AgePlay

Frida och Louise

Frida är bara sexton, men knullar som om hon aldrig gjort annat. Hennes kompis Louise går inte heller av för hackor. När jag väl hade börjat sätta på Frida på kontoret den sommaren, var det svårt att sluta.

Höstterminen närmade sig obönhörligen och det var snart dags för henne att börja gymnasiet. Medan hon hade arbetat för mig hade jag intervjuat en del sökande till platsen som min sekreterare och valet hade fallit på en söt, blond, 22-åring. Som läget var skulle Frida arbeta fram till mitten på augusti och därefter skulle Linda ta över.

På senare tid hade det blivit ganska mycket ”övertid” för Fridas del, vilket innebar att hon blev ordentligt genomknullad i stort sett dagligen. Eftersom hon är dotter till en av mina kollegor har vi varit tvungna att vara ytterst diskreta men tack vare att vi har haft arbetstiden till förfogande har vi hunnit hitta på det mesta.

På Fridas sista arbetsdag hade jag, på vägen till jobbet, gått inom ett konditori och köpt med mig ett par tårtor. På lunchen gick de flesta andra på min avdelning till olika restauranger och åt, medan Frida som vanligt kom in till mig på mitt kontor.

Sakta gick jag mot henne och hon mot mig. På halva vägen möttes vi och omfamnade varandra. Hennes läppar sökte mina för en kyss medan jag lade min högerhand över hennes blygd utanpå den korta kjolen. Hon stönade svagt. Plötsligt knackade det på dörren. Jag lösgjorde mig från Frida, rättade till slipsen och gick för att öppna. Utanför dörren upptäckte jag till min förvåning en tjej i Fridas ålder. Hon log brett mot mig med jämna vita tänder.

– Hej, jag heter Louise, sa hon. Vill du knulla mig i stjärten?

Jag var mållös. Jag vände mig mot Frida och fick såg hennes breda leende. Jag släppte in Louise och stängde dörren. Hon ställde sig bredvid Frida och de båda flickorna tittade på mig.

– Jag bjöd hit Louise, så att hon också skulle få prova dig. Du är väl inte arg?
– Inte alls, svarade jag. Förvånad däremot.
– Frida har berättat en hel del om hur det är att jobba för dig, sa Louise. Det lät så härligt så jag kunde inte låta bli att komma hit.
– Louise har aldrig blivit rövknullad, så jag tänkte att det var dags för henne att prova, fortsatte Frida. Hon sov över hos mig förra helgen och vi blev så kåta när vi planerade det här att vi var tvungna att slicka varandra till sömns.
– Frida fingerknullade mig i röven med två fingrar och det var så skönt att jag knappt kunde bärga mig tills jag kunde komma hit.

Jag blev förbluffad av tjejernas oblyghet och min upphetsning ökade medan de berättade. Jag iakttog dem medan de pratade. Louise var några centimeter längre än Frida, hade långt ljust hår och något större bröst. Båda flickorna var smala och långbenta med tajta linnen och korta kjolar. De såg på mig med förväntansfulla ögon.

– Klä av er! hörde jag mig själv säga.

Flickorna tittade hastigt på varandra, tog av sig skorna och drog sedan av sig sina linnen. Fyra fasta tonårstuttar blottades nu framför mig. Två par styva bröstvårtor pekade rakt mot mig.

– Kjolarna också, fortsatte jag.

Utan tvekan knäppte de upp sina kjolar och lät dem falla till golvet. Direkt därefter drog Frida ner sina vita stringtrosor och klev ur dem. Louise såg lite tveksam ut men följde strax Fridas exempel och tog av sig sina svarta.

Nu noterade jag två saker. Till att börja med var Louise en äkta blondin, hon hade ljust könshår. Dessutom hade flickorna friserat sig. De hade bara varsin tunn sträng av könshår ovanför springan. Båda hade helt slätrakade blygdläppar. Jag gick fram till dem och lade händerna över deras kön. Louise sträckte sig mot mig och gav mig en djup tungkyss. Frida lossade min slips och började knäppa upp min skjorta. Under tiden lät jag mitt vänstra långfinger leta sig in i Louises fittöppning, medan mitt högra sökte sig in i Fridas fuktiga inre. Louises händer sökte sig nu mot min livrem och lossade den med flinka fingrar. Frida knäppte upp min skjorta medan Louise gav sig på min gylf med sällan tidigare skådad energi.

