AgePlay

Klassresan (del 3)

Till lunchen är ordningen återställd. Eleverna har duschat och äter som om de inte sett mat på flera dar. Det känns helt normalt att sitta och äta lunch med alla tjejerna i bikini. Jenny har ett linne på sig, men istället har hon ingen bikiniöverdel, så hennes hårda bröstvårtor pressas mot det tighta linnet. Framför mina ögon ser jag hela tiden minnesbilder av tjejerna under fotograferingen, med grädde och choklad på brösten, och med varsin kuk i munnen. Det är svårt att släppa tankarna på elevernas 15-16-åriga, nakna kroppar. Kåtheten ligger som ett bakgrundsbrus i mitt medvetande hela tiden, och det är en ständig kamp mot kuken som hela tiden vill resa sig.

Jag inser att alla börjat göra sig i ordning för att gå ner till sjön och bada igen. Jag hämtar tacksamt ett badlakan, som jag smidigt kan dölja mina spända badbyxor med. Det sista jag behöver nu är några pikar om kuken.

Jag kommer iväg ganska sent, och lämnar stugbyn tillsammans med Emelie och Jenny. Just dessa två tjejer verkar ofta hamna i närheten av mig. Men jag klagar inte, jag njuter för fullt av deras eggande sällskap. Vi går ganska långsamt ner mot sjön.

– Tyckte du om fotograferingen? frågar Emelie.

Utan att tänka mig för svarar jag sanningsenligt:

– Ja, det var häftigt att se alla tagningar du förberett…

Emelie fnissar till och fortsätter:

– Men det var ju synd att inte du kunde vara med. Jag tyckte det verkade som att du hade velat doppa den här herren i min chokladskål, säger hon och tar plötsligt ett ordentligt tag om min kuk genom badbyxorna.

Det var jag verkligen inte beredd på, så jag hinner inte reagera innan hon börjar runka kuken genom badbyxorna. Och det blir genast så skönt att jag inte förmår mig att knuffa bort henne. Jag stannar upp och känner genast att den utdragna kåtheten gjort att det inte kommer att krävas mycket innan jag sprutar, så jag tar mitt förnuft till fånga och lyckas avbryta Emelie, och vi fortsätter gå. Kuken står ogenerat rakt upp, och jag tänker att jag kommer att bränna ryggen den här eftermiddagen.

När vi kommer ner till sjön ser jag att 20 personer är max vad den här lilla stranden klarar – om man inte ska ligga på varann, och det vore nog inte så lämpligt.

– Vi går bort till den andra stranden, bakom den där klippan, säger Emelie.

Inte mycket att välja på, vi går kanske fem minuter tills vi kommer till nästa strand. Den är ännu mindre, men helt folktom. Jag lägger ut mitt badlakan mitt på stranden. Jenny och Emelie lägger sina badlakan alldeles ovanför mig. Jag tar fram en tidning och försöker läsa. Men ögonen söker sig till Jenny, som fortfarande har sitt lilla linne på sig, utan bikinitopp under.

Hon ställer sig vänd mot mig, ser mig i ögonen och drar långsamt av sig linnet. Hon rodnar lika sött som hon gjort flera gånger tidigare den här helgen. Hennes små bröst tittar fram, och de rosa bröstvårtorna ser ut att sträcka sig ut mot solen. Hon tittar fortfarande på mig, lite testande, trevande och nervöst. Hon har sitt blonda hår uppsatt i en tofs, och ser verkligen oskyldig ut när hon möter min blick. Sedan böjer hon sig ner och tar fram sin bikinitopp.

När hon reser sig igen så har Emelie glidit upp bakom henne, och hon låter nu händerna glida fram över magen och sedan upp över Jennys nakna, mjuka små bröst. Hon leker lite med de hårda bröstvårtorna, och Jenny ser ut att slappna av. Emelie fortsätter smeka Jennys bröst upp och ner, klämmer på dem, trycker ihop dem. Båda tjejerna tittar hela tiden på mig.

