AgePlay

Klassresan (del 4)

sedan länge gått överstyr, och jag vill helst frestas så lite som möjligt av tjejerna under tiden som är kvar.

Jag tar en dusch och funderar på vad jag ska hitta på. Kommer att tänka på bastun som bara står och väntar nere på stranden. Det börjar skymma när jag går ner och drar igång aggregatet. “Det är bara lördag kväll än”, tänker jag bekymrat.

Efter en halvtimme är jag tillbaka vid bastun. Den har hunnit bli ordentligt varm, och jag blir snart väldigt avslappnad. Jag vet inte hur lång tid det har gått när jag hör ett fnittrande och tjattrande utanför. Några elever verkar vara på väg hitåt. Jag öppnar motvilligt ögonen och rättar till badlakanet runt midjan.

– Den är redan uppvärmd! hör jag Tanja ropa när hon drar upp dörren och känner den heta luften som slår emot henne.

Hon tittar in med ett nyfiket leende, och konstaterar belåtet att det finns gott om plats kvar. För min inre syn ser jag hennes insats på stranden igår kväll, när hon sög av mig och jag sprutade våldsamt i hennes ivriga mun. Idag är hon lika lättsam som en vanlig dag i skolan, och verkar inte alls lika berörd av gårdagens händelse som jag är.

Efter Tanja kommer Anna. Hon är en tjej som inte gör så mycket väsen av sig. Hon har bruna ögon, mörkbrunt, långt hår och mellanstora bröst för sin ålder. Hon har hållit sig lugn den här resan, men jag fick ju i alla fall se en skymt av hennes nakna bröst under klassfotograferingen.

Sist kommer Moa. Hon skiner upp när hon ser mig och jag tycker mig se ett lite busigt ansiktsuttryck när hon drar igen bastudörren med en smäll. Alla tre tjejerna sätter sig på andra sidan av bastun, mitt emot mig. De har varsitt badlakan runt kroppen, så jag tänker att detta kanske kan gå vägen utan nya incidenter.

– Vad skönt det var att bada idag… Hade ni lika skönt på den andra stranden? frågar Moa, och jag börjar genast undra hur mycket hon har hört om dagens äventyr.

– Ja, det var skönt.

– Här inne är det också varmt och skönt. Det kanske kan bli lika skönt som på stranden, säger hon och tittar utmanande på mig.

Det krävs inte mycket fantasi för att räkna ut vad tjejerna pratat om i eftermiddag.

Moa börjar fläkta teatraliskt med händerna.

– Det var väääldigt varm här inne, säger hon med ett lätt stönande.

Så lutar hon sig tillbaka mot väggen, sträcker ut sig som en katt, och trycker tuttarna utåt så mycket hon orkar. Föga förvånande åker badlakanet upp, och glider försiktigt ner på båda sidorna. Hennes stora, fina tuttar tittar fram lite grann, men badlakanet täcker fortfarande bröstvårtorna. Hon sträcker ut armarna åt varsitt håll, så att bröstvårtorna visar sig en liten stund, innan hon belåtet lägger ner händerna i knät. Hennes bröst trycks ihop lite lätt. Hon vet hur hon ska få min uppmärksamhet, och hon tittar förtjust på min uppenbara fascination av hennes halvnakna bröst.

– Tycker inte ni också att det är väldigt varm här inne, säger hon med en överspelad underton till de andra tjejerna.

Anna sitter i mitten, men hon verkar lite tvekande. På andra sidan sitter Tanja, och hon håller verkligen med om att det är för varmt. Hon lirkar snabbt in sin tumme under badlakanets överkant, drar isär och drar ner badlakandet till midjan. Hon sträcker lite på sig, som för att få de små brösten att se lite större ut. Hennes smala kropp och toppiga bröst slukar hela min uppmärksamhet, och jag låter mig ogenerat beundra hennes ungdomliga skönhet.

Nu börjar Moa smeka Anna över håret och kinderna, ner över nacken och ryggen. Det gör att Moas badlakan glider isär ännu mer, och hela hennes bröst tittar fram. Min blick vet inte riktigt vart den ska ta vägen, så den växlar lite mellan tjejerna. Moa biter tag i Annas örsnibb, och nafsar lite retfullt. Anna verkar vanligtvis lite pryd, men Moa har hittat en förföringstaktik som verkar fungera. Anna suckar djupt, vänder sig mot Moa och de kysser varandra försiktigt.

Tanja verkar känna sig lite utanför, så hon börjar klänga på Anna från andra sidan. Hon smeker hennes bröst genom badlakanet, och de nakna låren nedanför. Hon glider in med ena handen under hennes badlakan, och smeker ljumskarna, magen upp mot brösten. När hon kommer upp till brösten lossnar även Annas badlakan, och jag får se Tanjas hand som ivrigt klämmer och smeker Annas ena bröst.

