AgePlay

Juldagsmorgon

På juldagsmorgonen vaknade Emelie av en försiktig knackning på hennes gamla flickrums dörr.

Det var hennes mor som kom med en kopp te och med meddelande att de snart skulle bege sig iväg till församlingsgården där hennes far skulle hålla i den årliga juldagspredikan. Emelie kunde knappt dölja hur tråkigt hon tyckte att detta skulle bli men bet ihop för husfridens skull. Hon var ju pappas flicka och hade alltid varit med vid denna predikan, även fast hon redan i de tidiga tonåren hade upptäckt att hon inte längre trodde på det där som varit familjens stödhjul genom alla år. Nu log hon bara och sa till sin mamma att hon snart skulle vara klar för avfärd.

När hennes mor lämnat rummet så suckade hon djupt och stirrade i taket. Det senaste halvåret hade varit fyllt av frihet och nu var hon tillbaka i sin barndoms kloster igen. Hon kände sig instängd, som om väggarna i hennes rosa flickrum egentligen var de kala väggarna i ett nunnekloster och den enda fröjd som fanns var tanken på att utanför dessa väggar så levde hennes jämnåriga i frihet från religionens bojor.

Hon skakade av sig tankarna och tänkte istället på att om fem dagar så skulle hon åter sitta på tåget på väg mot Uppsala och hennes studentrum. Hon längtade verkligen efter att få stänga dörren om sig där i korridoren och istället för detta skådespel få ägna sig åt utforskandet av den verkliga världen igen. Studierna gick ju bra och det sociala livet med Maria och hennes kille hade verkligen öppnat upp ögonen för henne då det kom till vad det riktiga livet hade att erbjuda den som vuxit upp i kyskhetens församling här nere i Småland.

Hon gick upp ur sin varma säng och plockade ut morgonrocken som hängde på en krok på dörren. Hon tog sin necessär och gick ut ur rummet bort mot badrummet på övervåningen. Sin vana trogen så låste hon dörren bakom sig och drog sedan nattlinnet över huvudet och stod naken framför spegeln. Här hade hon stått många gånger och förundrats över hur hennes kropp förändrades. Det hade aldrig talats om detta hemma hos hennes familj, men hennes fascination över att brösten växte och att det kom kroppsbehåring hade fått henne att utforska sin sexualitet där i sin ensamhet.

Hon klev så i badkaret och drog för duschdraperiet och lät det heta vattnet skölja över henne. Tankarna försökte hon samla så att hon skulle komma kunna härda ut ännu en dag i församlingens våld, där varje liten tanke som vandrat utanför de snäva ramar som den konservativa föreställningen om Guds kärlek var ett tecken på svaghet i köttet och en utmaning från Satan själv.

De heta strålarna värmde hennes syndiga kropp och händerna tvålade in den glatta huden med tvål. Då hon förde handen över kullen mellan benen gick det som en stöt genom hennes kropp och med ens så hade tanken gått från återhållsamhet till synden igen. Under handflatan kände hon det tunna blonda håret som täckte hennes mus och utan att egentligen tänka efter före så sträckte hon sig efter necessären och plockade fram raklödder och en rakhyvel. Strax efteråt var hon helt renrakad mellan benen och då hon torkat sig med badhandduken så smörjde hon in sig med lotion över den nyrakade och lena fittan. Hon rös till och log mot sig själv i spegeln. De andra skulle bara veta.

– De skamlösa, viskade hon tyst

Församlingen hade samlats vid tiotiden i församlingsgården och allt hade förstås gått efter planerna som hennes far, pastorn, hade lagt fram. Det gjorde det alltid. Det var intressant för Emelie att se nu när hon läste religionsvetenskap vid Uppsala universitet. Hon hade till en början varit orolig att det främst skulle handla om det hon dagligen varit en del av under sin uppväxt men hon hade blivit glatt överraskad då studierna faktiskt var rent vetenskapliga och att den teologiska fakulteten faktiskt var öppen för tolkningar i synen på religionen. Föreläsningen de hade haft tidigare under hösten som handlat om religiösa sekter hade fått det att hetta på kinderna då hon kände igen allt för mycket från sin fars agerande som överhuvud i församlingen. Hon hade hållit tyst om det då, och hon hade definitivt inte berättat för sin far om vad det var som hon lärt sig vid lärosätet.

