AgePlayNoveller

Jag älskar sperma

Det hela började med att jag fick se min mammas kompis pojkvän, Tom, i duschen!

Jag är 17 år och har väl sett ett tio-tal kukar genom åren. Men detta fick mig att helt tappa fattningen ! Tom har dom största pungkulor jag någonsin sett !

Jag tittade genom springan till duschen, och fick se han smeka sin enorma pung, och massera sin tjocka, feta kuk. Jag började fundera om jag inte skulle försöka att förföra honom, för att få smeka hans härlighet.

Jag började och klä av mig, och gick in i duschen. Han skrek att det var upptaget, men jag klev in ändå.

– Hej, här står du och har det skönt ser jag ! Får jag göra dig sällskap ?

Där stog jag i all min nakenhet, med min renrakade tonårsfitta bakom honom. Jag tror han blev glatt överraskad. Jag frågade om jag fick tvåla i honom lite, vilket han inte hade något emot. Fortfarande stog han med stjärten emot mig, jag sa till honom att vända sig om så att jag kunde tvåla in honom på framsidan. Han sa att jag inte fick bli rädd.

– Rädd för vadå sa jag ?

Men när han vände sig om, förstå jag vad han menade ! Kuken hade nu ställt sig upp, och vad jag kunde se så var nog kuken ca: 25cm lång och enormt tjock, men hans pung var det som fattade min uppmärksamhet, den hängde som en stor säck under hans kuk, med två enorma testiklar i. Jag skrek ut:

– Herregud!

Han försökte att förklara sig, men när jag hade kommit över den värsta chocken frågade jag om han ville att jag skulle tvåla in honom. Jag började omedelbart att tvåla in honom på magen, och stötte ibland till på ollonet som pekade mot mig.

Men jag var tvungen att smeka denna enorma pung, så jag lät mina händer sakta forma sig runt hans enorma pung, jag fick ta hjälp av båda mina händer för att ta hans pung i mina händer, (den var tung!!!) och jag vägde den i mina händer, jag masserade nu hans enorma testiklar.

Han tog nu tag i mina axlar, och föste mig ner på mina knän, jag satt nu på mina knän, med hans stora kuk och enorma pung framför mitt ansikte, han började sakta runka sin kuk framför mitt ansikte, han frågade om jag hade sugit en man innan, jag svarade att det hade jag naturligtvis gjort (jag ljög!).

Han förde sitt enorma ollon till min mun, vilken jag öppnade och smakade på hans ollon, det smakade lite salt, men i övrigt gott !

Jag tog tag med båda händerna om hans enorma pung, som nu hängde under min haka och började massera, samtidigt som han munknullade mig med sin stora kuk. Plötsligt började han att stöna högre och sa att han skulle spruta.

Spruta i min mun! Jag har aldrig ens smakat sperma förut, men jag tänkte att någongång ska vara den första.

Kuken började att spänna, och där kom den första hårda strålen. Salt och varm sperma sprutade in i min mun. Jag tyckte att det var väldigt upphetsade. Han fyllde hela min mun med sperma och jag hann inte svälja allt så jag tog ut kuken, men han fortsatte bara att spruta över mitt ansikte. Sats efter sats spolade över mitt ansikte, och formligen dränkte mig!

Jag har aldrig sett eller känt så MYCKET sperma någon gång, säkert 10-13 ordentliga tjocka strålar sperma sprutade ur hans kuk och pung. Efter hans orgasm hade ebbat ut, klev vi ut ur duschen och jag tittade mig i speglen, tjocka vita spermastålar täckte hela mitt ansikte och hår. Jag kände mig som värsta porrtjejen

– Tack min älskling! sa han.

– Jag frågade om han alltid sprutade lika mycket?

– Tyckte du om det ? frågade han.

– Tyckte om sa jag? Jag älskade det !!!!!

– Det är mina stora testiklar som producerar all denna sperma sa han.

– Jag förstår det sa jag, för jag har aldrig sett en så enorm pung och kuk förut, och all denna härliga sperma.

– Var lugn! Du ska nog få smaka på min stora spermasats fler gånger och kanske även känna när jag knullar din trånga sexiga fitta.

Forts följer…

Previous post

I Tvättstugan

Next post

Underbara mulliga Marie

1 Comment

  1. Lotta
    12 december, 2010 at 13:27 —

    Kan inte hjälpa det men jag blir helt till mig av noveller som denna…

Leave a reply