– Jag tänker sola naken. Det kan väl ni också göra, säger Emelie.

Jenny nickar försiktigt. Emelie tar tag i Jennys bikiniunderdel och drar av den. Hon låter sedan sina händer glida över Jennys mage, och fortsätter ner över hennes fitta. Jag ligger bara och stirrar rakt fram på Jennys lilla fitta. Emelies händer smeker hennes blygdläppar och särar försiktigt på dem.

Jennys fitta är rakad, men hon har sparat en liten blond tofs ovanför fittan. Emelies fingrar glider runt och smörjer in Jennys blygdläppar med fittsafterna som börjar strömma till. Emelies fingrar och Jennys fitta blänker i solen. Jag bryr mig inte om att nacken börjar ömma, utan fortsätter bara att ogenerat titta upp på skådespelet. Emelie trycker till på klittan, och Jenny stönar förvånat till. Hon trycker ut höften mot Emelies fingrar och lutar överkroppen bakåt mot Emelie, samtidigt som hon ryckigt börjar smeka sina små tuttar.

Då slutar Emelie sin behandling. Istället börjar hon själv klä av sig. Hon knäpper upp bikinitoppen och låter den långsamt glida ner. Hon fortsätter med underdelen, men för första gången verkar hon tveka lite. Hon verkar nästan lite blyg helt plötsligt. Kanske är den här situationen mer privat och intim än tidigare under helgen. Hon drar till slut ner bikinitrosorna, men lägger sig sedan direkt ner på mage på badlakanet, med benen tätt ihop.

Jenny vet inte vad hon ska göra. Hon är ordentligt kåt och ser ut att längta efter orgasmens vågor, men Emelie har tydligen bestämt sig för att bara sola nu. “Vilken retsticka”, tänker jag. Jenny lägger sig till slut ner, även hon på mage. Tjejerna ligger alldeles bredvid varandra, och jag fortsätter att ligga där och beundra deras kroppar. Deras rumpor är lika runda, men Emelies är något större än Jennys. Jag kan ana deras fittor, men de ligger med benen tätt ihop.

Efter en stund börjar Jenny att röra sig otåligt, och hon krånglar in armarna under kroppen. Den ena handen verkar söka sig ner till fittan och den andra upp till hennes bröst. Jag ser roat på när hon börjar pilla på sin kropp, samtidigt som hon försöker att inte visa mig något. Rätt snart ger hon sig hän åt kåtheten, slappnar av och låter benen glida isär. Jag ligger och tittar upp rakt på hennes lilla fitta, och ser hur fingrarna ivrigt smeker, pillar och trycker på alla känsliga punkter. Snart lägger hon den andra armen över rumpan och låter långfingret söka sig till fittans öppning. Hon gnyr och ålar sig fram och tillbaka med kroppen. Hon fortsätter pilla på klittan med handen som hon ligger på, samtidigt som den andra handens långfinger hetsigt åker ut och in i fittan.

Inte heller Emelie kan nu låta bli att titta fascinerat på sin klasskompis. Hon är uppenbart kåt, men samtidigt är det något som håller tillbaka henne. Hon ligger och gnuggar sin nakna fitta lite försiktigt mot badlakanet, men jag känner inte riktigt igen hennes blyghet.

Så vänder sig Jenny om och lägger sig på rygg. Med en kåtdimmig blick tittar som snabbt på mig och Emelie, innan hon fortsätter att pilla och pulla, nu med benen brett isär. Hon stönar allt högre. Hennes små bröst pekar rakt upp mot solen, och hon trycker ihop dem med sina armar så att de ser större ut än vanligt. Hennes fitta blänker och hon kör nu två fingrar in och ut, med en väldig fart.

Nu släpper även Emelies hämningar, och hon lutar sig fram över Jenny och kysser henne passionerat. Hennes händer smeker över Jennys smala kropp, och hon tar snart över behandlingen av fittan. Hon trycker in två fingrar, och suger samtidigt in Jennys ena bröst i munnen. Hennes tunga snurrar snabbt runt Jennys hårda lilla bröstvårta, och Jennys orgasm byggs upp allt mer. Hon skriker till, och skakar i hela kroppen.

