AgePlay

Frida får lite smisk

Frida är en ung tjej på femton år som brukar stanna och prata med mig när vi träffades ute på gården. Hon hade aldrig varit inne hos mig förrän nu. Jag hade aldrig vågat bjuda in henne med tanke på att Frida ville verka äldre än hon var och därför klädde sig och sminkade sig på ett utmanande sätt som fick mitt blod att koka i mig.

Den här dagen var inget undantag. Hon hade en lår-kort kjol som avslöjade ett par lagom mulliga och fasta tonårslår klädda i nylon. På fötterna hade hon ett par svarta platåsandaletter med hög och vass klack som fick hennes läckert päronformade stjärt att puta sexigt. Jumpern Frida hade på sig var av ett tunt tyg och den satt tajt över hennes fasta bröst. Jag kunde utan att anstränga mig urskilja hennes bröstvårtor vilket talade för att den unga sexbomben var utan behå. Frida försökte verka vuxen men hennes lite barnsliga sätt trängde ideligen igenom hennes tuffa fasad.

Jag kunde inte slita blicken från hennes läckra kropp där hon satt och drack kaffe vid mitt köksbord. Det märktes på Fridas sätt att kråma sig att hon visste vad hennes unga kropp hade för inverkan på en gubbe på fyrtiotvå år. Jag kände hur svetten bröt fram och hur jag blev alldeles torr i munnen. Vårt samtal hade rört sig om vad hon gjorde för att roa sig och vad hon gillade för typ av killar. Ganska snart kom den lilla läckerbiten in på vad jag gillade för typ av kvinnor. Jag försökte att verka mogen i mitt svar för att inte avslöja vad jag egentligen tänkte just då.

Det enda som snurrade i mitt huvud var vad jag ville göra med den unga och mycket sexiga flickan. Som av en anledning så närmade sig Fridas snack sex och vad hon gillade. Det märktes tydligt att Frida ljög värre än en häst travar. Det var riktigt roligt att höra på henne för det gav mig en uppfattning vad hon gillade, trodde jag i alla fall. Efter ett tag tystnade hon och jag märkte till min förvåning hur den lilla tuffingen rodnade under sitt hårda smink.

– Du Tom får jag fråga dig en sak? Kom det lite dröjande från Frida.

– Du får fråga vad du vill, log jag och försökte ignorera min kuk som hotade med att styvna i byxorna.

– O-om jag var dum skulle du straffa mig då?

– Jag är inte din pappa så det kan jag knappast göra, svarade jag och kände mig lite förvirrad.

– Me-men om du kunde straffa mig skulle du då göra det? Fortsatte hon och rodnade ännu mer.

– Det beror nog på vad du har gjort, svarade jag och såg forskande på henne. Varför frågar du?

– För att jag vill veta, sa hon lite tuffare. Hu-hur skulle du straffa mig?

– Jag vet inte riktigt, svarade jag och försökte komma underfund med vad den unga Frida var ute efter. Det beror ännu en gång på vad du har gjort. Du kanske skulle få utegångsförbud eller något liknande.

– Skulle du smiska mig? Frågade Frida flämtande och såg ner i bordet.

– Smiska dig? Hur menar du?

– Sku-skulle du lägga mig över ditt knä och ge mig smisk på stjärten?

– Det är förbjudet med aga, sa jag och började ana vart hon var på väg.

Tanken på att lägga Frida över mitt knä och ge henne smisk tilltalade mig mycket. Att få smeka och ge hennes tonårs mulliga men fasta skinkor smisk gjorde att det ryckte hårt i kuken.

– Ja-jag tror att det bästa vore att jag fick smisk, flämtade hon och gav mig en skygg blick.

– Varför vill du ha smisk?

– Ja-jag har funderat på det ända sedan en tjej i klassen berättade att hon fick smisk av sin pappa ibland, Frida såg på mig och svalde hårt. Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag tänker på det.

– Så du vill att jag skall smiska dig?

– Ja, kom det tyst från henne.

– Tror du inte att det skulle ha en annan effekt på mig?

– Jo, svarade hon blygt. Me-men det är okej.

– Så du vill först ha smisk och sedan skall jag knulla dig? Frågade jag och hörde hur jag darrade på rösten.

– Ja om du vill så, kom det lite säkrare från Frida.

– Men jag kan ju inte bara smiska dig rakt upp och ner det måste ju finnas en anledning, jag började mer och mer gilla den vändning som det här samtalet hade tagit.

– Pappa tycker att jag sminkar mig för mycket och klär mig för sexig, sa hon och såg på mig med en fast blick. Han sa en gång att jag såg ut som en hora.

