AgePlay

Gymnastiklärarinnan

Det hade gått fyra månader sedan Katarina fick jobbet som idrottslärare.

Hon trivdes bra och det var skönt att slippa vara arbetslös längre. Visst hade det emellanåt varit riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, lyssna på musik, se på film och läsa alla de där böckerna hon aldrig haft tid till innan, men det funkade inte i längden. Katarina var en social kvinna och när hon nu fick ett nytt jobb gladdes hon åt att få träffa nya människor.

Hon hade precis avslutat den sista lektionen för dagen och klass SP3A hade städat undan redskapen, duschat och gett sig av hemåt. Klockan var halv fem och det var mörk decembereftermiddag. Katarina släckte lyset i salen, gick ut i korridoren och in på det lilla kontoret där hon hade sin väska och ytterkläder. Hon satte sig vid skrivbordet och gjorde några frånvaroanteckningar i en speciell pärm. Henrik Andersson i SP3C. Erik Hallén i SP3A. Hon log och tänkte på hur killarna, speciellt Erik, brukade spana in henne när de trodde att hon inte såg. Visst såg hon bra ut, det var det inget snack om, hon hade precis fyllt 38 år men var lika slank och vältränad som för 10 år sedan. Och det gjorde henne inget att killarna tittade. Tvärtom. Hon putade gärna lite extra med rumpan när hon visade hur de skulle använda redskapen, eller lutade sig framåt så att de kunde få en skymt av klyftan mellan brösten. Katarina var nöjd med sin kropp. 179 cm lång, kort mörkt hår, ungdomligt ansikte med små skrattrynkor vid ögonen, långa slanka ben, breda höfter, smal midja och precis lagom stora bröst.

Hon tittade ut i mörkret och rös när hon tänkte på att hon snart skulle behöva cykla hem i kylan. Gåshuden spred sig från armarna och in under det tajta linnet där hon kände hur det pirrade i bröstvårtorna. Skulle det inte vara skönt med en varm dusch innan hon begav sig hemåt? Jo, så fick det bli. Hon plockade fram handduken ur väskan och gick ut i korridoren igen. Det var lite småkallt och linnet kittlade de stora, styvnande vårtorna trots att hon hade bh på sig. Katarina kupade det ena bröstet och strök med tummen över den hårda knoppen som genast svarade på beröringen genom att växa ännu mer. Hon hade varit galet kåt när hon vaknade den morgonen men inte hunnit göra något åt det, och nu pirrade det återigen i trosorna. Hon skyndade på stegen mot duschrummet men när hon lagt handen på dörrhandtaget till tjejernas hejdade hon sig och sneglade mot nästa dörr i korridoren. Killarnas omklädningsrum. Mmm, visst vore det spännande. Och lite förbjudet. Hon var ju ensam i lokalen, men skulle hon verkligen våga?

Hon behövde ingen längre tid till eftertanke, utan gick ner till nästa dörr, öppnade den och klev in…

Det var alldeles tomt, bortsett från ett par bortglömda Pumashorts och en kladdig flaska duschtvål, med nån “manlig” doft. Katarina såg sej omkring för säkerhets skull innan hon sakta nästan smekte av sej det lilla linnet och kände hur det pirrade i bröstvårtorna av spänning. Att vara på fel plats tände henne lite extra, och hon undrade vad kollegorna skulle säga om de kunnat se henne nu!

Med en snabb rörelse drog hon ner sina shorts över de långa solbrända låren, om hon fick säga det själv var hon i toppform, ja riktigt vacker till och med i jämförelse med de fräscha tonårsflickorna hon hade i sina klasser. Hon tog sin handduk och gick så in i det stora kalla duschrummet. Kylan fick hennes bröstvårtor att styvna ytterligare och hon fick köldknottror över hela kroppen. En het dusch är vad jag behäver nu sa hon till sej själv och gick fram till den närmaste duschen och satte igång den, justerade termostaten tills den visade nästan max.

De heta vattenstrålarna smekte mot hennes hud och hon kände hur kåtheten från morgonen återvände. Hon stönade lätt och lyfte händerna till sina bröst, kupade dem och gned med tummarna över vårtorna. Hon lutade ryggen mot väggen och känslan av det kalla kaklet förstärkte hettan som spred sej i hennes kropp…händerna vandrade sakta över kroppen, ned över magen och in mellan benen. Hon gned sej mjukt och försiktigt över blygdbenet, kände hur blygdläpparna särades och hur hon blev våt i springan.

