Hetero / StraightNoveller

Jennifers första orgasm

Ett kort tag jobbade jag som telesäljare, jag sålde telefonabonnemang åt en av de stora mobiloperatörerna. Vi var ett par stycken som gnetade på med telesäljandet. Jennifer hette en kvinnlig kollega i min egen ålder som jag kom bra överens med. Hon sålde bra, liksom jag, och hade en fantastisk telefonröst. Kruxet var bara ett, hon var lite överviktig, hade någon störning på ämnesomsättningen. Det fattade såklart inte de flesta andra på jobbet utan trodde i sin dumma enfald att Jennifer tryckte i sig godis och chips så det stod härliga till. Men jag visste bättre, för vi satt alltid ensamma i lilla personalrummet och åt. Och medan jag beställde dit enorma specialpizzor och kebabtallrikar med pommes frites och vitlöksdressing från kurdiska grillen runt hörnet hade Jennifer alltid med sig matlåda med pastasallad, wok eller annan nyttig mat. Och medan jag oftast öppnade en stor flaska läsk till maten som jag sedan tog med ut till telefonen och alltid drack upp innan skiftets slut så nöjde sig Jennifer med en liten flaska kranvatten. Och då var jag bara hälften så stor som hon.

En dag märkte jag att Jennifer hade klippt sig, hennes enormt långa hår hade blivit nära decimetern kortare. Jennifer berömde sin frisör, som hon tyckte var så trevlig och behandlade henne så bra. Jennifer sa:
– Jag älskar när andra människor håller på med mitt hår, då kan man få mig nästan precis dit man vill…
Shit, tänkte jag och sneglade på Jennifers väl tilltagna figur. Jag hade inte velat erkänna det för mig själv tidigare, men jag var otroligt kåt på denna enorma kvinna.

Nästa gång vi hade matrast samtidigt så satt jag kvar med henne efter att jag ätit färdigt. Jag började försiktigt smeka hennes hår och märkte då att Jennifer blev alldeles salig och slappnade av helt och hållet. Jag visste i den stunden att jag skulle förföra denna skönhet, kanske hade hon aldrig fått njuta tidigare…

Jag tog mod till mig någon vecka senare och bjöd hem Jennifer på middag. Hon tackade ja och vi kom överens om vad vi skulle äta och vilken tid.

När Jennifer kom hem till mig hade vi en fantastisk middag, vi pratade och hade det så trevligt. Jag kunde dock inte motstå att titta på Jennifer ibland, som för kvällen var klädd i ett tajt, svart linne som visade mer än den dolde. Det var inte så konstigt, det var i slutet av maj och väldigt varmt. Efter maten sa jag till Jennifer att göra det bekvämt för sig i soffan så länge medan jag plockade undan och diskade. När jag var klar gick jag ut till Jennifer, som satt i soffan som stod med ryggen åt dörröppningen. Jag smög mig upp bakom Jennifer och började smeka hennes hår och massera hennes hårbotten. Jennifer blev alldeles loj och njöt i fulla drag. Försiktigt lyfte jag undan allt hår som låg ner över brösten så att Jennifers frikostiga urringning blev synlig. Längtande tittade jag ner på dom enorma tuttarna, jag undrade hur stor bh-kupa Jennifer hade egentligen. Jag fortsatte att smeka Jennifers hår med höger hand medan vänster hand mycket försiktigt smekte sig ner längs vänstra axeln, ner mot nyckelbenet och vidare ner mot Jennifers högra bröst. Först när jag hade det enorma bröstet i min hand och till min häpnad insåg att Jennifer inte hade någon bh reagerade hon. Blixtsnabbt drog jag tillbaka handen, men döm om min förvåning när Jennifer sa:

– Nej, fortsätt, smek mitt bröst, det var så härligt.

Jag började återigen smeka Jennifers högra bröst med vänstra handen medan högra handen fortsatte smeka hennes enorma hår. Plötsligt reste sig Jennifer upp, tog av sig linnet och sa:

– Varsågod, kläm så mycket du vill, jag blir så kåt av det!

Förvånat började jag klämma Jennifers jättemeloner, först mjukt och försiktigt men sen hårdare. Jennifer stönade högre och började fumla med mina brallor. Jag hjälpte till och snart var jag naken på underkroppen. Min kuk stod rakt ut och pulserade av kåthet.