Nu satt hon i församlingen som en av dem utåt men inombords så kände hon bara förakt. Hon hade senast igår känt den kyrkligt aktive Görans heta blick på sin kropp och hon var säker på att han haft henne i tankarna då han smugit undan från julklappsutdelningen igår kväll och runkat av sig sin syndiga kåthet på toaletten. Hans syndiga tankar hade lämnat en pöl med säd på golvet som han knappt torkat upp igen.

I alla fall fantiserade hon om att han gjort just det.

Ett leende smög sig över hennes läppar. Hennes fars tordönsstämma predikade från scenen i lokalen och församlingen satt som ljus då han läste ur julevangeliet. Emelie var idag klädd i en ljus skotskrutig kjol som slutade strax ovanför knäet, en svart tajt polotröja och över detta hade hon en vit stickad kofta som hölls ihop av ett knutet skärp i midjan. Benen täcktes av ett par svarta nylonstrumpor – antagligen trodde alla att det var strumpbyxor – men Emelie hade faktiskt vågat sig på att ha stay-ups dagen till ära. Ingen kunde ana att det var just stay-ups men Emelie visste ju och att utmana, om än i hemlighet, fick henne att känna sig levande.

Apropå att utmana så hade hon faktiskt utmanat än mer då hon idag struntat i att sätta på sig någon bh under den svarta polotröjan, som tur var så hade hon ju den vita koftan över då polotröjan som hon inhandlat på Filippa K i Stockholm var i tunt material och i dagsljus så skulle hennes liljevita kullar med all säkerhet synas tydligt genom tyget. Hennes blonda hår hade hon satt upp i en tofs i nacken och den lätta makeup hon lagt efter duschen i morse var både diskret och vacker.

Då predikan var över och församlingen drogs sig tillbaka in i samlingslokalen där fikat skulle serveras så följde Emelie sin familj till honnörsbordet. Så var det alltid dukat i församlingen, hennes familj som i generationer varit överhuvud över den kristna sekten – jo hon kallade den för sekt numera – var navet kring vilka allas liv snurrade. Det var något erotiskt över detta kände hon då hon smuttade på kaffet och lyssnade på det dämpade sorlet från församlingen. Alla såg upp till hennes far som herden som skulle skydda dem i denna tid av synd och utmaningar.

Tänk vilken makt hennes far ändå hade.

Hon undrade om han hade missbrukat den någon gång. Hon svepte med blicken över församlingens medlemmar som talade tyst om ditt och datt. Blicken fastnade på Bettan som satt intill sin man med svärföräldrarna vid bordet intill. Hade hennes far kanske utnyttjat sin position för att komma åt henne? Hon var ju faktiskt ganska vacker ändå i all sin kristliga utstrålning. Visst var hon kurvig och alltid klädd i dygdiga klädesplagg men det var något över henne som lockade Emelie att klä av henne med blicken och placera henne i syndiga händelseförlopp. De stora brösten som doldes under den kristdemokratiska image hon arbetat så hårt med att skapa för sig själv, den smala midjan och den fylliga häcken. Hennes långa ben som alltid var iklädda ett par väldigt högklackade skor. De fylliga läpparna som alltid log.

Emelie rös till och slog bort tankarna och upptäckte med ens att Bettans man, tillika han som ögnat henne igår, hade blicken fäst på Emelie. Emelie tittade bort och låtsades som att hon inte var där, men hon visste att Görans blick fortfarande brände på henne.