Hon stönade högt “Gud vad jag är kåt nu..” och lät ett finger leta sej in i springan, mot den kåtsvullna klittan. Så smekte hon sej långsamt, långt bak mot anus och över det känsliga stället mellan sina båda hål..lät fingret massera fittöppningen en stund för att känna på det våta, innan hon förde in det i sin varma fitta. Ett finger var inte nog, det följdes av ytterligare ett, och sen ett till. Bredbent och med ryggen mot väggen stötte Katarina sina fingrar ut och in i fittan medan hon kved av njutning.

Hon var så upptagen med att göra det skönt för sej att hon genom ångan i duschrummet först inte såg någonting, men plötsligt hörde hon ett kvävt stön, och insåg att det inte kom från henne själv. Ertappad, for det genom hennes huvud och hon vågade knappast titta upp för att se vem som låtit. Men det måste göras, är man en slyna får man stå för vad man gjort….en våg av lättnad for genom henne, när hon slutligen tittade upp och såg….inte vaktmästaren, utan Erik!!

Han stod där i dörröppningen, som förstenad och stirrade på henne utan att säga ett ord. Men att han påverkats av vad han sett visste Katarina, den växande bulan i hans träningsbyxor avslöjade honom! Hon log brett och sa sen med hes röst

– Välkommen lille vän visste du om att fröken behövde sällskap?

Erik stammade något om kvarglömda shorts, men kunde inte hejda sina steg utan gick henne till mötes in i det ångande duschrummet. Han ögon var som fastväxta vid hennes rakade fitta och hon insåg att han sett allt
som fanns att se…nästan!

Hon rörde lätt med våta fingertoppar vid hans kind och såg hur han genomfors av en rysning och hennes andra hand letade sej ner mot det som måste vara ett praktfullt stånd vi det här laget.
– Oj, vad är det här?? sa hon med spelad förvåning. Den har du aldrig visat på lektionerna. Nu när du sett min är det väl inte mer än rätt att jag får se din?

Hon gav honom ett lekfullt léende och stack ner handen innanför byxlinningen. Att känna sin sexiga gympalärares hand mot sin kuk blev nästan för mycket för Erik, men han lyckades behärska sig. Nu reste den sig snabbt och kämpade för att komma ut i det fria, och Katarina drog genast ner byxorna så att den sprätte upp, stor och hård.

– Oj vilken bamse…brukar du tänka på mig när du runkar den?

Han stammade något ohörbart och Katarina tog den i handen varpå den blev om möjligt ännu hårdare. Hon runkade den med långa, stadiga tag och kysste sin unga beundrare på munnen.

Först blev han något ställd men snart besvarade han hungrigt kyssen medan hans händer trevande började utforska den slanka, våta kvinnokroppen. Det fanns så mycket att känna på och han visste inte var han skulle placera händerna. De runda höfterna, den fasta rumpan, midjan, ryggen…med darrande händer kupade han så de runda brösten och kände vårtorna nosa honom i handflatorna, styva till bristningsgränsen. Han rörde händerna i cirklar och Katarina stönande.

Hon hade känsliga bröstvårtor och var hon bara riktigt kåt kunde hon komma bara av att få dom sugna och slickade.

– Är dom som du tänkt dig?  flämtade hon och fick ett lågt “bättre…” till svar. Nå, vill du inte smaka på dom då? Suga frökens tuttar?

Katarina pratade som i filmerna Erik brukade ladda ner från nätet, där skolfröknar förför sina elever, vilket tände honom ännu mer. Vårtgårdarna vara mörka och knottriga och han slickade den ena försiktigt med tungspetsen, lät den cirkla några varv innan han slöt läpparna runt det styva körsbäret.

– Åååh, sug hårt…”mumlade Katarina och Erik var inte sen att lyda.

Han tog in så mycket han kunde i munnen och sög hårt och rytmiskt, masserade vårtan med tungan medan hans nu sprängkåta gympalärare stönande högt och smekte hans hår.

– Nej nu räcker det, nu vill jag smaka dig, sa hon och gick ner på knä.

