AgePlay

Kojan

Det här hände strax innan jag blev tillsammans med min nuvarande flickvän, dvs för ungefär 10 år sedan. Det var mitt i juli och stekande hett på dagarna, det var inte så svalt på nätterna heller för min del då jag hade min lägenhet på den sida av huset som fick eftermiddagssol. På grund av detta så låg kvällstemperaturen i mitt sovrum på ungefär 30-35 grader, dvs helt och hållet outhärdligt.

När det här hände hade det dessutom varit en extra varm dag och det var så varmt i min lägenhet att jag väntade mig att handtagen på garderoben skulle smälta när som helst, då sova inte var en möjlighet tog jag helt enkelt och klädde på mig och gick ut på en promenad. Ungefär tre kvarter bort från det hus där jag bor ligger ett skogsparti och precis i skogsbrynet ligger en lekplats, när jag började närma mig den så hörde jag ett svagt men taktfast gnisslande ljud därifrån.

Jag skärpte mina sinnen lite grand och hörde när jag närmade mig även ljudet av skor som skrapade i sanden och någon som nynnade för sig själv, jag blev lite nyfiken av detta och gick försiktigt närmare men var noga med att hålla mig i skuggan av skogsbrynet så att jag inte syntes så tydligt. Jag såg snart att jag hade hört rätt direkt, på den mittersta av de tre gungorna i ställningen satt en ung tjej och gungade slött fram och tillbaka.

Hon nynnade på någon melodi jag inte kände igen och skrapade tårna på sina gråa joggingskor fram och tillbaka i sanden, att döma av fårorna där så hade hon nog varit där en stund. Hon var liten och nätt i kroppen och därför svår att åldersbestämma och jag kunde inte se hennes ansikte ordentligt då solen gått ned bakom henne och hennes rödaktiga hår hängde ned framför hennes ögon. När hon gungade framåt sträckte hon sig bakåt och ett par medelstora bröst avtecknade sig mot hennes linne och av deras storlek att döma gissade jag på att hon var runt femton eller sexton, lite ung kanske men söt att se på och faktiskt helt laglig. Jag förstod inte riktigt varför jag tänkt så men skakade bort tanken, även om hon var sexton så hade jag med mina 30 varit dubbelt så gammal och det var väl inte helt “koscher” eller?

Hon verkade ganska uttråkad och dessutom var det väl inte helt bra för en tonårstjej att sitta ute mitt i natten i det området, speciellt inte så nära skogen. För att inte verka som om jag spionerat på henne, vilket jag faktiskt hade gjort, så smög jag tillbaka en bit och gick upp på gång- och cykelbanan innan jag gick fram så att hon kunde se mig. Jag stannade till och öppnade en öl jag hade med mig för att ge henne tid att upptäcka mig, det gjorde hon ganska snart och hon vinkade till mig. Jag lade mig till med en förvånad min, ryckte på axlarna och gick sedan in mot lekparken och fram till henne.

– Kul att se någon annan ute den här tiden sa hon och log, det brukar bara vara jag som är ute rör på mig så här… tidigt, fortsatte hon efter att ha tittat på den lilla armbandsklocka hon hade på armen.

Jag slängde en blick på min egen klocka och såg att den var strax efter halv fyra på morgonen, hostade till lite och frågade varför hon satt här och hängde och inte var hemma och sov. Hon himlade med ögonen och suckade åt “flicka lilla”-tonen hon anade i min röst innan hon svarade,

– Morsan har sin pojkvän på besök och det är svårt att sova när hennes säng slår mot min vägg och hon stönar och gnyr som en löphynda, sa hon med en suck.

Jag höll dock på att svälja en klunk öl och fick en hostattack men lyckades sedan med tårar i ögonen och hostande och skrattande om vartannat få fram

– Jaha, så kan man ju också trycka ut sig.

Hon log åt min reaktion och det var som att hela hennes ansikte lyste upp när hon gjorde det.

– Men det är ju sant… jag svär på att jag hört henne gläfsa nån gång och när hon kommer så ylar hon nästan, fortsatte hon.

Denna gång var jag något så när förberedd och började inte hosta men jag skrattade ganska gott åt även denna kommentar. Jag presenterade mig och fick till svar att hon hette Emilia men kallades Emmi, jag sträckte fram handen och när hon tog den gav hon mig en blick som fick det att kännas som att denna lilla hand som nästan försvann i min skulle ha greppat något helt annat.