Emelie vände sig till sin mor och ursäktade sig. Hon skulle bara gå ut och ta sig en nypa frisk luft sa hon.

– Gör du det älsklingen, svarade hennes fromma moder. Men skynda dig tillbaka för snart ska barnkören framföra sina sånger.

Emelie lovade och gick sedan så gott som obemärkt ut ur lokalen. Hon hade under många år lärt sig att verka utan att synas. Det var liksom en förutsättning för ett liv i en så här stängd miljö, allt man gjorde syntes men Emelie hade, eftersom hon i tidiga år sett igenom lögnerna och spelet, lärt sig att hantera och till och med manipulera det sociala spelet som församlingslivet byggde på.

Ute i kapprummet så stannade hon upp och då hon hörde dörren gå igen bakom henne så andades hon ut. Det här spelet hade bara blivit värre med åren och den nyvunna friheten i Uppsala gjorde allt bara värre. Hon tänkte på sin bästa vän Maria där hemma i Uppsala. Hon längtade efter hennes sällskap, samtalen de hade och den närhet de delade ända sedan de hade upplevt det där med restaurangägaren Dragan på efterfesten i höstas.

Emelie gick nedför trapporna mot köket som låg i källaren. Nu när alla de andra snart skulle få lyssna till barnkören så borde det vara tomt på folk där nere och hon behövde få vara för sig själv för en liten stund. Bara så att hon kunde klarna tankarna och åter komma in i karaktär och fortsätta spela spelet igen. I köket var det tomt, och nästan tyst förutom bandspelaren som spelade den senaste av Carolas julskivor. Att det skulle vara så stereotypt här tänkte hon. Hon gick fram till fönstren och såg ut över den sluttande gräsplanen som nu var täckt av ett tjockt snötäcke. Hon såg framför sig hur hon om somrarna hade lekt därute och rusat ned till sjön som låg blank för att ta sig ett dopp. Det var verkligen en idyll härute.

Hon hörde dörren in till köket öppna sig bakom henne och hon snurrade runt. Göran stängde dörren bakom sig och lutade sig mot den, han log och såg på henne med händerna i fickorna.

– Så det är här du gömmer dig Emelie… log han.

Emelies cirklar hade rubbats och hon visste inte riktigt hur hon skulle hantera detta. Hon såg på honom och hans djupt bruna ögon borrade sig djupt in i hennes blå. Hon slog ned blicken och vände sig återigen om och korsade armarna över bysten.

– Gömmer mig gör väl inte, sa hon med ett lätt darr på rösten. Hon såg ut ner mot sjön igen.
– Åh jo, jag vet hur det är, hörde hon honom skratta. Det är ju omöjligt att helt koppla bort att det finns en värld därutanför. Jag vet hur det är Emelie, att vara fri men ändå helt bunden till den här församlingen och alla måsten som den tvingar oss till.

Emelie flämtade till av hans ord. Hon var tydligen inte ensam om att känna sig som en fånge i församlingen. Göran, som alltid framstått som en av hennes fars goda tjänare verkade också drömma om friheten utanför de snäva ramarna. Hon kunde rent logiskt förstå att det var så, men instinktivt hade hon föreställt sig honom som ytterligare en av de där fåren som behövde en herde för att kunna överleva i denna vargatid.

– Dagar som de här så längtar jag bara bort, viskade hon mest för sig själv, men förvånades av att det kom ut så pass högt ändå.
– Jo, jag vet hur det är, hörde hon Göran säga bakom sig.

Han rörde sig mot henne och hon kunde höra hans fotsteg närma sig. Han stannade alldeles bakom henne. Inte intill men så pass nära att hon kunde känna värmen från hans kropp ändå.

– Du var så vacker igår Emelie, viskade han. En fri själ i detta själens fängelse…

Emelie grep tag i sin vita kofta och kvävde en flämtning. Hon kände hans hand på sin ena axel, hur den smekte ned längs med armen på henne.