– Det var inte snällt.

– Nä kanske inte. Men han var full.

– Det var i alla fall inte snällt.

– Nej men kanske en anledning till smisk, sa Frida hoppfullt.

– Vill du att jag skall vara din pappa?

– Nej det blir lite för perverst, sa Frida precis som om det hela var klart. Men du kan vara min farbror Tom.

– Din farbror Tom, sa jag fundersamt och såg på henne. Så du vill att jag skall vara din farbror Tom som tycker att du ser ut som en hora?

– Ja, kom det tyst från Frida. Och du skall skälla på mig och kalla mig för hora.

– Du har tänkt mycket på det här.

– Ja jag smeker mig själv och tänker på det.

– Tja varför inte, sa jag för att inte låta som det verkligen var. Men tänk om det blir för mycket.

– De-det kan det inte, flämtade hon och reste sig upp.

– Jaha du har varit ute och fjantat dig i vanlig ordning, sa jag hårt och såg allvarligt på Frida när hon ställde sig framför mig.

– Fö-förlåt farbror Tom, sa Frida och såg skamset ner i golvet.

Frida var direkt med på noterna och spelade sin roll mycket bra. Jag såg på henne ner ifrån och upp, jag gillade verkligen det jag såg. Min kropp var nu i uppror så jag fick koncentrera mig för att inte hasta fram för fort. Det kändes direkt att jag gillade det här med rollspel, i varje fall tillsammans med den unga Frida.

– Titta bara hur du klär dig din lilla slampa, väste jag. För att inte tala om hur du sminkar dig. Du ser ut som en riktig hora. Ett luder är vad du är.

Det syntes direkt att hon blev kåt och upphetsad av att bli kallad för fula saker. Frida höjde huvudet och gav mig en skyldig blick.

– Vet du vad jag borde göra med dig? Sa jag och tog tag i hennes över arm.

– Ne-nej, snyftade Frida och såg på mig med kåtglittrande blick.

– Jag borde ge dig ordentligt med smisk.

– De-det vågar du inte, flämtade hon och rodnade av upphetsning.

– Gör inte jag?

– Nej det gör du inte, sa hon med ett retsamt tonfall.

– Men jag skall visa dig ditt lilla luder, väste jag och njöt av den här leken.

Jag drog snabbt ner Frida så att hon låg i mitt knä med sin fina stjärt rakt framför mig. Min kropp darrade av upphetsning och jag kände tydligt hur Fridas unga kropp darrade av upphetsning. Hon vred sig lite i mitt knä vilket fick min halvstyva kuk att styvna helt. När hon märkte det pressade hon sig lätt mot kuken.

– Jag skall visa dig jag, sa jag hårt och drog upp hennes kjol över hennes mulligt välformade skinkor.

Den lilla läckerbiten hade stringtrosor på sig så det enda jag såg genom nylonet var hennes stjärt. Min hand skakade kraftigt när jag smekte hennes nylonklädda lår och skinkor. Frida höll andan när jag lyfte min hand.

– Jag skall visa dig din lilla hora, väste jag och gav henne en dask.

– Nej nej snälla farbror Tom inte smisk snälla inte smisk, snyftade hon av upphetsning.

– Det är du själv som har ställt till det här din lilla hora, flämtade jag av upphetsning och slog lite hårdare.

– Aj nej farbror Tom nej, snyftade Frida.

Jag smekte hannes skinkor och lät handen sakta glida in mellan hennes lår. Frida snyftade till och särade lite på låren. Mjukt strök jag över hennes fittkulle och kände värmen från hennes unga fitta. Jag lät handen glida över hennes skinkor och njöt av att känna nylonet och varm flickhud. Frida vred sig och kved av smärta när nästa slag landade på hennes stjärt. Hennes kråmande gjorde att min styva och kåtpirrande kuk masserades av hennes kropp. Jag gav henne två hårda daskar till och lät sedan handen glida in mellan hennes lår.

– Ligg stilla din lilla hora och ta ditt straff, väste jag och smekte mjukt hennes skinkor.

– Snälla farbror Tom sluta, snyftade Frida.

Jag lät min kåtdarrande hand glida ner över hennes härliga lår och sedan upp tillbaka till hennes fina stjärt. Jag lyfte handen och gav henne några snabba och hårda slag. Frida kved av smärta och vred sig i mitt knä vilket fick min kåtpirrande kuk att masseras skönt. Snabbt förde jag upp min hand mellan hennes lår och smekte hennes unga fitta. Trosornas och strumpbyxornas gren hade nu blivit lätt fuktiga av hennes fittsås vilket eggade mig till det yttersta.

