon stönade för allt vad hon var värd och jag bara njöt av denna uppsyn.

Jag märkte att hon var på väg att komma så jag fortsatte med min behandling. Men jag såg till att hon var på kanten till att komma en bra stund. Men sedan lät jag det ske. Jag drog henne emot mig, knullade henne så hårt och snabbt jag bara kunde.

Då exploderade hon i en så underbar orgasm. Hon skakade och krampade på bordet där hon låg framför mig Hennes rygg svankade och kroppen puttade upp hennes bröst allt vad den kunde. Hon stönade så att hon lika gärna kunnat väckt grannarna. Hennes fittmuskler kramade om min kuk gång på gång och jag var så jävla nära att komma men jag klarade att hålla emot. Det skulle fan inte sluta här.

Efter en stund lugnade det ner sig och jag knullade henne sakta som avslutning på hennes njutning. sedan drog jag upp henne och kramade om henne jag lyfte ner henne på knä framför mig

– Nu lilla slynan… ska du suga min kuk.

Hon greppade tag om min kuk utan någon som helst protest och började sakta runka av den. Hon var lite omtumlad efter orgasmen så jag lät henne ta det lite lugnt till en början. Tillslut lät hon sina läppar sluta sig runt ollonet och suga på det. Hon lät hennes tunga dansa över det i små cirklar. Det var ljuvligt. Det här var naturbegåvning. Detta är ingenting man lär sig. Sedan fortsatte hon med att ta in kuken och suga i en jämn takt. Hon tog in mer och mer, men hon var långt ifrån att ta i hela. Hon slickade med sin pendlande tunga undertill kuken och hon tittade hela tiden mig djupt in i ögonen med en kåt blick.

Jag märkte att jag var jävligt nära på att komma. Men hon skulle ta hela innan. Jag tog tag i hennes hår och följde med i hennes takt. Sedan la jag ett lätt tryck varje gång hon tog in den. Jag kände hur nära jag var. Så jag tryckte hennes huvud mot min kuk en sista gång så att hon tog in hela sedan drog jag mig ur henne men höll fortfarande kvar greppet om hennes huvud.

Jag tog tag i min kuk. Runkade tre fasta tag och började spruta rakt i hennes ansikte. Sperman rann längst hennes kinder, ner på brösten. Jag sprutade som en fontän och hela hon var kladdig av min varma sats. Jag körde in kuken i hennes mun igen så att hon slickade av den.

Hon var så jävla sexig där hon satt alldeles nersprutad och med min kuk i munnen.

Sedan kastade jag en handuk till henne

– Det gjorde du bra din lilla slampa, vill du ha mer?
– Jaaaa….

Previous post

En stor kuk mellan mina bröst

Next post

Carina i receptionen

No Comment

Leave a reply