– Du stod där framför en skock viljelösa får… fortsatte han tyst samtidigt som hans hand smekte henne upp och ner längs överarmen. Din uppenbarelse var så mycket starkare än det där korset på väggen bakom dig där du stod.

Hans hand smekte sig följsamt och försiktigt uppför armen, över axeln och upp i hennes nacke. Emelie stod som förstenad. Görans beröring sände signaler genom hennes kropp som hon varit noga med att försöka förtränga under hela dagen sedan hon låtit sina egna händer smeka sin kropp i duschen på morgonen. Han flyttade sig lite närmare henne och hon kände hur han lutade sig fram och doftade henne i nacken. En rysning gick genom Emelies syndiga kropp.

– Du är en uppenbarelse som slår allt jag någonsin sett eller upplevt… viskade han och la sin andra hand på hennes höft. Igår… i den där röda klänningen… jag såg hur ditt bröst hävde sig… aldrig har jag varit närmare Gud än då… viskade han i hennes öra och kysste henne på sidan av halsen.

Emelie lät sina händer falla ned och lutade sitt huvud åt sidan då hans läppar pressade sig mot hennes hals. Görans händer smekte henne över höften och höll henne om midjan. Hennes puls hade börjat slå snabbare nu, och då Görans händer letade sig runt till skärpet och lossade det så smet en flämtning över hennes läppar. Med ens så öppnade han den vita koftan och lät sin ena hand smeka henne över det svarta tyget upp över magen. Han drog henne intill sig och Emelie lät sitt blonda huvud falla bakåt mot hans bröstkorg. Handen letade sig vidare upp över den svarta polotröjan och kupade sig över hennes högra bröst.

– Mmm… Emelie… ingen bh… stönade han i hennes öra och Emelie såg ned på sin spända byst där Görans högra hand kramade bröstet hennes.

Det tunna tyget på märkespolon gjorde ett riktigt uselt jobb i fråga om att skyla hennes svullna bröst. Genom det tunna tyget kunde hon tydligt skönja bröstens vita i kontrast till de styva ljusrosa bröstvårtorna som nu stretade uppåt. Göran cirklade med fingertoppen över hennes styva bröstvårta som sin vana trogen stod centimeterhårt uppåt.

– Tänk att Pastorn har en så… skönt syndig dotter… väste han i hennes öra, och förde händerna längs hennes armar och tog tag om handlederna på henne. Han förde dem framåt och placerade dem på varsin sida om fönstret hon stod framför.

Hon fick luta sig fram för att inte falla. Han släppte greppet och lät så händerna smeka henne längs innersidan av hennes armar, in innanför koftan och ned längs sidorna på henne. Emelie flämtade och pulsen rusade. Det pirrade i hela hennes kropp och beröringen från Göran sände stötar genom hennes kropp.

– Stå nu alldeles stilla Emelie… viskade han, de andra kommer att vara upptagna i minst en halvtimme med ungarna som ska sjunga sin lovsång över pastorn och hans gärning.

Emelie slöt ögonen, andades tungt med halvöppen mun och kände varje liten millimeter av Görans beröring. Han lät händerna fortsätta ned över midjan, längs med hennes höfter och den skotskrutiga kjolen. Hon kände hur han hukade sig bakom henne och lät sina händer leta sig upp under kjolen längs med hennes stay-ups. Hans varma händer som smekte upp till strumpornas kant och vidare över hennes lena hud.

– Mmmm… vilka härligt sexiga och syndiga strumpor du har… flämtade Göran upphetsat bakom henne.

Hans händer vandrade upp över de tunna, svarta, hotpants i spets som hon hade på sig. Hon kände hur han tog tag i dessa och sakta drog dem nedåt, skalade av dem och sedan lät dem falla ned till golvet. Hon såg ned och såg hur de låg kring hennes anklar och de svarta stövlarna med hög klack hon hade på sig. Görans händer smekte så upp längs insidan av hennes lår och hon rös i hela kroppen av välbehag.