Jag försökte skaka bort de tankarna fort som bara den, men de återkom gång på gång medan vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket beroende på att Emmi gång på gång slängde in någon grov kommentar i stil med den om sin löphynda till mamma, det slog mig plötsligt när hon lutade sig tillbaka för att gunga fram igen vad det var hon höll på med. Det gick upp för mig när jag såg att hennes bröstvårtor stretade hårt mot tyget i hennes linne, hon satt och hetsade upp sig själv. Denna nätta lilla tonårstjej satt faktiskt här och gjorde sig själv kåt genom att fälla sexuella kommentarer till en äldre okänd kille.

Insikten om detta blev lite mycket och jag kände att jag behövde mer öl, när jag lutade mig tillbaka på gungan och satte flaskan mot munnen sneglade hon mot mitt skrev och frågade helt skamlöst;

– Är det trångt?

Jag hade vid det laget haft stånd i omgångar så länge att jag inte riktigt märkte det längre, det gjorde dock Emmi. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera på den frågan men fick snart annat att tänka på då hon snabbt och vigt som en vessla hoppade av sin gunga svingade sig upp på min och grenslade mitt skrev. Hjärnan stannade bara av helt när jag kände hennes underliv mot mitt stånd och hon skrattade ett silvrigt men samtidigt elakt skratt, jag vaknade till lite och tog en klunk till ur ölen.

Nu satt hon bara där och såg ned på mig med det där lysande leendet medan gungandet fick hennes venusberg att gnidas fram och tillbaka mot undersidan av min stenhårda erektion, jag kom mig inte för att göra annat än att bara luta mig tillbaka och dricka min öl för att köpa mig tid att tänka på hur jag borde reagera nu. Precis när jag trodde att jag återfått mitt mentala fotfäste så sparkade hon undan fötterna för min hjärna igen.

– Vill du se mina bröst?

Hon skuttade av mig och grep mina händer. Kom, följ med mig, sa hon, och utan att ge mig tid att reagera drog hon upp mig stående och började mer eller mindre att släpa mig mot skogsbrynet.

Som en lydig men halvkorkad hund följde jag henne när hon drog mig in i skogen med målmedvetna steg, plötsligt öppnade sig skogen i en liten glänta där en låg granriskoja var byggd. Nu vände sig Emmi om mot mig, gav mig en puss på munnen och drog sedan med en snabb rörelse linnet över huvudet och visade sina perfekt formade småflicksbröst. Hon skrattade till, gav mig en något mer vuxen kort kyss och tog några steg bakåt. hon drog ett finger över läpparna för att fånga en droppe saliv som hamnat där av kyssen och drog sedan sin fuktiga fingertopp över ena bröstets förvånansvärt stora bröstvårta,

– Kom, följ med mig, sa hon igen och skyndade sedan runt till kojans öppning och smet in.

Som hypnotiserad följde jag efter henne in i kojan och blev stående med munnen öppen av förvåning, detta av tre anledningar:

ett – Kojan var mycket större än den såg ut utifrån då den var byggd över en naturlig sänka som dessutom var utgrävd ytterligare, jag kunde stå nästan helt rak därinne.
Två – Emmi stod på knä och tände en av tre batteridrivna lyktor så att jag kunde se den utbredda sovsäcken som låg på ett trippelt lager liggunderlag och en liten ryggsäck som låg bredvid.
Tre – Emmi var helt och hållet naket och blottade en fin fast rumpa och en hårlös fitta mot mig.

Lika snabb som hon grenslat mig på gungan snodde hon runt och var uppe stående framför mig, då hon var mycket kortare än mig kunde hon utan problem stå rak därinne och jag kunde nu inte motstå att röra vid henne. Jag lade armarna om henne och smekte försiktigt hennes nakna rygg ned mot svanken och rumpan, hennes hud var varm och len och jag kände hennes varma andedräkt mot min bröstkorg och hennes styva bröstvårtor mot min mage när hon lade armarna om min midja och pressade sin nakna kropp mot mig.

Jag har ingen uppfattning om hur länge vi stod så men efter en stund verkade hon tycka att jag var för långsam av mig och började dra upp min t-shirt ur byxlinningen och sedan upp över mitt huvud, takhöjden gjorde att jag var tvungen att ta över om jag skulle få av mig tröjan alls. I samma sekund som jag tog över släppte hon tröjan och smekte sina små varma mjuka händer ned längs varsin sida av min överkropp innan hon med flinka fingrar attackerade bälte, knapp och gylf.

Det tog henne inte många sekunder att få upp dem och jag rös i hela kroppen och grep hårt om hennes små fasta skinkor när jag kände hennes fingrar sluta sig runt min kuk, hon stönade till lite tyst men släppte bara min kuk med ena handen och drog ned mina byxor til knävecken innan hon åter greppade min kuk och började massera pungen och skaftet. Nu var det min tur att stöna tyst, och som svar på hennes behandling masserade och smekte jag hennes rumpa mer och mer ingående tills hon lyckades flämta fram

– Kom, lägg dig ned.

