AgePlay

Lärarkollegans dotter (del 2)

Paulina och jag kunde inte låta bli varandra. Vi knullade i stort sett när vi fick möjlighet till det. Vårt favoritställe att göra det på var skolans konferensrum och då allra helst på det stora ovala bordet där skolans alla viktiga beslut togs.

Cirka 2 veckor efter vårt första knull hade jag ett samtal med en kollega i mitt klassrum. Jag satt vid min kateder och kollegan på den andra sidan. Vad jag inte hade en aning om var att Paulina hade smugit sig in i klassrummet och in under katedern.

Efter att vi hade pratat en stund så kände jag två händer som smekte mina lår och närmade sig min kuk som hade börjat resa sig i jeansen. Det var svårt att behärska sig, men jag var ju tvungen, jag ville ju inte avslöja oss! Helst ville jag att kollegan skulle gå, men han ville aldrig sluta prata.

Plötsligt började Paulina knäppa upp min gylf. En hand var nu inne i mina byxor och smekte min hårda kuk. Den klämde om pungen och åter igen så smekte den min kuk ömt och varsamt. Hon visste precis hur hon skulle göra det så skönt som möjligt för mig.

Nu släppte hon ut kuken i det fria. Hon använde båda händerna och runkade kuken. Paulina höll ett lågt tempo samtidigt som hon blåste lite lätt på ollonet. Jag ville att hon skulle stoppa in kuken i munnen, men hon höll mig på halster. Hon ökade tempot i runkandet och övergick till att runka med en hand, medan den andra smekte min pung. Nu förde hon huvudet mot kuken. Hon slickade kuken från roten upp mot ollonet. När hon nådde ollonet tog hon bara in toppen i munnen och munknullade mig. Jag var tvungen att knipa ihop för att inte avslöja något för min kollega.

– Du Hans, jag måste verkligen be om ursäkt. Jag måste rätta de här proven till i morgon, kan vi fortsätta någon annan gång?
– OK, det är lugnt, vi hörs.

Hans lubbade ut ut klassrummet och drog igen dörren efter sig. Jag tände “upptaget” lampan och drog bak stolen så min min kuk lämnade Paulinas mun med ett plopp.

– Är du helt galen, vi kunde ha blivit upptäckta, sa jag och reste mig upp.

Paulina kröp ut från sitt gömställe och satte sig på knä framför mig så hon kunde fortsätta att suga min kuk.

– Mmm!! svarade Paulina fortfarande med kuken i munnen.

Hon tog ut den men fortsatte att runka den.

– Jag vet, men jag kunde inte hålla mig, jag har varit så jävla kåt hela dagen. Så fort jag har sett dig så har det runnit till. Jag har säkert varit på toaletten och onanerat 5-6 gånger. Helst hade jag velat rusa fram och lägga ner dig på golvet och dra av dig dina jeans. Samtidigt skulle jag själv ha dragit upp min kjol runt midjan, satt mig på din styva kuk, ridit dig till orgasm och fått känna din sperma djupt inne i min fitta.

Hon höll fortfarande på att runka min kuk, nu i ett allt högre tempo. Jag kände att jag var på väg att komma.

– Jag kommer snart… stönade jag fram. Jag vill spruta i din mun.
– Du ska få spruta på hela mig och även på Jenny. Jag har lovat henne att hon ska få testa dig i kväll… så hon och jag kommer hem till dig. Nu får du spruta. Kom i min mun, jag älskar smaken av din härliga sperma. Kom nu, spruta munnen full!!!
– Ahh det går!!! skrek jag samtidigt som jag sköt av satsen rätt ner i halsen på henne.

Min kuk pumpade ut en stor sats varm sperma i den lilla flickans sköna mun. Sperman stänkte runt hennes läppar och det rann ner för hennes hals. Hon gned runt ollonet över läpparna och lät mig långsamt slakan i hennes mun.
– Gud vad härligt och gott, sa hon samtidigt som hon slickade sig runt munnen. Nu går vi hem till dig och fortsätter. Vi hinner knulla ett par gånger innan Jenny kommer. Sedan vill jag att du visar henne allt som vi har gjort och provat.