– Du ska veta Emelie, viskade han, att jag längtat efter det här.

Hans händer smekte sig upp längs insidan, upp mot hennes hettande kön och snuddade vid de lena, svullna blygdläpparna. Han kupade sin ena hand och placerade den över hennes rakade mus och stönade till högt.

– Ohhh… så… härligt underbart Emelie…

Hans hand pressades mot hennes våta fitta och Emelie kunde inte låta bli att sära lätt på benen när hans långfinger pressade sig in mellan de renrakade fittläpparna. Han låt fingret vila där samtidigt som han med den andra handen drog hennes skotskrutiga kjol uppåt tillsammans med den vita koftan och la hennes runda rumpa i ljuset från lysrören i taket.

– Det kunde man ju inte ana, skrattade han tyst, att Pastorns dotter… lilla oskyldiga Emelie… hade rakat sin fitta så fint.

Göran lutade sig fram och hon kände hur hans läppar kysste henne över de nakna skinkorna samtidigt som hans långfinger försiktigt började bearbeta hennes svullna klitoris. Hennes hjärta slog nu dubbla slag och hon blickade ned över bysten och såg hur bröstvårtorna på hennes svullna tuttar nått sitt allra hårdaste tillstånd. Genom det tunna svarta tyget kunde hon se varenda knottra i vårtgårdarna, och de för henne pinsamt, och väl tilltagna, bröstvårtornas ljusrosa styvnad kunde lika gärna varit ute i det fria så tydligt som de syntes nu. Hon flämtade av behandlingen som Görans finger gav hennes styva klitta och kände redan hur hennes släta fittläppar börjat bli svullet våta av kåthet.

– Mmmm… ohhh… stönade han medan han lät sina läppar kyssa sig upp över den nakna stjärten.

Emelie kände hur hans heta tunga slickade längs med stjärtskåran som delade hennes fasta skinkor och med ett ljudligt stön spände hon kroppen då Göran utan omsvep förde upp sin tumme i hennes våta fitta samtidigt som han smekte hennes klitta intensivare. Hennes blick strävade ut genom fönstret samtidigt som hennes knogar vitnade på var sin sida om fönstret. Göran lät sin tumme glida ut och in i hennes tränga fitta och blixtarna som gick genom hennes kropp från fittan till njutningcentrat i hjärnan var intensivare än något hon känt tidigare. Över hennes läppar smet små, tysta, gnyenden. Med ett ljudligt vått läte så lät Göran sin tumme försvinna in och så ut igen ur hennes kåta, unga fitta. Han reste sig upp bakom henne.

– Stå nu kvar så här, väste han samtidigt som han rättade till hennes kjol och koftan så att de låg upp över hennes ryggslut med den nakna stjärten fortfarande fritt i ljuset från lysrören i taket på församlingsköket.

Hon lydde förstås.

Det var otänkbart att göra något annat även fast hon visste att detta verkligen var att leka med det förbjudna. Visst hade hon tänkt orena tanka i Guds hus förut, men det här var något helt annat. Hon hörde hur Göran drog ned blixtlåset i sin gylf och hur hans byxor sjönk ned till golvet. Med ena handen kramade han hennes vänstra skinka och smekte sig in mellan benen igen och gnodde runt den våta fittsaften över hennes svullna fittläppar.

– Du… Göran… flämtade Emelie nervöst.
– Mmmm… stönade han tillbaka samtidigt som hon kunde höra hur han runkade sin kuk alldeles intill hennes nakna stjärt.
– Jag har aldrig… varit med någon… viskade hon …inte på det där sättet…
– Oj då… skrattade Göran högt …och du vill vänta på den rätta förstår jag!

