AgePlay

Klassresan (del 5)

Den friska kvällsluften ger mig ett brutalt uppvaknande när jag vinglar ut från bastun. Jag har knappt kvicknat till efter den utmattande orgien, och irrar planlöst ut på stranden. Inifrån bastun hörs fortfarande orgasmernas efterdyningar och hela situationen känns väldigt overklig.

Bilden av Moas stora bröst runt min sprutande kuk dröjer sig kvar på näthinnan. Annas bröst som skakar våldsamt när hon blir knullad alldeles framför mig. Tanjas toppiga bröst och intensivt sugande mun. Jag skakar på huvudet och försöker samla mig.

Det är tomt på stranden, så jag tar ett nakendopp i sjön för att svalka mig. Som tur är fick jag i alla fall med mig mitt badlakan från bastun. Går upp till stugan och lyckas få på mig lite kläder. Sedan går jag till samlingssalen för att kolla läget hos de andra eleverna.

Jag anar snabbt oråd. Musiken, gapandet och de högljudda skratten får mig att tänka på en nattklubb strax innan stängningsdags. När jag kommer in blir jag stående i dörren. Ett tiotal elever har samlats kring matbordet. Runt bordet sitter Emelie, Jenny och Sofie tillsammans med några killar och spelar kort. Av deras klädsel att döma spelar de klädpoker.

Emelie ser ut att vara helt naken, men spelar glatt vidare ändå. Hon håller korten framför sig, men gör inga försök att dölja sin kropp. Jenny har ett vitt litet linne på sig, och det verkar vara hennes sista klädesplagg. Sofie har nog sina trosor på sig, och hon sitter med ena handen framför sina små bröst. Hon är en väldigt söt och oskuldsfull tjej, liknar Jenny, fast med brunt hår. Hon trycker handen hårt mot sina bröst, så att de mjuka kullarna formar sig efter handen. Det verkar mest vara bröstvårtorna hon inte vill visa.

– Magiiiistern är på besööök! Kom och speeela me oss! utropar Emelie, uppenbart onykter.

På bordet står en massa halvtomma glas och flera vodka- och läskflaskor. Det här var illa. Som om det inte räckte med skandaler för den här resan. Undrar hur de lyckats kånka ut så här mycket dricka.

Hinner inte tänka så mycket mer, innan uppmärksamheten dras till Jenny, som tydligen förlorat senast. Hon börjar dra ner linnets urringning så att mer och mer av hennes ena bröst syns. När bröstvårtan tittar fram så nyper hon tag i den, rullar den mellan tummen och pekfingret. Samtidigt tittar hon sig omkring för att se klasskompisarnas reaktioner.

Runt bordet står några killar och tjejer som tydligen inte är med och spelar, men får titta ändå. Alla jublar åt hennes uppvisning. Hon gör då samma sak med den andra bröstvårtan. Sedan drar hon upp linnet över magen, så att bröstens underdelar syns. Hon retas lite, smeker lätt sina bröstvårtor som är stenhårda och pressade mot linnet.

När hon drar linnet över huvudet är de styva bröstvårtorna tydligt markerade, och när de till slut tittar fram under linnet så ökar jublet och sorlet. Emelie lutar sig genast fram mot Jenny och låter sin tunga cirkulera runt hennes ena bröstvårta. Hon slickar en stund och suger sedan in bröstvårtan i munnen. Hennes tunga behandlar bröstvårtan allt intensivare, och Jenny vrider sig och stönar av kåthet.

Nästa giv. Killarna har lite mer kläder kvar, men bland tjejerna är det bara Sofie som har något plagg kvar. Den här gången förlorar Mikael, och han tar av sig tröjan.

Spelet fortsätter, och äntligen blir det Sofie som förlorar. Jublet ökar igen. Sofie är ganska blyg, men alkoholen har nog gjort sitt och hon verkar ta det hela med en klackspark. Hon reser sig upp, fortfarande med handen över tuttarna, och börjar vicka sexigt på höfterna. Hon är ganska smal, men hon har mer markerade höfter än till exempel Jenny. Hon har svarta spetstrosor som hon nu försöker dra ner med sin lediga hand.