Moa avslutar kyssen och tittar triumferande mot mig. Hon reser sig upp så att hon helt tappar sitt badlakan. Hennes bröst kommer precis framför Annas mun, och Anna suger in den ena bröstvårtan av bara farten. Moa leker under tiden med sitt andra bröst, gungar det upp och ner med handen, klämmer till, nyper och drar i bröstvårtan. Hon tittar hela tiden på mig och det är uppenbart att hon söker min uppmärksamhet och testar vad jag gillar.

Tanja verkar känna sig lite bortglömd, för nu tar hon upp kampen om uppmärksamheten. Hon låter benen glida isär, smeker sina lår och smeker bort badlakanet upp mot fittan. Det är uppenbart att tjejerna triggar varandra. Tanja sitter nu lutad mot bastuväggen, med benen brett isär. Hon börjar smeka med händerna över fittan, öppnar blygdläpparna med ena handen och pillar på klittan med den andra. Hon gnyr tyst och spänner ihop munnen hårt.

Moa sätter sig också ner och lutar sig bakåt. Även hon särar på benen och börjar smeka fittan. Hon är redan ordentligt våt, så hela fittan blir alldeles blank och hal. Hon är faktiskt helt rakad, och ser riktigt porrig ut med de stora brösten som guppar upp och ner i takt med att hon kör in två fingrar i fittan gång på gång. Hon stönar högt och överröstar lätt Tanjas tysta små stön.

Anna ser lite förvirrad ut när hon plötsligt blivit lämnad ensam i mitten, men hon finner sig snart i situationen, lutar sig tillbaka och låter badlakanet glida isär. Även hon särar lite blygt på benen, och börjar snart smeka fittan hon med – både av kåthet och kanske för att passa in bland de andra tjejerna på bänken. Hon har sparat en triangel av brunt hår ovanför fittan, och hon verkar vid det här laget vara lika våt som Moa.

Alla tre tjejerna sitter nu mitt emot mig med benen brett isär och smeker sina fittor. Moa med sin helrakade fitta och stora bröst som guppar allt häftigare ju högre hon stönar. Anna med sitt långa, bruna hår som blivit rufsigt och ligger slickat mot de rundade tuttarna. Och Tanja som har rekordstyva bröstvårtor på toppen av sina uppnosiga små bröst, och en underbar fitta som verkar driva henne till vansinnig kåthet.

Plötsligt hörs åter igen röster från andra sidan dörren. Jag får nästan panik, men hinner inte reagera förrän dörren öppnas. Johan, Richard och Christian stormar in. De tvärstannar när de ser tjejerna som sitter och onanerar mitt emot mig. Tjejerna avbryter instinktivt sitt smekande, men gör ingen ansats att försöka skyla sig. Det är ju uppenbart vad de höll på med, och nu är de så kåta alla tre så jag tror inte det hade spelat någon roll vilka som än kommit in. Moa verkar närmast road av situationen, och när hon åter börjar smeka sin fitta så följer de andra hennes exempel.

– Välkommen in i värmen killar, stönar hon fram, samtidigt som hon menande nickar ner mot fittan och särar lite extra på sina blygdläppar.

Jag kan inte låta bli att le lite åt hennes övertydliga invit, men känner samtidigt ett starkt behov av att fly från bastun så fort som möjligt. Som tur är har jag i alla fall badlakanet hårt knutet runt midjan fortfarande. Killarna är plötsligt helt tysta, men sätter sig till slut på min sida av bastun, med blickarna flackande mellan de tre tjejerna. Min nyfikenhet över hur detta ska sluta håller mig kvar i bastun en stund till.

Tjejerna fortsätter med sitt pullande och pillande. Moa och Anna kysser passionerat varandra igen. Killarna verkar fortfarande handlingsförlamade, men deras kukar börjar i alla fall bilda tält av badlakanen. Så reser sig Moa upp och går fram till Johan. Hon lutar sig fram över honom, pressar honom bakåt, trycker sina stora, runda bröst mot hans ansikte och rycker av honom badlakanet.

– Tycker du att det är rättvist att vi tjejer visar upp oss, utan att få se er nakna? säger hon och spelar upprörd.

Det blir förlösande för Richard och Christian också, så de drar isär sina badlakan och börjar genast runka. Moa verkar nöja sig med detta, och låter mig ha kvar mitt badlakan. Hon återgår till sin plats och fortsätter att köra sina två fingrar in och ut ur sin rakade fitta i en väldig fart.

Det känns nästan som att jag observerar skådespelet utan att själv vara en del av det. Från att ha varit i centrum för tjejernas uppmärksamhet, är det nu plötsligt klasskompisarna som har deras fulla intresse. Tjejerna stirrar på killarnas kukar, som de flitigt runkar. Och killarna kan inte se sig mätta på tjejernas härliga uppvisning. Deras unga kroppar är som gjorda för varandra, och det känner de så tydligt.