Emelie visste att det var hyckleri att stå här i församlingsköket och bli fingerknullad av en gift man samtidigt som julfirandet pågick en trappa upp. Det visste hon. Men hon ville vänta. Kanske inte på den rätta i form av mannen hon skulle gifta sig med, men i alla fall på den där som skulle få knulla henne första gången. Det här var nog inte den där första gången. Hon trodde i alla fall inte det, trots att hennes syndiga kropp skrek efter att bli uppfylld egentligen. Hon visste inte vad hon skulle säga, men räddades av Göran då han istället tog tag i henne och vände henne om.

– Ingen fara Emelie, log han. Men jag vill i alla fall att du hjälper mig för förlösning här och nu.

Med de orden så la han händerna på hennes axlar och pressade henne nedåt tills hon stod på knä framför honom. Han såg ned på henne med sina bruna ögon och med ett leende nickade han menade mot den styva kuken som vajade strax framför henne.

– Jag vill att du runkar mig nu Emelie… stönade han och log igen …ta om kuken nu älsklingen…

Emelie lät sin hand forma sig runt Görans hårda kuk, det var omöjligt för henne att bedöma hur den stod sig i jämförelse med andras men hennes högerhand nådde precis runt skaftet på den och ollonet var täkt av tjock förhud. Hon lät handen röra sig försiktigt upp och ned längs kukskaftet och för varje drag hon gjorde så blottades hans stora ollon var gång. De håriga pungkulorna låg spända innanför huden och guppade allt snabbar ju mer hon runkade hans hårda kuk. Med sin vänstra hand letade hon sig in under sin kjol och nådde så den heta, svullna fittan som hon rakat helt len vid morgonduschen. Hon var riktigt våt och svullen i fittan nu och då pekfingret och långfingret lade sig på var sin sida om hennes tilltaget svullet hårda klitta så stönade hon högt. Hon kramade hårdare runt Görans kuk och runkade snabbare i långa drag och hans stora kladdiga kukhuvud var nu blottat.

– Ooooh… såja… fortsätt så nu Emelie… stönade Göran med blicken fäst på Emelies söta ansikte. Runka kuken hårt nu såja…. aaah…

Emelie runkade hårdare, varje tag gav ifrån sig ett kladdigt läte, och hon kände hur hennes spända bröst gungade under den svarta polon. Med den andra handen nöp-pullade hon sin klitoris och det gick som välluststötar genom hennes kropp. Göran stönade rytmiskt av hennes behandling, och hon såg hur han svettades. Själv satt hon bredbent på knä med ena handen över fittan och den andra om Görans hårda kuk och runkade honom så att hennes bröst guppade upp och ner.

– Jaaa… sååå… Emelie… stönade Göran högt, …nu… snart… fortsätt runka kuken… din… din… lilla kukslyna…

Orden brände till i Emelie som eggades av hans ogudaktiga vokabulär. Hon runkade snabbare och förde handen från fittan upp till sina tuttar och nöp i den vänstra bröstvårtan. Hon drog tag i den och kramade sedan bröstet hårt samtidigt som hennes högerhand runkade Görans kladdiga kuk allt snabbare, och med ett kvävt stön såg hon hur Göran slängde bak huvudet och stönade okontrollerat. Hon tänkte på videoklippet hon sett på nätet. Hur en tjej hade haft en mans kuk i munnen och sugit på den. Hon ville prova.

Försiktigt lät hon tungan nudda Görans enorma svullna ollon. Det smakade lite salt men hon blev överaskat kåtare av att ha hans kuk så nära sin mun. Hon lät ollonet sakta glida in lite mellan läpparna och smakade på kuken. Görans ollon var nu helt i hennes lilla mun och hon sög som på en klubba.

Det blev för mycket för Göran.

– Jaaa… ooooh…. ahhhhh… kåååta slyynaaahhh… hörde hon honom samtidigt som Emelie kände hur det pulserade i hans kuk och den första strålen klöv det svullna kukhuvudet och sköt en första stråle av hans varma sperma rakt in i hennes mun.