För att hon inte ska behöva visa upp fittan längre än nödvändigt så släpper hon till slut brösten och drar ner trosorna med båda händerna. När hon lutar sig framåt är hennes ungdomliga bröst så lockande att man bara kan stirra på dem. De är relativt små men så där härligt mjukt toppiga. Bröstvårtorna är ännu mjuka, och hela brösten har en mjuk form trots att de är uppnosiga.

När hon står böjd fram över bordet för att ta av sig trosorna, slinker en hand in under varje bröst, från varsitt håll. Två killar passar på att klämma på hennes tuttar nu när de är fria alldeles framför dem. Sofie stannar mitt i rörelsen, och tittar på killarna som tagit sig friheten att börja smeka henne. För en sekund tror jag att hon ska låta dem fortsätta, men sedan slår hon till killarnas händer och sätter sig rodnande ner igen. Men hon gör inga försök att dölja brösten längre, nu när alla redan sett dem. Hon dricker ur sitt glas istället.

Nästa giv förlorar Emelie. Hon verkar nästan upprymd över att ha förlorat.

– Vad ska jag göra nuuuuu då, när jag redan är naken?

Det blir Richard som tar chansen att svara på den frågan:

– Du ska pulla dig själv med den här, säger han och räcker fram en tomflaska till Emelie.

Emelie börjar med att suga sensuellt på tomflaskan. Hon slickar runt den och försöker sticka in tungan i den. Hon suger in den långt in i munnen. Jag börjar förstå att hon tänker pulla sin fitta inför större delen av klassen, men jag trodde i alla fall att hon skulle göra det under bordet där ingen ser så tydligt. Men istället reser hon sig upp, och början knida flaskan mot sin fitta så att alla ser. Hon stället upp ena benet på sin stol. Hon verkar vara ordentligt våt redan, och hennes rakade blygdläppar blänker i det svaga ljuset.

Hon vinglar lite där hon står, och får hålla sig i bordsskivan med ena handen för att inte riskera att ramla. Hon har fått i sig lite väl mycket alkohol. Hon stönar till, och vinglar till igen. Då skjuter hon istället undan alla flaskor och glas från sin del av bordet, och sätter sig mitt på bordet med benen brett isär. Hon gnuggar flaskan mot fittan och tittar på de applåderande, exhalterade klasskompisarna. Så lutar hon sig tillbaka och lägger sig ner på rygg, och smeker sina bröst med den lediga handen.

Emelie verkar mest gnugga flaskhalsen mot klittan, men efter en stund känner hon prövande med flaskan i fittöppningen. Hon smörjer in flaskhalsen så den blir alldeles våt. Så trycker hon in flaskhalsen i fittan med ett utdraget stön.

Hon för flaskan in och ut några gånger, innan hon plötsligt ser sig omkring. Hon sträcker ut sin lediga arm och får tag i någon killes hand, som hon sedan drar emot sig och lägger på sitt ena bröst. Hon gör likadant på andra sidan. Händerna börjar genast smeka och klämma på de nakna, unga brösten. Killarna har hållit sig undan efter Sofies avvisning, men nu låter flera killar sina händer smeka över Emelies vackra kropp.

– Jaa, smek mig, kläääm på mig! skriker Emelie och lyckas tillfälligt överrösta sina klasskompisar.

Hon kör flaskan i ett allt snabbare tempo, och pillar på klittan med den andra handen. Hennes bröst masseras våldsamt av två killar och bröstvårtorna blir både nypta, slickade och sugna. Hon vibrerar kraftigt och lyckas åter igen överrösta klasskompisarna när orgasmen sveper iväg med henne. Hon skriker för allt hon är värd och trycker flaskan djupt in i fittan.