Innan jag hann säga fitta, var jag naken så när som på kalsongerna. Min lem hade då antagit sådana proportioner att det hade varit fruktlöst att försöka dölja den. Tack och lov behövdes det inte och hade antagligen inte heller varit möjligt, att döma av flickornas iver att få av mig även detta sista plagg. Min styva kuk for ut i det fria när den befriades från det sista lagret tyg.

När vi alla ville smeka, slicka och suga varandra, rasade vi ihop i en hög på golvet. Jag hade en tjock matta, som vi lade oss tillrätta på. Jag lade mig på rygg med Louises sexiga fitta över mitt ansikte. Frida låg på alla fyra och var snabbt framme och sög in min kuk i sin mun. Jag tryckte in två fingrar i Fridas fitta och började fingerknulla henne. Samtidigt lät jag min tunga glida in mellan Louises blygdläppar och fram till hennes klitoris. Hon rös när jag vidrörde den. Frida bearbetade min kuk som om hon aldrig gjort annat.

Jag kände att jag var tvungen att avbryta henne för att inte spruta i hennes mun. Just detta hade jag i och för sig för avsikt att göra, men inte riktigt än.

I stället lyckades jag få Louise att sätta sig på den. Hon var sjöblöt och kuken gled långsamt in i hennes trånga, varma fitta. Hon började rida mig i ett långsamt tempo. Frida tog Louises plats över mitt ansikte, fortfarande med mina fingrar begravda i hennes kön. Louises ridande ökade i tempo och plötsligt exploderade hon i en orgasm. Under tiden hade jag slickat Frida så att hon hela tiden låg på gränsen, men jag lät det inte gå för henne. När Louise hade hämtat sig från den intensiva känslan, bad jag Frida att ställa sig på alla fyra. Louise lade sig på rygg framför henne och fick genast fittan bearbetad av Fridas ivriga tunga.

– Värm upp hennes stjärt, sa jag till Frida.

Samtidigt tryckte jag in kuken i hennes väntande kön. Hon stönade högt av vällust och pressade in ett finger i Louises trånga rövhål. Det tog inte lång stund innan det gick även för Frida. Jag knullade henne hårt och när jag började massera hennes stjärthål med tummen och sakta pressade in den, gick det för henne igen.

Jag kände nu att jag inte hade långt kvar. Jag lyckades därför få Louise att lägga sig under Frida, så att de hamnade i en 69:a. Min tumme körde jag in och ut i Fridas trånga stjärt, samtidigt som jag drog kuken ur henne. Louise var snabbt där med sin mun och sög in den så långt hon kunde. Medan hon sög min påle fingerknullade hon Fridas blöta kön. Frida körde två fingrar i Louises rövhål samtidigt som hon slickade hennes savande fitta.

Jag hade inte en chans att stå emot hennes sugande min. Kuken ryckte till ett par gånger, nästan som för att varna henne, innan den pumpade ut sin varma livsgivande sats. Den första strålen for rakt ner i hennes svalg och hon hostade till lite. Jag drog ut kuken så att resten skulle komma i hennes ansikte och öppna mun. Hon svalde girigt varenda droppe medan jag runkade min sprutande kuk.

Frida hade bearbetat Louises underliv med mun och fingrar, så samtidigt som jag sprutade i hennes ansikte, kom hon i sin andra orgasm. Min erektion minskade en aning av att det gick för mig, men jag fortsatte knulla Louise i munnen. Hon sög min kuk med oavbruten energi medan hon körde tre fingrar i Fridas fitta. Själv bearbetade jag Fridas trånga lilla analöppning med två fingrar. När min kuk var styv igen av Louises härliga mun, hjälpte hon mig att åter styra in den i Fridas våta kön. Jag juckade ett par gånger fram och tillbaka.

– Kör in den i hennes röv, sa Louise. Jag vill slicka hennes fitta medan du knullar henne i röven, så jag ser det underifrån.
– Sära på hennes skinkor, så ska jag trycka in den, svarade jag.