– Vill du knulla mig mellan mina bröst? Frågade Jennifer. Vill du lägga din stora kuk mellan mina mjuka knullpattar?

Hennes porriga prat gjorde att min kuk spände sig ytterliggare ett snäpp. Utan att invänta svar la hon sig ner på golvet och bad mig komma efter. Jag gjorde som Jennifer ville och placerade min kuk mellan de otroligt stora brösten. Jennifer klämde ihop brösten så att min kuk blev helt omsluten av dom. Jag började stöta försiktigt och känslan av att ha sin styva kuk mellan ett par så enorma bröst var väldigt speciell. Synen av hur min kuk åkte mellan hennes underbara kullar var fantastisk. Jennifer slickade lite på ollonet när det tittade fram mellan brösten och spelade med tungan över läpparna.

– Vilken bjässe till kuk du har, den vil jag ha djupt in i min fitta. Vill du knulla min nyrakade fitta, Tom? Vill du det?

Hennes porrsnack fick mig att bli vild av kåthet och jag körde nu kuken brutalt mellan hennes bröst. Jag kände att en spermaladdning var på väg och stönade högt.

– Åh, tänker du spruta på mig först? Log Jennifer mot mig. – Jag älskar att bli nersprutad innan jag blir knullad. Kom igen Tom, ge mig din heta sperma. jag vill ha den över mig. Över mina bröst, mitt ansikte och i min mun. spruta på mig.

Hon fortsatte sitt sexprat medan jag slet upp kuken från hennes bröst. Jag runkade sakta och tittade djupt in i hennes mörkblå ögon.

– Jag kommer att spruta på dig snart Jennifer. Sa jag med min porrigaste röst. – Vill du det?

– Ja jag vill ha allt. Ge mig din kuksås. Väste hon tillbaka medan hon smekte sina stora nyknullade bröst.

Då kom jag. Kuken exploderade i en enorm sats. Rakt över hennes öppna mun la jag två tjocka strängar fräsk sperma. Nästa skott träffade hennes panna och rann ner över kinderna. Kuken pumpade ut mer sperma i hennes ansikte och hon gapade och försökte fånga så mycket som möjligt av min heta sats.

– Åh åh.. spruta… åh.. mer… Stönade hon under tiden min kuk dränkte henne.

När kuken lugnat sig körde jag resolut in den i hennes mun. Hon sög och smackade på den som en porrstjärna. Jag tapapde aldrig ståndet utan kuken stod fortfaranDe som ett spett.

Efter ett tag tyckte Jennifer att jag skulle ta henne bakifrån, vilket jag gjorde med glädje. Hon flög runt på alla fyra och jag måttade in kuken i hennes våta rakade fitta. Den var underbar. Medan jag stötte i Jennifers grotta smekte jag hennes stora klitta med ena handen och smekte omväxlande hennes enorma bröst och rumpa med den andra. Jennifer hade en ordentligt stor röv och riktigt breda höfter och jag fick kämpa för att inte halka ur hennes härliga mus. Jennifer stönade högt att så här skönt hade hon aldrig haft förut. Jag blev såklart triggad av det och ökade tempot och snart började Jennifer skaka i hela kroppen och stöna ännu högre. Snart kom hon i en otrolig fontänorgasm och skrek rakt ut av lust.

Därefter tog det inte lång tid innan jag också kom med ett brölande och pumpade in en ny färsk sats sperma i Jennifers plaskblöta fitta.

Efteråt la vi oss i min dubbelsäng och mös en bra stund. Jennifer frågade försiktigt om jag verkligen tyckte hon var attraktiv, och jag svarade:

– Ja, du är en enorm kvinna med en enorm personlighet och jag tycker verkligen om dig och din kropp.

Jennifer blev lite generad och sa att det var länge sen hon hade någon kille, de flesta hon stött på hade bara tyckt hon var äcklig.

– Men det tycker inte jag, du är en jättefin kvinna och jag älskar din kropp, sa jag.
– Vet du om att du gör mig otroligt glad nu, du ger mig så mycket självkänsla som jag inte haft sen tonåren då jag blev såhär stor, sa Jennifer.
– Vad bra, konstaterade jag.

Vi var tillsammans i några månader efter detta och hade många sköna stunder ihop. Men inget blev som denna gång då Jennifer fick sitt livs första orgasm.

Previous post

Lilla Frida hos snuskgubben

Next post

Grannarnas kåta 15-åring

No Comment

Leave a reply