Den styva kuken stod mitt framför henne och utan att spilla någon tid slukade hon den glupskt medan hon greppade hans skinkor.

– Åååh herregud, stönade han och Katarina sög honom hårt, snabbt och ljudligt.

Detta blev för mycket och det dröjde inte många sekunder innan hennes unga älskare flämtade

– Ååh… ååh… jag sprutar snart… det går för mig…

Hon lät kuken glida av sin tunga och landa mjukt i klyftan mellan brösten. Erik började genast jucka och hon knådade tuttarna runt det salivglänsande skaftet. Snart ryckte det i honom och hon kände stråle efter stråle av het sperma träffa halsen och bröstet. Hon tog den bultande kuken i handen och runkade fram hans sprutande sats över sina läppar och ansikte innan hon återigen slukade honom och sög honom ren.

Erik stod där flämtande och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen. Katarina reste sig upp och tryckte sig mot honom. Hon kände den något slakare kuken mot sin mjuka och välansade triangel och kysste honom på halsen och bröstet medan hon drog med naglarna över hans vältränade rygg. Hon nafsade honom lätt i örsnibben och viskade sedan

– Vill du slicka frökens våta fitta nu?

Erik rodnade och kunde knappast tro sina öron, hans fröken som snackade på det sättet! Han stönade långt ner i halsen och grep efter Katarinas våta kropp med skakande händer, men hon gled smidigt undan och satte sej på den hårda träbänken i omklädningsrummet, med vitt särade ben, så att han skulle kunna se precis hur kåt hon var. Hans blick var fäst vid hennes fitta och han såg hur det glittrade av hennes kåtsafter.

Han föll på knä framför henne och sköt in sina händer under hennes stjärt, tog ett fast grepp om hennes skinkor och lyfte fittan mot sin hungriga mun och började lapa med långa mjuka tag. Han trodde inte det var sant, han slickade fitta för första gången i sitt liv, och gjorde det tydligen bra, med tanke på hur Katarina stönade och vred sej i hans grepp, han provade att spetsa tungan och fokusera på hennes svullna klitta, retade den med omväxlande styv tungspets och lapande långa slick, han kände smaken av hennes fittsaft och hans kuk började hårdna igen mer och mer.

Han blev djärvare när han insåg hur kåt fröken blev av hans tunga och lät händerna glida framåt, så att han kunde lirka in fingrarna mellan blygdläpparna och sära dom ordentligt så att han såg hela härliga fittan på henne. Efter att ha gett stjärten en ordentligt tryckning med sina hårda händer, som för att visa att han bestämde, smekte han med ett finger längs den våta skåran, och tryckte så in först ett och sedan ännu ett finger i hennes drypande våta fittöppning, samtidigt som han slickade mer intensivt: Katarina vred sej och kved under hans tunga, men han tänkte inte ge sej förrän hon kommit i en lika skön orgasm som hans nyss!

Han behövde inte vänta länge, hans fingrar körde rytmiskt ut och in med ett härligt ljud, hans kuk stod hård som sten igen och helst hade han velat köra in den hela vägen i botten på henns knullkåta fitta, nu! men nej, fröken skulle komma i hans mun först och snart gjorde hon det, med ett vilt skri och ett kast med sin vältränade kropp medan hans fingrar trängde sej långt in i fittan.

Han ställde sej upp framför henne, glänsande i ansiktet av hennes kåtsafter och log brett.

– Nu, lilla fröken ,sa han..nu ska vi knulla ordentligt du och jag.

Men hon mötte inte hans blick, och tittade inte heller på han ådriga stenhårda kuk som stod rakt ut framför hennes fylliga mun, utan mot en punkt bakom honom. Först trodde Erik att fröken tröttats ut av sin mäktiga orgasm, ,men insåg snart att hon faktiskt tittade på någon, då hon log mjukt och sa:

– Åh, titta jag tror mina drömmar går i uppfyllelse idag, en ungkuk till att knulla med!!