När hon lugnat sig så sätter hon sig ner på stolen igen, med ett lite fånigt leende på läpparna. Hon tittar bort mot mig, men säger inget denna gång. Det verkar som att de ska fortsätta spela som om ingenting hänt.

Jag inser plötsligt att jag stått rätt länge nu och bara tittat på eleverna. Jag borde verkligen ingripa, i alla fall mot alkoholen. Då kanske hela tillställningen lugnar ner sig, intalar jag mig själv. Jag går fram till bordet, harklar och försöker få rösten att låta stadig:

– Nu är det slut på drickandet. Vem var det som tog med sig de här? säger jag och sträcker mig efter en vodka-flaska.

– Neeej, varför ska du förstöra allt, vi har ju så kuuuuul! skriker Emelie och får medhåll av resten av klassen.

– Det här är ju vår sista kväll tillsammans, du kan väl bara låta oss vara i fred? gnäller någon annan.

Flera av eleverna är redan på benen, och försöker rädda sina flaskor och glas från min elaka avsikt att hälla ut innehållet. Jag ser genast att det är hopplöst – jag får tag i ett par slattar, men eleverna springer iväg med resten. Jag gör ett tafatt försök att springa efter eleverna som har mest alkohol i händerna.

Emelie ställer sig mitt på golvet med en flaska i varje hand, men när jag kommer fram så för hon händerna bakom ryggen. Hon är ju helt naken nu, och när jag försöker gå runt henne så vänder hon bara på sig, så att hennes runda, härliga bröst och de styva bröstvårtorna pekar retsamt mot mig. Jag går rakt i fällan och försöker sträcka mig runt henne, och då trycker hon sin nakna kropp hårt mot mig så jag bir alldeles yr igen. Hon gnuggar sin nypullade fitta mot mitt skrev, men som tur är har jag ju precis sprutat, så jag lyckas hålla mig lugn.

Nu kommer även bastugruppen in genom dörren, och ser sig förvirrat omkring. Eleverna springer runt mer eller mindre nakna, och passar på att hälla i sig spriten för att undvika att jag får tag i den. Nu har jag bara förvärrat situationen. Killarna och tjejerna från bastun får också ta hand om några flaskor och glas, och de börjar glatt dricka.

Jag kapitulerar åter igen. Sätter mig ner i soffan och bara andas. Jag är fortfarande helt ur balans efter bastun. Tittar ut över skådespelet. Springandet har nu övergått till något slags vilt dansande, med flaskorna kvar i händerna. Sofie, Jenny och Emelie är ju fortfarande helt nakna efter spelet, och flera killar har bara kalsongerna kvar. De som kom från bastun har inte heller så mycket kläder på sig.

Sofie har släppt loss ordentligt, trots att hon nyss var så blyg. Hon dansar nu helt naken mitt på golvet, med händerna ovanför huvudet. Hennes mjuka, toppiga bröst går inte att slita ögonen ifrån, och de guppar så lockande i takt med musiken. Hennes lilla fitta är delvis rakad och blygdläpparna är svullna. Hon dansar fram till killarna som olovligen kände på hennes tuttar förut, och tar tag i deras händer. Hon för upp en hand till varje bröst, samtidigt som hon dansar allt tätare mot killarna. Det ser lite förvånade ut, men dansar sedan med henne, med en hand på varsin tutte. Sofie trycker sig hårdare mot dem, och det syns tydligt att deras spända kukar i kalsongerna gnuggas mot hennes midja.

Jenny dansar förstås med Mikael. Nära, långsamt och passionerat. De kysser varann då och då. Mikael har fortfarande både t-shirt och kalsonger på sig, men Jenny smeker effektivt av honom dem. Kuken sprätter upp, och när Jenny drar ner kalsongerna till golvet så blir hon sittandes på knä framför honom. Utan att tveka tar hon kuken i munnen, och börjar försiktigt suga den in och ut.