Försiktigt för att inte falla omkull hasade jag mig fram till “sängen” och lade mig ned på rygg, Emmi ställde sig på knä bredvid mig och började krångla av mina byxor helt. Detta gav mig full insyn mellan hennes ben och i ljuset från lyktorna kunde jag se att hennes underliv glittrade av fukt, jag harklade mig lätt då jag var helt torr i halsen och bad henne sedan att ställa sig grensle över mig. Hon förstod direkt vad jag ville och lade bara mina byxor åt sidan när hon fått av mig dem och lyfte sen sitt ena ben över mig så att hon blev stående på alla fyra med benen särade över mitt ansikte.

Nu var det inte längre några tvivel kvar om vad jag skulle göra så jag grep om hennes smala höfter och styrde henne nedåt och närmare mitt ansikte, snart kände jag doften av hennes kön och kunde inte längre hålla mig utan sträckte ut min tunga och drog en hela vägen från hennes venusberg, över klitoris för att sedan pressa in den mellan hennes små men svullna blygdläppar. Hon gnydde och skakade till samtidigt som hon grep om mina lår, nöjd med reaktionen började jag nu slicka hennes våta trånga fitta efter alla konstens regler. Ömsom slickade jag fjäderlätt över blygdläpparna och ömsom tungknullade jag henne. Jag varvade sen att suga på hennes blygd och sedan slicka krävande runt och på hennes klitta.

Hennes andhämtning var ryckig och tung på samma gång ju mer jag slickade och sög desto mer kastade hon fram och tillbaka med huvudet, sedan grep hon helt plötsligt om min kuk och började runka mig. Detta hetsade mig bara att slicka ännu intensivare,

– Om jag kommer… ska du fan i mig spruta… ocksåå, flämtade hon fram mellan stönen.

Sporrad av hennes ord och hennes behandling ökade jag både takt och intensitet ännu ett steg tills dess att hon småskrek ut sina stön. helt utan förvarning lät hon huvudet falla framåt och jag kände hennes tunga och läppar mot mitt ollon, hon började sedan suga och slicka på det medan hon fortsatte att runka mig i ett rasande tempo.

Med en serie hårda snärtar med tungan avrundat med att jag sög in hennes klitoris hårt i munnen pressade jag henne till slut över gränsen och hon stönade så högt hon nu kunde med tanke på att hon hade min kuk i munnen och sög så hårt hon kunde, sedan som av en slump träffade hon helt rätt på alla vis. Hennes hand drog förhuden bakåt så långt det gick, hennes läppar pressades långsamt över kanten på mitt ollon som en extra trång fitta och hennes tunga fladdrade över skåran längst upp. Det flimmrade till framför ögonen på mig och pungen drog ihop sig precis samtidigt som hon sög in halva min kuk i munnen, med ett långt stön som knappt var mänskligt sprutade jag min sats i hennes mun i stora varma kaskader. Hon drog sig bakåt och svalde men jag sprutade kanske lika mycket till på hennes hand och kind.

– Åh gud vad skönt det där var, jag trodde aldrig att det kunde vara så skönt att få orgasm, utbrast hon flämtande medan hon vände sig och lade sig bredvid mig. Hon log och fortsatte

– Det där var den första orgasm jag fått som någon annan gett mig.

Hon torkade av sperman från handen och kinden med en flik av sovsäcken. Det var första gången jag sög av någon också, och jag fick dig att spruta rejält… inte illa av en fjortonåring va? fnissade hon.

Paniken slog mig som ett brännbollsträ.

– Är du bara fjorton?” utbrast jag chockat.

Visioner av hämndlystna mödrar och bekanta och polisanmälningar för otukt eller bara allmänt storstryk fladdrade förbi, men med samma fnissiga röst svarade hon att hon fyllde förra månaden. Trots min panik hade min kuk inte lagt sig och som om hon läst mina tankar sa hon plötsligt

– Nu när du ändå begått otukt med minderårig så kan du lika gärna knulla mig ordentligt, jag vill känna en äkta kuk i mig istället för bara en av morsan dildos.

Någonstans i mitt huvud pågick en kort debatt som slutade med att jag var tvungen att erkänna att hon hade rätt, i lagens ögon hade jag redan begått otukt så jag kunde faktiskt lika gärna knulla henne och åsynen av hennes späda nakna kropp blåste bort allt tvivel och lät kåtheten ta över. Jag drog henne till mig och sög in en av hennes bröstvårtor i munnen och nafsade på den samtidigt som jag krängde henne upp så att hon återigen satt grensle över mitt skrev. Emmi flämtade till men gned sedan sitt underliv fram och tillbaka över min kuk för att göra den hal och glansig till inträngandet, än en gång tog jag ett fast grepp om hennes höfter men denna gång lyfte jag bara upp henne en aning.