Moa börjar skaka allt mer, men strax innan orgasmen kommer så flyger hon upp och hoppar över till Johan igen. Hon grenslar honom, trycker åter tuttarna mot hans ansikte. Han smeker glatt det ena bröstet och suger in den andra bröstvårtan.

Men den här gången sjunker Moa ner över Johans kuk, och låter honom glida djupt in i hennes rinnande fitta. Hon stannar till när han bottnar i henne, och sitter stilla och kramar kuken några sekunder. Hon skakar sina stora, unga bröst mot Johans ansikte, och han stönar som förhäxad. Hennes 16-åriga, svettiga och genomkåta kropp börjar sedan röra sig långsamt upp och ner över Johans kuk. Hon rider honom allt vildare, och tuttarna ger hans ögon, mun och hela ansikte en oförglömlig upplevelse.

Tanja vill inte vara sämre, utan hoppar fram till Christian. Hon låter honom känna på hennes bröst, och hon tar över runkandet av hans kuk. Sedan glider hon ner och suger in ollonet i munnen. Hon suger verkligen med inlevelse, och det är inte utan att jag blir avundsjuk när jag minns hur skönt hon sög igår.

Richard reser sig och kryper ner mellan Annas ben. Han slickar henne en kort stund innan han helt enkelt trycker in kuken i henne, där hon sitter bakåtlutad med benen brett isär. Han skakar henne vilt när han pumpar på hårdare och hårdare, och hennes svettiga 16-årsbröst skakar minst lika vilt. Jag tittar som paralyserad på Annas bröst och deras härliga dans, och kan inte förstå att det är min ordentliga och oskuldsfulla elev som nu ligger på rygg och motjuckar så hårt hon kan.

Stönen överröstar varandra, och allt jag vet är att bastun exploderar av orgasmer. I ett töcken av den långvariga hettan och upphetsningen ser jag de vilt knullande paren som i slow motion. De styva bröstvårtorna, de hårda kukarna och de krävande fittorna. Någon sprutar på Moas stora bröst, och hon smeker intensivt tuttarna så de blänker av sperma och svett. Någon annan verkar spruta i Tanjas härligt sugande mun, och hon sväljer allt hon hinner.

Genom vattenångan ser jag Anna komma mot mig, och hon lutar sig mot väggen bakom mig med en hand på varje sida. Hennes ansiktsuttryck är helt desperat av kåthet… Bakom henne kommer nån av killarna och trycker in kuken i hennes fitta bakifrån. Hon stirrar in i mina ögon när kuken tränger allt djupare in i henne, och plötsligt kysser hon mig våldsamt. Killen bakom henne pumpar på allt hårdare och trycker henne hårt mot mig. Hon trycks uppåt och hennes härliga bröst trycks hårt mot min mun. Jag suger, slickar och klämmer på hennes härliga tuttar, samtidigt som killen bakom henne knullar henne med långa djupa tag.

– Släpp ut… min… orgasm… nu, väser hon fram.

Jag lyckas hitta hennes klitta, och efter bara några sekunder så skriker hon högt rakt in i väggen ovanför mig. Jag vet inte om hon vet vem det är som sätter på henne, hennes kåthet är så djurisk att hon inte verkar bry sig. Orgasmen skakar hennes kropp så att brösten vibrerar mot mig, innan hon till slut sjunker ihop över mig och vi förenas i en halvt medvetslös kyss.

Killen bakom henne backar undan, och istället känner jag ett par smala händer som drar i mitt badlakan. Med Anna hårt tryckt mot mig är det inte mycket jag kan göra åt saken, utan snart sprätter kuken ut i frihet. Jag känner inte igen sugmunnen som Tanjas – och mycket riktigt, när Anna lyckas rulla av mig ser jag Moas härliga kropp mellan mina ben. Hon suger kuken ända ner till roten. Anna lutar sig mot mig och låter mig suga och smeka hennes tuttar.

Jag närmar mig snabbt slutet. Moa släpper ut kuken och sträcker lite på sig.

– Knulla mina tuttar, flämtar hon tyst.

Jag sträcker mig ner och trycker ihop hennes härliga, stora tonårsbröst på varsin sida om kuken. Jag börjar jucka, och ollonet tittar upp mellan brösten varje gång. Moa rör överkroppen upp och ner. Då och då suger hon in ollonet i munnen. Det svartnar för ögonen och mina reservkrafter är helt slut, när jag ohämmat sprutar hela satsen mellan Moas tonårsbröst och upp i hennes gapande mun.

Hon gapar sexigt efter min varma sats som regnar över hennes söta ansikte.

Previous post

Flickvännens mamma bjuder...

Next post

Lisa får oväntat besök

No Comment

Leave a reply