– Ne-nej farbror Tom vad gör du, flämtade Frida när jag fingrade på hennes unga fitta.

– Det som små horor gillar, flämtade jag av upphetsning.

– Nej snälla farbror Tom sluta, snyftade Frida.

– Du skall straffas för att du är en liten hora, väste jag och gav henne två hårda daskar innan min hand smekte hennes fitta genom nylonet och trosornas tunna tyg.

Jag kände konturerna av hennes fittläppar och masserade dom mjukt. Fridas kåta flämtningar och hennes lätt rosa stjärt gjorde mig kåt på ett sätt som jag aldrig tidigare känt. Det var helt tydligt att Frida tyckte det här var lika upphetsande som jag.

– Nå blir du kåt din lilla hora när du visar upp dig på stan för alla killarna, väste jag och gav insidan på hennes lår två daskar. Eller du kanske gillar när gamla gubbar tittar på dig.

– Ahaj nej de-det gör jag inte, snyftade Frida av smärta när jag slog.

– Du kanske rentav låter gubbarna ta på din lilla kåta fitta, flämtade jag och gned hennes fitta med två fingrar.

– Nej det gör jag inte, snyftade hon nej det är inte sant.

– Jag vet nog vad som är sant din lilla hora, flämtade jag och slog.

– Snä-snälla farbror Tom låt mig slippa mer smisk, snörvlade Frida.

– Så du vill slippa straff din lilla hora.

– Ja låt mig få slippa, bad hon och vred sig mot min pulserande kuk.

– Du kan få slippa mer smisk din lilla hynda, sa jag allvarligt och gav henne två hårda daskar.

– Ja låt mig få slippa, stönade Frida när mina fingrar masserade hennes unga och kåta fitta.

– Du får slippa men bara på ett villkor.

– Vad då?

– Att du gör det skönt för farbror Tom, sa jag lent och lät handen glida över hennes ömmande skinkor.

– Nej inte det, snörvlade Frida.

– Då blir det mer smisk din lilla hora, skrattade jag till och gav henne ett par snabba daskar.

– Ja ja oh gud ja, stönade hon vad som helst bara jag slipper smisk.

– Res dig upp din lilla slyna, sa jag hårt och tog bort min hand från hennes sexiga röv.

När Frida stod upp såg hon på mig med spelad trots och gned sina skinkor. Med ett leende öppnade jag mina byxor och plockade fram min styva och pulserande kuk. Frida stirrade på min kuk när jag flämtande drog förhuden fram och tillbaka över mitt känsliga och glittrande ollon.

– Nu skall lilla horan vara snäll mot sin farbror, flämtade jag och drog ner henne i mitt knä.

Frida flämtade till när jag lirkade in min hårda kuk mellan hennes varma och nylonklädda lår. Det ilade skönt i min kropp när Frida höll ihop sina lår runt min kuk.

– Nu skall lilla horan Frida vara lika snäll mot sin farbror som hon är mot snuskgubbarna på stan, flämtade jag och rörde lite på mig.

– Ja-jag är ingen hora, snyftade Frida och rörde sig lite så att min kuk masserades skönt av hennes nylonklädda lår.

– Men vad har vi här då? Log jag drygt mot henne och smekte hennes styva bröstvårtor genom den tajta jumpern. Gillar du när gubbarna leker med dina styva bröstvårtor?

– Ingen leker med mina bröst, snyftade Frida av kåthet.

– Nu vill farbror Tom att lilla horan Frida visar honom sina bröst, flinade jag och nöp lätt i hennes ena bröstvårta.

– Nej, kom det trotsigt från Frida.

– Om du inte tar av dig jumpern så blir det mer smisk på lilla stjärten, jollrade jag och smekte hennes fasta och fina bröst.

– Men jag vill inte, snörvlade Frida och drog av sig jumpern.

– Alla horor vill, flinade jag och såg på hennes mycket fina bröst, alla horor vill.

Frida stönade lätt av kåthet och vred sig lite när jag smekte hennes lena och varma bröst. Min kuk masserades av hennes sköna lår och jag kände hur säden bubblade i mig. Jag lutade mig fram och sög hennes härligt hårda bröstvårtor. Frida frustade av njutning och gned sina nylonklädda lår mot min kuk. Jag juckade lite mellan låren när jag nafsade i hennes bröstvårtor.