Emelie släpper taget om Jennys bröst med munnen och kysser hennes mun istället, kanske för att undvika att resten av klassen ska höra henne skrika. Jag ser hur Jennys fitta, ungefär en meter från mig, flödar av safter runt Emelies fingrar. Orgasmen verkar inte vilja ta slut, och Emelie fortsätter att pilla på klittan tills Jenny börjar bli tyst. Hon slappnar av och vänder sig mot Emelie:

– Tack… du är så underbar… jag trodde aldrig att du skulle hjälpa mig, bara för att vi har publik idag…

Jag hade känt på mig att det inte var första gången de här tjejerna gjort det skönt för varandra, och det stämde tydligen. Emelie ligger nu på sidan, vänd mot Jenny. Hon ligger inte längre med benen tätt ihop, utan hon har dragit upp sin ena fot så att fittan öppnar sig inbjudande mot Jenny. Emelies fitta är rakad på samma sätt som Jennys – helt släta blygdläppar och en liten tofs ovanför fittan. Jag får känslan att de hjälpts åt även med rakningen.

Jennys händer smeker nu Emelies bröst och mage. När tjejerna ligger på sidan, vänd mot varandra, så får deras bröst så sexiga former. De trycks ihop och pekar mot varandra, och jag blir om möjligt ännu kåtare. Jennys små, toppiga bröst mot Emelies större och rundare bröst, det blir en så sexig kontrast.

Jennys ena hand letar sig ner till Emelies fitta. Hon öppnar blygdläpparna och börjar smeka fittan så att fittsafterna blänker i Emelies fitta också. Jenny böjer sig fram och slickar eggande på och mellan Emelies bröst. Emelie börjar uppenbart få det skönt, men det är nånting som hindrar henne från att släppa loss alla hämningar. Som om hon hade läst mina tankar tittar hon plötsligt ner på mig och säger tyst:

– Jag är oskuld. Det är lite läskigt att få kuk för första gången.

Jag blir alldeles stum och vet inte vad jag ska svara. Bäst att inte svara alls, men jag förstår nu varför hon tappat sin självsäkra attityd.

Så tar Jenny tag i situationen och knuffar ner Emelie på rygg. Hon särar på Emelies ben och säger till mig:

– Börja med att slicka henne, då slappnar hon av.

Emelies fitta ligger vidöppen en meter framför mig. Mina moraliska tveksamheter är som bortblåsta, och den här helgen har ändå redan passerat alla lämplighetens gränser. Utan att tänka, som i trance, hasar jag mig upp mot Emelies väntande fitta. Jag börjar lapa i mig av hennes fittsafter, slickar upp och ner i skåran och suger in klittan i munnen. Låter tungan virvla runt. Hon stönar högt, som i chock över den överväldigande njutningen.

Jenny har rest sig upp, och plötsligt känner jag hennes händer runt kanten av mina badbyxor. Instinktivt rycker jag till, men låter henne sedan krångla av dem. Kuken sprätter upp och jag kan inte riktigt lägga mig ner igen. Jenny står med benen på varsin sida av mig, och hon böjer sig ner över mig. Hennes händer glider runt min midja och fram mot kuken. Hon tar tag i kuken med ena handen, samtidigt som hon lyckas lägga sig ner över mig. Hennes hårda bröstvårtor rispar mot min rygg, och sedan trycker hon sig mot mig , lägger sig till rätta, och låter även den andra handen glida ner till kuken. Hennes små händer smeker och runkar kuken lite testande.

Mina egna händer söker sig upp till Emelies bröst. Jag klämmer, smeker och tittar fascinerat på de stora kullarnas olika former när jag klämmer och smeker. Bröstvårtorna är inte bara hårda, utan riktigt stora. Vårtgårdarna är små och de hårda bröstvårtorna står rakt upp. Emelie sträcker sig efter sin sololja, och sprutar ut ordentligt med vit olja över brösten. Det går nästan för mig när jag ser det, så jag är tvungen att lägga mig ner på Jennys händer för att hon ska sluta runka mig.