Nu förstod jag att det skulle bli en lång kväll, men i gengäld skulle jag få knulla två kåta sextonåringar en hel kväll.

Paulina fick mina nycklar så att hon kunde åka i förväg och göra sig i ordning. Vi bestämde att jag skulle komma en halvtimme senare. När jag öppnade dörren till min lägenhet en halvtimme senare fick jag en smärre chock. På hallgolvet låg Paulina på rygg med benen brett isär så att jag såg rätt i hennes nyrakade fitta. Hon var klädd som en riktig porrskådis i svarta stayups och höga stövlar med stilettklack. Hon hade en svart spets-bh som knappt kunde hålla hennes bröst på plats.

– KNULLA MIG, jag kan inte vänta längre, kör in din kuk rakt i fittan på mig och det nu! Kör in den bara, ta mig hårt och snabbt.

Jag slet av mig kläderna och hoppade på henne, kuken gled in i den hala och våta fittan. Hon var verkligen kåt! Så här mycket hade det aldrig runnit ur henne förut. Hon lade upp sina ben på mina axlar så att jag verkligen kunde trycka på. Jag körde kuken i botten på henne, hennes kropp riste till för varje stöt jag gjorde.

– Tom du är så jävla skön, KNULLA MIG, knulla mig!! skrek hon rakt ut.

Jag började smeka hennes otroligt känsliga bröst, där hennes vårtor styvnade direkt. Paulinas bröst var härligt tonårsfasta med styva vårtor och härligt rosa vårtgårdar. Hon brukade få orgasm när jag smekte dem, men nu sa hon.

– Jag vill att du knullar mina bröst och sprutar ner hela mig.

Jag var inte sen att uppfylla hennes önskan. Jag drog ur kuken ur hennes härligt sugande fitta. Nu stod jag ovanför henne ett tag och runkade kuken, jag ville kåta upp henne ännu mer. Paulina tryckte ihop sina härliga bröst så att jag skulle få en dal att bröstknulla henne i.

– Stoppa in din stora styva kuk mellan mina bröst och knulla dem tills du sprutar, sa Paulina där hon låg.

Jag såg på hennes ansiktsuttryck hur kåt och villig hon var. Retade jag henne länge till skulle hon få kåtslag. Jag ställde mig ner på knä, med ett knä på vardera sidan om henne och drog ett par drag i kuken innan jag stack in den mellan hennes bröst och började knulla mellan dem. Hon höll sina bröst i ett fast grepp. De var inte så stora, så för att kuken skulle få plats var hon tvungen till det. Men grejen var att det blev väldigt trångt mellan brösten i stället och otroligt upphetsande.

Varje gång jag stötte in kuken i bröstgrottan nådde den fram till munnen där Paulina inte var sen att suga in den. Hon försökte säga något, men det enda som hördes var.

– Ohh!! Ahh!! Deeeeettttt ääärrrrrr såååå porrigt!!

Nu var hon väloljad mellan brösten, kuken gled som i smör. Att en 16-åring kunde vara så gudomlig att knulla med! Hon ville testa allt och jag var inte sen att hänga på. Nu kände jag den där välbekanta ilningen i ryggen som betydde att jag snart skulle komma så jag knullade brösten i ett allt högre tempo.

Paulina kunde nästan inte hålla fast sina bröst runt kuken och till slut tappade hon taget och i samma stund sprutade min kuk en ny megasats.
Det sprejade upp i ansiktet och i håret, och det la sig i långa strängar över hennes näpna ansikte. Jag lade jag det sista av satsen på hennes bröst. Sperman hängde på hakspetsen, det såg väldigt upphetsande ut. Jag sa till henne att låta det vara för jag ville fotografera henne i det ögonblicket.

Hon var kåtheten personifierad i den stunden och det ville jag bevara till eftervärlden. Sperman hon fått på sina bröst gned hon in på sina bröstvårtor.