Flera andra dansande elever rör sig mot dem och börjar nästan dansa i en ring runt dem. De tittar nog lika mycket på de andra i ringen som det älskande paret i mitten, för allt fler elever har nu tagit av sig de flesta plaggen. Tanja och Anna har försökt komma ikapp de andra i drickandet sedan de kom från bastun. De har bara sina trosor på sig nu när de dansar, och de visar generöst upp brösten för sina klasskompisar. Moa vill inte vara sämre, hon kom ju trots allt samtidigt från bastun, så hon drar av sig sitt tajta linne hon också. Hennes stora, härliga bröst guppar till när linnet släpper taget om dem, och för en stund får hon fler uppskattande blickar är Jenny som suger kuk mitt på golvet.

I ett hörn av rummet står en kille som heter Albin och tittar storögt på dansen. Själv är han inte alls avklädd, så han skiljer sig ordentligt från övriga klassen nu. När Moa får syn på honom börjar hon genast röra sig bort hot hans hörn. Hon kommer upp alldeles nära honom och räcker honom handen, som för att bjuda upp honom. Med viss tvekan har han hennes hand, och då för hon handen upp till sina välutvecklade 16-årsbröst. Hon trycker hans hand hårt mot sitt ena bröst och klämmer åt över hans hand. Hon rör sig i takt med musiken, så hennes andra bröst guppar lite lätt, tills hon tar hans andra hand och trycker den hårt mot det lediga bröstet.

Albin rodnar kraftigt, men tar inte bort sina händer när Moa släpper dem. Hon böjer sig fram och kysser honom, och han besvarar kyssen. Så börjar hon vända sig åt sidan, och drar med sig honom. Hon går sakta framåt, och tvingar honom att gå baklänges framför henne. Hon går i riktning mot soffan där jag sitter. Jag ser att hon krånglar med hans gylf, och precis innan de kommer fram till soffan så lyckas hon dra ner byxorna och kalsongerna någon decimeter. Hon fortsätter att gå tills Albins ben viker sig mot soffkanten, och de båda dunsar ner i soffan bredvid mig. Moa sätter sig gränsle över Albin, som fortfarande har händerna fulla av hennes stora, fina bröst.

Moa är kåtare än jag sett henne tidigare, och hon gnider fittan frenetiskt mot Albins skrev. Jag kom att tänka på att jag inte kan minnas att hon fick någon orgasm i bastun, så hon är säkert ruskigt kåt sedan dess. Hon är mindre än en meter ifrån mig, och jag stirrar hjälplöst på hennes härliga bröst som nyss gjorde det så skönt för mig.

Hon drar lite mer i Albins byxor och lyckas till slut få fram kuken. Hon runkar honom ivrigt samtidigt som hon kysser honom. Hon avbryter kyssen och sträcker lite på sig, så att hennes tuttar trycks upp mot Albins ansikte. Han suger, slickar, skakar och klämmer allt hårdare, ju mer hon runkar hans kuk.

Till slut reser hon sig upp ännu mer, och styr in hans kuk i den välkomnande, varma fittan. Hon ger ifrån sig ett ljudligt stön när kuken glider in allt längre. När han bottnar i henne så sätter hon genast igång med en frenetisk ritt, så att kuken nästan åker ur henne varje gång. Albins behandling av tuttarna övergår till att hans ansikte begravs mellan tuttarna och trycks hårt mot dem i takt med knullandet.

Moa börjar själv pilla på klittan. Orgasmen verkar komma några steg närmare, och även Albin verkar vara nära nu. Plötsligt tjuter Albin till, grimaserar, tar ett hårt grepp om tuttarna och sprutar uppenbarligen djupt inne i Moas fitta. Hon blir lite överraskad, och när hon känner att Albins kuk börjar krympa, reser hon sig lite irriterat, eftersom hon ännu inte fått den efterlängtade orgasmen.

– Nu får du fan pilla på fittan och trycka in en flaska i mig tills jag kommer, säger hon till Albin.

Hon lägger sig ner på rygg i soffan, och hamnar med huvudet i mitt knä. Hon tittar upp på mig med ett leende.

– Hej!