Louise tog tag i Fridas bakdel, lade en hand på vardera skinkan och drog isär så att den lilla anusrosetten med mina två fingrar i blottades. Jag drog kuken ur Fridas kön och satte ollonet mot Louises mun. Hon slickade på det och satte dit en del saliv.   Medan jag drog fingrarna ur Fridas stjärt och började pressa min påle mot hennes anal, tryckte Louise sin mun mot hennes kön, sög in klitoris och lät tungan virvla över den. Frida stönade högt av njutning. Louises ögon var stora som tefat när hon såg hur min feta grova kuk sakta gled in i Fridas tajta stjärthål. Jag juckade försiktigt fram och tillbaka och gled ytterligare en liten bit varje gång jag tryckte inåt. Efter en liten stund var jag helt inne i Fridas tajta arsle. Frida slickade och fingerknullade Louises kön och anal. Louise återgäldade tjänsten genom att med mun, tunga och fingrar behandla Fridas fitta. Frida var nu så pass van vid att bli påsatt i häcken att jag ganska omgående kunde börja köra kuken fram och tillbaka.

När Louise körde in ett tredje finger i hennes savande fitta gick det för Frida. Jag kände hur hennes ringmuskel började pulsera runt min kuk. Hon stönade högre och högre för varje juck och jag sporrades att öka tempot efterhand som hennes gutturala läten ökade i styrka. När Frida nådde sin höjdpunkt klämde hennes underliv ihop sig om min kuk och Louises fingrar. Jag tänkte att den här flickan med all säkerhet skulle uppskatta flera kukar samtidigt. När hennes orgasm hade ebbat ut och hon låg och flämtade, drog jag mig ur hennes röv och fick flickorna att rulla runt så att Louise låg överst.

– Nu är det din tur, sa jag till Louise.

Hon vände huvudet mot mig och nickade. Frida särade på läpparna, så att jag kunde låta kuken glida in i hennes mun. Hon kladdade ner den ordentligt med saliv, drog ut sina två fingrar ur Louises stjärt och särade på hennes skinkor. Jag satte kukhuvudet mot hennes bakre hål och pressade lätt. Ollonet gled in ganska lätt, eftersom hon tidigare hade legat på rygg och Frida hade kladdat in hennes analöppning med fittsaft.

– Ah… ah… ah… stönade Louise medan min stora kuk sakta borrade upp hennes förbjudna hål och Fridas tunga fladdrade över hennes klitoris.

I en enda långsam rörelse gled jag in halvvägs. När jag då stannade upp vände hon på huvudet och såg på mig med dimmig blick.

– Nu har jag halva inne, sa jag och log.
– Du… din kuk känns så stor i min… min röv, flämtade hon. Jag vet inte… inte om jag klarar mer.
– Slappna bara av, så ska det nog gå vägen, fortsatte jag.

När jag kände hur hon lugnade ner sig och ringmuskelns grepp om min lem lossnade en aning, började jag röra mig fram och tillbaka. Försiktigt knullade jag Louises stjärt. Jag juckade med små rörelser och arbetade mig längre och längre in i hennes tajta anal. Hennes små stön ökade snart i styrka och när jag började ta längre tag var hon inte sen att börja pressa emot. Jag hade snart hela kuken i henne och drev på ännu lite hårdare.   I yttersta läget på varje juck hade jag bara ollonet kvar i Louises röv. Sedan tryckte jag in den hårt till roten medan Louise rörde sig mot mig och samtidigt knullade sin fitta på tre av Fridas fingrar. Jag kände de välbekanta ilningarna i ljumskarna och insåg att jag snart skulle komma. Louise närmade sig också klimax och Frida satte tungan mot hennes klitoris och förde henne över krönet. Hennes ringmuskel kramade runt min kukrot och fick det att gå för mig också.

Det första sprutet hamnade långt upp i hennes stjärt. Jag fortsatte jucka medan jag fyllde på med ytterligare ett par kaskader i Louises pulserande anal. Sedan drog jag mig ur henne, riktade ner kuken mot Fridas ansikte och dränkte det med min varma kuksås. Min välfyllda pung såg till att dekorera hela hennes söta ansikte med varm sperma. Frida höjde huvudet och fångade upp min sprutande kuk med sin mun. Jag fyrade av de sista spruten i Fridas mun. Hon svalde begärligt och sög sedan ut de sista dropparna ur min slaknande lem. Vi låg kvar en stund på golvet och pustade ut innan vi reste oss och började klä på oss igen.

– Det här var det häftigaste jag varit med om, sa Louise.
– Ja, visst är det en underbar känsla att få en kuk i röven, instämde Frida…

Previous post

Moster Karin oljar till det...

Next post

Magister Carlbergs Dilemma (del 1)

No Comment

Leave a reply