När jag hade tagit fotot så bad jag Paulina att slicka i sig sperman hon hade på hakan och det gjorde hon med välbehag.

– Mmm!! vad gott det är, jag tror att Jenny kommer att älska din härliga sperma också.

Ja, visst ja! Jenny skulle ju komma hit och bli av med sin oskuld, gud va härligt!

Jenny var en härlig tjej, även hon liten och späd. Om Paulina hade mellanblont, lite lockigt och axellångt hår så såg Jenny annorlunda ut. Hon var klippt i en poppig frisyr, mörkrött, rakt och lite spretigt. Deras kroppsbyggnad påminde om varandra. De var båda runt 160-165 cm långa och vägde ca 50-55 kg. Deras bröst var så där hårda som bara tonårsbröst kan vara, midjorna gick nästan att greppa om (perfekt att hålla i när man knullade dem bakifrån). Deras rumpor var extremt vältränade och man såg hur musklerna spelade när de gick förbi i sina tajta brallor, där man kunde skönja deras stringtrosor.

Plötsligt ringde det på dörren.

– Hallå det är Jenny.
– Vänta en stund, jag ska bara kliva upp ur badet, svarade jag.
– Hon vet inte att jag är här, vi skulle träffas utanför men hon kanske vill testa dig innan jag kommer. Jag gömmer mig i din sovrumsgarderob så länge, sa Paulina.

Hon tog sina kläder och gick till sovrummet.

Jag tog på mig min morgonrock och gick för att öppna. Utanför dörren stod Jenny iförd en oerhört tajt grön topp och en kort rutig kjol. Till det hade hon långa vita stickade strumpor som räckte en bra bit upp på hennes lår. Hon klev in i hallen och stängde dörren bakom sig.

– Hej Tom, sa hon, sen sa hon inget mer utan hon böjde sig ner och ställde sig på knä framför mig.

Hon knäppte upp skärpet i min rock och tog fram min nu stenhårda kuk. Hon började runka den. Detta var hon inte oskuld på i alla fall! Hon tog tag om pungen med den ena handen och runkade kuken med den andra.

– Snälla Jenny, ta kuken i munnen. Du är helt underbar, var har du lärt dig runka så här?
– Tyst nu, det kan vi prata om sen, just nu vill jag bara suga din kuk, sa Jenny och tog kuken i munnen.

Gud vilken skön mun hon hade! Det var som om hon inte hade gjort något annat förut. Hon tog den rakt ner i halsen direkt och sedan tog hon ut hela och sen in igen med hela kuken rätt ner i halsen en gång till. Hon var helt otrolig på att suga kuk! Hon lugnade ner sig efter ett tag och började munknulla mitt ollon.

Helt plötsligt ställde hon sig upp och drog upp sin kjol runt midjan. Hon var helt rakad runt musen. Hon hoppade upp och la sina ben runt min midja, sedan trädde hon sin fitta över min kuk. Kuken gled rätt in hennes väloljade gång. Det tog lite stopp vid mödomshinnan, men hon var så kåt att det gick av bara farten. Hon måste ha varit otroligt kåt, det fullkomligt savade ur henne. Fittsaft rann utefter hennes lår. Hon red mig som en galning samtidigt som hon höll mig hårt om nacken, hela hennes kropp skakade av kåthet.

– Du får komma i mig om du vill, viskade Jenny i mitt öra.

Nu ökades tempot från båda håll. Vi var på väg mot ett gemensamt klimax.

– Kör in den hårt, det är så skönt!!!, skrek hon ut.

Nu gick det i ett rasande tempo, Jenny nästan spetsades på min kuk, jag kunde inte hålla mig längre. Jag tryckte ner Jenny så långt jag kunde på kuken, det borde ha gjort ont men hon sa inget, hon bara fortsatte att stöna och skrika om vartannat.

– SÅÅÅ SKÖÖÖÖÖNT!!, spruta mig full, jag vill känna din härliga sperma inne i mig.

Jag gjorde som hon bad mig om, jag sprutade henne så full att det rann sperma ur henne.
Jenny satt fortfarande kvar på min kuk, ingen av oss ville släppa taget om den andra, det hade varit ett fantastiskt knull.