Så tar hon ett bestämt tag om mina händer, och lägger dem på hennes underbara, mjuka bröst. Jag låter bli att spela svår, och masserar villigt hennes bröst under hennes händer. Det känns så mjukt och härligt, och mjukheten blir en härlig kontrast till de stora, stenhårda bröstvårtorna. Albin har lyckats trycka in samma flaska som Emelie använde nyss, djupt in i Moas kramande fitta. Hon suckar tungt, och upploppet mot orgasmen tar fart igen. Hon tvingar ner min ena hand till hennes fitta och jag börjar genast massera klittan.

Hon skriker till och trycker upp höften mot mina fingrar. Min andra hand klämmer fortfarande på hennes båda bröst. Plötsligt biter hon mig i handleden, samtidigt som hon kväver ett tjut. Jag blir alldeles chockad över hennes tilltag och granskar förvånat hennes bitmärke på min handled. Hon krampar okontrollerat en lång stund, innan hon lugnar sig och öppnar ögonen.

– Oj, förlåt, bet jag dig? frågar hon skamset.

– Ja, men det gick nog bra, svarar jag.

Hon börjar surra om att hon måste ge mig något i kompensation, men jag är redan fullt fokuserad på dansgolvet igen. Där är de flesta helt nakna nu, och mitt på golvet är Jenny och Mikael kvar. Mikael hårdknullar Jenny bakifrån, medan Jenny stötvis suger av Richard. Jennys små bröst skakar under henne. Samtidigt klänger Emelie på Richard, och han pullar minst ett finger i hennes rakade fitta, samtidigt som Jenny suger av honom. Flera andra killar vågar sig fram för att klämma och smeka på både Jennys och Emelies unga, skakande bröst.

Mikael börjar stöna allt högre och han börjar smiska Jennys stjärt med ena handflatan. Jenny hoppar till och verkar nästan svälja Richards kuk av ren förvåning. Det gör att Richard också stönar till, och utan ytterligare förvarning sprutar han djupt inne i Jennys sväljande sugmun. Mikael pumpar på så hårt han kan, vilket gör att Jenny trycks hårt mot Richard, som fortsätter spruta. Till slut drar Jenny efter andan, kommer loss och vänder sig irriterat mot Mikael. Hon välter ner på rygg på golvet, andas ut efter det oväntade sprutet och smiskandet. Hon hamnar med benen brett isär. Mikael är på väg att spruta, så han tar själv några runktag så att stråle efter stråle sprutar ut över Jennys lilla kropp, över de toppiga små brösten och upp över munnen.

Klasskompisarna jublar över finalen. Synen av Jenny liggandes mitt på golvet, täckt av sperma och med benen brett isär, skulle få vem som helst att smälta. Richard och Mikael verkar mycket stolta över sina prestationer, och ger varandra high five. På äkta tonårsmanér är de nöjda när de själva har sprutat, och det verkar bara vara jag som märker att både Emelie och Jenny skulle behöva släppa ut sina orgasmer för att bli nöjda.

Istället verkar gruppen sakta lösas upp nu. Flera söker sig ut i friska luften eftersom det blivit outhärdligt varmt här inne. Några börjar surra om en efterfest på stranden, och lugnet börjar lägga sig i stugan. Klockan är säkert midnatt, så en del elever börjar göra sig i ordning för att sova.

Min närvaro verkar ju inte ha någon som helst lugnande effekt på eleverna, så jag inser att det är lika bra att jag kryper till kojs. Som tur är har jag ett eget rum som ligger lite avsides i huvudbyggnaden, så jag kan lätt somna utan att bli särskilt störd.

Jag vet inte hur länge jag har sovit när jag vaknar till lite. Jag kisar med ögonen mot dörren som har öppnats. Ser siluetterna av flera tjejer som kommer in. Jag ligger där och fortsätter titta mot dörren, där ännu fler tjejer kommer in. “Vad är nu detta?” hinner jag tänka innan dörren stängs efter dem och någon tänder sänglampan. Jag tittar urvaket upp.