Erik vände sej förvånat om, och får syn på Henrik, som står med ena handen till hälften inkörd innanför byxorna, och en stor avslöjande bula… Erik rodnade och undrade genast vad Henrik hade sett och hört, men kom snabbt fram till att han inte brydde sej. Han gick fram till Henrik, smekte försiktigt över bulan i hans jeans och sa:

– Du kan få hjälp med den där om du vill…

Inga fler ord behövdes. Byxorna åkte av på två sekunder och nu hade Katarina två hårda ungkukar framför sig. Rena julafton! Hon såg på dom med sina kåtblanka ögon och utstötte ett hest “mmmm…” medan hon på nytt började smeka sina bröst. Vårtorna stod lika styva som killarnas kukar och nu drog hon dom rytmiskt mellan fingrarna. Killarna verkade helt förtrollade av att se sin gympalärare smeka sin nakna, fylliga bröst och Katarina skrattade till.

– Se så, kom och sug nu… viskade hon och log.

Erik och Henrik var inte sena att lyda utan kastade sig på knä framför henne med svajande kukar. De smekte hennes långa vackra ben och höfter innan de tog brösten i sina hungriga munnar. Tungorna spelade ivrigt över de stora, mörka, knottriga vårtgårdarna och de kåtstyva bröstvårtorna och Katarina stönade av njutning medan hon drog fingrarna genom killarnas hår. Erik drog hårt i sin vårta med läpparna och Henrik smekte det andra bröstet medan han nafsade lätt med tänderna.

– Gud så skönt ni suger, ni gör mig plaskvåt…

Henriks andra hand letade sig genast in mellan Katarinas brunbrända lår och han konstaterade att hon talade sanning. Nu var han bara tvungen att ta henne hårt!

– Sätt dig på bänken, beordrade den långbenta gymnastikfröken och Henrik lydde utan att blinka.

Katarina ställde sig upp med ryggen mot honom och sänkte sig sedan ner med särade ben. Hon hjälpte honom att hitta skåran och så sjönk hon ner över den grova, hårda kuken, ända till roten.

– Åååh vad den passar bra i min fitta, stönade hon och började rida sin unge elev.

Erik stirrade på de två könen som förenades i en flod av glittrande kåtsafter. Han hade sett det på film många gånger men nu hände det mitt framför näsan på honom. Bokstavligt talat. Han sträckte ut tungan och lät den kittla försiktigt runt frökens styva klitta vilket tydligen uppskattades med tanke på de ljudliga stönen. Katarina red Henrik i ett rasande tempo nu och det smaskade härligt om hennes våta mus.

– Faaan, jag sprutar, det går för mig… mumlade Henrik och mycket riktigt, snart rann den varma goda kuksåsen ner över hans blanka kuk.

– Oj då… sa Katarina och reste sig upp. Vi får nog ta en dusch till!

Hon tog sina favoritelever i händerna och de gick tillbaka in i duschrummet, sedan vände hon sig mot Erik och viskade i hans öra:

– SOm du säkert förstår är fröken väldigt kåtnu… vill du vara snäll och knulla mig hårt bakifrån medan jag suger den här kuken ren?

Erik mumlade något ohörbart till svar och Katarina ställde sig bredbent och böjde sig fram mot Henrik. Hon tog den slaknande kuken i munnen och började suga och slicka den. Eriks var stor och styv igen och han gick bakom sin läckra lärarinna och lät ollonet plöja fram och tillbaka i den glänsande fittskåran innan han tryckte in den så långt han kunde. Gud så skön hon var! Han greppade om hennes breda höfter och började dra henne fram och tillbaka över sin kuk utan att jucka själv. Det var något han sett i en film och alltid drömt om att prova själv. Och det var precis så skönt som det sett ut. Katarina vickade och rullade med höfterna och alla tre njöt hämningslöst.

– Knulla mig hårt nu! väste hon efter en stund och Erik började genast pumpa henne. Mmmm ta mig hååårt! stönade hon högt och gjorde vilda motjuck.

Klafs, klafs, klafs lät det om fittan och Henrik började styvna igen, sakta men säkert. Han sträckte fram händerna och tog Katarinas gungande bröst i sina darrande händer och började tumma bröstvårtorna. De var rejält hårda nu och han tänkte att de kändes nästan som runda suddgummin.