Emelie blev lite rädd av kraten i strålen och drog snabbt ut kuken ur munnen. Görans kuk sköt då en ny sats rakt förbi hennes blonda hår och träffade fönsterblecket bakom henne. Hon skrattade till och fick nästa varma laddning rakt över näsan och munnen. Emelie fortsatte runka honom och snart följde ytterligare en stråle som lade sig över hennes ena bröst och så ännu en till som även den träffade hennes bröstkorg som doldes knappt av den svarta polotröjan. Göran hade sprutat ner henne rejält.

– Ohhh… såå… försiktigt nu… flämtade Göran och såg ned på henne där hon satt på golvet med hans kuk i ena handen alldeles kladdig i anisktet av sperma, och med vita strängar över den tunna polon. Hennes byst hävde sig betänkligt av upphetsning och Göran skrattade till och det verkade som han rös av njutning.

– Du kan nog släppa nu… log han menade mot hennes hand som var täckt av sperma och fortfarande höll om hans nu mer avslappnade kuk.

Emelie släppte taget om kuken och kände hur det hettade om kinderna. Göran tog tag om kuken och krånglade in den innanför byxorna igen och drog upp blixtlåset. Han sträckte sin hand till Emelie som han hjälpte upp på darriga ben. Han såg på henne och log men sa inget. Istället böjde han sig ned och hjälpte henne att kliva ur de svarta spetshotpantsen som legat om hennes anklar. Med dessa så torkade han bort sperman från hennes ansikte, byst, och det som hamnat på fönsterblecket. Han förde dem till näsan och drog ett djupt andetag. Han log mot Emelie igen.

– Dom här… sa han lent”…dom behåller jag som ett minne… och så stoppade han dem i byxfickan. …seså…skynda dig nu till toaletten och gör dig i ordning…

Emelie vaknade till ur sin kåta förtrollning och såg på honom hur han stoppade trosorna i sin ficka och sa de där orden. Han böjde sig fram och kysste henne lätt på munnen och gick sedan ut ur köket med bestämda steg. Emelie stod kvar i en minut som kändes som en evighet. Sedan smet hon också ut och in på toaletten för att fixa till sig innan hon skulle gå in till de andra igen.

När hon såg sig i spegeln så kunde hon inte låta bli att le mot den blonda tjejen som tittade tillbaka på henne. Hennes kinder var rosiga, ögonen nästan febriga och den vita koftan som ramade in den, under den svarta polon, spända bysten med de våta fläckarna av Görans sperma.

Hon tog en servett och torkade sig mellan benen och den bara fittan. Hon förde upp handen hon runkat Görans kuk med och drog in den fräna doften av hans kön och sperma. Med tungspetsen slickade hon längs fingrarna och smakade på hans sats som fortfarande fanns kvar. Hon log mot sin spegelbild. Sedan tvättade hon händerna och knöt den vita koftan hårt så att hennes styva bröstvårtor inte skulle komma att avslöjas då hon gick in till de andra.

När hon gick in i samlingslokalen kunde hon inte låta bli att se åt Görans håll men han var djupt involverad i ett samtal med sin svärfar. Han såg inte åt henne. Det fläktade upp under hennes skotskrutiga kjol och hon blev åter varse om att hon inte hade några trosor på sig där under. De som han nu hade i byxfickan, hon såg hur Göran lade sin arm om sin hustru Bettan. Det brände till inom henne då Bettan lutade sitt huvud mot Görans axel och han pussade henne på kinden. Emelie slog sig ned intill sin mor igen. På frågan vart hon hållit hus svarade hon att hon tagit en liten promenad bara. Inte en enda gång såg Göran åt hennes håll under resten av eftermiddagen, och väl hemma så tog Emelie långt hett bad. Vad som hände där torde vara rätt uppenbart för den som nu lärt känna Emelie…

Previous post

Storsprutaren... (del 2)

Next post

Giftasnerver

No Comment

Leave a reply