I rummet står nu alla tjejer i klassen tror jag. De är fortfarande berusade allihop, och flera har väldigt lite kläder på sig. Emelie, Jenny och Moa är fortfarande helt nakna. Det känns som att detta är deras initiativ.

– Du har varit så snäll mot oss, och följt med oss på den här resan, säger Emelie, lite högtidligt men onyktert.

– Nu tänkte vi vara snälla mot dig, fortsätter Moa.

Jag kan inte tro att det är sant – här står alla tjejer i klassen mer eller mindre nakna, och tänker “vara snälla med mig”.

Emelie kryper upp i sängen, ålar sig fram ovanpå mig, tills hon kommer upp med sitt ansikte bara någon decimeter från mitt. Hon luktar lätt av alkohol och någon parfym, men hon är inte full längre. Snarare allvarlig, men med en busig underton.

– Jag vet nog att du fantiserat om dina elever, hur vi ser ut nakna och hur det skulle kännas att ha sex med oss. Jag och Jenny har redan berättat för de andra tjejerna om vårt lilla äventyr på stranden, så det är ingen mening att du spelar svårflirtad, säger Emelie.

Hon krånglar fram mina händer och klämmer dem mot sina tuttar. Hennes mjuka kullar, hårda bröstvårtor och hetsande ord får kuken att resa på sig under täcket. Jag ser i ögonvrån hur de andra tjejerna börjar ta av sig sina kläder. Kan inte låta bli att lyfta blicken för att se på de vackra tonårstjejerna. Flera av dem har jag bara sett nakna som hastigast, under fotograferingen. Nu tar de av sig plagg efter plagg. Pigga, 15-åriga bröst tittar fram när linnen och bh:ar faller till golvet. Trånga små fittor blir upplysta av sänglampans varma sken. Snart är alla tjejer helt nakna. De står bara där och låter mig suga in alla synintryck.

– Kom igen då tjejer, säger Tanja till slut.

Det blir den förlösande signalen, och tjejerna kryper upp i sängen. Som tur är har jag en dubbelsäng, så tjejerna lyckas på något sätt få plats med sina smala kroppar runt omkring mig. Jenny verkar väldigt kåt fortfarande, och hon blir den första som vågar sig in under mitt täcke. Hon gnuggar sin fitta hårt mot mig, och hon är alldeles våt. Hon kysser mig hetsigt på munnen.

Emelie ålar sig ner mot sängens kortsida igen, och tar med sig täcket ner på golvet. När hon kommer upp igen får hon trängas med alla andra tjejer, som börjar klänga på mig. Någon drar ner kalsongerna en bit, och jag hjälper till lite. Kuken sprätter upp mot magen och drar genast till sig tjejernas nyfikna uppmärksamhet. Tanja suger snabbt in den i munnen. Hon har ju redan sugit av mig tidigare, så efter att ha värmt upp kuken i några sekunder så låter hon någon annan prova. Först ut är Anna. Hon snurrar runt med tungan över ollonet, och visar upp sina färdigheter för de andra eleverna.

– Nu är det dags för nån som inte har sugit kuk tidigare, säger Emelie.

Det blir Nathalie som vågar sig fram. Hon är naturligt rödhårig, men har blekt håret så det är nästan vitt. Hon har alltid en hård, svart makeup runt ögonen, och hon brukar oftast inte umgås så mycket med sina klasskompisar. Men i natt vill hon umgås.

Hennes bröst är runda men inte så stora – de brukar se mycket större ut under push-up-bh:n och det svarta urringade linnet i skolan. Bröstvårtorna är fortfarande mjuka när hon glider upp över mina ben. Hon tittar upp på mig med sina frågande ögon, som står i hård kontrast mot hennes svarta eyeliner.

Hon sträcker ut tungan och slickar försiktigt på kukens undersida. Ivrigt påhejad av sina klasskompisar tar hon försiktigt in ollonet i munnen och börjar suga på det. Hon håller huvudet alldeles stilla, med kinderna hårt sugande.