Känslan av varmt flicklår klätt i nylon blev för stark för mig. Jag gnydde högt samtidigt som jag hårt sög hennes bröstvårtor när min kuk exploderade mellan hennes härliga lår. Frida stönade högt och knep ihop sina lår runt min spermasprutande kuk. Jag vred mig hårt under henne när min kuk tömde sig. Sperman pumpade i massor och dränkte hennes sexiga nylonklädda lår.

– Men oj lilla horan vad har du nu ställ till med, snörvlade jag när sista spermakaskaden lämnat min kuk.

– Gud farbror Tom nej snälla inget mer, snyftade hon och massreda min slaknande kuk med sina lår.

– Nu måste du städa efter dig din lilla hora, väste jag och hårt. Nu måste du städa farbror Toms kuk.

– Nej snälla låt mig slippa, bad Frida och såg på mig med kåtglittrande ögon.

– Ner på knä som den lydiga lilla hora du är och rengör farbror Toms kuk med din söta lilla mun annars blir det smisk.

– Me-men snälla farbror Tom, protesterade Frida med glittrande ögon och gled ur mitt knä så att hennes nylonklädda stjärt skönt masserade min slappa och sperma kladdiga kuk.

– Slicka min kuk ren från säd min lilla hora, flinade jag överlägset.

– Snälla låt mig slippa, snyftade Frida och såg upp på mig.

– Javisst kan du få slippa slicka min kuk men då vet du vad som vankas.

– Nej inte det.

– Det är bara att välja min kåta lilla hynda, log jag.

Jag rös av njutning när Frida med en suck började slicka min slappa och kladdiga kuk ren. Flämtande av kåthet strök jag över hennes hår och såg ner på den unga flickan. Hennes tunga lekte över min kuk som sakta började att styvna.

– Bra min lilla hora bra, flämtade jag av njutning. Ta nu kuken i din söta lilla mun och sug den så kanske farbror Tom är snäll och knullar dig sedan.

– Men farbror Tom, flämtade Frida med spelad förfäran.

– Seså lilla mitt lilla fnask gör nu som jag säger.

Jag slöt mina ögon och njöt när Fridas varm och fuktiga mun slöt sig runt min styvnande kuk. Det var mycket skönt att känna hur kuken sakta styvnade i den hårt sugande tonårsmunnen. Jag tog ett lätt tag om Fridas nackhår och började föra hennes mun fram och tillbaka på min nu styva och pulserande kuk. Fridas ena hand slöt sig runt kuken och hon började att mjukt runka den samtidigt sin hon sög mig.

– Munknulla farbror Toms styva kuk din lilla horaktiga slyna, flämtade jag av njutning. Sug kuken riktigt styv så att jag kan knulla dig sedan.

Det ilade och stramade skönt i mitt underliv och jag kände hur jag närmade mig orgasm. Mitt tag runt Fridas nackhår hårdnade och jag drog den sköna flickmunnen av min styva kuk. Frida snyftade till av smärta och såg bedjande på mig.

– Nu skall lilla horan få kuk, flinade jag drygt. Att få kuk i lilla fittan är väl något som du din lilla hora är van.

– Ne-nej farbror Tom, flämtade hon.

– Är du mödom din lilla slyna?

– Ne-nej, snyftade hon och rodnade samtidigt som hon fortsatte att runka min kuk.

– Då har du alltså haft kuk i fittan din lilla hynda.

– Ne-nej me-men jag har tagit min mödom me-med en massagestav, snörvlade hon och rodnade ännu mer.

– Så du har knullat dig själv, skrattade jag och såg ner på henne.

– Ja, svarade Frida trumpet.

– Såg massagestaven ut som en kuk? Log jag mot henne.

– J-ja en svart, svarade Frida tyst.

– Var det skönt när den vibrerade djupt i din lilla fitta? Frågade jag drygt och njöt av Fridas skönt runkande hand.

– Mmm, kom det från henne.

– Någon gång skall du få visa farbror Tom hur du gör när du knullar dig själv men en grov gummikuk. Skrattade jag. Men nu skall farbror Tom knulla din lilla kåta fitta. Och det kan jag lova dig att farbror Toms kuk inte är en leksakskuk.

– Snälla farbror Tom, snyftade Frida.

– Ja visst är jag snäll, hånade jag henne. Du skall få känna farbror Toms styva kuk i din unga fitta. Se så rest dig nu upp lilla horan.

När Frida stod framför mig såg jag på hennes vackra bröst som hävdes när hon andades flämtande av kåthet. Hennes bröstvårtor stod som mogna hallon rakt ut från dom mörktrosa bröstvårtorna. Min hand darrade kraftigt när jag mjukt smekte hennes lena bröst. Frida stönade av njutning när jag lekte med hennes styva bröstvårtor.