Helt med på vad som skulle ske tog hon tag i min kuk och vinklade den upp mot sin fitta och sedan sjönk hon med ett djupt stön ned över den. Trots att hon sagt att hon lekt med sin mammas dildos hade jag förväntat mig att det skulle vara svårare att tränga in i henne, men fastän att hon var så trång gled jag in i henne med hela min längd i en enda mjuk rörelse.

– Ja, åh vad skönt, flämtade hon och pressade sina fina bröst mot min mun. Slicka på dem,sug på dem… åh… knulla mig, gnydde hon.

Jag har aldrig varit sådan att jag blir upphetsad av sexprat, men det var något extra med att höra denna fjortonåriga tjej be om min kuk och tigga om att bli knullad. Jag sög och slickade och nafsade på hennes stora styva bröstvårtor och tryckte kuken in och ut i henne bäst jag kunde i den ställningen men snart insåg jag att det inte funkade, med ett snabbt grepp hade jag lyckats få runt oss båda så att hon nu låg på rygg på “sängen”. Långsamt drog jag mig ur henne, och när hon gnydde missnöjt viskade jag bara

– Vänd dig om på alla fyra så ska du få den bakifrån.

Hon vände sig snabbt som ögat och när jag trängde in i henne bakifrån insåg jag att det varit helt rätt då hon återigen stönade högt och flämtade fram;

– Jaaa… ta mig som en hynda, knulla mig bakifrån som den löphynda jag är… aaaaaah.

Hennes kåta utrop var smittsamma och jag böjde mig fram över henne samtidigt som jag stötte extra djupt i henne och viskade i hennes öra

– Det finns tydligen mer än en löphynda i familjen.

Med ett grepp om hennes midja stötte jag återigen hela kuken i henne innan jag fortsatte viska

– Jag ska knulla dig tills du skriker av njutning, jag ska få dig att yla.

Med detta som sista ord rätade jag upp mig och fattade tag om hennes höfter med båda händerna och började skoningslöst pumpa hennes trånga tonårsfitta.

Allt runtomkring oss bara försvann och vi blev en enda enhet av stön, flämtningar och ljudet av mitt pumpande i hennes våta hål Hennes safter spred sig sakta men säkert ju mer jag tog henne och till slut var vi båda glansiga långt ner på låren och jag en bit upp på magen och vi frustade båda som djur, svettiga kåta djur. Till slut började hennes stön övergå mer och mer i gnyenden och jag visste nu att hon började vara på väg, jag ökade tempot ytterligare då jag också snart skulle komma. Hårdare och hårdare stötte jag kuken i henne och högre och högre lät hon ända fram tills dess att jag kunde känna hennes fitta börja knipa rytmiskt om mig, då sträckte jag fram båda händerna och grep om hennes bröst och ett hårt nyp om vardera bröstvårta och en djup lång stöt in i henne pressade vi oss båda över gränsen.

Ett högt skrik som bara kan beskrivas som just ett ylande undslapp henne och hon dråsade ihop på sovsäcken, när hon vände sig om såg hon mig stå där med svajande kuk.

– Kom du inte?” frågade hon försiktigt och sträckte fram handen och tog runt min kuk.

Jag hade fått orgasm men inte sprutat och det var den enda beröring som behövdes för att jag skulle spruta en laddning till. Precis som om jag inte kommit tidigare eller ens på en vecka sprutade jag nu återigen laddning efter laddning av varm sperma över hennes hals bröst och bröst. Ett dovt stön mer likt ett morrande än något annat undslapp mig. Hon satte sig närmare och tog resen av min varma sats i sitt ansikte. Långsamt runkade hon min sprutande kuk och lät sig bli nerkladdad.

Jag segade ihop över henne och vi låg flämtande och svettiga och bara tittade på varandra,när vi kunde andas normalt igen kysste jag henne djupt.

– Hi hi… nu har jag större förståelse för varför morsan låter som hon gör” sa hon och fnissade.

Jag kunde inte annat än att hålla med och tillägga att om hon var hälften så kåt som Emmi så förstod jag varför Emmi suttit i lekparken.
Efter en stund klädde vi på oss och började gå tillbaka till lekplatsen, väl där kysste jag henne igen och sa att jag hoppades på att träffa henne igen.

– Jodå, jag är här ganska ofta på sommarnätterna… men till helgen är mamma hos Honom och jag har huset för mig själv, sa hon lurigt.

Previous post

Smygtitt med efterspel

Next post

C.S.I är bäst

No Comment

Leave a reply