Nu hade Katarina Henriks halvstyva kuk i sin mun, hon lät försiktigt tungan leka med den och njöt när hans mjuka gossehänder tvinnade bröstvårtorna som nu var hårda som sten och otroligt känsliga. Hon kände hur hennes orgasm byggdes upp i takt med att hennes vårtor smektes. Aldrig förr hade hon varit så här kåt!! Eriks heta kuk borrade sej djupt i i hennes drypande våta fitta och för varje stöt när han drev den i botten så kördes Henriks fittsaftsmakande ådriga kuk längre in i hennes mun. Hennes slanka solbrända kropp var en enda stor njutpunkt och hon stönade högt varje gång Erik bottnade sin kuk i henne.

Henrik la sina händer på hennes huvud, tog ett fast grepp i hennes hår och började stöta kuken längre och längre ner i hennes hals, och hon satt fast som ett enda vått och villigt hål mellan dom två hårda kukarna som nu knullade henne rytmiskt. Det enda som hördes i duschrummet var tung andhämtning, det våta knulljudet när Erik körde sin påk djupt i Katarinas plaskblöta grotta och det rytmiska daskandet av hud mot hud.
Eriks pung slår mot Katarinas klitta och eggar henne ännu mer, hennes mus flödar av fittsaft och Henriks uppsprutade sperma och han trycker sej hårdare och hårdare in…hans händer vilar mot hennes runda stjärt och han vågar sej på en försiktig dask med handflatan.

Katarinas reaktion överraskar båda pojkarna när hon istället för, som Erik var rädd för; bli irriterad, ökar takten. Hennes stjärt arbetar mot Eriks höfter så hårt och intensivt att han måste ta ett stadigare grepp om hennes skinkor för att inte tappa balansen. Henriks kuk som han förut trott var inne i Katarinas mun så långt det gick försvinner nu ända till kukroten och hans ollon trycks skönt ner i hennes hals. Hans händer drar i
hennes hår och han kippar efter andan när han känner ryckningarna och ilningarna som förebådar ett enormt spermasprut.

Han tittar på Erik över frökens rygg och ser att han också är nära att fylla upp hennes väntande fitta med sina heta strålar och de nickar och ler i samförstånd.

Strax innan Henrik kommer, drar han ut kuken ur den villigt sugande svullna munnen och låter satsen spruta ut över hennes ansikte och bröst. Hans kuk är som en bvrandslang och den pumpar ut mängder med god varm ungpojkssperma. Det rinner i hennes hår och nerför kinderna. Det träffar brösten och hon gapar för att få lite i munnen. Strax därefter känner hon hur Erik drar sig ur och kommer runt henne med sin styva kuk i handen. hon hinner inte ens ta i den innan han också pumpar ut en enorm sats sperma över hennes ansikte. Katarina älskar känlasn av en sprutande kuk i sitt ansikte och njuter av varje stråle het säd.

– Åååh, herregud… flämtade Katarina och sjönk ihop på det kalla kaklet. Jag förstod att ni var kåta på mig båda två men detta hade jag inte väntat mig.

Killarna bara log förläget och Erik smekte henne långsamt över den slanka ryggen. Till slut reste hon sig och gick bort till duschen. Hon vred på kranen och lät det heta vattnet skölja över sin sexuellt utmattade kropp, och hennes båda manliga elever var inte sena att göra detsamma. Med beundran i blicken började de tvåla in sin idrottslärares slanka, oemotståndligt sexiga kropp, hennes långa ben, de breda höfterna och putrumpan, magen, de läckra brösten med sina mörka vårtor som fortfarande stod rakt ut. Där kunde de inte låta bli att använda sina hungriga munnar och Katarinas kåtstyva tuttar fick sig ännu en omgång. Det pirrade ända ner i fittan på henne och hon stönade och smekte deras hår.

När duschen var avklarad hämtade Erik ett par handdukar och de hjälptes åt att torka varandras våta kroppar.

– Jo, killar, det är tyvärr så att jag måste ge er kvarsittning minst en kväll i veckan hädanefter. Ni har varit stygga och det kommer man inte undan med så lätt!

Hon log förföriskt och smekte deras kukar genom handdukarna.

– Vi ses på tisdag…

Katarina vände och gick naken ut ur duschrummet med Erik och Henrik stod kvar, handlingsförlamade, och bara stirrade på hennes vickande rumpa.

Previous post

Efter jobb...

Next post

Monica kommer förbi...

No Comment

Leave a reply