– Lutade dig fram över bordet på dina armar lilla horan, väste jag. Farbror Tom skall ta dig bakifrån.

Utan att svara lydde Frida och ställde sig precis så som jag ville. Jag ställde mig på knä bakom henne och lät mina händer smeka hennes nylonklädda lår upp under kjolen. Jag kände hur Fridas unga kropp skakade häftigt av kåthet när jag nådde hennes härliga skinkor. Det eggade mig att se hur hennes skinkor var röda efter min hårdhänta behandlig.

– Snart lilla horan skall du få känna farbror Toms kuk i din fitta, flinade jag och drog ner strumpbyxorna och trosorna till knäna.

– J-ja, snyftade Frida och särade på sina ben.

– Kom lite bakåt så att din stjärt putar, viskade jag hest och smekte hennes fittsåsblöta fitta.

När Frida stod som jag ville lät jag min tunga mjukt slicka hennes mjuka fittläppar. Frida kved till och jag märkte hur hennes kropp stelnade av orgasm. Jag lät min tinga tränga in mellan hennes fittläppar och till hennes fitthål. Frida snyftade högt av njutning och vred sig lite. Jag njöt av hennes fräscha fittsmak och lät min tunga tränga in en liten bit i hennes unga fitta.

– Oh gud oh aaahhhaaa, snörvlade Frida av kåthet och njutning.

– Jag tror att du är klar för att få känna farbror Toms kuk, sa jag hest och reste mig upp.

– Jahhaaahhh, suckade Frida när jag lät mitt hårda och känsliga ollon smeka hennes fittläppar.

Min kåthet var nu så stor att jag inte kunde hålla min kåtbultande kuk borta från hennes unga och inbjudande fitta. Jag lät ollonet mjukt glida in i hennes kåtångande fitthål samtidigt som jag smekte hennes härligt fasta bröst. Frida slappande av helt och putade lite mer med sin sexiga stjärt när min kuk sakta gled in i hennes trånga fitta. Jag flämtade till av njutning när Fridas varma, blöta och mycket trånga fitta slöt sig runt min hårda kuk. Frida snyftade och vred eggande på sin stjärt när hela kuken var begravd i henne. Jag smekte varligt hennes lena bröst och stod stilla. Det var en obeskrivlig njutning att känna den unga flickans elastiska slidväggar omfamna min kuk. Med en suck av obeskrivlig lycka och njutning började jag att sakta knulla den sköna tonårsfittan. Frida vred sig av njutning och knep på det mest underbara sätt med sina slidmuskler. Det började genast pirra skönt i mitt under liv. Jag fick sätta till alla krafter jag hade för att inte börja knulla henne för hårt eftersom att jag ville dra ut på det sköna så länge jag förmådde.

– knulla mig hårdare farbror Tom snälla knulla mig hårdare, snyftade Frida.

– Är det den kåta horan i dig som ber? Flämtade jag och nöp lätt i hennes styva bröstvårtor.

– Ja de-det är horan gud jag är en kåt hora, snörvlade hon.

– Farbror Tom skall fylla din unga fitta med sin varma sperma, frustade jag och började knulla hennes snabbare.

– Oh gud de-det oh ja snart, kved Frida och vred sig av kåthet.

Fridas unga kropp stelnade och hon gnydde högt när orgasmen fick hennes trånga fitta att pulsera runt min knullande kuk. Känslan av njutning blev nu så stark att jag inte längre kunde hålla i mot. Med ett utdraget kvidande begravde jag min kuk i hennes pulserande fitta och släppte min säd. Fridas orgasm tog ny fart när min kuk stötvis pumpade ut sin säd. Hennes orgasm kramp blev intensivare vilket höjde njutningen till max för mig. Efter en stund kände jag hur Fridas unga och härliga fitta lugnade ner sig och hur min kuk sakta började slakna i henne. Jag stod kvar hårt pressad mot hennes varma kropp till dess att kuken slaknat helt och gled ur henne.

– Oh gud Frida lilla gumman, flämtade jag och satte mig ner. Du är en underbar flicka.

– Jag tror att jag fortfarande är lite busig, fnittrade hon och satte sig i mott knä. Det kan nog tänkas att jag gör något annat bus.

– Då måste du komma till mig så att jag får fostra dig min lilla vän, log jag och kysste henne lätt.

Previous post

Otrogen flickvän

Next post

Otrohetens baksida

No Comment

Leave a reply