Jag ligger så en stund – slickar Emelies fitta och smörjer in hennes stora bröst med sololjan. Hennes bröstvårtor glider upp mellan fingrarna varje gång handen glider över brösten. De blänker läckert i det starka solljuset.

– Aah, vad skönt! Jag tror jag kommer snart! Du måste trycka in kuken i mig nu! skriker Emelie.

Nu känner jag igen hennes gamla jag. Hon tar ett bestämt tag om mitt huvud och drar mig uppåt. Jenny hoppar av mig och jag glider ensam upp över Emelies unga kropp. Emelie tar tag i kuken och styr den mot sin fitta. Plötsligt tar hon ett hårt grepp om kuken och tvingar mig till ögonkontakt.

– Du tar det väl försiktigt nu?

Jag lovar att göra det, och glider långsamt in i hennes hala fitta. Det känns som att den längtat efter mig, för den kramar kuken hårt och skönt. När det går lite trögt juckar jag försiktigt några gånger, och viskar prövande i hennes öra:

– Nu ska magistern lära dig att knulla ordentligt. Inte bara hålla på med mjukt tjejsex, utan nu ska du få känna en ordentlig kuk djupt inne i din unga fitta. Jag ska spruta dig full och knulla dig hårt! Så går det när man håller på så där och visar upp tuttarna och suger kuk framför ögonen på mig. Då måste jag lära dig vad det är för eld du leker med…

Emelie verkar bli kåtare och kåtare ju mer jag hetsar henne, och till slut glider kuken in hela vägen utan problem. Hon stönar till helt okontrollerat och utbrister:

– Ja… ja… lär mig allt om kukar… och… hur de känns inne i kroppen… jag ska vara en lydig elev… och öva ofta…

Emelie är helt inne i dimman nu, och jag pumpar på i full fart. Långa drag, nästan hela vägen ut, och sedan snabbt hela vägen in igen. Jag reser min upp på knä, tar tag i hennes lår, och börjar jucka våldsamt. Hon stönar högt för varje gång jag tränger in i henne, och hennes inoljade blanka bröst skakar häftigt.

Efter en stund lugnar jag ner mig, för att inte spruta riktigt än. Jag glider långsamt in och ut ur Emelies fitta en stund. Då kommer Jenny upp bredvid oss, alldeles röd i ansiktet och med blanka ögon. Hon glider upp över Emelies ansikte, med ansiktet vänt mot mig. Emelie börjar genast slicka Jennys fitta, och jag smeker och klämmer hårt på hennes lena små flicktuttar. Jenny börjar pilla på Emelies klitta samtidigt som jag långsamt knullar henne, och får ett långdraget stön till svar.

Nu börjar situationen bli ohållbar. Jenny börjar skaka av Emelies intensiva slickande. Emelies stön blir mer och mer sammanhängande och övergår till ett konstant skrik. Jag ökar knulltempot igen, och känner hur Emelies fitta krampar runt kuken – nästan håller fast den. Jag suger in hela Jennys lilla bröst i munnen, samtidigt som jag klämmer vilt på Emelies inoljade tuttar.

– Spruta i mig! skriker Emelie befallande.

Det hade inte gått att undvika, oavsett vad hon skrikit. Jag sprutar stråle efter stråle djupt inne i henne, samtidigt som jag brutalt fortsätter knulla hennes fitta och biter i Jennys bröstvårta.

När kuken inte orkar mer, står jag bara stilla och låter orgasmernas efterdyningar ebba ut. Emelies fitta fortsätter krama runt kuken, som om den inte fått nog. Men det har jag, och jag glider sakta ner på mitt eget badlakan igen. Tittar beundrande upp på 15-åringarnas kladdiga kroppar, som kollapsat i en hög. Lycklig som aldrig förr.

Previous post

Sonja

Next post

Med chefen i provrummet

No Comment

Leave a reply