– Tack Tom, jag har hört om allt du och Paulina har gjort så jag ville själv få känna på hur du var att knulla med och du var helt fantastisk.
Du har en helt otrolig kuk sa hon fortfarande med kuken inuti sig, den var ännu styv. Hon började att röra sig upp och ner igen.

– Är det skönt?, frågade hon.
– Mmm!!, svarade jag.
– Du ska snart få smaka på ännu mer, men släpp ner mig, jag vill ta av mig min topp. Sen vill jag att du ska smeka och massera mina bröst och göra vårtorna riktigt styva så att du kan suga in dem i din mun.

Hon drog upp toppen över huvudet och blottade sina härliga bröst för mig.

– Tycker du att de är fina? frågade hon.
– De är helt underbara, får jag ta på dem? frågade jag.
– Du får göra vad du vill, bara du gör det nu!!

Jag slöt min högra hand runt hennes vänstra bröst. Det passade precis i min hand.

– Smek det andra också, bad Jenny mig.

Nu stod jag och knådade Jennys bröst. Hennes bröstvårtor var stenhårda och stora som geléhallon. Jag böjde mig ner och sög in ett av hennes “geléhallon” i min mun. Det var gudomligt gott. Jag tryckte upp Jenny mot hallväggen samtidigt som jag fortsatte med mina bröstsmekningar. Efter en stund slutade jag och övergick till att med min tunga slicka Jenny ner över magen mot naveln och vidare ner mot hennes rakade fitta. När jag var nere vid Jennys ljumskar så kände jag hur hon fullkomligt doftade av kåthet, det rann små rännilar av fittsaft efter hennes lår. Min tunga fladdrade över den rakade fittan och med mina fingrar särade jag blygdläpparna så att min tunga skulle få mera spelrum. Min tunga for nu in och ut i Jennys fitta.

– AARRRRRRRGGGGGGHHHHHHH!!, det är underbart! Jag kommer, jag kommer nuuuuuuu!!!! skrek Jenny.

I samma stund som Jenny skrek ut dessa kåtrop, så kände jag en mun kring min kuk. Nere på golvet mellan mina ben satt Paulina på huk och fullkomligt sög musten ur kuken. Hon var helt vild, så här skönt hade hon aldrig sugit mig förut, kuken for in och ut som en pistong i munnen på henne. Hon sög nästan ollonet ur skinnet på mig, men det var väldigt skönt och ibland sög hon ner hela kuken i halsen, precis som Jenny hade gjort tidigare.

Jag var på väg att komma och det kände Paulina också, så hon tog ut kuken ur munnen och runkade den så att jag för andra gången denna dag sprutade ut min sperma över hennes söta asnikte och bröst.

Här stod jag alltså med min tunga i en sextonårings rakade fitta samtidigt som en annan rakad sextonåring stod på knä mellan mina ben och sög av mig. Kunde man ha det bättre?

Efter detta slickande och sugande så särade vi på oss och bara tittade på varandra.

– Hur är det tjejer, mår ni bra? frågade jag.
– Fy fan, det här var det skönaste jag varit med om. När jag satt och red dig förut, ville jag aldrig kliva av, svarade Jenny.
– Men du har inte fått svar på frågan du ställde förut, fortsatte Jenny.
– Paulina och jag har en löskuk som vi brukar använda på varandra när vi får möjlighet och på den har vi tränat att suga kuk. Tycker du att vi har tränat bra?

Jag kunde inte annat än att hålla med, båda två hade tränat upp konsten att suga kuk till fulländning.

– Tjejer, vad säger ni. Ska vi fortsätta i jacuzzin? frågade jag.
– Det gör vi!!, svarade båda i kör.

Vi ställde oss upp och tjejerna tog tag i min kuk och ledde mig till jacuzzin. Kuken stod redan igen, den var redo för en resa till med dessa härligt kåta tjejer.

Previous post

Monica kommer förbi...

Next post

Stjärnskådning

No Comment

Leave a reply