Moa sträcker ner sin hand till kuken och börjar runka mig försiktigt.

– Sug upp och ner i takt med min hand, säger hon till Nathalie.

Nathalie börjar röra huvudet upp och ner, och tillsammans med hennes intensiva sugande börjar det bli riktigt skönt. Jag suckar och stönar uppmuntrande. Hon håller sig uppe på ollonet, men det gör inget. Jag vill ju inte komma riktigt än…

Moa lutar sig fram mot mig, och trycker sina stora bröst mot mitt ansikte. Jag suger utan att tveka in hennes bröstvårta i munnen. Samtidigt smeker jag Jennys små bröst med den andra handen, och jag tror att Tanja börjar slicka hennes fitta. Min lediga hand smeker och klämmer på Emelies nakna tuttar.

Och så här fortsätter det. De tjejer jag inte kan ta hand om för tillfället, slickar och smeker varandra istället. Jag tror att alla tjejer har fått smaka min kuk. Jag har smekt och klämt på alla tjejernas tuttar, och pullat deras fittor med fingrarna. Jag ser bara nakna småtjejer runt omkring mig, och det känns som himmelriket.

Nathalie har åter börjat suga mig, när hon plötsligt slutar och tittar upp på mig:

– Jag vill knulla nu, men jag är oskuld. Jag har lekt med en löskuk ett tag, så jag är nog redo. Får jag?

Jag kan inte svara, eftersom jag har Emelies bröst i munnen, men jag nickar ner mot henne. Hon sträcker på sig och tar tag i kuken för att försöka styra den rätt. Moa hjälper till att styra in kuken i Nathalies oskuldsfitta. Ollonet glider in, och sen börjar jag småjucka lite för att tänja ut Nathalies trånga hål. Hon gapar stort, men får inte ut ett ljud. Hon smeker våldsamt sina bröst upp och ner. Ett par andra tjejer kryper upp bredvid henne, och smeker hennes bröst och ner mot klittan. Nathalie börjar slappna av när hon känner att kuken glider in allt djupare, och det börjar bli halare när fittsafterna rinner till.

Snart rider hon i ett häftigt tempo, och jag juckar djupt upp i henne varje gång. Hennes runda små bröst guppar lockande upp och ner, och vårtgårdarna och bröstvårtorna har dragit ihop sig till hårda små hallon.

Orgasmerna avlöser varandra. Jenny ligger bredvid mig och skriker högt för tredje gången, och mellan hennes ben ligger Moa och slickar för glatta livet. När det börjar kännas att satsen gör sig redo är jag tvungen att få Nathalie att hoppa av.

– Jag kommer snaaart, hoppa av, stönar jag fram.

Hennes första knull verkar ha gett mersmak. Hon vill inte hoppa av, utan fortsätter med oförminskad styrka.

– Jag äter piller. Spruta i mig, flämtar hon till slut.

Då brister alla hämningar, och jag sprutar rakt upp i Nathalies sugande fitta. Hon hoppar av mig när hon tror att jag sprutat klart, men till alla tjejers glada överraskning fortsätter kuken att spruta. Emelie är snabbt framme med sin hand, och runkar kuken som sprutar flera strålar upp i luften, ut över tjejernas söta ansikten som fnissar hysteriskt. Emelie låter de sista dropparna kladdig sperma pulsera ut över hennes bröst, och hon smörjer in dem med kuken.

Så suger hon in kuken i munnen en sista gång, och låter den slappna av djupt inne i hennes mun. Några tjejer verkar ha inspirerats av sprutet, för de skakar åter igen av orgasmernas kramper, när deras klasskompisar slickar dem över kanten åter igen. Så småningom har alla lugnat sig, och vi ligger stilla i en hög i sängen.

Previous post

Linda & Sofie

Next post

Ludret i P-huset

1 Comment

  1. Katarina Wester
    28 juni, 2011 at 10:01 —

    Åhh så sexigt med kåta tonåringar. Tack för en skön novell!!!

Leave a reply